Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21311 üzenetére
Köszi
próbálom majd értelmezni, nem világos, hol látszik a kapacitás.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
tylerddd #21319 üzenetére
Persze értem, de azt gondoltam, hogy pl nem túl gyakran használod a telóval, ezért a rutin megoldás lenne rá, hogy ne kelljen kézzel leválasztanod. De ezek szerint gyakran használod, és valóban felesleges akkor. Az automatikus csatlakozás alapértelmezett viselkedés, ha a két eszköz párosítva van, ezért nincs hozzá egyszerű kapcsolós megoldás szerintem, hiszen erre van kitalálva.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
tylerddd #21317 üzenetére
Szerintem igen, de akkor max kikapcsolod a rutint arra az időre, vagy egy másik rutinnal " indítás kézzel" kapcsolót hozol létre, mert ott van olyan, hogy csatlakozás egy bluetooth eszközhöz, amivel felfüggeszted a rutint, ha ez lehetséges.
Nem tudom lehet e így de valami ilyesmire gondoltam.
A rutinnál azt választod hogy :
"válassza ki mi fogja elindítani az rutint"
Itt azt választod, hogy bluetooth eszköz. Itt kiválasztod az eszközt a listából, persze azt tudod választani amire már csatlakoztál egyszer pl tronsmart hangszóró.
Utána pedig beállítod, hogy ha csatlakozik "bluetooth ki" -
olajbogyo
aktív tag
válasz
tylerddd #21312 üzenetére
Még sosem próbáltam, de rutint nem lehet rá készíteni? Arra gondolok, hogy
hozz létre egy új rutint, amelynek triggerje az, hogy a hangfal csatlakozik Bluetooth-on.
Állítsd be, hogy ilyenkor a telefon automatikusan bontsa a kapcsolatot az adott eszközzel.
Ez a megoldás nem akadályozza meg a csatlakozást, de azonnal bontja, így a hangfal nem használható, amíg a rutint ki nem kapcsolod.
Próbából megcsináltam, és lehet, de hogy rendben megy e azt neked kell letesztelned. Egy próbát megér. -
tylerddd
veterán
Üdv! Nem igazán találok erre lehetőséget, de nem lehet azt beállítani, hogy egy adott BT-hangfal ne csatlakozzon automatikusan a telefonhoz, ha a hangfalat bekapcsolom? Köszi!
-
-
szkutyi
addikt
Jöhetne már ota-n basszus..xd
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,valakinek sikerült a Copilotot digitális aszissztensként életre kelteni a telón?
-
olajbogyo
aktív tag
Most komolyan, kik dolgoznak samsungéknál? Véletlenül globális elérhetésre tették a Good Lock pár modulját, majd levették.....
Mi jön még, véletlenül almás logó lesz a kezdőképernyőn?
[link] -
Capella
senior tag
válasz
Rise17 #21295 üzenetére
Az S24U topicban írták, hogy nekik már jött egy frissítés a One UI 7-re, ami ezt a kepernyőzár bugot megoldotta. Majd lesz itt is.
Én egyelőre ezt a firmware frissítést kihagyom, írtam már valahol. Túl sok apró bosszúságot eredményez, kérdéses vagy nekem nem lényeges előnyök mellett.Jó, a biztonsági szint az beragad.
De jól elvagyok a megszokottal, nem akarok változtatni. -
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21296 üzenetére
Én még várom a csodát, szerintem csak nem vették észre a kérésünket
-
-
Rise17
tag
Hop Hopp fent a végleges 7.0
Sajnos a képernyőzár bug még mindig él ,ennek tudatában rakjátok fel( Ugy tudom az s24 ultranál is él)
-
Muerte68
addikt
Volna egy kérdésem, miután ugye kivették a pen -ből a fordítást, az itteni tipp után elkezdtem használni a sarokból felhúzós fajtát ami végül is egész jó volt.
Erre most a helyén a gemini jön fel.
Hogyan kaphatnám vissza, vagy egyáltalán hol van most a fordító ?
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni, nem vagyok jó angolból, szükségem volna rá. -
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21283 üzenetére
Dettó....
-
Probert75
addikt
-
babosf
aktív tag
sziasztok, mára behalt a mobilomon a PH app..... (leszedtem ujraraktam, uaz) vki tapasztalt ilyet?
Kösz -
-
szkutyi
addikt
Az normális hogy nem megy 614mhz alá?
-
turho
addikt
válasz
Badboys #21278 üzenetére
Nekem nagyon bevált a CX31993 alapú usb dac. Akár 250 ohmog elég lehet, nem eszik sokat, tudja a HiRes formátumokat. 384 kHz-ig kompatibilis. Akár otthoni hifi rendszerbe is jó, laptop vagy asztali pc kimenet helyett. XEQ Equalizer App free verziója is szépen lekezeli. Jel-zaj viszonya,. mindene abszolút Hifi. Alin, Ebay-en, Amazonon is van, de sok helyen még, talán itt is láttam apróban
kiemelkedő minőség a hasonlóak közt, olcsón.
Egy példa:
[link] -
Badboys
őstag
Mostanában rákaptam, hogy kerékpározás közben zenét hallgatok. Viszont vennék egy vezetékes fülhallgatót a BT helyett. Milyen Dac os átalakítót ajánlotok ami nem horror áron van. nem tudom, de szerintem a telefonban nincs Dac. Vagy elég a telefon eqvalizerében állítgatni?
-
Kiss4ever
tag
Akkor megnyugodtam, köszi mindenkinek!
-
Kiss4ever
tag
Egy kérdés, ez a hiperszuper RamPlus kinek mennyire van állítva, vagy érdemes kikapcsolni a fenébe? Gondolom csak lassít egy swap file ami ssdről fut a ramhoz képest.
-
válasz
csonkadavid #21266 üzenetére
Elcseszte igen, mert presztízsromboló, de amúgy van ennek bármi hétköznapi jelentősége a userek döntő hányada számára? Költői a kérdés.
-
szkutyi
addikt
válasz
TheMartin03 #21263 üzenetére
Töröld a messengert és a face-t is..majd tedd vissza...ég és föld lessz a telefon gyorsasága....az akku idő nekem is szarabb...:/
-
Rise17
tag
Sziasztok! Felraktam a stabil kiszivárgott buildot, nagyon gyors. Viszont aki 2k felbontás alatt használja,ne rakja fel majd,mert a képernyőzár animációja bugos 720p-n és 1080pn. Ez a verzió még akkor készült,mikor még nem tudtuk hogy bugos az s24 update. Kérdéses hogy ez a verzió jön májusban,vagy csúszik a frissítés. A teszt szerven van 1 újabb build, de az nem valószínű hogy kijön májusban.
Sajnos Open GL-t használ és nem vulkant mint a beta 1 . -
TheMartin03
aktív tag
Valami oknál fogva az én telóm nagyon ramaty akkuidőket kezdett produkálni, és nagyon sokszor rajta kapom, hogy brutál meleg...
Tegnap a Messenger f*sta össze magát teljesen, bárki bármi hasonló?
Márciusi frissítés van rajta. -
turho
addikt
Köszi srácok, ez egy faxa banda
tanulni nem szégyen.
-
turho
addikt
válasz
szkutyi #21256 üzenetére
Ma azt vettem észre, hogy memóriatisztító futtatása után helyrejön a dolog
bár nem logikus. Volt vagy 8-9 folyamat, alkalmazás, amit kipucolt. Számottevő méretet nem nyertem, mégis egyől pattan, megy a duplakopp. Majd legközelebb megnézem, mik futottak. A RAM plus 8 Gb-on van.
-
turho
addikt
-
turho
addikt
-
turho
addikt
válasz
Bferibörs #21247 üzenetére
A költözés során újrarak mindent, esetleges jelszavakat, jogokat visz át csak, eddig így tudtam. Hiszen települtek órákig a cuccok. Na mindegy, nem okoskodni akarok, de elképzelhető, hogy ez okozza a gondot. Viszont csak néha jelentkezik. A tulajok zöme a Samsungot okolja, a rendszerben van hiba szerintük, nem mindenki költözött, aki ugyanezt tapasztalja néha, mint én
-
turho
addikt
-
turho
addikt
válasz
Sumptuous #21239 üzenetére
Órák óta hibátlan, ez még párát se látott. Kinti fórumokon olvashatod ugyanezeket a bajokat, alkalmilag jelentkezik, megoldás passz. Azért írtam ide is, ne a redditen gagyokjak fordítóval.
lassan reagáló pörgetés, nehezen reagáló érintés, pörgetés közben " beszaggatás" jelleg és olyankor "gombnyomásnak" veszi 1-1 pillanatra, azaz görgetès közepette megnyit pl. egy fész bejegyzést. Plusz ilyenkor duppla koppra se akaródzik feléleldni AOD-ból.
-
turho
addikt
Sziasztok! Ismét írok Touchscreen ügyben. Kb 1 hónapja használom a telefont. Dupplakoppintással elalszik, de az AOD-on nem, vagy csak sokadjára veszi a dupla érintést. Görgetésre nem mindig reagál, vagy "darabosan" pl. Facebookon. Néha görgetés helyett/alatt megnyit valamit ami épp ott van. Ilyesmi Touchscreen lustaság, bizonytalanság problémáim szokták előfordulni. Pl. a csippentéssel nagyítás akár böngészés közben, akár fotók nézegetése köznen. És nem tudom, mitől függ, mert máskor meg órákig is tök jól működik. Más is kínlódik/kínlódott néha ezekkel? Megoldások, lehetséges hibák? (Biztos hogy nem hardveres).
Köszi. -
szkutyi
addikt
Na érdekes..0ra merítettem..feltettem tölteni, kikapcsolva 100ra töltöttem, majd hagytam még..már nem vett fel max 1w-ot kábel szerint...bekapcsoltam, és 97%írt fent a sarokban...kabelre tettem, majd még felvett 100-130mah kb...(7-5w körül ment meg a kábel szerint).
-
klaya86
senior tag
válasz
szkutyi #21230 üzenetére
Régebben néztem, már nem emlékszem. Nem használom ezt a progit. Egyébként kellett a vagy 8-10 töltés, hogy nagyjából jól mutassa. Szerintem vagy fél éve használtam, akkor 95% feletti volt a kapacitás. Egyébként adb parancssorral megnéztem ,94%ot írt. Ettől valósabb értéket szerintem a telefonból szoftveres úton nem igazán lehet kinyerni. Kizártnak tartom, hogy 83%os legyen az aksid.
-
Badboys
őstag
Találtam 2 db. appot a Play Storeban melyiket kell telepíteni a Gemini használatához? Gemini All valami színes körökkel vagy a Google Gemini ami kell fehér négyszögben kék 4 ágú csillag?
-
klaya86
senior tag
válasz
gjoco1 #21222 üzenetére
Hát nekem volt annyi,hidd el. A gyári appokon kívül kb 35-40 app van, amit rendszeresen vagy néha használok. Ezeket mind letölteni,bejelentkezni, beállítani, nálam elég sok időbe telt . Csak ez önmagában volt 2-3 óra. előtte meg közel 100 giga képet, videót,doksit lementettem.
-
klaya86
senior tag
Hát passz. Én ha ráveszem magam ilyen dolgokra, akkor szeretem,ha újra van pakolva és konfigurálva minden. Biztonsági mentést csináltam,de nem használtam,csak sms, hívás napló, telefonszámokra. Tény, hogy elment szerintem közel 5-6 óra mire lementettem , majd reset után beállítottam mindent.
-
tylerddd
veterán
-
klaya86
senior tag
válasz
szkutyi #21199 üzenetére
Nekem január óra lett gatya az üzemidő. 5 órás sot kb, amit tudott. Aztán kb 3 hete nyomtam egy factory resetet. Azóta végre simán bírja a napot reggeltől estig, vagy másnapig,ha nem gyötröm annyira. Kb 7 óra sot , amit stabilan tud jelenleg. Ha nem játszok és wifin vagyok, akkor a 8 is megvan.
-
Rigormortiis
veterán
Nekem most teljesen jó a fogyasztás/működés, úgyhogy azt sem bánom, ha egyáltalán nem kap több főverzió frissítést
-
klaya86
senior tag
[április 22] a következő beígért dátum a One UI 7-re 😃 😃 😃 😃
-
tylerddd
veterán
Hátha valaki használja ezt a kombót rajtam kívül: a Google Wallet-hez van OTP-s bankkártya kapcsolva. Amikor feloldott képernyőnél érintéssel fizetek, hangjelzést ad a készülék. Ezt az értesítési hangot hol keressem, hogy át tudjam állítani? A Wallet-nél nem találom, pedig nyilván ez adja ki. Ami ott hang be van lőve néhány értesítési típusnál, az nem az, ami megszólal vásárláskor. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest