- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tysonn198810
tag
Nekem sincsen semmi bajom vele, én két éve jöttem át androidrol. Max annyi most a zavaró h mire végre megszoktam mi hol van, most atvarialtak és lehet újra megszokni 😂
btw nekem volt azért h a 18.6 is akadt, pedig nem csinálok extra dolgokat a telefonnal. -
TpS
őstag
válasz
tysonn198810 #3683 üzenetére
Tableten, telefonon és órán is fent van, nekem tetszik. Eddig gond nem volt semmivel.
-
dnelb
veterán
válasz
az aw ultra olyan lesz tőle mint egy gyerekóra, telon meg olyan mehh. remélem lehet majd állítani gyengébbre .
-
Destin4tor
tag
válasz
Szubjektív, szerintem szörnyű. Inkább lennének témaválasztási lehetőségek az iosben és ne erőltetnék ezt. Mindig elsők között bétázzam de ez nekem nem jön be, visszamegyek 18ra.
-
KZP
őstag
válasz
Jó döcögős.
-
tysonn198810
tag
Egesz jo ez az ios 26.
kinek mi a velemenye? -
mg1992mg
őstag
18.6 tölthető
-
MLA
aktív tag
Én a Temun (tudom, fúj) vettem képernyővédőt széltől szélig ér, a fekete keret nem lóg rá a hasznos területre, és profin ragad. Olyan elven működik mint a fent emlegetett ESR de én kivettem a felhelyezö keretből és sk raktam fel.
[link] Konkrétan észrevehetetlen. -
Bubaaa
aktív tag
Nekem is spigen van január óta. Hibátlan. Olyat vettem amiben kettő van,a másik még pihen.. A 14-esemen is az volt,és mivel azon bevált,ezért vettem erre is azt..
-
HuSzy1990
csendes tag
Más is tapasztalt olyat, hogy a FB Messenger értesítéseket nem kapja meg a telefonján? már minden engedélyezést átnéztem de 2 hete nem jönnek értesítések. Watch-ra se továbbítja. Viber, emaileket mind meg kapom. Ötlet esetleg?
-
atala
addikt
Mindig éjjel töltöm egy 10W-os töltővel a telefont. Be van állítva, hogy 80%-ig töltse fel. (nekem ez bőven elég egy napra)
Ennek ellenére néha feltölti 100%-ra.
Ez bug, vagy így kell lennie? -
Tiger.
nagyúr
Ios 26-nal felrakom tölteni a 11 pro maxot akkor jelkodot kér, ha nem veszem észre végig megy kijelzo töltés közben, egyre jobbak ezek a frissítések.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Egy párszor fényképeztem be dokumentumot és azt vettem észre, hogy a lap közepe gyönyörűen olvasható az alja és a teteje viszont enyhén szellemképes...nem annyira durván, csak pont annyira hogy piszkálja az ember szemét.
Egyéni problem? Vagy rossz a kamerám? Vagy ez ilyen? (Gondolom átkapcsol makróra... de ezt ki lehet ilyenkor iktatni?)
-
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Nem tudom mennyire mérvadó. Nálunk S24 van az S25 ennek a "ránc felvarott" verziója (nagyon sok különbség nincsen a kettő között) és a párom használja. Töltésben jobb kamerás képességben a 16 Pro jobb.Méretben kb. hasonlóak. Érintéses fizetésnél nem jöttem rá hogy a Samsung hogy működik Apple megoldása adja magát. Üzemmidőt nem tudok mondani mert a párom gyakran játszik rajta így esténként tölti nálam a 16 Pro 3-4 órás képernyő idővel 1.5 naponta töltöm. Ha fontos a fejlett AI funkció a Samsung jelenleg messze előrébb jár IOS-nél ez butább EU-ban és csak "ügyeskedéssel" lehet használni csak a többi funkciót ami GDPR miatt lettek le tiltva vagy korlátozva.
-
joefasalasso
aktív tag
Van itt olyan aki S25-ről tért át 16 pro-ra? Pro? Kontra? Köszi.
-
Majom19
tag
Sziasztok!
S21fe-ről váltanék i16pro 256 ra.
Ipadem van azon netezek játszok igazából nem ismeretlen számomra az Apple.
Családban inkább iphone van.
A kérdésem az, hogy fotózásra, gamingre mennyire vált be nektek a teló?
Sok probléma van vele? Melegedés nekem is a halálom.
Visszaolvasva kamera hibák kijelző stb. Kollegámnak is volt szervízben a sima 16 kamera csere többszöri szervíz, de összecseszték neki.
Tudom zártabb stb nagyon nem szabom testre a Samsungom se. Mobilfizetés, auteticator app, revo, jelszavak, jegyzet, streaming, yt és hasonlók mennének rajta.
Mennyire merjek bele ugrani? -
Sasi001
senior tag
Hogy a legegyszerűbb megoldani egy tiszta telepítést, hogy csak a fotók telefonszámok és jelszavak kerüljenek vissza?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
-
Sasi001
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
Egyszerre megnyomod a hangerő le-fel és a bekapcsoló gombokat(1ms). Pár perc után belépsz az adatvédelem biztonság-elemzések és fejlesztések-elemzés adatai, kikeresed sysdiagnose-jobb felül letöltöd. Letöltés megnyitása, kikeresed a IODeviceTree mappát jobb alul keresőbe beírod “raw-panel“ és már láthatod is.
Vagy 3utools-t használod.
-
Sasi001
senior tag
-
atala
addikt
válasz
Sasi001 #3587 üzenetére
Nálam is sárgásabb lesz a true tone-tól, (kb mint dnelb-nél) de legikább lámpafénynél látszik a különbség. Ha nincs felkapcsolva a lámpa, akkor szinte ugyan az mint kikapcsolva.
Ez nem a 16 pro sajátossága, ez már a 12-nél is így volt.
De pont ez a lényege a true tone-nak, hogy a fényviszonyokhoz állítja a színhőmérsékletet.
Én nem szeretem, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, ezért van nálam kikapcsolva. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest