- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
Szeretném a saját tapasztalatomat megosztani.
2022-ben az árammizéria végett lecseréltük a két, addig hibátlanul működő kombi hűtőnket erre. [link]
Az élet úgy hozta, hogy ez mellé vettük ezt a napokban. [link]
Amiért írom e sorokat, az azért van, mert a samu nagyon csendes, de ez az lg kompresszor hang, borzalmas.
A samu hangját eddig nem is vettük észre, de az lg mikor bekapcsol, morajlik a környezet. Nem hangos, de a samuhoz képest egy aggregátor.Nyilván nem fogom visszaküldeni, mert egyrészt üzletben vettem, másrészt az otthoni környezetben más a hang frekvencia.
A Candy borhűtő hangját megszoktuk, mert az normál kompresszoros, azt tudtuk, hogy milyen lesz.
De az lg🫣
-
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Beépíthető mosogatógépet keresek, méret a lényeg jeligére!
jelenlegi 6 éves beko megadta magát.
-
-
-
8
senior tag
PHILIPS XC3031/01 3000 vezeték nélküli porszívó 25,2V
MM25 kuponnal 58.499
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_philips-xc3031-01-3000-vezet%C3%A9k-n%C3%A9lk%C3%BCli-porsz%C3%ADv%C3%B3-25-2v-1470274.html -
BBéci
legenda
Ha nem ipari mennyiségű jégkockára van szükség, megteszi a mindegyik hűtőszekrényben lévő alaptartozék. A miénkben 2-2 tálca szolgál erre a célra, kettőt rögtön kivettünk, mert bőven elegendő a másik kettő. Ami fontos, kizárólag ásvány/forrásvízet töltünk bele. Nem rontom el a whiskymet csapvízzel.
-
Degeczi
nagyúr
Töltögetés valóban nyűg lenne, azt tényleg csak ha nagyon nem oldható meg az odavezetés.
De többnyire nem gond, hiszen általában a konyhába kerül a hűtő, ahol van a közelben vízvezeték, gyárilag pedig mellékelnek is pár méteres műanyag csövet (és vízszűrőt is), neked csak egy T elosztó idomot kell bekötni pl. a mosogató csaptelep csatlakozása előtt. -
kress
aktív tag
válasz
Ramoskaa #91273 üzenetére
nem saját tapasztalat, én is néztem még ezeket és neten legtöbben a sima hűtőt ajánlják
minél több cucc van benne annál több dolog tud elromlani, beposhad ha nem használod, vizes tartályt töltögetni kell vagy oda vezetni a vizet, ami megint plusz hibaforrás, vízkő esetleg stb. (kb. mint a scanneres nyomtatók esete)
persze lehet nem lesz gond vele, de nekem nem ért annyit
-
axioma
veterán
Megeri a hutovel integralt jegkockagyartast? Nalunk a parom szeretne, de praktikusabbnak tunik kulon keszulekkent, ami csak akkor van eloveve, amikor szezonja van [es ugyanakkor elrakhato pl. a szendvicssuto vagy teaforralo].
-
PitLee
őstag
válasz
f4lcon #91267 üzenetére
Lehet még fokozni +1 aksi és a
Samsung Clean Station
https://youtu.be/9iSa7UlditM
és akkor mehet a cleaning 1000-el -
van teszt a tudatosvasarlo-n, ahol a top5-ben benne van a Samsung VS20B75ACR5 alias 'Jet 75'
most a ses.hu-n 99.990-ért vihető, sőt a fizz.hu-n 4POR75K kóddal még szállítással együtt is 98.400így néz ki egyébként a Top5 a linkelt oldalon:
- Dyson V15s Detect Submarine
- Samsung VS20B75ACR5
- Samsung VS20B75AGR1
- Dyson Gen5detect Absolute
- Dyson V15 Detect Absolute
nincsenek tesztelve a kínaiak (Xiaomi, Dreame, stb) de ezekből: AEG Bosch Cecotec Dyson Electrolux Eta Hoover Kärcher Miele Niceboy Philips Rowenta Samsung Sencor Shark minden, összesen 138 típus.
nem akarom azt a látszatot kelteni, mintha ez lenne a tesztek tesztje, érdemes nyilván a helyén kezelni mindent, de szvsz a Jet75 100-ért egy elég ütős választás. -
BB9000
senior tag
válasz
vilmose33 #91259 üzenetére
Szia!
Nekem a Smartmi 1S mechanikus verziója van. Pár éve már használom. Van ennek "okos" változata is, de az okosítás felára nekem nem éri meg, mert nálam egy olcsó, de jó minőségű Deltaco okos konnektorba van dugva és bármikor áram alá tudom helyezni, amikor kell. A linkelt okoskonnektor nálam teljesen megbízhatóan működik, távolról is kapcsolható és még méri is a hősugárzó fogyasztását! Az app napi, havi statisztikát is mutat.
Tapasztalatok: A mechanikus hőfokszabályozó nincs bekalibrálva. Ez csak azt jelenti, hogy nincs jelölve rajta a hőfok. A tapasztalat az, hogy az általad preferált hőfoknak megfelelő tekerőállást kb 2 nap alatt meg lehet találni és onnantól kezdve nem kell eltekerni. A ki és bekapcsolásnak erős kattanó hangja van, ami igényel némi megszokást. -
8
senior tag
Fejet tudsz rá venni (ali, temu, német amazon), új szűrőt is.
Akksit fel tudod újíttatni gyárinál nagyobb kapacitású cellákkal garival.De ha újat szeretnél, szerintem ez a linkelt philips jó választás árban, és 25V-os, így a hatékonyabbak között van. Kérdés, hogy a hozzá adott forgófej anyaga neked megfelelő-e adott felületekre amin használnád. Úgy látom nincs benne keményebb sörtés rész (én csak olyat vennék, amiben van).
De ki kell próbálnod használatban és kiderül. Erre van a 14 nap. -
8
senior tag
válasz
szkrtms #91258 üzenetére
Alzáról siguro sajátmárka.
pl ez lowfrost, van fehérben is, 96k.
12 év kompresszor gari. És 3 év gari van rá, így ha ezen belül adod el, könnyen elmegy majd.
https://www.alza.hu/siguro-tf-j140s-fresh-d7575601.htm -
vilmose33
őstag
Sziasztok!
18nm szobába szeretnék okos fűtőtestet. Nem sokat menne csak este-éjszaka pár órát mig nem jön a meleg.Néztem a Xiaomi Mi Smart Space Heart S-t,de azt írják a teszt videó alatt,hogy nem jó a szoftver és nem kapcsol le ha eléri a beállítot hőfokot.
Illetve ha van hasonló ajánlott. -
szkrtms
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen hűtőt ajánlana egy fiatal párnak? A keret 90k körül van, nem kell valami hatalmas, de azért 2 ember cucca elférjen benne, általában itthon főzünk szóval van hogy sok ételes megy bele. Olyanokat néztem aminek a fagyasztó része is azért használható méretű.
Ezt néztem első körben, valakinek van tapasztalata a márkával? Azért sem akarok nagyon drágát mert az albiba ahova megyünk nincsen, és mivel a legtöbb helyen van, ezért ez itt maradna/eladnánk egy esetleges költözéskor jó eséllyel. -
Batib
őstag
Akksis állóporszívót vennék. Egy 3-4 éves xiaomit váltana, melyne a fej része ment tönkre.
Csak keménypadló, 25-30 nm, felmosó nem kell.
Ezt a Philipset néztem ki, ( most akciós) van ennél jobb ajánlat hasonló áron? Esetleg Dream V11? -
BB9000
senior tag
válasz
laca71 #91253 üzenetére
A motor cseréje nem ilyen egyszerű! A hibás C3-as gyártási éve is fontos, mert az határozza meg, hogy milyen motor és milyen motorvezérlő van benne. Az EU szabályozása miatt 2019 utáni gyártási év esetén a porszívók motorteljesítménye nem lehet 800W felett. Ha a meghibásodott készülék 2019 utáni gyártás, akkor egy régi 1600W-os C3 motor nem lesz jó hozzá, mert a motorokkal együtt 2019 ben a motovezérlést is fejlesztette a Miele és az újakba már az új vezérlés van.
-
laca71
aktív tag
Miele c3 porszívóban meghalt a motor , csak a nagyobb teljesítményű motort kaptam hozzá , de azzal nem indul el, csak felvillan az adott fokozat ledje, dobjam a hulladék udvarba, és a gond letudva..?
-
H-Mano
tag
Üdv!
Samsung porszívó alkatrész(ek)hez tudnátok web kereskedői linket küldeni?
Köszi. -
tibbike01
őstag
válasz
Reddevil84 #91247 üzenetére
Trikolor és Markabolt.shop ilyen webáruház. Írhatsz nekik, lehet velük alkudozni. Ha jól tudom, amúgy egy üzlet a 2 csak más néven.
Főzőlap elszívó elektrolux/aeg-nek jó a vezeték nélküli kapcsolat az automata elszíváshoz.
Sütő Samsung bespoke, hatalmas sütőtér, jóféle sütősin. Én 130ezer ftra lekuponoztam a samsung oldalán.
Mosogatógép: Bosch-t nagyon dicsérik, de a Gorenje most idén 2025ben kijött pár új modellel, azok is jók lehetnek.
Hütőből no frostos legyen és minél nagyobb belső térrel. Lg, Samsung, wirlhpool jó ezekből.
Mikróból a whirploolnak van a legszebb beépíthető mikrója, de a Samsungnak is van egy új modellje amit 73ezererre lehet kuponozni.Szerintem engedd el az egy márkából való választást. Azt vedd, amelyik friss model, halk, robosztus, nagy teljesítményű, hasznos funkciói vannak....stb. válaszd ki a kiszemelteket, állitsd be hozzájuk árfigyelőt az árukeresőn. Hívd fel a legolcsóbb helyeket....stb. A budapesti LG bemutatóteremben pl 12% kedvezményt adnak, ha náluk vásárolsz.
-
pana0017
senior tag
válasz
Reddevil84 #91247 üzenetére
Szia. Mi nemrég voltunk hasonló cipőben, Bosch volt a preferált márka. 3-4 webshopból - ahol ezt jelezték is külön - kértem csomagajánlatot. Eléggé elszomorító volt, 1,6 millió körüli összegről beszélünk és 20-40 ezer forint kedvezményeket adtak.
Cserébe pár héte glamour napon a kinézett mosógépet meg tudtam venni 60 ezer forinttal olcsóbban.
Egy próbát megér az ajánlatkérés, de Bosch esetében nekem az a tapasztalat hogy érdemesebb az akciót nézni amennyiben nem sürgős. -
Reddevil84
tag
Sziasztok!
Szeretnénk egy komplett konyhàt berendezni, tehát hűtő, mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, mikro, elszívó.
A keret nem végtelen, de azért jó lenne ár-értékarányban venni dolgokat és nem feltétlen gagyikat.
Van olyan áruház, bolt ahol ha egyszerre veszem meg akkor ad nagyobb kedvezményt, vagy érdemes külön külön akciókat nézni?Melyik márka az aminek mondjuk jó így egyben a termékcsaládja?
-
Revesz
aktív tag
Sziasztok!
Electrolux oldalán van olyan kupon ami működik most?
Vennem kell egy mosógépet és jó lenne faragni egy kicsit az árából. -
-
atirag
őstag
Árat azért nem írtam feltétlenül mert próbálom a lehetőségekhez mértem alacsonyan tartani a kiadást. beépített és 14 teríték kb.
-
atirag
őstag
Úgy tűnik mosógatógépet kell vegyek. 7 év után vezérlő panel hibás lett a whirlpool wio3t323 . Milyen gépet érdemes most venni ami jó lehet legalább ennyi ideig? Ahogy nézem a mostani gépeket jelnetősen több vizet fogyasztanak mint a whirpool. Ez miért lehet vajon?! Nem elsődleges,de érdekes.
-
tibbike01
őstag
válasz
csemberlen #91236 üzenetére
Valóban nem pontosan vízlágyító (nem fizikailag vonja ki az ásványi anyagokat), de hasonlóan működik. Nem csak a gépet, de a ruhákat is védi.
A szűrőházon és a szűrőn átáramló vízben feloldódik a kristályos polifoszfát amely vízlágyító tulajdonsággal rendelkezik.
A feloldódott kristályos polifoszfát burkot képez a keménységet okozó kálcium- és magnézium ionok köré, ezáltal oldatban tartja őket és megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását zárt térben lévő felületeken (csővezetékek, tartályok, kazánok, vízmelegítők, és egyéb tartozékokat). -
tibbike01
őstag
Akik öblítő nélkül mosnak remélem azért egy ilyen vagy ehhez hasonló vízlágyítót használnak, hogy a vízkő ne csessze szét a ruhákat. Nálam alap ez a vízlágyító és a 40fok és a Coccolino/Silan sensitive öblítő. Nameg a persil színes/fekete/fehér valtozat. Így a tuti.
-
i400
senior tag
válasz
TomMusic #91229 üzenetére
Érzékeny bőrrel jelen! Ami bevált az általában a babáknak való mosószer és az is módjával, öblítő helyett pedig 1/3 ecet 2/3 víz plusz pár csepp preferált illóolaj (levendula, citrom, teafa mikor mi van itthon). Fél év után csináltam nagytakarítást a mosógépben, de alul néhány szöszmöszcsomón kívül nem volt más (2 felnőtt 1 gyerek, és van hogy 1 nap 3x megy a gép
).
-
TomMusic
őstag
-
iatti
aktív tag
válasz
TomMusic #91224 üzenetére
ha nem vagy autószerelő, bányász, hentes, akkor átlagos felhasználású ruhánál felesleges literszám mosószer meg az öblítő. én egy hangyafasznyi folyékony mosószert rakok, meg fehérnél esetleg ecet. öblítő kilőve. biztos fajn lesz az illata a ruhának, de azért csak vegyszer, ami érintkezik a bőrrel.
-
BB9000
senior tag
válasz
TomMusic #91220 üzenetére
Ribarszki fórumtárs ajánlását követve öblítőből 2020 óta ezt használom: Denkmit fertőtlenítő hatású öblítő. 4 kupaknyit töltök az utolsó öblítővízbe és fél órán át hagyom benne ázni a ruhákat. Nekem az illata is nagyon bejön. Mára ez maradt az egyetlen öblítő aminek számomra kellemes az illata.
Régen volt még a Lenor Summer, de azt 2018-környékén megszüntették és kihozták helyette a Summerbriese-t. A flakon megtévesztésig hasonló, de az új illat számomra kibírhatatlan. -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Idén év elején vettünk egy ilyen Electrolux mosógépet: [link]
Már az elején is hallottam, de ahogy telt az idő, erősödött egy hang, amit akkor hallani, amikor a dob jobban elkezd mozogni, tipikusan mikor centrizés gyorsul vagy lassul és bemozdítja jobban a dobot. Ilyen gumis-nyüszögő hang, íme: [link]
Találkozott már valaki ilyennel? Bug vagy feature?
Elég gatyának tűnik és bosszantó, hogy friss gépnél ez van. -
Zolás
addikt
Nálunk persil és ariel mosópor van coccolino öblítővel. Fürdőszoba felújítás miatt kiszedtük a betonból a régi csövet, egyharmadig volt tele fekete trutyiszerű összeállt cuccal. Ez 27 év termése, a mosógép volt takarítva rendszeresen, de a lefolyó csőbe csak megállt a trutyi. Most máshová került a mosógép, így új cső van a betonban. Egyrészt örülök, mert a következő 20 évet remélhetőleg kibírja, másrészt ha nem rakatom át a mosógépet, 5-10 év és eldugult volna. Csőgörénnyel biztos ki lehetett volna pucolni.
-
Nagya21
addikt
-
TomMusic
őstag
válasz
szabonagyur #91214 üzenetére
Na csináltam trisós, majd citromsavas mosást kétszer. Majd egyet nyomtam hypoval is.
Most megy a 2. kör üres mosás átöblítésnek. Egyébként még most is jönnek ki a leeresztőcsőből kis szürke maradványok. Viszont mintha a bűz talán megszűnt volna. Bár enyhe hypo szag van még az első átmosás után.
Egy biztos, öblítőt többet nem használok. Viszont kérdés, hogy mosószerből is van olyan, amit érdemes kerülni? Eddig ezeket használtam: [Tomi Sensitive ], [Denkmit White Sensation].
Szerk.: na ezt nem válaszként, hanem új hozzászólásként akartam írni. -
Nagya21
addikt
válasz
szabonagyur #91210 üzenetére
lehet rossz szériát láttál, de kis lidl akkus multicsiszolóval olyan élet lehet rittyenteni, hogy csak na.....
Üdv Nagya -
válasz
bigrob #91203 üzenetére
Közben ránéztem a Ninjára, én nem venném meg fagyihoz, ez gyakorlatilag egy szofisztikált késes mixer. Nem hűti direktben az edényt, fagyott alapanyagot kell beletenni, és azt aprítja szét "krémesre". Mondják is a tesztekben, hogy jó eredményt ad, de ne számíts bolti jégkrém vagy fagyi állagra, annál jegesebb, vizesebb lesz.
Még a Domonál és a Sagenel és el kell találni a receptet, meg a mennyiséget, de akkor nagyon tuti fagyi vagy jégkrém élményt ad, nem vízes, nem jeges. Egy-egy ilyen jól eltalált kombo, és minőségi tejszín, joghurt esetén képes hozni egy Ben&Jerry's szintet. Eléggé hullámzó tud lenni, néha itt is bejön a jegesedés, sok dologtól függ, még az is számít mennyire van előhűtve a gép, milyen hőfokú alapanyag kerül bele, előfözöd e vagy sem, stb... De itt legalább a lehetőség benne van, hogy jó eredményt adjon, a Ninjanal mindig csak közepes lesz. Szerintem szánd rá azt a plusz pénzt, és vegyél inkább egy Saget.
-
Szevam
senior tag
válasz
szabonagyur #91190 üzenetére
Russell Hobbs desire matte charcoal 3in1 botmixerbe botlottam bele. Jóságát nem ismerem, de most a metróban bónuszokkal csak 12000 Ft. Média marktban 13000 Ft. Ha összegyűltek a pontjaim lehet veszek egyet
.
-
válasz
bigrob #91203 üzenetére
Kicsit régi infóim vannak, és a Ninja működési elvét nem ismerem, de igazi fagyit csak úgy lehet készíteni, ha keverés közben hűtöd. Vannak erre amúgy manuális módok is, pl. jéggel teli dupla zacskóban rázogatás, csak legyél elég kitartó. Ha ez a gép is így működik, akkor ok lesz, ha nem, akkor amit készíteni fog, az csak sorbet vagy jégkása szerű valami lesz.
Én pár éve vettem egy DOMO DO9252I -et. Akkor ez volt csak a piacon, ami hűtős, meg a Sage BCI600. A Sage eléggé közkedvelt volt amúgy, és elég jó minőség, kb. mindenhol ez jött szembe a neten (reddit, stb..) ha otthoni fagyigépek után kutattam mélyebben. Azért a Domo lett, mert csak ez volt raktáron akkor. Nagyon jó, azóta is használjuk, de 3 főre az 1.5 literes tartály is elég kevés tud lenni, simán befaljuk elég gyorsan (nem tartok fejben mindent, és idén még nem használtuk, de ha jól rémlik, akkor bőven nem lehet ezekben annyit készíteni, mint ami rájuk van írva, mert felül kijön ahogy növekszik a térfogata, talán 1 liter lehet a realitás). Ha meg vendégek is vannak, akkor pláne nem elég, 2-3 kört kell csinálni, és ez elég sok idő.
Látom azóta változott némileg a piac, bejött pár új modell, ezekről nincs infóm. A lényeg, hogy a keverés közbeni direkt hűtésre figyelj, és a tartály méretére.
-
TomMusic
őstag
-
Nagya21
addikt
válasz
TomMusic #91201 üzenetére
Hali!
A Hypo, az penész ellen jó.
Ha elöltöltös, akkor betöltöd a 2-4l hypót, kiveszed a mosogatószer tartót, beakasztod ide a kifolyócsövet, és elindítasz egy centrifuga programot.
Vagy:
megvárod míg betölti a vizet, pillanatálj, betöltöd a 2l hypót, és lezavarsz egy 40-60°c mosást.
Üdv Nagya -
bigrob
őstag
Fagyi készítő gépet használ valaki?
Mindenhol tolják az arcomba ezt a Ninja Creami-t, megéri ez az árát?
(Deluxe-ot venném a nagyobb adagok miatt) -
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Kézi mixert keresek. valami combos kéne, (gyermekünk gluténérzékeny, és a gluténmentes tészták nagyon sűrűek) a tálas mixeker nem megoldás sajna, nemes egyszerűséggel nincs hely neki
500+ W-os kéne.
Eddig egy Gorenje M500DC -volt de nem bírt 2 évet, ennél valami tartósabb kéne.
Köszönöm. -
TomMusic
őstag
Hali,
Tegnap megcsináltam ezt a trisós - ecetsavas - Lanza tisztítós kört egyszer, most csinálom másodjára.
Valószínűleg nem lesz elég. Neten sok helyen látom, hogy hypoval is próbálják, és az beválik sokszor. Próbáltátok már hypoval? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest