Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Mint Zoli bácsi ars poetica-ja?

-
Zoli bácsi
őstag
Hogy is szoktam mondani..Ezt csak úgy ideteszem, jó poén Carp Zoomtól.
-
Gyok2
senior tag
válasz
Poultier
üzenetére
Szia.
Én hasonló dilemmában voltam tavasszal, bár kicsit nagyobb gyerekeknek, 8 éveseknek kerestem botot, 100 g környékén, 4 méteres hosszban, végül ez lett a befutó: [link]
Nagyon jól tudták használni, mondjuk esélyük sem volt elfáradni, mert 2 fogott halanként cseréltek. Annyi baja jött elő a botnak, szerencsére már csak a nyaralás végére, hogy a végén a rögzítő már egészen kis ellenerőtől oldott és kiesett a szerelék az akasztóból. Cserélték rendes Stonfo-ra garanciában. Ez a 4 méter oda pont jó volt, ezen a távon is lehetett fogni a halakat. Viszont, minden 1 m bothossz-csökkentés, 2 m-t jelent össztávolságban. Ahogy mondják, a halaktól függ, vannak-e olyan távon.
Ennél kisebb botok a snecizők szoktak lenni, kérdés, mennyire bírja az akár tenyeres halakat, ezt majd a szakik megmondják. -
313313
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
7-10 éves gyerkeimnek is hosszútávon (2-3-4 óra) után a 4m-es szénszálas 179g-os bot nehéz.
Én valami könnyű 3-est néznék max. Bár előttem írták, akkor van értelme, ha parközelben van hal is... -
Egy 4-5 éves gyereknek én inkább 4 méter alatti botot néznék. Egy 4 méteres botnál azért már működik az erőkar. És ugye a legvalószínűbb, hogy egy kompozit botról beszélünk ami amúgy sem könnyű. Szerintem max 10 perc után már nehéz egy ekkora gyereknek, de ez csak az én véleményem.
-
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Idén szeretnék kicsit lassítani a tempón és visszatérni a vízpartra, immár a fiaimmal(4 és 5). Kezdésnek vennék nekik spiccbotot, hogy legyen sikerélményük, de milyen hosszt válasszunk? Súlyra alig van különbség a 2 és 3 méteres spiccbotok között.
-
Grillo
őstag
Azokat az órákat élem, amikor pont annyit voltam horgászni idén, mint a Kutya, de lehet már kint van?
-
B.Ú.É.K
-
jjohn
aktív tag

-
313313
addikt
BÚÉK
-
lumpy92
aktív tag
BÚÉK!
-
Boldog Újévet Kívánok!
-
hermanyi
addikt
Ezzel a képpel tudjátok mit .

-
Grillo
őstag
Na, akkor jövőre több fórumpecát, mindenkinek egyéni sikereket, ja meg fórumpecát!
BUÉK! -
Zoli bácsi
őstag
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
mint írtam az illata leírhatatlan . Friss reggeli harmat zápor utáni esőillat van benne minden
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Értem. Köszi.
-
diablo1984
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem is a master class volt az első "modern kori" feeder bot, régen, kb 30 éve már volt rezgő és lengő spicces(igen, az egykoron még vagány volt) botom, de az finom, keszeges pálca volt, most mondhatni picker bot(de akkor még ezt nem úgy hívták) azaz még faternél megvan, csatorna pecára használja. Na ez a master class attól univerzálisabb bár nekem methodhoz túl lágy, de lógatón pecázni verhetetlen a lágysága(igaz lógatóra IS van külön czero-m, ami szintén karikába is tud hajlani).
2026-os célkitűzésem, hogy megtanuljam a távdobást(100-110méter a cél) ládáról, kényelmesen, esetleg ülve, így a rövidebb távokat is rövidebb botokkal akarom dobálni(hülye vagyok a távolabbi pecákhoz, mondjuk ritkán is van rá szükség, de 50-60méterre is elővettem a 390es botot, de rávezettek, hogy feleslegesen hosszú, azon a távon még mikor csippan a klipsz még magasan jár a kosár-ergo még 10-15méter marad a dobásban, ezért rövidítenem kell 3,3-3,6méteresre ezen a távon is).
Gyakorlás a lelke mindennek. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Tettem fel szétszedős képeket is, azt hiszem a nyeletősről, keresd vissza, ha érdekel.
Szintre a belépő Nevis/Silstar Tierra szint, hasonló belső tartalommal. Viszont mindegyik Lidl orsóba csapágy van a zsinórvezető görgőben(Pergetőben 2 csapágy, nyeletősbe 1 csapágy és 1 műanyag persely), ebben az árban Nevisnél csak műanyagpersely van, itt is, és a tányérkerék jobb oldalán is.
A kulissza fogaskereke itt is a műanyag csonkon forog, de ebben az árkategóriában természetes.
Igen, jó a Lidl orsó.
Helyén kezelve a dolgokat. Egy 6E. ft-os orsóról beszélünk, és horgászboltban kb 15e. ft-ig is ezt (Minőséget, beltartalmat) adják. Hobbi pecást kiszolgál évekig. Profik meg nem ezt veszik, Hermanyinak megégetné a kezét ha megfogná. Rakósbotra meg úgy se kell.
A pergető orsókhoz ezen az áron több csapágy, és két teljes értékű fém dob jár. Találkoztam pergető horgásszal aki ezt használta, és elégedett volt vele.
Ebben az árban legjobb. A pergetőket Bolognai boton használtam, arra a kisebb méretek méretre, és minőségre is (Nem egy orsófaló módszer a Bolognai peca, na) megfelelnek.
Jelenleg azt gondolom, ezek a kínai orsók, amiket rendeltem, messze fölötte állnak a Lidl orsó minőségének. Igaz, drágábbak, de én akcióban a feeder orsót 11, a másikat 12. e. ft-ért vettem. Viszont a dobszoknya, a csigás hajtómű, a jóval több csapágy..Meg maga a minőségérzet (Nem röhög a T. társaság, relatív, és igen, Lidl orsó után a kínai WPE, Mifine valóban minőségérzet) megéri azt a pár ezrest, ha kerül rá.
diablo1984: Ezt 2014-ben vettem, azon kívül, hogy a spiccgyűrű egytalpas (igen, elhajolt) más baj nem volt vele, messze szebben dolgozott mint a jóval újabb Silstar RC10. Utóbbit menesztettem is.
Megnézegettem jobban a WPE orsót, fekete, kevlár lamellák vannak a fékben, és rotorfékes. Csak kézzel lehet visszaváltani a felkapókart, és rögzül, ha lehajtjuk. Nekem soha nem váltott vissza dobásnál egy orsó sem, de nem is dobáltam nagyokat. Csak egy megyényit.... (Szoktam vele hülyéskedni, Nick alatt a Rába a megyeválasztó. Szóval Győr megyében ülök, de szembe partnál Vasban horgászok).
Na mindegy, lehet van akinek hasznos a rotorfék.
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok! Akkor szilveszteri peca idén sem lesz?
-
diablo1984
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A master class az valami iszonyú tartós bot, nekem is van egy tizenéves még minőségibb kinézetű(nem olyan ami most kapható, az valami gagyi az enyémhez képest) 360as belőle, nagyon baba bot, igaz pár éve csak etetésre használom, de azzal halat fárasztani élmény, lágy, karikába hajlik, jó a szemnek!

Ja, én amit megunok azt eladom, akár 1-2peca után is, de a master class eladása még fel sem merült bennem! -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A lidl-s orsók milyen szintet képviselnek kb szerinted? Akár ehhez képest is? Én sok évvel ezelőtt nézegettem ott őket és már az alapján megvolt a véleményem, de gyakorlati tapasztalatom természetesen semmi nincs velük. Emlékszem, hogy akkoriban kezdtem erre a fórumra járni, és össze is vesztem itt egy régebbi fórumozóval aki szerint tök jók a lidl-s orsók...
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem is az az Eurodtar bot volt az első feeder botom. Azzal fogtam életem első márnáját.
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem meg megint jött egy orsóm....
A múltkor írtam, dobott egy jó ajánlatot az Ali, távdobó WPE orsóra. Meg még kuponnal is lehetett spórolni. Nem rendeltem akkor, csak ide írtam a linket, hátha valakinek kell. Aztán estefele kíváncsi voltam, tényleg odaadnák-e ennyiért, rányomtam a vásárlásra, tudván, én nem mentettem el bankkártya adatot...Ez tuti.
Zöld pipa...Megvettem. Ezek szerint elmentették valamelyik bankkártyát. Na mindegy.
Visszaigazolták, de másnapra nem csak a link, az az üzlet is eltűnt az Aliról.
Még csak nem is reklamáltam volna, ha semmi nem jön...
Közben láttam, az üzlet újra elérhető, az orsó is, igaz drágábban.
Ma meg meghozta a futár, bár ünnepek voltak, és dec 31-jan.08 közé volt visszaigazolva.
Karcmentes, ütésmentes doboz (biztos Kínából jött..?)
Ultra lassú dobemelés.
Jó a gyorsfék, finomabban állítható mint a feederes verzióé, nem satuz be pár kattanásra, jó fél fordulat vagy 3/4 a játéktér.
12 ezret megért, bár van orsóm, több mint ami kell (Legalább őszinte vagyok), de árához képest eléggé minőséginek tűnik.
Ha megyek melóba, többe kerül egyszer a kajám, mint ez az orsó.
(Ne felejtsétek azért, hogy legtöbbször 24 órába megyek)
Egyben van, azért picit kottyan a hajtókar, elbírna talán egy (Tényleg vékony) hézagoló alátétet, meg egy csapágyház lakkozást is, én biztos nem szerelgetem.
Egy a lényeg, ezek a WPE meg Mifine orsók féláron tudják az itthoni boltban vett 25-30 ezres orsók minőségét. Sőt.....
Zsír is van bennük, ez is hidegen tapadt rendesen.
Azt gondolom, aki spórol, érdemes ezeket venni. Aki meg minőséget akar, az vegye itthon a nagy neveket, őket is megértem.
Piszkálja a csőrömet, lehet rendelek egy botot is egyszer, kíváncsi vagyok a minőségre.
Ja, és megmondtam bitangok, nem lesz több horgászcuccom, tartom ám a szavam!
Megint ajándékozásra került pár bot/orsó, meg még menesztek is. Megszüntetem orsóból ezeket a Lidl/Silstar szinteket, legramatyabb orsó széria a Döme Carp Fighter LCS, de ezekből is kevés van, az is csapágy tuningolt 4+1-re. Az első igazi feeder botomat, egy fém végdugós Eurostar Master Class-t még nem volt szívem "kidobni", de kezdem botokból is felszámolni a nagyon belépő szintet. Ezek az orsók, amiket rendelek, ez lesz az alap belépő szint, itthoni kínálatból meg a Döme Master Carp Pro, Fine Carp, Okuma CB, Okuma INC....
Ja, kép, Zolika új játéka: Ez, innen: [link]
-
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Én fáztam már amikor volt a földön +25C akkor is
Felhő alapnál hűvös van de a felhő illata leírhatatlan . -
-
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Próbáld ki, k.jóóó. Én voltam már. A tandem ugrás is, kicsit felszalad az adrenalin, a végén megy a pihegés

-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
igen repkedem néha . Nem én nem tandemezem nincs vizsgám rá , de elérhetőséget ha kell tudok ,az oktatomat tudom ajánlani , Többszörös magyar bajnok elég ügyes . Ha hányni szeretnél fent azt is megoldja
-
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Aszongya 1981 ben 3 éves és Veterán
-
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Fú bakker, szép nagy számok, nekem szerinetm ennyi az elmúlt 20 évem.
-
Szerintem idén több pecám nem lesz, 1 órája gondoltam még hogy holnap elmegyek. Hétvégén (péntek, szombat) a havas eső jobban izgat... peca lesz

Idei eredmény:

-
@mriya@
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekem még 2002. karácsonya is rémlik, mikoris -25 fokban indultunk az afrikai +28 fokba. 😀
De 1981. telén is volt nagy hideg hóval körítve, akkor bicikliztem sokat Zuglóban.
Fél év/6ezer kilométer. 😲 -
-
@mriya@
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
1987. január
-
-
válasz
galervin93
üzenetére
Én már örülnék egy 5-10 centis tartós hónak is...gyerekkoromba hogy imádtuk a havat, havas tájat. Ennek már 20-25 éve. Nem is tudom mikor volt utóljára országunkban nagy hó.
-
"Mondjuk azért a bárhol bármire legyezni az azért nagyon félre tud vinni, itthon is meg kell találni a megfelelő helyeket, meg a halakat."
Persze persze, rá kell jönni mindenre, ezzel tisztában vagyok.
#98126 A Zéé Kettő? Én fejben már 3-4 botnál járok úgy, hogy semmiről nem tudok semmit.
#98128 Grillo Nem hallottam még őket. Szerencsére lesz segítségem, akik nem csak klasszikus patakokra járnak, hanem Dunára, Ipolyra meg minden egyéb vízre pl balinozni stb. Az egyik rendszeresen jár le a nagy dunára is, és igen gyakran fog békés halakat is, pl márnát stb. Tehát lesz útmutatásom szerencsére.
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére

20 éve vagyok időjárás bolond*, és mivel a horgászat szerelem, így nem sok időjárás tart vissza a pecától. Na ez a szeles-jeges-fagyos idő már pedzegeti a határokat, bár tegyük hozzá kiscsikóként egyszer -11-ben indultam el menyhalazni az Ipolyra, mire hazaértem már tizenötön túl voltunk, persze halat nem fogtam... De az élmény örök.
Meg tizen-huszon centi hóban caplatni az Ipoly ártéren, elgémberedett mindenekkel hazaérni... Mondjuk idén is voltam áprilisban, 7 fokban, szakadó esőben, szembeszélben keszegezni, mert az olyankor kell... 
Az igazság az, ha nem lennének beállva a vizek simán mennék most is, de ha koppan a jég tetején a csali azzal nincs mit kezdeni.
*erről eszembe jutott, hogy valamikor a 2000-es évek végén volt egy -25-ös reggel, éneg kimentem fotózni, azóta is csak úgy hivatkozok rá, minthogy kimentem lefotózni az elmúlt évtizedek leghidegebb reggelét... És akkor ilyenkor szokott jönni a kérdés - mit lehet fotózni a hidegen?
Hát igen... Leginkább az örök élményt az agyba exponálni... 
Maconkán edzésnapon elkapott az ordenáré vihar, dűlt-borút minden, mindenki menekült... Én ernyőt lehúzva, rezignáltan dobáltam a matchet, fogtam a keszegeket a nagy hullámokban...
Istenem, ezek az őrültségek amúgy zseniálisak, ha túléli az ember
Így visszaemlékezve csak vigyorgok rajtuk, jó bulik voltak ezek.
-
PpenoO
őstag
Szilveszteri peca lefújva
Remélem januárban be tudjuk pótolni.A Zéé: Sose pecáztam ott, lumpy92 az sme arrafelé.
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
A Partiarcok podcastnak volt egy legyezős része, ott is beszélt a vendég az itthoni lehetőségekről, hátha nem hallgattad még meg.
-
A Zéé
addikt
válasz
PpenoO
üzenetére
Újpesti öbölről van amúgy mostanában infója valakinek?
Azt látom, hogy nagyon lenn a Duna, de az építkezés miatt oda lehet menni a betonfalakhoz? Mert ott lehetne pergetni, pláne, ha kicsit megfagy a talaj és be lehet menni a mederbe, akkor egész jól el lehetne érni középen a köveseket/sügereket... -
A Zéé
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
hajrá-hajrá!
Én évek óta nyuszi vagyok hozzá
Minden télen túrom én is a #4-es botokat a fb-n, meg a webshopokban, aztán meggyőzöm magam, hogy a tenkara botokat is egy évben max 2x veszem elő, felesleges lenne a rendes.
Vízben állva balinozás amúgy szintén baromi nagy móka lehet, csak az meg megint nem a patakos botok sajátja, szóval mindjárt 2 bot kellene abból is
-
saen
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Itthon is lehet legyezni, pisztrángra is, meg másra is. Mondjuk azért a bárhol bármire legyezni az azért nagyon félre tud vinni, itthon is meg kell találni a megfelelő helyeket, meg a halakat.
Egy nagy baja van a legyezésnek, az pedig az, hogy nagyon drága tud lenni. Egy azonos kategóriájú legyes bot jóval drágább, mint egy pergető.
Én az a horgász vagyok aki nem legyes horgász, de van legyes botom
Nekem egy használt pisztrángos szettem van, arra horgásztam itthon több vizen is. Életem legjobb fárasztási élménye volt egy nagy sebes (1,3-1,4kg kb) sodrásban, ment, mint a fene. Miután túl voltam rajta remegett a lábam, pedig ez a halméret nem hangzik nagynak. -
Úgy döntöttem, hogy jövőre belevágok a legyező horgászatba.
Mindig is a legszebb, legtermészetközelibb módszernek tartottam, de sosem vágtam bele azzal az ürüggyel, hogy nálunk nincsenek pisztrángos patakok stb. Aztán pár napja beszéltem egy legyes haverral, meg közben sok videót és írást is néztem ezzel kapcsolatban, és rájöttem, hogy tévúton voltam eddig. A legyezés egyáltalán nem merül ki csak a pisztránghorgászattal és a patakkal. Bármilyen álló és folyóvízen és szinte bármilyen halra lehet alkalmazni a legyező horgászatot. Persze valamennyire azért tisztában voltam ezzel, de csak most tudatosult bennem. Nyilván vannak fajok amiknél nagyobb sikerrel járunk ennél a módszernél, de közel sem kell leszűkíteni kizárólag pisztrángra és domolykóra.
Mivel eleve imádom magát a természetet (mármint az igazi természetet, nem egy körbekerített valamit), ezért megvan a horgászattal kapcsolatos jövő évi célkitűzésem.
Csak az a baj, hogy olyan elánnal kezdtem belevetni magam dologba, mint korábban mindenbe amibe belekezdtem. Éjjel már mindenféle botokat, zsinórokat orsókat stb nézegettem úgy, hogy fingom sincs az egészről. Aztán okulva korábbi tapasztalatokból gyors megálljt parancsoltam magamnak.
Szép sorjában lesz minden.
Először kölcsöncuccok kipróbálása lesz csak, mi hogy fekszik nekem, mire van egyáltalán szükségem stb. Szerencsére lesz segítségem. -
ooloo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Mások beszélnek a pecáról , Te meg fogod a halakat ... a fórum pontykirálya vagy !
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Én nézem az időjárást ,mert ugye nekem van egy másik hülyeségem is a pecán kívül ami megint csak szél érzékeny . És tegnap előtt végre a celziuszon kívül minden is összejött ( kellemes nyugat észak nyugati szél, szabad is voltam ) igy egy kellemes vértesszőlősi repülésem volt . 50 percet bírtam ki a levegőben :D Igaz leszállás után 10 perc gyötrelem a kézben
-
313313
addikt
válasz
PpenoO
üzenetére
A körbyékben csak bölcsőt és peremes matracot fogadnak el. Házi nem jó...
Legútóbb belém is belémállt a biztonsági őr, 10 évea gyerekkel mentem (gyerek engedéllyel), kért mindenből kettőt. Mikor gyermek egyedűl nem is horgászhat....Értem én, hogy óvjuk-védjük a környezetet, de kicsit túl van már ez tolva (szerintem)
-
hermanyi
addikt
Én elengedtem a pecát . -
-
mmdms
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Köszi!
Huhh zalából az jó kis túra lenne.
-
-
Spoon16
tag
Tiszalökön a Kenyérgyári holtág állóvíz ( a nevéből sejthető
), ott van párszáz méterre az élő Tisza, az üdülőtelepnél le tudsz sétálni a vízhez. Lónyai csatornát is szokták mondani,de az elég hektikus, meg nem tudom pontosan,hogy melyik részen van benne egyáltalán víz. -
PpenoO
őstag
Én még nem szavaztam

Látvány matrracot/bölcsőt nem szívesen vennék, jól értem csak a helyszínen fog kiderülni, hogy tudun bérelni vagy sem?

-
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Újpesten elvileg lehet ilyen matrac, ma utána nézek, és akkor veszek. Jó lesz ez máshova is.
-
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Mondjuk ilyen van már 8k körül, annyiért meg is veszem, de nem ér ide (Tacklebait). Decathlonban, Walterben ilyet nem láttam.
-
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ebből fertőtlenítőm van mondjuk. Merítőfejet akartam venni nagyobbat, az megoldható, matracom nincs, csak peremtelenés 20-30k-ért nem is fogok venni. Van valakinek esetleg pluszban?
-
válasz
Grillo
üzenetére
7-kor lehet bemenni. A kapuban mindenkitől külön be kell mutatni a merítőt(50*60 fej kell), bölcsőt/ peremes matracot és a fertőtlenítőt. Nem lehet közösködni mert nem engednek be. [horgászrend]
Pergetni nem érdemes(akadók és a halak se barátok benne), ragadozó állomány elég gyér ami jön halfilére jön.
Pontyok aqua+ kis csalikra jönnek, vagy magad elé röviden vagy át a túloldal elé.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Akkor hányan mennénk? Hányra? Pergetni akartok, vagy bedobunk egy gumukukoricás nagyvast, aztán elleszünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- LG LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugye lassan meg kell venni az állami jegyet, területi jegyet, le kell adni a fogási naplót. Kaptam is karácsonyra a Solaristól

Helyén kezelve a dolgokat. Egy 6E. ft-os orsóról beszélünk, és horgászboltban kb 15e. ft-ig is ezt (Minőséget, beltartalmat) adják. Hobbi pecást kiszolgál évekig. Profik meg nem ezt veszik, Hermanyinak megégetné a kezét ha megfogná. Rakósbotra meg úgy se kell.

Remélem januárban be tudjuk pótolni.
Botot kéne avatni, de muszáj leszek januárban melóból ellógni érte.
Én elengedtem a pecát .

Steady74