- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz Gróf... #1105 üzenetére
Kicsit leírnád pontosabban mi a helyzet?
Ex Digis vagy és
-régi digis csomagod van vagy
-új Vodás csomagod van vagy
-idén kötött ONE-s csomagod van?
Mi a pontos készülék típusod?
Mikor volt utoljára telefon restart? (Manager betegség, azonnal kiabálnak az IT-re, hogy nem megy valami a telefonon/számítógépen.)
Valami nem megy.
Restart volt?
Nem.
Akkor restart!
Jé megjavult![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gróf... #1105 üzenetére
Egyrészt azért lassabb mint One melletted ülőé mert digis vagy ,10/10, a limit. Ő régebbi tarifával rendelkezik, nincs limit. És jön feketeleves. A jelenleg elérhető One csomagok is limitesek olcsóbbak 5/5 drágábbak 10/10 nagyon drága nincs limit. Szóvall ha ez zavar akkor tavaly kellett volna lépni.
Vagyis a felettem írónak van igaza megszoksz vagy megszöksz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Gróf...
aktív tag
Sziasztok!
Ex Digis vagyok. Elkezdett zavarni, hogy szinte nulla a sávszélességem. Hogyan lehet ezt a legegyszerűbben orvosolni?
Feltehetném azt a kérdést is, hogy ha ugyanannál a szolgáltatónál vagyok mint a mellettem álló ember, akkor az én hozzáférésem sebessége miért a tizede az övének? Lehet emiatt reklamálni?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
ACE-
addikt
De hivatalosan nem kéne, addig amig nem működött az online eSim-re váltás, akkor szépen megjelent a korábban aktivált QR kód... most ez nincs. De írtam az ÜFSZ-nak és tudnak a hibáról és türelmet kérnek...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ledgeri
nagyúr
Gondolom jogilag más dolog egy hozzáférés átirányíthatósága (sim-dolgok), vagy egy szimpla kb csalás (vétel más nevére, nevében...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
válasz thomas77 #1100 üzenetére
A szelfis azonosítás? Mert annak se one apphoz se esim ide oda pakolgatásához nincs szükség. Csak esim online rendelesekor legelső használat előtt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Ez az online esim egyedül akkor működött normálisan szerintem mikor 2021 augusztusában elindult. 2 kattintás volt és már esim QR (2 elofizu ) ott is virított fizikai off (lakossági) Ezen felbuzdulva felhivtam üzleti kapcsolattartóm (vezetékes) mondtam mi kell, 10 percen belül ott volt a 2 esim fiókomban (2 üzletág 2 szám). Aztán hamar kivették online lehetőséget, de mióta visszakerult csak a baj van vele.
-
-
veterán
Online azonosítási még nem hallottam olyanról akinél működött volna. Nekem dec 31 ig nem is volt esim ez miatt. Azt írta vagy online vagy személyesen menjek be. Bementem, de ők se tudtak mit csinálni vele. Panaszokra jóváírást adtak de megoldás nem lett. Viszont ahogy one felület élesedett ott már megjelent QR (web) app továbbra is hibára fut.
-
ACE-
addikt
válasz 4Grider #1092 üzenetére
Eddig 4-szer próbáltam, lehet legközelebb megpróbálom angolul mondani a számokat, mert ezek vannak olyan hülyék hogy nem honosították a hangfelismerőt... Azt sem tudni milyen távol, vagy közel kéne tartani a kamerát... De most néztem, hogy a meglévő eSim-eknél az eSIM kezelésre is ez a hülye azonosító ablak jelenik meg... nem jelenik meg a QR kód, tehát ha az eSIM-et átregisztrálnád, vagy újra, akkor is mehetsz be... vicc cég...
-
4Grider
nagyúr
Amíg ténylegesen meg nem szüntetik a díjcsomagot, addig semmi sem történik, max. évente infláció követő áremelés. A díjcsomag megszüntetéséről két hónappal előre a számla levélben kell hogy tájékoztassanak, akkor ráérsz váltani.
A hölgy azért hívott, hogy némi jutalékot gyűjtsön magának, de nem jött be, ezért volt csalódott. -
ACE-
addikt
Hát, próbáltam ezt az Online eSIM igénylést, nem tudom mi a titka, de a szelfi videó készítésnél elakadok, valahogy azt nem akarja felismerni... Valakinek van vele tapasztalata?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Tavaly márciusban szerződtem át Digitől Vodafonehoz. Jelenleg MobileJunior csomagom van, aminek a hűsége március 7én lejár. A napokban hívott egy hölgy a One-tól, hogy ezt a csomagot nem tudják jelenlegi feltételek mellett tovább biztosítani, rá akart beszélni a Mini-re, amit nem kértem, így csalódottan rám is rakta a telefont. Azt szeretném kérdezni, a hűségidőm lejárta után, mi lesz a sorsom? Mini 4990 ft lenne, feltöltősként megúsznám kb 1700 ft-ból. Ha nem keresem őlet, mi fog történni? Milyen csomagra fognak váltani?
Köszönöm a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Drughi
addikt
Ha veszek egy feltöltős sim kártyát 1-2 hét után is bevihetem egy flottába, vagy mint régen x ideig a nevemen kell már lennie?
-
kopeter1982
csendes tag
válasz alba-regia #1079 üzenetére
A 3x5GB-ra (és a 12x1GB-ra) nincs duplázó ajánlat (mondjuk az már extrém jó ajánlat lenne).
-
veterán
Na hogy ne csak panaszkodjunk. Felfedezhető azért javulás is. Bakony IC, Várpalota - Kelenföld között végig stabil hálózat 4 illetve sokszor "5G". Mondjuk 5G-n leginkább Csór/Nádasdladány megállóhelyen lepődtem meg mert igencsak a semmi közepén van. Egy Galaxy Tab A9+ 5G Tabban van a sim (netfone). Tavaly decemberben meg sok E betű volt ezen az úton. Yettel simemmem most is.
-
david742011
újonc
Abban igazad van ,hogy most indult a szolgáltatás de a weboldaluk ugyanaz mint a Vodafonenak volt évekig, csak ki színezték és ott is ugyanez a hiba volt
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz david742011 #1082 üzenetére
Igen.
Telefonon érdemes próbálkozni. -
MODERÁTOR
válasz david742011 #1082 üzenetére
Hónapok óta van ez sajnos.
Alig három hete indult a One szolgáltatása, azóta létezik One fiók. -
david742011
újonc
Másnál is van olyan , hogy a one fiókban szerződést akarok módosítani és a végén mikor véglegesíteni akarom a szerződést, Váratlan hiba történt, próbáld meg később! üzenetet kapom. Hónapok óta van ez sajnos. Nagyon instabil az online felületük!
-
Marcsello31
őstag
válasz Zsolesz1885 #1080 üzenetére
Szia! Nekem Ma érkezett meg, de nem ilyenkor szokott, és ki tudtam fizetni az appon keresztül, ami megnyutató, mert nem mindig vagyok gép előtt,
Egyszerű maradt és gyors, ár nem változott.
Viszont mintha tényleg beállították volna a sebességet Az XXL csomagon, egy pillanatra fel megy a letöltési sebességem 150re, aztán betájolódik 100mega körülire, de ilyenkor sincs ok a panaszra. -
Zsolesz1885
tag
A számla mikor szokott megérkezni? Az összeget már látom de még se e-mail, se a fiókban nem látható.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
alba-regia
aktív tag
Korábban írtátok, hogy megjelent és elvileg működik az adatduplázó az appban vezetékes szolgáltatás mellé. Tutihoz vásárolt adatnál lenne nálam jelentősége (3x5GB). Ha működik, átkötném a régi Digis internet szerződésemet emiatt ONE-ra.
Kipróbálta esetleg valaki, hogy valóban működik ez az opció? -
zzola
titán
Este még volt, reggelre nincsen.
-
Bl.Gyo.
őstag
Éljen! 👍
Az Upsz... lehetne a szlogenjük már.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Amikor új "előfizetőként" regisztrálsz egy SIM kártyát, kötelező e-mail címet megadni, meg egy kapcsolattartói számot, ez általában az aktivált szám szokott lenni. Amikor az utolsó gombbal aktiválod, már el is készült a One fiókod, ha akarod, ha nem. Az más kérdés, hogy vannak akik nem, vagy soha nem használják, mert csak rátölt terminálon, webbankon vagy bárhol is, nem használja az appot, nem lép be a fiókjába, mindent SMS-ben intéz.
Meghatalmazás mire? Adatot egyeztetni más nevére nem lehet. Ha valaki a nem a nevén lévő számot szeretné a nevére íratni, arra van dokumentum. Nem tudom, hogy letölthető-e, de ha felhívod a 1270-et, azonosítás nélkül ki tudják küldeni e-mail címre. Lemondó nyilatkozat biztosan kell és a SIM kártyának is ott kell lennie, 2xxx forint azt hiszem az átírás díja, amit van akinek elengednek, van akinek nem.
[ Szerkesztve ]
-
SV21
tag
Ez is több kérdést felvet bennem, de már unom a vergődést, úgyhogy hagyom a francba lehet.
Vajon milyen meghatalmazást fogadnának el személyesen??
Efelől is vannak kétségeim, pláne ha másik ügyintézőt fog ki, az lehet ugyanúgy elküldi, nem ez lenne az első eset...
Érdemes ezt bejelenteni hibára, hogy online elakad a folyamat??
Kérdésem kissé költői inkább, bárminemű pozitív végkifejlet kapcsán szkeptikus vagyok...De köszi mindenkinek, aki próbált segíteni!
-
xrvman
őstag
Tutti100+ és otthoni előfizetésnél végre megoldották a hibát, immár ott a lehetőség az ajánlatok közt a duplázó adat.
-
zzola
titán
Midi csomag:
ÁSZF. [link] 38. oldal, kb. fél perc keresést igényelt.
14500-40000. forint közé esik a havidíj, arra jár 20% kedvezmény, de a régi TV+NET csomagodra nagy valószínűséggel nem érvényesíthető ez a kedvezmény (mert azok a csomagok még a family kedvezményrendszerben voltak.).
Elég keszekusza a megfogalmazásod, de TV+NET, + 2 db. mobil előfizetés azért az árért jó.
A helyedben átgondolnám a havi díjas csomagokat, feltöltős kártyára 5e/hó a korlátlan beszéd, +2590- lenne 5+5GB adat (azoknak ennyi, akiknek a vezetékes szolgáltatás mellett van TUTI kártyájuk). Sőt, ~1700-ért van havi 5GB adat (Ez meg mindenkinek elérhető, 5e/3x5GB adat, 30 naponta aktiválja a rendszer), gyakorlatilag olcsóbban ki lehet hozni feltöltőssel a Midi csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Kerestem, de nem találtam a One “midi” csomagjának letölthető brossúráját. Érdekelne az apróbetűs rész.
Másik kérdés /félig off/
Van otthoni vezetékes szolgáltatásunk, ami már volt minden:UPC—>Vodafone—> ONE.
9845 Ft mióta világ a világ. Nem is tervezem megváltoztatni: 500 megás net + TV “L” csomag. Ennek majd a duplájáért tudnék csak előfizetni újra, vagy szerződést hoszabbítani.
Namármost 2 db midi mobil előfizetést hozzárakva ( 8590 ft / db ) az otthoni + 2 db mobil előfizetést 21.770 Ft-ra hozott ki. Ez mennyire jó deal?vagy érdemes lehet várni, mert ezek még a régi Vodafone tarifák és meg fog újulni a portfólió?
[ Szerkesztve ]
-
Atomixx
aktív tag
válasz Zorro(hun) #1054 üzenetére
ja, most nézem, kicsit számolt és le is állt.. megakadt 9percnél. nagyon jó.. pedig többet beszéltem, tuti ki lesz számlázva.
mi értelme van nézni, novemberig rendesen működött. ki dolgozott ezen? tők jó lenne ilyen helyen melózni, ahol szart csinálok, de nem probléma.<~>
-
AMD94
kezdő
Sziasztok!
Az miért van,hogy sms megerősítő kódok nem jönnek meg sms be .
emag belépés megerősítő kódot se kapom meg sms be.one feltöltö kártyás tuti csomag és egy iphone 13 as készülék.Ez a hiba miért van ? Telefon beállítással van a hiba ?
Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz Zorro(hun) #1054 üzenetére
Törvény szerint az elszámolásra van egy évük.
-
dzf007
senior tag
válasz kopeter1982 #1052 üzenetére
Nekem semmi... [kép]
-
zzola
titán
válasz kopeter1982 #1052 üzenetére
Tényleg, de azért az app kivágott a fiókból.
De a megújuló dupla adat opció továbbra sincsen ott.Jah, ott van a megújuló dupla 1GB és 5GB is! Micsoda fejlesztés közel 1 év után.
[ Szerkesztve ]
-
kopeter1982
csendes tag
Újra elérhetők az Ajanlataim menüpontban az ajánlatok a One app-ban (pl. duplázó adatcsomagok vezetékes szolgáltatás mellé)!
-
slice14
veterán
Őszintén megmondva az online szám elidegenítést nem is szabadna engedni, csak személyesen a tulajdonos megjelenésével, mert ez visszaélésre adhat lehetőséget.
Tehát ha egy adott néven van az előfizetés, akkor online adategyeztetést csak arra a névre lehessen végezni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
asdf_
veterán
Hát, akkor könyékig érő analfisting nekik, az adategyeztetés az adategyeztetés, semmilyen összefüggésben nem lehet semmiféle hülye szolgáltatói fiókkal. Ha a megadott adatok átmennek a lakcímnyilvántartón akkor sikeres, ha nem, akkor sikertelen, csak ennek a két dolognak lenne szabad történnie. Nagyon csodálkoznék, ha olyan baromságot megengedne a jogszabály, hogy x nevére szóló kártyát nem elidegenít automatikusan y nevére, mert y adataival már létezik ügyfélfiók. Kit érdekel? Mi köze van hozzá? 1-es vagy 0 jött vissza a lakcímnyilvántartóból, egyedül ennek lenne szabad számítania.
[ Szerkesztve ]
-
SV21
tag
Pontosan így próbáltam!
Addig megy a dolog ahol a személyes adatokat kell megadni, ezt leokézom, kérdi rendben e a szám és az email, persze oké, aztán jön egy piros téglalap amiben azt írja hogy ezekkel az adatokkal már lett fiók létrehozva, vagy lépjek be abba vagy adjak meg új adatokat (név, cím)... De ha újat adok meg, akkor hogy lesz az ő nevén???Most hogy ezzel kínlódok, bevillant hogy már régebben se ment ez így online, amikor másnak próbáltam segíteni, szintén ugyanezt a hibát dobta, pedig az illető soha nem volt a szolgáltatónál korábban, tehát fiókja sem lehetett a személyes adataival...
Csak ott az volt a szerencse, hogy még aznap be tudott menni a két fél személyesen és így megcsinálták az egyeztetést azonnal a másik személy nevére...[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Miért kell egyáltalán fiók meg fiókba lépni egy adategyeztetéshez? Mert ahogy az oldal írja, nem kell. A hülye fiókkal rontottad el szerintem, hiszen ott az oldal alján, hogy telefonszám beír, SMS megjön, adatokat bevered, oké és le van egyeztetve.
Adategyeztetés menete bejelentkezés nélkül
Online:
1.Telefonszám megadása
Az előfizető kapcsolattartói telefonszámára kiküldött SMS segítségével ellenőrizzük a megadott telefonszámot.
Kapcsolattartói telefonszámodat ellenőrizheted vagy módosíthatod One online fiókodban.2.Adatok megadása
Adataidat úgy add meg, ahogy személyazonosító okmányaidon szerepel! Készíts elő egy fényképes igazolványt (személyazonosító igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), és a bevitelkor ügyelj az adatok pontos megadására.
3.Sikeres adategyeztetés
Sikeres online adategyeztetés után 48 órán belül értesítést küldünk SMS-ben.
[ Szerkesztve ]
-
SV21
tag
Online tegnap sem engedte, tehát határidőn belül sem, mert "ezekkel a személyes adatokkal már lett regisztrálva fiók"...
Nem a telefonszámmal, email címmel van baja, mert kipróbáltam úgyis hogy teljesen más email címet és kapcsolattartói számot adtam meg (olyat, ami soha sehol nem volt még használva), hanem arra hivatkozik hogy valaha a személyes adataival már lett fiókja.
Ami igaz is, de az megszűnt (gondolom én), akkor amikor a benne lévő egyetlen régi szám megszűnt, mert utána már nem lehetett belépni...Szóval akkor most van fiók, vagy nincs?? Azért nem enged tovább online mert szerinte van, 1270-en meg azért nem csinálnak semmit mert nincs fiók... Agyrém komolyan
-
bul07
nagyúr
Simán interneten nem megy az ő adataival?[link] (lentebb ahova a telefonszámot kell beírni)
Bocs a sok szövegbe nem olvastam ezt a rész, online tegnapig lehetett[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
S.O.S. segítséget szeretnék kérni!!! Előre is elnézést, ez hosszú lesz...
Van egy feltöltőkártyás SIM a nevemen, amit rokon szeretne átvenni elidegenítéssel, mivel kizárólag ő használja a kártyát.
Elvileg tegnap volt az adategyeztetés határideje, de még mindig feldobja az alkalmazásban is hogy meg lehet csinálni.
Nos, tegnap munka után este volt ideje felhívni a 1270-et, ahol először azt mondták mivel nem az ő nevén van nem tudják megcsinálni és ennyivel elintézték...
Második nekifutásra mondtam kifejezetten kérjen elidegenítést, ekkor arra hivatkoztak hogy nincs fiókja és azért nem lehet (hogy is lenne, hiszen most kerülne a nevére, gondolom azzal jönne létre a fiók...), és különben is este tíz után karbantartás van (érdekes ránéztem, mind az alkalmazás, mind a weboldal működött), tehát ismét lerázták azzal hogy menjen be személyesen...
Ma munka után bement személyesen, ahol közölték vele hogy csak meghatalmazással tudja intézni ha én nem vagyok ott (ezt még meg is érteném), online tegnapig lehetett volna megcsinálni, még hétfőig belefér az 5 napba hívja a 1270-et...Most ez tényleg így működik??? Mit lehet tenni??
Tudom, nem kellett volna megvárni az utolsó pillanatot, de nem rajtam múlt, én már többször jeleztem neki hogy csinálja meg, mert nekem semmi kapacitásom ezzel foglalkozni (személyesen sem tudok bemenni, és rokonnal találkozni se tudok).
Online kitölteni pedig nem tudom az ő adataival, mert ha belépek a fiókomba nem lehet kitörölni az előre beírt adatokat, ha meg bejelentkezés nélkül kezdem el, akkor is hibát ír a személyes adatoknál amikor minden jól van megadva (a kód a saját számomra jön, mint kapcsolattartói szám).Minden információt köszönök
-
csaszi75
senior tag
A Viber csak egy általános példa volt.
De nem kell feltétlenül a sima hívószámkijelzésre gondolni..
Általában voip-on tolják sztem a csalók.. alközpontba be.. majd onnan valami helyi szolgáltató.. s több IC partneren keresztül egyszer csak validálttá válik..
De ugye itt mindenféle számmal hívnak.. 20-as, 30-as, 70-es.. ahogy pár ismerős mondta.. s kiderült, hogy ezek az átverős hívások. -
Met
nagyúr
Tegnap hívtam egy 20-as számot, kiírta a telefon hogy nem található mobilhálózat (vagy valami hasonló), telefon újraindítás, mobilnet bekapcsolás (wifi be volt kapcsolva) után tudtam hívni azt a számot.
Ma megint hívtam azt a számot, megint hiba, bekapcsoltam a mobilnetet (wifi most is be volt kapcsolva), így már tudtam hívni azt a számot, nem indítottam újra a telefont.
Kikapcsoltam a mobilnetet, hívtam egy 30-as számot, annál nem írt hibát.Másnál volt ilyen?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Atomixx
aktív tag
Diginél megjavult a perc számlálás..
<~>
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #1035 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy a "Viber out" tehát a viber által indított kimenő hívások esetén a viber meghamisítja a CLIP-et akkor azt ugyanúgy tiltani kéne, mivel a Vibernek semmi féle jogosultsága nincsen az ügyfél saját MSISDN-jét használni, még akkor sem ha ebben az esetben a cél "nemes". De a viber lehet akár trusted partner is, mivel itt a csaláshoz szükséges hamisítás valójában nem történik, mert a CLIP kizárólag az ügyfél saját MSISDN-je lehet nem pedig valaki másé.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
asdf_
veterán
válasz csaszi75 #1032 üzenetére
Ez rendben van, de fizikai lehetetlenség, hogy a (has szám, de feltételezem, hogy aktívan használják cégesen) 06 70 70 70 700-as számról hívás érkezhessen bárhonnan is (eleve, országon kívülről), kivéve a saját hálózatom. Így bármilyen szupervalid partneren keresztül érkezik be a hívás, nem engedem be, mert felőle, irányából nem is jöhetne ilyen hívószámmal hívás.
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #1032 üzenetére
Már bocsánat, de ha egy vodás MSISDN-nel jön bejövő hívás, de nem azon az interkonnekt partneren keresztül akivel szerződés van, azt azért ki lehetne szűrni. Mint ahogyan azt is lehetne szűzni, hogy ha egy MSISDN csinálja a loc update-et a honos hálózatban akkor az nem indíthat hívást roaming-ból. Vagy például ha valaki roamingban (főleg EU-n kívülről) adott napon már az 50-edik különböző számot hívja, ott is jelezhetne a fraud detection.
Nem az itt a probléma hogy nincs a hívószám hamisításra megoldás, hanem az hogy erre költeni kéne meg foglalkozni vele.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
asdf_
veterán
válasz 4Grider #1029 üzenetére
A hívószámhamisítások idején egy ilyen lista az adathalászoknak aranyat ér...
Ilyen számról csak saját ügyfelet van teteje hívni szerintem, hiszen csak így lehet valami csalást elkövetni. Namost, amelyik telefonos/mobilszolgáltató beenged egy olyan hívást a hálózatába egy random voip-ról, ami a saját üfsz vagy üzletileg használt hívószámát tartalmazza, az szerintem adja vissza az engedélyét...
-
Winnie The P
őstag
válasz Marcsello31 #1027 üzenetére
Én éjszaka alszom, nem az appot nézegetem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Marcsello31
őstag
Megint hegesztik az appot, nem megy◖⚆ᴥ⚆◗.
-
kirkri
addikt
Tavaly még nem volt ilyen visszaellenőrizhető listájuk, amikor még Vodának hívták őket. Nyitottam is egy panaszt, mert akkor is teljesen véletlenszerű 70-es számról hívogattak és az ügyfélbiztonsági kódot kérték, hogy diktáljam be. Ráadásul nem értetették, hogy mi nekem ezzel a problémám. Hiába mondtam a hívónak, hogy nekem ahhoz, hogy megadjam a kódot, tudnom kell, hogy az hívott-e, akinek mondja magát. De ő addig nem lát személyes adatot, amíg nem adom meg az ügyfélbiztonsági kódot. Mondtam neki, hogy akkor itt a kör bezárult, ha akarnak valamit, küldjenek emailt.
22 éve a Prohardveren! ™
-
csacsi67
addikt
Nekem tarr-os csomagom van adatkartya 100 a maximum 5G Telekom szintén 5g 100 maximum Yetti adatkártya 5G ruterbe 4 g van sajna csak nálunk a yettinek 300 hozza.A bázis 150 méterre van tölem . A Telekomnak 100 le 100 fel.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #1023 üzenetére
Mondjuk igaz, valamit írtak az one oldalon, hogy az xxl csomag esetén hátrébb sorolás van ha terhelt a cella, ilyenkor a többi más előfizető előnyhöz jut,
akkor meg rosszul tudtam, köszi a ki igazítást, akkor valami korlát tényleg van, de az a 10/20 megabit szerintem már nem sokat oszt szoroz.
Egy flottás kártyával akkor itt is többet mérnék akkor. -
dredjudge84
őstag
válasz Marcsello31 #1021 üzenetére
Ahol fullos jó 4g van, ott nem XXL kártyával mértem én már 180-at is lefelé. Utána XXL kártyával én is 142 volt a plafon amit mértem, szóval gyanítom higy XXL esetében ez a plafon még a legjobb tornyokon is ahol mehetne gyorsabban is. Szóval van korlát!
-
Marcsello31
őstag
Minden reggel ennyit mèrek
Link:
[link]
Egész jó. -
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #1013 üzenetére
Úgy, hogy nincs korlátozva a letöltési sebességem, nem fix nincs beállítva
-
4Grider
nagyúr
Nyilván nem tudjuk, hogy nálad mikor fejlesztett utoljára a voda, még az is simán lehet, hogy régi mikrós, két sávos bázisállomás van felétek. Az nem fog 100 Mbps-ot tudni terhelés mellett. Ha meg fejlesztett négy sávos, akkor meg lehet, hogy még 150 Mbps is lesz rajta, már ha épp nem sokan használjátok. A mobilnet sebessége nem egy dedikált dolog.
-
pdr755
aktív tag
-
dredjudge84
őstag
válasz Marcsello31 #1012 üzenetére
Hogy érted hogy felfelé?
-
Marcsello31
őstag
válasz Bl.Gyo. #1006 üzenetére
Hali, nekem nem, egy jó pár napig one.hungaryt
Ma reggel változott át simán csak one ra, lehet most èrt ide a frissítés, nekem majdnem 2 èves vodás simem van .
Sebesség nem lett több, minden más maradt a règiben.
De az èjjeli lekapcsoláson nem változtattak.Másnak:
Az XXL csomagon nincs felfelè korlát, 145mega letöltési sebességet mèrek reggel ès este. Napközben 40/100 között ingázik.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz kabelmania27 #1004 üzenetére
ezen a weboldalon csak azt írja hogy töltsem le az alkalmazást.
-
helgi
aktív tag
Tuti Feltöltőkártya 1500hufos verziójához most adnak 3gb adat forgalmat pluszban ha regisztrálják a kártyát. Gondoltam vennék egyet és megnézném modemben, hogy 4g LTE-n milyen gyors itt felénk. Ám 4G/LTE hálózaton 100 Mbit/s a becsült maximális letöltési sebesség amit ír. Használtátok már?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Marcsello31 #1002 üzenetére
Nekem a váltás óta mindig is One HU volt...
-
mapal
csendes tag
válasz kabelmania27 #1004 üzenetére
Köszi.
-
mapal
csendes tag
Onetv webes alkalmazáshoz hogyan tudok belépni pc-n, vodánál működött.
-
Marcsello31
őstag
Érdekesség, tegnap még one hungary volt a hálózati név minden eszközön, az új név most már simán csak simán one ként jelenik meg. kíváncsi vagyok hogy másnál is feltünt e.
Persze mindegy mi a neve csak jó legyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő