Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
csemege86 #19753 üzenetére
Csak olyan termékre fogadja el a Tesco kassza a SZÉP kártyát, ami szerintük a lakásfelújítás kategóriába esik (festék, szerszám, világítás-víz-gáz-fűtés alkatrészek).
https://www.tesco.hu/zones/kampanyok-nyeremenyjatekok/segitseg-a-felujitasban
Miután kiválasztod, hogy SZÉP kártyával fizetnél, akkor mondja meg, hogy a vásárolt termékek mekkora részére fogadják el a kártya.
-
axioma
veterán
válasz
csemege86 #19753 üzenetére
volt harom, osszevontak lett egy, ez a "klasszikus", ami most a szallashely
aztan inditottak az aktiv magyarokat azt talan iden, de annak ha jol tudom kisebb az eves korlatja is meg konkretan sportolasra kene elhasznalni, arra csak az szokott kerni penzt aki mar tudja mire hasznalja (mig az osszevont, szallashely cimen levot kb. barmire, pl. napi meleg kajara egy csomo elfogadohelyen, vagy amekkora keretek vannak egy csaladi nyaralas egyetlen szallasszamlaja, konnyu elhasznalni) -
csemege86
tag
válasz
Hosssszu #19752 üzenetére
Nekem ez új, mert nagyon régóta nem kaptam ilyen juttatást. Viszont nekem két zsebet mutat a rendszer. Ez miért lehet? (Ráadásul ha már régóta van így, igazán eltüntethenék onnan a már nem létező zsebeket, mert nagyon zavaró.)
+ Mostanában látom, hogy a Tesco önkiszolgáló felajánlja, hogy fizethetek Szép Kártyával, még akkor is, ha alkoholt is veszek. Ez is régi dolog?
-
csemege86
tag
válasz
nggabi #19750 üzenetére
Az internetbankban a Szép Kártya adatoknál a három zseb közül az egyik szürke, inaktív. A másik kettőn sincs semmi (egy ideje nulla az egyenlegem is), de azok aktívnak tűnnek, számlaszám is van feltüntetve hozzájuk. A vendéglátás zsebnél viszont nem. Ez csak azért fontos, mert új munkáltatóm van, aki majd újra utal rá, és szeretném a vendéglátásra rakni.
[kép] -
válasz
Littoral #19746 üzenetére
Nyilvánvaló baromság az, amit a "kiberbiztonsági szakértő" állít. Kliens oldalon van fent valami keylogger, vagy az ügyfél adta meg rossz helyen az adatait.
A kommentek is érdekesek. Ismerem azt a kollégát, aki konkrétan ezeket az ügyeket intézi, és ilyen esetekben a bank nem térít vissza semmit.
-
yogibear
addikt
válasz
nggabi #19747 üzenetére
Rettegtetés.
Aztán kiderül majd hogy de mégis felrakott a telóra vmi adatlopó appot (az áruházban is csak hónapokkal, évekkel későb derülnek ki), vagy vmi előfizetéses oldalról kerültek ki sz adatai...
A plasztikot sosem használni netes vásárlásra, mert onnan is kikerülhetnek az adatok és 2FA csak EU-n belül van... netes vásárlásra webkártya, amin csak az elváráslandó összeg van... Plasztikon is beállítani napi limitet, plusz hogy csak Magyarországon használható...
Ha külföldre megy, akkor ezeket a netbankban átállítani/megemelni, ha vége akkor vissza...
Tuti, hogy a csaj adta ki (akár akaratlanul is) az adatokat, pl egy netes vásárláskor mikor pl. Temun vett olcsó nyakláncot a plasztikkal. -
Littoral
aktív tag
A Simple alkalmazás egy balesetéről.
Szerencsére nekem egy virtuális kártyára van kötve, de jó lesz szemmel tartani. -
Oldman2
nagyúr
Packeta alkalmazásban, Androidon nem tudok a Google Pay-en keresztül fizetni.
Másnál mi a helyzet? -
Már tárgytalan.
-
namenlos
tag
válasz
smallmer #19741 üzenetére
A sima kedvezményprogramos kuponok úgy működnek, hogy aktiválást követően vásárolsz az adott partnernél a kártyáddal (teljes áron), és majd a bank fogja neked utólag (a következő havi zárásnál) jóváírni a kedvezményt. Azaz nem közvetlenül a kereskedő adja a kedvezményt.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
OTP prémium ügyfélként kaptam egy notebook.hu 10%-os kedvezményt. Ezt az alkalmazásban aktiváltam, de semmi kuponkódot nem kaptam. Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet felhasználni a kupont?
Köszönöm szépen!
-
-
namenlos
tag
válasz
Klaus Duran #19737 üzenetére
Ha takarékszámla, akkor az hétvégén nem működik, webszámla/perselyszámla működik.
-
xrvman
őstag
válasz
Klaus Duran #19737 üzenetére
Most próbáltam ki, webkártyáról főszámlára, ment az utalás.
-
Sziasztok. Másnál működik a számlák közötti utalás? Tegnap és ma sem tudtam.
-
DS39
nagyúr
Megint karbantartás van?
Még az otpbank.hu sem tölt be nálam. -
DS39
nagyúr
Ismét egy jól sikerült app update lett.
Belépésnél nem adja fel az ujjlenyomat beolvasás funkciót és csak pin kóddal lehet belépni...
Amellett lassú mint a dög.
(Bár ez utóbbi lehet megint szerver probléma) -
skroy
senior tag
válasz
Oldman2 #19729 üzenetére
Bocsánat, az kimaradt, hogy az alkalmazásinfón belül értesítések, aztán alul értesítéskategóriák.
Még valami: az értesítéskategóriák csak akkor látható, ha a beállítások/értesítések/speciális beállítások résznél be van kapcsolva az, hogy "az egyes alk.ok értesítési kategóriáinak kezelése". -
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos Samsung telefonon a Google Wallethez van kapcsolva a bankkártyám. Az érintéses vásárláskor adott értesítési hangot lehet állítani? Sehol nem találom. Köszönöm!
-
gxcman
tag
Sziasztok!
OTP Internet bankot használok, és pár hónap múlva lejár a kártyám...kapok újak, és jött is sms, hogy ellenőrizzem a POSTÁZÁSI címét.
Pár éve már sikeresen ellenőriztem a címet, de most nem találom melyik fül, melyik menü, ahol megtalálom, a kért adatot....meguntam keresni.
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Rhino666 #19719 üzenetére
egyébként bármi olyan böngészővel, aminél a useragent módosítható, azzal ki lehet játszani.
de azt hozzáteszem, hogy az új webjük mobilon való tiltása nem nagy érvágás, mert annál tényleg jobb az app...
a régit hagyják elérhetőnek, mert az még gyors is, egyszerűen kezelhető, stb. -
-
DS39
nagyúr
válasz
Rhino666 #19716 üzenetére
ez valószínűleg nem lesz elég, attól még a platform alapján szűrhető.
kérdés inkább az hogy régi netbankba beengedik-e a mobilosokat, mert arra nem tér ki az OTP üzenete. (csak az újon jelenik meg, #19704-ben látható módon)yogibear: nem tudod teljesen elkerülni, mert az appon keresztül lehet átutalási limitet módosítani.
-
yogibear
addikt
-
-
yogibear
addikt
És ezt a f*stalicskát erőltetik rá a mobilosokra...
-
-
buczkor17
csendes tag
Másnál is megint rossz az aplikáció vagy csak nálam ? .......
-
oba
addikt
Ti tudtok utalni az applikációban? Eleve baromi lassú az egész app, de utaláskor is valami olyasmit ír ki hogy nem jött visszajelzés a tranzakció sikerességéről. A pénzt nem vonja le, a tranzakcióknál semmi nem látszódik belőle. Egy katasztrófa mostanában az egész. Tudom hogy volt tegnap a támadás a szerverek ellen... de már jó pár napja ilyen lassú szar nálam. Gyorsegyenlegre várni kell 1 percet is. Androidon használom. Újratelepítés, telefon gyári visszaállítás megvolt már.
-
xrvman
őstag
Ha a felhasznált hitelkeretemet idő előtt átutalom a hitelkártyaszámlámra, akkor az nem okoz galibát?
Mert eddig forduló után kapott értesítéskor, az appba belépve mozgattam át folyószámlámról a hitelszámlámra.
Gondoltam mi van ha forduló előtt a teljes felhasznált összeget átmozgatom? -
DS39
nagyúr
Jófejek. Tehát aki mobil platformon nem akarna telepíteni appot, annak is muszáj lesz.
Mondjuk az app tényleg kényelmesebb mint ez az oldal telefonról, de akkor is.
-
Peter.70
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest