Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most már igen, de közben eltelt 40 perc
-
Cs1csó
titán
Helló, a BiHu nálatok is lehalt?
-
Sziasztok!
Stremio-hoz (hasonló mint a Plex) készítettem egy StremHU | Source elnevezésű addont, ami arra való, hogy magyar privát tracker oldalakra csatlakozzon. A Stremio felületén csak kiválasztjuk a megnézni kívánt tartalmat és már streameli is az eszközre (miközben töltődik a háttérben már tolja is a képet mondjuk a TV-re).
Írtam róla egy logout bejegyzést, ha esetleg érdekes lehet: https://logout.hu/bejegyzes/stremhu_source_self-hostolhato_stremio_addon_magya.html
Ez már nem a legfrissebb állapota, de talán segít megérteni, mi a lényege.

Köszönöm, ha megnézitek!

-
zsolt501
nagyúr
Nálam csak ez az állítási lehetőség van.

-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Egy kérdésem lenne, mi ez az órajel a torrent neve mellett és miért nem seedeli az összes torrentet egyszerre, azt írja sorbanáll, de nem látni a torrent oldalon sem, én valami beállítási gondra tippelek, de nem tudom mi lehet a gond, eddig ilyet sosem csinált többszáz torrentel sem.
Ha rányomok a kényszerített indításra akkor át vált, de ennek nem így kellene működnie.
-
Laccoss
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
Ezzel működik is. [link]
File menü - open file - betallózod a db fájlt,(előtte ugye mentetted!!!) majd SQL Editor menü - open sql script. Beírod, hogy SELECT * FROM torrents, majd a mellette lévő kis háromszögre (nyíl) kattintasz. Megjelenik a táblázat amit fentebb is látható, Megkeresed a target_save_path oszlopban a letöltés helyét és módosítod amire szeretnéd. Utána alul save gomb. Majd mented torrents.db néven a kliens mappájába. Kliens elindít, és úgy látom, hogy át is rakta a letöltött fájlt az új helyére.
-
Laccoss
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Jó kérdés, de az alapötlet az, hogy egy adatbázis kezelővel tudod módosítani az útvonalat. Miután megvan, akkor mented és visszamásolod, felülírod az eredeti fájlt. Kliens elindít, és meg van változtatva.
Az, hogy ez a program alkalmas e a feladatra nem tudom. De van szerkesztésre alkalmas program az tuti.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Nem bonyolult, de nem is egy kattintásos, és nem a kliensben, de meg lehet oldani. Csinálj először biztonsági mentést a kliens adatbázisáról!!
Egy megfelelő programmal szerkeszted és átírod a letöltési mappákat. Ha kategória van, könnyebb a torrentek azonosítása, mivel csak a hasht mutatja. Bár nem próbáltam még.
-
válasz
Doky586
üzenetére
Ja, értem, tehát 1 fájl, vs. 1 mappa, benne több fájl. Oké, de nálam mindegyik letöltés mappa volt. Na mindegy, valamit elszúrtam némelyiknél, csak nem tudom mit.
De most már okés.
Az mission impossible már letöltött torrentek esetén, hogy 1 átnevezéssel a kliensben lévő név és a letöltési mappában lévő mappanév is megváltozzon? -
-
válasz
csaba951
üzenetére
"Kliensben bal klikk az egyik torrent névre. Legalul a Content (Tartalom) fülre kattintva tudod megváltoztatni a mappa és/vagy fájl nevét."
Ott a pont! Köszönöm, erről nem tudtam, a jobb klikken lévő átnevezést használtam, és az csak a kliensben nevezi át. Ez a módszer meg csak a letöltési mappában, így mindenképp két helyen kell átnevezni.
Több száz torrentet szeretnék átnevezni, így nem közömbös, hogy 1 vagy 2 helyen kell. Nincs olyan módszer, ami egyszerre nevezi át a kliensben és a mappában a letöltött torrenteket?
#53853 Doky586
"Az az oka hogy néhány torrent file megosztásból, néhány meg könyvtár megosztásból származik"
Ezt nem értem...
-
csaba951
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
>Ha letöltés után nevezem át a klienssel, akkor csak a kliensben
>változik meg a név, a letöltési mappában nem.Rosszul csinálod. Kliensben bal klikk az egyik torrent névre. Legalul a Content (Tartalom) fülre kattintva tudod megváltoztatni a mappa és/vagy fájl nevét. Működik, én is szoktam használni.
Ha van egy közös mappád, amibe több különböző torrent fájljait mentetted, akkor azt ne nevezd át. Ilyenkor az eljárás, hogy létrehozod a másik mappát és ennek az 1 torrentnek a fájljait áthelyezed a másik mappába. Kliensben bal klikk az egyik torrent névre. Jobb klikk, a megjelenő menüben Set location... és betallózod a másik mappádat. Így nem robban majd le az összes többi, eredeti mappába letöltő/feltöltő torrented.
Nem bonyolult. Arra kell csak figyelned, hogy az összes ilyen átnevezést, áthelyezést a kliensben csináld és akkor nem lesz gond.

-
-
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Ha letöltés után nevezem át a klienssel, akkor csak a kliensben változik meg a név, a letöltési mappában nem. Ezek a fájlok már le voltak töltve, és én a mappában lévő neveket szerettem volna megváltoztatni, de némelyiknél csak trükkel lehetett. De oké, tudnám hová tenni a dolgot, ha mindegyik átnevezett mappánál ezt csinálta volna, de nem: [kép] Hogy mi az oka, hogy egyiknél így döntött, a másiknál úgy, szerintem örök rejtély marad.

-
-
-
válasz
liszi70
üzenetére
Végül töröltem a kliensből a torrenteket a fájlok megtartásával, és újra betöltöttem őket. Így már nem letölteni akarta újra, hanem a szépen lefutott az ellenőrzés. Pedig ugyanazon a néven töltöttem újra őket, amire át lettek nevezve.
Ehhez miért kellett törölni, nem értem, de mindegy, most már seedben állnak. -
-
Legfrissebb qBittorrent.
Letöltés után átneveztem a letöltött torrentek mappáit. (A fájlokat természetesen nem, csak a mappákat!) A kliensben is átneveztem, és a letöltési helyen is, mindkét helyen ugyanaz a név. Miért kapom ezt? [kép] Jobb klikk a torrentre, Hely megadása, megadom a mappa helyét, de nem történik semmi. Kényszerített újrandításnál nem leellenőrzés történik, hanem a régi néven létrehoz egy új mappát, és újrakezdi a letöltést. Ugyanakkor NEM MINDNÉL van ez, némelyik tökéletesen seedben áll.
Mit csinálok rosszul? -
Mégis utánanéztem, hátha jobb dark theme-t találom a qbittorent v4.5.5-re, végülis ennél jobb témát találtam azaz v4.6+ verzió számára kitalált dark theme-t töltöttem le, végre jólesett így kinézni a jobb témát, megtartja a modernebb ikonokat, kb. 99% tökéletes, mert v4.5.5 verzió Qbit -em van, majd megmutatom a képet, jelenleg nem vagyok gép közelében.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cheesy
üzenetére
Nem használtam soha vpn-t, 2017 óta van ilyen netem és havi 40-60TB up van, attól függ mennyire foglalkozom vele, de volt itt a topikban olyan, akinek telekom+digi nete is volt és 80-100TB körüli havi feltöltésről írt. Adsl időkben is ment a torrent, 1Mbps adsl mellett is volt 150-200GB adatforgalmam havonta, igaz ennek nagy része letöltés volt, soha nem volt gondom ebből. Az smswarez meg felhasználóként még biztonságosabb is volt, mint a torrent, mivel itthon a saját részre való letöltéssel nincs semmi gond, a visszaosztással már igen, na ftp esetében csak letöltesz...
-
Cheesy
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hasznalsz vpn-t? A multban meg nepszeru elmelet volt hogy az isp-k a kiemelkedoen sokat forgalmazo lakossagi usereket bejelentik. A nagy razziak idejen 17-18 eve volt emiatt altalanos felelem (akkoriban a felszinen norbertkaek lekapcsolasa volt ami szelesebb korokhoz eljutott mint hir, bar ok masban voltak erdekeltek, smswa*ez, payftp).
Manapsag, ahol mar videken is gbiten dongetik le a szarban sztar legujab reszeit, ez a felelem mintha soha nem is letezett volna. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cheesy
üzenetére
Egy kis fogyasztású gép van összerakva nasnak, a profilomon ott vannak az alkatrészek, a torrent nagy része 70TB-nyi hdd-ről megy, ezek közül semmi sincs raidben, ez mellett 1TB ssd-re megy torrent, az 5x2TB ssd-n csak 2,5TB adat van seedben, erre külön nem töltök le semmit, a net meg 1000/300Mpbs.
-
Cheesy
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Érdekelne, hogy mi és milyen raidbe van kötve a seedboxodon.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Más oldalról letöltött tartalommal álltam be seedbe 47 torrentnél bh-n pár éve, ezzel a pár torrenttel ment fel 300TB, úgy hogy nem kerültek azóta se be friss torrentek seedbe, közben magra megy 1800 torrenttel a seed... Ha nagyon foglalkoznék vele, akkor ez jóval több feltöltés is lehetne.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Dr.FantastiK: 2020. nov. elejétől van DIGI-m, fasza Gbite-es, előtte fos tréhome féle adsl-el szívattak vagy 20 éven keresztül. 2020 óta csak a bithu-ra 220TB-ot seed-eltem fel és a gép csak nappal megy, mikor itthon vagyok (főleg hétvégén, és hét közben inkább este pár órát), nem 0-24-ben, és még van mellette másik 7 aktív torrent oldalam....
Szóval nem rossz ez, csak tudni kell, mit seed-elj.
Maulgar: OK, nincs mit.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Qbitorrent indításnál letiltja a windows, intelligens alkalmazáskezelés... hivatkozva. Hol lehet ezt hozzáadni a kivételekhez? Ha volt már kérdés, akkor sorry!

-
Kekmen
senior tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Ezt hogy számoltad ki? Az százalékos érték. Tehát 16,88 lesz az.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Soderes
üzenetére
TJ Hooker nMAG-on
T.J.Hooker.Season.1.1080p.WEB-DL.HEVC.AAC.2.0.HUN
Méret:7.01 GiB
T.J. Hooker S01E01 The Protectors (Pilot).mkv 1.38 GiB
T.J. Hooker S01E02 The Streets.mkv 1.42 GiB
T.J. Hooker S01E03 God Bless The Child.mkv 1.49 GiB
T.J. Hooker S01E04 Hookers War 2xHUN.mkv 1.57 GiB
T.J. Hooker S01E05 The Witness.mkv 1.16 GiB
-----------------------------------------
Végtelen Határok (1995) !VIDEO: [XVID] 560x416 16bpp 25.000 fps DVD rip AUDIO: MP3, 48000 Hz, 2 ch, stereo, 192.0 kbit/s (CoolTV adásból felvéve)
-
Hulk24
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszönöm
-
Hulk24
senior tag
Régen volt egy olyan torrent oldal, hogy 1st! Azzal mi lett? Vagy megy még?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Dragon3000: Kár szerintem. Én, ma már, minden oldalra belépkedek, még ha tölteni nem is töltök onnan. Korábban volt, hogy elveszett majomparádé reg-em, de visszaregeltem más néven.
Soderes: Ezt találtam:
-
Soderes
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Ami érdekel az egyik az a Végtelen határok és a TJ Hooker.
Mindenhol trágya minőségű avi-ba van fenn.
Danke.
Oldman2 :
Nálam ez úgy néz ki dióhéjban : Bithumen : 18 év, 8 hét Endless Skyline/Ncore : 19 év 45 hét
Majomparadé : 9 év 48 hét (Az elöző oldal statja elveszett)
Insane 10év 7 hét (ez is resetelve lett) -
-
Maulgar
tag
Sziasztok! Bithumen statot tud valaki mutatni? BHO megszűnésével elgondolkodtam hogy oda mennék B tervnek.
-
tibaimp
nagyúr
Soderes: A TVStore-on csak sorozatok vannak fent. Igazából annyit nem használom az oldalt, de például egy dolog csak itt van fent, ami nekem fontos volt: A Star Trek Voyager és DS9 AI programmal, Szaki által elkészített (nagy
érte), 1080p-re upscale-elt változatai. Illetve, lassan 20 éve regeltem az oldalra, kb. az elsők között, szóval....
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért átrágom magam rajta, köszönöm!
Azt meg végképp nem értem, hogy ha ezzel a progival átírom a mappaneveket, hogyan érem el vele, hogy a qBittorrentben is az átírt név szerepeljen.
Találtam effekteket az IrfanView-ben, szebb mint az előző csúnyán cenzúrázva van.
Sajnos Windows 7-re legfeljebb qBittorrent v4.5.5 verzió kliens programot lehet telepíteni.
Ezért marad a régi verzió, nincs feljebb.
Egynéhány terület el van takarva, így is nagyjából lehet nézni hogy mennyire jól sikerült.