- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz dedike #46797 üzenetére
Az a vicc, ez nem vicc...
T-home optikai 30 megás netnél 1 megát garantál csak...
Pár év és ott leszünk mint a mobilnál, fizetsz mint a lakodalmas kutya, a garantált net meg 0.0HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz ggyula #46795 üzenetére
Kecskeméten a belvárosban több helyet tudok neked mutatni, ahol nincs 3g, ha telefonálsz közben, megszakad a vonal... Olyan is előfordult, hogy főtéren mászkálgatva kaptam pár sms-t, hogy x nem fogadott hívásom volt x embertől, telefonom folyamatos 3g-n van...
Szerk: jah és más is találkozott már hasonlóval, szóval nem telefon/kártya függő. Vannak telefonok, amik jobban, vannak amik kevésbé érzékenyek ilyenkor....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Nordik
őstag
Látom panaszkodik más is a hálózatra. Nekem az eddigi 4-5ös térerőm itthon kettest produkál és az adatforgalmat is állandóan eldobálja. Ez mi lehet megint? LTE-n lógok egyébként, eddig jó volt...
-
313313
addikt
válasz lugosi #46789 üzenetére
Nekem mondták, mikor megkötötte, bár pár hónap után jött a mozaik, amire váltottam (ott már lassítanak, nincs túlforgalmazás)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz ggyula #46787 üzenetére
Nekem randomba jön elő hasonló dolog, mondjuk 3 év alatt talán 4*, sim cserék általában megoldották.
Most olyan van, ha én hívok, akkor van hogy 2* kell hívnom az illetőt, hogy értse amit mondok (több telefonnál volt ilyen hiba, és csak 1 személy panaszkodik rá, de mással neki sincs ilyen gondja)
Próbáld meg csak 3g-re rakni a készüléket.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
válasz ggyula #46787 üzenetére
Probáld meg fixálni a hálózat típusát mert 1430-al beszélgettünk már itt erröl ha váltogatja a hálózat tipusát akkor megszakad a hívás is. Nemtudom milyen hálózat van felétek ha 4g akkor az a baj, Szolnokon tapasztaltam én is ezt mikor 3g meg 4g között kapcsolgatott a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
ggyula
tag
válasz 313313 #46786 üzenetére
A párom telefonjában nem próbáltam, viszont volt 2 cserekészülék kiadva, egyik sem produkálta a hibát... random jön elő, van h naponta többször, van h napokig semmi baja. Ma reggel pl. 5* szakadt meg egymásután majd hatodjára sikerült azt az egy percet elintézni.. ha én hivtam, ha visszahivtak
-
313313
addikt
-
djculture
félisten
válasz ggyula #46782 üzenetére
Pl de ennél komolyabbat mutatott be annó a tovajkeregető csapat.. [link]
Gyakorlatilag bűncselekmény használni még is van aki ezekkel szórakozik, persze mondjuk akkor nem csak a te telefonoddal lenne baj hanem egy adott körben az összessel. De az hogy x-edik telefon is ezt csinálja nálad erős gyanút kell hogy valami zavarás van ott.
[ Szerkesztve ]
-
ggyula
tag
Sziasztok!
iPhone 4S készülékemet 4x cserélték ugyanazzal a hibával. Eldobálta a hálózatot és hívást sem engedett kezdeményezni gyakran! Volt sim kártya csere is. A kölcsönkészülékek nem produkálták a hibát! Megelégeltem és váltottam, vásároltam náluk egy LG g3 készüléket. Ez is hasonlót művel! Mi lehet az oka???? Van valami ötlete bárkinek is? -
Kobe
veterán
válasz St3ven #46766 üzenetére
csak ebben már régen nincs benne a médiamánia, így nehéz kinyomozni - nevermind, a lezárt szekcióban benne van
a túlforgalmazásos sztorit meg azért nem rétem, mert mint mondtam, szinte mindenkinek ugyanilyen cosmagja van a családban, és mindegyikét lekorlátozzák, túlforgalmazási díj nélkül, nem értem akkor ezt az egyet miért
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Nekem is lejött az sms, hogy szept. 1-től megint változások lesznek, de töröltem mérgemben, mert kezd elegem lenni a folytonos változásokból. Tudna valaki linket adni, hogy erről hol lehet olvasni? Mert sajnos a T oldalán nem sikerült megtalálnom.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Cidan
tag
válasz St3ven #46764 üzenetére
St3ven // sarkanyolo2
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen, ugyanolyan készüléket nem tudnak már biztosítani. Úgy néz ki, nem sok mozgásterem maradt, de nem is kell több, a pénz visszafizetés éppen elég nekem.
Az esetben, ha ezt nem fogadja el a szervizes ember, akkor mi a teendőm? Illetve, van-e arra mód, hogy valamilyen módosított szerződéssel vagy ilyesmi ráfizetéssel egy valamivel drágább készüléket kapjak kézhez? Ugyanis 10-20 ezer forinttal többért már van legalább 2 telefon amin erősen elgondolkodnék és kifizetném érte azt a többletet. -
sarkanyolo2
őstag
Akkor a menete:
1. Javítás 2. Csere típusazonosra (egy ugyan olyanra, vagyis tök ugyanolyanra) 3. Pénzvisszafizetés
Tehát ha nem tudnak egy tök ugyanolyat adni, akkor nem vagy köteles elfogadni egy másikra történő cserét, igényelheted a telefon árát.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
St3ven
addikt
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha a készülékemmel a szervizhez fordultam és olyan eset következett be miszerint nem javítják azt, hanem cserekészüléket ajánlottak fel, akkor milyen nem említett opcióim lehetnek? Értem ezalatt, hogy a kedves kiszolgáló arról tájékoztatott, hogy a legfeljebb a telefon értéke + 5000 ft-ig választhatok másik telefont egy árlistáról.
Ha nagyon nem boldogulok már a jelenlegimmel, de nincs a felajánlottak között egy olyan sem, amit el tudnék fogadni, olyankor van-e bármi más lehetőségem amivel "kárpótolhatnám" magamat?
Hallottam olyanról egy ismerősömtől, hogy vissza lehet mondani valamit és visszakapom a pénzemet, de ő úgy tudja, hogy csak előfizetők tehetik ezt meg. Én dominós vagyok és ez a telefonom már egy eleve cserekészülék. Most ismét ez a helyzet áll fenn, annyi különbséggel, hogy most nincs olyan másik készülék amire rá tudnám mondani, hogy megteszi helyette.
-
Kobe
veterán
sziasztok
továbbra is kérdés az extrém túlforgalmazás.....a múlt heti szokatlan összeghez képest továbbra is csak nő az összeg, és az okát nem tudom. Médiamánia S csomag, 500 MB net van hozzá
Az ügyfélszolgálaton érdeklődtem, hülyének nézik az embert, nyugi van, ugysem ezt számlázzák ki, jönnek még kedvezmények hozzá - faxt, még az áfával megnövelik, tehát max felfele változik az összeg....
Tudom a médiamánia S régi csomag, de úgy tudom - és a szerződés szerint is - a netnek pl nincs túlforgalmazási díja. Ehhez képest a biodroid elmondása szerint ez nem így van, 10 ftokat rátelhernek 0.1 MB onként. Ez WTF ? akkor volt egy egyoldalú szerződésmódosítás, vagy bekapcsoltak valami plusz netes szart, amit nem kértünk ? Igazából azért fura, mert több embernek is van a családban tök ugyanaz a csomag, más többet is beszél vele, és a net is kb 10-én el szokott fogyni, nekik így is kb harmadát mutatja a rendszer mint nálam.2 opcióra tudok gondolni:
1, változtattak vagy bekapcsoltak valami szolgáltatást ami pluszban forgalomalapon növeli a entes cosmag díját - vagy változtattak valamit
2, ha szimplán csak percalapon számolom a forgalmat, és feltételezem nem a net okozza a gondot, akkor is kb a csomagban foglalt percdíj rendes értékének 3-4xesébe került egy perc....Persze a csomagról mivel régi már nincs semilyen tájékoztató fent a honlapon, a szerződés meg csak a csoamg nevét említi. nem lehet valahol archívból lehívni ezeket ?
-
313313
addikt
-
ShadowX
őstag
válasz ubyegon2 #46755 üzenetére
Az aktiválás hónapja és az azt követő hónapban akciós a net csomagod (előfizetésnél). Tehát ha július 1-jén kötötted, akkor július (mivel ez az aktiválás hónapja) és augusztus egész hónapok akciósak. Ha július 31-én kötötted, akkor július 31. napja az aktiválás napja és júliusban csak az az egy nap maradt és augusztus egész hónap az akciós.
-
g0dl
addikt
Valamiért a t-mobile.hu nem enged bejelentkezni. Mindig hibát ír ki. Másnál is hasonló, vagy csak én vagyok a kitüntetett?
-
nagyúr
Szia!
Nekem is nopublic csomagom van és a honlapon, valamint SMS- küldése kóddal vissza lett utasítva, de 1430- ra telefonáltam és minden gond nélkül köthettem +M netes csomagot, ami 1 vagy 2 hónapig 190 Ft, nem tudtam pontosabban megállapítani ezt az 1 v. 2 hónapot. Ha nem tetszik, bármikor visszamondhatom. Jött egy SMS, hogy az adatforgalom elszámolás tárgy hó 20.- 20- ig lesz.Nem volt még mobilnetem, mennyire lényeges, hogy 2G v 3G van bekapcsolva? Sima Defy készülék.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ForRedGlory
félisten
válasz sylvia_1988 #46751 üzenetére
Ma mar menni fog jo esellyel.
-
sylvia_1988
tag
válasz djculture #46752 üzenetére
A számla határideje július 16. volt, az elszámolási időszak pedig június 1.-től június 30.-ig szólt. Mivel mindig 1.-jén kezdődik új ciklus, per pillanat nem lehet kiállított, de kifizetetlen számlám, a My T-Mobile is azt írja, hogy nincs.
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
djculture
félisten
válasz sylvia_1988 #46751 üzenetére
Julius 16 határidős számlát ha ma fizetted be? Akkor ott már megint fizetnivalód lehet egy párszázas felszólitási dij már ilyenkor simán felszámolódik.
Amúgy ha esetleg nem ez van és augusztusi volt a határidő akkor pár munkanap és a rendszerben is elszámolódik.[ Szerkesztve ]
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni a T-Mobile-nál úgy, hogy vállalok 2 év hűséget a jelenlegi előfizetésemre. Nincs már élő hűségnyilatkozatom, ráadásul ma késő délután egy üzletben kiegyenlítettem a legutolsó számlát, amelynek 16. volt a határideje. Azonban a telefonszámommal és az ügyféljelszóval belépve az online felületre, még mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem vagyok jogosult készülékváltási kedvezményre, mert lejárt díjtartozásom van. Szerintetek mikor fogja "észrevenni" a rendszer, hogy ez már nem igaz... ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szilvi
[ Szerkesztve ]
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
törölt tag
válasz erdoke #46747 üzenetére
Speciel ezt nem, de az egyik elődjét a 3GS-t igen, amiben meg 256 MB RAM volt. 40 k-ért akarták nekem eladni használtan. Lehet tévedek, de az olyanoknak akik több éves ciklusokban cserélik a telefonjukat nem feltétlen jó megoldás időtállóság szempontjából. 80 k, meg azért hazai viszonylatban nem kevés pénz egy olyan telefonért, ami nem is idei (tudom, hogy az aktuális verzió lényegesen drágább). Mindig túlárazottnak tartottam, aztán lehet tévedek
-
törölt tag
-
djculture
félisten
0 Ft túlforgalmazási díj
A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhetsz tovább a fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül
De flottás szolgáltatáscsomaghoz nem lehet csak úgy egy publikus csomagot megrendelni szerintem.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Régebben volt mobilnet csomagom (100 mega 1000 forintért havonta), de pár éve céges flottás számom van, ami alapból tartalmaz 100 mega forgalmat, és ha elérem a 100 megát, akkor bekorlátoznak 32kbps-re.
Most látom, hogy az akkori viszonyokhoz képest nevetségesen olcsóak már a mobilnet csomagok, kinéztem magamnak a NetPlusz L csomagot (1290 Ft, 1 GB).
Ha túllépem az 1 GB-t, akkor ezt a csomagot is belassítják, vagy mi történik ilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Domino 5 Quick-nél mennyi idő van aktiválni a kódot?
Múlt hét csütörtökön aktiválták a kártyát. Most szerdán jött levél de még a postán van.
Ha hétfőn is még jó lesz, hogy aktiválom akkor nem rohanok a postára ma.
Nekem 15 nap rémlik de erősítsetek meg. -
ForRedGlory
félisten
válasz bwin.party #46739 üzenetére
Nyugi, lesz ez meg ilyen. Most van/lesz egy nagyobb atallas, vannak mellekhetasai. Csak atmeneti.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek ma éjszakai tapasztalataim.
Körülbelül este 11 után nyitottam meg a Telekom applikációt. Ha a Telekom saját hálózatán keresztül éred el az internetet, akkor az automatikus azonosítás alatt betöltődnek a személyes forgalmaid. Észrevettem, hogy az applikációt megnyitva a személyes forgalmak nem töltődtek be hálózaton keresztül. Egyenlegem akartam feltölteni, mobilvásárlás miatt. Több sikertelen próbálkozás után felmentem a Telekom hivatalos weboldalára, hogy onnan tudjam egyenlegem feltölteni. Ott azt írta ki a rendszer, hogy a hívószámom már nem a Telekomhoz tartozik. Azért ez egy kicsit felidegesített, mert még számhordozásról szó sem volt. Érdekességképp mentettem pár screenshotot.
Közben kiderült, hogy éjszaka a Call Centert helyezték át (nem tudom honnan hova), de annyi biztos, hogy sok minden megállt nekik. Reggel az ügyintéző ezzel a gyors tájékoztatóval lerázta a hívásom.
Ha valakinek ilyen problémája támadna, akkor azonnal hívja a 1430-at!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erdoke #46734 üzenetére
Cella szerencse A 10-es vonalán nem messze a klinikától, volt ahol a netes rádió is megnyekkent. Egyébként a Net & Roll S pont annyira van sebeségileg lekorlátozva, ameddig a 3G maximuma tart.
Reggel 6:45-től majdnem délig nem volt töltőn
Régebben olyasmit olvastam, hogy a 4G/LTE jobban apasztja az akkumulátor kapacitást a 3G-nél itt a fórumon is (illetve ebben a cikkben is ez áll... nos én a Huawei-nél ennek az ellenkezőjét tapasztaltam. Meg is lepett, mert gyorsabban leszokott kattani...
Egyébként fontolgatom, hogy átváltok Net & Roll M-re, most hogy sűrűbben fogok Debrecenbe menni is. Majd megfigyelem az adatmennyiség fogyasztást, de lehet nem lesz elég a 8 GB
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ha megrendelem a netpluszM netdíjcsomagot, első hónapban 190Ft-ért, akkor az lemondható egy hónapon belül ugye? Magyarul nekem csak az a 190Ft-os időszak kell, utána nem fizetnék érte -
törölt tag
válasz erdoke #46732 üzenetére
A DEOEC reumatológiai tanszék épületében ülök, és várok Nagymamámra, a Huawei E5776 folyamatosan 4G-n lóg - tehát nem váltogat ide - oda 3G és 4G között -, viszont a térerő egyes és kettes között ingadozik, és mértem 10 Mbps alatti sebességet is. Szimpla RTL Most SD megakadt párszor. Ugyanez Berettyóújfaluban is megesik, de azért itt jobbra számítottam. A beltéri lefedettség mind a két városban gyenge. De legalább az is kiderült, hogy a Net & Roll S szolgáltatási feltételeinek megfelelően le is van korlátozva 60 helyett 20 Mbps - ra.
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #46727 üzenetére
Baxa meg...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Varszegig
veterán
válasz sarkanyolo2 #46727 üzenetére
Ő ingyen szokta tesztelni
-
nobiand
aktív tag
Nálam van a hiba, vagy nem lehet bejelentkezni a T-mobilnál?
-
skroy
senior tag
válasz ForRedGlory #46721 üzenetére
Dehogy. Valószínű, hogy kifizetem egyben az egészet, aztán le van tudva, nem variálok a részletekkel
-
glaci
őstag
válasz sanzi89 #46718 üzenetére
Szuper, jól paraméterezhető program. Én is azt használom.
Aki tudni akarja pontosan mennyit beszélt és van valami + kedvezménye, akkor ez az a program, amire szüksége van!
Ha va interneted, azt is tudja és külön fordulónapot is be lehet neki állítani hozzá. (Bár azért ezen a szinten már könnyű "elveszni" a beállításokban!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
-
ShadowX
őstag
Flottás csomaghoz vajon nem lehet aktiválni a music opciót myt-ben? Csak mert nem engedi...
-
Nordik
őstag
Nálatok nincs probléma a hálózattal? Az előbb párszor eldobálta, de van, hogy csak az adatforgalmat.
-
hun005a
tag
Dominóról ilyen bonyolult átváltani előfizetésesre?
Megrendeltem online,aztán később kaptam egy emailt hogy nem tudnak felhívni,hívjam a 9303030-at
Ott a 3. emberhez kapcsoltak aki felírta a telefonszámom és azóta semmi nem történik! -
törölt tag
válasz zoetsa #46689 üzenetére
Hát nekünk volt olyan, hogy az egyik családtag befizetett pluszban 22k-s számlát, és akkor négy hónapig az adott eszköz részleteit nem számlázták ameddig tartott (tehát jóváírták), utána pedig a szokásos mennyiségben.
-
skroy
senior tag
Azt hiszem értem már, hogy zoetsa mire gondol.
A számlázott havi törlesztőrészletek összege nem változik, az tuti. Viszont, ha befizetek előre pl. 6 hónapnyi összeget és így a következő 6 hónapban T nem számlázza törlesztőt, azért én a kimaradó 6 hónapban utalhatok ugyanúgy, kisebb részleteket. Így a T is tudja vonni az előre befizetett összegből, és közben fogy is a tartozás kisebb részletekben. Ez tényleg logikus, csak már túl lett beszélve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest