Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
válasz vgyuri #21019 üzenetére
köszönöm szépen. csak rá kellett gondolni drága barátnőmre, mire megkaptam a választ felhívott ő engem(keresztanyjáék fixen fizetnek, akármennyit beszélhet) szóval megoldódott!
(#21020) szente: amikor én vettem részletre, még akkor SEM kellett munkáltatói igazolás!
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz vgyuri #21127 üzenetére
Fú, ez a megoldás engem is érdekelne! Akkor csak bemegyek, veszek egy SIM kártyát, aktiválom a netet és ennyi? Vagy kell valami egyéb dologra figyelnem?
És ez működik 3G-s modemben? Mert akkor én már inkább szgéphez használnám, ameddig ugyanis ez a helyzet, jobban megérné, mint a Domino Web.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Foose
addikt
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz vgyuri #24432 üzenetére
Az a baj, hogy nem lesz wifi. Nem hogy ingyen, még pénzért sem.
Feltöltőkártyás mobilneten agyaltam, de nem játszik, mert a telefonom t függő, így nem tudom használni. Mondjuk eddig is megvoltam net és normál árú telefon nélkül. Igazából ez a másik roaming tarifa keltette fel a figyelmemet, ha már telefonálok, akkor azzal olcsóbban lehetne, még akkor is, ha az percalapú. -
sifarr
senior tag
válasz vgyuri #24616 üzenetére
Lehet, hogy a Moto nem engedte a T-nek a sim lockot (lehet, hogy épp ezért szünteti be lassan a T a Moto-k forgalmazását?) és ezért maradt független. De ettől még "kedvezményesen" vetted a T-től, tehát a telefon használhatóságát korlátozhatja. Persze ebben az esetben csak így.
Szerintem az a blue-s dolog úgy működhet (persze ez csak feltételezés), hogy amikor egy blue-s sim feljelentkezik a hálóra, akkor a készülék adatait is elküldi (típus, imei, hasonlók), mint más esetekben is, A T-nek van X évre visszamenőleg egy adatbázisa az általa forgalomba helyezett készülékekről imei-vel együtt. Tehát amikor a sim felcsatlakozni akar, akkor a készülék imei számára rákeresnek az adatbázisban és ha megtalálják, akkor nem engedik fel. Akár független, akár nem.
A te esetedben ez jogos eljárás. Hivatalosan kifüggetlenített T-s telefonoknál minimum necces.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz vgyuri #28136 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a Domino-nál nincs számcsere. Tehát még egy másik 30-as számra sem tudod lecserélni, nemhogy egy hordozottra.
davidcsaba93
Igen a Te+Én is kiesik, de elvileg a rendszer nem is enged beállítani nem megfelelő számot, szóval ez így nem kerek...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz vgyuri #28139 üzenetére
Hűűű... Ne sértődj meg, de szerintem ne is gyere a Telekomhoz. Na jó, csak vicceltem, gyere nyugodtan, nem te leszel az első (és nyilván nem is az utolsó) "szőrözős" ügyfél.
Először is: Ha veszel egy Domino SIM-et, azon KEZDŐ EGYENLEG van, és nem feltöltött egyenleg. Ha bankkártyával is fizetted a rendelést, akkor sem a feltöltésért fizettél, hanem egy Domino SIM csomagért. Részemről ennyit tudtam az ügyben segíteni.
Másrészt a számcsere jelenleg technikailag nem létezik a Domino rendszerben. Ennek fejlesztési költsége saccra azt mondanám, hogy 10 és 50 millió Ft között lehet. Mivel ez nem egy állami cég, itt meggondolnak egy ilyen fejlesztést, ha évente kb. 2x vennék igénybe.Mr. Teddy
A jóváhagyás előtt szerepelni fog az üzenetben, hogy milyen egyenlegből fogod kifizetni a díjat (kivéve parkolás, mert ott egyből a sikeres/sikertelen vásárlás üzenet megy le), tehát ha ezt az üzenetet jóváhagyod, akkor e szerint fogsz fizetni, és ezen utólag már az ügyfélszolgálat sem tud változtatni.davidcsaba93
Egy teszt számon kipróbáltam, és Telenor számot nem engedett bekapcsolni, viszont blue mobile-os számom nincs, amit ki tudtam volna próbálni... Ha nincs más extrád, ez úgyis díjmentes, egyébként meg cseréld le másik számra, mert ha nem fog érvényesülni a számlában, az lesz rá a válasz, hogy a díjszabás értelmében ez így van rendben...pepe091
Nem feltétlen értem az írásod. Azt állítod, hogy a Like kedvenc számaid között van blue mobile-os, és a számlában is érvényesül a kedvezmény? Vagy csak azt hiszed, hogy érvényesül a kedvezmény? (mert a havidíj lebeszélhetőség blue mobile-ra is érvényesül)F.B.I.
Az új előfizetésnél nem fogod tudni kiválasztani a speciális díjcsomagot, illetve a számhordozás ma csak személyesen megy. Az új előfizetésnél be kell mutatni azokat a papírokat, amit a mostani előfizetésed vásárlásakor is kellett.qamu74
Tehát van egy olyan SIM, ami még csak nem is a neveden van, hanem egy GSM boltos vette a Tesco-ban egy 3000 Ft-os telefonnal, majd a telefont eladta 5000-ért külföldön (Ukrajna) és a 600 Ft lebeszélhetőségű SIM-et a nevére aktiváltatta, hogy be tudja mutatni neked (mikor eladja), hogy működik és ezt te is kb. 5000 Ft-ért vetted. Aztán most ezzel a például F. Tamás nevén lévő hívószámon való elérhetőséggel akarsz kereskedni az Aprón... No ezért nem vásárolok ilyen apróhirdetésekből.
Azért a hívószámot kérdezd le a tudakozóból, hátha nem lett beállítva a titkosítás.Otisz
A szolgáltatások díja (pl. net csomag) beleszámít a nettó 500 Ft / 10 pontos történetbe, de például a Domino egyenleg töltés, a mobil vásárlás, emeltdíjas forgalom, adományvonal, stb. utáni forgalom már nem. Ezért kérdeztem, hogy mitől ugrott meg így a számla, mert ha az 55 pontból azt mondom, hogy kb. 40-45-öt kaphattál a számla alapján, az még mindig csak a havi fix díjak körüli összeg, így feltételezem, hogy olyan volt a többi forgalmad, ami nem jár pontgyűjtéssel. És innentől kezdve ezt már személyre szabottan kellene megbeszélned az ügyfélszolgálattal.
Apropó a 16 ezres számla a 05.01-ei keltezésű? És az 55 pont a május 10-e utáni pontszám? Mert minden hónap 10-e tájt értékeli ki a rendszer az előző havi forgalmat.dedike
A hálón belüli hívás is beleszámít a számlarészbe, csak a fogadott hívások utáni pontszámok kalkulálásába nem.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
89BDave89
tag
válasz vgyuri #32468 üzenetére
Én az internet, TV, Telefon ügyben felhívtam a T-home-ot, és megbeszéltük, normális emberek módjára.
Nekünk nem változik speciel semmi, mert szerződésünk van, és azt mondta hogy csak azoknak módosul, akiknek nincs hűségnyilatkozat, illetve nov1. után köti.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
Taktoj
aktív tag
-
djculture
félisten
válasz vgyuri #36453 üzenetére
Ja csak míg a dominókártyát lebeszéled és eldobhatod ebben az esetben 2 évig bármi van az előfizetésednek élnie kell. Lásd elveszíted a munkádat ami itthon napi történet és kikell menned külföldre van egy semmiért fizetendő szolgáltatásod. Mindezt kemény 12 hó* 500ft-ért, ráteszel 6000-et a dominóra ugyan ott vagy és azt csinálsz amit akarsz az előfizetéssel. Tudomásom szerint ez a kedvezmény meg csak akkor jár ha telefon nélkül váltasz át előfizetésre dominórol.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz vgyuri #37869 üzenetére
Akkor higgy a "feszülős testhezálló" kolléganőnek!
Amúgy a minap egy ügyfélpanasz során kiderült egy apró kis változtatás havidíjas ügyfeleknél, ami még augusztusban állt be. Nevezetesen eddig a promóciós kedvezmény egész havi volt, míg a Go!Net adatcsomag részarányosan számlázódik. Ennél a konkrét panasznál 11.07-én aktiváltak Go!Net M-et, ami novemberre már csak 800 Ft volt, ezért a kolléga azt mondta, hogy novemberre nem kell fizetni érte (max 810 Ft kedvezmény jár a csomagra). Viszont a számlában a kedvezményt is 24/30 napra kapta meg az ügyfél... Szóval most már a részarányos kedvezményes havidíjjal kell számolni. Amúgy meg ki tudja, mit hoz a jövő, lehet mire ismét letelne a 90 nap és meggyőződhetnél az igazamról, nem is lesz már ilyen promóció (vagy másmilyen lesz).M3xx
5-30 másodperc között állítható be átirányítás nem válaszol esetre, 5 mp-es lépésekben. Hangposta esetén a +36309888333-ra kell írányítani
#37987 >> Az új számmal belépve lesznek elérhető a dokumentumok. Ehhez aktiválni kell (az első hívással) a Domino számot, mert utána lehet csak létrehozni hozzá (pl. 1777-en) a jelszót.St3ven
Már volt róla szó, hogy a hűség vége szerepel a számlán.gabormgp
Bár már gondolom nem aktuális, de ha 11.12-én aktiváltál adatcsomagot, akkor a 30 nap 12.12-én éjfélkor jár(t) le, és 13-án 0:15-kor kell(ett) megújulnia a csomagnak.Egorov
Bár már ahogy látom, van fejlemény, de igen, ilyenkor a rendelés során feljön a díjcsomagváltó oldal, és ha sikerült a váltás, akkor mehet tovább a rendelés. Tehát azonnal megtörténik a díjcsomagváltás.
#38043 >> ez egy szimpla díjcsomagváltás volt, ami pár kattintás.BigBlackDog
Ha 8-a a fordulónapod, akkor az is fog maradni az opció aktiválása után is. Tehát ha aktiválsz egy plusz adatcsomagot (opciót), akkor a teljes keretet megkapod (jelen példában 1,3 GB) és 7-én estig használhatod fel, 8-án 0 órakor pedig megújul (hacsak le nem mondod addig).---
A Domino csomagos vásárlásokhoz csak annyit, hogy az ÁSZF értelmében alapesetben egy éven belül egy csomag vásárolható, a második vagy sokadik készülékcsomag már engedély köteles, de elég engedékenyek, főleg online rendelésnél.
Mellesleg alapesetben az is beleszámít az elmúlt egy éves vásárlásba, ha valaki Quick konstrikcióban vesz készüléket (és azt a nevére regisztráltatja), márpedig ez a legékesebb példája annak, mennyire "laza" az évente egy darabos szabály.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tylerddd
veterán
válasz vgyuri #43191 üzenetére
Értem. Az szép lesz.
Egyébként azon gondolkodom, h amíg Domino-s voltam (már jó 5-6 éve), nem hívtak annyit és nem is voltam benne a tudakozóban. Elképzelhető, h előfizetésre való átálláskor elfelejtették vagy csak nagyon pörgősen kérdezték meg ezt a "Benne akarsz-e lenni a rendszerben?"-t és én rábólintottam?! Megnéztem családban, van olyan, aki szintén Dominoról váltott előfizetésre és szintén kidobja a kereső, pedig Domino alatt ő se volt benne.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
válasz vgyuri #43238 üzenetére
csinálhattak volna, meg ezzel az erővel minden más kategóriában is külön szekciókat, ha tényleg ennyi ember nem tud vagy akar olvasni, mert az apróbetűzésre, az oldal alján eldugott részletekre...stb már nem tudnak hivatkozni a belekötni szándékozók...
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
kokokka
őstag
válasz vgyuri #43638 üzenetére
Nem értelek. Miért nem ezt használod a Domino mellé?:
Itt még olcsóbb is az 1GB, ráadásul ha mégis több kéne egy adott hónapban, csak 810Ft-tal kerülne több a 2Gb mint NetPlusz L-ben az 1. Szerintem jobb választás, bár Te tudod...
Bocs vgyuri ez nem neked ment
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Torrent meghívó kunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- DIGI internet
- Peugeot, Citroën topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen