Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Azonban az ügyintéző hozzá nem értése, ne az ügyfél kárára történjen. Az a szánalmas az egészben, hogy a cég mossa kezeit (HOLOTT ŐK HIBÁZTAK), hogy van 30 napjuk, kivizsgálni, ők mit b@szt@k el...
Még mindig megengedhetik maguknak hát menjenek a 3,14csába.
(felidegesít mert velem is többször csesztek már ki így, hogy ők hibáztak, persze ezt panaszolnom kellett és ők ki kellett vizsgálják, és az ember türelme egy idő után véges.) -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Ha a hűségidő alatt garanciába cserélnek készüléket akkor azt nem fizetés miatt letilthatják? Én legalább is így gondolom de hallottam más verziót is.
-
namenlos
tag
Még majdnem egy hónapom volt a két éves sima Like-omból, így elmentem bemutatni a diákomat az ügyfélszolgálatra, hogy nehogy elfelejtsem és átváltsanak Eco XS-re. Természetesen miután bementem és elfogadta az ügyintéző a diákot, öt percre rá átváltottak Eco XS-re. Ezt azért tudom, mert másnap visszamentem panaszkodni ugyan ahhoz az ügyintézőhöz és ő olvasta fel nekem meglepődve az előzményeket. Mivel lezárt tarifáról volt szó, ő már nem rakhatott vissza rá, így panaszlevelet írt a központnak. Mondta, hogy többet nem tud tenni, figyeljem, hogy visszaraknak-e. Még mindig nem történt meg, így egy hét után felhívtam telefonon őket, és azt a választ kaptam, hogy 30 napjuk van a panasz kivizsgálására [amit a munkatársuk nyújtott be] és majd utólag jóváírnak mindent. Szóval akinek éppen letelik a két év, figyeljen utána, hogy Like-ban marad-e, mert semmi tájékoztatás nem jött róla, én is magamtól vettem észre a bakit.
-
Murphys2
tag
Sziasztok! Domino csomaghoz van olyan net előfizetés, amivel LTE hálózat elérhető?
-
Prien
addikt
bocsi, téves

-
Gedeon31
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Volt már
[link] -
ANDROID???
addikt
-
szia,
mert sok esetben igaz is, de a részleteket is érdemes elolvasni, mert nem mindegy, hogy budapest vagy vidék, futár vagy pick pack pont...stb.
budapesten annyira gyors, hogy munkanapon délelőtt megrendeltem, másnap délelőtt - szintén munkanap volt - hozta a futár.
olyan is volt, hogy pénteken délelőtt megrendeltem, non-stop ppp-re (benzinkút) kértem, és szombaton (nem volt munkanap) hajnalban jött az sms és e-mail, hogy átvehető, azon a napon délelőtt át is vettem.
nem budapestet látok az adatlapodon, hanem debrecent, és vidékre nem nagyon dobja a következő munkanapot - kivéve a telekom üzletben történő személyes átvételt -, pláne nem pick pack pont átvétel esetén.
kíváncsiságból kipróbáltam a debreceni ppp átvételt, és nem a következő, hanem a második munkanapot írta legkorábbi átvételnek.
bepróbáltam budapesti és non-stop és nem 0-24 órás nyitvatartású ppp átvétellel is, úgy már a következő munkanapra írja. -
Gedeon31
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Honnan szedtek volna ilyen telefont ,ha nem forgalmazzák már több ,mint egy éve szerintem.
-
Gedeon31
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Valaki egy kicsit azért érthet hozzá ,mert ingyen adják

-
válasz
lugosi
üzenetére
több telefonnál azonos a domino konstrukciós és a listaár.
az iphone 5s telefonomat például listaáron vettem a t-nél, mert a 2 év hűséges - csak az előfizetésre, a díjcsomagra sosem írok alá - ár csak 5 ezressel lett volna olcsóbb, annyiért meg írjon alá 2 év hűséget, aki akar...
az 1 év hűséges ár pedig azonos a domino és listaárral.
nem baj, ilyen hátrányos hűséges árazás mellett, majd szépen kifut minden előfizetésem hűsége.
-
Seed
csendes tag
Üdv, mennyi az ára most egy listaáron vásárolt telefon hivatalos függetlenítése a telekomnál?
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Online vásárláskor díjcsomagváltás esetén választok készüléket, akkor Kapcsolat pontjaim beválthatóak a rendelés folyamán? Odáig már elmentem, hogy kiválasztom a készüléket, díjcsomagot, és ahol írja a régi és új díjcsomag összehasonlítását, alul van a Díjcsomagot váltok fül, de nem tudom ez után felajánlja-e még a pontok beszámítását.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az az a hely, ahova csak a moderátor írhat. Ha utólag bebizonyosodik, hogy jogtalan a moderáció, nem módosítják a bejegyzést..

-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem!
laci:
Bocsi, amúgy sem voltam valami jó nyelvtanból, erre még a mobilon kapkodás és a fáradtság is rátesz egy lapáttal. -
Sziasztok!
A Pick Pack csomagküldés mennyire gyors? Tegnap rendeltem tőlük egy telefont délelőtt és ma délután ígérte a Té. 4 óra van de még semmi hír nincs róla!
Megfog még ma jönni?

-
atenza
senior tag
Heló!
Azt mondta az ügyintéző h a like csomaghoz tartozó 3 ingyen hívható számot be lehet az online felületen is állítani, viszont nem találom sehol ezt a lehetőséget...
Mehetek be megint? -
-
Bocaa
senior tag
Helo! Meg le nem jart husegu szerzodest lehet modositani? Nagyobbra valtanek .
-
fradimil3
tag
1 vagy 2 év garanciát adnak a nokia telefonokra?
-
Classius
aktív tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Előfizus a készülék, köszönöm szépen a válaszokat.

-
Nordik
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen. De találok valahol infót, hogy mely csomagokban engedélyezik?
-
Classius
aktív tag
Sziasztok.
A szombati napon a semmiből azt vettem észre, hogy nem érzékeli a SIM kártyát a készülék. Ezek után rájöttem, hogy érzékeli, hogy bent van, viszont úgy jelzi, hogy 'Érvénytelen', ugyanis a készülék feloldásnál alul kiírja, hogy "Érvénytelen kártya - csak segélyhívások." A kártyához több mint egy éve nincs nyúlva, a telefon nem volt leejtve, egyik percben még telefonáltam, majd rá pár percre amikor feloldottam a készülékem akkor vettem észre hogy valami nem oké. A kártya tulajdonosa én vagyok, letiltva nem lett, a készülék nincs rootolva, soha nem is volt megpiszkálva. Az utóbbi napokban volt frissítés amit jelzett új verziót a rendszerhez, de miután frissítettem azután is jó volt még minden 1napig vagy 2 nemtudom pontosan. Mikor a beállítások menüben a Hívásbeállítások/További beállítások menüpontra szeretnék menni, ezt írja ki:
A telefon Sony Xperia SP, 1éve megvan és semmi baj nincs vele.
Valami ötlet esetleg? -
-
Nordik
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem eleg nagy dijcsomag nekik a Net&Roll XL?
-
-
Nordik
őstag
Move S dijcsomagom van es Net&Roll XL kiegeszito. A VOIP itt is tiltva van?
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Megpróbálhatják ...

-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aki használja a távszámla szolgáltatást, attól kérdezném, hogy a személyesen befizetett számlák ugyanúgy befizetettként jelennek meg a tavszamla.hu weboldalon is?
-
Vangelis
félisten
Nekem most nagyon nem jól méri a havi netto forgalmamat.
valamiért 22 ezernél jár.. és nem is használom a kártyát.
Igaz 12ezret feltöltöttem róla.. de ennyi meg max 20perc beszéd.
-
válasz
valikund
üzenetére
szia,
persze, nálatok meg a pohár teljen be...
a szolgáltató egy nyomtatott jótállási jegyet adott a készülékhez, azon mi és holt telt be?!?!
vásárlók könyve!
igaz, nem feltétlenül kell foglalkozni a szolgáltatós szervizzel, lehet közvetlenül a gyártóihoz is fordulni, és ha a készülék beregisztrálásra került a my samsung oldalon - ami mellesleg +2 hónapot jelentett a jótállás szempontjából, tehát 12+12+2=26 hónap -, akkor akár prémium szerviz keretein belül is. -
valikund
csendes tag
Sziasztok! Tesóm még 1,5 éve vett egy samsung galaxy s3-at a tmobilnál. Még van legalább egy fél év garanciája. A mobil egy hónap használat után bekrepált teljesen, elszált a alaplap, és akkor kicserélték kb szó nélkül. Viszont most megint vacakol a gép, és mikor elvittük a t-hez akkor ott azt mondták hogy már nem javítják mert betelt a garancia könyv. Most komolyan van ilyen hogy "betelik a garancia könyv", mikor tudom egyáltalán hogy ez megtörtént, avgy lehet még vmit csinálni?
-
válasz
Cilindrik
üzenetére
régebben minden üzletnek volt publikus telefonszáma, így telefonálgatás árán kiderült, de mostanság ez már nem olyan egyszerű, inkább csak személyes érdeklődéssel megoldható, bár nekem így legutóbb mákom volt, mert a keresett típus nem volt a nagyobb t-pontokban, de a westend kis üzletében igen - a nagyban ott sem.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdés, lehet hogy volt már.
A webshopos készlet és az üzletek készlete mennyire azonos?
Konkrétan, webshopban nem lehet megrendelni a 1020-as nokiát mert készlethiány van. Ennek ellenére előfordulhatr boltokban?Köszi
-
-
válasz
raziel01
üzenetére
ez így nem igaz, mert amíg én a 17 éves előfizetői múltammal - és több előfizetéssel - akár két csúcstelefont, de még a legdrágábbakat is kihozhatom részletre 0 ft kezdőrészlettel mobil előleg befizetése nélkül, addig az új előfizetőtől mind a két készülékre bekérnek majd biztosítéknak jókora összegű mobil előleget.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Értem.. még 2012-ben aktivált.. akkor ezért.. akkor jó, nem én vagyok a hülye, hogy még is megy
(és csak képzelem.. még jó, hogy nem hagytam magam rádumálni a Move S csomagra, hogy a régit már hamarosan nem forgalmazzák indok volt.. de mivel benne voltam nem tudtak kiszedni
.. a Move S meg nem tűnt jobb feltételűnek )... -
-
Na 2 kérdésem lenne:
1. Van a telefonomon "biztosítás" kötve, ami havonta 1790Ft, ez a számlán tételesen meg is jelenik, azonban van egy olyan sorom, hogy "készülék biztosítás kedvezmény" és le is vonja a végösszegből a 1790Ft összeget.. így 0Ft-ba kerül a biztosítás.. akkor ez most miért is van?2. Mozaik XS díjcsomagom van, sok helyen olvastam, hogy a VOIP ezen csomagnál korlátozott (valóban az?) mert én sose tapasztaltam ilyet, minden megy Skype/Facebook/Viber/Hangouts ... szöveg, hanghívás, ahol támogatott a képhívás is, természetesen olyan helyen ahol nincs wifi (vagy kikapcsolt wifivel).. még akkor is tudok beszélni ha lekorlátozzák a netet.. akkor most még sincs (nekem) ezek szerint korlátozva a VOIP?
Én persze örülök mind két esetnek, csak fura

Valaki tudja miért vannak ezek, vagy hagyjam a francba és ne foglalkozzak ezzel és csak élvezzem?
-
br.rak
őstag
Nem tudjátok, hogy a T által forgalmazott HTC Desire 310 512Mb vagy 1giga rammal rendelkezik?
-
djculture
félisten
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Digi nagyon sok vizet zavar az ország 70%-ban nem elérhető... Egy szolgáltatás ott kezdődik hogy az ország legalább 90%-ának elérhetővé teszem.. Akkor van verseny addig csak helyi közösségi csatározásokról beszélhetünk amiböl max aki éppen ott lakik az profitál.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nyilvan politika hogy leulnek ok harman es megbeszelik hogy mi mennyi legyen.

-
ForRedGlory
félisten
válasz
szili.tamas1
üzenetére
#47604-et gondolom nem olvastad...
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kivancsi leszek higy akkoris ezt mondod-e amikor majd bejon egy negyedik komoly szereplo (nem teszkomobil szinture gondolok), es lehet magyarazni a bizonyitvanyt hogy megsem a szemet allam kulonadoi miatt kerul 30 forintba egy 160 byteos szoveges uzenet elkuldese, lasd amikor a digi bejott a netpiacra, egybol tudta felaron adni dupla sebessegen a netjet a upc. Ide is kellene egy negyedik ero aki nem kartellezik a masik harommal. Aztan amelyik nem birja annak meg el lehet huzni innen.
-
anglergab
addikt
Mozaik XS díjcsomagnál az "Adatforgalmi egyenlegek" pontban a max. letöltési sebességhez 7,2 Mbps, alatta pedig 4G/LTE ikon jelenik meg. Ez alapján LTE-n leforgalmazható a díjcsomagban foglalt 200 MB. Ám máshol azt olvastam, hogy ez nem lehetséges, az LTE-hez kiegészítő netcsomag kell. Mi az igazság?
-
erdoke
titán
válasz
raziel01
üzenetére
Nekem hasonló paraméterekkel össze szokott jönni 2 évente a ~20e pont, ami gyakorlatilag a kezdő részlet készülékváltáskor. A kamatmentes részlettel együtt, amit 24 hónapra adtak, azért elég jó kondíciónak tűnik. Legutóbb így nagyjából 40e Ft-ért hoztam ki egy 64 GB-os iPhone 5-öt, amit 24 hónap alatt kellett kifizetnem.
Inkább az a baj, hogy mostanában a készülék lett sokkal drágább.
-
ShadowX
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Miért kellene? Ennyiért is fizeted szépen sok más honfitársaddal együtt a számláidat minden hónapban. Senki nem koppint az orrukra (pedig erős a kartellgyanú), plusz ami terhet rájuk raknak továbbhárítják és mit csinálunk? Ide kommentelünk róla, ahol semmi foganatja. Ilyen körülmények között én is aranyáron mérnék mindent, úgyis megfizeted elven...
-
tomy86
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Én értem amit mondasz és én is rühellem, hogy magasról tesznek a régi ügyfelekre (de ez mindenhol így van), de azért az életszinvonalat ne keverjük ide! Nem a Telekom és társai tehetnek arról, hogy folyamatosan a csőd felé viszik az országot az illetékesek és az elmúlt 25 évben csak Albánia nem előzött be. Vagy már ők is? Mindegy ami késik, nem múlik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem hiszem lenne náluk olyan ami nem LTE képes jó ideje nem árultak olyat.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk