- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez is klassz:
-
Nappali fény pipa, magyar ugar pipa:
-
-
JasL
őstag
válasz
GoodSpeed #21 üzenetére
A támadási módszert tekintve lehet, hogy erősebb. Volt YT-n videó erről, hogy melyik típust hogyan lehet bontani, a tesók általában U-lakatig tudnak menni, az már megállítja őket. A láncokra még rámennek. 15ezer ft védelemig tesók eltolják, 30ezerig már hangos eltolni meg látványos (akkus flex), 45ezer ft feletti cumókkal meg órákig szopnak (akkus flexszel is).
Ami megállít kb mindent, az ez: [link]
-
-
Igazából az a helyzet, hogy:
1. Az F3 E nem lesz egyedül hagyva egy percre sem
2. A lakat csak extra, elsődlegesen a Pro 2-höz és a G30-hoz használom.
3. Minden rolleremben van nyomkövető, az F3 -ban kettő is, egy Apple és a Samsung.
4. Ezen felül szoftveresen is le van zárva. -
JasL
őstag
válasz
GoodSpeed #18 üzenetére
Igen, az annyiba kerül kb, bár még szállítással is olcsóbb lett volna netről, sokat nem nyertél vele
A láncokat én annyira nem szeretem már, volt biciklin még lánc anno, de az a szövet rész folyton összeszedte a koszt, a végére olyan durván, hogy nem is tudtam táskába rakni, mert összekente volna. Az U-lakatot sokkal egyszerűbbb tisztítatni, meg ezt nem lehet erővágóval átvágni mint a láncot. Egyébként szerintem erre kicsit többet kellett volna költened, az ajánlás az a roller árának 10%-a, általában ennek megfelel a lakat erőssége is. De ha felétek nincs sok tesó, akkor jó lehet ez az olcsóbb lánc is, legalább jó márkából választottál. Azért én 250ezres rollerre legalább egy 25-30ezres Kryptonitot raktam volna az erővágó feletti biztonsági szintet célozva, ezeket a járgányokat tipikusan erővágóval támadják, nem kézi fűrésszel... gyorsan elcsípik aztán go... az U-lakatokkal ezt nem tudják eljátszani. Remélem azért sokáig megmarad neked, nagyon szép járgányod van
Azért ilyen lánccal órákra ne hagyd egyedül, mert képesek hazamenni erővágóért akiknek tetszik és visszamenni érte.
Egyébként köszi a képeket, hát ez a váz irtózatosan rossz U-lakatos záráshoz. A főváz részen tuti nem lakatolnám vele, hamar leverné a festéket, a másik rész meg pont olyan, hogy abban nem bíznék, hogy nem téphető le. Ez az F2-n pont sokkal jobban meg volt oldva, a váz elágazott Y-ban, és csak a váz tönkretételével lehetne oldani a lakatot, plusz sokkal több távolságot enged a lakat és a tároló között.
-
-
futo001
senior tag
Nem tudom minden lakasbiztositas ilyen-e, de nalunk nem fizet elektromos bringa vagy roller okozta tuzkarra. Konkretan ha hazon belul tarolom ervenytelen a biztositasom. Erdekes modon az autoval nem problemaznak, mondjuk az pont LFP esetunkben, de akkor is fura.
-
És/vagy viszonylat van.
Köszi. Eredetileg Kínából azért rendeltem fehéret, mert a G30-nál játszadotztam el a gondolattal, de aztán ott teljesen fekete lett. Itthon meg már csak a fehér volt. Mondom magamban, ha nem fog tetszeni, akkor majd rendelek feketét, de szerencsére felrakva tetszikLakatolás:
Nos igen, ezt elől a keréknél nem tudod lelakatolni, és hátul sem.
Két hely van, pirossal bejelöltem:
Ez elvileg egy olyan hely, ami korábban nem létezett. Nem tudom mi a neve
A másik pedig ez:
-
JasL
őstag
válasz
GoodSpeed #13 üzenetére
Nem a 25km/h számít csak annál? Tehát hiába erősebb a motor, ha 25km/h a max, nem?
Amúgy szép roller, de én ilyen fehérítést biztosan nem csinálnék, sokkal jobban látszik rajta a felvert sár meg kosz. Amúgy látom kijavították az egyik olyan dolgot, ami nagyon idegesít, hogy nem a lábfejnél van a gumi töltősapka, hanem feljebb. Folyton kirugdosom belőle. Ma mentem egy kört az enyémmel, még mindig jó mókaLehet azt az első felfüggesztést még elfogadnám, meg a nagyobb Wattokat, a többi igazából így egy kör után nem érzett hiányzónak, kijelzőre rá se nézek, csak nagyon ritkán akkor is csak km/h érdekel, semmi más. Még hajlított kormányon gondolkoztam, hogy biztos jó, de teljesen kényelmes volt ma az egyenes is.
Viszont még mindig nem látom, hol segít ez a dizájn az U-lakatolásban? Hol dugod át?
-
Hieronymus
veterán
Ráadásul kulccsal sokkal gyorsabb a nyitás/zárás.
Tele van a youtube lakat és zárnyitós videókkal A kulcsos lakatok egy része gyorsabban nyitható kulcs nélkül, mint kulccsal. A videók alapján derült ki. Amelyik kulcs nélkül zárható, az nyitható is kulcs nélkül. Egy rugó gondoskodik a zárt állapotról. Több módon lehet kijátszani.
A számzár biztonságossága leginkább a gyártási minőségen múlik.
Csak olyat érdemes megvenni, aminek legalább 5 számjegye van.
A használat közbeni kopások miatt félévenként érdemes cserélni a szám kombinációt.Ninebot rollerem van. Habár rendelkezik lopást akadályozó riasztóval, a hangerő nevetségesen halk. Mindig keresek valami lebetonozott valamit, amihez hozzázárható. A kerékpárról megörökölt számzáras lánccal használom. Ki lehet nyitni, de hosszabb ideig kell játszani a zárótárcsákkal. Nem biztos, hogy megéri kinyitni. A hosszabb idő növeli a lebukás esélyét. (A roller nem értékes fogás, belépő kategória.)
-
-
JasL
őstag
válasz
GoodSpeed #11 üzenetére
Az jó, nem szabad csutig lemerült roller megvenni amúgy sem, ott ha sokáig állt, nagyon hazavágja az akkut az alacsony fesz. Pár éves akkus tapasztalatom alapján az akkukat 70%-80%-on tárolni a legjobb huzamosabb ideig. Mostanában már csak 90%-ig töltöm a rollert, ha másnap megyek is vele (appban beállítható), ha még aznap akkor 100%, minden más esetben csak 80%-ig érdemes. És 30%-nál szigorúan megy töltőre, egyedül 50%-nál nem töltöm fel azonnal, bár ha megyek vele akkor is, mert úgy már érezhetően köhög a dombon velem. Legközelebb viszont biztosan a PRO verziót fogom venni, a +4% emelkedő és +400W motor miatt!
-
-
JasL
őstag
Hol kapsz Kryptonite-ot 12k-ért? Mármint.. végülis van annyiért is ahogy nézem, de nekem Evolution van és kicsit drágább is volt. Számzárast fix hogy nem raknék rá, azzal próbálkoznak. Ráadásul kulccsal sokkal gyorsabb a nyitás/zárás. [link]
Tudom, hogy elöl van, nekem is
A vázban egy V alakú lyuk, de ezen vmi más megoldás lesz.
-
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Ajándékba kaptam!😊👌
Illetve, veszek hozzá eredeti Ninebotot számzárast.
Valamint lehet kapni kriptonitot 12K körül.
Jasl: elől. -
JasL
őstag
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Azt szerintem semmi nem akadályozza meg, csak ha lebetonozott valamihez hozzálakatolod
Bár az se, csak azt helyszínen kell leoperálni, húzósabb meló!
Tényleg, ki mennyiért vett hozzá és milyen lakatok? Nekem egy U-lakat van rajta, Kryptonite.
-
JasL
őstag
A doboza sokkal csúnyább lett, mint az elődjének szerintem. Nálam F2 Plus van, de nagyon tetszik az F3! +200W a motorra, ezt el tudnám viselni, a kijelző szép, de igazából nem selling point, a külső akku csomag viszont jó cucc lesz! Összességében jó gép, kellene, de F2-ről nem érzem a motivációt az upgrade-re, ebben is még csak 150km van.
Ami igazán kellene róla, az az AirLockAz az U-lakat segítő az hol van rajta?
-
Megjött.
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Pontosan.
-
Hieronymus
veterán
Mint az autók többsége esetében, belső nélkül közvetlenül a gumiabroncsot fújják fel.
Ebben a gumiabroncsban van egy köztes réteg, ami a futófelület sérülése esetén, például szöget szed fel az abroncs, automatikusan zárja le a sérülést.
Ez a réteg a levegő szökését is akadályozza. Nem vagy csak ritkán korrigálni a guminyomást. -
JasL
őstag
Az mit jelent, hogy nincs benne tömlő? Nem kell fújogatni, kb tömörgumi szerűség?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha a 2019-és kezdetektől számítom, akkor ez lesz a 6. Elektromos rollerem. Az időrendiség kedvéért felsorolom őket...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest