- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A tokok után a bele való
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
eckerol #89865 üzenetére
Nekünk itthon egy Bosch Series4 8Kg-s mosógépünk van, szeretjük nagyon. Egy keskeny Smsungot váltott ég és föld a Bosch javára....
Októberben volt 2 éves, átlag napi 1,5-2-t megy (5 tagú család) eddig nincs baja.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
eckerol
újonc
válasz
gkalmar #89880 üzenetére
Téged konkrétan ez az öntisztítás győzött meg a serie 6 mellett? Néztél mellé serie 4 alternatívát?
Egyébként most úgy általánosságban a Serie 6 szárítógépeknél, ahol a kondenzátor öntisztító, ott is lehetséges és szükséges is szűrőpaplant/szivacsot rakni a kondenzátor elé? Vagy nem lehetséges, de szükséges lenne?
-
tibbike01
őstag
Arra számítanék, hogy itt a fórumon legalább mindenkinek van otthon 1 mosógépe, 1 a szüleinek, 1 a munkatársának és 1 a szomszédjában is. Amikor a tagok vették a mosógépet, akkor körülnéztek a neten, mérlegeltek, átnézték a funkciókat, szolgáltatásokat, véleményeket olvastak, beszéltek az eladókkal...stb. Ezekre a megfigyelésekre, tapasztalatokra, véleményekre várnék. De nem igazán van itt ilyen.
-
pjen
félisten
válasz
tibbike01 #89879 üzenetére
Szerintem Te egyébként is félre érted a fórumot. Az átlag tagnak 1 mosógépe van, arról tud véleményt mondani. Az összes többit össze lehet ollózni a netről. Aztán vagy igaz, vagy nem. Bemész az MM be és megveszed a legszebbet.Veszel 5 év garit és lesz ami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gkalmar
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek. Végül egy öntisztítós serie 6 bosch-ra esett a választás 3+2 év garival, mert arra jutottam, hogy nincs olyan készülék, aminek a kondenzátorát értelmesen lehetne kívülről takarítani, így is, úgy is szét kell szedni időnként darabjaira.
-
tibbike01
őstag
Nem érted, hogy miért számít egy használati tárgy kinézete, amiért kiadsz több, mint 200ezer ft-ot és legalább 6-7 évig fogod bámulni minden nap a fürdőszobában. Ráadásul még jó nagy is! Nekem nagyon is számít. Bocsi, ha Fiat Multipla-val jársz, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz
idegen lény #89873 üzenetére
Igen, nem fogom nagyobb fordulaton használni. Max 1200 vagy 1400. Tehát, ha veszek egy gépet ami 1600-at tud, az ugye 1600-as fordulatra van zajcsillapítva, méretezve, súlykiegyenlítve...stb, akkor jól járok nem?
Az autópályán 130-as tempóval menni is jobban jársz egy dízel Passattal (ami 160at is tud menni), mint egy ezres Suzuikval.
Miért nem találok jobbat az LG-nél? Melyik funciója, tulajdonsága olyan jó az LG-nek, mert hogy desginban nagyon szarok.
Tudom van a DD, de a többi gyártó inverter motorja olyan rossz lenne?[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Akkor ne Economy International Shipping szállítással rendeld, ha lehet mással is.
#89872 tibbike01
Úgysem fogod használni nagyobb fordulatszámon, mert szétszedi a ruhákat. Vegyél LG-t, azt kész, annál jobbat nem találsz.[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
tibbike01
őstag
válasz
eckerol #89865 üzenetére
Segíteni nem igazán tudok, de pont ugynabban a helyzetben vagyok, mint te. Mosó és szárítógépet szeretnék venni. Van is rá keret bőven, 220ezer ft körül/db, de mégsem tudok választani. Eddig, amire jutottam, hogy minél nagyobb mosási kapacitás, minél nagyobb centri fordulatszám és minél nagyobb dobméret a jó irány. Ezeknél erősebb a szerkezet, jobb a súlykiegyenlítés, jobb a zajszigetelés...stb. Hiába lenne neked elég egy 7kg-os mosógép, ha van rá keret a 9-10kg-osat vedd, mert jobb lesz. A nagy dobméret meg kényelmes.
Jó lenne az összefoglalóba beírni, hogy mely extra funkciók, mire jók, melyiket érdemes választani. Automata mosószer adagolás, farmer/fekete ruha program megléte, gőz funkció, automatikus vízköztlenítés, wifi, dobvilágítás...stb.
-
cd930
aktív tag
válasz
Begbiebike #89867 üzenetére
Ebay-en 3,9 USD, ez mennyiért érne ide? 9,9 USD szállítással nyilván nem érné meg.
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
spileraaa
senior tag
Akkor este lehet meg is rendelem. Te mennyiért vetted és hány éve hogy már nem működik rendesen ?
De ez lehet valami újabb kiadás? mert még szerepel két betű pluszban a végén Samsung MS23K3614AW/EG /
Chatgpt erre végül írt választ csak a régiót jelöli a két plusz betű:
Az "/EG" jelölés a Samsung termékeknél általában az európai piacra szánt modelleket jelöli, különösen Németországot. Ez azt jelenti, hogy a Samsung MS23K3614AW/EG mikrohullámú sütő valószínűleg a német piacra készült. Az ilyen régióspecifikus modellek kisebb eltéréseket mutathatnak a helyi szabványoknak és vásárlói igényeknek megfelelően.
A pontos különbségek és a régióspecifikus jellemzők megismeréséhez javasolt közvetlenül a Samsung ügyfélszolgálatához fordulni. Az előző üzenetben megadott elérhetőségeken keresztül felveheti velük a kapcsolatot, hogy részletes tájékoztatást kapjon.[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
eckerol
újonc
Sziasztok!
Bosch mosógép és szárítógép vonalon érdeklődnék, hogy mi az érdemi különbség a Serie 4 és a Serie 6 között?
Tudom, már fel volt téve ez sokszor, de nem nagyon lett kibontva és a válaszok is eléggé ellentmondásosak, szóval bedobom még egyszer, hátha.Volt aki, azt mondta a Serie 4 majdnem hulladék szint, ennek ellenére láttam többször is ajánlott linkeken Serie 4 készülékeket, illetve sok Serie 4 van a bestseller listák élén jó véleményekkel, bár gyanítom itt rájátszik erősen a kedvezőbb áruk is. A 4 meg 6 is "csak" Made in EU, szóval abban sem látom a különbséget.
Részemről van keret 6-osra is, csak egyelőre nem látom mivel nyújt többet, a Bosch összehasonlító oldalon nekem a különböző tulajdonságok szinte teljesen kínaiak, full laikus vagyok, életem első költözése lesz, nem igazán értek ezekhek a gépekhez.
Szárítógépből olyat szeretnék, amibe nyugodtabb szívvel tehetek minél több fajta ruhát, itt megérheti a 6-os jobban?
Szárítónál láttam ajánlva azt is, hogy jobb olyan, amin nincs SelfCleaning öntisztító kondenzátor, és magadnak oldod meg a szűrőpaplannal. Viszont amin nincs öntisztító az meg csak Serie 4 a szárítóból, szóval már kicsit elvesztem. -
cd930
aktív tag
válasz
Begbiebike #89861 üzenetére
Hú, ebbe én is beszállnék, vékonyodik a miénk is.
20+ éve a Prohardveren
-
oszy
veterán
válasz
gkalmar #89843 üzenetére
Nekem LG RH80V3AV6N és nagyon megvagyunk vele elégedve. Igaz ez öntisztítós:
"Kondenzátor kényelmes tisztítássalÉlvezze az automatikus kondenzátortisztítás előnyeit és felejtse el a manuális tisztítást!"
A két és fél órás program sokszor egy órával is lerövidül és megmaradnak a ruhák illatai, ami eddig sima mosás után sem volt jellemző.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
arcsin
senior tag
válasz
Begbiebike #89861 üzenetére
Neken a gorenjehez a Heilmann webshopból volt a legolcsóbb és a legjobb is. Nézz rá, talán még orczy?
[ Szerkesztve ]
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok, egy garázsszerű, fűtetlen helységbe keresnék kisebb hűtőt. A helységben a nagyobb hidegekben minusz 1-2 fok is lehet, viszont nem találtam olyan hűtőszekrényt (fagyasztót azt igen) amely a leirás alapján 10 fok alatt is működik... Tudtok javasolni ilyen tipusokat? Illetve ha a fenti környezetben használom a hűtőt, ártok neki? Arra gondolnék, hogy 10 fok alatt maximum kikapcsol a hűtő, de komoly meghibásodást nem okoz. Mivel egy fagyasztó tetejére tenném jó lenne, ha hidegben nem olvadna le...
-
cd930
aktív tag
-
cd930
aktív tag
válasz
idegen lény #89856 üzenetére
Vajas vagy sajtos, egyremegy, mindkettőnek brutálisan átható illata van, nagyon beteríti a konyha-étkező-nappali szentháromságot, hiába tolom maximumon a nagyteljesítményű Cata elszívót.
20+ éve a Prohardveren
-
spileraaa
senior tag
Ez úgy látszik tényleg kerámia mert az amazon oldalán is azt írja nálunk 200 euró ezért kerestem rá külföldön is
https://www.amazon.de/-/en/MW3500-Microwave-MS23K3614AW-EG-Scratch-Resistant/dp/B07RHSNK3M?th=1
Viszont úgy látom hogy a sarokba van egy Start gomb és azzal indul nem pedig a tekerő gombal mikor mondjuk 2 percre tekered és úgy elindul ?
Amúgy ez a gomb ami nálad nem működik rendesen vagy rosszul láttam és a tekerő gombal indul és az rosszalkodik nálad?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
cd930
aktív tag
válasz
Anselmussss #89850 üzenetére
Esetlege egy emagos újracsomagolt Heinner?
20+ éve a Prohardveren
-
cd930
aktív tag
válasz
spileraaa #89852 üzenetére
Bocs, megint GRX linket küldök egy Samsung mikróra
Annak idején asszem én is onnan vettem. Már elég kontaktos a tekerője, legalábbis nagyon nehéz rábírni, hogy felfelé menjen az idő, összevissza ugrál, akárhogy tekerem.
Mondjuk a terszon elvan, csak pattigatott kukorica készül benne, mert annak benn nagyon durva szaga van.@többiek: erre a kontak problémára van jó megoldás? (már ha egyáltalán kontakt)
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
cd930
aktív tag
válasz
Anselmussss #89850 üzenetére
Keskeny gépből nem nagy a felhozatal.
A Hanseatic az Otto/Quelle saját márkája több mint ötven éve. Nem tudom, milyen minőségű, a GRX-nél van 100ezerért[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Anselmussss
újonc
Sziasztok! Remélem jó helyre írok, mosogatógép vásárlás előtt vagyok szívesen vennék ajánlásokat. Ami fix hogy szabadonálló legyen és keskeny, max. olyan 200k-ig.
-
BBéci
legenda
válasz
f4lcon #89847 üzenetére
Azoknak a pulóvereknek a bevarrott címkéje szerint nem tilos a szárítás? Van három Springfieldem, soha nem jutott eszembe géppel szárítani. Csakis fektetve.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nekünk 2019-es a Gorenje, de lekopogom kutya baja.
igaz, a feleségem panaszkodik, hogy mennek össze a ruhák, de nem mind. az összes Springfield kötött pulóverem mondjuk nekem is össze ment, így leszoktam arról a márkáról.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
cd930
aktív tag
válasz
arcsin #89844 üzenetére
Pont a magas hőfok és a 3x-os fogyasztás miatt nem is praktikus.
Az alacsonyabb hőfokú hőszivattyússal is sikerült már tönkretennünk pár kényesebb ruhát, amiket előtte nem gondoltunk kényesnek..@gkalmar
Hogy válaszom is legyen, én 6-os szériájú Bosch körül nézelődnék, sokévnyi topikkedvenc Gorenje használata és kukázása után azt vettünk. Két szűrő van a fenti részen, plusz még egy lent is.Ha olcsóbb verzióban gondolkozol, akkor azt vedd, amit legalább 5 év garival adnak. Rendre előfordul ilyen promóció.
20+ éve a Prohardveren
-
gkalmar
csendes tag
Sziasztok,
Szárítógép vásárlás előtt állok és tippet szeretnék kérni tőletek márkára és típusra. A legfontosabb szempont, hogy könnyen tisztítható legyen, a kondenzátor legyen hozzáférhető helyen, ne kelljen atomjaira szétszedni a gépet. Az öntisztítós megoldásokban nem hiszek. -
313313
addikt
-
i400
senior tag
válasz
313313 #89837 üzenetére
Még nem, megy a vajúdás. De akció végéig van még 6 napom
[link] ilyen Serie 2-ből van 3 db az irodában, az előző cégtől örököltük őket, napi 1 program a minimum amit mennek, ridegtartáson vannak, és senki nem tudja milyen idősek. Felhasználási szokásaink nem ennyire durvák átlag 2 naponta 1 adag. -
Gömbike
senior tag
válasz
jackbacsi87 #89835 üzenetére
Igen, jól gondolod. Az utolsó csavarig wh. Csak a felírat más.
De a wh csoport itt Európában csak és kizárólag a mikróiban adja át a tudását és minőségét.
Vagy esetleg a mosógépeiben V-zug néven.
A szintén a wh által gyártott KitchenAid gépeket azonos kategóriában simán alázza a Kenwood.Ez viszont a feleségem átélt, megélt tapasztalata, aki 53 évesen tette le a cukrász szakvizsgáját.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
E.Kaufmann #89836 üzenetére
Mostanában nem követem a topikot, kb 1 éve amikor olvasgattam akkor ez volt emlékeim szerint az ajánlott.
-
ANDROID???
addikt
WHIRLPOOL, csodamárka.
Na most nem azért, de ...
A mosogatógép idő előtt befejezi a programot. A kijelzőn olvasható felirat: Az F15, a BE/KI és az START/Szünet LED gyorsan villog.1. A leeresztőtömlő túl alacsonyra van pozicionálva,
vagy háztartási szennyvízelvezető rendszerbe
vezet le.
Ellenőrizze, hogy a leeresztőtömlő vége megfelelő magasságban van-e (lásd: ÜZEMBE HELYEZÉS). Ellenőrizze a levezetést a háztartási szennyvízelvezető rendszerbe, és ha szükséges,
szereljen be légbevezető szelepet.
Na ez 5 évig nem volt rosszul pozícionálva, akkor most mi lelte?
Levegő van a vízrendszerben. Ellenőrizze, hogy a vízrendszer nem szivárog-e, illetve más probléma miatt nem jut-e be
levegő.
Ez meg mi a francot jelent? Nem kötöttem rá kompresszort.
Tippelek, szivattyú cserés benne, tévedek? Ötletek?
A gép még garanciás.
Arra tippelek, kijön a szaki, majd a jelzésem után 5-7 nappal jó esetben, és szépen kiköti a gépet majd elviszi magához 1-1,5 hétre minimum. -
313313
addikt
Ha nem vettél még. Nekem egy Serie2 ment tönkre 7,5 év és jó 5000 ciklus után. Mi maradtunk egy ilyennél....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
jackbacsi87 #89835 üzenetére
Miből gondolod? Ahogy nézem, a név már a Whirpool-é jó ideje és gyártani se nagyon gyártanak már külön divízióként.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy még mindig ár/értékben a Bauknecht mikrók ajánlottak?
Ezt a 253-ast néztem ki. -
apóka
aktív tag
Szia!
Nálunk hasonló tünetet produkált egy 20+ éves Samsung. Eltömődött a cső, ami a vizet vezeti le a kompresszor párologtató tálcájára. "Kicsit" szét kellett szednem, de a hibát megszüntettem.
Ez a cső a hűtő belsejéből indul, jellemzően a hátfalon van. Nálunk keresztül ment az alsó fagyasztó részen és onnan folyt ki a víz, meg jegesedett a fagyasztó.Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
Batib
őstag
Esetleg nézd meg az olvadékvíz elvezetőt. Lehet, hogy eldugult. A normáltér hátulján egy csatorna. rajta egy lyuk. Az szokott eltömődni.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
mekker
őstag
válasz
OPiiPO #89771 üzenetére
A légtér szennyezésről meg csak annyit, hogy nem a főzés lesz a legmeghatározóbb faktor ezen a téren, szerintem kb. elhanyagolható
Pedig ez komolyan veendő szempont. Pár éve olvastam erről BME-s és külföldi értekezést is, és brutál sok NOx-et termelnek, amit ki kell szellőztetni. Persze a fűtőszálas, meg az indukciós is termel melléktermékeket, de az egy másik kérdés.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott egy ~11 éves AEG kombi hűtőszekrény, ami alatt az egyik napról a másikra lett egy tócsa. Majd a következő nap is.
Azt gondoltam, hogy a kompresszor gyengélkedik, és olvadt, de a fagyasztó simán hozta a -18 fokot.Jelen helyzetben merre lenne érdemes keresgélni a hiba okát?
-
arcsin
senior tag
válasz
zoli121 #89828 üzenetére
Ha a szmötyi zavar a lamellák között akkor vegyél egy lamella fésüt aztán porszivo. Eluxost tudom ajánlani, epp nem elérhetö, de máshol is kapható.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Van egy majdnem 5 éves Siemens wt47r440/02 hőszivattyús szárítógépünk. Tegnap a kondenzátoron a képeken látható lerakódást? vettem észre. Mennyire kell aggódni miatta? Most még szépen szárít.
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
Gömbike
senior tag
válasz
robag93 #89826 üzenetére
Konkrétan nekem nagyon tetszik.
van olyan étel, ( tudom, ezért kapni fogok rendesen), amit profi módon, odafigyelve csak gázon tudsz elkészíteni a mi eddigi megszokott kultúránk és ízlésünk miatt. Pl. rántott máj, velő.Nyilván, aki az élete meglévő részét indukcióson az állítgatások figyelésèvel töltötte, nekik gyerekjáték ezen dolgok, de az én gyermekkoromban még a sparhelt volt a tűzhely. ( digitális állítás a nagypapa keze volt az elfogyasztott pálinka, azaz “ áramfelvétel” tekintetében🤣). S szerintem a mai napig is energia felhasználás/hatékonyság tekintetében előkelő helyet foglal el.
-
robag93
aktív tag
Beépíthető sütőt és mikrót kellene vásárolnom. Tudtok most valami bestbuyt rájuk?
-
idegen lény
őstag
válasz
Ezatánnemám #89822 üzenetére
De ezeket nálunk nem árulják, ezek amerikai márkák, Kenmore és Oreck.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Ezatánnemám
újonc
válasz
idegen lény #89818 üzenetére
„a SEBO-n kívül egyik álló porszívónak sincs porzsákja”
Ezt azért nem állítanám ilyen magabiztosan. -
iatti
aktív tag
válasz
idegen lény #89818 üzenetére
panyelbe az erkélyen szokás üríteni?
persze semmin se lepődök meg a mai világban.
-
313313
addikt
Hello
Úgy néz ki elhalálozott a régi mosogatógépünk(Bosch sms25ci01e/d4) idén novemberben lenne 8 éves. Átlag napi 2,5-3 kör ment benne. Valószínű fűtőmotor hiba+komplett takarítás.Amit keresünk, új gép, 60*60-as szabadonálló inox. Belül full fém ház (műanyag aljút nem szeretnék), felső evőeszköz fiók kizárva(mostaniban a legalsó fiókban van egy evőeszköz tartó). Márkára: Bosch, Gorenje, Eletrolux.
Segítséget előre is köszönöm.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
idegen lény
őstag
válasz
Héraklész #89814 üzenetére
Ezzel nem igazán értek egyet. Nem panel lakásban is lehetnek szűk helyek. De a fő problémát inkább abban látom, hogy sok panelnek nincs erkélye, és a SEBO-n kívül egyik álló porszívónak sincs porzsákja. Erkély nélkül hol ürítenek? A lakásban, ahol közben a por fele visszaszáll a légtérbe? De a szomszéddal közös erkély sem biztos, hogy olyan alkalmas az ürítésre. Például nyitva van a szomszéd ajtaja, ablaka, a V8-nál nagyon hangos is, meg hát alul-felül erkély van. Mindenképpen sokkal higiénikusabb egy panelben porzsákos porszívót használni. Sokszor több port szívok ürítéskor, mint Deutsch egy ködös brüsszeli reggelen.
-
Gömbike
senior tag
válasz
spileraaa #89813 üzenetére
A rozsdamentes mikrók magasabb árkategóriába tartoznak.
Komolyabb wh/Bauknecht ( ugyanaz az utolsó csavarig, mint a wh, még a típus szám is u.a.) itt tudsz olcsóbban venni [link]
Ez mondjuk kivált egy komplett sütőt [link] , [link] ilyen van nekem is, csak wh és újabb kiadás. De ez csak érdekesség, hogy milyen széles spalettán léteznek mikrók.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz
retesz147 #89809 üzenetére
Az a baj hogy csak azon az egy oldalon ír kerámiát és máshol mind ezt írja belsőnek: Epoxy
Pedig ha kerámia lenne tökéletes lenne mert ilyen tekerő gombos keressek kerámia belsővel de egyet sem találtam.
Gömbike
Amit írtam
Whirlpool MWP101W
azt úgy láttam nem olyan belsővel rendelkezik mint amit írtál : "whirpoolok rozsdamentes belsővel."Hanem zománcozott belsővel van de sehol nem találom ezeket az információkat. Egyetlen oldalon láttam a román Altex ott ezt írta: emialiat ami magyarul zománcozott jelent .
[ Szerkesztve ]
-
4D4M
senior tag
Nagyon nagy megelégedéssel használom a Bosch által halandóknak is közreadott cikkszámkeresőjét robbantott ábrákkal és eddig minden alkatrészt 1 héten belül meg is küldtek. Kérdésem az lenne, hogy működik ilyen más gyártóknál is? A szervízek gondolom minden gyártótól kapnak ilyet, de meglepődnék, ha a usereknek is elérhetővé tenné mindenki. Kíváncsi vagyok, hogy ez egyébként már az a trend, hogy annyira kevés a szakember, hogy gyakorlatilag rábólintanak(vagy legalábbis nem akadályozzák) a gyártók, hogy a userek maguknak szereljenek.
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Gömbike
senior tag
válasz
spileraaa #89808 üzenetére
Életemben előszőr mikrót 1983-ban kezeltem. Ez egy nagy böszme szovjet mikró volt, fém belsővel.
Azóta volt már sencor, de longhi, fehér belsővel, samsungok kerámia bevonattal és lg, whirpoolok rozsdamentes belsővel.
Ezek alapján számomra a legmegbízható gyártó, de csakis mikró tekintetében a wiccpúl.
Utána az lg, samsung.
A samumg Mo-i hivatalos szervizelése erősen közelít a semmihez. Azaz gyötrelem. Ha visszaolvasol a nevem alatti bejegyzéseknél, olvasni fogod a kálváriát.
A műanyag fehér belsőst nagyon nehéz tisztántartani, a kerámiát a legkönnyebb. A rozsdamentes belső kényes, azt is úgy kell “karbantartani”, hogy egy pohár vízbe fél citromot bele kell facsarni, majd felforralni és hagyni kb. 10 percig állni, hogy a citromos gőz elvégezze a feladatát. Utána simán papírtörlővel kitörölni. Lehet, hogy a szennyeződés mértéke ismétlést fog kérni, de dörzsivel, vagy karistolós szivaccsal nem érdemes takarítani egyik változatot sem.
Az árkülönbség nagyjából tükrözi a minőséget is.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #89751 üzenetére
Azt tudtam, hogy nem hermetikus a zár, mindenesetre annyit segít, hogy már nem az egész szoba büdösödik, hanem közvetlen a páraelszívónál érezni valamit, mikor rákezd a szomszéd a kátrányban sütésre.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
spileraaa
senior tag
válasz
Gömbike #89807 üzenetére
Ezt már meg kaptam csak a színe a különbség mindkettő zománcozott ha minden igaz? Mert a hivatalos honlapján sem kaptam erről információt. Amúgy miért a Whirlpool az ajánlott mivel jobb mint a hasonló kinézetű társai? Hiszen 8-12 ezer forinttal drágább is mit tud többet vagy egyszerűen csak megbízható?
Sajnos nagyon nehéz megtalálni milyen a belseje a mikrohullámú sütőknek.
Pl. ennél kerámiát ir
Samsung MS20A3010AH
Árukeresőn viszont már ezt írja: EpoxyErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Szerintetek bestbuy szárítógép tipikus szerint mit ajánlanátok?WoT:jimmbo
-
zozy84
senior tag
Sziasztok,
Tudom, hogy hülye kérdés .....
Vízforraló és kenyérpirító vásárlás.
Tefal mindegyik.
Az új konyhabútor munkalapja és a konyapult is fekete lesz. [ilyen]
Melyik illene jobban oda? És van-e lényegi különbség kösztük? Árban kb ugyan annyi.[fekete kenyérpirító]
[fehér kenyérpirító]
[fekete vízforraló]
[fehér vízforraló]A kávéfőző Delonghi fehet színű.
Köszi előre is.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Winnie The P #89800 üzenetére
Pörög az, csak rossz topicban kérdezel
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest