Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Milyen lehetőség(ek) van(nak), hogy két családtag ingyen hívhassa egymást?
-
HXY
addikt
válasz megyeri #1101 üzenetére
Felhívtam az üf-et és azt mondták, hogy már 3 éve van ez a szolgáltatás, csak mindig változtatják a nevét. és mindig fél évvel hosszabbítják meg az akciót.
Csak egy dolog nem tetszik, hogy 5000 ft belépési díj is van.
Ha tudnám biztosra, hogy nem szűnik meg egy hónap múlva, akkor nem lenne gáz... -
HXY
addikt
Most hívtak a T-mobile-tól, hogy nyertem 15 millió Ft-ot!
-
HXY
addikt
Nem viccelek!
A több millió T-mobile előfizető közül pont engem sorsoltak ki.Ez ám a mázli!
És 2 munkanapon belül postázzák a bankkártyát.
Azaz csak postáznák...
Mert amikor megemlítettem, hogy a hívást rögzítem, akkor sajnos megszakadt a vonal...
Pedig milyen jó lett volna....
A "tartaléknyertes"-ként nem hívtak innen valakit?
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
-
HXY
addikt
1500 Ft-os havidíj
(a havidíj 100%-ban lebeszélhető, másodperc alapú számlázás)
15 Ft hálózaton belül
20 Ft Pannon, Voda
9 Ft vezetékes irányba
20 Ft SMS
Erről a tarifacsomagról tud valaki?
-
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Az ingyenes demo Mobil TV-ről szeretnék kérdezni, amivel teljesen ingyen lehet nézni mobilon a LifeNetwork-et és az OzoneNetwork csatornákat.
Mi történik ha elérem a WAP oldalon írt 5 órát?
Wapoldal: [link]
Weboldal: [link]
Mindenkori díjszabás: [link]
_______________________________________________________________T-Mobile-t többször hívtam, volt aki szerint:
- az adott hónapra megszűnik a szolgáltatás
- 5Ft/perc díjjal megy tovább a szolgáltatás
- az 5 óra erejéig nem számít bele a mobil TV az internetes adatforgalomba,
az 5 óra után pedig az internetes adatforgalom kárára megy tovább
_______________________________________________________________Nincs aktív mobilTV előfizetésem. Ez a két csatorna előfizetés nélkül is nézhető.
Az biztos, hogy az 5 óra nem az internet kárára megy, mivel Like 50-es díjcsomagom van, ami 50MB adatforgalmat tartalmaz, és utána lelassítják 32kbit/s sebességre.
Már három napja nézem a mobiTV-t, kb. 4-5 óra időtartam alatt 600MB adatforgalmat generáltam, és nincs lassítás.Aki tapasztalatból tudja, hogy mire számíthatok, hogyha tovább nézem, akkor az kérem írja meg!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
-
HXY
addikt
Ha valaki kapott kupon kódot, és nem szeretné felhasználni, akkor kérem küldje el nekem privát üzenetben!
Nagyon köszönöm! -
HXY
addikt
Ha valaki kapott kupon kódot, és nem szeretné felhasználni, akkor kérem küldje el nekem privát üzenetben!
Nagyon köszönöm! -
HXY
addikt
A webshopból rendelt simkártyákon nektek aktiválták az extra 2000 Ft-ot és a 200 MB internetet?
Erről kaptatok SMS-t? Hol lehet lekérdezni, hogy mennyi van még belőle, és meddig felhasználhato? 1777-en én már mindent végigpróbáltam, de semmi. -
HXY
addikt
válasz St3ven #35683 üzenetére
Elvileg az aktiválástól számított 5 napon belül automatikusan aktiválják.
Nekem már eltelt 2 hét is, de még mindig nem aktiválták automatikusan.
1430 felhív, 1. ügyintézőnek fogalma sincs, 2. ügyintéző már hallott róla, 3. ügyintéző azt mondta, hogy ő nem tudja beaktiválni, de megkér valakit, aki arra jogosult, hogy aktiválja be.
1 óra telefonálás eredményeként valóban be is lett aktiválva. -
HXY
addikt
Sehol se látom a 2000 Ft-ot, és a 200MB-ot, viszont onnan tudom, hogy megkaptam:
1. kaptam egy sms-t (persze ez még nem garantálja, hogy valóban megkaptam)
2. nem csökken a rendes egyenlegemÉn is kérdeztem az üf-et, hogy hol lehet megnézni, 5-ből négyen azt mondták, hogy fel kell hívni az 1777-et, az ötödik pedig azt, hogy sehol.
-
HXY
addikt
válasz lord.lakli #36063 üzenetére
Inkább a kérdés az, hogy mennyit kell érte fizetni...
-
HXY
addikt
Ezt "Next S Aranytárskártya díjcsomag" csak már meglévő előfizetés mellé, azaz második előfizetésnek lehet kötni? Mi van akkor ha mondjuk megkötöm második előfizetésnek a "Next S Aranytárskártya díjcsomag"-ot, de pár hónap múlva az eredeti első előfizetésemet meg akarom szüntetni?
-
HXY
addikt
Azt magyarázzátok meg nekem, hogy miért kell új SIM kártya akkor, ha valaki előfizétésről vált feltöltősre, vagy éppen fordítva!
-
HXY
addikt
-
HXY
addikt
válasz Lehiñito #37035 üzenetére
Akkor valszeg rosszul emlékszem és nekem is 2 év volt, és egy másik hűség miatt lehetett a 3 év, talán a Nokia N73-nál, szintén Vodánál potom összegért.
Manapság sokszor olcsóbb megvenni egy gsm boltban kártyafüggetlenül, mint a szolgáltatónál 2 év hűséggel.
Ráadásul nekem mint régi Telekom előfizető kb. 5%-kal drágábbak a készülékek, mint annak, aki betér hozzájuk újként.
Ennek nem fordítva kellene lennie??? -
HXY
addikt
Sziasztok!
Tavaly november óta volt a webshopban ingyenes rendelési lehetőség?
Vagy az csak akkoregyszeriháromszori lehetőség volt? -
HXY
addikt
válasz #03372544 #48349 üzenetére
Minden üzletben, minden személyes ügyintéző, minden 1430-as telefonos ügyintéző mindig mást-mást mond.
Pl. most a legutóbb túlkapart feltöltőkártya cseréjéről. Mint kiderült lehetséges, csak sokan ezt nem tudják, vagy szándékosan elhajtják az embert. A Récsei Centerben vagy egy rövid hajú ffi ügyintéző, na az nagyon normális. Kb. minden üzletben 1-2 normális ügyintéző van, és szerencse kell hogy ahhoz kerüljünk.
-
HXY
addikt
Most kaptam egy hírlevelet a Telekomtól:
"TV GO - Korlátlan szórakozás a hétvégén is!"
Ez azt jelenti, hogy a hétvégén "kódolatlan napok" lesznek, azaz a TV GO-n azt is nézhetem, amire nem vagyok előfizetve?
Vagy csak azt, hogy korlátlanul költhetem a pénzemet? De ebben meg mi a hírérték???
-
HXY
addikt
Tavaly volt a dotcommerce day, meg az egyéb kuponos akciók ahol ingyen lehetett rendelni a 10.000Ft-nál olcsóbb termékeket, vagy ha 10.000Ft feletti volt a termék akkor annyival olcsóbb volt.
Az idén semmi ilyesmi nem volt, vagy csak nem írta ide senki? -
HXY
addikt
Van olyan kupon ami beváltható egy 4000Ft-os akkumulátorra?
-
HXY
addikt
válasz madrac #65065 üzenetére
Megszűnt náluk a 128kbps-re való korlátozás.
Ezentúl minden csomagot ha elérted a limitet 32kbps-re korlátoznak.
És míg a 128 tökéletes volt voipra, addig a 32 nem éppen.
Még ha G.729-et használnánk, annak is kell minimum 64kbps.Ha valakinek van 5000Ft alatt is használható kuponja, akkor kérem jelezze!
-
HXY
addikt
Más hálózatból bejövő hívás után már nem jár kapcsolat pont? Régebben mintha járt volna...
-
HXY
addikt
válasz Jinxb1rd #65105 üzenetére
Ha hosszabb időre mész ki, akkor igényelj ingyenes SIM kártyát ingyenes internettel:
https://www.netzclub.net/sponsored-surf-basic/ -
HXY
addikt
válasz golyós #65117 üzenetére
Vidd át a számot a Vodafone-hoz!
Ha van Vodafone-os ismerős/rokon, akkor mind a ketten kaptok 3000-3000Ft, azaz összesen 6000Ft feltöltést.
Ehhez előbb regisztrálni kell itt (és figyelmesen átolvasni): [link]A későbbiekben a Vodafone-nál elég évente 2000Ft-ot feltölteni, hogy ne szűnjön meg a szám.
És szeptember végéig ingyen van az internet.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
-
HXY
addikt
válasz f(x)=exp(x) #65796 üzenetére
-
HXY
addikt
Gyakorlatilag nincs is még LTE hálózatuk.
Viszont a HSDPA Magyarországon a legjobb.
És a UPC Mobile-nál nem kell 150mbit, hiszen a korlátlan net sebességkorlátos.
Tudom a ping nagyobb mint LTE-n, de akkor is korlátlan adatforgalom van, és viszonylag olcsó.Soulfly842: A kutya se nézi.
Nincs hűség, ha problémáznak, akkor elköszönsz tőlük.
És ha eleve modembe/routerbe rakod, akkor az nem tethering...[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Annyi eszetek nincs hogy ezt privátban beszéljétek meg?
-
HXY
addikt
Van most valami érvényes webshop kupon?
-
HXY
addikt
Valaki próbálta már visszaigényelni a lejárt Domino SIM kártya egyenlegét? Vagy tud a mikéntjéről bővebb infóval szolgálni?
"Kedvezőbbé válik az elszámolás a kártyás szerződés megszűnésekor, több lesz a felmondási lehetőség:
Kártyás előfizetésnél a szolgáltatók a fel nem használt összeget kérésre kötelesek lesznek visszafizetni, ha a szerződés azért szűnt meg, mert a felhasználó nem töltötte fel az egyenlegét a szerződés szerinti gyakorisággal." [link]
Szerk.: Köszönöm Roli27!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- PlayStation 5
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen