Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: édesanyám kaméleon díjcsomaggal rendelkezik, volt anno (tavaly előtt júni-júli körül) készülékváltás, a számláit én fizetem (a personal solidarity fundból), átböngészve a számláit, elég súlyos összegeket kell fizetnem havi szinten (ilyen 14-18 ezerig), előtte eco volt 20 körüli fizetésekkel, most könnyítendő a havi terheken, váltanék neki next s-re. Az lenne a húsba maró kérdés, hogy ilyet lehet-e ha csak magára az előfizura van a két év hűség (tehát más díjcsomagra simán tudnék váltani, pl kaméleonról eco-ra, vagy másra), az előbb hívtam a telefonos üfsz-et, ők ilyen későn nem tudnak segíteni, csak reggel 6-tól, illetve, hogy ez mennyibe kerülne? (láttam 5490, 5990, 6990, meg 7990-es tarifákat is). Nem társkártya, neki külön előfizuja van.Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz lord.lakli #41630 üzenetére
Nem kene hagyni az nmhhnak hogy kartellezzenek, lenne itt occsoer' minden. Mai napig nem ertem mi a kukim kerul 20-40 huf-ba egy 160 byteos smsbe...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok! Ma valtottam next s-re mediamania s-rol. A csomagban foglalt 500 mega mobilnethez kell valami netcsonagot is aktivalni? A mediamaniahoz volt az az aranykartyas 100 mega 690ert, de ha nem muszaj nem fizetnek pluszba azert hogy tudjam a netet hasznalni.
-
szili.tamas1
senior tag
Az oke hogy benne van az aszfben. Es ha az lenne benne hogy ha felhivod a 1272-t (most barmilyen szamot ideirhattam vvolna) akkor holnap pontban ejfelkor patas romagyerekek fognak bemaszni a kemenyemen, az is tokre rendben van mert bennevan az aszfben? Nezd, ez most olyan dolog, a kabelszolgaltatodnal elofizetsz az hbo-ra, lemondod, es azt se tudod nezni amiert fizetsz, csak merz nem szolsz hogy hello, ittvagyok? Egyaltalan az olyan adatkapcsolatot amit tartalmaz a dijcsomag es ha kihasznalom ha nem, minden honapban kicsengetek, milyen jogalapon teszik elerhetetlenne? Es a kieso idot amig a user atnyalazza az aszfet meg huszonotszor restartolja a telefonjat ki es hogyan konpenzalja? Azert ne vicceljunk mar...
-
szili.tamas1
senior tag
Azert erdekes modon a tobbi szolgaltatonal megoldhato a "havidijgarancia" a huseg vegeig, csak a mobilszolgaltatok verik a flasztert idonkent...
Next s helyett a vodafone red akkor joval elonyosebb konstrukcio, meg szerencse hogy csak a szolgaltatonak engedi a szerzodesszegest a jogszabaly, nekem nem...[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Valami hozzaertotol kernek segitseget/magyarazatot. Valtottam next s csomagra, 2 ev huseggel, keszulekvaltas nelkul. Jol ertelmeztem-e, hogy ennek 6490 ftnak kene lenni havonta? Keszulekkel meg 7990? Most neztem a szamlat, f@szán kiszamlaztak a 7990et. Jo ez igy, vagy mehetek verni az asztalt?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz lugosi #42670 üzenetére
Azert hetfon megy a reklamacio szoban ill. Irasban is. Az asszony is igy valtott, neki 6490... nem ertem azt az uzletpolitikat hogy egy uj beesik az utcarol, adnak neki 6490ert nextses simet a szaraz valagara, en meg 15 ev utan platinaszintukent fizessek 36ezerrel tobbet a 2 ev alatt? Szerintem ez valami hiba lesz...
Most neztem a szerzodeskieget, van rajta 3000 havidijkiegeszites, meg hogy 6300 ft alattira nem valthatok.[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Hali,
Lejar edesanyam elofizujan a huseg kovetkezo honapban. Vajon megoldhato hogy az en elofizumhoz hozzarendeljuk mint tarskartyat? Tehat az enyem lenne a fo, az ove meg a tars. Lehet ilyet?Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
Kapcsold be az aranykártyás mobilnetet is. Az nemigaz hogy nem elég
-
szili.tamas1
senior tag
válasz djculture #43421 üzenetére
Es akkor majd lehet mondani hogy a gonosz allam kizsakmanyolasa miatt kerul minden 10szer annyiba mint kicsit nyugatabbra. Ja hogy ott nem hagyjak kartellezni a szolgaltatokat? Nem szoltam....
Kicsit magaba kene nezni a tnek is azert, a mobil egy dolog, de hogy az oreg matav halozaton miert nem jon normalisan az adsl, az mar mas teszta...[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
válasz kokokka #43424 üzenetére
Nekem az szur szemet hogy a telekom topikban szinte csak arrol megy a diskurzus hogx ez meg az szar, miert szar mit lehet csinalni stb, addig a digi topikban meg jaj de jo megint uj csatorna, tok jo volt a formaegy, stb. Nem reprezentativ, de sokat elmond....
-
-
szili.tamas1
senior tag
Volt egy reklamaciom amiert a next s-t keszulekvaltasos havidijjal szamlaztak. Jott egy level miszerint nekem van igazam, megkaptam a jovairast. Ezzel szemben a marciusi szamlam torthavi idoaranyos 7990 volt,
az aprilisi kerek 7990, a mostani meg 6940 korul mert a 7990bol irtak valamennyit jova, kozel sem annyit mint kellett volna. Szereny szamitasaim szerint kb 2200 ftot kellene jovairni tehat ennek a szamlanak 4290 korulinek kellene lenni. Most ilyenkor mi a pocsom van? Meg egy reklamacio?[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
válasz djculture #44911 üzenetére
A levelben jo is volt a jovairas osszege, kb csak az a bokkeno hogy a 7990bol irtak jova nem a 6490bol es azota kaptam meg egy 7990es szamlat is. Szoval enyhen szolva kritikan aluli ez a megvarjuk a torveny adta 30 napot. Most akkor irjak megint panaszt vagy esetleg egyeb szervhez forduljak? A vegen ott tartok hogy lognak nekem egy havi szamlaval...
-
szili.tamas1
senior tag
-
szili.tamas1
senior tag
Ha csinaltatnek atk-t next ssel, akkor a fokartyanak tovabbra is maradhatna 6490 a havidij? (Szinten next s 2ev huseggel)
-
szili.tamas1
senior tag
válasz tomy86 #45178 üzenetére
Igazabol en azt nem ertem hogy a t miutan eladta behajtonak a tartozast, miert nem oldja fel a tiltast, hisz onnantol a juzer mar nem a telekomnak hanem a behajtonak tartozik, a behajto meg kifizetett annyit amennyiben megallapodtak.
-
-
szili.tamas1
senior tag
válasz tomy86 #45186 üzenetére
En ertem az ervelest csak az eljarast nem. Mondom ezt ugy hogy sosem vettem reszletre a t-tol telefont. Ha nem tartozik az (volt) ugyfel nekik akkor milyen jogon tartja rajta a tiltast, illetve ha tovabbmegyek, es jogeros birosagi vegzes szuletik a behajtas tenyerol, akkor mire fel a tiltas?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz szabogabor10 #45254 üzenetére
Meg szifonon nyertek az angolok nem?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz djculture #45766 üzenetére
Amugy egy t-s kollegat udvozolhetunk? (Marmint olyat aki ott dolgozik) csak mert annyira tudod vedeni a munder becsuletet a mobil meg a vezetekes szolgaltatasok teren is hogy az mar kalapemelesre adhat okot no offense, csak megjegyeztem.
-
szili.tamas1
senior tag
-
szili.tamas1
senior tag
Van olyan aszf reszlet amiben leirjak melyik csomagban van engedelyezve a voip?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz szabogabor10 #46885 üzenetére
Piff neki. Akkor meglehetosen bizarr dolgokat kivanok nekik...
Digis mobilnet lesz ebbol, a kiegeszito csomagot meg lemondom a fenebe...Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Vangelis #46919 üzenetére
Miert az milyen mar hogy dragabbak a next dijcsomagok ha veszel melle keszuleket is (akar 100ezer+ ertekben)?
Mar egy ideje nem tomom feleslegesen a t zsebet telefonvasarlaskor. Semmi szuksegem a tularazott vackukra, ami halozatfuggo, raadasul ezer sebbol verzik a nagyszeru zart bootloaderes romjuk...
Az is megerne egy miset hogy a sajat telefonomra hadd tehessek mar olyan romot amilyet akarok.[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Ha aktivaltam a netplusz L- t akkor le kell mondani a kovetkezo honapban vagy automatikusan csak egy honapra szol?
-
szili.tamas1
senior tag
A lemondott gonet l utan hogyan lehet hasznalni a dijcsomagba tartozo mobilnetet?
Lemondtam, es azota nincs adatkapcsolat...Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47076 üzenetére
Hat akkor megint egy telekomos sikersztorit lathattunk. Koszi a segitseget.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47599 üzenetére
Kivancsi leszek higy akkoris ezt mondod-e amikor majd bejon egy negyedik komoly szereplo (nem teszkomobil szinture gondolok), es lehet magyarazni a bizonyitvanyt hogy megsem a szemet allam kulonadoi miatt kerul 30 forintba egy 160 byteos szoveges uzenet elkuldese, lasd amikor a digi bejott a netpiacra, egybol tudta felaron adni dupla sebessegen a netjet a upc. Ide is kellene egy negyedik ero aki nem kartellezik a masik harommal. Aztan amelyik nem birja annak meg el lehet huzni innen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47609 üzenetére
Nyilvan politika hogy leulnek ok harman es megbeszelik hogy mi mennyi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen