- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Takarék Bankos vagyok. Ötezres feltöltést nem engedett app-ban kb. 10-szer. Na a k.@ny@tokat, most belefér, megpróbáltam a 15 ezres feltöltéssel, úgyis lottóra használom az összeget, de a 100 Gb meg most kell. Láss csodát. Azt meg engedte elsőre. Ilyenkor ki a hunyó? Telekom vagy a bankom?
-
Újpesten nincs gond, telefonálok és mobilnetezek 4G-n 8:30-tól.
Mától érvényes, nem lehet, hogy ennek a hatását érzed?
A Belföldi korlátlan tematikus adatopciók igénybevételi feltételei kiegészítésre kerülnek azzal, hogy az előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiség elérésére irányadó általános feltételek szerint (az adatforgalmazás lassítása vagy leállítása), azzal összhangban a díjcsomagban foglalt adatmennyiség elérésekor az adatopció keretében biztosított alkalmazásokhoz használt adatforgalom is lassításra, illetve leállításra kerül.
Forrás: Link
-
Több Domino adatcsomag is korlátozva van 30 Mbps sebességre, a konkrétan használt alapján tudod ellenőrizni és érdemes is, mert vannak olyanok, ahol papíron már nincs 30 Mbps korlát, hanem 300 Mbps szerepel a leírásban, a gyakorlatban viszont valamiért mégsem megy sehol 30 Mbps fölé, pedig minden más feltétel adott.
mouzrr: Nincs mit!
-
Addig lehetett csak aktiválni az ajándék 5 GB netet vagy 5 óra hálózaton belüli beszélgetést.
kutkut: Nem infóm, hanem véleményem van csak, hiszen nem vagyok Telekomos dolgozó, jogi szempontból írtam a korábbiakat.
Arra is van ötletem, hogy ha azonos rendelési mód és opció esetén szelektálniuk kell, mert muszáj, akkor milyen szempontokat vesznek figyelembe, de mivel ez is csak tipp, így nem akarok vádaskodni és hangulatot kelteni, nem feszegetem inkább.
Bizonyos esetekben megtehetik, akkor meg már mindegy is. -
törölt tag
Itt egy újabb videó a hibáról.
jeni: Tudom reprodukálni a hibát bármikor. Ha Messengeren beszélek valakivel írásban, háttérbe rakom az appot, youtube-on elkezdek nézni valamit, megkérek valakit, hogy folyamatosan írjon nekem, akár lájk jeleket csak és elő is jön a hiba, újra.
-
Soulfly842
addikt
Több telefonnál találkoztam most ilyen problémával (újabb android verzióknál, s a play áruháznál is).
Töröltem az alkalmazás gyorsítótárakat (beállításokon belül az alkalmazásoknál), tárolt adatokat az érintett alkalmazásokra (chrome, adott böngésző, play áruház), s utána se akart működni, de ezt követően egy telefonújraindítás megoldotta a problémát már több készüléknél is.
Ez szerintem nem telefon, hanem google oldali baki.
-
tsteve
senior tag
-
tibor23
senior tag
Megerőltettem magamat, és csináltam egy új fiókot új email címmel, és így tényleg össze tudom vonni a család készülékeit egy fiókba, köszi még egyszer!
Hol találok olyan árlistát, ahol benne vannak, hogy X külföldi országból mennyiért tudok hívni ottani számokat? Domino kártyáról. A hazahívás már tiszta.
-
tibor23
senior tag
A kártyák "természetesen" működnek, nem is vettem komolyan ezt a hülye felfüggesztés szöveget. Annyit meg nem ér nekem, hogy most ezért kreáljak egy új emailt, meg fiókot, meg anyám tyúkját. Csesszék meg a fiókjaikat. A választ köszi, csak mérges vagyok, hogy az ember drága idejét ilyen sz@rságokkal kell tölteni. Amúgy a minden egyes kártyához tartozó jelszóval be tudok lépni az adott kártya fiókjába(?), csak egy fiókba nem tudom összevonni őket.
-
Fifi
őstag
Az így rendelt SIM-et, hogyan kell telefonon aktiválni majd? Gondolom a 1430-t kell hívni előfizetésesként és ott ügyintéző segítségével.
Van korlát az aktiválási időre? Pl. kézhezvételtől ha csak 2 hét múlva tudom aktiválni, abból lehet gond?
Azért kérdezek ennyit, mert feleségem szeretném majd karácsonyra új telefonnal meglepni és a kiszemelt telefon nano SIM-es, a mostani meg micro és nem 4G-s. Így ha előre megrendelnék neki egy új kártyát, akkor a telefon kicsomagolása után azonnal tudná használni, nem kellene még SIM cseréért Telekom üzletbe elmenni az ünnepek alatt.
Bye, Fifi
-
n@p@lm
őstag
"Be akarták mesélni nekem azt, hogy nincs olyan, hogy Domino egyenleg visszafizetés."
Székesfehérváron velem ugyan így el akarta játszani a nyikhaj fiatal ügyintéző srác.
Azért mondom hogy nyikhaj mert olyan magas lovon ült hogy ha leszállt volna róla az Alba Pláza tetején köt ki.
El akart küldeni.
Mondom kicsit olvasson már utána gyorsan a belső rendszerben aztán szóljon ha megvan.
Nem hitte el, telefonált.
Aztán csak pislogott mint a vett malac.
Nem értem ezeket az ügyintézőket.
Ha az ügyfél ennyire ragaszkodik, kész tényekkel megy oda akkor miért is nem veszi a bátorságot hogy gyorsan utána néz a helyi tudásbázisban?
De az arc az megvan.... -
törölt tag
-
glaci
őstag
Már megtettem volna, de sajnos személyes ügyfélszolgálat volt.
DuoNET SIM igénylésnél történet.
Az ügyintéző állította, hogy csak így lehet, pedig az ÁSzF szerint bármely internetet tartalmazó előfizetéshez lehet.
Írtam panaszt az online űrlapon. (Akkor 2 -t is.) A másikra jött válsz és megoldás, erre még mindig semmi. -
Soulfly842
addikt
Na persze, 1-2-4 Mb/s, tethering tiltással...
Szerintem ez 'kicsit' komolytalan...
(#65800) btz
4G?Nagyvárosok egy-két kicsi 'reprezentáns' pontján
De a díjcsomag tudtommal csak 3G-t használ, a sávszél miatt meg okafogyott.
De ez itt off-topic.
(#65801) btz
Mobilnethez ingyen van. Még Net&Roll S-es csomaggal is 4990 Ft
Értelmes, használható párosítást, ami hibátlanul megeszi a 4G-t, nem fog találni. Csak elavult 3G-s sticket eszi meg teljesen randomban a routerek zöme.
Ha minőséget akarnak, normális sávszéllel - akkor ez hibátlan párosítás.
Persze, lehet fapadosítani az igényeket is, de egy zsebmifi sosem lesz olyan, mint ez így ebben a formában!
-
annyiban tesznek különbséget, hogy az utcáról beesőtől kérnek mobil előleget - bizonyos esetekben nem keveset - ha olyan konstrukcióban (részlet és társai) vásárol, amíg a meglévő és hűséges előfizetőtől akkor sem, ha akár több készülék részlete is pörög párhuzamosan.
olyannal én még nem találkoztam, hogy azonos konstrukcióban akár egy fillérrel is többe került volna bármi a meglévő hűség hosszabbításával, mint új előfizetői szerződéssel.
-
DBC
tag
szétnéztem hol milyen a helyzet, ha váltana az ember,
Vodafone-nál a készülékárak vannak elszállva de nagyon, illetve a rápakolt plusz havi 7-10e ft készülékenként,
Telenor pedig simán bekér 70-150ezer forintot forgalmi előlegnek. és nem iphone 6 plus 128gb-ot néztem.mondjuk mindenképp váltok.
-
taip
senior tag
Köszönjük a reklámot, de csodálkoznék, hogy ha valaki emiatt átmenne.
Akinek belefér, hogy sok ezer Ft-ot fizet havonta, pedig feltöltőkártyás is lehetne, nem hinném, hogy 3 ezer Ft ígérete miatt szolgáltatót váltana.
És bármely szolgáltatónál elég 3000 Ft évente a szám fenntartásához.
Plusz ki tudja, melyik szolgáltatónál vannak az ismerősei. -
Teko001
őstag
Hát mit írtak a hírlevélben? A Lego-kalandot ingyen megnézheted a két ünnep között, egyébként pedig maximum a csatornákat adhatnák "kódolatlanul" esetleg, de a tartalmakat biztos nem, azért neki is keményen fizetniük kell. Valószínűleg a Lego film is szép pénzekbe került.
-
-
Én a lassan 5 éves platinás előfizetésemre kapok 2 kemény ezres kedvezményt. Ez se biztos hogy jobb.
Röhej hogy egy kb 10k-s csomag esetén drágábbak 2 év hűséggel a T függő telefonok, mint a kártyafüggetlenek.
De hát jó ez így, részletre nem akarok venni semmit, és mivel nem veszek készüléket, a havidíjam is kevesebb lesz, a teló független (külföldön nyerő lesz a kinti kártya), szóval nem baj ez, nem beszélnek rá a függő telójukra. -
St3ven
addikt
Legyen igazad, de a fent idézett szöveg alapján nekem nem ez jön le.
My T-Mobile-ban Neked mit ír a "Szolgáltatások és kedvezmények leforgalmazható egyenlege" résznél ez alatt a link alatt?
(#35698) erdoke
Kösz, meg van egy mentés a részletesebb ajánlatról is. De nem lesz itt gond, csak aktiváltatni kell 1430-on, ahogy HXY is tette. -
St3ven
addikt
Akkor már van egy ember, akinek elérhetővé tették a beígért kedvezményt.
A szomorú csak az, hogy a Domino kártya aktiválásától számít a 30 napos felhasználási idő, amiből Neked már a fele el is telt.
A 2000 Ft-os egyenleg hálózaton belül, a SIM aktiválásától számított 30 napon belül alapdíjas számok hívására használható fel.
-
djculture
félisten
-
Derrewyn
senior tag
Mivel ugyanaz a törvény vonatkozik minden magyarországi szolgáltatóra ([link]), azért ugyanúgy kell, hogy eljárjanak.
A törvénytől csak az előfizető előnyére térhetnek el, de ez nem igazán jellemző, pláne nem a számlák kiegyenlítésénél.
Szerk.
Az IMEI tiltás az egészen más tészta, az adásvételivel meg nem sokat érsz ilyen esetben sem.
Notebook-ot meg nem tudnak tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest