-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz PAtr0n #46296 üzenetére
Bevétel =/= nyereség.
Egy üzleti vállalkozásnak mi köze a lojalitashoz?
Ha Megnézed a cég éves jelentéseit (és megérted ami benne van) láthatod, hogy folyamatosan csökken a nyereség. Ha te egyre kevesebbet tudsz megtakarítási mit csinálsz? Csokkented a kiadasaidat, amire tudsz kevesebbet költesz, ők is ezt teszik, nem olyan mértékben fejlesztik a hálózat kapacitását mint korábban.
Nem kell bekajalni ezt a multi a rossz, állam bácsi jót akar demagógiát
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
PAtr0n
addikt
Még egy kérdés: Mivel most micro sim-es készülékem lesz, de a régiben még normal sim van, így külön kell kérnem azt valamelyik T-nél? Vagy reszeljem formára a jelenlegit? Amúgy nem szeretném, a cél az lenne, hogy megmarad a normal sim a régi telóhoz, hátha használni fogom még, és lenne egy micro ami az újba megy. Vagy nem lehet egyszerre 2 egyforma sim kiadva? Nyilván, egyszerre nem használnám őket, csak hol az egyiket, hol a másikat.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
A T-Mobile-os Alcatel LTE Stick-em egy negyed óra használat után egyszerűen eldobja a kapcsolatot. A programja azt írja hogy Nincs eszköz csatlakoztatva és a modem LED-je zöld helyet lilán kezd el világítani. Ilyenkor elég forró is szokott lenni.
Mi lehet a baja? Lehet hogy túlmelegszik? Elég gyenge a 3G hálózat. -
PAtr0n
addikt
válasz Mercutio_ #46292 üzenetére
Ez mind csak duma, ha milliárdos bevételű cégekről beszélünk. Ha annyira lojálisak lennének a néphez, benyelhetnének még több állam által kiszabott adót, amit nem terhelnének a fogyasztókra. Ez az egész csak ürügy, hogy emelhessenek.
Én írtam már T-nek panaszlevelet, kár, hogy 4 sör után tettem, mert nem tudtam normális hangnemben megírni, annyira felháborítónak tartottam azt, hogy míg régen a mobilnetem belassítása után is tudtam viszonylag normálisan böngészni, addig ma már arra se jó a lassítás utáni sebbesség, hogy egy egy szimplán szöveges oldalt megnyisson. Szóval kaptak egy szép vulgáris levelet, amire postai levélben ennyi volt a tömör válasz: panaszát kivizsgáltuk, javasolják, hogy lépjek másik csomagba. Köszi."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
baloghzoli92
csendes tag
válasz Mercutio_ #46292 üzenetére
Az összes email-t elszoktam olvasni ami szolgáltatoktól jön de megnéztem most is vissza menőlég 1db olyan email nem jött hogy emelnek és sms-t sem kaptam a netet meg nem tartom valószínűleg hogy mindenki minden nap megnézi vagy pl akinek nincs internetje?Én is mindig megnézem hisz mindig fizetnem kell de mivel kicsit több lett a számlám úgy voltam vele hogy biztos kicsit többet telefonáltam erre belépek ma hogy meg nézzem a hűségpontokat akkor látom hogy emeltek.Na mindegy most az egyszer be nyelem tőlük aztán ha lejárt a hűség lelépek mert nekem az üzletpolitikájukkal van inkább gondom mint azzal a 200ft emeléssel
-
Mercutio_
félisten
válasz PAtr0n #46288 üzenetére
Az senkinek nem tűnik fel, hogy a nyakukba nyomott Telekom adó és az áremelkedések között lehet némi kapcsolat
baloghzoli92:Gondolom a tavszamlaban vagy amit használsz ott van a többi korábban kapott mellett. Engem ha érdekel miért mennyit fizetek megnézem havonta 1x az új számlát ha jön értesítés ha nem, persze mindenki másképp gondolkozik...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
313313
addikt
válasz PAtr0n #46288 üzenetére
Valahol van kapcsolási díj is, amit nem lehet leforgalmazni az előfizetésből...
Igaz, hogy drágulás van, de nem a T-Mobile a legrosszabb szolgáltató...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz baloghzoli92 #46289 üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabályokban előírt módokon - és időben - értesítenek; számla, honlap...stb, a többi már nem az ő dolguk.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PAtr0n
addikt
Szia!
Igen, Chrome alól lépek be mindig. Sokszor csinál olyat is, hogy be se lép, de az sms meg megjön a belépésről. Párszor újrapróbálva persze egyszer csak sikerül.
Más: Azért nem semmi a T, most váltottam egy rég megszűnt csomagról (Média Mánia S) Move M-re, és oké hogy olcsóbb a havidíja, aranytárskártyával + ePack-al elvileg 4000Ft, ha ezek nincsenek akkor 5500Ft, de drágább is a percdíja 3Ft-al, nincs 2óra ingyen mobil TV, a net ugyanakkora (500Mb), a havi 30 vagy 50 ingyen sms-t is buktam.
Szarabb lett a T, mint 3-4 éve volt, nem kicsit."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
djculture
félisten
Teljesen mindegy hova megy az ember már a másik kettőnél is volt emelgetés és még ebben a hónapban lesz is. Pl a telenornál 24-ét mondják hogy emelés lesz megint még nem tudni mennyivel. 4 éve ez van évi 4-5 áremelés havonta általános szerződési feltételek változás.
[ Szerkesztve ]
-
NagyVadMancs
csendes tag
-
313313
addikt
válasz baloghzoli92 #46281 üzenetére
Én elektronikus számlát kapok, átutalással fizetek. Április 8-án kaptam emailt, hogy 07.01-el változik itt-ott (táblázatba van szedve) a díjazás egyéni előfizetőknek...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Mercutio_
félisten
válasz baloghzoli92 #46281 üzenetére
Ott is meg tudod nézni PDF - ben ugyanazt amit a többiek kinyomtatva postán kapnak nem?
-
legenda
válasz Varszegig #46274 üzenetére
ejj, pedig sok ilyen volt, régebben például hónapokon át nem küldte ki a rendszer a belépésről az értesítést sms és e-mail útján, ha ie alól jelentkeztem be, de chrome alól viszont igen.
azon már meg sem lepődtem, ha néha chrome alól egyáltalán nem lépett be, vagy jobb esetben sokadszori próbálkozásra talán, ugyanakkor ie alól rendben működött már elsőre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
NagyVadMancs
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a helyzet, hogy 2014.06.16.-án webshopban rendeltem egy Nokia Lumia 925 öt Mozaik S díjcsomaggal (tarifahűség nélkül). Másnap fel is hívott a házhozszállítási csoport (nem kértek előleget). Harmadnap itt volt a futár. Namost ugye a mozaik s havidíja 5400Ft, a teló havi részlete 4850Ft. A lényeg az lenne hogy 07.01-én ahogy kell Megjelent egy 2815Ft os számla (mozaik s törthavi ) és 4850Ft (részlet). Illetve Megjött postán is mindkettő. Amit nem értek, hogy 07.10-én Megjelent mégegy 2815Ft os tétel szintén 07.01 es keltezéssel. Mindhármat befizettem jóval a határidő előtt Master Card Mobil al. El is tűnt mind3 a befizetésre várók közül. Viszont mivel a titokzatos tételről se elektronikus, se papír alapú számlát nem kaptam, a mai napig nem tudom, az mi a fene lehetett. Van valakinek ötlete? Köszönettel: Mancs.
-
baloghzoli92
csendes tag
Sajna netes számlám van e-mailbe küldik mennyi a számla én be megyek Köki terminálba befizetem és viszlát de ott se szóltak.A netes felületüket meg csak nem nézi az ember nap mint nap bár mikor én föl lépek általában 1-2 havonta semmit nem láttam csak h vegyél 20-30% olcsóbban telefont.Na mind1 a XS pár hónap múlva lejár a FUN társkártyánál meg vissza mondom a biztosítást is így kb kijövök annyira amennyire eredetileg kalkuláltam.És még mielött azt hinnétek nem a 200ft emelés b.sz fel hanem hogy nem képesek szólni és sunyi módon lehúznak
-
313313
addikt
válasz baloghzoli92 #46279 üzenetére
2-3 hónapon át a számla mellé volt csatolva egy plusz lap, amin tablalták az árváltozásokat. Honlapjukon 2 hónapig volt kiírva nagy betűkkel a változás...
Nem védeni akarom őket, de szóltak időben.Szerk: Nyilván nem azt mondták emelünk, hanem, hogy változik az ASZF, erről tán sms-t is küldtek, akinek nincs tiltva a szolgáltatói sms...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
baloghzoli92
csendes tag
Nem néztem még körbe mi lenne olcsóbb de ha 1790 van a szerződésbe akkor legyen annyi én se fizetek kevesebbet pl a telefon részletére mert pl több lett a villanyszámlám.Értem.Hát akkor bas.ák meg.Hát ha az ember nem forumozik nem tud semmiről, le se sza.ák az embert küldene egy SMS-t hogy tisztelt lúzer emeljük 200al a tarifád.Egyre jobban vicc amit ezek művelnek.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #46277 üzenetére
Sima ügyfeleknek adtak 500ft havidíj kedvezmény, arany kártyásoknak 1000ft-t. De írtam is, hogy volt kedvezmény. Igaz ezt nem reklámozták, de fórumon volt róla szó.
-
313313
addikt
válasz baloghzoli92 #46275 üzenetére
Már májusba bejelentették az emelést, ha akkor szóltál volna válthattál volna lefelé díjcsomagot vagy kaphattál volna havidíj kedvezményt. Mivel nem szóltál, így elfogadtad a feltételeket, de azért kérdezz rá 1430-on.
Többi szolgáltató is emel, csak ott azt be kel nyelni, itt ha időben léptél, olcsóbb lett a havidíjad...
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy van egy Mozaik XS és egy FUN társkártyám a Mozaik XS 3200ról 3390re a Fun 1790ről 1990re emelték.Ez alapján feltudom bontani a szerződést?Közel 5000Ftal többet fizetek majd így a hűség végén ha tudom hogy így emelgetnek sose kötök velük szerződést.Kezdhetnének már velük valamit törvényileg!!Eddig azt hittem többet telefonálok de beléptem myt-mobileba és látom emeltek mert biztosítással,részletekkel eddig fizettem 6-7e körül most 8-9000Ftot.Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
PAtr0n
addikt
válasz Teko001 #46271 üzenetére
Törölni nem bírtam, de amikor most is feldobta, hogy már van ilyen tétel a kosaramban, rányomtam a kosár megnézése gombra (kis gomb lent), és végre feljött az eddigi rendelésem. A lényeg, hogy ilyenkor ezt a gombot kell megnyomni, nem a sima kosarat, mert az hibát dob! Most már jön a készülék jövő hét kedden (Xperia Z1 compact)
Köszi a segítséget!
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Platina jogosultságú ügyfél vagyok a T-nél egy ideje. Most kívánok tarifacsomagot, és készüléket is váltani a webshopon keresztül. Bejelentkezés után kiválasztottam a kiszemelt készüléket, 0Ft-os 24 hónapos részletfizetésre egy adott díjcsomaggal, (Move M), szépen végiglépegettem, aztán elbizonytalanodtam, mert azt hittem valamit rosszul csináltam, ezért kiléptem még a szerződési feltételek elfogadása előtt.
Aztán amikor újra akartam csinálni az egészet előröl, beszólt a rendszer, hogy ilyen tétel már van a kosaramban. Ami igaz is, mert világít a kosár ikon. De amikor rákattintok nem jön be semmi, csak frissíti az oldalt. Nagy ritkán hibát is kiír a honlap, hogy "ilyen oldal nem található". Többször próbáltam kilépni, és újra belépni, de nem javul a dolog.
Most akkor mi van? Hívjam fel őket? Mert így nem jutok egyről a kettőre.
Köszönöm!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
A Telenornál vagy a t-mobile-nál jobb a mobilinternet? (lefedettség, általános sebesség)[ Szerkesztve ]
.
-
St3ven
addikt
válasz Tomi0703 #46262 üzenetére
Igen, nyilván a kártya aktiválásakor rendelkezésre áll a 890 Ft, szóval le is vonják. De miért nem rendelsz Domino kártyát egyből Domino 5-tel innen? 2790 Ft-ból 2700 lebeszélhető...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Tomi0703
addikt
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
meg tudná valaki mondani, hogy a Travel&surf csomagokat lehet-e használni skype hívásra?
Ha igen, akkor 1 perc hang- ill. videohívás mennyi adatforgalmat generál?
Most megyek külföldre és valószínüleg nem lesz wifi, próbálok valamilyen olcsó megoldást találni. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Ha rendelek Tré webshopból Domino Surf simet, azt utána át tudom domino napra állítani?
-
Grass
aktív tag
Van másodkézből egy T-s samsung telefonom emihez elvileg minden papírt megkaptam. Lehetséges hogy a T csak jótállási jegyet adott, és az eredeti samsung garanciajegyet lenyelte vagy csak simán nem adott? Így a gyártó fele közvetlenül nem tudom érvényesíteni a garanciát, mindenképpen a T-hez kell mennem az ő jótállási jegyükel. :/
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Vangelis
félisten
-
Pepeninho
őstag
válasz Vangelis #46249 üzenetére
Még nem scanneltem, mert még postán sem jártam. Sőőőt, Tescoba beszaladtunk a trémobájlhoz és ott a faszikám azt mondta, hogy t-pontoknál személyesen is leadhatom. Nem mindegy, mert 5 rongy lenne a posta. Egy esélyt adok neki. Ha nem veszik át akkor hétfőn lemondom online és postázom.
Ps4, Xiaomi 11T
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Az ügyfélszolgálat meg tudja mondani cím alapján, hogy az adott helyen van-e normális 4G lefedettség? És mennyire lehet nekik hinni? A honlapon levő térkép alapján eléggé határeset, de ahhoz túl elnagyolt a térkép, hogy abból megállapítsam.
Van összefüggés a 3G és 4G térerő között? Tehát ha néha még a 3G is elmegy, akkor ne is álmodjak 4G-ről, vagy a kettő független?
Sajnos kipróbálni nem tudom, mert nincs 4G-s eszközöm és csak akkor vennék ha van értelme.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki Thunderbirdre beállítani a levelezést, annyira régen csináltam, hogy nem emlékszem már, hogy mit kell. Most ezt kapom, ha küldeni akarok (fogadni tudok).
Köszi!!!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Pepeninho
őstag
Elnézést, tévedtem, nem az utolsó kérdésem volt az előző!
Ezen í címen mondjam le az előfizetést? my@t-mobile.hu
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Még egy apró kérdés. Rendelési szám és azonosító szám között mi a különbség? Telefonon kéne azonosítót keresnem?
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
djculture
félisten
válasz Pepeninho #46241 üzenetére
Neten rendelted akkor ugyis kell visszaküldeni [link]
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 14 napon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít.
szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja.Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.
Az előző pontban foglaltakat kell megfelelően alkalmazni, ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben harmadik személy által nyújtott fogyasztási kölcsön (a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény 2. számú melléklete III. 5. pont) fedezi, feltéve, hogy a fogyasztási kölcsönszerződés a pénzügyi intézmény és a vállalkozás előzetes megállapodásán alapul. A vállalkozás köteles a fogyasztó elállásáról a pénzügyi intézményt haladéktalanul értesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz djculture #46238 üzenetére
Neten rendeltem. Akkor írok nekik még ma vagy holnap, hétfőn pedig beviszem a készüléket és minden egyebet az egyik plázában lévő üzletükbe. A pénzt ott fogom megkapni?
A lemondó levelet nem kell túlmisztifikálni?
Egyszerűen csak vonjam vissza dátummal stb.?Ps4, Xiaomi 11T
-
djculture
félisten
válasz St3ven #46239 üzenetére
Az is megoldás de mivel rögzitik a hivásokat és ez kikérhető így szerintem az se nagyon tud eltünni. Legjobb mondjuk itt is ott is jelezni. Korményrendelet meg kimondja hogy amilyen csatornán rendeltük meg a szolgáltatást azon keresztül bisztosítania is kell a szolgáltatónak/eladónak a lemondást.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Ha 14 napon belül viszek vissza telefont és előfizetést is lemondva akkor készüljek indokkal vagy nem kell?
