Hirdetés
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Sziasztok. Csak bosszant, hogy a Tkomosnak nem jár frissítés. Írtam a fogyasztóvédelemnek, a válasz lényege:
"Javaslom, tájékoztassa az esetről a Nemzeti Média –és Hírközlési Hatóságot. Itt bejelentheti panaszát. Telefonszám: (+36 1) 468 0673, email: info@nmhh.hu
Kérem, a hatóság álláspontját, válaszát küldje meg egyesületünknek. Tanácsadói feladatokat látunk el, nem képviselhetjük ügyfeleinket, emiatt nem tudom panaszát továbbítani."
Jó lenne, ha aki sérelmesnek érzi a Tkom eljárását, minél többen panasszal élnénk. Én küldöm a magam részéről. -
fatty
aktív tag
Megjött magyar régióra is a frissítés.
-
Zsolt112
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen én indítottam el a dolgot.
Most felraktam én is a 3.0.7.0-t és kipróbáltam, nálam nincs változás sajnos, ugyanúgy emelgeti sötétben a fényerőt. -
dkonka
csendes tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Most raktam fel, rá próbálok ha lesz alkalmam és addig nem jelzi más.
-
tsilver
aktív tag
Érdekes nekem globál verzió van, (nem is telekomos). és egy hónappal később kaptam meg a 3.0.3-ast és ezek az újabbak egyelőre nem látszanak, mindegy, hogy hova állítom a régiót.
-
feloman
aktív tag
válasz
eeestvan
üzenetére
Én be vagyok jelentkezve, s a régió váltással jöttek is a frissítések.
Nekem annyi észrevételem van, mintha jobb lenne a wifi kapcsolódás az itthoni telekomos routerre, régebben ki-be kellett kapcsolnom a wifit néha, hogy működjön, amióta fenn van az új verzió - lekopogom - nem kellett még. Másik itthoni új és régi telefonokkal - Samsung A71, Samsung A55, Samsung S21 FE, Vivo X200 FE - ilyet sosem kellett. Maradjon így
-
eeestvan
tag
Aki régióváltást csinál az be van jelentkezve a xiaomi fiókjába? Mert ez még nekem soha nem sikerült. Én is próbálkoztam átnevezős trükkel, de már a régiekkel nem lehet megoldani [ez] lenne az új rename trick de sajnos ez sem működik nálam.
-
elekresz
tag
Telekomos telefont nem lehet valahogy megtrükközni 3.0.7-re?
(Pár netes átnevezős trükkel próbálkoztam, sikertelenül) -
Diamond500
senior tag
Egyszer itt beszéltük, hogy sötét szobában,ha a képernyő fehér oldalt jelenít meg,akkor "rángatja"a fényerőt fel-le.Ez megmaradt? Páran innen küldtünk .bug reportot is.
-
Drughi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Semmi, ugyanaz minden
-
cyber86
őstag
Nekem is jön Austria régión.
-
Drughi
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Jól látom jött ki új frissítés?
Version
3.0.7.0.WOCEUXM
OS
HyperOS 3
Android
Android 16
Release date
2026-01-04
File size
8.25 GB -
mistar
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Szia!
Én évek óta, többedik készülékemen használok Nillkin tokot. szerintem jó.
Több leejtést megúsztam és többféle vezetéknélküli töltővel is (autó, asztali és 800 ft-os IKEA-s) működik -
Diamond500
senior tag
Tudtok olyan tokot ajánlani ,ami viszonylag jól védi a telefont (nem csak egy vékony szilikon),és megy rajta a vezeték nélküli töltés?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki a telefonra kameravédőt? Most épp olyan tokom van, ami "magasabbra ér", mint a kamerasziget, tehát ebben az esetben nincs probléma. De vannak olyan slim tokok is, amik viszont nem ennyire védik a hátsó kamerát.
Alapvetően a kérdés talán még annyi, hogy ez mennyire befolyásolná az elkészített képek minőségét?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
bombibmw
veterán
Egyáltalán nem használtam az Spen-t, így nem hiányzik.
Szerettem volna kipróbálni más márkát is, ezért szóba se jött Samu.migabi24
Fotóban talán jobbnak mondanám a X15-öt, de alapvetően elégedett voltam az S23U-val is.
Nálam a méret volt az igazi oka a váltásnak.
Ezt simán berakom a zsebembe úgy, hogy nem húzza le azt.
Egyetlen problémám, hogy az usb dac-füles kombóval pattogást hallok, ami eddig nem volt. -
Nem kizárt, hogy a Chrome-ot kicsit megengedőbben kezeli az OS, olvastam valahol, hogy van egy whitelist appok bundle ID-ival a rendszerben, amiket enged futni a háttérben. De ha lehet nem váltanék FF-ról, asztalin is ezt használom (és kényelmes, hogy lehet oda-vissza küldeni oldalakat egyszerűen), illetve uBlock Origin csak itt megoldható mobilon szerintem.
-
Drughi
addikt
válasz
Savageboy
üzenetére
A kedvéért leteszteltem. Elkezdtem írni a hsz-t, közben messengerben válaszoltam egy karácsonyi üzire, megnéztem egy kb 2perces yt videót, meg időjárást és végigpörgettem a facebook történeteket.
A hsz megmaradt.
Chrome-ot használok.Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok kibékülve a HyperOS-szel.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Savageboy
üzenetére
Én is P30-ról jöttem, de a x15 nem tudja überelni,még most sem a Huaweit.Olyan érzésem van,mint mikor régen volt egy Nokia telefonod,aztán váltottál másra.Akkor érezted igazán mennyire felhasználóbarát,logikusan átgondolt szoftvere van.Ez itt nem mondható el szerintem. Jó készülék,kezdünk összeszokni,jobbat nem találtam volna...de.....
-
válasz
bombibmw
üzenetére
Én Huawei P30-ról váltottam, nem rossz telefon, de a szoftveres nyűgök miatt kicsit csalódás.
Pl. előbb is elkezdtem írni ezt a hozzászólást, de közben váltottam Messengerre majd vissza és a HyperOS 3 nevetségesen agresszív memóriamenedzsere egyből kilőtte a háttérből a tabot, így újra kellett hogy töltse a Firefox Nightly az oldalt és elveszett amit addig beírtam... Nevetséges, hogy egy 12GB RAM-mal szerelt flagship ilyeneket csinál.
Hozzáteszem, hogy már áttúrtam néhány tucat guide-ot és próbáltam beállítani amit lehet, hogy ne csinálja ezt, de látszólag mindez semmit nem használt. Redditen olvastam a panaszkodást, hogy akik szimulátoroznak telefonon azoknak is kb. 1 perc után crashel az app ha 3.6GB felett használna RAM-ot.
-
Drughi
addikt
válasz
bombibmw
üzenetére
Valóban nagyon kevés ilyen készülék van a piacon. Nem fog hiányozni az S Pen?
Illetve nem jött számításba mondjuk az S25 Edge? Az is hasonló teljesítményű, kamerában majdnem az S25 ultra szint, csak kisebb az akku, de a topic szerint nem vészesen.
Én még a Vivókkal.szemezgetek, az X200 FE ami hasonló mint az X15 -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Sok-sok év Samsung után váltottam Xiaomira, a 15-re.
Én eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Viszonylag kicsi és könnyű készülék.
A költözés nagyon gyorsan lezárult és a Mi mover mindent átvitt, amit szerettem volna.
Minden működik rajta, aminek működnie kell és a rendszer is tetszik.
Aliról rendeltem üveget, amivel elvileg megy az ujjlenyomat olvasó.
Ha beválik, majd jelzem és megosztom.
Az üzemidővel kifejezetten elégedett vagyok.
Egyedül a sötét mód, amit bekapcsoltam, mert én jobban szeretem.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

-
Diamond500
senior tag
Kellmemes Ünnepeket,és frissítésekben gazdag új évet kívánok,minden fórum társamnak!!
-
-
Zsolt112
tag
Sziasztok!
Nektek működik az akkumulátor védelem?
Az az opció hogy 80 százaléknál leállítja a töltést.
Nekem ez be van kapcsolva, működött is eddig rendesen, de ma vettem észre hogy nem állította le a töltést 80 százaléknál és nem is jelenik meg az értesítés amikor töltőn van hogy le fogja állítani 80 százaléknál. -
Drughi
addikt
Nekem így vannak a beállítások. A tokot kizárnám, mert 3 féle tokkal is simán megy napi szinten.
Esetleg próbáld meg az NFC helyreállítást, szerintem ez reseteli a dolgokat. (Lehet újból hozzá kell adni a kártyákat). De ha így sem megy, akkor én manuálisan törölném a hozzáadott kártyát és újra hozzáadnám.Mellesleg hogy adtad hozza?
1 vagy több kártya van hozzáádva? Melyiknél fordul elő?Nálam 4 kártya van (unicredit,wise,revolut,szép kártya). Az alapértelmezett az unicredit, de ha mással fizetek, akkor google walletbe megyek be és onnan fizetek
-
válasz
Diamond500
üzenetére
Rendes bankkártya van feltanítva. A tok már régen megvan, azért azt kizárnám. Kimondottan az update után kezdte, addig soha nem volt vele gond. Naponta többször fizetek, ezért nagyon zavaró, amikor épp nem működik. Valamikor napokig jó, utána nem megy...
-
-
Egyszerűen nem működik az NFC. Nem érzékeli a terminál.
Át kellett váltanom az összes kártya opcióra a felismert kártyák helyett (nfc beállításokon belül) De néha így sem megy. Így is előfordul, hogy kell a telefonnak 2-3 restart, mire működik. Frissítés előtt nem volt ilyen baja.
-
Sziasztok. Nektek nem vacakol az NFC frissítés óta? 1 darab bankkártya van feltamítva, és elég sokat problémázik mióta kint az új rendszer
-
fatty
aktív tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Akkor venned kell egy xiaomi fülest

-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen, egy Redmi buds 6-ot csatlakoztatva,szépen megjelenik az 2 füles ikon..akkor ezt is tudjuk. Gondolom akkor csak Xiaomi füleseket jelez ki a mindig látható értesítési sávon

-
fatty
aktív tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Megpróbáltam, Redmi fülessel van ikon, Sanag fülessel csak értesítést lehúzva van ikon. Gondolom nem xiaomi a fülesed.
-
Diamond500
senior tag
Ahh köszi..
Mégegy gondom lenne..ha bt füles van csatlakoztatva,nem mutatja az értesítősávon.(csak ha lehúzom,akkor látszik) "Ikonok megjelenítésének testreszabásánál" be van kapcsolva a füles kijelzés .Lenne helye,próbáltam úgy is,h kikapcsoltam más jelzést ha ez lenne a gond.De így se. Itt a fórumon láttam egy screenshotot,hogy valakinek mutatja 2 kis füles ikont. -
fatty
aktív tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Beállítások/ értesítések és állapotsor/ képernyőzár/ formátum/ ne mutassa...
-
Diamond500
senior tag
Srácok,ha zárképernyőn váltakozó képeket hasznàlok,akkor hogyan kapcsolható ki,hogy ne irogasson ott mindenféle szöveget?
-
FTP-n keresztül szoktam.
A legtöbb androidos fájlkezlőben van FTP kliens. Az létrehoz egy FTP megosztást és a windows intézőből már látod is a telefont is tudsz benne böngészni és másolgatni, WiFi-n keresztül. Nekem ez vált be a legjobban.Én a file manager plus alkalmazást használom ehhez is és ott pedig a remote fülön lehet beállítani a megosztást.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager
-
Land
veterán
Üdv! Otthon vezeték nélkül van ajánlott, gyors módszer fájlmásolásra a telefon és a PC között?
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Szerintem ez a válasz nem nekem jött
Mindenesetre hasznos.Engem a téma kapcsán az érdekel, hol találkoztok reklámokkal?
-
válasz
bluemirage
üzenetére
Esetleg a MIUI Ads Helper is jól jöhet, a legtöbb olyan hely össze van szedve benne, ahol reklámokat lehet tiltani.
-
A reklámok kikapcsolhatóak, de nézz meg több youtube tutorial-t... lehetőleg frisset.
A különböző Xiaomi telefonokon... lehet, hogy a Hyper OS főverzió számától függően is... eltérő helyeken (nem 1-2 hely) van eldugva a gyári alkalmazásokhoz rendelt reklám.
Ha pl. nem használsz gyári alkalmazást, akkor nyilván reklám sincs... mert azok használatakor jöhet fel.
-
ot93
senior tag
igazából a magas frekcenciás rezgések elvileg ami nem jó a kamerának, az meg ugye futáskor szerintem nem lép fel.

[1802 dkonka]
Csak szimplán kiraknám a motor kormányára, pl. gps navigáció miatt.
Tartót esetleg be tudod linkelni? -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Bár érintőlegesen kérdeztem, de ki-milyen témát használ? Nézegettem az alap lehetőségeket, van egy rahedli, ami fizetős is. Ami engem zavar, az alap óra widget, mert nagy és sok helyet foglal. Kisebbeket találtam, de mindegyiket telepíteni kell, és pedig nem akarom telepakolni ilyenekkel a telót. Az iOS üveghatás nekem bejön, vagy ahhoz hasonló.
Kíváncsi vagyok, ki-mit mond. Mókolni nem szeretnék vele, ha letölthető a Témákból, az volna a legjobb.
Előre is köszi a válaszokat.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen telefont.
Samsungról váltott itt valaki erre a mobilra?
Át lehet vinni mindent rá Smart switch-el?
A reklámokat ki lehet kapcsolni az elején rögtön, vagy mókolni kell? -
sharp007
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen, ki volt kapcsolva. Hiába csináltam szabályt, megint bekapcsolt a Ne zavarjanak.
-
sharp007
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Ki volt kapcsolva. Most csináltam egy szabályt, Indít 0:00, Befejezés 0:01. Erre gondoltál?
-
sharp007
tag
Sziasztok! A Ne zavarjanak (félhold) random aktiválja magát a telefonomon. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudnám véglegesen kikapcsolni, eltüntetni, letörölni, kilőni az űrbe, mert nagyon idegbe ver. Köszönöm! (HOS 3.0.6.0).
-
szabeska
addikt
Van olyan Telekomos, akinek jött a 3.0.6.0?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy van aki Samsungot használt Xiaomi elött?
-
Diamond500
senior tag
Majd szóljatok,ha javították mert én ritkán frissítek 😁
-
Zsolt112
tag
Én is küldtem.
-
Pumaz89
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Lehet, ha mindenki küldene jobban odafigyelnènek rá. Küldtem én is egyet.
-
dkonka
csendes tag
Robogón használtam párszor motoros tartóval volt a kormányra rögzítve, nem vettem észre változást a kamerás képességeiben. Vagy motoron videóznál vele? Olyat nem csináltam. Amúgy aliexpresszről rendeltem alu motoros tartót, elég jó cucc, golt vagy 3500 huf de frankón tartja a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)