- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
St3ven #77013 üzenetére
opció bekapcsolása és a mobilnet engeélyezés között volt egy restart/repülő mód?
Lehet, hogy a telefonod aktív adatkapcsolatot tartott fenn(adatot nem forgalmazott, mivel azt letiltottad) pl GPS behatárolás, MMS fogadás/küldés miatt.
Ahhoz, hogy a maraton keretet használd meg kell szakítani a kapcsolatot. -
[P]laci
senior tag
válasz
joefasalasso #77011 üzenetére
miért nem ugrassz be vmelyik Telekom megastore-ba, vagy akármelyik MM üzletbe kipróbálni? sokkal egyszerűbb, mint megrendelgetni telefonokat és akkor visszaküldözgetni (mondván, hogy "sry neked nem tetszik a színe")...
-
Van 4000 ilyen kapcsolat pontom ami gondolom december 31-el nullázódik. Mire a legegyszerűbb elkölteni? Számla végösszegből nem tudom levonni vagy valami hasonló?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
joefasalasso #77011 üzenetére
Igen a szám is megszűnik, de részarányosan ki kell fizetned szerintem a havidíjat.
1-1 ilyen berendelem kipróbálom belefér, de a második rendelés visszaküldése után már csak mobilelőleg befizetés után kaphatsz készüléket. -
vizslakutya
senior tag
Tudna valaki segíteni akár privátban is (inkább ott),hogy működik az Immmr ?
Fent van az app,be is jelentkeztem,de mégsem tudom használni?
(nem találtam még rá fórumot,ha van annak a linkje is jó lenne)
Köszi. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Ha a Telekomtól rendelek meglévő előfizetésre egy ÚJ aranytárskártya Fun csomaggal, részletre egy telefont, az 14 nap alatt visszaküldhető? Teljesen megszüntethető a szám? Nem zsiványkodni akarok, csak nem lehet normálisan kipróbálni sehol a telefonokat.
Köszi
-
313313
addikt
válasz
St3ven #77008 üzenetére
Az ugye megvan, hiába tiltod a mobilnetet egyes (ha nem az összes telefonon) attól még generálhat a készülék adatforgalmat... Általában a diagnosztikai és egyéb dolgok (amiket a gyártók elhallgatnak...) generálnak még adatforgalmat.
Szerk.: Másrészről a pink kód beírásától és adatforgalom tiltásáig (ez olyan 5-10 sec) alatt is simán aktiválódik a napi net, tapasztalat
-
ANDROID???
addikt
Ez a napi net, ez egy szutyok megoldás..
-
Merlini
tag
válasz
dptrsk #77002 üzenetére
Érdekes.
Akkor csak az új SIM mellé 3 hónapra 1GB internet adatkeretét nem mutatja?Ajándék lónak ne nézd a fogát? Úgy emlékszem régebben mutatta. Tegnap kitöröltem a Telekom alkalmazás adatait és újra beléptem. De ugyan úgy, még a helye sincs meg az adatkeretnek.
Marathon mobilinternet csomagok adatkeretét mutatja valakinek?
-
Merlini
tag
válasz
albandy #76999 üzenetére
Összefoglalva. Havi Dominós internetcsomagod van.
Telekom aktuálisan legfrissebb 5.1 verziójú applikációjában működik adatforgalom egyenleg keret megjelenítése. Elvileg be tudsz kapcsolni "Adatforgalmi értesítő SMS-t" (Telekom lehet be is kapcsolta neked.)Több hónapos Dominó mobilinterneteknél (Pokémon Go adatcsomag, új SIM mellé 3 hónapra 1GB stb.) nem működik ez az Adatforgalmi értesítő SMS. Valamint a Telekom aktuálisan legfrissebb 5.1-es applikációjában nem jelenik meg, az adatforgalom egyenleg.
Ezekből én azt feltételezem, most hegesztik az alkalmazásba. Az akár több hónapos Marathon mobilinternet csomagokat.
-
Merlini
tag
válasz
[P]laci #76971 üzenetére
Merre van ez az "adatforgalom egyenleg elérhető"?
Az áttekintésben nincs.Neked most mutatja Dominó kártyán az adatforgalom egyenleget?
A Telekom alkalmazásból a verzió 5.1 van fent nekem, neked?Olvastad a nyitó kérdésemet? #76931 "A telekom applikációból kivették kb. két hete, erre panaszkodtak páran a Play-en."
-
Az a baj vele, hogy mikor megkapja az újat, a régi egyből kuka...
...bár ezt is ki lehet hozni kedvezően.
-
dptrsk
Topikgazda
-
törölt tag
Van olyan lehetőség, hogy megnézhessem, mennyi törlesztő van még hátra a részletfizetésnél?! Illetve van arra lehetőség, hogy a havi törlesztőn felül mégegyet befizessek? Vagy ezt csak személyesen lehet T-pntban?
Köszi. -
Értem.
Annak viszont járj utána, hogy ez így lehetséges-e?
(Egyébként csak azért érdeklődtem annyira bátran, mert amennyiben az ő általa használt előfizetéshez készülékváltással rendelnél, akkor benne lenne a kisebb méretű SIM a csomagban, ha az ő nyilvántartásuk szerint még nem olyan méretű az előfizetéshez rendelt SIM.) -
betyarr
veterán
válasz
AliasB #76983 üzenetére
sztem,az az értelme,hogy a mérete akkora,mint egy sd kártyának.és ugyebár a fantasztikus fejlesztésnek köszönhetően (fiókos sim/sd tartó) vagy egyik vagy másik helyezhető bele a megfelelő helyre.ez a fejlesztés is a tervezett elavulást hivatott elősegíteni,mert egyrészt a teló akkuja beépített és nem,vagy nem egyszerűen cserélhető,illetve,így erőltetik rá a júzerekre a minél nagyobb tárhellyel rendelkező telefonokat (nyilván jó pénzért),de ha a kisebbet veszi,akkor meg szív,ha nyilván nem elég (brutál méretű felbontás=sokmegás kép/videó) a hely,ergo vesz egy másikat.ki van találva ez...
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Galaxy j5 (2016) okostelefont szeretnék vásárolni, kamatmentes részletfizetéssel. A legjobb tarifa a Like S lenne, minden szempontból. A bökkenő az, hogy egyetemistának kellene lennem hozzá.. ha neten rendelem ezt a tarifacsomagot, hogyan ellenőrzik?
-
Fifi
őstag
válasz
dedike #76976 üzenetére
A telefonvétel az ő SIM/telefon előfizetésétől független lesz. Egy másik előfizetésemre veszem meg.
A lényeg, hogy amikor megkapja az új telefont, mielőbb tudja használni majd, mert jelenleg nem nano SIM-mel rendelkezik, az új telefon meg azt igényli, ezért gondoltam, hogy előre berendelek egy SIM-et és szenteste meg csak aktiválni kellene majd.
A nála lévő SIM is az én nevemen van (telekom fiókomban kezelem) és persze az ő számára igényelném meg az új 4G-s nanosimet. A rendelés során SMS-ben érkező ellenőrző jelszó idejére meg hozzá tudok férni a telefonjához.
-
Fifi
őstag
Az így rendelt SIM-et, hogyan kell telefonon aktiválni majd? Gondolom a 1430-t kell hívni előfizetésesként és ott ügyintéző segítségével.
Van korlát az aktiválási időre? Pl. kézhezvételtől ha csak 2 hét múlva tudom aktiválni, abból lehet gond?
Azért kérdezek ennyit, mert feleségem szeretném majd karácsonyra új telefonnal meglepni és a kiszemelt telefon nano SIM-es, a mostani meg micro és nem 4G-s. Így ha előre megrendelnék neki egy új kártyát, akkor a telefon kicsomagolása után azonnal tudná használni, nem kellene még SIM cseréért Telekom üzletbe elmenni az ünnepek alatt.
Bye, Fifi
-
[P]laci
senior tag
válasz
Merlini #76956 üzenetére
+ (#76960) Tybor66 és minden érdekelt:
már nem is emlékszem mióta, de már nagyon régóta lehet csekkolni feltöltősként is az aktuális adategyenleget.
feltöltősként ugyanúgy működik a dolog, mint előfizetéses számok esetén: telekom alkalmazás -> telefonszám + 5 számjegyű jelszó -> adatforgalom egyenleg elérhető, meg látod mennyi van még a kártyádon.
ha nincs prepaid jelszavad: 1777 -> 2 -> 3 -> 5 -> 1 -> 1 -> 1 -> XXXXX -> XXXXX#
(XXXXX -> 5 számjegyű általad választott jelszó, ami nem 5 egyforma és nem 5 egymást követő szám) -
SPF
senior tag
Otthoni vezetékes telefon csak előfizetéssel létezik? Vagy esetleg van feltöltős lehetőség is?
-
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #76715 üzenetére
Szia!
"Technikai alapinternet szolgáltatás dominós telefonszámokra.Friss feltöltést követően a dominó telefonszámokra felkerül egy technikai itnernet jelölő, ami ahhoz segíti hozzá az ügyfeleket, hogy alapinternet nélkül is igénybe vehessék a promóciós internet szolgáltatásokat (pl. új dominóhoz 90 napig felhasználható 1 GB-s internet).
Önkiszolgáló felületeken is megfog ez jelenni feltehetőleg TechNET elnevezéssel, de addig csak az új egyenleg feltöltésekhez kerül csak fel automatikusan.
A szolgáltatás technikai jelölője már felkerül a fent megjelölt esetben (egyenleg feltöltés), de hogy technikailag működik-e, vagy csak 15-től, arról úgy is írni fogtok
"
Ugyan ez vonatkozik a Maraton opciókra is?
Tehát amíg nem töltöm fel az egyenlegemet addig nem lesz technikai netem és nem tudom aktiválni?
Nekem ilyen Napinet nem kell, csak a Maraton. -
Vangelis
félisten
válasz
leslieearth #76957 üzenetére
Az nagyon alacsony árnak tűnik.. a 125e.
Mikor vetted a G2-őt?
-
leslieearth
tag
-
Merlini
tag
válasz
Tybor66 #76940 üzenetére
Köszönöm a megoldási javaslataidat.
Nem érintő képernyős telefonon, nem is igazán tudnék mobilinternetet használni.
Beépített számláló kinullázódott, amikor jött a telefonomra egy OTA frissítés, ami kilőtte a mobilinternetet. Így újra kellett flash-elnem a ROM-ot.
Na meg én is bonyolítom a dolgokat. Dominó kártyát időnként cserélem Telenorosra, Perc + SMS + NET egy hétig érvényes csomaghoz. (Leinternetezem, Telenoros ismerősöket hívok. Néha az SMS is jól jön, pl. autópálya matrica vásárláskor.)Remélem megoldják hamarosan Dominó mobilinternet csomagok adatkeretének nyomon követhetőségét.
-
Vangelis
félisten
válasz
leslieearth #76952 üzenetére
Azért én megkérdeztem volna mennyi is volt a vásárláskori kisker ára a g2-nek
Meg, hogy mennyi most amit vásároltál.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Telekom által kiadott összes MicroSIM (nem nano) 4G képes lehet? -
AliasB
senior tag
Üdv.
Jövőhéten át is váltok Domino 5re és meglátom én is, hogy mi a szitu vele. Előbb nem váltok ugyanis van még a surf díjcsomagomban foglalt adatbólVáltás után pedig egyből töltenem is kell rá, hogy meg tudjam rendelni a marathon 1GB-ot 1990ért. Kíváncsi vagyok rá, hogy azt az adatot is jelzi-e az alkalmazásba és a böngészőből belépve mert most a feltöltési bónuszt nem mutatja.
-
leslieearth
tag
válasz
313313 #76913 üzenetére
na hello ismét!
pont került az ügy végére, ígéretemhez híven megosztom a nagyérdeművel.tehát azzal indítottam, csereutalványom van, de az árában fellelhető telefonok nem felelnek meg, így vagy ráfizetek többet mint a rendszer enged, vagy kérem a pénzt vissza. szegény srác elsápadt, majd hívott egy megmondóembert (esetemben asszonyt). ő mondta, hogy olyan megoldást tud felajánlani, hogy visszaveszi a telefont annyiért amit kifizettem érte, de azt ott rögtön le is kell vásárolni. de! nem kiskerárlisa alapján lehet választani, hanem a díjcsomagnak megfelelő akciós árlistából. így meglett a vágyott honor 8, abba beleforgatták a G2 visszavásárlási árát, a fennmaradót meg részletekben. hátrány, hogy a 2 év hűségidő újraindult.
ők is engedtek az első verzióhoz képest, így én is. a kecske is jóllakott, káposzta is maradt
köszike mindenkinek a közreműködést!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest