- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gebro
aktív tag
válasz #41133696 #87281 üzenetére
Köszi, ez jól jött.
Még márciusban, személyesen adat egyeztetett domino számom a honlap szerint nem volt egyeztetve.
Gratula a Telekomnak ezért.
Mondjuk tartottam is ettől, mivel már akkor gyanús volt, hogy semmilyen visszaigazolást, illetve papírt nem kaptam róla. Most megcsináltam az online egyeztetést, és rögtön megkaptam az sms-t, és e-mailt is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz #41133696 #87281 üzenetére
Az jó...
Nekem le van mentve 6 Dominos szám internetes adategyeztetés visszaigazolása(többről tudom, hogy megkapták az adategyeztetés visszaigazolását, ingyenes hétvégét), az online felület 1 darab számnál jelzi ki, hogy 2018-ig egyeztetve vannak az adatai...kezdjek aggódni...?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz #41133696 #81328 üzenetére
Ez az 1 GB nekem elégséges, ráadásul nem is kell minden hónapban feltétlenül, és akkor meg lehet Domino Maraton. Ha meg véletlen hosszabb ideig nem vagyok itthon, akkor 4 GB-os csomag is van. Ami persze fele annyi adatforgalom mint a Net & Roll S csomagom 8 GB-ja volt extra kedvezményes 2580 Ft-ért, de legalább nem kell 2 éves szerződés hozzá
-
veterán
válasz #41133696 #80133 üzenetére
Ingyen cserélik, partner üzletben is. Az alkalmazás kompatibilitását a play áruházban lehet ellenőrizni. Ha a play szerint nem kompatibilis: valahonnan megszerezve az apk-t, meg lehet próbálni manuálisan felrakni, hátha mégis működik.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
313313
addikt
válasz #41133696 #78832 üzenetére
Nálunk lépcsőházban bent van az Invitel és a Digi is...
Nekem jó a Telekom. Családban úgy is mindenki 30-as...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz #41133696 #78830 üzenetére
Mikor én átmentem Magenta 1-be, 9500-ről 7500-re csökkent a havidíjam (30 megás net, családi+hd, meg hoppá pusz), bár nekem előfizetésem volt...
1-2,5 éve volt még családbarát havi 1089 körül~1100ft/hó/szám. De oda is kellett egy előfizetéses szám...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz #41133696 #78825 üzenetére
Igen 2db előfizetés kell hozzá, a többi(maradék 3db) lehet Dominó. Ráadásul a két előfizetésnek is azon a néven kell lennie, mint a tv/telefon/net.
Legolcsóbb előfizetés ~2k/db.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
SUPREME7
addikt
válasz #41133696 #70737 üzenetére
Lehet, hogy kár volt, szerintem csak a T-nél nincsenek képben, az összeshez adnak gyárilag, szerintem anélkül nincs forgalomban. És egyébként a dokkoló is "hálózati töltő", szóval lehet nem írtak hülyeséget, csak nincs külön odaírva.
Akkor is visszavihetted volna 14 napon belül, ha megkapod és nincs benne.
-
törölt tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #41133696 #70425 üzenetére
Domino Surf 890ft/hó
NetPlusz L(1GB) 1590ft/hó
Netplusz XL(3GB) 2590ft/hó
10.000 forint feltöltés 100perc+1GB adatforgalom 14 napig.1. hónap: 10.000 ft feltöltés 890 ft +1590 ft csomagdíjak. (1+1+~0,15GB)
2. hónap: 890 ft + 2590 ft (3+0,15GB)
3. hónap: 890 ft + 2590 ft (3+0,15GB)4. hónap: 10.000 ft feltöltés 890 ft +1590 ft csomagdíjak.(1+1+~0,15GB)
...
...Így jön ki a legolcsóbban ~3147 ft/ hó átlagban.
Ajánlom figyelmedbe a BlueMobile-t(Telekom hálózat), 2490 ft a 3GB csomag, nézz be a topikjába, néhányaknak már van 4G.
Ha fontos a 4G, amíg nem lesz hivatalos Blue4G szerintem ez a Surfös-feltöltéses megoldás a legjobb, ha nem akarsz adatSIMet.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #41133696 #70425 üzenetére
nem csak a 150 MB kerül 890 ft-ba, hanem egyéb kedvezmények is adottak cserébe, mivel így például a jóval olcsóbb bővítőket lehet mellé aktiválni, nem pedig a más domino díjcsomagokhoz adott drágább, de azonos adatkeretet tartalmazó adatcsomagokat.
domino esetén nincs jobb ajánlat, mint a surf + bővítő, ha nagyobb adatmennyiség kell, például surf/890 ft + netplusz xl/2590 ft esetén a 150 MB + 3 GB együtt lesz 3480 ft, amíg más domino díjcsomagokhoz csak maga a netplusz xl 3 GB kerül 4490 ft-ba.
a neplusz xxl 5 GB esetén még kedvezőbb a különbség a surf mellé.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz #41133696 #70422 üzenetére
A Domino Surf-nél / havi 150 MB 890 Ft-ért vicc kategória /, van olyan csomag, ami Domino kártyához igénybe vehető, és 2500 Ft-nál nem több a havidíja, de legalább 2-3 GB adatforgalmat is tartalmaz?
Tehát a lényeg, mivel eladtam a MiFi-t - és gondolom a gyártók a fejlettebb országokba szánt mobilokba nem azért tesznek 4G/LTE technológiát HotSpot funkcióval, hogy az vagy ne lehessen használni, vagy ilyen vicces adatmennyiséggel, az nem baj ha nem lehet Skype-olni... -, hogy az LG Leonban maradhasson a rendes kártyám a rendes számommal, de azért ha úton vagyok HotSpotként is használhassam, például Youtube-ozásra.
-
legenda
válasz #41133696 #70410 üzenetére
nem várható el, mert két eltérő szolgáltatásról van szó, külön szerződésekkel, más és más szerződési feltételekkel, gondolok itt a garantált értékekre, a rendelkezésre állási mutatókra...stb.
akkor lesz részint/valamilyen szinten összemosható, ha a szolgáltató úgy oldja majd meg esetlegesen bizonyos helyeken a 30 Mbps törekvést, hogy ahol kábelen nem megoldható adott sebesség, ott a 4g/lte hálóval segít rá mobilinternet útján.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz #41133696 #49997 üzenetére
Nos mivel lejárt a hűségidőm 2016.01.27-én a múlthéten lemondtam a Net & Roll S csomagot, mert 2680 Ft helyett 4390 Ft lett volna már, annyit meg nekem nem ér meg. A Huawei E5776 Mobile Hotspotot pedig az imént adtam el 20 000 Ft-ért. Egyébként sem volt a városban azon az útvonalon ahol én közlekedtem sokat, vagy 300-400 méteren térerő
"Úgy a mobilinternetről általában:
Sajnos a mobilinternet ár/érték aránya a vezetékes mellett az elmúlt években sem változott.
T-nél 2 év alatt összesen 192 GB-ot lehet leforgalmazni, Invitelnél 216 GB. T-nél megúsztam a dolgot: 61920 Ft-ból (322,5 Ft / GB), de az új szabályok értelmében már 103200 Ft lenne (537,5 Ft / GB). Invitelnél pedig 117600 Ft a 216 GB (544,4 Ft).
Ennyi pénzért elvárná az ember, ha kiesik a vezetékes Internet, és attól a szolgáltatótól veszi igénybe az ember a mobilinternetet is mint a vezetékest, arra az időre jóváírják az adatforgalmát nem ?
Persze ilyen a T-nél sem volt. Az Invitelnél csak USB Stick van. Nincs MiFi, a másik szolgáltatónál meg már nem érvényes az új esetében a SAT+Net 40 kedvezmény / eleve azért kaptam meg mert félre lettem tájékoztatva a telefonos ügyfélszolgálat által, és megpanaszoltam, visszahallgatták igazat adtak /, plusz már duplanet 25 sincs, mert megszűnt az a kedvezmény forma is, így az Invitel ajánlata is versenyképessé vált.
Persze döbbenet, hogy annyi adatforgalomért, amit a 100-as netemmel röhögve letudok körülbelül 5 óra alatt egy középkategóriás LCD LED TV árát kell leszurkolni, és még havonta be is van osztva 2 évre előre
grin hangulatjelMeg ha nem használom fel a havi kvótát, a maradék az elvész, nem vihető át a következő hónapra. Illetve, hogy az évek előrehaladtával, a mobilszegmens nem fejlődik e tekintetben.
Szerintem eléggé szomorú...
frown hangulatjel2002-ben VodaGPRS Internetem volt, eleinte "korlátlan", aztán 4 GB-os havi limittel. 2016-ban, meg 8 GB
grin hangulatjel
Igaz akkor 56 kbps volt a sebesség, most meg 30 Mbps, de mit ér a gyors net, ha valaki egy félnap alatt simán elhasználja?" -
n@p@lm
őstag
válasz #41133696 #67725 üzenetére
Nem-nem!
A szolgáltatónak csípte a szemét hogy a méregdrága percdíjakat nem feltétlenül akarja használni a pór nép, ezért elkerestek ingyenes (viszonylag ingyen mert az adatforgalomért nyilván fizet) megoldásokat keresni.
Így lett Viber, Whatsapp, Messenger és társai.
Eleinte ugye nem volt tiltott, aztán egyszer csak az lett. Hmmm.
Ez is olyan magyarosra sikeredett.
Viszont.
Dual SIM-es telefon befigyelt, ATN&R XS, Duo Sim-el két telefonba, máris jobban jártunk mintha egyenként korlátozott netet vennénk.
És maradtunk a voip-nél. 4 ft/perc alapon. -
törölt tag
válasz #41133696 #67663 üzenetére
Egyébként a másik két szolgáltatónál sincs egy olyan tablet sem, ami vagy ne lenne gyenge, vagy ne lenne drága
Nexus meg egyáltalán nincs :/
Vajon a T-nél ha most lejár a hűségem, lesz valami ügyfélmegtartó? Mert nekem mindegy melyik lesz a mobilinternet szolgáltatóm a Telekom, a Telenor vagy a Vodafone, de ha a T megemeli a mostani 2680 Ft-os Net & Roll S havidíjamat, akkor köszönöm, de megnézem a másik két szolgáltatónál milyen a kínálat - megjegyzem, hogy itt a topicban is voltak gondjaim korábban a lefedettséggel.
Egyébként nem számítok rá, hogy nagyon marasztalnának, mert a vezetékes részlegük sem tette, amikor megindokoltam,hogy miért nem kell 3600 Ft-ért a hoppá (leírtam, hogy azért vazze, mert Invitelnél 1200 Ft), aztán gondolom nem érte volna meg nekik annyiért adni, nekem meg maradni
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz #41133696 #67324 üzenetére
A rendeléskor tegyél a kosárba a készülék mellé egy ilyen SIM kártya adaptert, ami a micro SIM-et egyszerűen normál méretűre alakítja, így lényegében eléred a kívánt célt 100 forintból és használható lesz a régi készülékben az új kártya, akkor is, ha netán eltörik a normál méret, mivel normál méretből törhető ki a micro is, amit küldenek.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz #41133696 #66369 üzenetére
Nekem 1 hónapja volt ilyen, hogy újraindult a keret, pedig nem csináltam semmit.
Mondjuk jól jött, mert különben nem lett volna elég.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #41133696 #65719 üzenetére
Domino Surf 890/hó 29/percért hívsz 30as számokat.
Esetleg, ha arany szintű, akkor Te+Én Plusz arany szintű ügyfeleknek, 2 számot 50%al olcsóbban hív(590/hó).
Esetleg ha még rendelhető, Domino Friends (600ft/hó) 5 számot 50% kedvezménnyel hív.Hirtelen ezeket találtam.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #41133696 #65250 üzenetére
Nekünk évek óta van Domino5 SIM(azóta, mióta bejött a csomag), akkor kikapcsoltuk a napinetet.
2 hónapja volt 190ért akciós netplusz, amikor lejárt, akkor (mivel kikapcsoltuk a megújulást) a NapiNet kapcsolódott be, azt lemondtuk, s azóta ki van kapcsolva.Tehát szerintem apukád vagy valaki olyan aki hozzáfért a telefonhoz, online admin felülethez rendelt meg valamit, ami miatt bekapcsolt a napinet.
-
törölt tag
-
n@p@lm
őstag
válasz #41133696 #57104 üzenetére
ezzel a 100 gigás ingyen tárhellyel pusztán az a probléma hogy mire belakod, elrendezed, feltöltöd a dolgaid addigra majdnem lejár az egy év.
és fizethetsz a tárhelyért.
asszem ennél még a google drive is jobb.
beetetés, erről szól.
aki szeretné kipróbálni, hajrá.
anno vettem a t-mob-tól egy xperia sp-t (figyeled! szolgáltatótól vettem ) regisztráltam a box.com-on, kaptam 50 giga "örök" tárhelyet.
azzal elvagyok, 50 gigára sok minden ráfér.
mentésnek nem használom, arra ott van a külső hdd. -
n@p@lm
őstag
válasz #41133696 #57096 üzenetére
fenét.
akkor éri meg ha valaki pl. korlátlan csomagot használ (~10.000), és utána vágják egy zacskó cukor áráért.
amúgy teljesen felejtős, jobb függetlent venni (edigital, media, stb)
és nincs megkötve a kezed ha szolgáltatót váltasz, vagy esetleg külföldön vagy.
szó sincs használt készülékről.szerk.:
kamatmentes részlet szokott az auchanban, és a medianal is lenni.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #41133696 #56755 üzenetére
Egyébként most nem tudom, hogy hogy áll a dolog a hegyek között, de szerintem a Gyöngyös - Galyatető, Mátraszentimre - Galyatető vonalon, még a netrádió is kiesik az úton. Persze gyönyörű a táj, de ha valaki már 2000x látta mint én 1983 és 2002 között akkor ismer az út mentén minden bokrot, és ha nem vezet éppen, hanem utazik, akkor esetleg netezhetne is akár, ha nem lennének ott a hegyek, vagy nem földfelszíni lenne a sugárzás. Már régen nem jártam arra, de 2000 környékén Vodafone-osként a telefonom az üdülőtelepülésen a Vasas utcán Pannonos hálózatot használt, a Szot-Szállónál meg Westelest, a kettő között 200-300 méteren meg semmit Szóval ahhoz képest, itt az Alföldön éter-Kánaán van
-
///Krisz\\\
senior tag
-
-
törölt tag
válasz #41133696 #47194 üzenetére
Megkérdeztem, utánanéztek az új szabályzat szerint is: tehát a Paletta L csomagba bevont Dominós szám esetén, az egyenleg felhasználási idő egészen addig nem releváns, ameddig a szám be van vonva a Paletta csomagba. Minden egyes a Telekom-os automatikus rátöltés 30 nappal tolja ki a felhasználási időt. Ha viszont valaki kivonja a Palettából a számot, akkor értelemszerűen újból tölteni kell rá dominós egyenleget. Szerencsére nálunk marad a Paletta, tehát ezzel nem lesz gond
-
veterán
válasz #41133696 #47885 üzenetére
Alapértelmezetten le van tiltva az adatroaming, a hazai keretedet nem használhatod, külön roaming adatcsomagot kell választanod (adatmennyiséget tartalmazót vagy forgalom alapút). Romániában a Cosmote a DT leánya, de más hálókon is roamingolhatsz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
válasz #41133696 #46837 üzenetére
Dilemmám volt, hogy kell e nekem egy hónapban 8 GB-nál több mobiladatforgalom. Igaz ebben a hónapban két utam elmaradt, de ma lesz a váltás, és ennyi maradt 24 órára:
Amit itt a városban nem igen fogok tudni lepürgetni, mivel azon az útvonalon amin közelekedni fogok, általában még az Internetes rádió sem megy Az adatforgalmon kívül más egyébként sem indokolná a váltást nagyobb csomagra - így meg az sem -, mert a 3G sebesség az elég FHD filmekhez is, 4G meg nincs.
Szóval marad a Net & Roll S.
-
1430
senior tag
válasz #41133696 #47194 üzenetére
Úgy tudom, 1777-en lekérdezhető a maradék (Domino) Paletta keret.
Beca1990
Ez valahogy úgy működik, hogy a hajnali órákban előáll egy lista, akiket aznap értesíteni kell, és szép szakaszosan kiküldik az üzeneteket (szakaszosan, mert sokan ezután betelefonálnak, és ezzel kerülik el, hogy ne egyszerre hívja fel mindenki az ügyfélszolgálatot). Tehát hiába könyvelődik le a bankkártyás fizetés azonnal, a konkrét üzenet leküldése előtt már nincs vizsgálat, hogy még aktuális e. Ha megreklamálod, szinte biztos, hogy elengedik a felszólítási díjat (látszik a befizetés és az SMS kézbesítés időpontja, és mivel a befizetés korábbi ezt nyilván figyelembe tudják venni).pepe091, kali, glaci
Egyszer (2012-ben) majdnem sikerült a segítségemmel elkapni egy szegedi csalót, aki lopott személyivel rendelt telefont (Galaxy S III) előfizetéssel, de sajna a GLS "elbakizta". Azért még lehetett eredménye a dolognak ( a személyi ellopásosnak, mert betöréskor lopták el egy szegedi lakásból), de a sztori folytatását sajnos nem ismerem. Minden esetre kaptam egy dicséretet a Csoportbiztonsági igazgatóságtól, amiért megakadályoztam, hogy megkárosítsák a Telekomot (a majdnem ügyfélnek ebből nem lett volna kára).xSide
Az egyirányúsítás feloldása automatikus (a térülés napján éjfélkor), de a felfüggesztésből nem kapcsolnak vissza automatikusan.Taru
18-23 között változik (attól függően, hogy mikor kerül "postázásra"), és ez már nem befizetési, hanem beérkezési határidő (júliustól a számlákon is így van megfogalmazva).
Weben vagy átváltani tudsz (Domino -> Havidíjas) vagy új előfizetéssel telefont venni, de a kettőt együtt nem. Alternatív megoldás, ha legalább arany szintű a Domino számod, hogy átváltod előfizetésre (mindenféle hűség és plusz díj nélkül), majd már előfizetőként belépsz a telefonszámoddal (és az átváltáskor megadott kódoddal) és készülékváltásként rendelsz a meglévő előfizetésedhez._ak_
A törlesztő nyilván külön (lapon) van, de a normál számlában a biztosításnak szerepelnie kell, még akkor is ha az első 2 hónapra díjmentes (visszavonják, ahogy itt is látható).LógaGéza
Külföldi autópálya-matricát venni magyar mobil előfizetés terhére? Félek az nem fog menni...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest