Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kiszámíthatatlan hiba miatt akadozik a hivásindítás többeknél a Telekomnál [link]
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Nem lehet, hogy elfogyott a havi adatkereted és csak a korlátlanul elérhető tartalmak mennek?
-
-
Szerdai Domino Day: ma 1 GB adatot adnak 24 órára.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Repülőgép üzemmód be és kikapcsolása, vagy telefonok újraindítása nem segítene?
-
válasz
Bornie127
üzenetére
T-Mobile sim kártya 490 forint, 3 hónapra összesen 1 GB adatot ad, ez is elég csak navigációra.
Blue Mobile kártya 600 forint lebeszélhetőséggel 1.000 forint a Lidl-ben, akciósan a 33 és 133 mbyte-os csomagok havi 84 forintból kijönnek, ha elfogy a keret akkor lassítanak (T-Mobile hálózatot használja a Blue Mobile sim is):[link]
-
Most kaptam az sms-t: Domino Mostot 2017.06.30-ig meghosszabbították.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
[link] Nem érné meg neked a Blue Mobile 1 gbyte 1.190 forint 30 napra? Ha elfogy lassítanak.
-
válasz
senki66
üzenetére
Új is sim kártyát rendeltem a 3 hónapra járó 1 GB net miatt (490 forint), kikapcsoltam a napinetet, 1430-on jeleztem hogy nem működik a net, a napinetet kikapcsoltam és nem is szeretném visszakapcsolni, az üsz-os ajánlotta hogy van egy ilyen technikai netük, bekapcsolja. Próbáld meg, hátha másik ügyintéző bekapcsolja neked is.
-
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
T-Mobile függőek a stick-ek?
-
válasz
#TOTTI
üzenetére
Tegnap este dominoval 60.990 forint volt, ma reggelre csökkent 29.990-re. 1 gb memória van benne, ennyiért jó vétel szerintem, már csak egy 10.000 forintos kupon kellene hozzá.

Sayuar: külföldi simeket hogyan lehetne itthon beszerezni? Gondolom postán nem küldik ki Magyarországra, külföldre én és más ismerősöm sem jár. Ott szükséges személyi igazolvánnyal szerződést kötni? Van külön topic ezek megbeszélésére, hogy ne itt offoljunk?
-
válasz
Vangelis
üzenetére
Az lemaradt, hogy ma rendeltem meg, pont az akciós ár miatt, talán holnap működni fog a rendelés kiadása.

(#45780) Atikusz: Köszönöm, csak vásárlás közben a weboldalon 8 napos elállási határidőt írnak, ami kevesebb mint a törvény szerinti. [link] 45 / 2014-es Kormányrendelet 20.§ 2.b pontja.
-
Webshop-ban rendeltem egy Sony Xperia M telefont, mert ma reggel lement az ára 29.900 forintra, email-t megkaptam hogy Europark-ban átvehető. 45 percet vártam a soromra (már ez gyanús volt, eddig 5 perc volt a max. várakozási idő), amikor az eladó közölte, hogy ma webshop-os terméket nem tud kiadni.
Email-ben panaszt tettem, és megérdeklődtem hogy a weboldalon szereplő 8 vagy a törvény szerinti 14 napos elállási határidő vonatkozik a vásárlásra.
-
Aldi a Telekom hálózatát fogja használni? Új diszkont mobilszolgáltató indulhat Magyarországon - pl. alditelekom.hu cím miatt gondolom.
-
válasz
attiati
üzenetére
Sajnos már nem lehet váltogatni. Én visszaálltam a 300 forintos Tescoban kapható Telenor simre: Klikk 100 mbyte/hó, 3 hónapig ingyenes.
Számomra 1000 forintért 500-1000 mbyte lenne a határ prepaid kártyával, amit havonta szívesen fizetnék, szerintem kapacitásuk is lenne rá a szolgáltatóknak. Ha olcsóbb lenne a mobilnet, szerintem többen fizetnének érte, a szolgáltatók bevétele is több lenne.
-
válasz
korcsillio
üzenetére
A csomagod él, csak új előfizető nem léphet be.
-
Tegnap este 20-tól volt a szolgáltató váltásom Tesco-ról T-Mobile-ra. Este 8-kor még kaptam egy sms-t a Tesco-tól hogy változott az ÁSZF, utána 2 sms-t a T-Mobile-tól hogy sikerült a váltás, és Domino díjcsomagban vagyok. Mindezt a régi (Tesco-s) sim-re kaptam meg.

-
"...ha 2011.10.01. után akár csak egy pillanatra is aktiválta a Go!Net L-t, és az akkor megfelelt a promóciós kiírásnak (előző 90 napban nem volt aktív), akkor ellőtte a kedvezmény lehetőségét." - Ma voltam szolgáltatót váltani Telekom-ra, a hölgy megkérdezte, hogy miért Domino-ra váltok, elmondtam hogy így a kedvezményes mobilnetet többször meg tudom rendelni. Erre azt mondta, hogy az előfizetőknél is él a 3 hónapos szabály: 2 hónapig használja az egyik akciós árat, vár 3 hónapot és újra él az akciós ár ugyanahhoz a mobilnet csomaghoz. Ragaszkodott hozzá, hogy ez így van, én hittem neki, mert olyan feszülős, testhezálló... na mindegy.
-
válasz
djculture
üzenetére
2.790 forintért veszel 2.700 forint lebeszélhetőséget tartalmazó kártyát, átváltod előfizetésre és kapsz 1 év alatt 6.000 forint kedvezményt, vagyis 3.210 forinttal olcsóbban jössz így ki. Van egyéb hátránya a havi 500 forint kedvezménynek, pl. lehet venni mellé telefont?
-
Üzletben személyes átvételkor megnézik a lakcímkártyát? Elírtam a házszámot (81 helyett 83 lenne), T-Online-on javítottam a személyes menüben, de a megrendelésben a régi szerepel. Lehet ebből gond?
-
válasz
pepe091
üzenetére
Nekem erre egy ügyintéző azt mondta, hogy a hibás terméket is raktáron lévőnek veszi, és ezért lehet ws-on keresztül lefoglalni. 4 headset-et rendeltem tegnap 4 különböző boltban, egyikben sem volt raktáron, hiába írta a visszaigazoló email, hogy van. Azt is mondták egy helyen, hogy a cikkszám nem stimmel, ilyen termékük nincs.
-
Ha valaki türelmetlen, akkor saját maga is kereshet kódot, 36^5 = 60.5 millió variáció, ebből kettőt már elárultak itt, kuponhoz AKCIONEKEM-(5 db. 0-9, A-Z karaktert) írjon be.

-
Mindegyik a nyereségre hajt, de a T-nél *102#-vel mindig le tudom kérni az egyenlegem, univerzális egyenleggel tudok lottózni (heti 1 szerelvény), havi 490-ért 500 mbyte netet ad, 3 kártyát váltogatva a 90 nap sem gond. Ha megszűnik a Domino net trükközés, akkor megyek másik szolgáltatóhoz. Nekem jelenleg ez a leggazdaságosabb, a hanghívásokat meg máshogy intézem.
-
-
Novemberben átfogó áremelés jön a Telekomnál
Kétoldalú szerződésmódosítást ügyfél is tehet? Ír egy levelet a Telekom-nak, hogy következő hónaptól kisebb percdíjat számlázzon, ha 15 napon belül nem bontja fel a szerződést a Telekom, akkor elfogadja azt.
-
válasz
Vangelis
üzenetére
Viszont ha az eladó bejelenti a rendőrségen, hogy ellopták a telefonját, és a vevőnél megtalálják, akkor legalább van egy papírja az adás-vételről. Egyéb haszna sajnos tényleg nincs a papírnak, tiltás esetén polgári peres úton lehet perelni az eladót, de ez akár évekig is elhúzódhat.
-
Ha veszek egy új Domino kártyát, akkor azon 0 az univerzális egyenleg. Ha később online töltöm, akkor már lesz rajta univerzális egyenleg. Telefonálás, sms, szolgáltatások megrendelése az univerzális egyenleget is 100%-ban csökkenti? Pl. van rajta 4.000 forint, ebből 3.000 univerzális, és telefonálok 1.000 forintért. Ekkor összesen 3.000 forint marad, de 3.000 vagy 2.000 forint univerzálissal?
Blue Mobile-nál: "Minden feltöltésnél szükséges kiválasztani, hogy a blue mobile egyenleg vagy az univerzális egyenleg kerüljön feltöltésre. A két egyenleg közötti egyenleg jóváírás nem lehetséges." Ez miért van így megfogalmazva? Univerzális egyenleget nem lehet mindenre felhasználni?
Univerzális egyenlegnél van különbség a Domino és Blue mobile között? Pl. lottós egyenleg feltöltésnél T-Mobile-t m-commerce fizetési módot ír, Blue Mobile-lal is lehet használni ezt a szolgáltatást?
-
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Nem biztos, hogy a 200e-s telefont 100e kp + 100e felmondási díjért mondhatod le, érdemes a szerződéskötés előtt megkérdezni, hogy mennyi lesz ez az összeg. Youtube-on volt egy Telenor ügyfélszolgálat hangfelvétel, ahol 200e ft felmondási díjat akartak kérni valami olcsóbb telefonra is, szóval óvatosan.
-
Ha pl. a Tesco Mobile meg tudja oldani az aktív sim-re hordozást, akkor a T-Mobile miért nem? Értem én hogy nem akarja, ezért kérdeztem a NMHH-t, hogy a hordozás technikai része van-e szabályozva.
Azt sem értem, hogy a webshop-on rendelt domino sim kártyának miért 0 az univerzális egyenlege. Ügyfélszolgálat szerint ez így van rendben, de Ászf erre vonatkozó részét nem találták, pedig többen is keresték. "Az elektronikus úton feltöltött összegek automatikusan mobilvásárlásra is felhasználhatók lesznek..." - valahogy a kezdő 2.700 forintos egyenleg rákerült a kártyára, mivel elektronikusan vásároltam ezért feltételeztem hogy az univerzális egyenleg nem 0 forint lesz.
-
Váltani akartam T-Mobile-hoz, webshop-ban rendeltem Domino sim-et, megnéztem a térerőt ahol használtam volna. Bementem T-Pontba, hogy van egy Telenor-os számom, itt a nemrég vásárolt sim kártyám, erre szeretnék hordozni. Azt a választ kaptam, hogy már meglévő számra a T-Mobile-nál nem lehet hordozni, újat kell venni 4.050 forintért.
Felhívtam a Tesco Mobile-t, náluk viszont csak aktivált számra lehet hordozni, és telefonon is lehet váltani. Most várom a T-Mobile és az NMHH válaszát, hogy ami az egyik szolgáltatónál lehetetlen, az a másiknál miért csak az egyedüli járható út (aktivált sim-re hordozás).
-
"Két eszközön is lenetezhető egy előfizetés a T-Mobile-nál (forrás)
2013. március 08., péntek, 11:00Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót tett elérhetővé a T-Mobile. Azoknak lehet érdekes, akik több okoseszközön használnák ugyanazt a mobilnet-előfizetést.
A T-Mobile tapasztalatai szerint folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére.
A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható. Az opció használata 500 forintba kerül."
Ez miért mostani hír? Korábban is volt erről szó a topic-ban.
-
válasz
lesaux
üzenetére
Freevoipdeal.com-on 10 euróért callback esetén USA vezetékes és mobil hívása 120 napig ingyenes + magyar mobil hívása 3.1 forint / perc + 12 forint kapcsolási díj, 702 forintért közel 4 órát lehet beszélni. Ha kint lesz ingyen wifi-d, akkor 3.1 forintért tudnátok bármelyik magyar mobilt hívni, magyar vezetékest pedig ingyen.
-
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Lesz wifi-s neted? Voip-on 3 forint / percért tudsz magyar mobilokat hívni. ( https://www.freevoipdeal.com/ ). Ha nincs neted, akkor kint vedd meg a legolcsóbb feltöltős sim kártyát, és itthonról callback-kel ( mindkét számot felhívják ) 4.5 forintért / perc fel tudnak hívni mobilról + 12 forint kapcsolási díj, de még így is töredék áron tudnál telefonálni. Voip telefonálásról, beszélgessünk! a témája.
-
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mennyi időközönként lehet dominós telefont venni, szerintem egy éven belül nem csak 1 engedélyezett. Vagy vegye meg most a bátyád Neked a telefont.
-
Facebook Zero: "Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2013. március 31-ig érvényes." - Erről esetleg van infó/pletyka, hogy biztosan megszűnik, vagy előfordulhat hogy meghosszabbítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másik 2 szolgáltatónak milyen a lefedettsége épületen belül?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)