- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuSzy1990
csendes tag
Más is tapasztalt olyat, hogy a FB Messenger értesítéseket nem kapja meg a telefonján? már minden engedélyezést átnéztem de 2 hete nem jönnek értesítések. Watch-ra se továbbítja. Viber, emaileket mind meg kapom. Ötlet esetleg?
-
atala
addikt
Amíg i12 volt, nem figyeltem. Este rádugtam, reggel lehúztam.
De ha már a 16 pro tudja ezt a 80%-ig töltést, és bővel elég egy napra ez is, miért ne használjam így.
Biztos jót tesz az akkunak. Minimum 4 évig tervezem ezt a telefont használni, az idő alatt nem szeretnék akkut cserélni.
a i12 akkuja 80%-os volt 3 éves korában úgy, hogy az első 2 évben a lányom használta intenzíven. -
atala
addikt
Mindig éjjel töltöm egy 10W-os töltővel a telefont. Be van állítva, hogy 80%-ig töltse fel. (nekem ez bőven elég egy napra)
Ennek ellenére néha feltölti 100%-ra.
Ez bug, vagy így kell lennie? -
Tiger.
nagyúr
Ios 26-nal felrakom tölteni a 11 pro maxot akkor jelkodot kér, ha nem veszem észre végig megy kijelzo töltés közben, egyre jobbak ezek a frissítések.
-
Gáben81
senior tag
válasz
PlayMax #3589 üzenetére
Nekem 200 valamennyinél esett 99-re, nem tudom pontosan, de június elején volt meg a 200. ciklus és akkor még 100-on volt. Most 222-ön van, 99%. Ezidáig ez bírja nálam toronymagasan a legjobban. Általában 90%-ig töltöm és egész éjjel rajta van, délután megy rá mégegyszer 90-ig, 30-40% alá csak ha hoszabb ideig messze vagyok, pl. túra alatt engedem.
-
Sasi001
senior tag
Fotókon belül a háttérkép javaslatok másnál működik? Mert nálam nem.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Egy párszor fényképeztem be dokumentumot és azt vettem észre, hogy a lap közepe gyönyörűen olvasható az alja és a teteje viszont enyhén szellemképes...nem annyira durván, csak pont annyira hogy piszkálja az ember szemét.
Egyéni problem? Vagy rossz a kamerám? Vagy ez ilyen? (Gondolom átkapcsol makróra... de ezt ki lehet ilyenkor iktatni?)
-
Sasi001
senior tag
Csak jelzem, hogy ha másnál is jelentkezne az a szükséghelyzet, hogy nincs átalakító otthon USB-A USB-C és a gépen csak USB-A PORT van, az új iqos Iluma I prime (amennyiben dohányzik) töltőkábele tökéletes. 16pm-on csináltam egy gyári visszaállítást az iTunes-on keresztül és tökéletesen működött.
-
Majom19
tag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Én S21fe-ről jöttem. Droidról költözős alkalmazást leszedtem simán áthúzott mindent. Alkalmazásokba újra bejelentkeztem. Ami macera pl Windows Authenticator szerver miatt nem visz át semmit Ios-re így manuálisan be kell állítani a kétlépcsős hitelesítést.
Kamera szuper, telefon eszméletlen jó! Nyilván iPad mellett nem annyira új a dolog. Mióta okostelefon ok bejöttek csak Samsungtól volt: Spica, Note4, S8, S10+, S21FE. Zártság nem számít, mert amúgy se használtam ki droidot ilyen téren. YouTube illetve streaming szolgáltatásokra meg előfizetek, mint alternatív, de nem biztonságos módszereket használjak.
Úgy 1 nap után ennyi a véleményem. -
Speedy007
őstag
válasz
kchris78 #3630 üzenetére
Mert aki nem "okos" otthona van vagy nem használ vezeték nélküli fülest vagy használ bármeilyen aktivitás mérőt annak csak. Dísz. Egyszóval sem írtam hogy QR kódhoz kell külső app azt írtam hogy máshol kell keresni a QR kód scennert ami bármire is jó lesz mert a droidnál lépten nyomon belelehet botlani ha szükség van rá egyes funkcióknál így hozzá van társítva.
Wifi jelszot is felismeri qr kodbol az ios app nelkul
igen de a droid esetén a Wifi hálózati beállításoknál is lehet scannelni aki droidról IOS-re vált annak nem lesz egyből egyértelmű én rá próbáltam elsőnek mikor ezzel találkoztam hátha szerencsém lesz és jó lesz onnan is és be jött a számításom. Nem tudom hogy WiFi jelszót meg lehet-e osztani IOS-ről ezzel nem találkoztam. Én a külső app esetén BT fájl küldési korlátot lehet kijátszani értettem hogy SendAnywhere app kell hozzá és WiFi-n keresztül bármit lehet át lehetküldeni droidról IOS-re és fordítva. Érdekes módon a Google erről nem tud mert korábban próbáltam hasonlóan keresni és egy halom fizetős vagy "kamu" adathalász appot adott találatnak a Chat GPT-nél pár napja rá kérdeztem egyből adott értelemes és használható találatott. -
-
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3626 üzenetére
Lemaradt.. IOS esetén zártabb a rendszer a BT csak "dísz" küldeni fogadni bármit nem lehet csak eszköz vezérlésre jó de ki lehet játszani pl. SendAnywhere appal itt a lényeg hogy a két eszköz egy ugyanaz a WiFi hálózaton legyen. Így ha androidról költöznél át az első indításkor tegyed mert utána a telefon nem kínálja fel már. Egyes dolgok funciók másképp és máshogy találod meg az IOS-nél. Pl. android esetén ha "lusta" vagy pötyöhni a beállításokban a WiFi-nél be tudod scennelni a WiFi hálózat QR kódját IOS esetén ilyen nincsen máshol meg kell megkeresni a QR kód scennert ami bármire jó vagy a droid esetén a kamerában ott van a dokumentum fényképezési opció IOS esetén ez el van dugva fájlkezelöben vagy a dokumentumoknál a kis menüben de ebben sokkal jobb az IOS mert pdf-ben tudja és nem fénykép formátumban így hivatalosabb. De IOS esetén a WiFi jelszavakat sem tudod megosztani amire csatlakozva van a készülék droid esetén meg igen. Egyszóval ha "ős" droidos voltál vannak dolgok amit meg kell szokni és együtt kell élni vele mert az IOS másképp működik kissé logikátlanul. Kedvencem az mikor a kínai piacos kevésbé ismert telefon gyártókat szidják a tesztelők hogy pontatlanul vagy nem helyesen fordítanak. Droid esetén Always on Display vagy AOD ként találod meg hogy a képernyő ébren maradjon az IOS esetén Mindig képernyő néven fut
-
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Nem tudom mennyire mérvadó. Nálunk S24 van az S25 ennek a "ránc felvarott" verziója (nagyon sok különbség nincsen a kettő között) és a párom használja. Töltésben jobb kamerás képességben a 16 Pro jobb.Méretben kb. hasonlóak. Érintéses fizetésnél nem jöttem rá hogy a Samsung hogy működik Apple megoldása adja magát. Üzemmidőt nem tudok mondani mert a párom gyakran játszik rajta így esténként tölti nálam a 16 Pro 3-4 órás képernyő idővel 1.5 naponta töltöm. Ha fontos a fejlett AI funkció a Samsung jelenleg messze előrébb jár IOS-nél ez butább EU-ban és csak "ügyeskedéssel" lehet használni csak a többi funkciót ami GDPR miatt lettek le tiltva vagy korlátozva.
-
joefasalasso
aktív tag
Van itt olyan aki S25-ről tért át 16 pro-ra? Pro? Kontra? Köszi.
-
cog777
őstag
válasz
SpongyaBob #3618 üzenetére
Hat, mondjuk akkor en nem hasznalnam az AOD-t ha kijelzovel lefele tennem le…
Nekem nagyon hasznos es praktikus hogy latom meloban ha valaki hivott. -
Sasi001
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sasi001 #3614 üzenetére
A jelszavak, telefonszámok alapból az ID-hoz van kötve. Am apple fiók/mentve az icloud-ba/jelszavak meg a kontaktok és a fotók legyen bepipálva, minden más off. Amikor újrahúztad itunes-szal (iphone visszaállítása), ne kérd hogy biztonsági mentésből állítsa vissza. Ennyi.
-
Godfather
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3616 üzenetére
Jól sejted.
-
SpongyaBob
veterán
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az értesítések miatt ne éledjen fel a kijelző ha az AOD Aktív? Tehát csak jelenjen meg ott és kész.
Sejtem a vàlaszt, de egy próbát azért megért a kérdés -
Majom19
tag
Sziasztok!
S21fe-ről váltanék i16pro 256 ra.
Ipadem van azon netezek játszok igazából nem ismeretlen számomra az Apple.
Családban inkább iphone van.
A kérdésem az, hogy fotózásra, gamingre mennyire vált be nektek a teló?
Sok probléma van vele? Melegedés nekem is a halálom.
Visszaolvasva kamera hibák kijelző stb. Kollegámnak is volt szervízben a sima 16 kamera csere többszöri szervíz, de összecseszték neki.
Tudom zártabb stb nagyon nem szabom testre a Samsungom se. Mobilfizetés, auteticator app, revo, jelszavak, jegyzet, streaming, yt és hasonlók mennének rajta.
Mennyire merjek bele ugrani? -
Sasi001
senior tag
Hogy a legegyszerűbb megoldani egy tiszta telepítést, hogy csak a fotók telefonszámok és jelszavak kerüljenek vissza?
-
Banderasz74
tag
Ok.Köszönöm szépen a segítséget.👍🙂
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
-
Sasi001
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
Egyszerre megnyomod a hangerő le-fel és a bekapcsoló gombokat(1ms). Pár perc után belépsz az adatvédelem biztonság-elemzések és fejlesztések-elemzés adatai, kikeresed sysdiagnose-jobb felül letöltöd. Letöltés megnyitása, kikeresed a IODeviceTree mappát jobb alul keresőbe beírod “raw-panel“ és már láthatod is.
Vagy 3utools-t használod.
-
Sasi001
senior tag
-
atala
addikt
válasz
Sasi001 #3587 üzenetére
Nálam is sárgásabb lesz a true tone-tól, (kb mint dnelb-nél) de legikább lámpafénynél látszik a különbség. Ha nincs felkapcsolva a lámpa, akkor szinte ugyan az mint kikapcsolva.
Ez nem a 16 pro sajátossága, ez már a 12-nél is így volt.
De pont ez a lényege a true tone-nak, hogy a fényviszonyokhoz állítja a színhőmérsékletet.
Én nem szeretem, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, ezért van nálam kikapcsolva. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- További aktív témák...
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest