Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Technocool #18587 üzenetére
Régebben több pontot kaphattál, és ezek most elvesznek:
"6.1. A Szolgáltató a fenti 5. fejezet szerint a Kártyabirtokos részére kiadott Beváltható Kapcsolat pontokat az 5.4. pont szerinti
pontjóváírástól számított 24 hónap után törli a Kártyabirtokos pontegyenlegéről, amennyiben a Kártyabirtokos ebben az
időszakban a Programszabályzat 7. fejezetének rendelkezései szerint nem használta fel. (Lásd: Alapfogalmak / Elévülő pontok)" [link]"a T-Pontokban válthatóak be ... 1 pont = 1 Ft értékben." - nekem ez tetszik a legjobban. [link]
(#18588) timea1991: Tart még a 90 forintos akció (Kedvezményes havi díj az első két hónapban új előfizetőinknek). [link]
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A Telenor állítólag saját hibája miatt nem tud lassítani, a T-mobile viszont igen (4 kbyte/sec-re), ezért jött le olyan lassan az 1 mbyte. Telenornál csak sim 1.590 forint, 3 hónapig ingyenes rá a klikk (100 mbyte), 400 forint lebeszélhető, így 400 forint/hóért van rá net. 2 telefont használok, nem okostelefonban van a fősim-em, androidosban az eldobható feltöltős Telenor sim.
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #21191 üzenetére
Nem lehet, hogy helyfüggő a lassítás?
-
őstag
válasz Jegenye9977 #22261 üzenetére
Ha wifivel megy, akkor nem a T-Online-nál lehet a hiba, hanem a Telenor mobilnettel. Próbáld ki a mail.telenor.hu címet 25-ös porttal, ez hivatalos Telenor smtp címe: [link].
Levél küldést mindig az internetszolgáltató biztosítja, nem az adott email címtől függ.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Facebook Zero: "Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2013. március 31-ig érvényes." - Erről esetleg van infó/pletyka, hogy biztosan megszűnik, vagy előfordulhat hogy meghosszabbítják?
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #22347 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mennyi időközönként lehet dominós telefont venni, szerintem egy éven belül nem csak 1 engedélyezett. Vagy vegye meg most a bátyád Neked a telefont.
-
őstag
válasz Mr. Teddy #24429 üzenetére
Lesz wifi-s neted? Voip-on 3 forint / percért tudsz magyar mobilokat hívni. ( https://www.freevoipdeal.com/ ). Ha nincs neted, akkor kint vedd meg a legolcsóbb feltöltős sim kártyát, és itthonról callback-kel ( mindkét számot felhívják ) 4.5 forintért / perc fel tudnak hívni mobilról + 12 forint kapcsolási díj, de még így is töredék áron tudnál telefonálni. Voip telefonálásról, beszélgessünk! a témája.
-
őstag
válasz lesaux #24623 üzenetére
Freevoipdeal.com-on 10 euróért callback esetén USA vezetékes és mobil hívása 120 napig ingyenes + magyar mobil hívása 3.1 forint / perc + 12 forint kapcsolási díj, 702 forintért közel 4 órát lehet beszélni. Ha kint lesz ingyen wifi-d, akkor 3.1 forintért tudnátok bármelyik magyar mobilt hívni, magyar vezetékest pedig ingyen.
-
őstag
"Két eszközön is lenetezhető egy előfizetés a T-Mobile-nál (forrás)
2013. március 08., péntek, 11:00Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót tett elérhetővé a T-Mobile. Azoknak lehet érdekes, akik több okoseszközön használnák ugyanazt a mobilnet-előfizetést.
A T-Mobile tapasztalatai szerint folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére.
A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható. Az opció használata 500 forintba kerül."
Ez miért mostani hír? Korábban is volt erről szó a topic-ban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Váltani akartam T-Mobile-hoz, webshop-ban rendeltem Domino sim-et, megnéztem a térerőt ahol használtam volna. Bementem T-Pontba, hogy van egy Telenor-os számom, itt a nemrég vásárolt sim kártyám, erre szeretnék hordozni. Azt a választ kaptam, hogy már meglévő számra a T-Mobile-nál nem lehet hordozni, újat kell venni 4.050 forintért.
Felhívtam a Tesco Mobile-t, náluk viszont csak aktivált számra lehet hordozni, és telefonon is lehet váltani. Most várom a T-Mobile és az NMHH válaszát, hogy ami az egyik szolgáltatónál lehetetlen, az a másiknál miért csak az egyedüli járható út (aktivált sim-re hordozás).
-
őstag
Ha pl. a Tesco Mobile meg tudja oldani az aktív sim-re hordozást, akkor a T-Mobile miért nem? Értem én hogy nem akarja, ezért kérdeztem a NMHH-t, hogy a hordozás technikai része van-e szabályozva.
Azt sem értem, hogy a webshop-on rendelt domino sim kártyának miért 0 az univerzális egyenlege. Ügyfélszolgálat szerint ez így van rendben, de Ászf erre vonatkozó részét nem találták, pedig többen is keresték. "Az elektronikus úton feltöltött összegek automatikusan mobilvásárlásra is felhasználhatók lesznek..." - valahogy a kezdő 2.700 forintos egyenleg rákerült a kártyára, mivel elektronikusan vásároltam ezért feltételeztem hogy az univerzális egyenleg nem 0 forint lesz.
-
őstag
válasz jozsi252 #28468 üzenetére
Nem biztos, hogy a 200e-s telefont 100e kp + 100e felmondási díjért mondhatod le, érdemes a szerződéskötés előtt megkérdezni, hogy mennyi lesz ez az összeg. Youtube-on volt egy Telenor ügyfélszolgálat hangfelvétel, ahol 200e ft felmondási díjat akartak kérni valami olcsóbb telefonra is, szóval óvatosan.
-
őstag
-
őstag
Ha veszek egy új Domino kártyát, akkor azon 0 az univerzális egyenleg. Ha később online töltöm, akkor már lesz rajta univerzális egyenleg. Telefonálás, sms, szolgáltatások megrendelése az univerzális egyenleget is 100%-ban csökkenti? Pl. van rajta 4.000 forint, ebből 3.000 univerzális, és telefonálok 1.000 forintért. Ekkor összesen 3.000 forint marad, de 3.000 vagy 2.000 forint univerzálissal?
Blue Mobile-nál: "Minden feltöltésnél szükséges kiválasztani, hogy a blue mobile egyenleg vagy az univerzális egyenleg kerüljön feltöltésre. A két egyenleg közötti egyenleg jóváírás nem lehetséges." Ez miért van így megfogalmazva? Univerzális egyenleget nem lehet mindenre felhasználni?
Univerzális egyenlegnél van különbség a Domino és Blue mobile között? Pl. lottós egyenleg feltöltésnél T-Mobile-t m-commerce fizetési módot ír, Blue Mobile-lal is lehet használni ezt a szolgáltatást?
-
őstag
válasz Vangelis #32014 üzenetére
Viszont ha az eladó bejelenti a rendőrségen, hogy ellopták a telefonját, és a vevőnél megtalálják, akkor legalább van egy papírja az adás-vételről. Egyéb haszna sajnos tényleg nincs a papírnak, tiltás esetén polgári peres úton lehet perelni az eladót, de ez akár évekig is elhúzódhat.
-
őstag
Novemberben átfogó áremelés jön a Telekomnál
Kétoldalú szerződésmódosítást ügyfél is tehet? Ír egy levelet a Telekom-nak, hogy következő hónaptól kisebb percdíjat számlázzon, ha 15 napon belül nem bontja fel a szerződést a Telekom, akkor elfogadja azt.
-
őstag
válasz timelord1987 #33331 üzenetére
1777-et próbáld meg, 2-es menüpontban automatán keresztül is tudsz váltani: [link]
-
-
őstag
Mindegyik a nyereségre hajt, de a T-nél *102#-vel mindig le tudom kérni az egyenlegem, univerzális egyenleggel tudok lottózni (heti 1 szerelvény), havi 490-ért 500 mbyte netet ad, 3 kártyát váltogatva a 90 nap sem gond. Ha megszűnik a Domino net trükközés, akkor megyek másik szolgáltatóhoz. Nekem jelenleg ez a leggazdaságosabb, a hanghívásokat meg máshogy intézem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha valaki türelmetlen, akkor saját maga is kereshet kódot, 36^5 = 60.5 millió variáció, ebből kettőt már elárultak itt, kuponhoz AKCIONEKEM-(5 db. 0-9, A-Z karaktert) írjon be.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen