- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor elkezdték bekapcsolgatni fokozatosan minden érintett előfizetésen a VoLTE funkciót, de ha esetleg van még olyan előfizetés, amin nem történt meg, akkor kérni kell és megteszik.
Ha az előfizetésen már aktív a funkció, akkor a telefonon is engedélyezni kell a 4G hanghívást és a feltételek biztosítása esetén (4G hálózatra csatlakozás, a telefonon engedélyezett 4G és VoLTE, 4G képes SIM kártya) működni fog. -
Ugyanilyenem volt! A cseretelefon (azaz az új telefon, amit kaptál) IMEI számát kell beírni. Tehát a konkrét készülékét, ami a kezedben van, azaz azt az IMEI-t amit kiír konkrétan a telefon, ha kiíratod vele az IMEI-t.
Amit csináltál, azzal nagyobb bajt nem csináltál, mint hogy elindítottad a függetlenítését annak a telefonnak is, amit leadtál, így ha esetleg valakinek kiadják mint refurb, lesz egy jó napja amikor rájön, hogy függetlenítve lett
-
dptrsk
Topikgazda
-
tabaga
tag
Én is láttam ezt már másnál (500mb -> 1gb), szóval ha csak nem ugyan ott dolgoztok, akkor ez valami általánosabb dolog lehet.
Más: Az létezik, hogy a régi Like, a 300, vagyis amiben még 300 óra erejéig lehet hívni a kijelölt 3 számot, abban a csomagban nem engedik fel a felhasználót 4g-re? A telefon adott, a simkártya is, így csak a szolgáltatóra tudok gyanakodni.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
SUPREME7
őstag
Ja, akkor ez nagyon nem Business netes csomag
Pedig már kezdtem rápörögni a 14GB-ra, sokszor a 7GB is kevés
-
a szolgáltató nevének a kiírási milyenségégét változtatják, de olyan is elôfordulhat, hogy akár mozgás közben bármelyik irányban változhat - ha bizonyos cellákban nem egységes még -, viszont a térerőre/kapcsolatra maximum olyan kihatással gondolnék, hogy egyszer egy pillanatra lekapcsolódik, majd visssza.
a iphone 4s nem 4g/lte képes, így annál csak 2g/3g hálózati probléma lehetséges, de 26-án délelőtt több helyről írták, hogy nem volt adatkapcsolat, abba te is belefuthattál esetlegesen. -
-
Most direkt beléptem, nem aktív a szolgáltatás (gondolom ezt abból, hogy eddig sem fizettem egy fillért sem ilyen csomagért,
meg a véletlenül működő online felületüköna "Megrendelem" gomb virul a sor végén (bár nem tudom ez jelent-e valamit, vagy hogy náluk van-e olyasmi sorrend, mint mondjuk a kreszben, tehát az online felület az előbbre való, vagy az általuk az előfizetőnek küldött tájékoztatás).Ha esetleg megkérdezed, akkor mindenképpen írd meg a válaszukat, mert szerintem nem mi ketten vagyunk e csöpp országban ebben helyzetben...
(#64860) Varszegig:
Előtte még ecsetelte, hogy milyen jó lenne, ha átadhatná ezt az egész munkát valakinek, de nincs senki, mert aki jön, az 2 hét után lelép. Mindezt kb. 25 várakozó ügyfél előtt. Építette a cég image-ét
Ez saját üzlet volt, vagy valamelyik viszonteladójuk? Bár a lényegét tekintve ez mindegy, de azért vannak hozzáértő ügyfélszolgák is.
-
az általad használt díjcsomagban adott a részletfizetési konstrukció?
melyik telefonról lenne szó?Vikt0r; szia, fizikai sérülés miatt elutasíthatják a garanciális javítást, de elvileg bizonyítaniuk kell, hogy adott hibát kapcsolódó külső fizikai behatást okozta.
a 4g/lte hálózat elérése más probléma miatt lesz, nem megfelelő díjcsomag, lefedettség, telefon beállítása...stb.
a hálózat eldobálásával kapcsolatban;
- próbáld ki másik sim kártyával is
- próbáld ki máshol, másik cellában is
- állítsd vissza a telefont gyári állapotra -
Soulfly842
addikt
Az éncégemnél nem így működik. Ott a net2go-t csak businessnettel lehet kiváltani. Viszont kedvező áron 7 GB LTE képes internetet kapsz, amihez tandem sim kártyát is vehetsz igénybe (internetet így megbontva használhatod a telefonoddal és egy másodlagos kártyával (használhatod stickkel, táblagéppel, s egyéb eszközökkel)). Abban az esetben, ha nincs rajta Bnet, akkor egy MB durván kerekítve 8 Ft-ra jön ki.
-
Nietzsche_
tag
Ha valaki három-négyszáz megákat elnetezik, akkor célravezetőbb egy Businessnet M netet (vagy ettől nagyobbat) aktiválnia a díjcsomagra. Mindezek mellett egy tandem kártya segítségével ugyarra az előfizetésre elvihetsz egy második készüléket (laptop, USB stick, táblagép stb) is és ugyanazt a net havidíjat egy második eszközön is leforgalmazhatod. Továbbá az elsődleges készülék is jóval olcsóbb lesz, pl. egy Busniess net M díjcsomagra vállalt hűségidő mellett a készülékek is jóval olcsóbbak. Pl. egy iPhone is 69900 és akár részletre is elvihető (ha jól emlékszek fejből, nem ellenőriztem most energia híján)
Mindez pl. egy Éncégem (középső nettó 2800-as díjcsomag) és egy Business kombinációjában pl. nettó 5600-as havidíjra jön ki egy nettó 14 HUF-os percdíjjal (hálzaton belül és vezetékes irányba, más mobil irány is csak nettó 20 (másodperc alapú számlázt tekintve a percdíjak)). Nevetségesen kedvezőek így a készülék árak is és a businessnetes csomagok ugyanúgy nem túlforgalmazhatóak, mint a relaxnetes vagy a net&roll csomagok...
-
1430
senior tag
Az adatfogalmi értesítő nem veszi figyelembe az ajándék 500 MB-ot, hiszen az nem jár mindenkinek, csak a promócióban résztvevőknek.
Tehát ha Net Start-ot használsz, akkor 1 és 3 MB átlépésekor kapsz SMS-t. -
Nem tudom konkrétan melyikre gondolsz, de talán ez az!
(Itt az oldal alján)
meroly:
Értem. Az gáz. Illetve a fene tudja baj-e az, hogy egy évet tudsz csak aláírni. Nem is lenne rossz, ha a T egy évre is adná részletre, mégha csak 6 hónapra is...vagy valami ilyesmi
(Ezt hol lehetne felvetni, illetékeseknek?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest