Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Far Cry 5, ND és 6 nem volt unfair, de ez az izé az.

Az biztos, hogy többet nem veszek filmes Ubifos játékot... -
homerhamm
veterán
Na, az SW Outlaws is mehet az Avatar játék mellé. Unfair szemét ez is, ezeknél már csak a NFS Unbound unfairebb...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Day one
Wuchang az év játéka.
Day two
Senkinek sem ajánlom.
Már előre várom a Sekirot.
Day one
Nem csoda hogy év játéka lett.
Day two
Rohadjon meg a FromSoftware, ez egy rakás guano.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Helló! Nekem talán,ha egyszer csinált ilyet a konzol mióta megvan így csak azt az ötletet tudom ajánlani, hogy telepítsd újra az Xbox OSt hátha valami beállítás gubanc van. Nem vesz komoly időt igénybe, ellenben ha jól emlékszem van olyan lehetőség, hogy a játékait is megmaradnak, de én mindent törölnék. Egy tiszta xbxal tennék kísérletet
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én nem igazán látom magam előtt, ahogy majd két agyvérzés között te a világát fogod csodálni, de ahogy érzed.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Tavasszal meglesem mindenképp. Ha már addig eljutok, mint a Wuchangban nekem annyi is elég. Legalább ott kiderül majd, hogy már túl sok lesz e nekem vagy/és csak érdektelen tovább folytatnom.
Attól még hogy senkinek nem ajánlanám a Wuchangot, voltak azért bőven jó pillanatai számomra. Meg aztán az első kínai játékom volt, ahhoz képest nem volt semmi.
Mennyi jó cím lesz még itt tavaszig te jó isten.
Ex. 33, Ds1 (ha jó, akkor Ds2 is), Lords of the Fallen és a Gamepass játékok közül utolsónak még az Indiana Jones-t lesem majd meg rögtön a Hifi után. Az hogy tetszett nektek? -
válasz
Farkassacred
üzenetére
A hangulat az magával ragadó. Japán szinkronnal főleg.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azt értem, de csak lesz mellette más is. A világa stb. Amiért egy darabig érdemes lehet majd kitartani.
Sajnos a Hifi-ben az egyetlen dolog akik miatt végigviszem majd azok a karakterek. Ők tényleg nagyon jók lettek.
De az hogy mindig ugyanazok a csata szituk, dodge-ok és a többi.. nem igazán adja, sőt.. Túl sokat akartak a készítők. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sekiro is ritmus játék és annyira sem fog segíteni, mint a Hi-Fi Rush, nehezebb is nála jóval. Kerüld el inkább.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ilyet játékban még kajak nem komáltam. Szívat ez ott ahol éppen tud, persze leginkább a ritmus feladatoknál. De a legfontosabb, hogy ilyen agresszív formában játéknál még tényleg sose találkoztam hasonlóval. Nem is értem hova tegyem ezt.
A Sekiro ilyen biztos nem lesz, legalábbis remélem mert From game. Max annyi lesz ott is, mint a Wuchang-nál, hogy sok lesz a végére. Mellette viszont kell lennie értékes óráknak, lásd mint Wuchang-nál.
Itt csak ezt a hülye agresszív ritmus dolgot látom, ami miatt megérdemli hogy nem lett Goty. -
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm a tippet, több videót megnéztem és az alapján javult a helyzet, jól leszünk. (Bár, valóban, az F1 élmény erősebb.)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Agent_007
üzenetére
Az más kenyér. Forza mindig is kontrollerre volt írva. Hiába autós játék.

Motorsport egy fokkal jobb. Ha szereted a pálya versenyzést, akkor inkább azt ajánlanám hozzá.
Vagy, ha a szimulátor felé néznél, akkor pedig Assetto Corsa Competizione. De oda már kell a gyakorlás. Nem elég beugrani a semmiből. Főleg, az online részbe nem. -
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mielőtt beleverem magam a videóba: az F1 tökéletes vele... nem értem.

-
Agent_007
tag
Sziasztok.
Logitech G923 kormányt hozott a Jézuska, de a Forza 5 nem szereti - beállítások miatt szeretnék privatban kérdezni olyantól aki szintén Series X + G923 kombóval játszik.
Köszi előre is minden segítségét
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem tudom, most megint itt vagyok egy ilyen ritmus feladat előtt és eléggé azon vagyok épp, hogy törlöm.
A sztorira lennék egyedül kíváncsi, de így nem sok értelmét látom.
Bad Pritt, az majd tavasszal derül csak ki.
Ez taszít jelenleg sajnos ezzel a ritmikus marhaságaival, meglátjuk meddig tartok ki mellette. -
szarnyasdino
junior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én rühellem ami nehéz de a Hifi Rush minden volt csak nem nehéz
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Akkor viszont így eldőlt, hogy a Sekirót is hanyagold.

-
Farkassacred
őstag
HI-FI Rush
Hát szerintem ezt is törlöm lassan a francba. Easy fokozaton is számon kér, hülyék ezek.
Ezek a ritmus feladatok borzalmasak zanzonál.. nem is értem mit képzeltek ott. -
st6969
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen, tűpontosan értelmezted
A Wildland-et meg is vettem, annyira tetszett. GTA5-öt ismerem, számomra minden idők egyik legjobb játéka
Még Xbox 360-on volt meg. Megnézem a többit is
MÁS téma:
Ismertek esetleg olyan repülős játékot, amit flight stick-kel lehet játszani? Flight Simulator és Ace Combat megvan
Ha GP tartalmazná, az lenne a legjobb.. -
oio1i10o
kezdő
UK Xbox jatekokat lehet trukkozes nelkul aktivalni magyar regios accounton?
-
homerhamm
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Watch Dogs 2 és Legion, bár az inkább lopakodós.
GTA 5 bár nem Gamepasses, de kötelező darab!!!!!
Just Cause 4
Tom Clancy Ghost Recon Wildland vagy Breakpoints
Saint Row (nem tudom hogy melyik rész a Gamepasses)
Sniper Elite bármelyik Gamepasses részeRemélem jól értelmeztem, akkor ezeket tudom ajánlani.
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni 3rd person shooter (remélem, jól írom...
szóval, ahol látszik a karakter is) játékokat, ami a GamePass-ban benne van? Szeretem, ami a jelenkorban játszódik, de mástól sem zárkózok el (talán a fantasy, ami nem az én világom).Illetve, érdekelne még coop játék (It takes two-t, Unravelt játszottuk, imádtuk
), itt jöhet bármilyen téma, csak GP-ban legyen
Köszönöm
-
axlfsi
veterán
válasz
Gergosz2
üzenetére
Jól tudod. Egyébként 5Ghz-cen kommunikál. Egy teljesen saját (zárt) kommunikációs csatorna, amit erre talált ki anno a MS.
"Xbox Wireless is a wireless protocol similar to Wi-Fi Direct that allows supported Xbox controllers and accessories to connect to devices seamlessly. The protocol creates a direct 5GHz Wi-Fi connection between your controller and console without needing adapters or cables."
What is Xbox Wireless? Everything you need to know | KnowTechie
Szerencsére egyes gyártóknak kiadták a kódot, akik ügyesen tudták is használni... Pl. a Steelseries Arctic 9X fejese natívan, azaz a MS wireless protokollt használja a csatlakozáshoz (... És gondolom van még más gyártó is így ezzel, ezt nem tudom).
Ui.: mellesleg vegyesek ezzel kapcsolatban a tapasztalataim, mindenesetre közel sem hibátlan egyáltalán; nálam alkalmanként elég instabil volt a kapcsolat, sajnos elég érzékeny a környezetében lévő egyéb hálózatok "zajára".
-
Gergosz2
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én úgy tudom a konzolban nincs BT, csak valami saját 2.4GHzen kommunikáló protokoll.
De a kontrollerben meg van, mert PCre lehet csatlakoztatni azzal is.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Karatézok!
-
boxmaci
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi ez a Btw? Régebben használták a neten. Bluetooth windows rövidítése? Vagy bayertrabantwarthburg az 1984-es Ndk-ból?
-
banderasz77
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is leálltam a GP-ról. Egyelőre még net sem kell, megveszem ami érdekel akcióban és kész. Az év végi és a mostani akcióban kb. 30-35 játékot húztam be és még az éves díjat sem lőttem el…
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
LOL
-
Grave_444
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kilép a dashboardra. Több játék is, dirt rally például.
-
EmThor
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen lehet. Ilyenkor a géphez 2.4ghz módban csatlalozik, a telefonhoz pedig bluetooth-szal.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A wireless tuti tudja, mert már próbáltam. A vezetékesről nem tudok nyilatkozni.
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Xbox Series S konzol és egy Trustmaster TX racing wheel kormány.
Lett hozzá vásárolva egy rendes verseny kormány, amit rá kell csavarozni, így a gyári kormány a gombokkal lejön róla. Ha így belépünk játékba bizonyos idő után folyton kidob a menübe.Van valaki ötletetek? Nem enyém a szett, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam, kérdezzetek nyugodtan.
Előre is köszönöm.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. ha jól emlékszem a gyári xbox fejhallgató tud olyat hogy egyszerre tudod hallgatni a játékot, és telefonról is pl zenét hallgatni ? egyszerre.
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Xbox storeban lehet levásárolni. (de Hollandiában élek, itt más a helyzet.)
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egyébként is elég "érdekesen" lehet váltani. Pl 5 euró xbox kártya 5145 pont. A 10 eurós meg 10295.
-
SPF
senior tag
Sziasztok, Xbox rewards pontokat hogy lehet gyűjteni? Nálam nem jelenik meg ez a lehetőség.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
SeriesX BF6 nektek nem szokott fagyni? Csomószor beülök jetbe és ott talán amikor gyorsan nyomogatom a gombokat de parszor befagy a kép 😏 csak restart segit
A másik meg hogy a repülőből lehet hatra nézni, mint a BF5ben? Rohadtul nem tudok itt

-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mokánszki úr?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Alarikman
üzenetére
Nekem is elég lesz a kis csomag. Igazából csak a net miatt veszem. GPU címekkel kevéssel játszom. Day1 exclusive címek sem érdekelnek már annyira. Eddig azért volt ultimate, mert szarérhugyér adták.
Ha nem szálltak volna el ennyire durván a DDR5 árak, PC-t vennék jövőre.. így még marad a Series X.
-
Alarikman
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, nagyon "rossz" már az át váltás. Egy év core/essential 3+ hó ultimate. Nemrég néztem. Inkább vettem fel év core-t 9k-ert(eneba). Maradunk majd azon ha lejár.
-
zsoe85
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi akkor azt mondjátok hagyjam az egész számolgatást a fenébe, aktiváljam a GPU-t 300Ft-ért aztán mielőtt letelne a 30 nap szerezzek be évest kb 5e/hó-ért?
Amúgy mit rontottam el a számolásnál lent?
-
zsoe85
csendes tag
válasz
EmThor
üzenetére
Köszönöm, innen lenne a GPU egy évre ami havi 4750 Ft.
Amit nem értek ha veszek Essentialt (gondolom olyat nem lehet hogy 2 x 12 hónapot egyszerre?)
Ha lehet:
2 x 12 hó essential 34000 Ft / 24 x 2 = 2833 Ft / hó egy éves GPU?
Ha nem akkor
1x 12 hónapra essential 17000 Ft / 12 x 2 = 2833 / hó fél éves GPU?
Lehet buta a kérdés -
zsoe85
csendes tag
Sziasztok
Végre megjött a gép. Most 300 Ft a GPU 30 napig.
Mielőtt aktiválnám láttam hogy érdemes core-t venni mondjuk 12 hónapra és utána aktiválni a GPU-t, mert akkor olcsóbban jön ki?
Vagy nem éri most már ez az egész és 1 éves GPU-t keressek olcsóbban?
Aki ebben profi lszi segítsen köszi.Boldog Karácsonyt.
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
A Deku Deals oldala sem rossz és ha csak a kedvezmény mértéke a fontos, akkor használható, de csak úgy, ha átrakod az országot valami másra, mint HU, ugyanis a HU boltot nem támogatja (és ha HU-n hagyod, csak a Nintendo árakat hozza, de pl AR-re rakva már látod - igaz, az adott országnak megfelelő pénznemben).
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Persze! Igazából van több is, de talán a legjobb (és amelyik ismeri a HU boltot is), az az xbdeals.net
-
axlfsi
veterán
Ismertek esetleg olyan oldalt, ahol ezt a listát a kedvezmény mértéke alapján is sorrendbe lehet tenni? ... brutál nagy, egyelőr még be se töltötte az egészet, pedig már negyed órája kattintgatom az alján a "továbbiak betöltése" gombot
OK, találtam!
-
szarnyasdino
junior tag
A Stalker 2-ben ha már végig van játszva , akkor az ingyenes küldetést tudom játszani vagy új játékot kell kezdeni?
-
boxmaci
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szeretem az Motorsportot, szerintem elég jól rendbehozták tartalom és játékélmény is van benne bőven. Érdekes, hogy újra akarod kezdeni.
Szeretnék megosztani egy tippet, ami sok-sok játékóra alatt tapasztaltam ki és ami az autók jobb realisztikusabb kinézetéhez vezet játék közben. Ne használd az alap egyszerű színeket a kocsikhoz! Az FM-ben a normál színpaletta egytónusú műanyag hatású. Vannak olyan manufacturers színek amik sokkal realisztikusabbak, pl a kezdő kocsik között a Hyundai metálos kék színe. Azonban nem minden manufacturers szín ilyen kidolgozott!
A megoldás: Paint menü, two-tone polished szín opció, majd azon helül a csúszkákat közel azonos színre húzni, majd a másik két csúszkával játszani a realisztikusabb árnyaltság, fényezés eredmény érdekében. Lehet más speciális szín opciókkal is próbálkozni, de a two-tone polished az egyik legjobb ehhez. Az eredmény sokkal jobb és vizuálisan nagyban befolyásolja a játék látványát külső kamerákból játszva! Ha érdekel valakit itt később leírom, akár képekkel is illusztrálom hogyan lehet még realisztikusabb eredményt elérni, ami Gran Turismo-szerűen realisztikus kocsi felületeket erdeményez a Forza Motorsport-ban.
-
homerhamm
veterán
Boldog karacsonyt minden topiklakónak!
-
icemad
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Céges AI ezt dobta ki... (nem próbáltam ki!)
A Forza Motorsport (vagy más Forza játékok) esetében az Xbox konzolon a félkész kampány törlése és nulláról való újrakezdése kissé trükkös lehet, mivel a játék a felhőalapú mentéseket használja az Xbox Live fiókodhoz kötve. Ha már törölted a mentést, de a játék újra letölti a felhőből, az alábbi lépések segíthetnek a probléma megoldásában. Az új fiók létrehozása nélkül is van megoldás, de a folyamat pontos végrehajtása fontos.
Lépések a kampány teljes törléséhez és újrakezdéséhez Xbox konzolon
Helyi mentés törlése a konzolról
Először is meg kell bizonyosodnod arról, hogy a konzol helyi mentéseit teljesen törölted. Ezt már valószínűleg megtetted, de a biztonság kedvéért itt vannak a lépések:
Menj a Beállítások > Rendszer > Tárolás menüpontba az Xboxon.
Válaszd a Játékok és alkalmazások mentési adatainak kezelése lehetőséget.
Keresd meg a Forza Motorsport játékot, és válaszd ki a hozzá tartozó mentési adatokat.
Töröld a helyi mentést (ez csak a konzolról törli, a felhőmentés még megmaradhat).
Felhőmentés törlése
Az Xbox automatikusan szinkronizálja a mentéseket a felhővel, ezért a helyi mentés törlése után a játék újraindításakor a felhőből visszahúzhatja a korábbi mentést. A felhőmentés törléséhez:
Menj a Játékaim és alkalmazásaim menübe az Xbox kezdőképernyőjén.
Keresd meg a Forza Motorsport játékot, és jelöld ki.
Nyomd meg a kontroller Menü gombját (három vonalas gomb), majd válaszd a Játék és kiegészítők kezelése lehetőséget.
Keresd meg a Mentett adatok szekciót, és válaszd ki a saját profilodhoz tartozó mentést.
Válaszd a Törlés mindenhonnan opciót. Ez törli a mentést a konzolról ÉS a felhőből is.
Fontos: Ez a lépés véglegesen törli az adott játék összes mentési adatát az Xbox Live fiókodhoz kötve, így a kampány előrehaladása, autók, kreditek stb. elvesznek.
Szinkronizáció megakadályozása (opcionális offline mód)
Ha a játék továbbra is megpróbálja visszahúzni a mentést (például valamilyen szinkronizációs hiba miatt), megpróbálhatod offline módban elindítani a játékot:
Menj a Beállítások > Hálózat > Hálózati beállítások menübe, és válaszd az Offline mód lehetőséget.
Indítsd el a Forza Motorsportot offline módban. Mivel a játék nem tud csatlakozni a felhőhöz, új mentést fog létrehozni helyben.
Miután létrejött az új kampány, visszakapcsolhatod az internetet, de ügyelj arra, hogy a játék ne szinkronizálja a régi mentést. Ha a rendszer megkérdezi, hogy melyik mentést használja (helyi vagy felhő), válaszd a helyi mentést.
Játék újraindítása és új kampány kezdése
Miután törölted a mentéseket, indítsd el a játékot:
A játék észleli, hogy nincs mentés, és új kampányt fog kezdeni nulláról.
Ha a játék mégis megpróbálja visszaállítani a régi mentést, ellenőrizd, hogy valóban a "Törlés mindenhonnan" opciót használtad-e, mert a sima "Törlés" csak a helyi adatokat távolítja el.
Microsoft Store vagy játék gyorsítótár problémák elhárítása
Ha a játék továbbra is problémázik, lehetséges, hogy a Microsoft Store vagy a játék gyorsítótára okozza a gondot. Próbáld meg a következőket:
Játék újratelepítése: Töröld a Forza Motorsportot a konzolról (Játékaim és alkalmazásaim > jobb klikk a játékon > Eltávolítás), majd töltsd le újra a Microsoft Store-ból vagy a Game Pass-ból.
Microsoft Store gyorsítótár törlése: Bár ez inkább PC-s probléma, az Xboxon is érdemes lehet a konzolt újraindítani, hogy a Store frissüljön. Ehhez tartsd lenyomva a konzol bekapcsológombját 10 másodpercig, majd indítsd újra.
Kapcsolatfelvétel az Xbox vagy Forza támogatással
Ha a fenti lépések nem működnek, és a játék továbbra is visszaállítja a régi mentést, lehetséges, hogy a felhőszinkronizációval van probléma. Ebben az esetben:
Látogasd meg a Forza Motorsport hivatalos támogatási oldalát (support.forzamotorsport.net), és nyiss egy támogatási jegyet.
Alternatívaként lépj kapcsolatba az Xbox támogatással az Xbox Support oldalon (support.xbox.com), és magyarázd el, hogy a felhőmentést szeretnéd teljesen törölni.
Tippek a jövőre nézve
Mentések kezelése: A Forza játékokban a mentések automatikusan a felhőbe kerülnek, így mindig ellenőrizd a "Mentett adatok" szekciót, ha változtatni akarsz rajtuk.
Offline mód használata: Ha új kampányt akarsz kezdeni, az offline mód segíthet elkerülni a felhőszinkronizációt.
Rendszeres biztonsági mentés: Ha később szeretnéd megőrizni a mentéseidet, az Xbox lehetővé teszi a helyi mentések kezelését, de a felhőmentések alapértelmezett használata miatt erre ritkán van szükség.
Miért tölti vissza a mentést?
Az Xbox Live fiókodhoz kötött felhőmentések automatikusan szinkronizálódnak, amikor elindítod a játékot. Ha csak a helyi mentést törölted, a játék a felhőből újra letölti a mentést, ezért fontos a "Törlés mindenhonnan" opció használata. Ez a viselkedés az Xbox ökoszisztéma része, hogy az előrehaladásod ne vesszen el, de néha megnehezíti az újrakezdést.
Ha nem akarsz új fiókot
Szerencsére nem kell új fiókot létrehoznod, mert a fenti lépésekkel a meglévő fiókoddal is teljesen új kampányt kezdhetsz. Az új fiók csak akkor lenne opció, ha például külön profilt akarnál egy másik játékosnak vagy teljesen különálló előrehaladást. -
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Series X lesz. Bizonytalan a jövő, az biztos jó lesz még pár évig.
Abban segítenétek, hogy a Forza játékoknál (Motorsport pl.) hogy lehet a félkész kampányt törölni és nulláról újrakezdeni? A mentést töröltem, de újra letölti. Új accountot meg ezért annyira nem csinálnék.
-
Dawide@axele
aktív tag
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Gyári Sony PS5 Black Cover PS5 Slimhez/Pro-hoz!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval, ahol látszik a karakter is) játékokat, ami a GamePass-ban benne van? Szeretem, ami a jelenkorban játszódik, de mástól sem zárkózok el (talán a fantasy, ami nem az én világom).