- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
153693 - 153601
153693 - 153601 153600 - 153501 153500 - 153401 153400 - 153301 153300 - 153201 153200 - 153101 153100 - 153001 153000 - 152901 152900 - 152801 152800 - 152701 152700 - 152601 152600 - 152501 152500 - 152401 152400 - 152301 152300 - 152201 152200 - 152101 152100 - 152001 152000 - 150001 150000 - 148001 148000 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Szerintem csak nem akar/tud együtt dolgozni az exével...
-
EmThor
addikt
Ez is teljesen igaz, meg nem mindig önszántukból hagynak ott egy jól menő szériát, pl. Dead Space 4 is az EA miatt nem jöhetett.
Tényleg most ment nyugdíjba a Dead Space és a Callisto alkotója. Hennifer-nek pedig jobbulást remélem nem valami súlyos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jennifer English személyes okok miatt visszalép, nem ő lesz a főszereplő hangja. Kíváncsi vagyok emiatt késik-e a játék. Elvileg a Gamescomon kipróbálható lesz.
-
Zó
senior tag
Ez tök jó,
- mert végre van átláthatóság
- kb pont ezeket a részeket készíttetném, újíttatnám felNem kell a spanyolviaszt feltalálni. Már megcsinálták. És jól ment. BioWare is ott ment el hogy nem váltak Mass Effect gyárrá. Én adnám 2 évente az új részt, spinoffot. Nézzétek meg a Yakuzát, 20 éve Kamurocsóban nyomjuk és még mindig fasza, mert jó az alap: egyszerű és szórakoztató!
Éppen azért nem folytatta a BioWare az Andromedát, mert nem fogyott elég jól. Nem minden szériánál lehet örökké ütni a vasat, ha nincs mögé elég ötlet.
-
eL Geri
őstag
Ez tök jó,
- kb pont ezeket a részeket készíttetném, újíttatnám felNem kell a spanyolviaszt feltalálni. Már megcsinálták. És jól ment. BioWare is ott ment el hogy nem váltak Mass Effect gyárrá. Én adnám 2 évente az új részt, spinoffot. Nézzétek meg a Yakuzát, 20 éve Kamurocsóban nyomjuk és még mindig fasza, mert jó az alap: egyszerű és szórakoztató!
A Yakuza példát teljesen értem, de nem élvezem, mert nem szeretem a szériát.
De ha pl. Resident Evil-re gondolok… na akkor igen, egyet tudok érteni a gondolatoddal
-
EmThor
addikt
A note from Bethesda Game Studios
Tl;DR
Preprodukcióban van a Fallout 5, de most a csapat nagy része a TES VI-on dolgozik. Készül a Fallout 3/NW remaster is, de még nem árulták el, hogy mikor jelenik meg. Megerősítették, hogy az Obsidian is egy Fallout-on dolgozik. Valamint a Starfield-et se felejtették el, és jönnek még hozzá tartalmak (pl. újabb nagy DLC jövőre)!
Ez tök jó,
-
rottenbull
őstag
Ezt sejteni lehetett abból, hogy ugye hivatalosan a MS-nél lévő stúdiókat a bevált, ismert IP-k gyártására állították rá, és lényegében felhagytak kísérletezgetősebb projectekkel! Ezzel is gyorsítani akarják a Fallout/TES részek fejlesztési idejét! Ami persze nem szép dolog, de jelen helyzetben érthető lépés tőlük!
Nem szep dolog? Aki az utolso fallout vagy elder scrolls jatekkal jatszott tinedzserkent az most mar csalados apa-anya. Az ujaknak meg kb semmit sem mondanak a cimek. Es meg hol van akarmelyik megjelenes. Vicc. Az obsidian ket reszt ki fog adni mire a bethesda egy romot megjelentet. Remelem a halo pletykak is igazak es megkapjak a cimet az acti fps fejleszto studioi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt sejteni lehetett abból, hogy ugye hivatalosan a MS-nél lévő stúdiókat a bevált, ismert IP-k gyártására állították rá, és lényegében felhagytak kísérletezgetősebb projectekkel! Ezzel is gyorsítani akarják a Fallout/TES részek fejlesztési idejét! Ami persze nem szép dolog, de jelen helyzetben érthető lépés tőlük!
De legalább az Obsidian pletykát megerősítették, az is valami.
-
negyven2
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tl;DR
Preprodukcióban van a Fallout 5, de most a csapat nagy része a TES VI-on dolgozik. Készül a Fallout 3/NW remaster is, de még nem árulták el, hogy mikor jelenik meg. Megerősítették, hogy az Obsidian is egy Fallout-on dolgozik. Valamint a Starfield-et se felejtették el, és jönnek még hozzá tartalmak (pl. újabb nagy DLC jövőre)!
Tl;DR 2
Új IP nem jön tőlük még jó pár évig

-
negyven2
nagyúr
Tl;DR
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok!
Akinek van / volt Elite 2 kontrollere és elkezdett leválni a gumi borítás, lehet ezzel kezdeni valamit?
Hét elején kiküldtem MS-nek, ma küldik vissza, jövő hét elején kapom meg, de szerintem ugyanazt kapom vissza, anélkül, hogy csináltak volna valamit.
Eleve bosszantó, ha a gumi leválást adtam volna meg hiba oknak, az nem garanciális, így más okot választottam. ( váratlanul kikapcsol )
Hívtam pár konzol szervízt, de mindenki azt mondta, nem javítható.
Mit lehet tenni?
Köszönet
Szerintem cserélni fogják. MS nem javít, újat, vagy felújitottat küld.
Ha mégsem, akkor veszel Aliexpress-ről. Én már cseréltem így magamnak.
Ha ehhez nincs keeved, elfogadod az MS által írt javítási költséget és kapsz tőlük egy kontrollert, régivel meg azt csinálsz, amit akarsz. (Így olcsóbb, mint boltban venni újat.) -
Fox Mulder
senior tag
Sziasztok!
Akinek van / volt Elite 2 kontrollere és elkezdett leválni a gumi borítás, lehet ezzel kezdeni valamit?
Hét elején kiküldtem MS-nek, ma küldik vissza, jövő hét elején kapom meg, de szerintem ugyanazt kapom vissza, anélkül, hogy csináltak volna valamit.
Eleve bosszantó, ha a gumi leválást adtam volna meg hiba oknak, az nem garanciális, így más okot választottam. ( váratlanul kikapcsol )
Mit lehet tenni?
Köszönet
Mindegyik ledobja egy idő után, volt nekem is, engedd el, külső gyártók ugyan ez ahogy olvastam itt ott, el kellene felejteni ezt a gumi megoldást a gyártóknak.
Itt tudsz venni hozzá külső házat.
Controller Shell Replacement for XBox One Elite Series 2 Grip Front Back Housing Case Full Cover Repair Kit - AliExpress -
BW75
csendes újonc
Sziasztok!
Mit lehet tenni?
Köszönet
-
nincsnév007
addikt
a lényeg hogy hangosabban kell mondani akkor jobban megértik
-
icemad
nagyúr
tsushimát még végig vittem japánul, yoteit is elkezdtem japánul de átraktam angolra úgy jobb volt, pedig eléggé furcsa volt és hát angol nyelvnek a hallását se szeretem igazán. Mostanában át szoktam a német, olasz, lengyel szinkronra, 4 nyelv közül egyiket se értem , de akkor inkább már mást hallgatok mint az angolt
Te már nagyban nyomod akkor!
Nálam múlt héten szombaton volt kerti buli, magyarok, olaszok, ukránok vegyesen. Hát ott is voltak érdekes helyzetek, mikor az ukránoknak oroszul beszéltem, az olaszoknak meg magyarul.
Nem voltam már szomjas.
-
nincsnév007
addikt
tsushimát még végig vittem japánul, yoteit is elkezdtem japánul de átraktam angolra úgy jobb volt, pedig eléggé furcsa volt és hát angol nyelvnek a hallását se szeretem igazán. Mostanában át szoktam a német, olasz, lengyel szinkronra, 4 nyelv közül egyiket se értem , de akkor inkább már mást hallgatok mint az angolt
-
persil
nagyúr
Ilyenkor az kell írni, h qrwa mobil
, amúgy a yotei az csak ps. Én azért döntöttem úgy, h ps és pc. Ezzel lefedek mindent.Jogos!
Bevallom, ha megengedhetnem magamnak, akkor itt is lenne mindharom gep, de 4-5 jatekert szamomra oriasi luxus lenne. 🤷
-
frankdelgado
őstag
-
EmThor
addikt
-
negyven2
nagyúr
Illetve elérhető a Júliusi rendszerfrissítés is!
-
EmThor
addikt
Nyári leárazás él a store-on 07.29.-ig. Mondjuk augusztusi fizu még beleférhetett volna... többek közt:
- FATAL FRAME 2 remake 10430ft
- cronos 12540ft
- double exposure 8995tt
- re 9 20900ft
- romeo is a deadman 13840ft
- silent hill f 14995ft -
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
csatlakozom az előttem szólóhoz, autentikus élmény volt a ghost of yotei-t japóul játszani, magyar felirattal. Most az xbox pc-men
, ugyanezt tervezem a niggaszamurájos ac-vel is.
Tobbek a miatt a cim miatt is sajnalom kicsit, hogy se pc, se ps noncs itthon. :/
-
persil
nagyúr
Most egy kicsit utallak xD Bitang nehez magyar aggyal atallni ezekre a nyelvtani osszefuggesekre. De imadom. 😶🌫️
-
persil
nagyúr
Abszolute mindent(de mindent!) japanul nezek/jatszok, ha az az eredeti. Legyen az film, anime, jatek. Egyszeruen elkepeszto, hogy mennyire jok a szinkronszineszeik, osszehasonlithatatlan az angollal szemben, utobbi olyan a legtobb esetben, mintha valami kezdo tinedzser szintarsulat tolta volna fel.
Mas kerdes, hogy nagyon szeretem a japan nyelvet(tanulom is) es kulturat, szoval nalam ez is benne van.
De, ha "nem erzodik helyesnek" az elso 2-3 mondat utan, akkor azonnal az eredeti szinkronhoz nyulok es angol felirat.
-
AnonymusX
őstag
Simán megadtam a magyar címet az Ír storeban amit linkeltél, utánna pedig amit fentebb írtam megrendeltem, kb 2 perc volt az egész...annyi van, hogy sajnos 1 gépet enged egy accountal, és a kártyát is nézi a rendszer, tehát ha kreálsz egy másik accountot, ugyan azzal a kártyával nem fogja engedni a vásárlást
Elvileg régebben lehetett többet is rendelni...Nekem még 2 db XSX 2TB-ot engedett volna június 26-án rendelni, de végül egyet rendeltem, mert havernak nem kellett. Mondjuk elég érdekesen is sikerült kosárba tenni, egyiket a Xbox.de-ről, másikat a német a Microsoft oldaláról

-
-)Verso(-
támogató
~2 éve még úgy volt, azóta nem rendeltem német shopból, de közben sokan írtak, hogy hogyan lehet magyar címet adni a német shopban és mindenkinek ez működött.
Ír shopot már akkor linkeltem, amikor a németeknél kifogyott a 2Tb verzió, ott én nem teszteltem végig, hogy máshogy is lehet e megadni magyar címet, de ahogy írtam 2 éve, az működött többeknek az ír storenál is.Simán megadtam a magyar címet az Ír storeban amit linkeltél, utánna pedig amit fentebb írtam megrendeltem, kb 2 perc volt az egész...annyi van, hogy sajnos 1 gépet enged egy accountal, és a kártyát is nézi a rendszer, tehát ha kreálsz egy másik accountot, ugyan azzal a kártyával nem fogja engedni a vásárlást
Elvileg régebben lehetett többet is rendelni... -
Norb79
addikt
Na akkor lehet így is, csak így a vásárlás során adod meg a kártya adatokat, nem előre. Bár Norb79 leírásában azt olvastam, hogy a német oldalon ilyenkor csak német címet enged a kártyához megadni.
Amúgy miért fizettek az expressz szállításért? Június 26-án rendeltem, június 30-án kézbesítette a DPD normál szállítással úgy, hogy hétvége volt közte.
~2 éve még úgy volt, azóta nem rendeltem német shopból, de közben sokan írtak, hogy hogyan lehet magyar címet adni a német shopban és mindenkinek ez működött.
Ír shopot már akkor linkeltem, amikor a németeknél kifogyott a 2Tb verzió, ott én nem teszteltem végig, hogy máshogy is lehet e megadni magyar címet, de ahogy írtam 2 éve, az működött többeknek az ír storenál is. -
-)Verso(-
támogató
Na akkor lehet így is, csak így a vásárlás során adod meg a kártya adatokat, nem előre. Bár Norb79 leírásában azt olvastam, hogy a német oldalon ilyenkor csak német címet enged a kártyához megadni.
Amúgy miért fizettek az expressz szállításért? Június 26-án rendeltem, június 30-án kézbesítette a DPD normál szállítással úgy, hogy hétvége volt közte.
Azért rendeltem expressz, mert normál szallításra 10 napot írt, és türelmetlen ember vagyok, nekem megért 17€-t🤷
-
AnonymusX
őstag
-
-)Verso(-
támogató
Semennyire nem körülményes. Amennyiben van bankkártya az Xbox fiókodhoz rendelve magyar címmel, akkor simán next next finish módszerrel tudsz rendelni. Én Norb79 leírását (itt egy másik) vettem alapul. Annyi kiegészítés, hogy revoluttal fizettem gond nélkül.
Tehát a kosárba teszed és ahol kérdezi, hogy hova kell szállítani ott nem kell vesződni az ország kiválasztásával, maradhat Németország (vagy amit alapértelmezetten kiválaszt a rendszer), mert a bankkártyádhoz társított címet fogja használni, mint szállítási cím.
Nekem semmilyen kártya nincs a fiókomhoz rendelve, és simán tudtam rendelni, amikor kérte a kártya adatokat megadtam fizettem és kb ennyi volt, expressz szállításal vámmal együtt 4 nap volt, ami elég durva, úgy, hogy Írországból jött a cucc 😳
-
AnonymusX
őstag
Semennyire nem körülményes. Amennyiben van bankkártya az Xbox fiókodhoz rendelve magyar címmel, akkor simán next next finish módszerrel tudsz rendelni. Én Norb79 leírását (itt egy másik) vettem alapul. Annyi kiegészítés, hogy revoluttal fizettem gond nélkül.
Tehát a kosárba teszed és ahol kérdezi, hogy hova kell szállítani ott nem kell vesződni az ország kiválasztásával, maradhat Németország (vagy amit alapértelmezetten kiválaszt a rendszer), mert a bankkártyádhoz társított címet fogja használni, mint szállítási cím.
-
eL Geri
őstag
Ne húzd sokáig, mert hamarosan jön egy hivatalos áremelés. Nehogy beleess, vagy előtte kifogyjanak.
-
Dinasti
senior tag
Szia! Német! Egy kollegám intézte aki perfekt német , nem panaszkodott. Először chatelt a nemet ugyfèlszolgálattal majd leadta a rendelést. Elvileg az a lényeg hogy csak olyan kártyával rendelheted ami az Xbox profilodhoz van hozzá rendelve . Ennyit mondott . Ezért az ő profiljába rendeltük meg. Meg èn kertem az expressz kiszállítását ezért plusz 14 euro talán a díj . Szóval nem bonyolult.
-
Barnahalo
tag
-
Dinasti
senior tag
Na péntekre itt is lesz! Köszönöm az információt
-
EmThor
addikt
30 órám van az AC Valhalla-ban. Valószínű, ki fogom játszani, de hogy kedvenc nem lesz soha, az is biztos.
Az Odyssey-nél már éreztem problémákat, de a Valhalla a mélypont nálam eddig. Lassan 50 leszek, elfogadom, hogy nem én vagyok az elsődleges célközönség; de arculcsapás nekem ez az infantilis, 5 éves fogyatékosnak (talán) tetsző "humor", ami a mellékküldetések jó részet jellemzi.
A fő szál ugye a terrorizált angolhon; komor helyszín és egy jó korszak, hálás téma amire fel lehetett volna húzni egy frankó játékot. Mellékküldetések terén is lehetne komolyabb miniquesteket csinálni.
Ehelyett kapunk x@rral magát bekenő apuka, akit vár haza a család; kigyótojászabáló néni, aki bef*ngik a csatornarendszer alján, és elárasztja az utcát a bűzével, aranyos kisgyerekek, akiknek valami baromságban, csínyben kell segíteni és ilyenek... What? Nem várom el, hogy vérkomoly legyen a játék... De: Egy minimális színvonalat meg kellene ütni.
Új AC-k közül még az Origins volt a legkomolyabb, utána romlott az írás színvonala. Nekem az Odyssey már majdnem Percy Jackson volt, Valhalla-t meg hagyjuk.Hát.. ebbe nem tudok belekötni. A Valhallát adtam amíg az elején a norvég/dán(?) területen jártunk, de az angliai részt már letekertem, melós volt, 1-1 nagyobb ostrom megmaradt az emlékeimben de semmi extra + az ellenfelek karakterhez való fejlődését is kikapcsoltam hogy élvezzem a fejlődést + a lecsapok mindenkit aki gyengébb érzést. A Mirage koncentráltabb élmény vot, az elején hasonlított az első részhez, ami tetszett, de a története olyan semmilyen volt, semmi misztikusság, semmi rejtélyesség, már olyan ami érdeklődésee tarthat számot... a csokiszamurájos hangulatos de félreraktam mert a küldik (még) nem kötöttek le. Most olvasom ma pont, hogy a jövöre érkező középkoris/röformátusos(?) boszorkányüldözős Hexe-ből is kivették a mágiát, ok 1:1ben gondolom nem varázsoltunk volna de valami misztikumra lett volna esély ami izgi, de így ki tudja az is milyen lesz (remélem azért jó).
-
Dinomano
őstag
30 órám van az AC Valhalla-ban. Valószínű, ki fogom játszani, de hogy kedvenc nem lesz soha, az is biztos.
Az Odyssey-nél már éreztem problémákat, de a Valhalla a mélypont nálam eddig. Lassan 50 leszek, elfogadom, hogy nem én vagyok az elsődleges célközönség; de arculcsapás nekem ez az infantilis, 5 éves fogyatékosnak (talán) tetsző "humor", ami a mellékküldetések jó részet jellemzi.
A fő szál ugye a terrorizált angolhon; komor helyszín és egy jó korszak, hálás téma amire fel lehetett volna húzni egy frankó játékot. Mellékküldetések terén is lehetne komolyabb miniquesteket csinálni.
Ehelyett kapunk x@rral magát bekenő apuka, akit vár haza a család; kigyótojászabáló néni, aki bef*ngik a csatornarendszer alján, és elárasztja az utcát a bűzével, aranyos kisgyerekek, akiknek valami baromságban, csínyben kell segíteni és ilyenek... What? Nem várom el, hogy vérkomoly legyen a játék... De: Egy minimális színvonalat meg kellene ütni.
Új AC-k közül még az Origins volt a legkomolyabb, utána romlott az írás színvonala. Nekem az Odyssey már majdnem Percy Jackson volt, Valhalla-t meg hagyjuk. -
Dinomano
őstag
Akkor most irigykedek, hogy tudsz "japániaiul"! Nagy rajongója vagyok a japán kultúrának, népnek, életszemléletnek. Lélekben japán vagyok.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! World of Tanks-be keresnék játékostársat!
Bro, Tesa-Tesa kommunikáció nem nagyon érdekel .
Más elvárás nincs. Egyszerűen jó lenne néha játék közben elcseverészni valakivel vagy valakikkel.
-
consono
nagyúr
Ha csak egy minimális mértékben is kedvelem, tisztelem az adott kultúrát és szeretnék bevonódni egy ott zajló történetbe, akkor engem onnan kilök, ha más nyelven szólalnak meg benne.
Egy francia meg francia nyelven nézi, hallgatja Rózsa Sándort?
Lehet túl mély nyomot hagyott bennem a vhs korszak hangalámondásos "szinkronja", ami az igénytelenség ékköve.Másrészt, ha már a japán nyelv van fókuszban, én még nem hallottam, hogy azt a hangsúlyozást képesek lettek volna hűen átültetni más szinkronba, fájóan élettelennek hat.
Nem csak a japán, a francia, a német, a spanyol... Az angol nyelvű filmeket már marha régóta csak eredeti nyelven nézem, de valamikor a COVID környékén álltam rá, hogy mindent eredeti nyelven, mert a mindenhol elérhető angol szinkron is élettelen. A Dark pl. teljesen más volt németül, mint angol fordítással. Mondjuk én beteg vagyok, mert animét is 30-40 éve japán hang-angol felirat kombóval nézek

-
S e t h
nagyúr
Ha csak egy minimális mértékben is kedvelem, tisztelem az adott kultúrát és szeretnék bevonódni egy ott zajló történetbe, akkor engem onnan kilök, ha más nyelven szólalnak meg benne.
Egy francia meg francia nyelven nézi, hallgatja Rózsa Sándort?
Lehet túl mély nyomot hagyott bennem a vhs korszak hangalámondásos "szinkronja", ami az igénytelenség ékköve.Másrészt, ha már a japán nyelv van fókuszban, én még nem hallottam, hogy azt a hangsúlyozást képesek lettek volna hűen átültetni más szinkronba, fájóan élettelennek hat.
-
Norb79
addikt
Halo esetén is 5 nap early a premium dlc-vel.
-
icemad
nagyúr
Gratula! És náluk, milyen egy tényleg ízes káromkodás? Tudják ők is sorolni egymás után a rokonokat, szexuális aktusokat és testnyílásokat? Baromi kíváncsi vagyok rá. Van valami youtube videó? Neki, hogy hangzik egy magyar beszélgetés? Dallamos, vagy inkább átszúrná a dobhártyáját? De tényleg komolyan érdekel, semmi bántás nincs benne, nem akarom ebbe az irányba elvinni. Rasszista sem vagyok, fiam barátnője is dél-afrikai, semmi gondom nincs vele, tündéri csaj. Jöhet privátban is, vagy off topikban.
-
icemad
nagyúr
De ezek játékok, nem szimulátorok. Szerintem semmi baj nincs ezzel, feltéve, hogy megvan a választás lehetősége. Onimusha-t nem ismerem, nekem kimaradt, de majd csekkolom.
-
-)Verso(-
támogató
-
S e t h
nagyúr
Én azért nem veszem meg alapértelmezetten az Onimushát , mert agyrákot kapok attól, hogy egy japán karakter angolul beszél a középkorban.
A maradék immerziót is két lábbal tapossa halálra. -
frankdelgado
őstag
A japàn szèp dallamos semmi gond vele. Nekem az angol is japàn.
konzolon meg amit lehet nèmetül jàtszok -
Dinomano
őstag
-
Phoen|x
addikt
-
Dinomano
őstag
Sajnos csak most jutottam el odaig, hogy nekiessek az ac shadows-nak, de azt kell mondanom, hogy minden fillert megert a cucc. Minden letezo tekintetben otszor jobb, mint az a felresikerult torzszulott valhalla.
Ha valaki kicsit is vonzodik a japan kulturahoz es szereti/elvolt az "uj" ac jatekokkal(origins --->), akkor csak ajanlani tudom. Termeszetesen csak es kizarolag japan szinkronnal, de ez mar mas kerdes.
Én a torzszülött Valhalla-t nyomom. A kor, grafika és környezet nagyon bejön, de a woke-ság és a inkonzisztens, néha infantilisbe hajló "humor" eléggé lerontja az élményt. Újabb fajta AC-k közül ez a leggyengébb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
icemad
nagyúr
csatlakozom az előttem szólóhoz, autentikus élmény volt a ghost of yotei-t japóul játszani, magyar felirattal. Most az xbox pc-men
De a japán szinkrontól nem kaptok agyérgörcsot? Kb 10 percig bírtam ezt a karattyolást.
-
frankdelgado
őstag
Sajnos csak most jutottam el odaig, hogy nekiessek az ac shadows-nak, de azt kell mondanom, hogy minden fillert megert a cucc. Minden letezo tekintetben otszor jobb, mint az a felresikerult torzszulott valhalla.
Ha valaki kicsit is vonzodik a japan kulturahoz es szereti/elvolt az "uj" ac jatekokkal(origins --->), akkor csak ajanlani tudom. Termeszetesen csak es kizarolag japan szinkronnal, de ez mar mas kerdes.
-
eL Geri
őstag
Jó játékot, balanced módban (is) igazán szép és hangulatos cucc!
Én meg a Resi 4 remake-et pörgettem ki, fú marha jó volt, elkezdtem PC-n szinkronnal, ott asszem a dualsense ravaszokat is kipróbáltam, de Series S-en ment végig
a "hazai" mégis más, tudom-tudom, se felirat, se szinkron kevésbé szép grafika, de hát ha itt érzi jól magát az ember
A modernkori Resikre én is nagyon rákattantam egy ideje.
-
nexus6
aktív tag
na bakker én is a múlt héten fizettem elő az ubisoft+ra meg a gpura így remélem 1 hónap alatt meg lesz a teljes ac shadow... eddig 31 óránál vagyok és csak 3 tartományt jártam be... nagyon vártam már, én series one x-en játszom felhő alapon, és azt kell mondjam szenzációs a játék, a betöltési idő is eszméletlen. gondolom series x-en szebb a grafika, de a játékban shinobiként isteni

-
EmThor
addikt
Jó játékot, balanced módban (is) igazán szép és hangulatos cucc!
Én meg a Resi 4 remake-et pörgettem ki, fú marha jó volt, elkezdtem PC-n szinkronnal, ott asszem a dualsense ravaszokat is kipróbáltam, de Series S-en ment végig
a "hazai" mégis más, tudom-tudom, se felirat, se szinkron kevésbé szép grafika, de hát ha itt érzi jól magát az ember
-
persil
nagyúr
-
EmThor
addikt
Nem is tudtam hogy most lesz, köszi az infót!
Interweb azt írja héten vagy jövő héten lesz.(Steam már volt, nintendo passz, PS is most lesz a héten)
-
eL Geri
őstag
Idén valahogy nagyon be vagyok zsongva az XBOX summer sale-re (ami valószínűleg ezen a héten indul)... pedig pont ezen nem nagyon szoktak jó, vagy kiemelkedő ajánlatok lenni.
De végre sikerült pár backlogot irtanom idén... szóval ideje lenne visszaduzzasztani

-
oriic
HÁZIGAZDA
A Halo Wars 2 volt CA, az első rész még Ensemble volt, a Definitive Editionmeg 343i. Biztos megoldják majd ezt kontrollerre, de a HW1-2-t limitáltnak éreztem emiatt, így szkeptikus vagyok.
Volt egyébként a 360-érában már konzolos RTS-e a CA-nak, de nem volt róla olyan vélemény, mely szerint ne lett volna borzalmas. De azóta sok év eltelt, és ez kevésbé mellékprojekt.
Uh tényleg, az első még Ensemble volt, my bad. Jó rég volt.
-
Zó
senior tag
Ahogy olvasgatom hivatalos infó még nincs erről. Adná magát, de azért nem szabad elfelejteni, hogy a Creative Assembly hozta el nekünk Halo Wars-okat, amik tökéletesen irányíthatóak kontrollerrel.
Más kérdés, hogy a Total War franchise-ban (ami lényegében ezzel a játékkal debütál konzolokon) azért jóval több unit van és a kezelőfelület is kicsit összetettebb szerintem.
A Halo Wars 2 volt CA, az első rész még Ensemble volt, a Definitive Editionmeg 343i. Biztos megoldják majd ezt kontrollerre, de a HW1-2-t limitáltnak éreztem emiatt, így szkeptikus vagyok.
Volt egyébként a 360-érában már konzolos RTS-e a CA-nak, de nem volt róla olyan vélemény, mely szerint ne lett volna borzalmas. De azóta sok év eltelt, és ez kevésbé mellékprojekt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy olvasgatom hivatalos infó még nincs erről. Adná magát, de azért nem szabad elfelejteni, hogy a Creative Assembly hozta el nekünk Halo Wars-okat, amik tökéletesen irányíthatóak kontrollerrel.
Más kérdés, hogy a Total War franchise-ban (ami lényegében ezzel a játékkal debütál konzolokon) azért jóval több unit van és a kezelőfelület is kicsit összetettebb szerintem.
-
Hoffer
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel jön konzolokra is, ide is beteszem:
-
HollyBoni
veterán
-
BW75
csendes újonc
Vagy rosszul csináltál valamit, vagy nem veszi garanciálisnak a rendszer. Amit írsz, abból úgy tűnik, hogy azért a pénzért küldenek egy újat, a régit meg kukázhatod.
A fiókodba belépve is ezt a gari időt írja ki? Írjál valami más hibát is, pl. valamelyik gomb kicsit ragad, vagy driftel néha. Rémlik valami olyasmi, hogy a gumi borítás önmagában nem hiba...
Másik hiba okot választottam így rendben van, majd küldenek cimkét és kiküldöm.
Nagyon szépen köszönöm
-
icemad
nagyúr
Szia. Elméletileg bármilyen BT adapter jó, ami 5.0-t tud. Én tp link ub5a-t használok. Ár/érték arányban egész jó, bt5.3 és tutira működik. Meg azért nem valami gagyi márka szerintem.
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok!
Van egy Elite 2 kontrollerem ami 2027.04.05-ig garanciális.
Mindkét oldalon elkezdett leválni a gumi borítás.Fel szerettem volna venni MS fiókomban javítási igényt és kiírta, hogy 34 716 Ft lesz, de ezt a kontrollert nem kell kiküldenem. Hogy tessék? Nincs már garanciális javítás Frankfurtban?
Vagy rosszul csináltál valamit, vagy nem veszi garanciálisnak a rendszer. Amit írsz, abból úgy tűnik, hogy azért a pénzért küldenek egy újat, a régit meg kukázhatod.
A fiókodba belépve is ezt a gari időt írja ki? Írjál valami más hibát is, pl. valamelyik gomb kicsit ragad, vagy driftel néha. Rémlik valami olyasmi, hogy a gumi borítás önmagában nem hiba...
-
Zó
senior tag
Jó, de nem árt, ha nem a legrégibb szabványos. A távolság és a többi jel is számíthat, nekem BT-t mindig kell hosszabbítanom, mert 2-3 méterről már kevésbé megbízható. Talán a router kavar be, de az az xboxos adaptert sosem zavarta, és más third-party kontrollerét sem.
-
Norb79
addikt
-
HollyBoni
veterán
Nincs sajna BT az alaplapon.
Igazából csak pár single player játékot nyomok kontrollerrel, hang semmiképp nem kell.
Jó lenne bármilyen mezei BT adapter? -
BW75
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy Elite 2 kontrollerem ami 2027.04.05-ig garanciális.
Mindkét oldalon elkezdett leválni a gumi borítás.Fel szerettem volna venni MS fiókomban javítási igényt és kiírta, hogy 34 716 Ft lesz, de ezt a kontrollert nem kell kiküldenem. Hogy tessék? Nincs már garanciális javítás Frankfurtban?
-
Norb79
addikt
Az alaplapon levő Bluetooth? Csak ha az Xbox felület voicechat hangot is át akarod vinni a kontrollerre akkor kell adapter. De azért pc-n ez nem túl életszerű. Viszont ha mégis ez van akkor az antik ms féle adapter jó csak, amit már ezer éve nem gyártanak.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok,
Remélem elfér a kérdés, ne kövezzetek meg érte.
Van esetleg valamilyen bevált, ajánlott vezetéknélküli adapter amivel egy X/S kontrollert PC-hez tudnék csatlakoztatni? -
vg
veterán
Igazad lenne, de szerintem erről van szó. Sok jó minőségi játék van, ez éppen azért sikeres mert olyan korban és olyan helyszínen játszódik amit szeretnek az emberek. Egzotikus helyen hajókázni érdekesebb mint mondjuk a koszos ipari London városában mászkálni.
-
i@lex
őstag
-
Volband
tag
Köszönöm az ajánlásokat!
-
tippm86
aktív tag
-
EmThor
addikt
Hát csak a gyári van ami megbízható, a gamesir g7 újabb modelljei usb vevővel tudnak vezeték nélküli kapcsolatot de redditen volt rá panasz
-
tippm86
aktív tag
30 ember ugy fog 30 fele kontrollert ahanlani, hogy kozben osztjak egymast, mert tudni velok mi az ami neked jo es miert szar amit mas ajanl. A vegen ugyanott leszel mint a kerdesed elott. Lehet egyszerubb rakeresned.
Pont ezért írtam,mert visszaolvastam és egyértelmű ajánlást nem találtam.
Pl volt nekem XBOX One (több darab), Series S és Elite 2 Core kontrollerem is, egyik se driftelt, de itt sokat olvastam hogy másnál igen.
Azt hittem van valami ajánlott kontroller, de akkor megpróbálok találni valamit magamtól.
Köszönöm a választ!
-
rottenbull
őstag
30 ember ugy fog 30 fele kontrollert ahanlani, hogy kozben osztjak egymast, mert tudni velok mi az ami neked jo es miert szar amit mas ajanl. A vegen ugyanott leszel mint a kerdesed elott. Lehet egyszerubb rakeresned.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tippm86
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami vezeték nélküli kontrollert ami jó XBOX Series S-hez és PC-hez is. Volt egy Elite 2 Core kontrollerem, de elkezdett leválni a gumiboritás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult Xbox-on is a Wuthering Waves.
-
Mr X
veterán
Steelseries Arctis Nova 3x, tök jó a mikrofonja, tök jó a hangja, bluetooth a telóhoz vagy a PC-hez, 2.4 ghz dongle az xboxhoz, gombnyomásra lehet váltani.
Nekem tökéletesen működik, nappal megy az O365 teams a céges gépen BT-vel, este megy az xbox dongle-lal. És árban sem vészes.Asszonynak ilyet vettem kékben, imádja. Nekem a 7P van, az annyival jobb, hogy tud szimultán 2.4GHz és BT kapcsolatot, illetve visszatolható a mikrofonja.
-
zsocy
őstag
Milyen bluetoothos fejhallgató javaslaitok vannak xbozhoz? Eredetileg egy olcsóbbat akartam nézni alzán zenehallgatáshoz, de talán összeköthetem a kellemest a hasznossal - továbbra is olcsón, szóval nem audio technikat keresek.
Utcára nem vinném. Ha bicskanyitogatóan színes (pl neon zöld), az csak jó

Steelseries Arctis Nova 3x, tök jó a mikrofonja, tök jó a hangja, bluetooth a telóhoz vagy a PC-hez, 2.4 ghz dongle az xboxhoz, gombnyomásra lehet váltani.
Nekem tökéletesen működik, nappal megy az O365 teams a céges gépen BT-vel, este megy az xbox dongle-lal. És árban sem vészes. -
Norb79
addikt
AC4resync kérdés nélküli viszi az acsikat és a mentést pc és xbox között, nem úgy, mint a többi ubi játék (akár csak az idén megjelent anno117 esetén is van), hogy manuálisan kell (ubi) felhőbe feltölteni egy mentést és a másik platformon letölteni, majd visszafele ugyanez, ha vissza is vinnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
153693 - 153601
153693 - 153601 153600 - 153501 153500 - 153401 153400 - 153301 153300 - 153201 153200 - 153101 153100 - 153001 153000 - 152901 152900 - 152801 152800 - 152701 152700 - 152601 152600 - 152501 152500 - 152401 152400 - 152301 152300 - 152201 152200 - 152101 152100 - 152001 152000 - 150001 150000 - 148001 148000 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egyéni arckép OFF
- Home server / házi szerver építése
- Linux felhasználók OFF topikja
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 5560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB FHD+
- Eladó egy s22 ultra 256/12
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

Nem voltam már szomjas.
, amúgy a yotei az csak ps. Én azért döntöttem úgy, h ps és pc. Ezzel lefedek mindent.

l.skywalker
IntelKiller7