Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Van valami trükkje ennek a digitális azonosításnak az életre keltésére?
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki járt már úgy dual simes telóval, hogy hiába az egyik sim van beállítva netezősnek, sunyiban a másik simről is szabálja le a netet a teló?? Ugye az előfizetéses simmel netezek, de mindig jön az sms, h "az ajándék 100MB netem elfogyott" de a büdös életbe még nem váltottam át a feltöltős simre netezni....
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #3284 üzenetére
Hű emberek,ha a hülyeség fájna én ordítanék.
Elérhetőségi e- mail címet módosítottam már régebben az one weboldalon. Amikor jelszót is módosítottam,ki is léptetett az összes kütyümről,persze a régi e- mail cimmel nem engedett be...de mire erre rájöttem.Szóval köszi a segítséget unravel ,legalább megoldódott,nem útközben szívok miatta valamikor.
-
Drughi
addikt
Okosóra fronton nem várható valami előrelépés a kínálatban?
Elég gyér…A voda idejében emlékszem volt Apple watch, xiaomi stb
-
gabor9991
őstag
válasz
peugeotmate #3281 üzenetére
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
most komolyan eljutottunk oda a One applikacioban, hogy nem talalom az aktualis egyenlegem a feltotoltokartyas sim-hez?nagyszeru. Penzt tudok ra rakni, de hogy mennyi van meg rajta...
szerk. Almenubol van csak meg, nevetseges.
-
so_ha
senior tag
4-ik sikertelen (1270 = > 4 => 4) próbálkozás után felhívtam a reklamációs vonalat, amit 1 perc alatt felvettek, és a 4-ik ügyintézőre elértem a magát ügyfélmegtartónak nevező sráchoz, ahonnan már flottul ment a 3db. kártyára a MobilePlus díjcsomag. A One ponton percek alatt megvoltak az új ideiglenes kártyák + az új szerződés.
-
Kecsua
tag
válasz
tobias88888 #3276 üzenetére
Nincs hiba benne
Külön számolja a netet meg a hívásinfót is.
Ha megnézel egy részletes havi számlát akkor látni fogod az egészet. -
tobias88888
őstag
1270-4-4 nálam is működött, 2 perc után kapcsolt is és 5 perc alatt leegyeztünk a 2000ezres juniorban. De szerződés lesz új, ami még 20 percet igénybe vesz
-
tobias88888
őstag
Szülőknél felmerült a váltás, most nézem a számlájukat de valami nem stimmel.
D MOBIL PLUSZ 2 db 2 990 Ft
D MOBIL PLUSZ NET 2 db 2 990 FtNem darabja kellene hogy 2990 legyen a réginek? Nem, nem szorzódik be a számlán, összesen fizetnek ennyit, szóval darabja 1495.Május 1től meg ezt írja:
D MOBIL PLUSZ 2490Ft
D MOBIL PLUSZ NET 6490Ft
Szerk, Kicsit megkavart hogy különveszik a csomagokat a fenti leíráshoz képest. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,az normális,hogy új telefonon nem tudok belépni az appba?
Mit lehet ezzel kezdeni? Töröltem,újra raktam az appot,úgy sem engedi -
so_ha
senior tag
válasz
MadMancs #3268 üzenetére
"Az a szám egyébként nem létezik"
A neten én sem találtam meg, de csak annyira "nem létezik", hogy azóta még 2× próbálkoztam a 1270 hívásával, és miután él a vonal mind két alkalommal automatikusan a 70/288-5102-es számra írja át a 1270-et, ahogy az első erről szóló hozzászólásban is írtam. Talán érdekes lehet, hogy 50-es számról hívom az ügyfélszolgálatot. -
MadMancs
veterán
-
so_ha
senior tag
válasz
MadMancs #3266 üzenetére
Nem az volt a "csoda", hogy 2 óra után bontott a vonal, hanem hogy addig nem vette fel az ügyfélszolgálat, illetve hogy miért lett a hívás átirányítva élő kapcsolat közben ... tehát nem a telefonom bolondult meg, sőt én sem ... illetve majdnem a hiába való várakozástól, még ha közben dolgoztam is.
-
so_ha
senior tag
Ma dél körül hívtam a 1270 = > 4 => 4 ... majd 2 óra "jelenleg minden munkatársunk foglalt, tartsa a vonalat" után szakadt meg a telefonvonal, úgy hogy senki sem vette fel, majd a telefonomon egy 70/288-5102-es számot írt ki mint hívott számot a 1270 helyett. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
SztiviVander
addikt
Nem kellett sok hogy már a one brandet is lemásolják a nyomorultak és így próbáljanak bankkártya adatokat szerezni.
link -
unravel
őstag
5mbit-es korlátos vagyok. Akadásmentesen mennek a FHD streamek, pedig 720p is elég lenne ilyen kis kijelzőre.
[kép] -
atosan
veterán
Üdv,
Van az online felületen olyan, hogy garancia jegy letöltés, de hiába töltöm ki az adatokat, sikertelen. Én vettem a készüléket, pár napos csak. Vagy honnan lehet még megszerezni a garancia jegyet? Szeretem magamnál tudni. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3255 üzenetére
Hát 60fps-re már tuti nem elég... Elég ugye megnézni mire elég a digitális tévénél a 4-5Mbps... Vízilabdát nem ajánlott nézni.
-
dredjudge84
őstag
Igazad is van! Ez az 5mbit elég fhd streanre elég határeset.
1. Elméleti minimum: A legtöbb szolgáltató (pl. Netflix, YouTube) 5 Mbps-ot ajánl Full HD videóhoz, így ez technikailag "elég lehet".
2. Marketing: A szolgáltatók az ideális esetet hirdetik — amikor nincs másik eszköz a hálózaton, a kapcsolat stabil, nincs torlódás.
3. Tömörítés: A modern tömörítési technológiák (pl. H.264, H.265/HEVC) lehetővé teszik, hogy Full HD videók viszonylag alacsony sávszélességen is jól nézzenek ki, bár néha kompromisszummal a minőség terén.A valóságban viszont:
Ingadozó mobilnet esetén ez az 5 Mbps nem mindig állandó, így gyakori lehet a pufferelés.
Full HD = 1080p, de az nem jelenti azt, hogy mindig a legjobb bitrátát kapod; lehet, hogy csak "átlagos" minőséggel jön le, még ha a felbontás 1080p is.És azt még meg is említem mellé hogy nagyon sokszor bezuhan a sebesség még ez alá a határ alá is és akkor körülbelül semmit nem lehet kezdeni a nettel.
-
rszp
aktív tag
válasz
4Grider #3250 üzenetére
A gondolat szabadsága még nem korlátozott.
Én nem akarok ennyire korlátozott netet. Már a 10Mb/s sem acélos de kompromisszumokkal még elfogadható.
Sok előfizető, szűk szolgáltatási keresztmetszeten. Ezért limitálnak. Fejleszteni kell vagy leépíteni az előfizetőket. Szerintem itt fejlesztés nem lesz.
-
Szotyi222
aktív tag
Feltöltőkártyás számomat előfizetésesre váltanám de semmi jó ajánlatot nem találtam , akkor most át kell mennem a netfohoz ? Vagy tudtok valamit ajánlani ?
Lasított 5/5 mbs elvből sem érdekel . -
4Grider
nagyúr
Én nem így gondolom. 5 Mbps lassítással 30 GB havi adatkeret 15 óra netezéssel fogyasztható le. Tehát napi fél óra netezéssel. És telefonon az 5 Mbps mire nem elég? 4K videókat szeretnél rajta nézni? (Mert az tény, hogy nem fog menni 5 Mbps-al. Viszont a 1080p FHD tartalmakhoz véletlenül pont 5 Mbps kell.)
-
wwenigma
Jómunkásember
[link] aktiv tarr 12GB 275perc 4500ft....nincs lassitas, 4G/5G...
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
digiről váltásnál az 5mb/s tényleg létező limit, vagy csak riogatás?
Köszi.
-
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #3243 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nem teljesen értem.
Ez az oldal azt taglalja, hogy mely hálózatokon érhető el az 5G roamingban a feltöltősnek. Számomra ez azt jelenti, hogy nincs tiltás.
Ha megnézed ezt, itt már csak egy roaming partnernél van megjelölve az 5G. Nem is megy a másik hármon, de biztosíthatlak, hogy a másik háromnak is van 5G szolgáltatása. Ezek szerint ott működik a tiltás.
Az előző hozzászólásomban arra utaltam, hogy a One roaming oldala szerint minden országban egy, vagy több hálózaton mennie kellene az 5G roamingnak. Tehát minden országban van olyan hálózat, ahol nincs tiltva.
Szerintem a One oldala nem azt taglalja, hogy hol 5G képes a hálózat, hanem azt hogy hol érhető el. -
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #3238 üzenetére
A One roaming oldala szerint minden EU zónás országban legalább egy szolgáltatónál megy az 5G roaming feltölőkártyával is. Beleértve Svájcot, Törökországot és a UK-t is.
Vannak országok, ahol az összes szolgáltatóval megy: Ausztria, Svájc.
Én azt mondanám, hogy ha EU zónában roamingol a feltöltős, minden országban talál 5G roamingra alkalmas szolgáltatót. -
4Grider
nagyúr
válasz
tobias88888 #3240 üzenetére
Ez mobilos topik.
-
tobias88888
őstag
A jelelnegi one-os árakat hol lehet amúgy megtalálni? (vezetékes tv+internet, hozzá mobil, stb) Vagy csak telefonon mondanak árakat?
-
dr9
tag
hello, be lehet valahogy kapcsolni az 5G-t tuttin? Van erre valahogy lehetőség?
-
so_ha
senior tag
Köszönöm szépen a válaszát mindegyikőtöknek!
-
so_ha
senior tag
Sziasztok! 3 Digi előfizetést hordoznék One csomagba. A kérdésem az lenne, hogy a korábbi flotta csomagokat még lehet kötni, vagy csak 4 utóbbi időben sokszor kitárgyalt csomag az opció? Válaszokat előre is köszönöm!
-
dolon75
senior tag
sziasztok!
biztos volt már, de nem találom:
digis mobil csomagról hordozok át a One kedvezményes junior és max csomagjaira.Meddig használható a régi digi SIM? Az áthordozási ablakig?
-
teleahocipöm
senior tag
Ma egy nagyon segítőkész ügyintéző vette fel a telefont, megcsinálta mindent, gyakorlatilag csak a SIM átvétel maradt hátra a One képviseleteben, amire csak azért volt szükség, mert kiderült, hogy van kis eltérés az adatok között, de azt ott leadminisztrálták. Eddig úgy tűnik rendben van. Még annyit, hogy nem mindegyik ügyintéző tudja mi az "Ügyfélmegtartó" ez miatt párszor rossz helyre kapcsoltak, végül a "Bontási csoportban" intézték.
-
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg 3117-es bázis:
Múlt héten szerelhették.
Továbbá a 3114 és 3118 esetében is ez a helyzet.
5G-s tarifám nincs, ezért nem tudom, hogy bekapcsolták-e már... -
Lackooo84
nagyúr
Nekem soha nem is volt még 5G-n a telóm a vannál. Anno a Telekomnál felment, de ott sem vettem észre semmi különbséget igazából.
Sosem értettem mit lehet kezdeni telón ilyen többszáz Mbps-el. Amire én használom (netezés, telefonálás, youtube 1080p/60) arra bőven elég 10Mbps. Inkább legyen ennyi de az stabilan mindenhol, mert a lefedettséggel szerintem több gond van. Győr-BP fővonalom sok helyen így hopp eltűnik a térerő, mintha a kőkorszakban lennénk. Vagy bemegyek egy hipermarketbe és ott is eltűnik, és nem tudom megnyitni a szórólap appot.
-
iday
aktív tag
Úgy látom húsvét körül, az ingyenes 5G szolgáltatást kikapcsolták.
El is tűnt a szolgáltatások közül.
(akinek a tarifacsomagja nem tartalmazza) -
gabor9991
őstag
válasz
teleahocipöm #3218 üzenetére
Azért nem mindegy hogy egy évig marad ez az 1990 forintos csomag vagy egy évig marad ez a csomag 1990 forint és utána szerinted kivezetik.
-
4Grider
nagyúr
válasz
gabor9991 #3216 üzenetére
Mivel nem is egyx évre szólnak a díjcsomagok. Valamikor majd lezárják, ami azt jelenti, hogy nem lesz már választható díjcsomag, majd rá 2-8 évre kivezetik, amikor majd kötelező lesz belőle kilépni. Addig is minden évben megkapja az inflációkövető áremelést és nagyjából ennyi változás várható. Persze a szolgáltató részéről majd időnként jönnek ijesztgető hívások (hogy hamarosan lezárjuk, válasszon egy kedvező, csak 3-4x ennyibe kerülő aktuális díjcsomagot ehelyett az elavult helyett). Akiket nem sikerül elijeszteni, azok ex has 5-6 évig még biztosan élvezhetik a Mobile díjcsomagokat.
-
gabor9991
őstag
válasz
teleahocipöm #3212 üzenetére
És 1 év után mi lesz?
Én is erre váltottam de nem beszéltünk ilyesmiről hogy csak egy évre szólna ez a csomag. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3212 üzenetére
Tudom, de mindegyik.
Annyi elég. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3209 üzenetére
Én is sokat vártam.
Junior csomag, 1990 Ft-os. -
MadMancs
veterán
Akkor se valós. Eredeti digis előfizetést már nem lehet módosítani 4 hónapja. Minden módosítási igény átsuerződéssel, úk simmel és számhordozással jár.
Ha meg már átszerződtél régebben és úgy váltottál csomagot akkor meg már nem régi digis vagy hanem semmilyen. És ebben az esetben kár volt mert One os ügyfeleknek nem emelkedik, csak azoknak akik maradnak Digisek digi simmel.
-
teleahocipöm
senior tag
Én addig jutottam, hogy hívásom fontos számukra, ezért kérik tartsam a vonalat. Másodjára 30-40 perc után nem sem vette fel senki és olyan helyzetbe kerültem, hogy le kellett raknom. Mos hallgatom vagy negyedjére, az automata szövegét.
Akkor átkerültél a Digitől valamelyik 2990 Ft-os One csomagba? -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3205 üzenetére
Mobil szolgáltatás, szolgáltatás lemondása.
Most tettem le a telefont.
Ennyit mondtam, régi digis ügyfél vagyok, látom elsejétől emelkedik a havidíj, szeretném lemondani a szerződést de ha át tudok szerződni a digiseknek fenntartott csomagra akkor maradok.
A nő megköszönte hogy ezt így elmondtam és átrakott.
Lesz adat egyeztetés, kell személyi, lakcím kártya. -
teleahocipöm
senior tag
Melyik menüpontot kell választani a 1270-nél, ha a digiseknek fenntartott csomagokra szeretnék váltani? Az 1-1-t választottam, de átirányítottak 4-4 menüpontra, ott meg kódot kér. Végül második hívásra, már annyit haladtam, hogy kapcsolgatnak egyik ügyintézőzől a másikhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest