Hirdetés
- Poco F9 Ultra – diszkófény
- iPhone topik
- Hamar érkezhet az iPhone Duo Max, Mini és SE
- Samsung Galaxy S26 FE - csak jó feltételekkel
- Mobil flották
- Máris bejelentkezett a Find X10 a 2 nm-es MediaTek chipért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Apple Watch
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
4694 - 4601
4694 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
27 fent, eddíg semmi…. 26 on is jó volt. Újdonság… a tengeren túl esetleg.
-
kchris78
veterán
de nem értem, feltettem a legutolsó bétát, csak azt, mert az már végleges meg stabil meg minden.. Erre lefrissíti még egyszer kompletten az egész rendszert...
Azért, mert a béta - RC között van egy hatalmas váltás. A béták forrását BÉTAként fordítják le natív kódra. Csomó plusz sallang, mérések, debug stb... Az RC meg már véglegesként fordul. Emiatt kell egy teljes image-et letölteni. És pont ez az ami miatt az RC - végleges között már csak 500MB volt (nekem).
-
Tiger.
nagyúr
de nem értem, feltettem a legutolsó bétát, csak azt, mert az már végleges meg stabil meg minden.. Erre lefrissíti még egyszer kompletten az egész rendszert...
Én sem értem a logikáját. Fent van egy rendszer, ráadásul most is még csak frisitene valószínűleg betara mert még nem volt frissítve, kell neki 24gb, normalis? Egész telefon 64gb.
-
SpongyaBob
veterán
-
mg1992mg
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Nekem 9GB, úgy, hogy fent volt már béta...
Én beszoptam a 11 pro maxal a béta van fent de nem tudom frissíteni mert nincs hely, a rendszer és az adatok több mint 30gb foglalnak.
-
Speedy007
addikt
-
SpongyaBob
veterán
-
Tiger.
nagyúr
-
mg1992mg
őstag
Elérhető az iOS 27, 6.16 GB.
-
Doki42
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Imy
veterán
Én sem félek használni, csak második telefonom, elsődlegesen a cégest használom.
De ezen nézek meg minden olyat, ami a cégesen nem élvezhető, mert egy nagyon gagyi iPhone a céges, talán idén kapunk valami jobbat. Akkor a privát még annyit sem lesz használva. (privátot jelenleg 2-3 naponta dugom töltőre) -
Speedy007
addikt
-
Doki42
őstag
Nem szeretek ezzel már kisérletezgetni mert korábbi tapasztalataim alapján elég vegyes a felhozatalok ebből..
Más...
Lassan akksi csere elé nézek a telefonnal ugyanazzal a használati móddal már 90%-s akksival 85%-s töltési korláttal már épp ki húz egy teljes napot. Főleg ez mehet még mehet lejebb ha jön a főverzió frissítés. Akkor megint mínusz 1-2%Nálam 95% akksi van, 297 ciklussal. Kb. másfél nap.
-
Imy
veterán
Nem szeretek ezzel már kisérletezgetni mert korábbi tapasztalataim alapján elég vegyes a felhozatalok ebből..
Más...
Lassan akksi csere elé nézek a telefonnal ugyanazzal a használati móddal már 90%-s akksival 85%-s töltési korláttal már épp ki húz egy teljes napot. Főleg ez mehet még mehet lejebb ha jön a főverzió frissítés. Akkor megint mínusz 1-2%90%-os akksival csak éppen egy napig húzod? Nálam mondjuk 95%-on van a korlát, és 2025 októberi a telefon. (88 ciklus van benne, második telefonnak használom)
-
Speedy007
addikt
Más...
Lassan akksi csere elé nézek a telefonnal ugyanazzal a használati móddal már 90%-s akksival 85%-s töltési korláttal már épp ki húz egy teljes napot. Főleg ez mehet még mehet lejebb ha jön a főverzió frissítés. Akkor megint mínusz 1-2% -
Doki42
őstag
Vettem ilyen tokot a 16 Pro-ra. Hát őszintén szólva lehet hogy nem olvastam el a leírást mivel a színe tetszett nagyon de fenntartással tudom csak ajánlani. Végre nem le bomló és szösz gyűjtő gyári tok, hanem ez a fényes csúszós műanyagból van. Van más polikarbonát tokom de ott meg tudták oldani hogy ne legyen csúszós sikamlós még akkor sem ha klón a tok
Szia!
Én mindíg noname tokokat veszek, eddig egyszer lőttem mellé.
Csak üzletből, nálam ez vált be. -
Speedy007
addikt
Vettem ilyen tokot a 16 Pro-ra. Hát őszintén szólva lehet hogy nem olvastam el a leírást mivel a színe tetszett nagyon de fenntartással tudom csak ajánlani. Végre nem le bomló és szösz gyűjtő gyári tok, hanem ez a fényes csúszós műanyagból van. Van más polikarbonát tokom de ott meg tudták oldani hogy ne legyen csúszós sikamlós még akkor sem ha klón a tok
-
Tiger.
nagyúr
Most teljesen jól működik.
-
icecave
nagyúr
Sziasztok asszony telója összetört, a biztosító küldött helyette egy tiszta újat ma. Mennyiért lehetne ezt meghírdetni?
Egyszerű, nézd meg mennyiért mennek aprón a hasonló kondíciókkal árult társai és be tudod lőni az árát.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok asszony telója összetört, a biztosító küldött helyette egy tiszta újat ma. Mennyiért lehetne ezt meghírdetni?
-
insyde5
aktív tag
-
icecave
nagyúr
Én igen, de amióta használom, mindig is így volt iOS-en. Amíg nem frissít le, az "utolsó látott" állapotot mutatja, mint egy screenshot.
-
Tiger.
nagyúr
Használ valaki tp link tapo alkalmazást?
Egy ideje mikor lapozok a kamerák közt egy pillanatra egy korábbi kamera képet mutat elég zavaró. Androidon jó. -
kchris78
veterán
ez szerintem félig app probléma. Nekem is ez ChatGPT app alatt hogy belépek elkezdek gépelni - és amikor végéhez közeledik a kontextus szöveg betöltése berohad a bill pár mp-re... Szerintem az app ilyenkor forralja a CPU-t... és belaggol a bill.
-
Tiger.
nagyúr
Gmailban nem működik a kereső.
Ezert nem mertem frissíteni a fő telefont. -
icecave
nagyúr
Az új rendszer még mindig béta. Majd ha frissítik végletesre, és magát a billentyűzetet is és még mindig laggol, akkor nem marad más, mint elfogadni, hogy egy akkor már 7 éves telefonon "ez ilyen".
-
Tiger.
nagyúr
11 pro maxon az új rendszerrel Google chrom alatt brutálisan lagol a billentyűzet.
-
Foglalt név
addikt
10-ből 9x működik, jellemzően akkor nem megy, ha mélyalvásban volt a teló (fél órája nem nyúltam hozzá). Mivel a többi alkalommal működik gondolom jól nyomom. Az Oppo ugyanezt azzal tudja tetézni, hogy el is tudod indítani a kamera alkalmazást, akkor sem csinálja meg az első képet a fizikai gombbal. A második már megy.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok, jelenleg iOS 18.7.8-on vagyok.
Szeretném kipróbálni a legfrissebbet (akár ezt a public bétát) adatvesztés nélkül.
Kérhetek benne segítséget hogyan csinálnátok? Ilyenekre gondolok, hogy ennyi verziószám-ugrás után gondolom kell wipe cache, ilyesmi. A bétát hogyan kell bekapcsolni? Arról még vissza lehet lépni egy stabil 26(?)-ra? -
Sasi001
őstag
-
Reverting
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Reverting
őstag
Nekem sajnos itt is előjött, hogy zárt képernyőn a kamera gomb nem nyitja meg a kamerát, hanem a képernyő írja, hogy nyomjam meg mégegyszer. Közben az Oppo is párszor nem volt hajlandó felébredni zárt képernyőn. Úgy néz ki ez valami másolandó funkció és nem bug..
16pm-on a kamara gombon nyomva kell tartani az ujjad es akkor nekem ok ugy...
-
Foglalt név
addikt
Nekem sajnos itt is előjött, hogy zárt képernyőn a kamera gomb nem nyitja meg a kamerát, hanem a képernyő írja, hogy nyomjam meg mégegyszer. Közben az Oppo is párszor nem volt hajlandó felébredni zárt képernyőn. Úgy néz ki ez valami másolandó funkció és nem bug..
-
Reverting
őstag
-
Foglalt név
addikt
-
Majom19
tag
Na mondom feljövök érdemes e frissíteni 26-ra 18-ról, de most elgondolkodtam a 27 bétán
-
Tiger.
nagyúr
A, felhasználói felület elég ios koppintás, úgyhogy könnyű átszokni. Az akksi a legnagyobb változás nekem. A 16pro-t délután töltenem kellett, az Oppo meg nem volt nap végén 40% alatt még úgy, hogy 80%-ra töltöm. Nekem bejön a fogás, jó a súlyelosztás, lehet támaszkodni a kameraszigeten. A faceid nyáron nem hiányzik, ezt is fel tudod oldani az arcoddal, viszont nem megy sötétben és nem elég biztonságos dolgokhoz (bank, fizetés, jelszavak), oda kell az ujjlenyomat ami viszont hibátlanul működik.
A kamerák elég jók fotózni, a videónál azért nem vagyok tökéletesen elégedett, a kameraváltás nem zökkenőmentes ráadásul rosszabb az elmentett fájlban, mint felvétel közben. Jeleztem, remélem javítják.
Az első benyomás egy hét után, hogy ilyen mint az ios volt és kéne lennie. It just works. Teszi a dolgát, nem kell gondolkodni rajta.Hangzása?
-
Tiger.
nagyúr
LTPO kijelző kell az AOD-hez iOS-nél és ha jól tudom ez a 14-es sorozattól van, de majd kijavít valaki ha tévedek.
Nálam úgy volt aod, hogy beragad 😂
Melegedett is rendesen. -
SpongyaBob
veterán
-
Foglalt név
addikt
A, felhasználói felület elég ios koppintás, úgyhogy könnyű átszokni. Az akksi a legnagyobb változás nekem. A 16pro-t délután töltenem kellett, az Oppo meg nem volt nap végén 40% alatt még úgy, hogy 80%-ra töltöm. Nekem bejön a fogás, jó a súlyelosztás, lehet támaszkodni a kameraszigeten. A faceid nyáron nem hiányzik, ezt is fel tudod oldani az arcoddal, viszont nem megy sötétben és nem elég biztonságos dolgokhoz (bank, fizetés, jelszavak), oda kell az ujjlenyomat ami viszont hibátlanul működik.
A kamerák elég jók fotózni, a videónál azért nem vagyok tökéletesen elégedett, a kameraváltás nem zökkenőmentes ráadásul rosszabb az elmentett fájlban, mint felvétel közben. Jeleztem, remélem javítják.
Az első benyomás egy hét után, hogy ilyen mint az ios volt és kéne lennie. It just works. Teszi a dolgát, nem kell gondolkodni rajta. -
icecave
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
mihail38
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Aodot kapott a 11 pro max?
Nagyon úgy tűnik. Ios 27 -
Banderasz74
tag
Nekem soha nem produkált ilyen hibát.Azt tapasztaltam negatívumként, a leparkolt autó nem mindig működik jól.
-
eddie1978
senior tag
Milyen az Apple Maps autós navigáció 27 b2-n? A 26-on gyakran csinál olyat, hogy ha kikapcsolom vagy kikapcsol a kijelző, akkor olyan mintha elaltatná a Maps-ot. Csak akkor tér észhez, ha bekapcsolom a kijelzőt. 27 b2 alatt ez milyen?
-
Tiger.
nagyúr
Az első benyomás nekem is pozitív, pedig már a kezemben a x9 ultra, ami más liga azért.
Jó ez az oppo?
-
mihail38
senior tag
-
Reverting
őstag
Tegnap ejjel felraktam a 27 public beta2, ami a i11 en is fent volt mar par napja... irok kesobb, bye bye ios18...
-
Foglalt név
addikt
-
mihail38
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Én már az ilyennek nem hiszek. El kell telnie legalább 6 hónapnak, hogy ilyet kijelentsek.
-
insyde5
aktív tag
Nekem is fennt van, sosem voltam bétán. Semmi negatívum. Szerencsére. Én az akksi fogyasztás miatt próbáltam ki. Marad amig el nem cseszik
. -
mihail38
senior tag
16P van fent a 27 béta 4 vagyis a nyilvános béte 2 ami ugyanaz és nagyon jó, ha utána olvasol akkor láthatod a sok sok pozitív kommentet vagy videót is én nem bántam meg, hogy fel tettem
-
Reverting
őstag
valaki a ios 27 beta 4-en?
egy i11 en hasznalom es isteni, de meg nem merem 16pm re felrakni, ios18 vagyok vele, de nagyon nehez ellenallni...
szoval ha valakinek fent van irhatna par sort
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.Mit kell beállítani hogy az email, fordítson idegen nyelvről mint a gmail ? A segítséget előre is köszönöm.🙂
-
atala
addikt
Szia!
Én pontosan így használom. Tökéletesen kezeli, be tudod állítani hogy melyik a mobilnetes kártya es melyik amiről induljon a hanghívás. Viszont a kettő együtt hívás közben nem megy. Ha van egy alkalmazás amihez internet kell, akkor csak azon tudsz netezni, amelyiken a hívás aktuálisan megy. A másik kártya hívás közben automatikusan lekapcsol. Ha van minimális adatforgalom azon a kártyán amelyiken a hívás megy, akkor menni fog zavartalanul majd pedig hívás után vissza áll arra a kártyára, amelyiken megy a neted.Köszi. Ez így nekem tökéletes lesz.
-
Doki42
őstag
Nekem is annyi
-
Foglalt név
addikt
-
mihail38
senior tag
-
kchris78
veterán
-
mg1992mg
őstag
-
Speedy007
addikt
Miért majd 4GB egy biztonsági frissítés?
-
sirokipatrik
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire kezeli egyszerre az e-sim, és a fizikai sim kártyát?
A terv, hogy a fizikai sim kártya lenne a fő kártya, de lenne egy e-sim ami csak adatot tartalmaz.
A kérdés, ha pl megy egy alkalmazás ami folyamtos netet igényel, és jön egy bejövő hívás, akkor az működik-e.
Vagy fordítva, ha pl telefonálok, akkor van mobil internet is az e-sim-ről?Szia!
Én pontosan így használom. Tökéletesen kezeli, be tudod állítani hogy melyik a mobilnetes kártya es melyik amiről induljon a hanghívás. Viszont a kettő együtt hívás közben nem megy. Ha van egy alkalmazás amihez internet kell, akkor csak azon tudsz netezni, amelyiken a hívás aktuálisan megy. A másik kártya hívás közben automatikusan lekapcsol. Ha van minimális adatforgalom azon a kártyán amelyiken a hívás megy, akkor menni fog zavartalanul majd pedig hívás után vissza áll arra a kártyára, amelyiken megy a neted. -
atala
addikt
Sziasztok!
Mennyire kezeli egyszerre az e-sim, és a fizikai sim kártyát?
A terv, hogy a fizikai sim kártya lenne a fő kártya, de lenne egy e-sim ami csak adatot tartalmaz.
A kérdés, ha pl megy egy alkalmazás ami folyamtos netet igényel, és jön egy bejövő hívás, akkor az működik-e.
Vagy fordítva, ha pl telefonálok, akkor van mobil internet is az e-sim-ről? -
kchris78
veterán
ha nem igy akkor a kameranak van egyedi appja. es az kuld ha a mozgast erzekel. napkozben adott esetben minden elhalado autora kuldhet. haveromnak úgy működik hogy a képnek a területeit ki lehet jelölni hogy hol érzékeli a mozgást és hol nem.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Waze-t használ valaki motoron?
Gondoltam jó megoldás lesz, hogy rárakom headsetre, lezárom a képernyőt és majd mondogatja a fülemre az utat, de ez elég hektikusan működik. Mindent ugyanúgy csinálok és egyszer jó, egyszer nem...Mi lehet a trükk?
-
Tiger.
nagyúr
-
mihail38
senior tag
Nem a telefon kamerája, hanem gondolom ház körüli kamera. Az tényleg sokat küld, ha sok mozgás történik.
Erre nem gondoltam
nekem kamera csak a telefonon van
köszönöm így már értem, de azt nem tudom hogy ennek mi köze a telefonhoz... -
sirokipatrik
aktív tag
-
MLA
aktív tag
-
mihail38
senior tag
Lassan 5 éve használok Iphone telefont, de velem ilyesmi még egyszer sem fordult elő szerencsére, mondjuk nálam kizárt, hogy 1x is legyen Kínai telefon akkor inkább nyomógombos telefont vennék....bocsánat
-
Speedy007
addikt
Pl. a Xiaomi tudott MI 10T Pro estén túlmelegedés esetén a kamera hiba üzenet keretében ki kapcsolt. Xiaomi 13 esetén meg azzal a hiba üzenettel kapcsolt ki vagy fagyott le a kamera hogy a kamera modul nem található utána meg újra indítás után droppolt a video készítésekor
-
mihail38
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Speedy007
addikt
Nekem a fényerő szokott xarakodni.. Van mikor lusta vissza állni normál fényerőre és maxon tolja a pofámba ez főleg este kellemes mikor a telefon feloldom. Van mikor a manuális beállítás se segít..
-
mihail38
senior tag
-
Snoop27
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Nálam a kamerák sűrűn küldik az értesítéseket és emiatt felelled és úgy is marad.
-
Snoop27
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Snoop27
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Ez a telefon csak engem szívat?
Azt vettem észre mostanában, hogy ha beszélek valakivel hivasban és jön egy értesítés feleleszti a kijelzot és úgy is hagyja miközben telefonálok. Másnál is ilyen? -
eddie1978
senior tag
A saját Maps alkalmazást mi lőtte? Zárolt kijelzőnél nem frissül a pozíció navigációnál. Ma kellett használnom. Volt többször hogy majdnem elmentem rossz irányba. A 26 előtt nem rémlik ilyen. Mindig tudta hol járok. Érdemes Osmand-ot kipróbálni?
-
g4mer
senior tag
Ez nem csak szoftveres hiba, hanem hardveres is, a titanium ház okozza, illetve bizonyos tokban jobban melegszik. Nem véletlen hagyták el a 17 pro-nál.
De amúgy az összes iphone ilyen gagyi hőelvezetéssel bír, egy 10 éves huaweit kivittem múltkor a tűző napra, kb langyos volt, ettől meg szétégett a kezem
Rendeltem most ilyen lyukacsos szellőző tokot ali-ról. meglátjuk mennyire javul benne a helyzet.
-
Speedy007
addikt
Pontosan ugyan ez nálam is csak 15 pro, mindent is kipróbáltam, semmi nem segített, olyan, mintha melyalvasba menne valamelyik szolgáltatás, ami ezeknek anprogramoknak a push üzenetek keresztüli ébresztéséhez kellene. Munkában másik iphone-t hasznalok, ott a kétfaktoros hitelesítésre használt progiba nem jönnek meg a push üzenetek, nagyon sokszor kell a felugró ablak helyett belépni az appba és kézi hitelesítést végezni, mert ezek ugye idő érzékeny dolgok, aztan egyszer csak befut az üzenet, de kesőn. Ezt úgy vettem észre valamelyik 26 verió óta csinálja
IOS 26.4-5 környékén kezdtem észre venni ezt a bosszantó androidos tulajdonoságot. Főleg azért zavaró mert az asszony újabban gyakran rosszul van és emiatt nem ér el ha baj van
-
pgonzy
tag
Ha már értesítés, nálam az a bosszantó dolog szokott elő fordulni űjabban amit eddig androidon tapasztaltam. Hogy írnak messengeren,SMS-ben vagy Viberen sőt hívnak bármilyen felületről és nem csöng ki a telefon nem jelez semmit. Aztán van egy "kattanás/törés" a telefonnál és hirtelen minden a "nyakamba zódul" kb. úgy mint mikor a telefon repülőgépes üzemmódból tér vissza vagy be kapcsol a telefon és a hálózatra csatlakozik.
Pontosan ugyan ez nálam is csak 15 pro, mindent is kipróbáltam, semmi nem segített, olyan, mintha melyalvasba menne valamelyik szolgáltatás, ami ezeknek anprogramoknak a push üzenetek keresztüli ébresztéséhez kellene. Munkában másik iphone-t hasznalok, ott a kétfaktoros hitelesítésre használt progiba nem jönnek meg a push üzenetek, nagyon sokszor kell a felugró ablak helyett belépni az appba és kézi hitelesítést végezni, mert ezek ugye idő érzékeny dolgok, aztan egyszer csak befut az üzenet, de kesőn. Ezt úgy vettem észre valamelyik 26 verió óta csinálja
-
Tiger.
nagyúr
Megoldodott a nem fogadott hívás jelzés aodon.
Utemezetbe volt állítva. -
Tiger.
nagyúr
Ha már értesítés, nálam az a bosszantó dolog szokott elő fordulni űjabban amit eddig androidon tapasztaltam. Hogy írnak messengeren,SMS-ben vagy Viberen sőt hívnak bármilyen felületről és nem csöng ki a telefon nem jelez semmit. Aztán van egy "kattanás/törés" a telefonnál és hirtelen minden a "nyakamba zódul" kb. úgy mint mikor a telefon repülőgépes üzemmódból tér vissza vagy be kapcsol a telefon és a hálózatra csatlakozik.
Ezt nálam androidon csinálja.
Pontosabban vivo x200 pron. -
Sasi001
őstag
Soha nem volt androidos telefonom, nálam már ez így marad,
nem tudom mihez hasonlítani. Egyébként nálam az itt felsoroltak közül nem jelentkeznek ezek a hibák. Melegedés csak nyáron fotózás videózás közben jön elő, mint az összes többi típusnál. Amióta van pm csak azt használok. Elvétve vettem észre hibákat, mármint ami idegesített, ( apróságok azért vannak) ha nagyon nem bírtam egy tiszta telepítés mindig segített.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4694 - 4601
4694 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -fehér 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Apple iPhone 18 Pro MAX 512 GB Burgundi - 1 Év Apple garancia
- Új Apple iPhone 18 Pro 256 GB Gleccser / Burgundi / Ezüst - 1 Év Apple garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 17T Black 12/256 GB 2 Év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell Latitude 7400 - 14" FHD, Core i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Alliwava H56 Mini PC! Ryzen 5 5600H / 32GB DDR4 / 1TB NVMe!
nem ertem publik beta 2 i27
.
nekem kamera csak a telefonon van