- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Yettel topik
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple Watch
- Microsoft Rewards
-
24066 - 24001
24066 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Bocsi erről kaphatnék infót itt vagy privátba,hogy mivel adtad le a készüléket hogy mindent is cseréltek szinte benne?
Még van pár hónap a garanciából az enyémnek amit használtan vettem és amíg garos addig kéne lehet elküldeni egy ilyenre...

Leadás előtt írj minél több hibát a telóról.
Azzal nem lesz hátrányod ha több hibát leírsz a készülékről.
A haverom is ugyanígy adta le az Oktogonnál és nála is cseréltek több mindent. -
Ferrari fan
tag
Az árat tekintve még mindig megéri. Sokan adják el akár 120 ezer Ft áron . Ha rendszer frissítés ha lesz még 1 akkor is a biztonsági az fog jönni később is erre. Nem egy elavult telefon!
Szinte már alkatrész áron lehet full telefonhoz jutni.
Nekem is van 512Gb kiadásban , e hónapban jár le a 3 év , pár hete leadtam felújításra és szinte a kereten és a kijelzőn kívül mindent kicseréltettem gariban. Semmi baja nem volt ,tökéletesen működött. Terv csak az aksi és az USB csati csere volt igazán. Hiszen ezek elhasználódnak idővel.
(fődarab,aksi,USB csati,NFC,hangszoró,rework kit)
Még 150 ezerért se adnám. Még 2 évig fizettem majd a biztosítást és így megoldva hogy ha elromlik akkor 20 ezer Ft áron akár meg kaphatom a 25 Ultra-t ingyen. Hiszen addigra a 23 Ultra forgalmazása,javítása megszűnik ,kikopik.
A páromnak a kisebb S23 van. Most néztem 80 ezer Ft áron hozzá lehet jutni az aprón.Bocsi erről kaphatnék infót itt vagy privátba,hogy mivel adtad le a készüléket hogy mindent is cseréltek szinte benne?
Még van pár hónap a garanciából az enyémnek amit használtan vettem és amíg garos addig kéne lehet elküldeni egy ilyenre...

-
turho
addikt
Sziasztok, lehet hogy csak közvetetten kapcsolatos kérdésem volna, de roppantul idegesítő: Facebookon görgetés közben ha videóhoz ér, mindig kivilágosítja a képernyőt
ki lehet ezt valahol kapcsolni, rendszeren belül? Köszönöm -
Ricardo
titán
Amit az iOS esetében. A kihívások folyamatosan változnak, így a szoftvereknek alkalmazkodniuk kell. Ez egy folyamatos "harc" a biztonsági réseket keresők, és a szoftver fejlesztők között.
-
arcitec
addikt
Az addig dícséretes, hogy időnként kell biztonsági frissítés. Mint a Windows-nál is.
Na de havonta!
Még is mi az amin havonta módosítani kell?
-
Ricardo
titán
Megérkezett az augusztusi frissítés. XEH
Nem kapkodták el. -
Rigormortiis
veterán
Visszakaptam beázás (jacuzzi) után a készüléket, gyakorlatilag mindent cseréltek, garanciában. Ezért egy hatalmas +1 a samsungnak. Közben vettem egy s26ot. Á, ismét kézbe véve az ultrát...szinte élhetetlennek tűnik az a méret.
-
Vesa
veterán
Az árat tekintve még mindig megéri. Sokan adják el akár 120 ezer Ft áron . Ha rendszer frissítés ha lesz még 1 akkor is a biztonsági az fog jönni később is erre. Nem egy elavult telefon!
Nekem is van 512Gb kiadásban , e hónapban jár le a 3 év , pár hete leadtam felújításra és szinte a kereten és a kijelzőn kívül mindent kicseréltettem gariban. Semmi baja nem volt ,tökéletesen működött. Terv csak az aksi és az USB csati csere volt igazán. Hiszen ezek elhasználódnak idővel.
Még 150 ezerért se adnám. Még 2 évig fizettem majd a biztosítást és így megoldva hogy ha elromlik akkor 20 ezer Ft áron akár meg kaphatom a 25 Ultra-t ingyen. Hiszen addigra a 23 Ultra forgalmazása,javítása megszűnik ,kikopik.
A páromnak a kisebb S23 van. Most néztem 80 ezer Ft áron hozzá lehet jutni az aprón.Köszönöm (mindenki másnak is)!
Végül az S24 Ultra mellett döntöttem, egyetlen okból. Nekem ez a BMW Digital Key-hez és a Parking Assistant Professional-hoz kell, melyek csak addig működnek, amíg a telefon biztonsági drissítést kap (érthető okból), ami az S23U-nál 2028-ban megszűnik. Emiatt sajnos a drágább és újabb, de 2030-ig támogatott készüléket kell vennem. -
Probert75
addikt
A guglis fordító magyarra több, mint egy fél év múlva került vissza az s-pen-be. De addigra már megszoktam nehezen a kezdőképernyőre ugrás hosszan érintésre felugró fordítást. De itt sem egyből működött frappánsan. Későbbi frissítéssel került bele a gördíthető fordítás például. Addig csak adott oldalt lehetett fordítani.
-
KTibxx
aktív tag
-
KTibxx
aktív tag
Ezzel -így, általánosságban- egyet kell értsek. Én nem is frissítek (soha semmiféle hátrány nem ért) Adb-vel kikapcsolva a frissítés, így nem is nyaggat.
-
Ricardo
titán
"Példa erre, mikor 8.5-re váltottak, az S-pen elvesztette olyan tulajdonságait, amit addig tudott, utána meg nem."
Mire gondolsz? -
Probert75
addikt
-
jeni
félisten
A páromnak a kisebb S23 van. Most néztem 80 ezer Ft áron hozzá lehet jutni az aprón. -
arcitec
addikt
-
Probert75
addikt
-
Vesa
veterán
-
KTibxx
aktív tag
-
Fotoarchiv
újonc
-
Probert75
addikt
-
KTibxx
aktív tag
-
Probert75
addikt
Kell ez nekünk! Most minden nagyon jól működik!
-
Probert75
addikt
Mivel professzionális módban mindent is lehet állítani a felhasználónak, így arra miért vonatkozna. Állítsd magadnak, ha Pro mód.
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok! Mit nem csinálok jól, hogy a kameránál a pro módot választva nem a camera assistant beállításai szerint készülnek a képek? Csak a sima fotó módban működik ez az alkalmazás?
Köszönöm -
gringoka
aktív tag
-
szkutyi
addikt
Eleinte jó, de utána nekem később felvált. Egyiknél az egyik oldalon, másik felrakásával meg a másik oldalon. Talán akkorra már öregecske volt kicsit a fólia, vagy a gyári flipes tok tolhatta fel, nem tudom. Én együtt tudok vele élni, ujjlenyomat feloldás tökéletes.
Pár hónapja betáraztam egy 2 db-os készletet tartaléknak.
Felrakni a kerettel egyszerűbb nem is lehetne.Köszi..én eddig telekomos clearplexet használtam, mostmár lehet valtok
-
Capella
őstag
Eleinte jó, de utána nekem később felvált. Egyiknél az egyik oldalon, másik felrakásával meg a másik oldalon. Talán akkorra már öregecske volt kicsit a fólia, vagy a gyári flipes tok tolhatta fel, nem tudom. Én együtt tudok vele élni, ujjlenyomat feloldás tökéletes.
Pár hónapja betáraztam egy 2 db-os készletet tartaléknak.
Felrakni a kerettel egyszerűbb nem is lehetne. -
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
-
ruszi_tomi
aktív tag
Én a Smart Devil fóliát használom.
+1 én is, tökéletes, és nem is vészes az ára, felrakása pedig nagyon egyszerű.
-
Capella
őstag
-
jeni
félisten
-
szkutyi
addikt
Milyen kijelző védőt ajanlanátok ami lefut az ívekre is?koszi
-
szkutyi
addikt
Nem gondoltam volna hogy ennyi mindenre kihat...
Hőfok,(kisebb)
Üzemidő. (Első nap de már jobb)
És telefon gyorsaság (nincs szoftveres korlátozás mert nincs feszultség esés.)
Tegnap este 10kor vettem le a telefont, 4 óra kijelző időnél tartok, volt video hivás és játék egyszerre másfél óra, és most vagyok 38%on -
Corsa02
őstag
Oksa, köszi az infókat

Az kifejezetten tetszik, hogy ahogy írtad szinte új életre kel a telefon

-
szkutyi
addikt
3 éves már necces...1 év 1-4 hónapossal szerintem ne aggódj...ez egy év 3 hónapos, és 16% is volt mikor bekapcsoltam a telefont, másfél óra kijelző időt hozott még abból 1ora GPS volt, fél óra játék! Elvileg dobozban évente 10-20 % merül.attol függ hol van tartva
-
Corsa02
őstag
Az 1 éves akkuval nem lenne problémám, a 3 évessel már van, ott azért már előfordulhat, hogy nagyon megmerült, kisült. Szerintem.
Persze azt nem várom el, hogy 2 hetes gyártás legyen. -
jeni
félisten
Ilyen ott lehet ha kéz alatt szerzik be a gyári aksit vagy nem fogy annyira ott.
-
Corsa02
őstag
Tudtad ellenőrizni, hogy mikori az akku amit beletettek? Én pár hónapja 2 helyen is jártam akkucsere miatt, az egyik helyen egy 2 éves akkut, a másik helyen egy 1,5 éves akkut akartak beletenni, ezt nem kértem. Van még hely ahol mondjuk fél éven belüli akku kerül bele?
-
szkutyi
addikt
A telefon erezhetően hűvösebb, kevesebbet fogyaszt minden app, és GYORSABB, fluidabb lett a telefon...
Nem placebo..megéri szerintem kicserélni ha valaki nem akar váltani. -
szkutyi
addikt
Nemhinném hogy tesztelték volna, engem nem érdekel a vizhatlanság.elotte sem volt már mert el volt válva a hátlap picit..igen sertetlen maradt a hátlap..30ba volt a csere
-
tylerddd
veterán
Én anno Note 9-nél az akkucserét megcsináltattam GSM boltban úgy, hogy nem lett újrahúzva. Beletették az új akkut és mentünk tovább.
-
jeni
félisten
-
szkutyi
addikt
Köszi elvittem maszekba.halisten gyári akksi, QR kódokkal, így ki tudtam resetelni a telefonban is a statot.igy friss minden
-
GLI
csendes tag
-
turho
addikt
-
gjoco1
addikt
-
GLI
csendes tag
One mobil app nem indul. sem adattörlés ,sem ujra telepités nem segit. elindul de a zöld üres kép után összeomlik.
-
jeni
félisten
Oktogon és a Budaörs ahol cserélik hivatalosan de nem 3 óra alatt, esetleg a plázákban a Samsung store boltban ott talán 1 óra alatt meg van.
Maszekba mehet 1 óra alatt de az nem garis. -
szkutyi
addikt
Sziasztok! Az országban hol lehet hivatalosan akksit csereltetni pár óra alatt? Elvileg még garis vagyok..de nem akarom lerakni napokra a telefont..
Tolna megye előnyben lenne.xdd -
Ricardo
titán
-
Tomika86
senior tag
-
Ricardo
titán
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Mi érzékeli hogy az S-pen a helyén van-e? Van hogy nem érzékeli, azt írja eltávolítva.
Megvan közben, de mi lehet a baja? -
qltsar
veterán
-
arcitec
addikt
-
Lajmund
őstag
-
bcl
senior tag
-
arcitec
addikt
-
Lajmund
őstag
-
arcitec
addikt
-
Capella
őstag
-
Lajmund
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
24066 - 24001
24066 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lenovo V15 V2 i5-1135G7 / 8 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Watch D2 Fekete Szép állapot
- 1db / 4db Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 Intel Core i5-1245U, 32GB RAM, 1TB SSD, multitouch
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

ki lehet ezt valahol kapcsolni, rendszeren belül? Köszönöm

Amúgy is látod a számokon/szövegen, hogy évfordult-e fekvőbe.
gyuri81