Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Nos úgy látom, Viktor a T-től nem linkelt be kedvezményt, de gondolom már megtaláltad a családbarát kedvezményt (a P topik alapján). Elvileg csak júni 30-ig van, bár már volt hosszabbítva, szóval szerintem simán meghosszabbítják megint, mert ha nem, nincs az a kordon, ami visszatartja a tüntetőket! (és a számhordozókat)
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Derrewyn
senior tag
Mivel ugyanaz a törvény vonatkozik minden magyarországi szolgáltatóra ([link]), azért ugyanúgy kell, hogy eljárjanak.
A törvénytől csak az előfizető előnyére térhetnek el, de ez nem igazán jellemző, pláne nem a számlák kiegyenlítésénél.
Szerk.
Az IMEI tiltás az egészen más tészta, az adásvételivel meg nem sokat érsz ilyen esetben sem.
Notebook-ot meg nem tudnak tiltani.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Vettem már pár feltöltős csomagot de egyiknél se jeleztek sose semmit erről úgyhogy részemről kamunak tartom ezt, mert átolvasva a dominó meg mittomén milyen szabályzatokat egy szó sincs erröl. De ha valaki megtalálja ennek a leirását ne habozzon belinkelni...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Akkor már van egy ember, akinek elérhetővé tették a beígért kedvezményt.
A szomorú csak az, hogy a Domino kártya aktiválásától számít a 30 napos felhasználási idő, amiből Neked már a fele el is telt.
A 2000 Ft-os egyenleg hálózaton belül, a SIM aktiválásától számított 30 napon belül alapdíjas számok hívására használható fel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Legyen igazad, de a fent idézett szöveg alapján nekem nem ez jön le.
My T-Mobile-ban Neked mit ír a "Szolgáltatások és kedvezmények leforgalmazható egyenlege" résznél ez alatt a link alatt?
(#35698) erdoke
Kösz, meg van egy mentés a részletesebb ajánlatról is. De nem lesz itt gond, csak aktiváltatni kell 1430-on, ahogy HXY is tette.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lugosi
MODERÁTOR
Én a lassan 5 éves platinás előfizetésemre kapok 2 kemény ezres kedvezményt. Ez se biztos hogy jobb.
Röhej hogy egy kb 10k-s csomag esetén drágábbak 2 év hűséggel a T függő telefonok, mint a kártyafüggetlenek.
De hát jó ez így, részletre nem akarok venni semmit, és mivel nem veszek készüléket, a havidíjam is kevesebb lesz, a teló független (külföldön nyerő lesz a kinti kártya), szóval nem baj ez, nem beszélnek rá a függő telójukra. -
szabogabor10
veterán
Az LTE technológiailag sokkal előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 3G. Mindenképpen annak a lefedettségét érdemes növelni. Remélhetőleg a frekvenciapályázat lezárulta után jelentős lefedettségnövekedés lesz a 800 MHz beindítása miatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Teko001
őstag
Hát mit írtak a hírlevélben? A Lego-kalandot ingyen megnézheted a két ünnep között, egyébként pedig maximum a csatornákat adhatnák "kódolatlanul" esetleg, de a tartalmakat biztos nem, azért neki is keményen fizetniük kell. Valószínűleg a Lego film is szép pénzekbe került.
-
taip
senior tag
Köszönjük a reklámot, de csodálkoznék, hogy ha valaki emiatt átmenne.
Akinek belefér, hogy sok ezer Ft-ot fizet havonta, pedig feltöltőkártyás is lehetne, nem hinném, hogy 3 ezer Ft ígérete miatt szolgáltatót váltana.
És bármely szolgáltatónál elég 3000 Ft évente a szám fenntartásához.
Plusz ki tudja, melyik szolgáltatónál vannak az ismerősei.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
DBC
tag
szétnéztem hol milyen a helyzet, ha váltana az ember,
Vodafone-nál a készülékárak vannak elszállva de nagyon, illetve a rápakolt plusz havi 7-10e ft készülékenként,
Telenor pedig simán bekér 70-150ezer forintot forgalmi előlegnek. és nem iphone 6 plus 128gb-ot néztem.mondjuk mindenképp váltok.
-
legenda
annyiban tesznek különbséget, hogy az utcáról beesőtől kérnek mobil előleget - bizonyos esetekben nem keveset - ha olyan konstrukcióban (részlet és társai) vásárol, amíg a meglévő és hűséges előfizetőtől akkor sem, ha akár több készülék részlete is pörög párhuzamosan.
olyannal én még nem találkoztam, hogy azonos konstrukcióban akár egy fillérrel is többe került volna bármi a meglévő hűség hosszabbításával, mint új előfizetői szerződéssel.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Na persze, 1-2-4 Mb/s, tethering tiltással...
Szerintem ez 'kicsit' komolytalan...
(#65800) btz
4G? Nagyvárosok egy-két kicsi 'reprezentáns' pontjánDe a díjcsomag tudtommal csak 3G-t használ, a sávszél miatt meg okafogyott.
De ez itt off-topic.
(#65801) btz
Mobilnethez ingyen van. Még Net&Roll S-es csomaggal is 4990 Ft
Értelmes, használható párosítást, ami hibátlanul megeszi a 4G-t, nem fog találni. Csak elavult 3G-s sticket eszi meg teljesen randomban a routerek zöme.
Ha minőséget akarnak, normális sávszéllel - akkor ez hibátlan párosítás.
Persze, lehet fapadosítani az igényeket is, de egy zsebmifi sosem lesz olyan, mint ez így ebben a formában!
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Már megtettem volna, de sajnos személyes ügyfélszolgálat volt.
DuoNET SIM igénylésnél történet.
Az ügyintéző állította, hogy csak így lehet, pedig az ÁSzF szerint bármely internetet tartalmazó előfizetéshez lehet.
Írtam panaszt az online űrlapon. (Akkor 2 -t is.) A másikra jött válsz és megoldás, erre még mindig semmi.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen