- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Használt mobil vásárlása előtt vagyok, ha egy összegben lett kifizetve a készülék, és elvileg dominosként lett véve akkor tilthatja bármi miatt későbbiekben a Telekom?
Illetve, hogy bizonyosodhatok meg róla, hogy tényleg dominos? Számlát átküldi a tulaj.
Köszi előre is. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Szeretném Like S díjcsomagom (hűség lejárt) átváltani Domino fix tarifára, illetve átiratni az egészet édesapám nevére (ő használja már a kártyát), ezeknek így milyen díja van?
Partnerüzlet is képes megcsinálni?Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Apukámnak eddig egy Like S csomagja volt (én nevemen van az előfizu), azonban erre most lefog járni a hűség, és ahogy látom ki lett vezetve a csomag. Igazából mostanában már elég keveset beszél, havi 30-40 perc, és netre sincs szüksége olyan nagy mennyiségben, pár száz mega elég lenne neki.
Melyik csomagot ajánljátok? Nem nagyon látom át ezt az új tarifa rendszert
Köszi előre is -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincs esteleg tartozékra felhasználható kuponja?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nemrég volt hasonló téma, de én most szembesültem vele... számhordozással távoztam a T-től, elvileg ma 20-24 óra között áll át az új szolgáltatótól kapott sim az ideiglenes számról a régire.
Az imént kaptam egy emailt a T-től, "Előfizetés leválasztása a Telekom fiókról" tárgyal.
Valóban leválasztott, azonban még nem fizettem ki a novemberi számlámat (mivel az elmúlt napokban 404 hibát dobott, ha fizetni akartam). Plusz érdekesség, hogy apám számláját is én kezelem, az is eltűnt a fiókomból.
Hogy tudom ezek után a számlát befizetni?Köszi előre is!
-
kerxy
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem működik online, most fizettem be számlát.
-
kerxy
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi, akkor muszáj lesz bemennem.

-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Lassan lejár az előfizetésem, és szeretnék számhordozással átmenni flottába egy másik szolgáltatóhoz. Azonban a szerződés kötés óta új személyim lett, ez valószínűleg gond lenne az ügyintézés során.
Interneten vagy telefonon tudok adategyeztetést csinálni, tehát bediktálni nekik az új szem igazolványom számát vagy mindenképp személyesen kell?
Köszi -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ha egy készülék egyben lett kifizetve és én azt megveszem valakitől az aprón, azt már semmiképp nem tilthatják le ugye?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy szerződést azonnali hatállyal felmondjak? Mert ismerősömnek még 8 napig számlázták lemondás után, de nyilván nem azért akarom most lemondani hogy még 8 napig fizessek.
Köszi előre is -
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Szerintem ezt nem lehet most tudni a káosz miatt. Nekem ma küldtek egy emailt egy rendelésről amit nem vettem át, ezzel a szöveggel: "Ön a kiszállító cégtől nem vette át a megrendelt termék(ke)et, így megrendelését érvényteleníteni fogjuk."
A mókás csak az, hogy szeptember 3-án volt ez a rendelés, és már akkor jeleztem nekik másnap, hogy mégsem kell a cucc... Jobb később mint soha
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne a mostani micro SIM helyett egy nano-ra új telefon vásárlása miatt (de azt nem a T-nél veszem), mit mondjak, hogy ezt ingyen megtegyék nekem? Hivatkozzak esetleg olyasmi dologra hogy dobálja a hálózatot? Akkor kötelesek ingyen cserélni ha jól tudom, de nano méretet adnak?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok! Szeptemberben lejar a hűség egy elofizetesrol, akkor ha jól olvastam itt, már tudok készüléket venni. Online szeretnék venni, ez hogy működik?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ha egy előfizetés már több mint egy éve él, de május közepén feljebb váltottam díjcsomagot, akkor nem kérhetem, hogy maradjanak az árak? (mert május 1-e utáni új előfizetésnél nyilván nem, de ez csak díjcsomagváltás, ezért nem tudom?!)
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Pénteken rendeltem egy telót, az egyik T üzletbe való átvétellel. Másnap felhívnak, hogy minden oké a rendeléssel, de jelenleg egyik T pontba se tudnak szállítani valami hiba miatt, ezért Pick Pack pontot kéne választani. Kiválasztottunk egy közelit, majd mondta hogy szerda délután 2-től vehetem át.
Tegnap délbe jött is az email, hogy szállítás alatt. Kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni merre jár? (gondolom GLS viszi, hiába írom be a trackinghez a rendelés számot, egy 6 évvel ezelőtti cuccot dob ki)
Muszáj lenne ma átvennem délután, mert utána nem nagyon leszek itthon.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Van valami limit, hogy egy néven hány előfizu lehet? Három még belefér?
Köszi
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Mozaik XS-ről ha felváltok Move M-be, akkor a hűség újra kezdődik?
Köszi
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Move M aranytárskártyás csomagban vagyok, az ászf változás miatt átválthatok Music XS csomagra? (fősulis vagyok, ha ez számít).
Ha igen, akkor újra kezdődik két év hűség vagy folytatódik a maradék hűségidő?Köszi előre is
-
kerxy
őstag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Nekem készülékkötbérre 124 ezer forintot mondtak... Black Fridayes rendelés volt Galaxy S4, de ott részlet nélkül elhoztam 40-ért, alapból előfizetés nélkül 100 ezer forintért adják... Szóval érdekes.
Szerk:
#60671 [chelloZotya: végül nekem is ez lett, és igen díjmentesen le tudsz váltani. -
kerxy
őstag
válasz
pepe091
üzenetére
Ha számla kelte elseje, akkor miért 8-án rakják ki ?

Neked köszi a választ
Még egy kérdés, hogy ha az ÁSZF módosítás miatt írtam az Ügyfélszolgálatnak a holnapon keresztül emailt, akkor nem kéne valami auto válasznak jönnie, hogy megkapták? Mert nem kaptam ilyet, pedig tuti mindent jól csináltam, csak mostanában nem bízom a honlapjukban...
Szerk: Gedeon31 Ott is néztem, köszi! Még ott sincs kint nekem. Azért érdekes egyébként, mert elég magas összeget számláztak, pedig pont most telefonáltam a legkevesebbet...
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni aktuális havi számlámat?
A befizetetteknél látom az előző havinál, hogy részletek, és ott meg tudom nézni, de a most elsején kiálított számlát hol tudom megnézni?Köszi előre is...
-
kerxy
őstag
Később próbálkoztam és sikerült
Nem tudom mi lehetett. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Bárhogy próbálom online befizetni a számlámat, nem sikerül, mindig sikertelenként zárul. "Értesítjük, hogy számlabefizetése sikertelenül zárult." Ez szerintetek miért lehet?
Kártyával tuti nincs gond, pénz is van rajta... -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Adott két előfizetés, amelyből az egyikről most jár le a hűségidő. Ezt meg is akarom szüntetni. Lehetséges hogy annak a hívószáma maradjon meg, kvázi a megmaradt előfizetés azon a számon legyen, amit megszüntetek?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Adott a problémám:
25-én lejárt a tarifában meghatározott internetem, ezért gondoltam kipróbálom a netplusz m-et mert tudtam, hogy amíg be leszek lassítva (14-e a fordulónap), addig sokszor lesz szükségem mobilnetre.
Sikeresen aktiváltam is, ma viszont annak az adatkerete is lejárt, ezért kitaláltam, hogy lemondom, hogy meglegyen az egy hónapon belül lemondás és akkor csak 190 Ft ugye...
Na meg is jött a válasz, hogy kikapcsolták a netpluszm szolgáltatást. Azonban azóta nincs mobilnetem...
Hogy lehetne ezt orvosolni? -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Van egy Mozaik S tarifával levő előfizetésem. Jól látom, hogyha rendelek NetPlusz M-et (meglévő mobilinternet-díjcsomag bővítésére), akkor egy hónapig 190 Ft-ba kerül? Ha mondjuk 29 nap múlva lemondom akkor tenyleg csak 190 Ft lesz és utána többet nem számlázzák?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Online rendelést Telekom üzletben átvehet más is? (nem telefon, csak tok+fólia) -
kerxy
őstag
ERRE esetleg valaki?

-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Van egy 2013 marciusaban kotott elofizum mozaik s csomagban es egy decemberben kotott move m aranytarskartyas elofizum.
Korábbinál (mozaik s) a szerzodesben benne van hogy 3900ig valthatok dijcsomagot. Ez érvényes az elott is hogy lejar a dijcsomaghusegem? Tehat most attudnek váltani kotber nelkul music xs csomagra? Ha igen akkor arra kell huseget kotnom?Koszi elore is
-
kerxy
őstag
En telekom uzletbe rendeltem bf keretében telefont, a külső akksit ma hozta házhoz a gls.
-
kerxy
őstag
Nekem az alábbi kérdésem lenne:
Adott két előfizetés a nevemen. Az egyik másfél éves Mozaik S csomag, a másik a most másfél hetes Move M.
A régebbi szerződésben látok egy olyat, hogy a "hűségidő tartama alatt ... 3900 Ft-nál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra nem válthat át."Na már most, a Mozaik S-et is át tudom váltani Move M-re kötbér meg hosszabbítás meg minden nélkül(mert az ugye aranykártyásként 3990)? Tehát így két Move M-et fizetnék aranykártyásan.
-
kerxy
őstag
Na remek módon ma megkaptam a Black Friday-es S4 rendelésem.
Sms-t elfelejtettek küldeni, hogy átvehető, csak megnéztem a GLS csomagkövetést hogy már 1-kor átvették...Számlát és garijegyet egyből küldték, még ki se léptem a boltból, de kedves módon a garijegynél vásárlás napja 11.28., azért másfél héttel később kaptam meg az ő hibájukból, na mindegy.
Külső akksi nekem se volt, fogalmuk se volt miről beszélek (vagy csak úgy tettek: ). Majd dobok nekik egy emailt, hogy azért ne felejtsék el...

-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ha a rendelés állapota arra változott, hogy szállítás alatt, akkor várható, hogy holnap átvehetem a készüléket az üzletben, ahova rendeltem?
-
kerxy
őstag
Azért néha tud csodákat művelni ez a telekom... Érdemes nézni a számla keltét, gyorsan vissza ugrom az időbe hogy befizessem

http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/09/204715_pivx07zx2zjhaq0s_telekom.jpg -
kerxy
őstag
Köszi az infokat. Engem 17.10 kor hivtak egy szalagavato közben szóval...
De ha úgy is be kell fizetni az még be nem fizetett részleteket akkor minek kell varni az engedelyre? Hivjanak fel mondják el ezt és arra varjanak hogy befizessem, ne en varjak mar ennyit.
A másik meg, hogy én a mostani rendelesemet nem részletre veszem, tehát egyben kipengetem nekik akkor meg pláne nem értem. Vegulis mindegy csak csütörtökön át tudjam venni ez a lényeg
-
kerxy
őstag
válasz
tothferenc
üzenetére
én még 28-án rendeltem a black friday-ben... sok telefonálgatás és emailezés után hívtak fel tegnap, de persze pont akkor mikor nem tudtam felvenni a telót. mikor visszahívtam őket, már nem dolgoztak, csak majd hétfőn...
Remélem szerdán vagy csütörtökön átvehetem, mert utana elutazom. -
kerxy
őstag
Szerintetek ha telefonon visszajelzik a sikeres online rendelést (várhatóan holnap), akkor hány nap míg át tudom venni a telót T üzletben?
-
kerxy
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én 11.30 felé rendeltem, de még engem sem hívtak!
Ezt írták, mikor rakerdeztem:
"Kedves Bálint! Abban az esetben, ha e-mail üzenetet kaptál megrendelésedről, sikeres volt a folyamat. Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot. Megkeresésükig további türelmedet kérjük! Köszönjük! " -
kerxy
őstag
Ha a telefonom szervizben van, és a jegyzőkönyv, amit adtak azon a kiadási határidő után sem lesz kész a telefonom, akkor mit tudok csinálni?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Holnap vinném a telómat valamelyik pesti szervizbe, és mostanában hallottam, hogy elvileg az ÁSZF-ben, vagy valahol azt ígéri a T, hogy 15 napon belül kijavítja a szerviz a készüléket, különben új készüléket kapok. Ez valóban így van, vagy nem igaz?
Valamint cseretelefont nem kötelesek adni ugye?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Partnerüzlet is képes megcsinálni?

Miért gyorsabb?

dptrsk