Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Á, csak bekamuzzák, hogy lesz vmi, a neten már rég megírták, hogy nem lesz semmi, és ha mégis lesz (kizárt), akkor direkt olyanra csinálják meg, hogy ne működjön, ezt tökéletesen jól látod a helyzetet!
Kötelező kinect és kötelező always online, meg a gfwl kliens is jön vissza, nem? -
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem olyan UFO dolog ez, már rég megoldották egyszer: [link]
-
szarnyasdino
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Itt arra gondolok hogy ez egy fix HW lesz. Egy olyan fix hw ami még nem létezett amikor a piacon lévő játékok 95%-a már megjelent... azok hogy fognak futni rajta? Mert ugye pc-n is folyton a driverekkel van a szarakodás meg a játékok patchelése...az ezer éves játékot ki fogja neked patchelni hogy értelmesen fusson ezen a hw-en? Meg ugye a pc azért pc tudsz rá magyarítást telepíteni stb modokat. A konzolokat mert azért nem törik fel day one mert ilyeneket ignorálnak...Nem áll össze a kép sehogy sem
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Drágán.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezeket tudtam, hogy náluk is lehetnek, de az anime lányokat hiányoltam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negyven2
nagyúr
-
szarnyasdino
tag
Sejtettem ,hogy valami ilyesmi lehet... de így ennek akkor nem sok értelme volt
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hát ez eléggé gyenge, vagy valami nagyon korai build :/ ezen meg hangosan fel nevettem

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Utak felfestése, feliratok, épületek. De igen, sajnos japánban is jellemzően zöldek a növények levelei, ráadásul nekik is 4 évszakuk.
-
homerhamm
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Forza Horizon 6 - Return to Silent Hill
Legalább a rizsföldön átszánkázhattak volna

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azon az 5 autón kívül...
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát ebbe sok japános dolgot nem láttam bele.
Elsőre lehet meg sem mondanám hol vagyunk. -
szarnyasdino
tag
Big in japan....helyett empty japan...
-
Dinomano
őstag
Tudom, hogy egy picit OFF... Feltettem PC-re a MGS Delta-t... Fekete képernyő indulásnál. 5-10 perc után derült ki, hogy nem fagyott, csak számolgatta a shader-eket. Ezután elindult, de az intro videó alatt elment a hang. Elég vacakul fut a gépen, igaz, hogy a vas sem mai darab. Mikor bezártam, akkor tűnt fel, hogy 2X nyitotta meg magát a program (vagy én, ahogy kiléptem windows-ba és bug solution videokat kerestem, passz). Mindenesetre lazán elindította magát 2X.
Nem úgy emlékszem, hogy bármi ilyen élményem lett volna a MGS3-al PS2-ön...
-
Volband
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Steamen ez csak a hivatalos álláspont, egyébként elég barátiak, tehát ezeket túllépve is simán kaphatsz visszatérítést. Főleg, ha még értelmes indokod is van rá, pl. full bug a játék, vagy az első 1 óra kb csak sétaszimulátor volt, nem gameplay.
Ehhez képest nekem 1 nap után visszadobta MS a refund kérelmem, de azért nem ítélem meg őket egy rossz tapasztalat alapján, mert itt a többségnek nem volt ilyen gondjavszerencsére. Lehet, hogy tényleg pont Mari nénit kaptam a 2-es pultnál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Forza gameplay jön délután 4-kor. [link]
-
negyven2
nagyúr

...as multiple Assassin's Creed games will be playable for free for a limited time for Xbox Free Play Days, from April 2nd to 6th!
Illetve holnap jön a 60fps-es patch a Unity-hez!
Pluszban még más dolgok:
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
A visszatérítések általában azokra a játékokra vonatkozó, a vásárlás dátumától számított 14 napon belül küldött kérelmekre érvényesek, amelyekben nem halmoztál fel jelentős mennyiségű játékidőt. A 90 napos időszakon belül visszatérítési kéréseket is kérhet a vásárlásokhoz, de nem minden kérelem fogadható el.
A legtöbb játékon belüli fogyóeszköz és virtuális pénznem vásárlás vagy használat után nem téríthető vissza.
Az engedélyezett visszatérítések száma és típusa, valamint az egyes beszerzőknek egy adott évben nyújtható pénzbeli kompenzáció gyakran korlátozva van.
Ha nem rendelkezel hozzáféréssel a vásárlást végző fiókhoz, akkor a pénzintézetedtől kell igényelned a visszatérítést.
A digitális játéktermékekkel kapcsolatos visszatérítés az egységes és megbízható vásárlási élmény részét képezi. Azonban ha úgy tűnik, hogy valaki megpróbál visszaélni a visszatérítéssel, fenntartjuk a jogot, hogy megszüntessük ezt a lehetőséget, kivéve, ha az jogilag kötelező.
Minden visszatérítési kérelemre vonatkozó döntés végleges. Ha a visszatérítési kérelmet elutasítják, a döntés ellen a döntésről kapott e-mail-üzenetre válaszolva fellebbezhet. Ezen a lapon nem küldhető el újra ugyanez a visszatérítési kérelem.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
KKaresz45
üzenetére
Narrativa szempontjabol borzalmasan gyenge a jatek. A side questeknel tokmindegy mit valasztasz, mindig ugyanaz a kimenetel.
Amiert imadjak az az immerzio, mert a 2020as evekben csak az szamit meg lehet benne jokat kaszabolni hexelni (bocsanat hekkelni). Az alapjatek sztorija rettenet lett a vegere, viszont a kieg jo.
En vegigjatszottam, de a sokadik sidequest utan amiknek a variacioit visszatoltessel megneztem, elengedtem es elkonyveltem hogy a CDPR nem tud rendes rpg-t csinalni (witcher 3rol ugyanez a velemenyem)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
A 2 óra csak tipp, több helyen láttam leírva gondolom a Steam miatt, a refund leírásuk szerint
haven’t accumulated a significant amount of play time
, jelentsen ez bármit.
Az időszakra is írja ugyan a 14 napot, de rögtön utána:You can make refund requests for purchases within a 90-day period, however not all requests will be accepted.
Jelentsen ez is bármit.
Illetve nem csak darabszámra de értékre is van limit, nyilván nem írják le, hogy mennyi.
DLC-t sem írja külön, csak az ingame pénzt és egyéb tárgyakat, szóval szerintem egy kiegészítőnek számító DLC refundolható lenne. -
negyven2
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Két hónappal később, hivatalosan nem is engedné (de volt rá példa már), mert vagy két óra játék és/vagy 14 nap a vásárlástól)!
Amúgy öcsém, kb. másfél hónapja refund-olt egy játékot, és kb. azonnal jött az üzenet, hogy elfogadták. Igaz ő 14 napon belül volt, és nem volt 2 óra játékideje!
Pluszban van olyan kitételek is, hogy csak bizonyos számú refound-ot lehet csinálni egy adott idő alatt, vagy, hogy DLC-re nem vonatkozik... illetve talán olyan is van, hogy ha a játék kiadója nem engedi akkor el kell utasítania a rendszernek!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Mindenképp! Március végén lejár a GP-m. FH megjelenésig kihagyok egy hónapot, addig jó lesz a CP.
Bad Pritt:
Sok policy változott az MS-nél, valószínűleg ez is. 2 hónappal a vásárlás után nem engedte. Amúgy ilyenkor mire kell nyomni? Én a véletlen vásárlásra nyomtam, és megírtam, hogy 0 percet nyomtam. -
Dinomano
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
150+ órás játék esetén én Witcher 3-ra gondoltam. Hasonlóan single-player vagyok, nem szeretem a multiplayer cuccokat. Időm sincs rá, valamint nekem túl nagy időbeli és energiabefektetést jelentene az, hogy mindig online kell lenni, mert lemaradsz a szolgáltatásalapú játék új tartalmairól stb. .
A Witcher 3 esetén én arra gondoltam, hogy idő kell egyáltalán ahhoz is, hogy kiismerd a menüt, megtanuld a játék szabályait. (Ha túléled a tanulási görbét, akkor jó élményben lesz részed. Death Stranding ugyanez. Sőt, az még jobban. Ott az első jópár órát kell túlélned (fullon megpakolva kisodródnia tengerig? Anyone?
), tanulnod a saját hibáidból, és a későbbi fejlesztések során lesz egyre könnyebb és nagyobb fun a játék.) -
hatesz
aktív tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Hát szerintem 150+ óránál is azért játszik az ember, mert az elején kedvet kapott. Én szerintem soha sem fogok semelyik játékkal ennyit játszani. Nem vagyok nagy multi fan, én elsősorban single player vagyok. talán összenen ha 10 órát multiztam, köszönöm, nem nekem való, vagy legalábbis nekem nem élvezetes. Autós játékokban állandóan csalókkal és agresszív kilökős tinédzserek rontották el a játékomat (szórakozásomat), multi kövöldözésnél meg 4 mp játék után kilőttek, majd várhattam valahol perceket, hogy végre újra aktív legyek, amikor megint kilőttek szinte azonnal. Bocs, hogy nem profiként kezdtem bele a multi lövöltözésbe.
Szóval ezek elvették a kedvemet a multitól, max botokkal játszom, ha már multi, csak sajnos elég kevés játékban van erre lehetőség. -
KKaresz45
senior tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nyilván, sokan végigjátszották PS-en. Nekem ott van benne a legkevesebb időm. Lehet hogy ha tovább tolom a maradék 100 órában már nem crashelt volna.
Szerk.: Nem az utóbbi egy évben volt, akkor volt amikor jött az "istenbizonymindenbugotkigyomláltunkésmártökéletes" update.

-
-
KKaresz45
senior tag
Tegnap miután beszélgettünk a Cyberpunkról feltörtek az emlékek hogy miért is hagytam abba mindig (az olyan apróságok mellett hogy PS-en fél óránként crashelt a desktopra, Xboxon ezt nem csinálta). Remélem az alábbi kis szösszenet elfér itt, spoilerbe teszem bár eléggé az elején van a játéknak.
A küldetés szerint be kellett menni egy épületbe, belépéskor a recepción le kellett adni a fegyvereimet. Bent elintézem a dolgomat, ennek során puszta kézzel kinyírtam a helyi főnököt. Ezt észlelve fegyveres biztonságiak lepték el az épületet, engem keresve. Kezdetben megpróbáltam a bútorok mögött lopakodva leszedni egyenként az embereket, de túl sokan voltak, mindig észleltek és elkaptak. Néhány próbálkozás után gondoltam egyet és elkezdtem futni. Az történt amit most gondoltok. Ebben a játékban normál fokozaton egy kezdő karakterrel simán ki lehet futni az épületből úgy, hogy közben az állig felfegyvezett biztonságiak folyamatosan lőnek rátok. Még az életerő sem ment le túzottan, 60-70% körül jöttem ki. Amikor elértem a kijárathoz és triggereltem a checkpointot (még az épületen belül) a játék közölte hogy mission completed, megmenekültem. A fegyvereseknek - akik egy sarokkal korábban még vadul tüzeltek rám - eszükbe sem jutott azon a sarkon befordulni és utánam jönni. A recepciós boldogan visszaadta a fegyvereimet és kedélyesen közölte hogy menjek máskor is (biztosan ő sem szerette a főnököt). Ez utóbbi azért is volt különösen vicces, mert bennem azon a ponton még fel sem merült hogy itt vége lenne a dolognak. Rohantam kifelé az ajtón abban a hitben hogy a nyakamon van egy hadsereg. A játék szólt, hogy vegyem fel a fegyvereimet a recepción, azok nélkül el ne menjek. Tutira vettem hogy most a recepciós fog feltrancsírozni, itt valami kemény boss fight jön, erre simán visszaadta őket. Konkrétan úgy éreztem a fentiek után mintha egy Csupasz Pisztoly jelenetbe csöppentem volna.
-
hatesz
aktív tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Engem ami az elején nem tud megfogni, akkor azt elengedem, ennyi. Max ha szembe jön valahol még és látom, hogy esetleg kaphat még egy esélyt, akkor kap. De általában az első megérzésemre hallgatok. Lehet szűkeknek tűnnek a korlátaim, de én jól elvagyok köztük, feleslegesen nem töltök olyannal időt, ami nem tetszik, hátha majd mégis jó lesz. Azért egy fél órás játék után szerintem már érezhető, hogy egy adott játék megfog vagy sem. Filmeknél az 5 perc lehet 10 s, de annyi a max. Én nem úgy nézek filmet, hogy csak menjen valami, közben nyomkodom a telefonomat, mint mostanában olyan sokat ezt teszik. Nekem a filmnézés szórakozás és kikapcsolódás. A játék detto. Én így működöm, jelentem nem zavarnak ezek a korlátok. De (szerencsére) nem vagyunk egyformák, ki így, ki úgy. Én nem ítélkezem mások felett, nekem így jó, más meg azt csinál, amit szeret.
-
sch_a
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Kösz! Igen, azt értem, hogy mire jó. Csak kicsit túlbonyolították ezt a menürendszert az LG-nél. Még a Dolby Visiont - HDR váltás néztem meg, mert az alapbeállításokkal kicsit természetellenesnek tűnnek a színek.
De szerintem elengedem, lehet csak szokni kell az IPS után.
-
hatesz
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Én úgy vagyok a játékokkal, mint a filmekkel. Ha pl. egy film elején 5 perc alatt nem történik semmi érdekes, akkor (a tapasztalataim alapján) ez előreveti azt, hogy nem fog később sem tetszeni. Játékoknál szoktam adni kb. fél órát is, türelmes vagyok, de hogy 1-2 órát beleöljek egy számomra az elején egyre jobban nem tetsző játékba, na annál egyrészt kevesebb időm van játszani, meg vannak más játékok is, amikkel jobban tudok szórakozni. Mert számomra a játék szórakozás. Ami nem szórakoztat (hu de unalmas volt a Cyberpunk az elején), nem fog meg, azt köszönöm nem kérem.
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már bocsánat, de ezek már Észak-Korea színtű szabályok.
-
Dinomano
őstag
Egy kérdés: Ha beszélünk egy játékról, ami van X-re is, és PC-n játszom éppen, akkor az végül is nem OFF TOPIC. Vagy igen?
-
Bad Pritt
félisten
-
Dinomano
őstag
válasz
consono
üzenetére
Én a Witcher 3-naktöbbször futottam neki. Ha az ember nem kapcsol, illetve nem áll neki rangsorolni, és mikromenedzselni, akkor el lehet veszni bent. Én úgy játszottam ki 100 akárhány órát, hogy első/másodlagos stb. mission-ök szerint rangsoroltam, és arra hajtottam, hogy kb. egy területen legyenek megcsinálva. A vége felé meg térkép szerint a maradék kérdőjeleket látogattam meg. (Úgy megvan a felfedezés öröme, mert nem tudod, hol mi vár.)
A Witcher 3 volt az a játék, aminél nem akartam, hogy vége legyen. Cyberpunk backlogon, remélem hamarosan sorra kerül. -
homerhamm
veterán
Ennyi volt, március 12-en lelövik a Highguard szervereit. Sokáig bírta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Július 16.
-
Döglött Róka
veterán
-
Redneck
nagyúr
Januárban vettem meg 13 rongyért a CP-t kieggel. Egy percet nem játszottam vele. Bepróbálkoztam egy visszatérítéssel. 5 perc múlva elutasították.
Anno Day1 megkaptam barátnőmtől PC-n, de ott sem játszottam vele, mert már elpostáztam a VGA-t, amiből az Xbox lett.A legdrágább játék, amivel sosem játszottam.
-
sch_a
addikt
Segítsetek már megérteni az LG TV-ken ezt a játékoptimalizációs overlayt. Ez pontosan mit mutat? Csak mert olyan játékok esetén is 120fps-t jelez, amik nem támogatják. Halo Infinite-el kipróbáltam, ott könnyen lehet változtatgatni a target frame rate-et, látszik is a különbség. De a többinél miért jelez konstans 118-119 fps-t?
Illetve a többi képjavító funkciónál kell valamit variálni? Pár hete cseréltem TV-t, az előző nem támogatott ilyen módokat. Néztem leírásokat, de a legtöbb elég régi, és kb. ellentmond egymásnak.
-
csuvicsuva
addikt
Elhagyó (március 15.)
Bratz Rhythm & Style
Enter the Gungeon
F1 23
He is Coming (PC)
Lightyear Frontier
Mythwrecked: Ambrosia Island -
boxmaci
aktív tag
Ahogy nézem ezt a Crimson Desert-et, ebben gyakorlatilag élni kell. Ezek az őrültek összegyúrtak vagy 100 játékot!
-
negyven2
nagyúr
Na de, hogy részben on:
Miután kifizettük a kb. $1 500-os árat az összes DLC-re, és még maradt fölös pénzünk, akkor hamarosan (konzolokon kicsit később) még többet is elkölthetünk belőle
:
Introducing The Sims Maker Program and The Sims 4 Marketplace -
negyven2
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Igen, ez meg a másik... Illetve volt már példa, hogy pár embernek problémát okozott az, hogyha feljöttek olyan témák, amik szerintük nem tartozik az alapvető Xbox-os témákhoz (pl. az Xbox halott vagy az Xbox most mindenkit letarol - vagy a, hogyan tudok Timbuktuból, 4 Ft-al olcsóbban Game Pass-t venni - kérdések
). -
negyven2
nagyúr
válasz
KKaresz45
üzenetére
A lényeg annyi lett volna, hogy ennél a játéknál is az van, hogy fél óra, de még 1-2 óra alatt nem biztos, hogy lehet megfelelő véleményt lehet alkotni! Nekem se jött be az első pár óra, de aztán beindul a játék. De nekem volt már ilyen többször is (Mass Effect 1 nekem csak a Citadel után kezdett működni). De ellenpélda... a Witcher 3 esetében a játék kb. negyed, harmadáig elvittem és ott hagytam abba, mert bár láttam, hogy miért jó ez a játék, de nekem nem működött!
-
KKaresz45
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Örülök hogy van akinek bejött. Komolyan! Nem vagyunk egy formák. Próbálkozom vele még én is.
hatesz #151109: Nekem is preorder volt GOG-on, megvan a limitált xbox one, ahhoz ugye járt digitálisan, volt PS+ban is és a Switch 2-höz is megvettem kártyán hátha majd ott...
-
negyven2
nagyúr
válasz
KKaresz45
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy milyen állapotban volt a narratív, open world, game mechanika része a játéknak amikor kijött, de ha a legutolsó patch már a javított állapot, akkor ott tényleg katasztrófa lehetett.... mert szerintem jelen állapotban is ezek a dolgok nem igazán működnek. Legalábbis az első pár órában biztos nem. Mert szerintem ennek a játéknak is az a legnagyobb hibája, hogy lassan indul be. És én saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ha 6-8 óra után se működik neked a játék, akkor később se fog... bár.
Mert én is így éreztem, az elején, hogy oké... lehet benne valami, de eddig csak átlagos volt. aztán szép lassan (6-8 óra után) berántott valami, annyira, hogy megvettem a DLC-t is hozzá, és belement egy második full-os végigjátszás is (összesen 326 óra)!
viszont ami nekem nagyon eladta a játékot az a Phantom Liberty! Mert szerintem az szerintem önmagában nagyon működik, köszönhetően a sokkal kisebb területnek, és a sokkal jobb story-nak. Igazából nem rossz az alapjáték-é sem, de a DLC-é piszok jó.Úgyhogy én azt mondom, hogy picit tovább kell vinni, attól a ponttól ahol kinyílik a teljes térkép, és nem csak a kezdő területen vagy (aka. Johnny Silverhand is bekapcsolódik a történetbe)!
Tudom-tudom... 6-8 óra sok (az majd 2, de lehet 3 CoD kampány
), de ha akkor se jön be akkor érdemes elengedni, mert 0.5-1 óra kevés. -
consono
nagyúr
válasz
KKaresz45
üzenetére
Pedig érdemes rászánni pár órát az elején, utána már nehéz leállni a játékkal, mert tényleg jó. A Witcher 3 szintén ilyen, kell 3-4-10 óra az elején és onnantól nincs megállás a 100-200 óráig. Mindkét játék zseniális. A Witcher nekem szerintem örökre Top 3 marad és a CP sem sokkal marad le erről.
-
hatesz
aktív tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Igen, megjött a kedvem!
Azért jó tudni, hogy vannak olyanok is, mint én. Kampányt toltam, basszus az elején amikor beülnek a kocsiba a haverjával és elkezdtek kocsikázni, azt hittem elhányom magam. Anno ami átfutott az agyamon: Ez a next gen játék, amitől mindenki el van ájulva?? Mint egy 2010-es COD-ban valami katonai terepjárós jelenet nulla élethűséggel.
Akkor inkább nem is erőlködöm tovább, pedig anno megvettem PS-re digitálisan, ami a PS eladása után ment a levesbe. Hogy is mondta Dooley nyomozó Jerry Lee.-nek? Egy könnycseppet sem ejtettem érte!
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hatesz
üzenetére
Ne is mondd... mindig amikor beírja valaki valamelyik topikba hogy milyen jó lett, teljesen kikalapálták, akkor kedvet kapok hozzá, elindítom és fél óra alatt futok bele valami immerzió romboló bugba amitől aztán az életről is lejövök. Kevés dolog csesz fel jobban mint amikor ezt NMS-féle comebackként emlegetik. (Persze ezt is a CDPR kezdte terjeszteni saját magáról, ők kezdték így emlegetni.)
Remélem kedvet csináltam
-
negyven2
nagyúr
2026. május 7.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
KardosAttila
üzenetére
Nem rossz a CP. Bár sok helyen nekem nem volt egyértelmű, hogy most ezt miért csináljuk épp.
-
pzstm
titán
válasz
KardosAttila
üzenetére
3x leselkedtem neki, egyszer sem toltam vegig. Cyberpunknal leporgott stablista legalabb
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elsőre lehet meg sem mondanám hol vagyunk.

), tanulnod a saját hibáidból, és a későbbi fejlesztések során lesz egyre könnyebb és nagyobb fun a játék.)