Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Poco F9 Ultra – diszkófény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
-
21903 - 21801
21903 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
segítsen valaki értelmezni ezt az otp-s hirdetményt: https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/otp-partnerek-jovairas-reszveteli.pdf
hogyan választják el az I. és II. szakaszt? azok átfedésben vannak, pedig nem mindegy, mikor utalnák a promóciós pénzt...
-
Moleman
addikt
Tavaly őszi számlanyitási akció esetében járt a 30+10 ezer a számlanyitástért.
[https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/MASS_Persely_oszi_reszveteli_2025_v2.pdf]
5. pontban levő szabály szerint, 12 hónapig nem lehet felmondani, ha meg akarom tartani a 30-at.
Erről tud valaki valamit? Volt olyan aki akkor nyitotta és már megszüntette? Valóban visszakérték a 30-at?Ami miatt megszüntetném 1 év előtt, hogy ne terheljék be a második éves kártyadíjat, ha nem muszáj.
Én voltam már hasonló helyzetben egy másik banknál, az évforduló előtt pár nappal lemondtam/visszaadtam a kártyát, így nem terhelték be a kártyadíjat, aztán az évforduló után pár nappal megszüntettem a számlát is. Nem tudtak mibe belekötni, nem kértek vissza semmit.
-
Benhill
őstag
Tavaly őszi számlanyitási akció esetében járt a 30+10 ezer a számlanyitástért.
[https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/MASS_Persely_oszi_reszveteli_2025_v2.pdf]
5. pontban levő szabály szerint, 12 hónapig nem lehet felmondani, ha meg akarom tartani a 30-at.
Erről tud valaki valamit? Volt olyan aki akkor nyitotta és már megszüntette? Valóban visszakérték a 30-at?Ami miatt megszüntetném 1 év előtt, hogy ne terheljék be a második éves kártyadíjat, ha nem muszáj.
-
yogibear
addikt
Kis tanulság mára (nekem) kártyaaktiválás ügyben...
Megjött az új kártya, netbankban aktiváltam, a régi el is tűnt... eddig ok.
Simple appban töröltem a régit hozzáadtam az újat, de aktiválási kód nem jött...
A kártyán le van tiltva az online vásárlás, (arra van a webkártya), de emiatt nem tudta aktiválni a Simple a kártyát... beállítás 100 huf-ra, ekkor végre megjött az aktivációs kód, hurrá...
2. kör Xiaomi Pay-ben is cserélni a kártyát...hozzáadás oké, de hitelesítéshez nem jön semmi kód... és csak a telefonos lehetőséget adja... 3 éve már működött az online hitelesítés...
Telefon szövegelés zene szövegelés kb 4. hívásnál jött egy hölgyemény, aki végül megoldotta az aktiválást...
Kiderült, hogy androidnál, nem látja a telefonszámot így nem jön aktivációs kód... be kell menni netbankba (mobilbank nincs, mert nekem felesleges), a kártya telefonszámát újra engedélyezni kell akármit is jelentsen ez (a kis ceruza mellette) és onnantól működik az online hitelesítés... Szerinte ez androidnál fordul elő állítólag jelezték csak még nem történt semmi....
Végül 2 óra küzdelem után siker. Tanulság meg levonva...
-
namenlos
tag
Kaptam egy ilyen push üzenetet:

Smart számla, Mastercard Prémium bankkártya (Multipontból lett)Azért furcsa, mert ez se az éves költésem, se a havi, ráadásul a kártyadíjat szeptember 30-án számolják és már nem is díjmentes, mint korábban volt évi 600000 Ft költés után. 12753 Ft-ot fizettem tavaly okt. 7-én, idén már 13807 Ft lesz és mily meglepő, a következő hó elején vonják majd, gondolom. Erre meg jön ez a push üzenet...
És ott van az internetbankban is:

Szar a rendszer?
Szerintem igen, szar.
De ezt már sztornózták is, azért piros. -
norti
addikt
Kaptam egy ilyen push üzenetet:

Smart számla, Mastercard Prémium bankkártya (Multipontból lett)Azért furcsa, mert ez se az éves költésem, se a havi, ráadásul a kártyadíjat szeptember 30-án számolják és már nem is díjmentes, mint korábban volt évi 600000 Ft költés után. 12753 Ft-ot fizettem tavaly okt. 7-én, idén már 13807 Ft lesz és mily meglepő, a következő hó elején vonják majd, gondolom. Erre meg jön ez a push üzenet...
És ott van az internetbankban is:

Szar a rendszer?
-
joey04
titán
-
Oldman2
nagyúr
-
oba
addikt
-
joey04
titán
-
namenlos
tag
-
-szabi-
addikt
Nemrég kérdeztem mi az sms értesítés kikapcsolásának módja de olvasva a megelőző hozzászólásokat a push üzenetről elbizonytalanodtam.
Ezek az OTPdirekt SMS-ek egyébként mennyibe is kerülnek pontosan? -
oba
addikt
-
Benhill
őstag
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
oba
addikt
Bocsi, benéztem
unokának is iphone 13-ja van, az első alkalommal valamiért be volt kapcsolva az a bizonyos piros gomb...de ott se sms se hívás se semmi nem jött meg.
csak találgatok
"Ha be van kapcsolva a Ne zavarjanak vagy bármilyen egyéni Fókusz mód (pl. Munka, Alvás), az iPhone blokkolhatja az értesítéseket.Húzd le a Képernyő jobb felső sarkából a Vezérlőközpontot.Ellenőrizd, hogy a Fókusz gomb be van-e kapcsolva. Ha igen, kapcsold ki, vagy add hozzá az OTP appot a kivételek közé."
de gond.ez is megvolt.
Semmi gond
Egyébként semmilyen fókusz és ne zavarjanak mód nincs bekapcsolva. Minden más app értesítése megjön gond nélkül. -
Cblacksmithc
aktív tag
Bocsi, benéztem
unokának is iphone 13-ja van, az első alkalommal valamiért be volt kapcsolva az a bizonyos piros gomb...de ott se sms se hívás se semmi nem jött meg.
csak találgatok
"Ha be van kapcsolva a Ne zavarjanak vagy bármilyen egyéni Fókusz mód (pl. Munka, Alvás), az iPhone blokkolhatja az értesítéseket.Húzd le a Képernyő jobb felső sarkából a Vezérlőközpontot.Ellenőrizd, hogy a Fókusz gomb be van-e kapcsolva. Ha igen, kapcsold ki, vagy add hozzá az OTP appot a kivételek közé."
de gond.ez is megvolt.
-
oba
addikt
nincs esetleg fekete listára téve a szám ?
Milyen szám? Nem az sms értesítésekről van szó, azok ki vannak amúgy is kapcsolva, hanem az applikációs push értesítésekről. Egyébként semmilyen szám nincs nálam feketelistán.
-
Cblacksmithc
aktív tag
nincs esetleg fekete listára téve a szám ?
-
oba
addikt
Beszéltem közben az ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy ők kiküldik az értesítéseket az iphoneomra, nálam lesz gond. De hát nálam is minden beállítás rendben van. Engedélyezve vannak az app értesítései, a háttérbeli frissítések, minden ami kell. Szóval nem tudom, hogy mi lehet.
-
Oldman2
nagyúr
-
joey04
titán
iphone, jön rendesen. néha szokott késni, de droidon is.
-
oba
addikt
Eddig jó volt a régebbi telefonjaimon mindig, csak amióta iPhonera váltottam jött elő ez a gond, kb 2 hete. Előtte androidos telefonjaim voltak.
-
namenlos
tag
Lehet, ha felhívod őket, meg tudnák mondani, hogy egyáltalán generál-e neked pust-t, csak azt valami beállításbeli okból nem kapod meg. Ha meg alapból nem is generál, akkor meg be tudnák állítani, hogy generáljon.
-
oba
addikt
Sziasztok! Eléggé bosszantó hibám van. Nem jönnek a push értesítések. iPhone 13 PM, iOS 26.6.1. Minden engedélyezve van és be van kapcsolva. App újratelepítés nem segített. Az OTP webes felületén az eszközöknél minden régi eszközt töröltem, csak a mostani iPhone szerepel a listán mint aktív eszköz. Ki/be kapcsotlam ugyanitt a webes felületen már a push értesítési szolgáltatást is. Semmi nem oldja meg. Minden más egyéb értesítés rendben van. Nem szeretnék gyári visszaállítást csinálni. Más egyéb ötlet? Volt már olyan akinek ilyen gondja volt az OTP-vel és valahogy meg tudta oldani?
-
yogibear
addikt
27-én írta a netbank, hogy postára adták a cserekártyát, (a mostani 09.26-áig érvényes.), ma jött meg és sima fehér boríték, banki logó nélkül...gondolom, hogy ne nyúlják le esetleg, ha látják a logót...
Ráadásul 3 éve, mikor bevezették a mindenféle "Pay"" használatát, lecseréltettem az addig állandóan kapott VISA-t MC-re, mert az egyik órám csak azt ismeri... ás láss csodát, megint MC jött helyette.
Nem kell megint lemenni csereberélni
-
namenlos
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
A persely tartalmát nem lehet automatikusan átvezetni minden hónapban TBSZ számlára, vagy egyéb befektetésbe?
-
yogibear
addikt
Pld mint a nagyokos autó kereskedőnek.
[link]
Pénzük után meg a Quaestor, meg a "bróker Marcsi" stb... ügyfelei futnak.
Amíg nem volt "magyar" akkor is látta a NAV a számlát, mert az adószámot meg kellet adni.
4 év alatt több mill.. Ft ment át, meg megy is a számlán minden probléma nélkül.
Amúgy ha már ilyeneket olvasgatsz, akkor egy nyomi linket berakhatnál róla, mert így lenne hiteles.
-
mzso
veterán
Letezik meg ingyenes kp felvetel automatabol egy 31 eves szemelynek?
Akar deviza, akar forint alapu kartyan
Devizanal 11 eurot von le, keszviccHavi kettő szerintem törvényileg még mindig jár, nem? De csak egy bankszámlára érvényes.
-
DS39
nagyúr
-
-szabi-
addikt
Feltettem az OTP mobilalkalmazást és most kapok push üzenetet meg sms-t is.
Gondoltam az sms-t kikapcsolom de csak olyat találok, OTPdirekt SMS-ek régebben, az OTPdirektben kerültek beállításra ezek még élnek, de bármikor lemondhatod.
Akkor kikapcsolás nem is lehetséges csak lemondás? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Letezik meg ingyenes kp felvetel automatabol egy 31 eves szemelynek?
Akar deviza, akar forint alapu kartyan
Devizanal 11 eurot von le, keszvicc -
Benhill
őstag
OTP mikor terheli a számlavezetési díjat általában?
Múltkori munkabér Qvik-al ment, de még nem vontak le díjat. -
DS39
nagyúr
Vannak akik blikket olvasnak? Már ha a megjelenő hirdetésektől látszódik e valami az oldalon.
(tudom adblock, brave stb)Ha a ~2,3 millió ügyfélből ez a pár szélsőséges eset dönt arról, hogy valaki revolutozzon e vagy sem, hát az így járt. Nem kell egy helyen bankolni, mindig legyen b terv ha esetleg egy ellenőrzésnél fennakadás lenne. Ha nem csináltál semmi törvénybe ütközőt akkor nem történik veled ilyen.
Nem direktben, FB hírfolyamban jönnek fel ezek is, a sok politikai szarság mellett.
Egyébként nálam alap hogy van reklámblokkoló, anélkül kb 1 db hírportált nem lehet megnyitni... -
lkristóf
senior tag
Vannak akik blikket olvasnak? Már ha a megjelenő hirdetésektől látszódik e valami az oldalon.
(tudom adblock, brave stb)Ha a ~2,3 millió ügyfélből ez a pár szélsőséges eset dönt arról, hogy valaki revolutozzon e vagy sem, hát az így járt. Nem kell egy helyen bankolni, mindig legyen b terv ha esetleg egy ellenőrzésnél fennakadás lenne. Ha nem csináltál semmi törvénybe ütközőt akkor nem történik veled ilyen.
-
Noxy
veterán
Az is egy létező probléma, hogy pld a YT-n ossza az észt, arany, meg egyéb befektetési tanácsokat ad olyan, akit egy egyszerű telefonos csalók simán lehúztak. Az alap online bankolásról sincs fogalma, hogy hogyan működik, de vegyél vele aranyat.
Kommentelők 3/4-nek sincs erről lövése, mert qrvára nem értik, csak a bankot ekézik.
-
hhgygy
senior tag
Ugyanez a riogatás megy itt a Wise topikban is.
Hogy konkrétan milyen tranzakció miatt blokkolják a számlát, sosem derül ki, mint ahogy az sem, hogy ez 1 eset az egymillióból, tízmillióból vagy százmillióból. -
Noxy
veterán
Ja, szerte a világban csak úgy lenyúlják mindehol pénzt. Ebből élnek, mert a Blikk megírta.
-
DS39
nagyúr
Az app alatt a store-ban is írnak ilyeneket az emberek, szóval ez egy létező probléma, és amíg a kommunikáció nem megfelelő a bank részéről, addig bizalom és ügyfél vesztéssel kell számolniuk.
Bár valószínűleg lexarják. Eddig sem a magyar piacról éltek meg. -
Noxy
veterán
-
DS39
nagyúr
[link]
Amíg nem volt "magyar" akkor is látta a NAV a számlát, mert az adószámot meg kellet adni.
4 év alatt több mill.. Ft ment át, meg megy is a számlán minden probléma nélkül.
Amúgy ha már ilyeneket olvasgatsz, akkor egy nyomi linket berakhatnál róla, mert így lenne hiteles.
-
Noxy
veterán
[link]
-
trouble
senior tag
Hát nekem sem hiányzik, egyáltalán nem!
De látod most tudtam meg, hogy nem bírom megúszni!
-
DS39
nagyúr
Amióta "magyar" lett a Revolut, sok rosszat olvasni róla. Random zárolgatják a számlákat, van aki a 15 millió forintja után futhat...
-
mzso
veterán
Nekem Pl nem hiányzik a kártyadíj mert nem használom. NFC-vel virtuálisat szoktam. (Azt is inkább a revoluttal.)
Mondjuk jelen pillanatban a jövedelem sem megoldott. Eddig a revoluttal utalgattam, hogy kijátsszam. De most már az is magyar lett, transzfer díjjal.
-
Peter.70
addikt
Az éves díjat mikor is húzzák le? (Érdekes módon a Gránit megvan enélkül is az egyéb díjakkal, meg pénzmozgással)
Amúgy ha megszüntetem a számlát akkor is levonják részletesen a kártyadíjat?
A Top meg egy évig csak új előfizetőként ingyenes 1 évig, régebben meglévőként is ki lehetett az ilyen akciókat használni...Ha a smart - rá érkezik megfelelő mértékű jövedelem jóvá írás, csak a kártyának van díja, a számlának nincs
-
Moleman
addikt
Az éves díjat mikor is húzzák le? (Érdekes módon a Gránit megvan enélkül is az egyéb díjakkal, meg pénzmozgással)
A Top meg egy évig csak új előfizetőként ingyenes 1 évig, régebben meglévőként is ki lehetett az ilyen akciókat használni...Tőlem a számlanyitás hónapjának utolsó napján vonják.
-
mzso
veterán
A Top meg egy évig csak új előfizetőként ingyenes 1 évig, régebben meglévőként is ki lehetett az ilyen akciókat használni... -
trouble
senior tag
-
Peter.70
addikt
A smarthoz azért kell kötelezően a kártya, mert ezen számla csomag esetén csak a kártyadíjból van bevétele a banknak
-
trouble
senior tag
A smartban nem lehet? Én abban vagyok és kb semmire nem használom a debit kártyámat simán vissza adnám és/vagy lemondanám (ha lehet) a következőt, mikor ez lejárt!?
-
Llew
senior tag
-
mzso
veterán
Hmm. Pont Smart csomag. Amikor legutóbb néztem nem láttam olyat, hogy jobban jönnék ki ha másikra térek át az egyéb díjakkal.
-
namenlos
tag
Elméletileg, ha nem Smart csomagban vagy, akkor vissza lehet adni (személyesen fiókban, így a kártyadíjat jóváírják), és akár virtuálisat lehet igényelni az app-ban, ami jelenleg díjmentes, és majdnem mindenre használható.
-
mzso
veterán
Helló!
Olyat lehet, hogy megszüntettetem a bankkártyámat hogy ne legyen kártyadíj? Vagy ezt nem lehet? -
Htjet
tag
Én is arra jutottam, hogy az app már nem támogatja teljeskörűen az android 10-et, pedig ez írják minimális követelményként. Csak azért csodálkoztam, hogy már nem működik, mert pár hete még probléma nélkül ment. És azóta nem is volt nagyon frissítés az app-hoz, ami ezt módosíthatta volna. Na mindegy, most már csináltam a telefonon két factory resetet is, és így sem működik , tehát biztos, hogy az app-ban történt valami biztonsági változtatás.
-
norti
addikt
Sziasztok,
Az otp-s mobil app-ban van most valami hiba, hogy nem érzékeli, azt, hogy a telefonon már van beállítva működő ujjlenyomat ? Ha az appban a biometrikus azonosítás felvételére kattintok, akkor csak bedob az android beállítások főmenűjébe és semmi más nem történik. Ez egy régi Redmi 8 telefon és Andorid 10 van rajta. Volt már app újratelepítés és factory reset is, minden más app tudja használni az ujjlenyomat olvasót csak az otp-s app nem.

Csak arra tudok tippelni, hogy van min. Android verzió korlát az appban és a 10-es Android már sajnos nagyon régi, ezért nem engedélyezett rajta a biometrikus azonosítás (a banki alkalmazások amúgy is a hardened biztonsági kategóriába tartoznak).
-
Htjet
tag
Sziasztok,
Az otp-s mobil app-ban van most valami hiba, hogy nem érzékeli, azt, hogy a telefonon már van beállítva működő ujjlenyomat ? Ha az appban a biometrikus azonosítás felvételére kattintok, akkor csak bedob az android beállítások főmenűjébe és semmi más nem történik. Ez egy régi Redmi 8 telefon és Andorid 10 van rajta. Volt már app újratelepítés és factory reset is, minden más app tudja használni az ujjlenyomat olvasót csak az otp-s app nem.

-
DS39
nagyúr
[Akadoznak a kártyás fizetések az OTP-nél
Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy megfelelően működjön a szolgáltatás.
Tipilus... csak a szokásos...
Cikkünk megjelenése után az OTP Bank Vállalati Kommunikációs Osztályától a következő kiegészítést kaptuk: „Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy úgy tudjuk, a probléma több banknál is jelentkezett, nem specifikusan kizárólagosan az OTP Bank kártyait vagy termináljait érinti. Például az egyik kártyatársaságnál ma reggel volt globális probléma.”
Aztán terelnek.
-
yogibear
addikt
[Akadoznak a kártyás fizetések az OTP-nél
Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy megfelelően működjön a szolgáltatás.
Tipilus... csak a szokásos...
-
Zozzant
addikt
-
Phobion
addikt
OTP szép kártya másnál se működik, fizetésnél?
szerk.: "Ti tudtok fizetni jelenleg az OTP kártyátokkal, online bankszámlátokkal? - reddit"
remek
-
Noxy
veterán
-
-szabi-
addikt
-
Noxy
veterán
Na most ugye ha ez egy kamu pishing oldal, akkor simán kiadod a bej.. adataid.
Ha már a weben bankolsz, akkor érdemes lenne az OTP hivatalos oldalát berakni a kedvencekbe.
-
-szabi-
addikt
Nem tudom szerkeszteni.
https://www.otpbank.hu oldalról minden ok.
Figyelmetlen voltam és a https://magan.otpportalok.hu oldalról próbáltam.
Utóbbi a OTP pénztári- és cafeteria-termékek ügyfélportálja.
Szóval én voltam a béna.
-
-szabi-
addikt
-
trouble
senior tag
Köszönöm.
Beszéltem ügyintézővel.
Be kell menjek, az azonali csak a kötéstől 30 napig lehetséges,
Egyébként fiókban személyesen.
A postával nincs kedvem bohóckodni! -
trouble
senior tag
-
Benhill
őstag
Más téma kicsit ugyan, de a számla felmondás is csak fiókban megy vajon?
Lassan 10. hó van letelik az 1 év és kártyadíj előtt le kéne mondani
Vagyis pontosan 10 hó 20 a számlanyitásom napja, mikor kell legkésőbb lemondani hogy ne terheljék?
-
Moleman
addikt
-
trouble
senior tag
-
Moleman
addikt
Nem kötelező a biztosítás, csak mondd le. Én szerencsére az első 1000 forintos költés után észrevettem és lemondtam anno.
-
trouble
senior tag
Hali! Most volt először a hitelkártya költésem, 1 millió körül, lehet valahogy kikerülni a Törlesztési Biztosítást (vagy bárhogy megúszni, csökkenteni), ami jelen esetben 5380 ft volt + 726 zárlati díj! Tiszta csőd
-
TomMusic
őstag
-
dptrsk
addikt
Sziasztok!
Néha szoktam kivenni KP-t ATM-ből, de 150 ezer alatt. Ha többet vennék ki, ahhoz kell nyilatkozni újra? (Mert valamikor év közben volt a 150 ezerről 300 ezerre limit módosítás).
Nem találom az OTP InternetBank-ban vagy mobilos alkalmazásban hol kell ezt megnézni...
Előre is köszönöm!Nem kell újra nyilatkozni, ha a nyilatkozatod aktív, akkor a mindenkori jogszabályi limitig biztosítja a Bank.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Néha szoktam kivenni KP-t ATM-ből, de 150 ezer alatt. Ha többet vennék ki, ahhoz kell nyilatkozni újra? (Mert valamikor év közben volt a 150 ezerről 300 ezerre limit módosítás).
Nem találom az OTP InternetBank-ban vagy mobilos alkalmazásban hol kell ezt megnézni...
Előre is köszönöm! -
DS39
nagyúr
Ezt csak akkor látod, ha rámész az app részleteire és megnézed, mert a frissítési listában, ahol a többi app frissítését is mutatja, nem mutat changelogot. Legtöbbször amúgy is "hibajavítások" van ott, szóval a legtöbben már meg sem nézik.
Egy Új funkciók, változások pop-up az alkalmazáson belül lenne a megoldás. A többi banké tudja ezt, az OTP is ott hirdet a saját Mobilbankján belül, pont elférne ez a funkció is.
Egyébként igen, a legtöbb alkalmazás fejlesztő (még a Google is) szarik erre, és csak sablon szöveget ír oda.
-
Winnie The P
őstag
-
norti
addikt
Ezt csak akkor látod, ha rámész az app részleteire és megnézed, mert a frissítési listában, ahol a többi app frissítését is mutatja, nem mutat changelogot. Legtöbbször amúgy is "hibajavítások" van ott, szóval a legtöbben már meg sem nézik.
Egy Új funkciók, változások pop-up az alkalmazáson belül lenne a megoldás. A többi banké tudja ezt, az OTP is ott hirdet a saját Mobilbankján belül, pont elférne ez a funkció is.
-
DS39
nagyúr
Köszi!
De ennyi erővel lehetne egy changelog is! Mert mondjuk nem mindenki olvassa a Ph-t, vagy nincs a kedvencek közé rakva a topik.Írják a Store-ban is. (Kevesebb részlettel)
-
skroy
senior tag
Köszi!
De ennyi erővel lehetne egy changelog is! Mert mondjuk nem mindenki olvassa a Ph-t, vagy nincs a kedvencek közé rakva a topik.A store-ban is oda van írva.
-
Winnie The P
őstag
Androidra jött applikáció frissítés:
2.159.0 verzió
Az érdekessége, hogy a Beállítások/Személyes adatok menü alatt lehetőség van adatfrissítésre. Nem kell bemenni a bankba, ha esetleg új személyid van, vagy változott a lakcím (bankkártya postázási cím). De a még érdekesebb, hogy Állami közhiteles nyilvántartásból frissítik az adatokat, neked csak engedélyezni kell. Vagyis, nem kell megadni az új személyinek a számát, vagy az új lakcímedet, mert a rendszer tudja automatikusan, neked csak rá kell nyomni az ok gombra.
Azért szerintem ez nem rossz fejlesztés, remélem más bankok is bevezetik ezt.Tavasszal pont lejárt a személyim. Egy tortúra volt a választások előtt okmányirodába eljutni, de az egy másik történet. A Rafi volt az egyetlen bank, ami már a lejárat előtt folyamatosan nyagagatott, hogy le fog járni az iratom és frissítsem, mert különben nem fognak beengedni a mobilbankba. Az összes többi bank applikációja nem kért ilyet és nem mindenhol ilyen egyszerű véghezvinni ezt a folyamatot

Köszi!
De ennyi erővel lehetne egy changelog is! Mert mondjuk nem mindenki olvassa a Ph-t, vagy nincs a kedvencek közé rakva a topik. -
DS39
nagyúr
2.159.0 verzió
Az érdekessége, hogy a Beállítások/Személyes adatok menü alatt lehetőség van adatfrissítésre. Nem kell bemenni a bankba, ha esetleg új személyid van, vagy változott a lakcím (bankkártya postázási cím). De a még érdekesebb, hogy Állami közhiteles nyilvántartásból frissítik az adatokat, neked csak engedélyezni kell. Vagyis, nem kell megadni az új személyinek a számát, vagy az új lakcímedet, mert a rendszer tudja automatikusan, neked csak rá kell nyomni az ok gombra.
Azért szerintem ez nem rossz fejlesztés, remélem más bankok is bevezetik ezt.Tavasszal pont lejárt a személyim. Egy tortúra volt a választások előtt okmányirodába eljutni, de az egy másik történet. A Rafi volt az egyetlen bank, ami már a lejárat előtt folyamatosan nyagagatott, hogy le fog járni az iratom és frissítsem, mert különben nem fognak beengedni a mobilbankba. Az összes többi bank applikációja nem kért ilyet és nem mindenhol ilyen egyszerű véghezvinni ezt a folyamatot

Technolódzsia
Egyébként köszi az infót!
-
Angie™
addikt
2.159.0 verzió

-
TomMusic
őstag
-
norti
addikt
-
TomMusic
őstag
Utóbbi pár órában tudott valaki utalni? Nálam órák óta nem működik az appban.
Mondjuk miután kijelentkeztem, a login screen-en írja hogy Utalási probléma. -
Angie™
addikt
-
Noxy
veterán
-
Angie™
addikt
Orosz OTP vs. magyar OTP: Ez nem lesz kellemes...
"...Az OTP Bank Oroszországban 10% cashbacket, ingyenes azonnali utalást és fényévekkel jobb appot ad, mint Magyarországon, pedig a magyar az anyabank. Moszkvából megmutatom, mit tud az orosz OTP, mit tud a magyar, és elmagyarázom az okát is. Szó lesz a T-Bankról, a Revolutról, a Deloitte és az MNB adatairól, a tranzakciós illetékről, és arról, miért lime az orosz OTP színe a megszokott zöld helyett..."Hmm, nagyon tetszett a videó, köszi a megosztást!
-
DS39
nagyúr
Pedig ez tök jó.
-
Rage47
nagyúr
-
lkristóf
senior tag
Micsoda kártya design, ez is kellett mint a focis.
-
Llew
senior tag
"...Az OTP Bank Oroszországban 10% cashbacket, ingyenes azonnali utalást és fényévekkel jobb appot ad, mint Magyarországon, pedig a magyar az anyabank. Moszkvából megmutatom, mit tud az orosz OTP, mit tud a magyar, és elmagyarázom az okát is. Szó lesz a T-Bankról, a Revolutról, a Deloitte és az MNB adatairól, a tranzakciós illetékről, és arról, miért lime az orosz OTP színe a megszokott zöld helyett..."Érdekes, mondjuk a videó jobb lennebettől a csodalatos oroszorszag szar mag,arorszag felhang nélkül.
Meg erdekelt volna, hogybitthon melyik banknal volt, mert amit en lattam azok közül az OTP-e eleg kimagaslóan jó. Szóval ha ez a dzar, akkor mit mondana a többire?
-
Peter.70
addikt
"...Az OTP Bank Oroszországban 10% cashbacket, ingyenes azonnali utalást és fényévekkel jobb appot ad, mint Magyarországon, pedig a magyar az anyabank. Moszkvából megmutatom, mit tud az orosz OTP, mit tud a magyar, és elmagyarázom az okát is. Szó lesz a T-Bankról, a Revolutról, a Deloitte és az MNB adatairól, a tranzakciós illetékről, és arról, miért lime az orosz OTP színe a megszokott zöld helyett..."Szomorú magyar valóság
-
headhunter
addikt
"...Az OTP Bank Oroszországban 10% cashbacket, ingyenes azonnali utalást és fényévekkel jobb appot ad, mint Magyarországon, pedig a magyar az anyabank. Moszkvából megmutatom, mit tud az orosz OTP, mit tud a magyar, és elmagyarázom az okát is. Szó lesz a T-Bankról, a Revolutról, a Deloitte és az MNB adatairól, a tranzakciós illetékről, és arról, miért lime az orosz OTP színe a megszokott zöld helyett..." -
namenlos
tag
Sziasztok!
Visszavittem egy árut 110k értékben, visszautalják a pénzt. Az appban látom az összeget, hogy elméletileg visszakaptam és könyvelve is van de miért nem adódik a számlaösszegemhez a visszatérített összeg? Várnom kell kell még vagy valami gond van és hívjam az ügyfélszolgálatot?
Köszi!Kb. két nap mire megjelenik az egyenlegedben is. Még csak elő van jegyezve, ténylegesen nem érkezett meg a pénz (csak szar az OTP felülete).
-
Winnie The P
őstag
19:47- körül fizettem ki, ugye a máv online felülete áttdobott a simple oldalára ott fizettem ki, ugyanitt amit linkeltél, gpay-re nyomtam. Majd visszakerültem a máv-ra azzal a szöveggel, hogy a megvásárolt jegye készül ez néhány percet vehet igénybe, alul meg egy frissítés gomb. Na itt kb. 5 perc várakozás után visszadobott a főoldalra (máv). Vártam-vártam de a megadott email címre csak a tranzakcióról szóló igazolás jött, jegy nem. Kb fél óra várakozás után hívtam őket telón (máv) és az ügyintéző mondja, ja hogy 19:20 óta nem jó a rendszer, aki ez az időpont után vásárolt az így járt.

-
Noxy
veterán
Hali!
Kedd este szerettem volna a máv oldalán online jegyet venni. Kifizettem simple pay oldalán, majd másfél óra mulva jött az email, hogy sikertelen a vásárlás és visszautalják az összeget, ez tegnap érkezett vissza a számlámra.Ezt qvára nem értem hogy kifizeted, és másfél óra múlva jön az e-mail a sikertelen vásárlásról.
Fizetéskor meg semmi hibaüzenet, vagy valami?
Gyakran veszek én is úgy jegyet mint két kiflit, [kép] de a Simplet kerülöm mint macska a forró kását. -
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Visszavittem egy árut 110k értékben, visszautalják a pénzt. Az appban látom az összeget, hogy elméletileg visszakaptam és könyvelve is van de miért nem adódik a számlaösszegemhez a visszatérített összeg? Várnom kell kell még vagy valami gond van és hívjam az ügyfélszolgálatot?
Köszi!Hali!
Kedd este szerettem volna a máv oldalán online jegyet venni. Kifizettem simple pay oldalán, majd másfél óra mulva jött az email, hogy sikertelen a vásárlás és visszautalják az összeget, ez tegnap érkezett vissza a számlámra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
21903 - 21801
21903 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Elhalasztotta a Bungie a Marathon nagy szeptemberi frissítését
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Toshiba PC300 SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD Purple 3,5" SATA merevlemez csak kibontott garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 8700F 16GB DDR5 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i5-1145G7,8GB DDR4,256GB,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 10900F / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 prémium 2 az 1-ben üzleti laptop, törésgaranciával! Tollal!

De ezt már sztornózták is, azért piros.