- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Adatvédelemnél a fótókhoz másnál is van hozzáférése a Safari-nak?
-
Igen, ez így is van rendjén. Előfizetés kell, ha az Apple Zenében szeretnél menteni, onnan származó zenét. De ezt nem “te rakod rá”, itt volt a félreértés tőled. Ezt ugyanis mented.
Amit te raksz rá, az előfizetés nélkül is lejátszható a Zenében. Ezért írtam anno, hogy megmarad. Kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, menni fog ez neked is. -
MLA
aktív tag
-
Ja, hogy te a Zenén belül mentett számokra értetted, hogy “én raktam rá?”
Az úgy nem volt megfelelően feltett kérdés (emlékszem, hiszen én is válaszoltam neked).
Az összes stream App esetén ez a normális, hogy eltűnik, ha nem aktív az előfizetés. Az “én raktam rá” nem ezt jelenti, hanem azt, hogy amit pl 3uTools segítségével rámásoltál zenét, azt a továbbiakban is meg tudod hallgatni rajta keresztül.
Ki venne újra előfizetést, ha az előfizetéshez kötött tartalom az előfizetés lejárta után is elérhető lenne?
-
MLA
aktív tag
De hogy ne csak a töltésem miatt nyafogjak, egy érdekesség (legalábbis nekem) Lejárt az Apple Music egy hónap ingyenes idő, ezért tegnap este megszüntettem az előfizetést. Reggel nem kicsit lepődtem meg, hogy a telefonon egy darab zeneszámom nem maradt.
Tehát mégsem maradnak rajta a számok amiket én raktam rá ha nincs előfizetésem.
-
Speedy007
őstag
Lehet hogy van valóság alapja a színnek de közel sem akkora mint sokan hiszik. Képernyő fekete ez szívja nagyon a meleget illetve ha tűző napon van használva a telefon a képernyő ilyenkor 110%-n teker a minnél jobb fényerő miatt emiatt tól tud melegedni ehhez jön az is ha GPS, kamera és más erő forrás igénylő dolog fut a telefonon ilyenkor lazán túl tud melegedni a készülék. A tok a hab a tortán ahogy szokták mondani
-
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3420 üzenetére
A leírása szerint nem, de amúgy is csak az iPhone -t töltöttem a type-c1-en. Bár az A USB-re rá van kötve egy vezeték nélküli töltő állomás, de nincs rajta semmi telefon, csak magában
Lehet a következő kérdés marhaság lesz. Miből lehet megtudni a telefon honnan van? A Reyojnál vettem, nem lehet hogy nem EU szabványos? -
Godfather
aktív tag
Tegyel mar fel legyszives egy linket, vagy egy kepet a toltorol. Nekem van kb 4 baseus toltom, mindenfele forma, de minddel mukodik rendesen a toltes. Meg azzal a kabellel is, amit a toltok melle szoktak adni. Szoval itt lassan csak ket opcio van. Vagy a telo szar, vagy a tolto. A kabelt akkor nagyjabol kizartuk.
-
Zozzer888
addikt
válasz
BogyóBP #3414 üzenetére
Én ilyet használok, meglepően kicsi mértékben vastagítja a telefont.
Igaz csak 16 Pro-n, de imádom.https://www.ipitaka.com/products/classic-phone-cases?variant=42131401900102
-
PlayMax
nagyúr
Fehér iPhone nem melegszik a napon sem.
Beleraktam egy gyári átlátszó tokba a szépséget. -
mg1992mg
őstag
Én egy 20W-s Spigen töltőt vettem hozzá + gyári kábel, legtöbbször hosszabbítóra dugva, és tökéletesen tölti, nem írja ki hogy lassú töltő.
Nyílván nem egy sebesség bajnok, de nekem nem is kell, meg a telefonnak az én felhasználásommal elképesztő üzemideje van, a készenlétit hagyjuk is, egy Androidos telefon se éri el ezt. -
-
MLA
aktív tag
Pont a mérete miatt lett Pro, tepsinek ott a céges Vivo V40 nem kell a PM.
Úgy tudom az se jó, ha már 50%-nál töltőre rakod és így dupla annyiszor töltöd.
Éjjel az ágy mellett van az ébresztés miatt, de az ágyam mellett amúgy sem tölteném.
Meg hát na ha azt ígérik a tesztben hogy 90 perc, hát valamivel csak elérik azt. -
Sasi001
senior tag
-
HREH
senior tag
Nekem ezzel a töltőfejjel + gyári kábellel 70-80 perc a teljes töltés.
Amúgy is max. 27-28W-ot vesz fel, ill. ha játék közben töltöd (bár nem ajánlott), akkor tud felvenni rövid időre 37-38W körül.
Külön van egy 20W-os Baseus töltő + Alzás kábel a lassabb töltéshez, hogy kíméljem az akksit, de mióta 120 ciklus körül 99% lett, azóta töltöm a lehető leggyorsabban, mindig 100%-ra. -
cog777
senior tag
Engem nem zavar hogy lassan tolt, altalaban 1 nap alatt 40-50%-ot merul max es igy kevesebbet kell toltenem estenkent. Altalaban ejjel mar nem is toltom mert vacsorakor toltom fel.
Az aksinak sem tul jo ha nagyon lemerul.
Vagy vennek egy PM-et nagyobb aksival (+20% aksi ido), vagy egy kulso powerbank-ot, vagy esetleg egy wireless toltoallomast ahol napkozben toltodik. -
MLA
aktív tag
válasz
BogyóBP #3387 üzenetére
Csak a tesztben írt 90 percet szeretném elérni
A Baseus nem rossz főképp mert a töltőre szintén macerás Samunak is megfelel. Az alma a Blitzwolf-ommal sem kompatibilis. Most még kipróbálom a fiamnak vettem egy Poco F7 Prot és ahhoz adtak egy 90W-ost. Nem spurkodni akarok a töltőn, de van itthon egy csomó nem hiszem el hogy vehetek még egyet. (Plusz nem vagyok meggyőzve hogy az eredeti alma töltő jó lesz)
Amúgy van már aki fel tudta tölteni 90 perc alatt vagy ez csak egy városi legenda -
huan
őstag
Sziasztok,
Többször tapasztaltam, hogy mikor fotózok a 16pro-val (sűrű képkészítések), felmelegszik brutál a készülék és a kijelzőn is akadozva látom a képet. Csak fotózásoknál.
Tapasztalt már valaki hasonlót? (iOS 18.5) -
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3383 üzenetére
Az óránál csak a telekom-nál működik, és technikailag más a szám de ezt optimális esetben nem veszed észre.
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról HíváskezelésHívószám: A Fő SIM és a MultiSIM(ek) hívószáma megegyezik. Egyes esetekben a MultiSIM(ek) saját, egyedi (technikai) hívószáma kerül kijelzésre a hívott félnél.Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.Hívószámkijelzés: Hívás indításakor a Telekom hálózatán belül a Fő SIM hívószáma jelenik meg a hívott félnél. Előfordulhat, hogy egyes esetekben a hívott félnél mégis a MultiSIM technikai hívószáma jelenik meg. Ennek oka lehet a Telekom hálózatán kívüli technikai hiba, vagy egyes roaming partnerek hálózati képességeinek sajátosságai. (A név kijelzése a készülék beállításaitól függ, erről itt olvashatsz bővebben.)
-
mouzrr
őstag
Szia, én 12 pro-ról váltottam, nekem a 120 hz óriási előrelépés volt, ezenkívül az üzemidő ami sokkal jobb, illetve a kamera. Ezeken kívül mást nem tudnék mondani, amiért megérte.
Az akksim 2024. októberi gyártású, a telefont 2025. február 11 óta használom (újonnan vettem), 66 ciklus van benne így, pedig elég sokat használom, és mindig 100%-ra töltöm.
Az i12 pro-ba 2021. szept közepétől 2025. február elejéig 909 ciklust tettem, 84% lett az akksija. -
MLA
aktív tag
Sziasztok. Még mindig a töltéssel küzdök.
Tehát adott egy Baseus GaN5 Pro 65W-os töltőfej (ami az összes "szakirodalom" szerint kompatibilis az iPhone gyors töltéssel) hozzá egy Baseus Cafule 60W kábel és ez a kombó gond nélkül gyorstölti a Samsung S23 pluszt és a Vivo V40-et csak az iPhone-t nem hajlandó. Azt gondoltam talán a kábel nem kóser ezért vettem egy AlzaPower 5A 240W-os kábelt. Ez tegnap több mint két óra alatt töltötte fel az iPhone-t 18%-ról 98%-ra (azért nem 100-ra mert mennem kellett, nem tudtam végig várni)
Létezik, hogy van egy beállítás (mint a Samunál, hogy be kell kapcsolni a gyors töltést) amit még nem találtam meg? Mert a gyatra üzemidővel még ki is egyeznék, de ez a töltés válóok lesz.
Érdekesség, ma reggel a Vivot a Baseus - AlzaPower kombó nem egészen 45 perc alatt töltötte 18-100-ra a telefont. Lehet kevesebb volt, csak akkor indultam és vettem le a töltőről. -
beci
őstag
Sziasztok. Van köztetek aki 13 próról váltott 16 próra?
Nézegetem a teszteket, de nem sok érdembeli különbséget látok.
Gondolkodom a cserén, de lehet megvárom a 17 prót. -
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3374 üzenetére
Ez attól összetettebb , csak a telekomnál működik. Hiába más a szám ha nem viszed magaddal a telefont az óra átáll hálózatra, a rendes számodon hivanak és az órára érkezik a hívás. Pont ez a lényeg, hogy telefon nélkül működik. Vagy ha kikapcsolod a telefont ugyanez.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3360 üzenetére
Az jó, egyedül az nem tetszett, hogy olyan csillámos szivárványos volt a kijelző egy pár másodpercig mielőtt mutatta a fekete képernyőt a hőmérővel. Egyébként nincs semmi baja. Érdekes, hogy az órán (u2) sem voltam elérhető, elvileg kapcsolatban volt a telefonnal, pedig van benne e-SIM is.
-
Sasi001
senior tag
Más.
Ezzel most találkoztam először. Az autóban hagytam a telefont (nem volt töltőn) ami túlmelegedett. Szivárványos képernyő, utánna beállt feketére középen a piros hőmérővel. Hűvösbe raktam, körülbelül 10 múlva néztem rá, újra működőképes lett. (16pm) Forró bőr ülés, plusz a nap sütötte a kijelzőt. -
Sasi001
senior tag
Ac+ még mindig nem megy Magyar bank vagy hitelkártyával?
-
PlayMax
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
-
kchris78
veterán
Hát köszönöm az ajánlatot az alzából a tokra! Ez nagyon kellett a vékony mellé, jobban véd, jobb váltogatni, talán a felhelyezett is jobban védi mert havonta reped el nekem rajta..
Miért kell felismernie a telefonnak hogy egy tok van rajta?
-
válasz
s.Oliv3r #3345 üzenetére
Erste esetén megmarad a kártya a Tárcában, George App segítségével 1 perc újra aktiválni. A jelszavak természetesen megmaradnak a Jelszavak alkalmazásban, ha használja az illető. Nem szükséges azokat újra hozzá adni sehova. Amit atala leírt, abból egyedül az appok új telepítése helyes, az időt kér, de egy hiba esetén ennyit érdemes foglalkozni az elhárítással.
Amúgy megértem őt, sokan idegenkednek ettől. Én pont nem, semmi sincs a telefonon, mindent felhőben tartok, viszonylag hamar készen is van az újrahúzás, évente egyszer.
-
-
cog777
senior tag
16p-m van, de nekem bejon. 3000 km-t kellett vegig navigalnom, gyors, ha lecsukom a kepernyor meg takarekos is.
-
atala
addikt
válasz
s.Oliv3r #3327 üzenetére
Az Iphone topicban kérdeztem, de ott nem kaptam választ.
Én új telefonnál mindig a beüzemelésnél viszek át mindent amikor felajánlja.
Ha esetleg valami bug van, akkor azt is átviszi ilyenkor? Na, meg az esetlegesen ott maradt töredék fájlokat?
Vagy ha a régi telefonon készítek egy backup-ot, és onnan állítom vissza az új telefonon, az ugyan azt eredményezi?Nem ismerem az iphone backup-ját, hogy csak a beállításokat menti le, vagy a fájl rendszert egy az egyben. Mert ha az utóbbi, akkor ugyan az lesz az állapot mint előtte.
-
válasz
Cseri0058 #3337 üzenetére
Ezek szerint igen.
Ha te azt mondod nekem, hogy a 16 Pro zoom kamerája simán jó mondjuk egy S25 Ultrához képest (ami még mindig eléggé hátul van a listán) akkor arra következtetek, hogy nem igazán vagy képbe milyen minőségűekkel rendelkezik egy egy kínai telefon.
Ne érts félre, nekem is van 16 Pro is (most épp), mert összességében minden negatívuma ellenére is vissza jövök rá, pedig az évek óta egyre csak nő nem pedig csökken, de azt állítani, hogy csúcs kamerával rendelkezik nettó hülyeség. -
Cseri0058
őstag
Manapság már egyik csúcstelefonra sem lehet azt mondani, hogy gyenge lenne a kamerája. Vannak jobbak-rosszabbak, de az hogy gyenge lenne...
Miért érzed gyengének? Talán homályos a fotó? Vagy esetleg ha belenagyítasz rendesen, akkor nem annyira éles? Mert ez például tesztnél rendben van, de a napi életben senki nem nagyítgat bele, hogy huuu ott nem látszik egy részlet.
A szelfi kamera képe is Tv-re kirakva teljesen élvezhető, nem hogy egy telefotókamera képe.#3336 syIex
Hát igen. Én nem ismerek más telefont. Még szerencse, hogy Te igen... -
válasz
karldergroße #3332 üzenetére
Igen, ezt másképp látjuk (tiszteletben tartva a véleményed). Nekem pont az az egyszerűbb, fapados rendszer tetszett meg, Android után semmi sem hiányzott (widgetek jó helyen voltak a bal oldalon, most is úgy használom, mappázás, átrendezés, színezés nekem érdektelen, pont úgy használom, ahogy kivettem a dobozból). Régen nagyon rá voltam cuppanva robotos rendszeren a rengeteg lehetőségre, de kinőttem belőle és már nem hiányzik, ezért is volt egyszerű és gyors a váltás.
Most is elégedett vagyok, tetszik a hardver és még mindig ez a sokkal jobban kezelhető, inkább felhasználóbarát OS, mint a másik. Nekem mindenképp. -
karldergroße
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3325 üzenetére
Nekem más a véleményem. A 2022-es állapotokhoz képest, amikor 4 hónap után el kellett adnom az iPhone 13-at, annyira csökött és visszamaradott volt az androidhoz képest, most élvezem az iphone 16 újításait, sokkal nagyobb testreszabhatóságát, kényelmét. (Ha jól emlékszem, akkor még az ikonokat sem lehetett mappákba rendezni, nem lehetett ikont kihagyni egy oldalon, alig voltak widgetek, azok is nyomik és a fájlkezelés is sokkal szabadabb lett azóta.) Szerintem ragyogó készülék és a szoftver is sokkal jobb, mint volt. (Mondjuk én a felsorolt hibajelenségek 98 százalékát nem is tapasztalom.)
Ehhez még hozzájön, hogy a 16 pro mérete zseniális, android vonalon nincs ennyire jó készülék ilyen méretben, ott mind tepsi, ami jó.
Most egyáltalán nem vágyom vissza androidra, mint 3 éve. -
xhege
veterán
Az én gondolatom ezzel kapcsolatban az, hogy leghamarabb jövő ilyenkorra lehet egy stabilabb IOS. Mivel az IOS 19 elvileg dizájnban megújulást fog hozni, szerintem ez a prioritás jelenleg és nem a stabilitás. Ha kijött az új dizájn, akkor majd nekiállnak újra javítgatni foltozgatni. Ne legyen igazam...
-
PlayMax
nagyúr
Full hibátlan lett a készülék újratelepítést követően ,még a kamera is helyre állt ,semmi gonddal nem találkozom 3 napja: [kép] - nincs több nap mert nulláról kezdtem.
rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként
Ha 5 percet mondok ,az is sok. Appstore / felhasználód / appok / mindent megtalálsz -
Persze, értem, hogy mi és miért zavar. Kezd egyre összetettebbé válni a rendszer és ez nem feltétlenül jó.
Annyit én is látok, hogy már ez sem olyan, mint amikor 2018-ban elkezdtem használni. A koltoztetes sem kellene, hogy mindig gondot okozzon (nálam eddig nem is volt ilyen, pl a 12 mini után a 13 jött, simán működött tovább). Ugyanakkor, ha elszaporodnak a bugok, akkor kénytelen az ember törölni, ezt megelőzendő szoktam évente egyszer “önként” csinálni a visszaállítást. Bevált. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Köszi, persze gondoltam erre én már többször is, de...De ez soha nem volt jellemző egy iphone-ra.
Sajnos nekem erre nincs időm és kedvem sincs hozzá, hogy a rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként, éppen ezért ebben (is) az iphone mindig magasan előrébb járt.
Átvittem az adatokat és működött, anélkül, hogy újra kellett volna indítani, anélkül, hogy meg kell néznem megkaptam-e az üzeneteket, most kb minden szar ezen a rendszeren.
Toldozgatják, foltozgatják ami eleve rossz alapból.
Komolyan, néha legszívesebben a falhoz vágnám.
Mint írtam házamban mind a 3 szinten másik wifi router van. Egyszerűen képtelen rá, hogy átáljon a legerősebb jelre, sőt néha csak forog a keresője. Egy 150 ezres xiaomi, ami a kislányomé ezt gond nélkül megteszi és azonnal, ahogy a szinteken mozog.Szerencsére, minden más apple cuccom kiválóan működik és kegyetlen gyorsak.
De amikor autóban vagyok (és ez elég gyakori), akkor csak a telefonra tudok támaszkodni, ami folyamatosan szívat ezzel a gagyi és bugos rendszerével.Várom az új iphone-t az új rendszerrel, remélem azt nem cseszik el.
-
PlayMax
nagyúr
Merre van az új háttérkép ,Pride részlegben semmi újdonságot nem találok?
-
kid46
aktív tag
Voltam benn a tekekomnál. Hát sokkal jobb a 16pro kamerája , mint az s24fe. Nagyon egyben van a 16pro. Szerintem nem várom meg a 17-es szériát. Félek , hogy sokkal drágább lesz , a vámos harc miatt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
sirokipatrik #3313 üzenetére
Nekem másnap már eltűnt.
-
sirokipatrik
aktív tag
Vajon ez mikor fog eltűnni? Amióta frissített ott van, az meg lassan 1 hete történt [kép]
-
1995M
kezdő
válasz
PlayMax #3310 üzenetére
Ha a Keychaint használja az illető. Ismerős pár éve MS Authenticatorral szívott nagyot készülékváltáskor.
Még a Files appban a "csak iPhone-on elérhető" dolgokra kell figyelni, persze kábeles teljes jelszavas mentésnél ez is megvan. Lényeg, ha valaki nekiáll a nullázásba, ne kapkodjon, mentés mindig legyen.
-
válasz
Foglalt név #3305 üzenetére
Sajnálom, hogy a legjobb szándékom ellenére sem tudok olyan választ adni számodra, amibe ne tudnál belekötni. Segíteni csak annak lehet, aki azt elfogadja (neked nem, és ez szomorú, évtizedek alatt te csak a második olyan ember vagy, aki minden segítséget elutasít, pedig száznál több ember fordult már hozzám mindenféle telefonnal, oprerációs rendszerrel).
Minden jelszó a Kulcskarikában van, semmit sem kell sehova mozgatnom és onnan vissza rakni.
Nem tudom, melyik banknál vagy, én az Erste George appot használom, semmilyen kimaradás sincs visszaállítás után.
A munkahelyi problémát sem értem, időzítsd egy olyan időpontra, amikor jó eséllyel nem fognak keresni.
Nem, nem csak így működik rendesen. Többen is próbáltuk (sikertelenül) elmondani neked, hogy ez a kialakult problémára lehetne megoldás, de mereven elutasítod, így sehova sem vezet a próbálkozásunk, hogy megoldást adjunk neked. Tévedsz, ha azt gondolod, másik rendszeren (Android, WP, asztali Windows) nem fordul elő, hogy a visszaállítás tud segíteni.
Tisztelettel, de én ebből ezen a ponton kilépek, mert úgyse lesz sose jó, amit mondok neked. -
PlayMax
nagyúr
Csak az appokat kell újra felrakni ,jelszavakat is sok esetben tartalmazza a kulcskarika /icloud.
Esetleg ha nincs iCloud es fontos hang/jegyzetek / képek vannak azt pik pak lekapja a 3utools kábelesen egy gépre + tudja az ember a jelszavát mindenhova úgy gondolom.
Én is általában évente 1x ezt megszoktam csinálni ,még ha gond sincs ,általában fő verzióváltásnál mindig jól jön. -
Speedy007
őstag
Ha már "bugokról" van szó lehet hogy off és nem az IOS sara akkor előre is elnézést kérek
. Miért írja ki a Messenger bármelyik beszélgetésre lépve hogy "Kapcsolódás..."? Akár Wifi-t akár mobil internetet nézem ugyanazt írja ki
-
1995M
kezdő
válasz
Hát mi mást tanácsoljunk? Factory reset vagy vársz heteket új rendszer és app frissítésekre, remélve javul a helyzet. Mérlegeld rászánsz egy délutánt, vagy panaszkodsz hetekig. Egy nullázásnál igen újra be kell állítani dolgokat, legalább kiderül valami új bug van, vagy csak az évek óta költöztetett dolgok akadtak össze. Nem muszáj csinálni, csak írjuk mint lehetőség.
Mindenkinek mások a körülményei, én akku csere vagy telefon váltás után ejtem meg az újként beállítást, így pár évnél tovább nincs cipelve a költöztetett, OTA frissítgetett rendszer és szerencsére bank, AP, néhány app beállításán kívül nem vészes újra belakni, fotók és üzenetek visszajönnek iCloudból. Másnak lehet 100 app és 100 dolog és nem akarja nullázni. Mindenféle esetre van példa, valaki tíz éve költözteti és nincs nagy gondja, másnak új telefon problémás mert adott verzió és adott app éppen bugos. Teljes újrakezdés helyett azt is lehet, kábelen keresztül számítógépről újrarakni és backup vissza.
Fontos mielőtt nekiáll az ember, legyen jelszavas teljes mentés számítógépre, legyen iCloud backup, iCloud szinkron ellenőrzés, jelszavak és 2FA kódok, eSIM... Nehogy adatvesztés legyen.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sztem add el azt a telefont ,nem neked való.
BogyóBP
Az enyém 2025 Januári ,
Két napja újrahúztam gépről ,minden szokás szerint a legnagyobb rendben ,minden helyreállt beton stabilan. -
Foglalt név
addikt
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Az új telefonként beállítás nem először jön fel, mint az ügyfélszolgálati Szent Grál.
Mivel nem 2005-öt írunk, jó lenne a teljesség kedvéért hozzátenni, hogy mekkora szopócunamit indíthat ez el!
Ha csinál valaki backup-ot akkor van esélye utána a csak telefonra mentett adatokat vissza térni. Vagy nem és előtte kellett volna kimenteni a dolgokat ha erre egyáltalán van lehetőség.
A biometrikus azonosítás is a készülékhez kötött, így ezt is újra kell állítani. 2 perc alatt kész, csak sokminden amit ez védett is eltűnt.
Ha előtte gondoltál rá, minden 2MF-t átmentettél egy másik készülékre, majd visszarakod a visszaállítottra, akkor csak 1 órát szívtál, de legalább nem kell napokat várni a bank levelére, hogy megint meg tudd nézni az egyenleged.
A munkáltató is biztos örül ha azzal megy el a reggelen, hogy visszaállítod az összes cuccot, amihez kell a vpn vagy a rendszergazda.
Csak azért mert ez a telefon csak működik. -
BogyóBP
addikt
válasz
s.Oliv3r #3301 üzenetére
Én is nagyon maximalista vagyok minden téren úgy látom te is
Zsolt,72 Én anno amikor kijött a 18.3 akkor csináltam egy itunes féle teljes szoftver reinstallt szerintem jót tett neki. Lehet majd itt is fogok ha úgy látom indokolt lesz de egyenlőre nem találkoztam még zavaro hibával. Már arra is gondoltam hogy az első szériás telefonok zöme amik közvetlen elsőként jönnek le a szalagról ilyen olyan bajjal szenvednek ezért szoktak várni pár hónapot hogyha ilyen van a sok feedback után ezeket ha kell a gyártósoron is javitsák.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged