-
Mobilarena
Kapcsolódó témák:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Pixel 9A-ra létezik valamilyen megoldás a hívások rögzítésére ami működik is?
(gondolom gyárilag az EU szabályozások miatt ebből is ki van gyomlálva) -
pcnet
addikt
válasz
manokaki #269 üzenetére
Az Pixel launcherben az alkalmazáslista végén ott a privát terület, benne az Ingress appal.
Nova Launcherben viszont nem jelenik meg. Se az alkalmazáslista végén, se máshol. És nem is találok a Nova beállításai közt lehetőséget a privát tér elérésére. Esetleg valami biztonsági megoldás, hogy külsős app ne férjen a felhasználó privát adataihoz? 🤔 Hol és mit kellene beállítanim, hogy Nova alól is elérjem a privát területen lévő Ingress appot?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Néhány hete érdeklődtem, hogy tud e a telefon (rendszer) appokat klónozni, duplikálni. A "privát terület"re bedobott appokat tudja egy időben, párhuzamosan futtatni, ennek nagyon örülök. 👍☺️ Voszont Nova Launcherből nem tudok hozzáférni a privát területhez. Használ valaki Nova Launchert? A keresőjébe beírva, nem találtam lehetőséget a privát terület megjelenítésére.
Köszönöm a segítséget!
-
Luksee35
csendes tag
Sziasztok! Android 16-tal használom a pixel 9a-t. Egy ideje Messenger, Viber, telefon értesítések kimaradnak. Messenger teljesen használhatatlan. Néha eldobja a wifit. Ha valaki hív, a hívás után jelzi, hogy volt nem fogadott... Van olyan beállítási lehetőség, hogy tematikus ikonok, na ott már a gyári ikonokkal is baja van. Egyedül az akksi amiben picit többet bír. 2 napja nem frissít le semmit Google Playből se automatikusan, se manuálisan se wifin, se mobilnettel. Valakinek valami ötlet?
köszi
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Gyorsan mozgo dolgokat kutyat gyereket le tud fotozni a telefon vagy egy elmosodott festmeny lesz belőle? :
-
axillar
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok mikor jelenik meg a Pixel9a-re az Android 16?
köszönöm
-
manokaki
addikt
10 nap használat után( 3 aksi ciklusbol ) azt kell mondjam , nem veszek észre különbséget a napi használatban a 9A, 9 ,9Pro között , egy dolog ami észrevehető a a 9A aksija jobban birja 2-3 nap !
Nekem a fotozás része is megfelel , ami még előny a hátrányba a drágább testvérekkel szemben az a sulya , igaz hogy müanyag hátlapot kapott amit nem veszel észre a használat során , egyáltalán nem lesz maszatos ,de viszont a sulya könnyebb lett a nagyobb aksi ellenére !Anyit mondhatok ,hogy a 9-es szériába ezen az áron ( 166-185-ig ) szerintem bevált és megéri !
Persze mindenkinek mások az igényei ! -
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
Jó volt a beszámitás , ha nem erőskődők , hogy hoztam egy telefont és itt akarom hagyni , akkor senki nem foglalkozik vele
, leszarj..k ,hogy adsz e valojában le valamit, a lényeg hogy a recepsionál mondjad , hogy beszámitással vennél 9A-t ...
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Beszálltam , Honor 400 után ( 1 napig birtam ) igaz előtte egy Pixel 9 Pro volt, de a 9A még mindig jobban hasonlit rá ( 9 Pro-ra ) mint a Honor 400
-
Galahed
senior tag
Este települt az Android 16-os FW, rövid használat után elvileg minden rendben van vele.
-
lazac_
tag
Az teljesen jól működik (ezért is nem rinyálok
), általában mire tenném az ujjam a leolvasási területre, már fel is oldott az arcomra. Ikertesóm nincs, azt nem teszteltem, meg képpel, stb. sem.
Meg is lepődtem, hogy online fizetésnél, ahol ujjlenyomatot kérne megjelent egy pipa, hogy azonosított, csak rá kellett bökni.(Viszont még mindig állandóan kikapcsolom, ha hangot szeretnék rá adni...
)
-
lazac_
tag
válasz
peugeotmate #251 üzenetére
Abban már ultrahangos érzékelő van, ebben "csak" optikai, szóval igen, jobbnak kellene, hogy legyen.
-
lazac_
tag
Nálam elég ergya, 10-ből 6-szor sikerül kb. (Így is 2x vettem fel már a jobb hüvelykujjam). Samsung bekapcsológombos olvasója 10/10-es volt...
@pcnet: nincs app duplikálás/klónozás. Frissítés passz, nálam automatikus, nem tudom, hogy külön-külön szoktak-e működni, rákeresve elvileg android 10-től kezdve lehetséges Google Play Security Update telepítése függetlenül az OS verziótól.
-
student
őstag
mennyire jó/rossz az ujjlenyomat olvasója? azt olvastam a 8asnak kritikán aluli...
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Pixel 9a vásárlásán gondolkozok. Azt szeretném kérdezni, Pixelek tudnak e aplikációt duplikálni vagy ahogy a Xiaomi hívja, klónozni. Ugye több gyártó is tud Facebookot, Instát, Vibert duplikálni. De én egy játékot szeretnék párhuzamosan 2 példányban, egy időben futtatni. Erre van lehetőség?
Valamint olyan kérdésem lenne, hogy arra van e lehetőség, hogy android főverziót nem frissítek, de a biztonsági frissítéseket szeretném telepíteni? CGM szenzort használok, még csak most kezdik el az appot Android 15 kompatibilisé tenni, és anno majd nem szeretném ráengedni a telefonra az Android 16ot megjelenés napján (illetve ahogy az app fejlesztőket ismerem, az elkövetkezendő fél évben...) de a biztonsági frissítésekről nem szeretnék lemaradni.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Böcce
csendes tag
válasz
manokaki #242 üzenetére
Az elobb voltam a nagy alza boltban es nem foglalkoztak vele, milyen allapotban van a leadott telo. En egy regebbi Xiaomi-t (redmi note 6 pro) adtam es amikor kerdeztem az eladot, hogy bekapocsoljuk-e, azt mondta felesleges, mert megy az kukaba. Szoval eleg lazan kezeltek nekem.
Mivel szemelyesen vettem, ezert egybol le is vontak a 60000-t es annyival olcsobban kaptam egy 256-os verziot. -
budaize
csendes tag
A vásárló régi készülékéért cserébe kedvezményt kap ugyanazon márka újabb készülékére. Cseréld ki a régi telefonod egy újra és szerezz akár 60 000 Ft-os pénzvisszatérítést Google Pixel 9a vásárlása esetén. Több információ itt. Az ajánlat 2025.06.30-ig érvényes. Lehet az ugyanazon szón a hangsúly
-
manokaki
addikt
Tudja esetleg valaki , hogy milyen telefont számol be az Alza a 9A-ba , van valami kikötés mert én nem igazán talaltam olyat ??
-
LouiS22
veterán
válasz
peugeotmate #226 üzenetére
Nyilvánvalóan egy 20 éves Nokia 6110-ért nem fogsz 60 ezer forintot kapni.
Ha mégis, akkor zseniális marketingakció.
-
brownus
veterán
válasz
peugeotmate #238 üzenetére
Itt számomra is érthetően leírta: [link] controlcad hozzászólása
Ezt kell kitalálnom, hogy kell e a full Gemini ai .. -
peugeotmate
addikt
Abszolút egyetértek! Nekem iPhone 11 van és igazából még el tudok lenni vele egy ideig, meg is kapja idén az új iOS-t. Viszont vagy most cserélek telefont vagy akkut kell benne cserélnem sürgősen a nyárra, mert az már érezhetően nagyon gatya benne (74%-os). Ami még nyomás alatt tart, az az idióta vámháború, hülye érzés hogy igazából új készülék fele terelnek ezzel is... Emiatt agyalok már Pixel 9a-n jelenleg, vagy ha később olcsóbb lesz, akkor a Pixel 9. De hát a vámemelés ha eljön, akkor félek nagyon drágulni fognak ezek a telók is. De közben meg az lenne a józan, hogy használom tovább a jelenlegi telóm új akkuval, mert egyébként teljesen elég még.
-
brownus
veterán
válasz
giroud199 #236 üzenetére
Lehet ez lesz, elolvastam még pár tesztet és elég lehet a 8gb, viszont pár Gemini cucc a ram hiánya miatt nem lesz elérhető. Én meg kezdek bele szerelmesedni az ai -ba. És kis idő múlva meg fogom bánni....
Mondjuk az ilyen kép szerkesztő cuccok pont nem érdekelnek.
Érdekesebb lehet a hívás alatti jegyzet készítése!?
Pixel 9:
[link] , és a másik, 9a review: [link] -
Lmh
őstag
Szerintem a telefonoknál mindig hamarabb fogy el az akksi mint a ram.
Jók ezek a hosszú támogatású telók, nekem is óriási vonzerő mert nem szeretek gyakran váltogatni, de aztán mindig eszembe jut hogy 3-4 év után ha aktívan használom a telót akkor úgyis az akksi miatt kell majd cserélnem. Persze felmerül az akksicsere, de az is költséges és kérdéses, hogy megéri-e, van-e rá megfelelő minőségű szakember a környéken aki elvégzi.... +veszíthet IP védelemből is a teló... -
brownus
veterán
A 8gb memória elegendő? / Elég lesz pár év múlva is?
Ez és a 9 között hezitálok, ez szimpibb amiatt, hogy nincs az a domború kamera rész...
-
lazac_
tag
Ha ez segít, akkor szűk 1 hete költöztem át, egyelőre fogalmam sincs, hogy mennyit bír.
(Elég összevissza töltögettem, meg nincs is fent (és nem is tervezem felrakni) semmilyen monitorozó progi, de az feltűnt, hogy alapbeállításon 20%-nál kímélőre vált, onnan érezhetően tovább bírja, eddig sosem volt parám emiatt.)
A bekapcsoló- és hangerő gomb Samsunghoz képesti felcserélt pozícióját eddig nem sikerült megszokni, mint ahogy az alkalmazásváltó/vissza gombot sem, nem értem, utóbbi miért nem állítható.
-
Lmh
őstag
válasz
grizlisandor #227 üzenetére
Ez pont olyan alibi kommentnek tűnik, amit azért szoktam írni, hogy bekerüljön a topik az "itt szoltam hozzá" listába és tudjam követni az eseményeket.
-
grizlisandor
veterán
Nagyon tetszik a telefon, menő ez az új dizájn, 7a-ról még nem érzem annyira indokolnak a váltást.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok, az Alza készülékbeszámítási bónusza bármilyen régi készülékre vonatkozik? Pl. régi nyomógombosra is ami nem működik? Vagy milyen esetben jár 60 ezer forint? Valaki próbálta már itt? link
Köszi! -
budaize
csendes tag
Üzemidőről tudna valaki beszámolót adni?
-
Böcce
csendes tag
Sziasztok,
tudtok esetleg olyan helyrol Budapesten ahol ki van teve s 9a es meg lehet nezni eloben? -
lazac_
tag
Üdv! Egyre gyengébben muzsikál a Samu A22 (4/128GB) telefonom, így körbenéztem a piacon, és a Pixel 9a-ra esett a választásom, remélem nem bánom majd meg...
Úgy látom, hogy nem egy pörgős topic, szóval vagy nincs hiba, vagy kevés telefontulaj van (eddig?).
Most Alzánál ~185e forintra jön ki a 8/128-as, készülék-visszaváltási akció keretein belül, mivel ezt nem láttam, ezért innen apróról várok egy ugyanilyet (egy 20-assal olcsóbban...
). Futott volna még nálam a Yettel is, de nem tudták megmondani, hogy egy esetleges flottás előfizu ellé is megkaphatom-e a Google Pixel Buds A promó fülest.
Amíg megérkezik meg számolom a napokat... -
Teagol
aktív tag
válasz
peugeotmate #213 üzenetére
Nemsokára kapom cégesre, meg lesz hajtva. Esetenként navi 5-6 óra, közben YT, telefon, szélvédőn rásüt a nap. Meglátjuk mennyire melegszik.
-
vacs
veterán
válasz
peugeotmate #214 üzenetére
A Google Pixel általános topikot ajánlom figyelmedbe: link
-
vacs
veterán
válasz
peugeotmate #214 üzenetére
Olvasd el a #209-et.
Lengyelországban van a Google szerviz, futár viszi és hozza.
A Google Reparatur Service (Javítási szolgáltatások) oldalon kell bejelenteni a hibát (harmadik link a #209-ben). -
peugeotmate
addikt
Sziasztok! Akinek van ilyen telója, majd légyszi írjon a melegedésről (lehet pár hét múlva nyárias melegben lesz ez még izgibb) és a GPS használhatóságáról. 8a-nál több panasz volt ezekre és vajon sikerült-e kiküszöbölni mostanra? (8a-t ezért engedtem el többek között.)
-
Galahed
senior tag
Igen, múlt hét hétfőn. Meg is vettem náluk akkor... Abszolút nem tűnik fel az SZTK keret amit sokan felrónak neki hibának (lehet nem is volt a kezükben) Tettem rá Spigen védőtokot ami védi a kamerát és a képernyő sikjánál is feljebb ér. Kapott Spigen üveget rá. Szóval igy lassan egy hét után csak pozitivat tudok mondani róla.
-
consono
nagyúr
Megjelent a T-nél is a készülék:
-
vacs
veterán
imei szám alapján le lehet kérdezni a google device authenticity oldalán: [link]
Itt egy példa lekérdezés egy random imei-vel: [link]
Látható, hogy az Értékesítési régió-nál fel van sorolva kb az összes EU ország, Magyarország is!Illetve a Google Reparatur service oldalon is érdemes megnézni az imei alapján: [link]
-
ddaydome
senior tag
Ezek az új pixelek szerintem jók, de nekem még mindig fàjó pont a töltés sebességge. Ha az felzàrkózik a kövi pixelre, akkor nekem az lesz szerintem.
-
Teagol
aktív tag
Most írt a főnököm, hogy kapok egy 9a-t céges telefonnak. Kiderül az igazság.
Most egy strapa telefonom van.
Technikusi munkám miattt szinte állandóan úton vagyok, vagy terepen. -
Galahed
senior tag
válasz
janeszgol #201 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ. Van itthon Xiaomi 13 de nagyon nem győzött meg. Nagyjából semmi nem fogott meg benne. Nem az igazi a hangminőség, kamera sem fogott meg. De hangsúlyozom, hogy ez mindenkinek más és más nagyon személyes dolog. A googleban az szimpi, hogy mivel játszani nem fogok igy nem kell brutál hardver, viszonylag széles a keret van (nem takarják ki a böszme
ujjaim amúgy is a képernyő széleit) és szerintem a havi két fotóhoz a fényképezője több mint elég. Ami fontos, hogy pont jó méretű, nem tepsi, nagy az akksi és nincs telegányolva az op. rendszer, sokáig kap frissitést. Meg az egészet úgyis elrejtem valami "páncél" tokban... De csütörtökön nálam lesz mindkettő, majd akkor kitalálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest