Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Samsung email nálatok is szarakodik?
Válasz email írásakor mindig visszaugrik a tetejére, nem lehet lefelé görgetni, hogy megnézzem az előzmény email tartalmát. -
-
golyós
addikt
Ha valaki ek van ötlete, hogy kinek lenne szüksége egy ragalaxy kuponra, írjon privit.
Nem lehet már hírdetni sajnos. -
JeffDebr
tag
Búcsúzom tőletek srácok. Köszönöm a segítségeteket.
Az Ultra eladóvá vált, a hardveraprón megtaláljátok.
Azért a cerka hiányzik...
Az utód egy Motorola Razr 60 Ultra lett.
Kár, hogy annak nincs fóruma. -
Itt van segítség, a lényeg a zöld háttérrel jelölt válasz, ha úgy csinálod, novemberi lesz a google play rendszerfrissítés dátuma: link
A válaszban lévő linkkekről a megfelelő verziót, általában a legutolsót kell letölteni. Kb 10 perc alatt megoldható. Követni kell az utasításokat. -
Nekem november 1, de kézileg mókolva.
-
Nálam is szeptember 1-i Telekomos készüléken.
-
kispal87
senior tag
Nálam július 1
és nem talál frissebbet. -
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
A Google Play System Update (Settings- > About phone -> Software information) másnak is beragadt a 2025 augusztusin? Egyáltalán van újabb az S23U-ra? -
Ezt valaki ismeri vagy prróbálta már?
Arctiqo
Vagy kamu gagyi az egész? -
Köszi a visszajelzést! Nálam is hibátlanul ment, mióta használom a telefont fizetésre. Szerencse, hogy nálam volt a tárcám és így a bankkártya is. ATM-nél tesztelem majd, hogy ott lehet-e indítani vele tranzakciót. Mivel a kártyát egyből lecsekkolta, nem hiszem, hogy a boltnál lett volna gond.
-
Üdv! Ma besültem a Wallet-es fizetéssel egy Spar-ban. Utána kaptam egy e-mailt, hogy nem sikerült fizetnem és hogy csináljam legközelebb. Na de nem vette a fizetést akármeddig tartottam, máskor meg alig tartom oda már lehúzza.
Lehet ez a legutóbbi frissítéstől, esetleg MagSafe-es tok bezavarhat NFC használatába?!
-
válasz
jencsikdani
üzenetére
A Tactical tokon látszódnak a nyomok, vagy a telefonon? A telefont nem karcolták össze, mármint a keretet?
-
jencsikdani
tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Hát ugyan nem samsung telefonnál de szerintem a minőségét tartja minden márkánál. Iphone 15 pro maxon volt családban Tactical márkájú carbon fiber tok. Nagyon jó fogásnak, nagyon vékony is. 1 év használat után azért látszódnak rajta a nyomok, 1-2 helyen a sarkain ha nagyon közelről nézem már látom a kopást.
Ennek van a másik kicsivel drágábbik változata a Pitaka márka. Arról nem tudok még nagy véleményt, de fogásra prémiumabb, strapabíróbbnak tűnik. A kis texturált carbon fiber is érződik ezen már. S23 ultrára is ilyet akartam volna, De Pitaka pont mielőtt megvettem volna úgy döntött hogy nem gyárt, nem forgalmazza többét és lekerült a kínálatból. -
Lenne kérdésem, most, hogy régi-új a telefonom:
Van aki használ vékony carbon-fiber vagy Artamid tokot? Ha igen mit és nem karcol, nem problémázott neki?
Illetve valami minőségi vékony, de nem átlátszó szilikon tokot tudtok javasolni? -
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na, nekem is megjárta TMX-et a telefonom. Akkut, alaplapot, USB-t és kijelzőt cseréltek. Full fel lett újjítva a telefon.
-
válasz
TheMartin03
üzenetére
Main panel, amin a főbb alkatrészek helyezkednek el (ez a főpanel)
Annak is nevezheted igen.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor gondolom a főpanel lesz az alaplap.
-
válasz
TheMartin03
üzenetére
Főpanel az egyértelmű.
Rework kit meg az a pack amivel ezt elvégezték, csere, szétszedés, össze rakás és segédeszközök, alkatrészek, segédletek, leírások, stb.. amit tartalmaz, külön telefonhoz való.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Megkaptam a szervíz munkalapot garanciális javítás után, és a következőket tartalmazza:
Főpanel SM-S918B_512,Akkumulátor,USB panel,Rework KIT-B
Ebből a főpanel, és a rework kit az mit tartalmazhat? Többi nyílván értelemszerű.
Komplett alaplapot cseréltek rajta Főnapel címszó alatt? Illetve mi lehet a rework kit?
Kapott valaki hasonló javításokat? -
Bferibörs
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm
.Alapból Huawei párti vagyok,de ugye nincs GMS,így számomra meghalt.
Most egy Vivo x300 prot próbálok ki,meglátom,ha nem válik be visszajön a pixel, 11xl majd.
Nekem a pixel többet ad fotózásban az elvárásaimhoz. Főleg gyenge fényviszonyok mellett,nekem az fontos. -
-
Bferibörs
addikt
Elköszönök,telefont cserélek,más gyártó termékét kezdtem el használni.Mondjuk az s23 u mellett,vagy inkább már helyett pixel 9 prot használtam. Nekem a samu valahogy nem jön be. Pixel is költözött máshoz.
-
válasz
szkutyi
üzenetére
De ez most jöhetett, mert eddig nem volt. Én is ezt a megoldást használtam eddig, ha kellett, de nagyon bosszantó volt, hogy ki kellett kapcsolni és újraindítani a fordítást, ha lentebb kellett mennie az embernek. Így most ez nagyon praktikus. Az viszont szívás, hogy a képernyő lepkapcsolhat ilyenkor olvasás közben. >>> A képernyő aktív megtekintésnél lehetőség pedig nem mindig működik pontosan, a fényviszonyokra nagyon érzékeny.
-
peetyy
őstag
Én is gyakran használom a10X-est, teljesen megvagyok vele elégedve.
Remélem 5-6 évet kibír nálam ez a telefon. Nyáron volt 2 éves.
Bár az előzö Huawei P20 Pro is 5 évet bírt ki.
Újabb Samsung telefonra meg nincs ingerenciám lecserélni. -
Capella
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Igen, ezzel hogy görgethető a fordítás, lehet lapozni, és egész oldalakat fordítani, jobb a Google. Sőt lehet szörfölni további oldalakra változatlanul tovább fordítva mindent, ez már bőven veri, szinte nem összemérhető az S-Pen megoldásával.
Az jó, hogy visszatért a lehetőség az S-Penre, de késő, avagy nem is kellett volna megszűnnie.
Egyszerűbb és többet tud a teljes oldalas Google fordítás, mint előkapni az S-Pent, és mutogatni, kijelölni. -
DefJamHUN
aktív tag
Kíváncsiságból kipróbáltam beállítani az SPen fordítót. PRobert leírása alapján kb nettó 8 másodperc volt és tökéletesen működik.
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok nincsenek a chrome bőngészőben akadások? Eddig csak az ncore.pro weboldalon vettem észre. Nagyításnál, de most itt is elkezdte.
-
Probert75
addikt
Bocs akkor srácok, hogy próbálom megoldani!
De fogalmam sincs kinek miért nincs ott.
SRY!
-
gjoco1
addikt
Ha már Gugli a téma . . .
Ez mitől van ( nincs ) ?
Adat kapcsolat on - ugyanaz a beállítás , mint a másik Samsung telefonomon .
Többszöri " Újra " után is ugyan ez van .
-
szkutyi
addikt
De minek elő venni az s-pent? Ott van már a bekarikazva keresés és mellete a fordító gomb...már görgetes közben is tud fordítani... [kép]
-
Probert75
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Direkt csinálod! Mert nem vicces! Vazze mindenki, aki akarta meglelte és megcsinálta! NET legyen bekapcsolva a telón.
Telefon Beállítások keresőjébe beírod "Fordítás", majd a bekarikázottat kiválasztod!

Bekarikázottra böksz!

Bepöttyözöd a guglit! Majd bezárod!
Megnyitod a S-Pen oldalsávból a fordítót és a bekarikázottra böksz!
És a lenyílóban kiválasztod a MAGYAR-t!

-
Probert75
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Mert nem az van odaírva, hogy válaszd ki a magyart, hanem az hogy a Google-t. Amihez az van odaírva, hogy több nyelven is fordít.
Azért ahhoz nem kell profinak lenni, hogy elolvasson az ember dolgokat, ami alá van írva. Ráadásul az S Pen oldalsávban indított fordító is logikusan használható. Nem a magyar benne a preferált ezért azt be kell benne állítani. Ettől szájbarágósabban már nem tudom leírni mit hogyan kell.
Na mindegy! Megoldottad, aztán kész. Örülök, hogy sikerült! Használd egészséggel. Peace!
-
Probert75
addikt
-
golyós
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Én sem találtam úgy ahogy leírva van.
Beállítások-Speciális funkciók- S pen- gyors funkciók- Alul fordítás - itt kiválaszt a Google
Előtte hozzáadtam a gyors funkciókban az alkalmazásindítókhoz a fordítást és így ment.
Kipróbáltam Aliexpressen, úgy fordít S pennel ahogy régen, szavakat vagy nagyobb kijelölt területet. -
válasz
Probert75
üzenetére
Én nagyon béna vagyok, ilyet nem találok: "Keresőbe beírtam, hogy Fordítás. Kiválasztottam a megjelenő listában a Speciális funkciók/Fordítás S Pen funkciók/Fordítás/ és kiválasztottam a Google-t." A fordítás menüpont alatt nekem csak annyi van, hogy Samsung vagy Google.
-
Használ valaki gyári Smart View tokot?
Ez az új frissítés teljesen szétcseszte a kis ablakot, lett egy szürke üres téglalap, alatta sok pici státusz ikonnal.
Hogyan lehet visszavarázsolni az órát, meg, hogy mutassa a hívó nevét, ha hívnak?
Hol a búbánatban lehet ennek a beállításait megtalálni? -
gjoco1
addikt
válasz
jencsikdani
üzenetére
Vannak dolgok amit még én sem aknáztam ki , de gondolom azért , mert még nem volt rá szükségem
-
gjoco1
addikt
válasz
jencsikdani
üzenetére
Látom megvan már . .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és nem talál frissebbet.

.Alapból Huawei párti vagyok,de ugye nincs GMS,így számomra meghalt.

Nekem Smart View tokom van, de még nem frissült OTA-n a teló az ILO CSC-n.
gyuri81