Ps4, Xiaomi 11T
-
taip
senior tag
Először a csomagban lévő telefonszámon felhívod az ügyintézőt.
Kér telefonszámot, SIM-kártya számot, PUK1 kódot, meg egy pár személyes adatot, hogy kinek a nevére menjen a szerződés. Ekkor már használhatod a netet.Ezután a -T- küld egy levele postán, amiben van egy kód, ezt be kell írni a My T-Mobile-ban valahová. Ami a nehezítés, hogy ennek a kódbeírásnak van egy határideje (a levélben írják mi) és ha addig nem írod be a kódot, akkor letiltják az addig működő netet és csak személyesen ügyfélszolgálaton lehet visszakapcsoltatni. Ha szerencséd van, akkor még határidőn belül kapod meg a kódot, ha nem, akkor irány az ügyfélszolgálat személyesen.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
djculture
félisten
Két féle van.
Van egyrészt a rögtön a szolgáltatótól vett, annál semmit se kell csinálni egyböl működik.Másrészt van a quick csomag amit a tescoba egyéb multiknál lerántasz a polcról és hazaviszed. Ott hogy működjön a rajta lévő telefonszámot hivni kell és adatokat kell megadni. Ekkor aktiválják és használható de küldenek egy kódott a megadott lakcimre aminek a visszaköldésével igazolni kell a lakcimet. Ha ez nem történik meg letiltják a kártyát .
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Domino web aktiválásával kapcsolatban kérnék tájékoztatást ( áruházban vásárolt sim csomag )
A kérdés, hogy mikortól használható a kártya?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino/domino_web/segitseg
Egyes pont vége :"Sikeres adategyeztetés után már használhatja a Domino Webet."
Hármas pont vége: "Az aktiváló kód sikeres beírása esetén létrejön a Domino egyedi előfizetői szerződés és a SIM kártyát aktiváljuk."A használatnak feltétele-e az aktiválás ( akkor mi az egyes pont vége)? Ha adategyeztetés után már használhatom, akkor miről szól az aktiválás?
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #46227 üzenetére
A távollévők közötti kereskedelem olyan ügyletkötés, amikor a fogyasztó és az eladó gazdálkodó szervezet kizárólag egy (vagy több) távközlő eszköz használata útján köti meg a szerződést, azaz az adásvétel előtt a fogyasztó nem látja az árut. Távközlő eszköznek minősül jelen esetben bármely eszköz, amely alkalmas a felek távollétében szerződési nyilatkozat megtételére, mint például a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a rádió, az e-mail, a televízió.
Magyarán felhivja az az ügyfélszolgálatot akire rátukmálták és megmondja hoggy nem erre számitott nem kéri a szolgáltatást/telefont elállást gyakorol. Nem érdemes rajta napozni meg tépelődni mert lejár a 14 munkanap és akkor már nem lehet elállni a szerződéstöl.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz lord.lakli #46225 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem látom
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #46215 üzenetére
up
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vipnolf
aktív tag
Tegnap megjött a z2 és az ajándék obi. viszont nem kaptam labdát
intézkedés foganatosításaXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Vangelis
félisten
válasz modosdesign #46219 üzenetére
És ha először átviszed dominősra?
Aztán dominósról váltasz neten előfizetésesre. készülékkel együtt.. mert felajánlja a váltás lehetőségét.
Csak nem tudom, hogy itt is el kell-e telnie valamennyi időnek?!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
modosdesign
csendes tag
válasz St3ven #46217 üzenetére
Közben hívtak az ügyfélszolgálatról, és nem túl biztató a helyzet.
Ha számot akarok átvinni és mellé telefont venni, azt csak üzletben tudom megtenni.
Ha átviszem a számom, de nem veszek telefont, akkor utána 7 hónapig nem tudok készüléket vásárolni kamatmentes részletre arra a számra a webshopból, csak teljes áron.
Az hogy megveszem a telefont az új számmal, majd azt cserélem ki számhordozással, nem megvalósítható.Felajánlotta, hogy vegyem meg a telefont, egy kis csomaggal (eleve drágább így a készülék) és mellette átviszem a számom egy másik előfizetésre, beteszem azt a sim kártyát a telefonba és az működik. de ugye akkor 2 előfizetést fizetek, egy eleve drágábban megvett telefon mellé. (itt azért akaratlanul is kinevettem szegény csajt, pedig Ő csak kereste a megoldást, hogy segíthessen)
Fene se gondolta hogy ez ilyen bonyolult lesz, és pont azt a telefont kellett kinéznem, ami nincs egy árban a webshopban ill. a bótban.
Valami belső infója nincs valakinek? nem akarják akciós árra levinni az üzletekben is a G3-at?
-
St3ven
addikt
válasz modosdesign #46212 üzenetére
Az nem mukodik, hogy eloszor athordozod a szamod, aztan rendeled meg a telot webshopbol?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
glaci
őstag
válasz modosdesign #46212 üzenetére
Engem tavaj elhajtottak, amikor ezt próbáltam elintézni.
Így végül lett egy új számom is, a régit meg áthordoztam dominóba.
Sajnos a számhordozás csak üzletben megy, kedvezmény meg csak a webshoppan van: ördögi ...
Aztán majd ha lejár a hűség, valamelyiket megszüntetem. Addig eldöntöm, hogy melyiket!(Ájánlottam nekik relatíve sok pénzt a számcseréért, de azt mondták, nem lehet megoldani, hiába hordoztam már át a számot.)
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
StLui
veterán
válasz dedike #46192 üzenetére
Nem feltétlen, a kártyásnak nekem van egy előnye, tudom nem nagy pénz, de visszakapok a hitelkártyacégtől 1%-ot minden kártyás fizetés után, nekünk 30eFt a havi telefon, 4 céges előfizetés egyben, és így 300Ft visszajön havonta, így fizetek villanyszámlákat is stb. Benzinre havonta 50000Ft-ig 2%, élelmiszerre 100000Ft-ig 3%-ot adnak. Általában 3-5eFt jön így össze havonta.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Vangelis
félisten
válasz Mr.Csizmás #46211 üzenetére
Az nem számít távollévők közötti értékesítésnek..?
Hívd fel a 1430-at mit mondonak.
-
modosdesign
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy ha vásárolok online egy telefont a T-nél, új előfizetéssel, akkor az ehhez hozzárendelt telszámot utólag ki tudom e cseréltetni számhordozással a jelenlegi 70-es számomra?
Ami miatt ilyen módon szeretném megoldani a számhordozást az az, hogy a telefon, amit meg szeretnék venni 30e Ft-al drágább t-mobile üzletben, mint online vásárlás esetén.
Vagy milyen módon lehetne ezt megoldani? -
Vangelis
félisten
válasz Mr.Csizmás #46205 üzenetére
gondolom nem webshopon vette?
-
St3ven
addikt
válasz Mr.Csizmás #46205 üzenetére
Szerintem tavollevok kozott kotott szerzodesrol van szo, igy igen, 14 napon belul eljutattva az elallasrol szolo nyilatkozatot a Telekomnak.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
a T féreg telefonos értékesítésétől el lehet állni valahogy? anyósnak eladtak egy telefont... :@
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
HofiZoli
senior tag
válasz lugosi #46202 üzenetére
Ezt a "neten nem adom meg" dolgot hogy érted? Nem a telekom oldalán fizetsz, hanem az otp bank oldalán. Az meg azért nem olyan mintha egy vietnámi webshopnak fizetnél..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #46196 üzenetére
Több, mint 15 éve vonja a Westel/T-Mobile/Telekom a bankszámlámról a díjakat, soha egy fillérrel nem vontak többet. Bő 15 év alatt kétszer fordult elő, hogy elszámoltam a számlákon a lóvét, akkor is gyorsan rendeztem. (Egy időben durva összegek jöttek, mert a cég utólag térítette a telefonom, ami a saját nevemen volt, és a roaming nagyon durva számlákat tudott összehozni.)
Szóval közel 200 alkalomból kétszer fizettem késve, és azt is gyorsan rendeztem, mert rosszul éreztem magam miatta.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- Autós topik
- Windows 11
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest