- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkohun2107
tag
válasz
Quinine911 #142778 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ
-
Quinine911
aktív tag
válasz
tkohun2107 #142776 üzenetére
Na visszaolvastam a fórumban, és lehet váltani igen, 2:1-es arányban váltja ha jól olvasom azaz 90 nap Core az 45 nap Ultimate lesz.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
tkohun2107 #142776 üzenetére
Én úgy tudom lehet upgradelni Core-ról Ultimate-re, igen.
-
tkohun2107
tag
Üdv kis segítség kellene ,pc gamepasst már upgredeltem anno ultimatre amikor szerettem volna felhőből is játszani (csak az ultimatre adott a funkció ) core gamepasst lehet upgradelni ultimatre gamepassra ? Előre is köszönöm a segítséget ✌️
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Ugy fest ujabb Gamepass “toltelek”
-
NyMRooD
őstag
válasz
boxmaci #142758 üzenetére
Az, hogy a Blade of Fire-t megveheted 20k-ért az nem gp vagy xbox ajánlat hanem a kiadóé / fejlesztőé mert PS-en is annyi. A GP ajánlat az, hogy ha megveszed akkor mellé a két Maddent megvehet -90% kedvezménnyel. De akkor úgy néz ki, hogy az sem egyedi, illetve nem figyeli, hogy mivel játszol.
szerk.: Akkor még az sem igaz, hogy a Blade of Fire-t meg kell venned az akciós Madden-hez
-
boxmaci
tag
Itt [link] konkrétan azt írják, hogy az Xbox ajánlata egyénenként változik és van amikor a EA playhez vagy a GP Ultimate-hez köthető. Tehát csak jól mondtam.
-
Wesder
titán
válasz
boxmaci #142742 üzenetére
"Nekem pl beajánlott egy hamarosan megjelenő játékot 20 ezerért, amit ha előre megveszek akkor kapok 90% árengedményt a két legújabb Madden játékra."
Ez nagyon nem így működik.
Néha érdekesen probálsz meg pontokat összekötni.Nekem is ott vannak ezek az ajánlatok a "Just for You"-ban, de ezek teljesen függetlenek egymástól.
-
eL Geri
őstag
Kicsit lemaradva, de most megnéztem a "Mafia: The Old Country" gameplay-t is tartalmazó előzetesét.
Nekem ez tetszik, várós lett -
Peat76
őstag
Egyre jobban bejön a Blades of Fire, 505 Games és a MercurySteam (Castlevania: Lords of Shadow)
LOS imádtam, ha hozza azt a hangulatot akkor első napos vétel!
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado #142745 üzenetére
??? május második fele? azt hittem summer game fest előtt nem. BUILD-en max csak SDK meg egyéb új lehetőségek deveknek. Vagy lemaradtam valamiről?
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #142733 üzenetére
Én remélem, h ez már a project Kennan előszele
. Elvileg május második felében megtudjuk.....
-
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #142743 üzenetére
Aha, ez ráadásul kompakt mód, ami nem az alapbeállítás, de átkapcsoltam abba, és úgy se látni még ezt, szóval insideren lesz ez még maximum vagy kacsa.
Köszi! -
boxmaci
tag
Van ez a GP csak neked időnkénti ajánlat. Nekem pl beajánlott egy hamarosan megjelenő játékot 20 ezerért, amit ha előre megveszek akkor kapok 90% árengedményt a két legújabb Madden játékra. Azért ez nem semmi! Csak engem egyik sem érdekel.
De akkor is brutál miket ad a GP, csak olyan játék kéne ami engem is érdekel..
-
pzstm
titán
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
beyruth82 #142705 üzenetére
Én inkább maradok az egykaptafa új AC-knál, játszottam az Elden Ringgel, a Dark Souls 1-el meg a Thymesiaval, mind a 3 játékot félbehagytam, az Elden Ringből egy achit se szedtem ki.
Nem az én világom ez a nehézségi szint, elég nekem az EAFC25-ön kiakadni.
Na meg ha meghalsz, akkor visszadob a bonfirehoz, DS1-nel vagtathattam egy csomót, azt én meguntam.
-
Norb79
őstag
válasz
Insidereknek? Mert nálam közel se így néz ki ez a kliens.
-
Wesder
titán
válasz
Lehet meglepő lesz, de a Laptop/Notebook-ok akkuról is működnek, és van bennük Wifi modul is.
/s
-
zsozsa74
őstag
válasz
Döglött Róka #142724 üzenetére
Én meg ezáltal a játék által képessé váltam JRPG-t játszani. Az első és utolsó az FFVIII volt Ps1-en, azóta bottal sem piszkáltam a stílust. Azt is abbahagytam pár körökre osztott harc után. Azonban ebben a formában, ezzel a valós idejű parry és dogde mixel, meg a játék sztorijával és körítésével egyszerűen imádom az egészet.
-
consono
nagyúr
válasz
Az nem volt eddig is, vagy csak a game baron volt? Nem tudom, alig játszom PC-n, meg insider is vagyok... Az biztos, hogy a handheld optimalizált gamebar már egy ideje kint van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #142701 üzenetére
Mindeközben a PC-s Xbox App kapott idő, akku és wifi ikont...
-
Wesder
titán
Mafia: The Old Country release date and $50 price point confirmed | VGC
The fourth main entry in the Mafia series will be released on August 8, for PlayStation 5, Xbox Series X/S and PC (via Steam and Nvidia GeForce Now).
-
boxmaci
tag
válasz
Jól néz ki kicsit böszme, mi van henne, egy RX9070-es? Mert akkor kell.
-
smokin
tag
válasz
Döglött Róka #142724 üzenetére
Ritka egy gyöngyszem lett!
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #142725 üzenetére
Egy végigjátszás + 7db NG+. NG+7 a legnehezebb fokozat a játékban, az NG+8 màr ugyanolyan nehézség.
NG+-tól 7-ig folyamatosan nehezedik.
(több hp az elldlenfeleknek, nagyobbat sebeznek, és a resistance-uk is magasabb)
A sima NG+ pedig jutalomkör, ott ki lehet élni az első végigjàtszàs alatt felgyülemlett sérelmeket.NG+8-at nem fejeztem be.
-
Döglött Róka
veterán
Ritkan van olyan hogy reggel melo elott benyomom a boxot hogy jatszak, de az Expedition 33 ilyen. Csak amulok, hogy milyen lett.
-
-
válasz
Bad Pritt #142706 üzenetére
Az szuper! Akkor oda benézek. Remélem nem valami ultra toxikus soulslike szekta
#142707 sith7:
De végigjátszottad?
#142708 consono:
pont ez az ami miatt bizakodok. Nincs lineáris elakadás mint más soulslikeban.
#142711 Steve1207:
El is kezdtem de ez a két világ közötti váltás nekem nagyon zavaros volt. Hihetetlenül láma vagyok tudom de sehogy se tudtam megérteni a jaték szisztemáját, hogyan, mikor és miert kell világot váltani, vagy épp a lámpást használni. Abbahagytam és a gpu-m is lejárt március végén. Nem hosszabbítottam mert több tucat összevásárolt játékom van könyvtárban amiket elkezdtem kijátszani. Plusz vettem egy ps-t és azon is nyomom az exkluzívokat. Felesleges lett volna előfizut fenntartani így. -
AMD Power
titán
Valaki tolja?
South of Midnight?
-
Végre elszántam magam! 💪💪💪
Bár lemezen de beszereztem az Elden Ringet. Nem mertem digitalban vagy drágán megvenni, hátha olyan béna vagyok nem tudnám végigvinni de így használt lemezen nem volt vészes az ára. Remélem ez lesz a Lies of P után a második soulslike amit sikerül végigjátszanom.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #142703 üzenetére
ez most így valóban vaddisznónak tűnik, de megjelenéskor lehet majd választani, h bőröndöt, vagy hátizsákot kérsz hozzá.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #142702 üzenetére
csaknem lesz 20kg
ez a gofrisütő méret nem azt mutatja,hogy szuperhatékony a z2 -
frankdelgado
őstag
válasz
Ehhez rá kell menni a bicepszre! A satnyák meg nyomják a Szviccsel!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest