-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz
gyuromoj #135358 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de lehet, hogy jobban jartál, hogy ezt nem vetted meg. Magyarázat itt. Röviden-tömören: 8GB ma nem feltétlenül elég még átlagfelhasználás esetén sem. A lapozófájl használatával szépen-lassan ledarálja a gép a beforrasztott SSD-jét, aminek cseréje ennél a típusnál már lehetetlen. A halál vélhetően a garanciális időn túl fog jelentkezni.
-
Kaba
veterán
válasz
gyuromoj #130736 üzenetére
Hívd a 1414-et. ( az emailes üyintézés nem ajánlott, mivel lassú). Postán küldik majd a számlát.
Amikor megkaptad tavaly a konzolt, akkor biztosan a dokumentumok között volt a számla azt kellett volna kinyomtatnod. Amennyiben a jövőben rendelsz valamit, akkor nyomtasd utána ki a számlát. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
gyuromoj #118707 üzenetére
Nem a 2019-es csomag a “gond”. Azért nem jár az 50%, mert csak Mobil S -XL csomagok játszanak a kedvezményben. De az lehet 2019-es is. Tehát legalább 3 olyan mobil csomag kell, amiben van valamilyen lebeszélhetőség is. A 0 perc + xGB net csomagok, valamint a Mobil XS 2020-as csomagok nem számolódnak bele.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
gyuromoj #117737 üzenetére
Én én februárban vagy márciusban váltottam fel a 10 gigás csomagom a korlátlanra...
Akkor volt (egészen eddig) 12ezervalahányszáz forint a havidíjam. Most ugyanez a csomag 10ezerpárszáz forint. És akkor is már volt 2 otthoni+ 10+ mobil a nevem alatt.
Szóval ezt most nem értem. Majd bemegyek az emberemhez, és megnézzük mi ez. -
Bferibörs
addikt
válasz
gyuromoj #115989 üzenetére
Közben megtaláltam:
EGYESÍTS MAGENTA 1-BEN!
Magenta 1-es ügyfelünkké legalább két eltérő otthoni (tv, internet vagy telefon) és egy mobil-előfizetés vásárlásával válhatsz.
Mindegyik szolgáltatásod havi díjából levonjuk a 30% kedvezményt és új 2 év hűség vállalása esetén minden szolgáltatásod után kedvezményt biztosítunk bármely készülék árából! -
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gyuromoj #114703 üzenetére
Utoljára 4 számra végeztem adategyeztetést, abból egyet leválasztott a fiókról. Mondjuk arra az előző egyeztetést nem én csináltam, de az előfizető nem változott. A személyit nem láttam, de én a születési helyhez a biztonság kedvéért oda írtam zárójelben Mo-ot. Elvileg régi típusú személyi volt. (Az adatokat ezen kívül megadták.)
A másik három saját nevemre ment. -
4Grider
félisten
válasz
gyuromoj #107056 üzenetére
Az lehet a gond, hogy nem a központi nyilvántartásnak megfelelően adod meg az adataidat. Leggyakoribb probléma, hogy a születési helyet nem az igazolványon szereplő formátumban és betűhelyesen adjátok meg. Az igazolványok közül a jogosítvánnyal lehet a legkevesebb hibával ellenőriztetni.
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #105826 üzenetére
Igen, lehet benne Dominós szám is, viszont arra ügyelj, hogy minimum 2 számnak előfizetésesnek kell lennie.
Minimum két Telekom havi díjas előfizetést be kell vonnod az opcióba, amelyek azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán szerepelnek. További 3 Domino feltöltőkártyás vagy havi díjas mobil hívószám vonható be. A havi díjas hívószámoknak szintén azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #103728 üzenetére
Beírtam a mail címem és a jelszót már nem kérte, mert beazonosított arról hogy Telekom mobil netről vagyok.
Ez már jó ideje így működik.
Appban pedig csak akkor tudok fizetni, ha csatolom a kartyamat?
Igen, csatolni kell - de nem kell rögzíteni is. Ennek örülök, mert nem szívesen rögzíteném sehová sem az adataimat (kivéve PP, de az totál más téma).
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
gyuromoj #102599 üzenetére
Ésszerű lenne ha bevezetnék azt is.
Most vettem egy PS4-et, és csak úgy lehetett megoldani, ha megrendeltem egy összegben és a boltban törölték a megrendelést.
Így bekerült a bolt raktárkészletébe, amit utána gond nélkül ki tudtak adni.
Már ott is mondták a Telekomos kollégák, hogy jobb lenne online ezt is, mert felesleges pluszmunka van vele.Úgyis csak az tudja igénybe venni aki minimum aranykártyás.
-
elekreg
tag
válasz
gyuromoj #92938 üzenetére
Új ügyfeleket akar szerezni a Telenor és ad 3 hónapra korlátlan beszélgetést és netet 5990 Ft-ért, az a baj, hogy csak egyszer vehető igénybe és utána másra kell váltani.
Magához tért a Telekom, szuper már a webshop, 21 óra körül rányomtam a telefon rendelésre és nem kért már előleget!
-
b.daniel
senior tag
válasz
gyuromoj #88398 üzenetére
Egyrészt az igénybevett kedvezményeket kérik vissza kötbér címszóval és mivel move xs-ben havidíj kedvezmény nem volt hűségert cserébe sem, így gondolom nálad az egy készülékkötbér lehet amit viszont nem időarányosan számolnak, hanem az annyi amennyi.
Másrészt ha személyes usz-re bemész, vagy telefonálsz akkor átváltjuk úgy hogy ne induljon újra a hűséged és kötbér se legyen -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
gyuromoj #84144 üzenetére
Nekünk telefonon mondták, hogy vizsgálni fogják a roaming és belföldi használat arányát. Biztosat még nem tudnak, egyelőre csak azt nézik, hogy több legyen a belföldi. Állítólag benne lesz majd egy mostanság esedékes ÁSzF-ben és pontosítás is lesz majd. Kiszámlázhatnak plusz díjat, ha több a roaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest