- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #91912 üzenetére
Mi visszatetsző?
Aki sokallja a Gaggenau árát, az lépjen tovább. Pont olyan, mint a Bentley.
A fogtechnikust azokra értettem, akiknek bőven van rá pénzük de zsugoriak, kuporgatnak és megveszik a legolcsóbbat.
Az egyik híres magyar bűvésznőnek van tele a háztartása Gaggenau gépekkel. Nem sajnálta rá a pénzt. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Nagya21 #91967 üzenetére
Hát, a felettem lévőnél pont a mosógépnél ment szét valami és azt áztatott el, mire a munkából hazaértünk. Második emeleten lakunk (magasföldszint a földszint), a tárolók előtt az "alagsorban" is volt egy jó nagy adag víz, ahol a csövek indulnak felfele. Annyi jött tőle, hogy végigfolyt 3 emeletet.
-
Crvsh3R
senior tag
A műszaki boltok cikkei azt írják, hogy a régebbi modellekben nincs, állítólag azért van azokhoz az Aquastop-os befolyócső.
Egyébként írtam egy másik Samsung márkaszervíznek is, ők ezt írták:
"A cég 2015-ös működése óta és az előtte való 15 évben nem volt olyan esetünk, amikor a befolyócső kilyukadt volna.2 féle aquastopposnak nevezett cső van az egyik a panelen keresztül kap 230V-ot és zár, a másik pirosra vált szivárgás esetén.
Szerelvényboltban tud utána érdeklódni az Önnél használható megoldásnak sajnos utólagos beépítés szakszerűtlen, jótállás vesztésnélkül nem megvalósítható."
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy ahány helyen olvasok erről, annyi féle verziót írnak róla, lásd: Alza, fentebb fórumtárs által linkelt onlinemarkaboltok.
Én csak azt szeretném, hogy ha elmegyek itthonról (nem nyaralni, mert akkor anélkül is elzárom a vizet az egész lakásban) és ha valami történne, akkor ne áztassam el az alattam lévő két lakást. Nem lenne kellemes, engem már a felettem lévő sajnos eláztatott egyszer. Szeretem megelőzni a dolgokat és nem hinném, hogy csak az a megoldás, hogy minden egyes alkalommal zárom a sarokszelepet. Általánosságban nekem eddig az jött le, hogy erre van kitalálva az effajta Aquastop-os befolyócső.
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Akciós most az IKEA KALLBODA mosogatógép, 280k.
Mennyire jó vétel ez most így szerintetek? Ahogy utána guglizgattam Bosch Serie 6-on alapszik.
5 év garancia miatt gondolkodtam el rajta, de amúgy meg a Serie 6 kb. ilyen árba megy, szóval nem tűnik egy kihagyhatatlan ajánlatnak.
-
axioma
veterán
Moso-szaritogep. Tudom, olyat altalaban nem veszunk, de ez egy 20m2 alberletbe lesz, ahol a para eltavolitasa is gond, meg a hely is. Egyszemelyes hasznalatra azert talan nem ordogtol valo.
Viszont mivel nem volt szem elott, most meg viszonylag gyorsan kene:
Van ebbol is hoszivattyus? (diaknak lesz, aramfogy es vizfogy azert nem mindegy)
Konkret marka, esetleg tipus ami ebbol ajanlott (minimum, max. kozep)?
Hasznaltpiac hasznalhato-e? Ha igen, maganszemelytol vagy cegtol?
(Helyileg Bp.)
Koszi elore is! -
Crvsh3R
senior tag
válasz
BB9000 #91958 üzenetére
Igen, én is ez miatt akartam gyári Samsung Aquastopos befolyócsövet, hogy ha a csővel is lenne valami, akkor az is lezárja a befolyó vizet rögtön a csap után..
Ez a hivatalos Samsung Márkaszervízzel történt levelezésből pár részlet:"A megadott modellszám alapján a készülék beépített mágnesszeleppel rendelkezik, így nincs rajta aquastop befolyócső, csak sima."
"A leírás szerint nem elzárja a vizet, hanem szivárgás esetén pirosra vált (elszineződik) és ezzel az elszíneződéssel figyelmeztetné a nyomáscsökkenésre , ami a hálózaton is bekövetkezhet bármikor.Ha nem ezt adja hozzá a Samsung akkor nem kell túlbonyolítani a mosógép érzékeny elektronikáját, azzal érdemes összerakni amit gyárilag ad hozzá a Samsung, úgy fog tökéletesen működni a készüléke."
Mindez azzal indult, hogy a honlapjukon le lehet adni rendelést alkatrészre és én jeleztem, hogy ehhez a modellhez szeretnék Aquastopos befolyócsövet, amire a manual is hivatkozik.
Mondjuk azt nem tudom, hogy ha a gép alapból rendelkezik ilyen mágnesszeleppel, akkor mi történik ha elé szerelek egy Aquastopos csövet. -
BB9000
senior tag
válasz
Crvsh3R #91956 üzenetére
OK. A gép tartalmaz mágnesszelepet, ami lezárja a vizet, ha a gépben szivárgás lenne. Azonban ez a megoldás nem véd a befolyócső sérülése esetére. Ha az kilyukad, elreped, eltörik, elszakad, akkor elfolyik a víz és nincs lezárás. Az Aquastop rendszer egyik felét megvalósítja a gépbe épített szelep, de a másik feléhez kell a külön cső.
A befolyócső meghibásodásának kockázatát vagy felvállalod, vagy veszel egy Samsung DC97‑16947A befolyócsövet. Az AEG csöve nem biztos, hogy megfelelő lenne a Samuhoz. Az is jelent kockázatot, hogy 8 éves az a cső, de ott inkább a védelem működési problémája miatt lehet gond. Ha a cső kilyukadna, akkor amúgyis lezár a szelep. A védelem valódi működését rendszeres teszteléssel lehetne ellenőrizni, de én még nem láttam olyat, hogy valaki ezt magának letesztelte volna. Ez inkább csak elméleti dolog. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
BB9000 #91947 üzenetére
SAMSUNG WW90DG6G94LKU4 Nem az a gond, hogy nem adtak. Sima csövet kaptam. Az előző AEG felültöltősömhöz Aquastopos volt felrakva. A két MediaMarkt-os szaki akik hozták az új gépet fent akarták hagyni a 8 éve felszerelt Aquastopost, mondván, hogy jó lesz az nekem, meg sem kérdeztek. Én észrevettem és kértem, hogy rakják fel az újat és ne a 8 éves cső maradjon fent, majd ha ez tényleg jobb lenne az új mosógéphez, akkor veszek egy újat.
Megjegyzek ezek szerintem nem tudták mit csináltak. A befolyó és kifolyó csöveket újra kellet teljesen raknom, mert összetekeredve, mindenfele állva csak lehányták és már mentek is. Szintezni sem szintezték a gépet, pedig a beüzemelést is kifizettem. Mondjuk szintezni szerencsére egyáltalán nem is kell, mert pont úgy áll, ahogy kell.
Írtam a Samsung szervíznek Szegedre, hogy kellene egy Aquastopos Samsung befolyócső, mert említi a használati utasítás. Erre ők írták, hogy ehhez a modellhez nem kell, mert tartalmaz mágnesszelepet.#91949
Nekem a Samsung egy bevált márka. Mosógépben egyébként egyedül ők gyártanak ebben a méretben olyat, ami mindent tud, mint a nagyobb méretű verziók, mégis befér egy pan lakás 60-as fürdőszoba ajtaján. Nincs agyon alul méretezve, mint a túlkeskenyített modellek, mint mondjuk egy LG vagy Electrolux esetén. Ez mellett A energiabesorolású ebben a méretben, amit szintén nem nagyon látni más gyártónál. A fullHD-s LCD TV 2011 óta üzemel hibátlanul, a nagy hűtőnk kb. 10 éves, a mikrónk is legalább 5 éves és működik hibátlanul, a klímát még a lakással vettük, az is már van kb. 12 éves. Mobilból is az utóbb pár Samsung, jelenleg is egy A56-ost használok. Nem az olcsó kategória a Samsung, viszont egy innovatív márka és lehet a termékeivel hosszú távra tervezni, megbízható. Szerintem. -
parker75
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy fórumot ahol tudnak segíteni, hogy milyen videó kaputelefont vegyek? -
BB9000
senior tag
válasz
tibbike01 #91951 üzenetére
A sok plusz közül egyiknek sem érzem hiányát, ellenben a hibaforrások száma a sok extra funkció miatt jelentősen megnövekedett. Nekem Bosch SMI2HVS02E gépem van. Kb 1 éves. Eddig nagyon bevált!
-
tibbike01
őstag
válasz
BB9000 #91950 üzenetére
Igen alapvetően a Bosch nekem is szimpatikusabb, de ez a Gorenje 2025-ben jött ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, pl
- nagyon halk, csak 38Db (a Bosch 42). Éjszakai mosással csak 36Db.
- van benne UV fényes víz fertőtlenítés
- az ajtón van egy plusz ventilátor, ami segíti a szárítást.
- automatikus mosogatógél adagoló van benne (nem kell folyton tablettát dobálni bele), havonta egyszer elég feltölteni.
- belső világítás (a Bosch-ban is van)
- a Gorenje 16 terítékes, a Bosch csak 14. A képeken is látszik, hogy a Gorenje kicsit tágasabb belül.Szóval jó a Bosch, nekem is tetszene, de a Gorenje sokkal többet ugyanazért a pénzért. Meg is rendelem a Gorenjét.
-
BB9000
senior tag
válasz
Crvsh3R #91940 üzenetére
Jobban utánajárva a Samsung mosógépeknek azt találtam, hogy a Samsung mosógép egyik modelljéhez sem jár gyárilag alaptartozékként az Aquastop tömlő (vagyis a beépített vízbiztonsági szelep). Ez mindig külön kiegészítő, nem része a készülék alapfelszereltségének.
A Samsung DC97‑16947A (más néven WF431) az a gyári Aquastop beömlőcső modell, ami 1,5 m hosszú, és mechanikus Aquastop szeleppel szerelt – csak kiegészítő tartozékként létezik, nem kapja meg a felhasználó alaptartozékként. Külön kell megvenni!
---------- - - - -
A Samsung mosógép, tv, és hűtőgép nálam nem tartozik a választásra érdemes kategóriába. Magamnak sose vennék Samut. Egyedül a mobiltelefonok és a Lítium akkumlátorcellák terén tartom jónak. -
BB9000
senior tag
válasz
Crvsh3R #91940 üzenetére
Az Aquastop működését ez a leírás tartalmazza. Nem csak a cső meghibásodása esetén nyújt védelmet, hanem akkor is, ha magában a mosógépben romlik el valami és ott kezd szivárogni a víz.
Ha a megvásárolt mosógép leírásában szerepel az Aquastop szó, akkor az a cső jogos igény! Jár a géphez! Írásban tegyél panaszt, hogy legyen nyoma. Ha a forgalmazónál nem jársz eredménnyel, akkor fogyasztóvédelemhez fordulhatsz.
Megnéztem egy Samu mosógép leírását. E szerint csak meghatározott modellekhez adnak ilyen csövet. (24. oldal) Ők úgy nevezik: Aqua hose víztömlő. Neked pontosan melyik típushoz nem adtak? -
tibbike01
őstag
A porzsákos gépek halkabbak lettek (van olyan Elux, ami 53db, hatékonyabbak lettek mert 600W-os motorral is tudnak nagy szívó erőt. Van automata szívóerő szabályzás, attól függően, hogy padlón vagy szőnyegen jársz vele, van ledes fej is, mint a drága Dysonnal. De igen, a porzsák anyaga is sokat fejlődött. Bolygókerék, klipszes/kapcsos csőtoldás...stb.
Szóval egy 10 évvel ezelőtti porzsákos gép nem pont ugyanolyan, mint egy mai, de persze a technológia az same as before.
-
pjen
félisten
válasz
tibbike01 #91938 üzenetére
Ez igaz, nem is vitatom. Amit vitattam az a porzsákos porszívók fejlődése volt. A porzsákosnál max a porzsák fejlődött. A porzsák nélküli kapott egy jó minőségű ciklont egy motor szűrőt és a végere egy.hepát. Viszont mosnivaló szivacs nincs benne. Legalábbis az enyémben.
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Két mosogatógépre szűkült a kör:
Bosch SMV6ECX10E
és
Gorenje GV693A65UVADTi melyiket vennétek?
-
Crvsh3R
senior tag
Valaki homályosítson fel legyen szíves. Az Aquastopos cső nem a befolyó cső szivárgása ellen hivatott védelmet nyújtani, ergo nem ússzon el a lakás ha a befolyócső szivárog valahol?
Az új Samsung mosógéphez csak sima cső jött. Írtam a szervíznek, hogy szeretnék ehhez a típushoz csövet rendelni. Erre most válaszolt a szervizes hölgy, hogy nem kell, mert a mosógép beépített mágnesszeleppel rendelkezik, vegyek sima csövet. Írtam, hogy köszi az van, de akkor nem értem, hogy most akkor mi van. Kézikönyve szerint egyes típusokhoz alapból jár Aquastop hose cső.
-
tibbike01
őstag
válasz
tibbike01 #91938 üzenetére
Minden porzsákzserével egy új porszívót kapsz. Porzsáknélkülivel ezt úgy tudod elérni, hogy minden ürítéskor cseréled a teljes szűrőszettet.
A porzsáknélküli gépekkel ugyanazzal a finomszűrővel szűröd a port, járatod át a levegőt akár évekig. Te csak a nagyobb dabarokat üríted, az ürítés alkalmával. Ilynekor kb az történik mintha a porzsákos porszívó porzsákjába belemarkolnál és a nagyobb darabokat kihalásznád belőle. Ez minden, csak nem higénikus és még a szívóerő folyamatos csökkenéséről nem is beszéltünk. A mi gépünk 7 éves, pontosan ugyanúgy szív, mint az elején és a porzsák rekesze pormentes.
-
tibbike01
őstag
A porzsák nélküli soha nem lesz olyan higénikus, könnyen karbantartható és "levegő tisztító", mint a porzsákos porszívó. Egyszerűen technikai korlátai vannak.
A rúdporszívók viszont kényelmesek ez tény, de hagyományos kivetelben a porzsák nélküli gépek szerinten hatalmas baklövés. -
Gömbike
senior tag
Bocsi, elbeszélünk egymás mellett. A lányoméknak vettünk egy V12 absolute készüléket, azóta ők a szomszédnak adták a saját EEG41IW-t.
Tisztában vagyok vele, a Dyson mit tud, a többi csak kullog utána.
Nekünk is van egy PureQ9, a mindennapokban az van használva háromféle forgófejjel.
A zsákos sokkal higiénikusabb, nem kell mosogatni a tartályt, ( mint korábban írtam, minden gépemnél a karbantartás játszik), kiveszem a zsákot, megy a kukába, bele a tiszta.
Nem kell a szivacsokat mosogatni.
De mivel nem vagyunk egyformák, én így látom ezt a a világot, Te meg a saját szemszögedből.
-
pjen
félisten
válasz
Gömbike #91935 üzenetére
. Van egy Dyson V12, egy philips Fc723 és egy hoover aksis porszívóm. Mind porzsák nélküli. Van egy Elux super szilencer, egy Thomas takarítógép szintén porzsákos és van még.egy.vezetékes porzsák nélküli philips. Tudom miről beszélek Az,hogy Neked 15 éve volt pórzsák nélküli semmit nem jelent. Azota picit fejlődött a ciklon rendszer. Viszont azt leírhatnád a porzsákos miben fejlődött a zsákon kívül..
-
Gömbike
senior tag
Anno a ZCX6440 az egyik legkomolyabb porzsák nélküli volt a hazai kereskedelemben. Akkor, 2010-ben 30.000 Ft volt!
Pár évig használtam, tudom miről beszélek.
Azután jó áron volt egy helyen az EEG41IW, ennek már 8. éve és soha nem fogok mást venni, csak porzsákost. A garázs porszívóm is zsákos, sokkal higiénikusabb.
-
Reaper
őstag
Sziasztok!
Miele szerviz hol van most budapesten, lehetőleg pesti oldalon? A Szetei megszűnt, próbáltam a Miele oldalán találni egyet, a legközelebbi Dunakeszi lett volna, de ott háztartási kisgépekkel nem foglalkoznak. C2-t kéne kitakaríttatni (user error), de egy pont után nem tudom hogy lehetne szétbontani. -
-
tibbike01
őstag
válasz
aliali #91928 üzenetére
Ki kell cserélni. Pont ez a lényege, hogy minden, amit eddig felszívott megy a kukáva, higénikus. Ha belemarkolsz a porzsákba és kiszeded a nagyobb darabokat, akkor porzsák nélküli porszívóként üzemelteted.
Ha sok a padló olyat keress, amihez adnak parketta fejet. Én valami jóképű Elektroluxot keresnék, ami minél csendesebb. Tök másabb élmény full csendben porszívózni. Alaposabb tudsz lenni, mert "nem hajt a zaj".
Pl ezt.
-
aliali
csendes tag
Sziasztok!
Maximum 50 ezer Ft-ig keresek porzsáko nélküli porszívót, de olcsóbb is jo
(soha nem volt porzsákos nem ismerem)
Jelenlegi 12 éves Samsung porzsákos nélküli porszívó feladata magát..
75% padló, 65 nm lakás,de attól függetlenül legyen erős szívó szívóerejeKöszi!
-
Land
veterán
Sziasztok!
Maximum 140 ezer Ft-ig keresek felültöltős mosógépet.
Nincs semmi extra elvárás. Ha van 5 év garis, az előny lehet.Köszi!
-
sütőből kellene olyan, ami tud valamiféle tisztítást (úgysem értem a pirolitikus meg a katalitikus között a kükönbséget) és esetleg gőzöl is
van ilyen 200k alatt? -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok,
Vásároltunk egy SAMSUNG WW90DG6G94LKU4 elöltöltős mosógépet, ami tegnap meg is érkezett. Tegnap, illetve ma elkezdtünk vele mosni, van elég sok, mert az előző után már 1 heti mosnivaló is összejött. Automata adagolóval rendelkezik. Viszont annyi problémánk van, hogy az öblítőt hiába állítjuk 3. mennyiségi fokozatra a ruháknak nincsen öblítő illata sem 4, sem 2 öblítési fázis esetében sem.
Mi lehet a probléma? -
krisi047
senior tag
Sziasztok! Vasalót keresünk, de meglepődve tapasztaljuk, hogy több eddig bevált márka, pl. a Bosch is eltűnt a piacról. Milyen időtálló és jó minőségű gépet ajánlanátok 20-40 ezer között? Nyilván az ár/érték lenne a döntő. Lehetőleg ne csepegjen a gőzöléskor, és könnyen lehessen vízkőmentesíteni. Köszi!
-
Mauzes
addikt
válasz
maglew #91914 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Ugyanúgy 1x25A van jelenleg. Bár bővíteni szeretném legalább 32A-ra, ha engedi a szolgáltató. De még így is kicsit keménynek tűnik, ha lenne egy 7,2 kw-os nagyfogyasztó egy ilyen hálózaton.
És értem, hogy az indukciós 7,2 kw-os névleges fogyasztása akkor igaz, ha minden zóna a turbó fokozaton megy (ami nem életszerű). És hogy emellett is ritka, hogy minden fogyasztód a háztartásban egyszerre menjen.
De a gépek "átlagos" normál fogyasztására kíváncsi lennék, hogy mennyi áramot visznek el. Van itt olyan, aki méregeti ezeket real használat alatt?
Olyan szcenáriók esetére gondolok, mint pl:
- az egy családi kaja főzésnél elég átlagos, hogy 2 főzőlapon rotyog a kaja hosszú időn át, és mellette sütőben sül a hús. Ez összesen vajon mennyi áramot vesz fel?
- és ha peak időszak van, akkor mennyire ugorhat meg a fogyasztás? Ha mondjuk éppen vizet forralsz az indukcióson max fokozaton, közben valaki kaját melegít a mikróban, forró nyár miatt megy a klíma is, és a szárítógép meg a háttérben működik? És akkor random előfordulhat, hogy fater épp barkácsolni akar a pincében valami géppel, vagy anyuka porszívózna, akármi hasonló?
És mindezek közben az állandó fogyasztók is pörögnek a háttérben, mint hűtő, kazán/bojler, gyerek nézik a házimozit, sötétben égnek a lámpák, stb. -
maglew
aktív tag
Sziasztok! I
Indukciós főzőlap vásárlás előtt állok.A gond az, hogy max 25A áram van a lakásban és egy fázis.
Ez vajon elbírja, ha mondjuk mellette megy még egy sütő meg egy klíma?Az electrolux SaphireMatt típust néztem ki, mert talán erősebb az üvege, mint a többinek.
Mi a vélemény róla, ki milyet tudna ajánlani ami bevált és jó? Vagy a fémkeretes jobb lenne, de az meg állítólag jobban karcolódik.Kb 180.000 Ft-t terveztem be rá.
Sütőben is keresgélek, ha van jó áron megbízható kérlek ajánljatok sütőt is.
Köszönöm. -
Gömbike
senior tag
Érzelmileg fejlett gázszerelők és tanult, hatalmas intelligenciával bíró nejeik a célcsoport😤😤😤. De mindegy is, mi vesszük meg ennek a fajnak, de legalább megismerkedünk a termékek sokszínűségével, hogy könnyebb legyen a döntés a valódi bérből ( nem a kozmetikázott) élőknek.
-
Dorian
félisten
válasz
OPiiPO #91903 üzenetére
Dehogynem az ár irreális, a termék hatékonyságához képest. Csak van aki megfizeti, tehát üzletileg nem irreális.
De tényleg, nem 2 hanem 4 éve vettem a fagyasztószekrényt 118.000 Ft-ért (legyen jelenleg egy ugyanolyan 150). Tökéletesen működik, ami azt jelenti, hogy lehűti és hűtve tartja amit beleteszek. Ennyit várok el tőle. Nem egy műalkotás, de nem is kell annak lennie, mert el van téve egy félreeső helyre, ami fagyasztószerkényeknél amúgy szvsz általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- BestBuy topik
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- iPad topik
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged