Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Holnap vinném a telómat valamelyik pesti szervizbe, és mostanában hallottam, hogy elvileg az ÁSZF-ben, vagy valahol azt ígéri a T, hogy 15 napon belül kijavítja a szerviz a készüléket, különben új készüléket kapok. Ez valóban így van, vagy nem igaz?
Valamint cseretelefont nem kötelesek adni ugye?Köszi előre is
-
kerxy
senior tag
Ha a telefonom szervizben van, és a jegyzőkönyv, amit adtak azon a kiadási határidő után sem lesz kész a telefonom, akkor mit tudok csinálni?
-
kerxy
senior tag
válasz Mr.Csizmás #52492 üzenetére
Én 11.30 felé rendeltem, de még engem sem hívtak!
Ezt írták, mikor rakerdeztem:
"Kedves Bálint! Abban az esetben, ha e-mail üzenetet kaptál megrendelésedről, sikeres volt a folyamat. Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot. Megkeresésükig további türelmedet kérjük! Köszönjük! " -
kerxy
senior tag
Szerintetek ha telefonon visszajelzik a sikeres online rendelést (várhatóan holnap), akkor hány nap míg át tudom venni a telót T üzletben?
-
kerxy
senior tag
válasz tothferenc #52960 üzenetére
én még 28-án rendeltem a black friday-ben... sok telefonálgatás és emailezés után hívtak fel tegnap, de persze pont akkor mikor nem tudtam felvenni a telót. mikor visszahívtam őket, már nem dolgoztak, csak majd hétfőn...
Remélem szerdán vagy csütörtökön átvehetem, mert utana elutazom. -
kerxy
senior tag
Köszi az infokat. Engem 17.10 kor hivtak egy szalagavato közben szóval...
De ha úgy is be kell fizetni az még be nem fizetett részleteket akkor minek kell varni az engedelyre? Hivjanak fel mondják el ezt és arra varjanak hogy befizessem, ne en varjak mar ennyit.
A másik meg, hogy én a mostani rendelesemet nem részletre veszem, tehát egyben kipengetem nekik akkor meg pláne nem értem. Vegulis mindegy csak csütörtökön át tudjam venni ez a lényeg[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Azért néha tud csodákat művelni ez a telekom... Érdemes nézni a számla keltét, gyorsan vissza ugrom az időbe hogy befizessem
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/09/204715_pivx07zx2zjhaq0s_telekom.jpg -
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Ha a rendelés állapota arra változott, hogy szállítás alatt, akkor várható, hogy holnap átvehetem a készüléket az üzletben, ahova rendeltem?
-
kerxy
senior tag
Na remek módon ma megkaptam a Black Friday-es S4 rendelésem.
Sms-t elfelejtettek küldeni, hogy átvehető, csak megnéztem a GLS csomagkövetést hogy már 1-kor átvették...Számlát és garijegyet egyből küldték, még ki se léptem a boltból, de kedves módon a garijegynél vásárlás napja 11.28., azért másfél héttel később kaptam meg az ő hibájukból, na mindegy.
Külső akksi nekem se volt, fogalmuk se volt miről beszélek (vagy csak úgy tettek: ). Majd dobok nekik egy emailt, hogy azért ne felejtsék el...
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Nekem az alábbi kérdésem lenne:
Adott két előfizetés a nevemen. Az egyik másfél éves Mozaik S csomag, a másik a most másfél hetes Move M.
A régebbi szerződésben látok egy olyat, hogy a "hűségidő tartama alatt ... 3900 Ft-nál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra nem válthat át."Na már most, a Mozaik S-et is át tudom váltani Move M-re kötbér meg hosszabbítás meg minden nélkül(mert az ugye aranykártyásként 3990)? Tehát így két Move M-et fizetnék aranykártyásan.
-
kerxy
senior tag
En telekom uzletbe rendeltem bf keretében telefont, a külső akksit ma hozta házhoz a gls.
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2013 marciusaban kotott elofizum mozaik s csomagban es egy decemberben kotott move m aranytarskartyas elofizum.
Korábbinál (mozaik s) a szerzodesben benne van hogy 3900ig valthatok dijcsomagot. Ez érvényes az elott is hogy lejar a dijcsomaghusegem? Tehat most attudnek váltani kotber nelkul music xs csomagra? Ha igen akkor arra kell huseget kotnom?Koszi elore is
-
kerxy
senior tag
ERRE esetleg valaki?
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Online rendelést Telekom üzletben átvehet más is? (nem telefon, csak tok+fólia) -
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mozaik S tarifával levő előfizetésem. Jól látom, hogyha rendelek NetPlusz M-et (meglévő mobilinternet-díjcsomag bővítésére), akkor egy hónapig 190 Ft-ba kerül? Ha mondjuk 29 nap múlva lemondom akkor tenyleg csak 190 Ft lesz és utána többet nem számlázzák?
Köszi előre is
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Adott a problémám:
25-én lejárt a tarifában meghatározott internetem, ezért gondoltam kipróbálom a netplusz m-et mert tudtam, hogy amíg be leszek lassítva (14-e a fordulónap), addig sokszor lesz szükségem mobilnetre.
Sikeresen aktiváltam is, ma viszont annak az adatkerete is lejárt, ezért kitaláltam, hogy lemondom, hogy meglegyen az egy hónapon belül lemondás és akkor csak 190 Ft ugye...
Na meg is jött a válasz, hogy kikapcsolták a netpluszm szolgáltatást. Azonban azóta nincs mobilnetem...
Hogy lehetne ezt orvosolni? -
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Adott két előfizetés, amelyből az egyikről most jár le a hűségidő. Ezt meg is akarom szüntetni. Lehetséges hogy annak a hívószáma maradjon meg, kvázi a megmaradt előfizetés azon a számon legyen, amit megszüntetek?
Köszi előre is
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Bárhogy próbálom online befizetni a számlámat, nem sikerül, mindig sikertelenként zárul. "Értesítjük, hogy számlabefizetése sikertelenül zárult." Ez szerintetek miért lehet?
Kártyával tuti nincs gond, pénz is van rajta... -
kerxy
senior tag
Később próbálkoztam és sikerült Nem tudom mi lehetett.
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni aktuális havi számlámat?
A befizetetteknél látom az előző havinál, hogy részletek, és ott meg tudom nézni, de a most elsején kiálított számlát hol tudom megnézni?Köszi előre is...
-
kerxy
senior tag
válasz pepe091 #60357 üzenetére
Ha számla kelte elseje, akkor miért 8-án rakják ki ?
Neked köszi a választMég egy kérdés, hogy ha az ÁSZF módosítás miatt írtam az Ügyfélszolgálatnak a holnapon keresztül emailt, akkor nem kéne valami auto válasznak jönnie, hogy megkapták? Mert nem kaptam ilyet, pedig tuti mindent jól csináltam, csak mostanában nem bízom a honlapjukban...
Szerk: Gedeon31 Ott is néztem, köszi! Még ott sincs kint nekem. Azért érdekes egyébként, mert elég magas összeget számláztak, pedig pont most telefonáltam a legkevesebbet...
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
válasz MittuDomain_ #60654 üzenetére
Nekem készülékkötbérre 124 ezer forintot mondtak... Black Fridayes rendelés volt Galaxy S4, de ott részlet nélkül elhoztam 40-ért, alapból előfizetés nélkül 100 ezer forintért adják... Szóval érdekes.
Szerk:
#60671 [chelloZotya: végül nekem is ez lett, és igen díjmentesen le tudsz váltani.[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Move M aranytárskártyás csomagban vagyok, az ászf változás miatt átválthatok Music XS csomagra? (fősulis vagyok, ha ez számít).
Ha igen, akkor újra kezdődik két év hűség vagy folytatódik a maradék hűségidő?Köszi előre is
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Mozaik XS-ről ha felváltok Move M-be, akkor a hűség újra kezdődik?
Köszi
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Van valami limit, hogy egy néven hány előfizu lehet? Három még belefér?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 60D Valóban Újszerű állapot 17.300 expó Összes gyári tartozék 5db aksival Karcmentes
- Alkuképes - Gigabyte RX580 4GB GDDR5 AORUS GV-RX580AORUS-4GD
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Carhartt terepszínű kapucnis télikabát M-L
- Konyhai Felszerelések eladók / Csere is van!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen