- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3257 üzenetére
Szerintem te úgy csinálod mint egy kollegám. Ő is előveszi a telefont, azonnal felold neki látom, aztán rányom duplán a gombra és mereven bámulja a telefont, ameddig megy az animáció. Mondom már rég érintheted, nem kell tovább várni. Itt nincs mire várni, mert mire feléled a telefon, már használható, azonosított. Csak gondolom fizetésnél amikor esetleg már ébren van a telefon, akkor bezavar nektek, hogy x idő mire lefut az animáció.
-
Sasi001
senior tag
válasz
insyde5 #3255 üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
válasz
Sasi001 #3252 üzenetére
ami összetört Istyle-os üveg volt, géppel rakták fel. Frankón méretpontos volt, nem nyomta fel sehol egyik tokom sem a 4ből ( uag urban, esr, switcheasy, és az alma). Az új üveget már kézzel rakták fel, az kijelző alján 1mm.-en teljes szélességében most is felnyomja a tok. Magyarul az előző jobban passzolt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3246 üzenetére
Vagy két csomaggal elszórakoztam (esr) de nem lehet úgy felrakni, hogy ne legyen valahol szivárványos szemből. Nem is értem miért nem lehetett volna 1 mm-rel nagyobbra gyártani és akkor a hasznos kijelzőn kívülre esett volna a széle. Sőt valamelyik úgy ment fel, hogy alul kétszer akkora volt a hézag, mint felül.
-
-
válasz
Sasi001 #3208 üzenetére
3 hete dobtam ki ezt a tokot. . kb 30 centiröl esett ki a kezemből kemény felületre. A sarkoknál és körbe a széleknél alig emelkedik ki a tok, ennek megfelelően ahogy leért a jobb felső sarkára a teló azonnal kifordult a sarok és össze tört a kijelzővédőüveg. Szerencse hogy nem magasabbról zugott, akkor sztem a kijlezőm és a telefon sarka is kapja az ívet, így "csak üveget kellett csereltetnem". Vissza ment a maradék 3ból 1.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001 #3244 üzenetére
Nekem a tokom ESR. Nagyon jó lenne a tok maga ha nem lenne a keret sarkain megemelve és lenne belőle nem szilikonos verzió is mert így átlátszik az kijelző nagyon vékony oldala(ami ugyebár fehér fém sáv) még fekete tok esetén is (ugyebár a telefon a natur titán verzió). Fóliát egyszer probáltam rátenni egy applikátorost de nekem valamiért nem sikerült úgy felrakni hogy ne legyen alatta valami viz vagy buborék féle sehogy sem pedig full szárazra töröltem a kijelzőt.
-
joey04
titán
Én nem tudom mit lehet túlbonyolítani ezen a fizetésen. Megnyomom duplán a gombot és ahogy feléled a kijelző, már fut is le az animáció, nem kell várni egyáltalán semennyit sem. Érintésnél meg csak teljesen természetesen ahogy eleve a kezemben van a telefon, úgy érintem. Nem figyelek semmire. Pont ez a jó benne. Nem kell ilyenekre figyelni, hogy az ujjlenyomatot újra bekéri, hogy hogy tartom a telefont, hogy hol van az nfc chip, stb. Tényleg úgy működik, mintha a kártyát használnám. Előveszem, már fel is oldott, érintek, fizetek, hello. Mindig, minden esetben 100/100 működik. Ez az egyetlen funkció, ami soha nem volt bugos, első naptól kezdve 100% működik.
-
Bubaaa
aktív tag
Én tizenév android után tértem át almára. Ez az első telefonom ahol beállítottam a fizetést. Megszokni sem volt nehéz, 2 másodperc alatt kész vagyok,és annyira megszerettem,hogy már a supershop kártyámat is így használom. Igaz ott nem érinteni kell,hanem a QR kódot dob fel a dupla gombnyomás után. Dehát mégsem kell a kártyák közt kotorásznom,meg dugdosni a terminálba. Szóval nem tudom nálad mi lehet a hiba,de biztos hogy valami rosszul van beállítva..
-
MLA
tag
válasz
Foglalt név #3235 üzenetére
Köszi, a vigyorgós meg volt, csak én nem vigyorogtam hogy már megint nem tudtam fizetni. De még nem adtam fel. Tokot cseréltem hátha az a gond.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Godfather #3238 üzenetére
Azért ahogy visszafordítva elkezded kihúzni, ott lesz egy éle ami azért karcolhat. Megtakarítottam előtte, plusz az öntapadóssal végig mentem rajta. Nem vészes karc csak én látom.
Forgatni kell, hogy megfelelően essen rá a fény csak akkor látható. Vékonyabb mint egy hajszál és pont húzás irányú ahogy a fólia kijön.
-
Sasi001
senior tag
Az létezhet, hogy az esr armorite üveg felrakásakor a fólia amit kihúzunk hajszál karcot rak a kijelzőbe? Észrevettem egy karcot persze forgatni kell a fénynél, hogy látható legyen, de felrakás előtt nem volt rajta. Most lecseréltem az üveget és észrevettem. Első perctől kijelzővédő üveg van rajta.
-
válasz
Foglalt név #3230 üzenetére
„Lassú a faceid”
Olvasván a posztjaidat, mintha nem ugyanazt a szoftvert használnánk. Sok minden elmondható a FaceID-ről, de hogy lassú lenne…
-
6120
tag
válasz
Foglalt név #3230 üzenetére
Milyen zöld pénztáros vigyorog rád?
-
Foglalt név
addikt
Szerintem nem ott lesz a baj. Fogd a telefont, dupla katt jobb oldalt, most jön a trükk! Fogd rendesen a telefont, mintha használnád, bambulj az előlapi kamera szigetre, míg nem vigyorog a kis zöld ember. Most rakd a terminál közelébe. Lassú a faceid és amíg nem old fel, meghiúsul a fizetés. Heti 3x szívok vele legalább. (Vagy ilyen rohadt gyors vagyok az átlag emberhez képest
)
-
MLA
tag
válasz
Zsolt,72 #3216 üzenetére
Hát nem tudom, igaz hogy mind a két fizetés ugyanott hiúsult meg, de a Samuval is ott fizettem még egy hete és azzal semmi gond nem volt. Már csak azért sem lehet rossz a terminál, mert miután hosszan szenvedtem a telefonnal elővettem a kártyát és azzal azonnal ment.
Sajnos HREH fórum társ kilőtte a Watch csatlakozás miatti hibát is, most már tényleg nem tudom mire gondoljak. Ma este tokot cserélek, aztán újra próba. Most már legalább tudom, hogy célzottan a telefon felső felét rakom rá.
Te mennyire közel tartod a terminálhoz a telefont? -
Sasi001
senior tag
válasz
TechN7ne #3226 üzenetére
Oda írtam, hogy sorolhatnám. Telefon tokot is vettem gyárit 7.900 HUF. (16pm) Nevesincs gagyi kínai tokot mint említettem nem használnék. Ha neked jó használd. Az előállítási költség teljesen mindegy, de akkor se hasonlítsd össze a gyári dolgokat ismeretlen kínai csodákkal. Az hogy százszor jobb meg vicc.
-
mihail38
senior tag
válasz
TechN7ne #3218 üzenetére
+1 épp ezért keresem én is az ilyeneket, nálam 1 tok 3-4 hónapot nincs a telefonon megunom minimum 5-6 db tok van ugyan ez töltőből is én nem hurcolászom magammal van otthon is min 2-3db legyen nekem is és a feleségemnek is külön, munkahelyen is van nem 1db
ezek már samsung töltők fél áron mint az apple töltő
-
HREH
senior tag
-
Az iPhone felső részén van a chip. Nálam 100% a hatékonyság, amióta ezt használom, a bankkártyákat nem is hordom. Sajnos, nincs lehetőség személyesen kipróbálni, hogy nálad hol siklik félre a dolog. Biztos, hogy valami kis apróság van a háttérben, mert ez egy jól működő képesség. Az órás párosítás dolgot passzolom, nálam nincs.
-
MLA
tag
Csak nem akar menni ez a fizetés a mobillal téma. Ma kétszer voltam a GLS automatánál és mind a kétszer elő kellett végül vennem a bankkártyámat.
Én már mindenhogyan próbáltam a kijelzőhöz rakni, fentebb, lentebb, mozgattam is, messzebb vittem, meg egész közel, de mind a kétszer csak kártyával sikerült. Amúgy merre fele van a telefonban a chip? Ami változott, hogy tegnap vettem egy Apple Watch 10-et és ahhoz is regisztráltam a kártyát, de ma a mobillal szerettem volna fizetni.
Segítsetek már légyszi, mert kezdek elkeseredni, a Samsung S23 plusszal az utolsó időkben már nem is hordtam bankkártyát, ezzel meg örülök ha néha sikerül egy-egy fizetés. -
Sasi001
senior tag
Gyári tok alza-n 8.600 HUF. ha érdekel valakit.
https://m.alza.hu/apple-iphone-16-pro-max-magsafe-denim-szilikon-tok-d12541439.htm?o=6
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
mihail38 #3203 üzenetére
Kamerában csak ,amúgy a legmelegebb iPhone helyezetett is megkapja mert nagyon rossz volt a hőelosztása - ezen javított a 16pro széria.
+ Maga a titánkeret változása ,szálcsiszolt helyett a mostani “lakk réteges” sokkal jobban véd és az ujjlenyomatok sem látszanak rajta ha tok nélkül használjuk. - Ebben is fejlődött ,még ha az elején jobban tetszett nekem a szálcsiszolt hatás a 15 pro n. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
TechN7ne #3199 üzenetére
Az millió százalék ,hogy a 120Hz 4k videó 18.5 alatt nem több 60-nál.
Szemmel láthatóSőt ,az egész telefon kijelzője is 120Hz helyett max. 90Hz en mehet ,
Igaz ,hogy gyorsabban ugranak az alkalmazások ,de cserébe 30Hz el kevesebb a működése az egész kijelzőnek.Ha jobb az akkumulátor idő a jelenlegi rendszerrel nem csodálom ,nem is pörög semmi maxon - így értelemszerű a kevesebb energia felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest