- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Havka76
csendes tag
Viberen állítható a tömörítés mértéke. [kép]
-
félisten
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #20472 üzenetére
Akkor, ha Viberen kapok egy képet, az hogy lehet ilyen felbontásban?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
félisten
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #20469 üzenetére
Nem tudom, most megnéztem a kapott képeket Viberen, 1.92 MB..nekem nem tűnik úgy tömörítene....
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
félisten
-
Lajmund
őstag
Messenger alapból butít minden képet.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
bcl
senior tag
Nekem is szóvá tették már, hogy hiper-szuper kamerás telefonom van, a képek egy része meg finom szólva sem túl jó (más szavakkal )
Valahol olvastam, hogy arról van (vagy volt) szó, hogy a Messenger nem fér hozzá a kamera hardveréhez, és gyakorlatilag a fényképezőn látható képről készül egy screenshot.
Igaznak tűnik, de hogy tényleg így van-e, nem tudom megerősíteni. -
iceQ!
addikt
válasz FingR86 #20460 üzenetére
Megnézed MÉGcsak most jön be hogy HD-ban lehet képet küldeni! HD-ban...
Telegram, Viber nem butítja le a képek minőségét, ezért szoktam ott küldeni általában(ha van rá mód).
Messenger egy igazi szemét ilyen téren.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
golyós
addikt
válasz FingR86 #20460 üzenetére
Nem tapasztalok ilyet, de állítólag ha lemented a képet a messengerről és azt nyitod meg akkor jobb a felbontás. Nem próbáltam mert nálam jó.
Volt amikor szarakodott, nem rakta be a fektetve készült képet pl, de javítva lett.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
kirkri
addikt
Legnagyobb jóindulattal írom, hogy engedd el a dolgot.
Ha nem felel meg az elvárásaidnak a telefon, akkor válts. Nem kell belemenni hitvitákba, hogy iOS, vagy Android, mindkettőnek van előnyes és hátránya. Ha megengedheted magadnak, hogy lecseréld, akkor tedd meg mihamarabb és válassz olyat, ami megfelel minden szempontból. Mivel - lássuk be, kicsit fellengzősen - azt írtad, hogy legtöbb fórumtársnak negyed annyi telefonja nem volt életében, mint neked, így az elvárásod valószínűleg magasabb, mint az átlag felhasználóknak és talán nem is létezik olyan telefon, ami megfelel majd, de ne add fel.22 éve a Prohardveren! ™
-
FingR86
őstag
másnál is megvan ez a jelenség? ha küldeni akarok messengerben egy képet és a benne lévő kamera résszel készítek képet az egy nagy csomó szemét. Muszáj vagyok mindig a teló kamera programjaval megcsinalni a képet és ezt küldeni el. Ez minden mas telon eddig jól működött, s23u-val elejétől fogva szarul...
-
golyós
addikt
Még egy kávét is lefőzök gyorsan[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz batai15 #20449 üzenetére
Valami emlékeim szerint nekem is volt régebben vele, de egy Gyorsítótár és adatok törlése az Android Auto alkalmazásban megoldotta. Nálam tökéletesen megy egy toyota autóval. Pedig CarLinkit eszközön keresztül használom, hogy ne kelljen mindig vezetéket dugdosni.
A rutinodban azt is beállítottad, ha megszakad a Bluetooth az autóval, akkor álljon le?
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
batai15
félisten
válasz olajbogyo #20448 üzenetére
Jó lenne az AA. Több a beállítási lehetőség , pl mutatja az üzeneteket is , jobb az elrendezés is.
Az egyetlen bajom azzal van hogy bejön egy hívás és a felvevő gombal a telefon könyvbe lép be. Így a kijelzőn kell fel venni. Minden más esetben az adott gomb a funkciónak megfelelően működik.
A rutinokra nincs mit mondani ,a többi rutin (otthoni ,munka hely , pihenés) megfelelően megy.
A vezetés rutin úgy van beállítva hogy sötét mód, másik lock és home képernyő. Aha csatlakozásra indul .
Na ha leallitom az autót nem kapcsol ki . De van hogy be sem. Szifonon ez jó volt.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz batai15 #20399 üzenetére
Az érdekes, hogy azon túl, hogy van igazság abban, amit írsz, de pont a rutinok és az AA tökéletesen teszi a dolgát nálam. A levelezések is nagyon OK, nincs gmailes gond. A kamera valóban egy értékelhetetlen kacat, ez azonban engem sosem érdekelt egy mobilnál, mert van normális Nikon cuccom. De az asszonyom Apple telefonja megeszi kamera szempontból ezt a telefont reggelire, főként olyan esetekben, amiket te is említettél. A Face ID a legjobb dolog, ezt senki sem tudja úgy, mint az Apple.
Attól persze jó a telefon, és remélem, el leszek vele még egy darabig, de arról nem győzött meg, hogy ezután is Samsungom legyen.
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
batai15
félisten
válasz klaya86 #20445 üzenetére
Nem kértem segítséget,ne magyarázz bele semmit ilyesmit. Le írtam a csalódottságomat pár nap használat után ,nem kértem semmilyen tanácsot ,fogom magam szépen megy az apróra aztán megyek veszek egy másikat. a lustaságot meg főleg ne keverd azzal ami a komfort zónámom kívül esik , kissé fogalom zavarban vagy.
Lehet ráérsz és van kedved a telefont újra telepíteni stb nekem nincs , pont. Jó lenne ezt feldolgozni és dekódolni .[ Szerkesztve ]
-
TheMartin03
aktív tag
válasz batai15 #20442 üzenetére
A tényen nem változtat, hogy lehet hogy totálisan szar a használt telefonod akksija, és azért ekkora az akksi idő.
Nem írtam sehol, hogy ne használd a gmail-t, én is azt használom, mondjuk azzal sincs problémám...
Nem vagyok elfogult. Leírom még egyszer: Nálam minden jól működik és működött is.
Fogalmunk sincs, hogy milyen használt telefont fogtál ki...
Az egyetlen dolog mostanában ami nekem probléma, az a melegedés, és a csökkenő akksi idő, de 2 éve már gyepálom a telefont erős használatokkal... -
batai15
félisten
válasz bigdigit #20440 üzenetére
Mint írtam kábellel is ugyan az. Ha leállítottom az autót nem kapcsolja ki a rutint.
Van hogy igen néha manuálisan, néha meg fél óra múlva.
Amúgy jobban tetszene az AA több lehetőség van benne.Martin : mind ugyan kérlek ,melyik része nem érhető ? Nem isteníttem az iost. Szimplán kevesebb gondom volt vele.
Abból melyik nem érhető hogy nem fogok belakott telefont újra be lakni újra telepíteni ? Lehet mondani a marhaságot nem fogok ha fejen álltok akkor sem. Nekem ne magyarázza meg senki főleg nem hosszú évek után hogyha egy frissen belakott telefonnal ha gond van ,akkor a wipe megoldja.És igen van a backup amire még mindig az volt a válasz hogy tiszta telepítés mert elvileg ugyan abba az állapotba kerül vissza a telefon
Eleget toltuk ezt a xiaomi csoportban hogy ezt tudjam.
Abból miért nem érhető semmi meg hogyha én eddig elégedetten gmailt használtam nem akarok másik emailt használni? Ti csak elfogultságból mondjátok hogy jó az jó az csak másképp kell használni mert amúgy én vagyok a hülye.[ Szerkesztve ]
-
TheMartin03
aktív tag
válasz batai15 #20438 üzenetére
Igazából amióta kijött az S23U, nekem azóta megvan, semmi olyan problémát nem tapasztaltam mint te. Semelyiket sem. Tény, hogy a kamera gyorsabb az Iphone-on, de ez tényleg a csapból is folyt, már akkor is, amikor a friss tesztek kijöttek.
A céges telefonom IP15, elfogultnak biztos nem mondanám magam, előtte is volt iphone-om, macbook-om most is van.
Ha veszel egy 1 éves használt telefont, és gondok vannak vele, főleg az akksival, az közel sem biztos hogy azért van, mert önmagában a konstrukció, a modell lenne szar.
Amennyire mi szerinted elfogultak vagyunk, annyira vagy öntelt, annyira ignorálod a tanácsokat a te problémádra, amivel segíteni akartak, és annyira nem vagy képes feldolgozni, hogy 1-2 dolgot meg lehetne csinálni nettó 10p alatt, és máris jobb lenne a dolog.
El lehet menteni Samsung Cloud-ba a totális home screent és az összes app-ot, minden beállítást, factory reset-elni, utána pedig pár gombnyomással helyreállítani.Csak ezt a tisztelt nagyérdemű általában ignorálja és habzó szájjal ugrik az embernek , lobogtatva az intelligencia zászlaját,csak magukba nem néznek.
Ezzel pont a te saját kommentjeidet jellemezted. Ignorálod a segítő szándékú hozzászólásokat, és habzó szájjal ugrasz nekünk, hogy neked ehhez nincs kedved. És magadba pedig nem nézel.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz gretzky77 #20435 üzenetére
Tényleg tiéd az egyetlenegy értelmes komment. Igen nem tagadom volt gondom ios-en is. Amikor pl most a sötét téma félig fehér félig sötét témába ragad ,vagy nehezebb egy egy dolgot meg oldani ,vagy sokkal több minden miatt fizetni kell az persze felhúz. Azért sokan ekezik az applet azért hogy ami nem jó stb szokd meg a user a hibás mert nem felel meg neki. Na a kedves topik ugyan ezt az elvet reprezentálja.
Ugyan akkor statisztika alapján sokkal tovább bírtam ios-en és iphoneon mint androidon,de egy pillanatig sem állítottam hogy ott minden oké.
Csak ezt a tisztelt nagyérdemű általában ignorálja és habzó szájjal ugrik az embernek , lobogtatva az intelligencia zászlaját,csak magukba nem néznek.
Az autós hasonlat meg tök fosh , azért szerintem tökre érhető hogy nem akarok frissen belakott telefont wipeolni megint végig szenvedni az összes beállítást , személyre szabást stb abban reménykedve hogy most jobb lesz,főleg úgy hogy jó darabig nem kellett ezzel foglalkoznom másik rendszeren[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
válasz gretzky77 #20435 üzenetére
Szerinted ha nálam megy hibátlanul, akkor egy ugyanilyen telefon, ugyanilyen szoftverrel , ugyanazzal az alkalmazással miért nem megy? Nyilván mert az ő szoftverében valami bug maradt, amit egy wipe data 99.9%ban helyre is tenne. De inkább használja így és megy a fika , hogy szar. Most erre szerinted milyen válasz kéne? Folyik a kocsiból az olaj, de ahelyett, hogy kicserélném a tömítést, szidjam az autót, hogy fos ? Az megoldja a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz batai15 #20429 üzenetére
Én csupán meg szerettem volna érteni a helyzetedet. A problámáid 90%-a abból adódik, hogy vásároltál egy 1 éves használt telefont...ez azt jelenti, hogy amíg nem csinálsz egy full resetet, wipe cache törléssel addig nem is fog rendesen működni, mert fogalmad sincs előzőleg, hogyan használták, mi és hogyan volt módosítva a fejlesztői beállításokban, mennyi szemét volt rajta stb... Nálam az android auto (Skodaban, Opelben, Audiban) hibátlanul működik, a gomb a kormányon is. A kamera beltérben, rossz fényviszonynál, mozgást fényképezni nem jó ezt tény. SOT 6-9 óra között attól függ wifi vagy 5G. Ez még sok-sok ezer embernél így van.
De a kérdést elengedtem én is, neked így nem felel meg, foglalkozni nem akarsz vele, el kell adni aztán kész.The Truth Is Out There --->
-
gretzky77
veterán
válasz klaya86 #20434 üzenetére
Azért hozzáteszem, hogy droidos oldalon is gáz amikor emberek azzal dobálóznak, hogy menjél iOS-re az való neked! Ne legyünk már ennyire lenézőek. Sokmindenben változott már az alma is és sztem mindenki el tudja dönteni neki mi a jó, de ez a mindig másik tábor fikázása lenézése annyira dedós. Mindkét rendszernek van előnye és hátránya, de hogy sokan úgy fikáznak valamit, hogy nem is használták az meg no comment, de sztem az egyént minősíti
Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
batai15
félisten
Hagyjad már user error 10 éve azok mondják ezt akik csak vagdalkoznak /elfogultak. Iphoneon meg korábbi telefonokon miért nem volt user error ?
Gretzky:
Ja igen iOS ,ki mondta hogy bármikor nem volt vele gond ? Mégis kevesebb negatív kommentet írtam oda mint ide egy nap alatt
Azt hittem változott a droid és már nem kell szívni vele , de ezek szerint még mindig.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Ne haragudj, nekem már rég nincs meg az S23U, jelenleg Pixelt használok, de előtte iPhone 15 PM volt több mint 1 évig és követem a fórumot, érdekes módon ott nem egyszer dobálóztál azzal, hogy így a droid úgy a droid, ez meg az mennyivel jobb droidon. Elmondásod alapján rengeteg telefonod volt ( hidd el nem csak neked) főleg droid, akkor pont tisztában kellene lenned, hogy néha beragad valami és kell egy újratelepítés, és ne haragudj de leírod a negatívumokat, kapsz ötleteket, segítséget és le sem tojod, akkor mit vársz?
Azt pedig végképp nem értem, hogy a kamerára panaszkodsz, hogy beltér és gyerek és huhhh de szar! Lehet kicsit jobban kellett volna tájékozódni vásárlás előtt, mert ez köztudott, hogy nagy a shutter lag a Samunál és ez ezzel jár. Ha valóban 4 óra nálad a SOT (bár nem tudni milyen használat mellett) akkor ott valami tényleg nem kerek. Ha valóban lusta vagy utánajárni, megoldani akkor az a te dolgod, te bajod!Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
BIT_
tag
válasz batai15 #20427 üzenetére
Minden elfogultság nélkül mondom, hogy működnek a rutinok, használok belőle vagy 10-et, folyamatos szinkron van órával, állandó szinkron email és nonstop mobilneten van a telefon egy viszonylag gyenge térerős helyen 5G-n és 404 telepített alkalmazás van a telefonon. És ha hiszed, ha nem megvan a 8-9 óra SoT és kibírja a napot a telefon.
Nálad elég erős user error van. -
batai15
félisten
válasz Corsa02 #20425 üzenetére
Csak mondom 2024 januári vásárlás , megnéztem most pontosan.
Ne haragudjatok ,nem fogok továbbiakban sem magyarázkodni sem kíváncsi nem vagyok a hülyeségre. Nekem továbbra sem nyújtja a droid amit elvárok és ennyi .
Továbbiakban ignorálom az összes kommentet mert amúgy nincs értelme olvasni az elfogult , konstruktívnak beállított szöveget.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz TheMartin03 #20426 üzenetére
Igen 2 éves telefonrol amit nem egy hónapig árultak . Csak mondom 2024 január ig árulták .
Közel 1 éves ip15 95% akkuval ment el[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Melyik része nem érthető ? Nem fogok másik appot használni csak azért mert nem jó . Évek óta hazabalon ezeket elégedetten , ha tetszik ha nem nem fogok váltani ami még múlt héten jó volt itt meg nem jó . Órát sem fogok cserélni ,csak mert ti azt mondjátok hogy az megoldás .
Ahogy autót sem mikor ezek a sokat szidott iphoneon működtek .
Kamerán mit csináljak áruld el kérlek ? Ki kapcsoltam a jelenet optimalizálást , mert anno s21fen az megoldás volt utána elégedett voltam vele. csináltam a fiamról sorozat fotót , live fotót is mondom majd valamelyik ből ki croppolom az éles képet.
Akkuval mit csináljak? Kapcsoljak ki mindent ? Nem . Eddig sem tettem mert én szeretem ha kapcsolatban vagyok az órával , ha beülök az autóba indul a carplay /AA és stb.
Ti nem megoldást kínáltok , csak a problémát el bagatellizáljátok ,ezt is kő kemény elfogultságból.
Ha másik rendszeren is lettek voltak effajta gondjaim azt mondom oké ezzel együtt kell élni , de mivel múlt héten még ilyen dolgok nem voltak jelen ,így nem fogok adaptálódni. -
batai15
félisten
válasz Probert75 #20419 üzenetére
Ez nem segítség nyújtás hanem vagdalkozás. Be laktam a telefont , be állítottam mindent . Azokat az appokat használom amit évek óta. Az hogy gyenge az akku ,kamera rutinok nem mennek megfelelően az nem az én hibám. És nem nem fogok telefont wipeolni , szórakozni . Két évig nem kellett , köszönöm nagyon is jól megvoltam nélküle iphoneon.
Be laktam a telefont működött pont. Ott a gyengeség másban jött ki de azok közel sem voltak ennyire zavaróak.
Szóval ha tetszik ha nem nekem csalódás a telefon. Ajánlatos lenne ezt elfogadni .[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bordi10 #20418 üzenetére
Természetesen iPhone. Plusos model . Főleg azért váltottam hogy napi 1 töltés elég legyen(a sima délutánig bírta, ez meg már 50%on van ), ill nagyobb kijelző miatt (főleg ) lehet zártabb de 10 hónap alatt gyűlt össze annyi gondom mint itt egy hete mióta megvan a készülék.
És ha hiszed ha nem be lakom beállítok mindent és megy. Tudom mert kb 2 évet használtam .[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz batai15 #20415 üzenetére
Az ftp az most hogy jön ehhez? Én is használok, még saját felhőm is van és minden megy flottul.
Negyed annyi...!! Az nem, azt jelenti, hogy kened vágod, mert nem ez jön le.
Se időd, se kedved...! Nem hülye vagy, csak lusta és türelmetlen.
Miből gondolod, hogy nem nagyon használnak android autót? Az nem ír be a fórumba, akinek minden flottul működik.
Rutinokat is használok én is.
Az aki nem fogadja el a segítségnyújtást, annak felesleges erősködni a segítséggel.
És ezzel én is befejeztem! Szép napot! -
bordi10
senior tag
válasz batai15 #20415 üzenetére
Melyik teló lesz a következő, amit out of the box, azonnal tudsz majd állítgatás nélkül használni? (tényleg érdekel, no offense)
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
batai15
félisten
válasz Plazmacucci #20416 üzenetére
Hát azért pár hónapja már fel vetődött bennem ez a dolog akkor írtam ide. Itt is csak csupa pozitív kommentet kaptam , neten is mindenütt jókat írnak. Nem azt mondom hogy rossz telefon de ezek alapján és a ip15 mellett csalódás pedig az se volt hibátlan.
-
félisten
-
batai15
félisten
válasz Probert75 #20414 üzenetére
Ez blőd marhaság ez a telefon annyira okos mint a gazdája
Főleg hogy pl ftp szervert is használok
Amit te keresel az az alkalmazkodás szó
Nagyon gyorsan be lehet fejezni ezt a degradálást , sokatoknak negyed annyi telefonja nem volt mint nekem , az hogy már se kedvem se időm nincs ezekkel játszani az nem azt jelenti hogy én vagyok a hülye .
Én elhiszem hogy a legtöbben itt nem nagyon használnak Android autót például vagy mondjuk rutinokat ,és azt is meg értem hogy elégedettek vagytok vele.
Nekem irtó csalódás főleg hogy annyire volt hypeolva.
Innentől témát be lehet fejezni ,és nem flamelni.
Adok neki még időt ,meg várom a one UI 7et aztán ha nem lesz jó megyek vissza egy plusos modellre .[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz batai15 #20413 üzenetére
Vazze ugyanúgy működik és ugyanúgy is néz ki majdnem, mint a gmail! Pár kattintás az egész beállítással együtt.
"Ne nekem kelljen már a telefonhoz igazodni."
Minden telefon annyira okos mint a gazdája, szokták mondani. Ha állítgatás/testreszabás nélkül szeretnél valamit, akkor neked tényleg a szifon a jobb választás. -
Probert75
addikt
válasz batai15 #20411 üzenetére
Good Guardian/Galaxy App Booster.
Good Guardian/Memory Guardian.
A GMail app helyett pedig használd a Samsung Mailt, abban mindig azonnal megérkeznek a levelek, csak be kell állítani benne.
Én ha este 100%-on leveszem a töltőről, akkor reggelig, csak 2%-ot esik, ha nem baxtatom egyáltalán a telót.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Gyak utolsó szériás, szoval nem az akku a gond.
-
gretzky77
veterán
válasz batai15 #20403 üzenetére
Pedig kameráról pont ezt írják mindenhol, hogy beltérben mozgó gyerek, állat felejtős egyszerűen elvérzik. Nekem nincs már régóta Samum, iPhone volt az utolsó 1 évben, sztem sokat változott az iOS, de kicsit ráuntam arra is így most Pixelt használok. Az akksid meg ugye kérdés milyen állapotú, használt készüléket vettél?
Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
klaya86
senior tag
válasz batai15 #20399 üzenetére
A feleségemnek 14 proja van. Nem cserélném el az s23u-t arra,de semmilyen almásra. Nappal szép képeket lő,de este a Samsung sokkal frankóbb. Nappali képminőség szerintem kb egyforma. A kijelző fényerőt nyári napon a feleségemnek olyan szinten le tudja venni az iPhone, hogy kb semmit nem látok rajta. Az S23u ilyet nem csinál. A szoftver olyan fapados,mint az állat. Pár napja a NAV honlapján kellett az iPhone-on egy űrlapot kitölteni,azt hittem kibaszom. Egyszer fent van a visszalépés, egyszer fent... A billentyűzet hulladék. A céges iPad ugyanez. A szoftvernek kb annyi az előnye az Androiddal szemben, hogy biztonságosabb. De mint op rendszer, egy fapados, sok helyen átgondolatlan cucc, sok hiányos, vagy hiányzó funkcióval. Érdekes, nálam sosem volt gond sem a gmaillel, sem a céges Outlookkal az ultran. Minden email azonnal megjön. Mellette legalább 60-70 alkalmazás, minden hiba nélkül működik. Mozgó dolgokat gyenge fényben tényleg nem tud fotózni. Üzemidő 6-8 óra sot. Android autót napi szinten használom, hibátlanul működik. FORD sync3. Igaz telefonálni ritkán szoktam autóban vele és akkor sem a kormányról szoktam felvenni,hanem az autó kijelzőn. Nem tudom honnan van a telefonod. Ha használtan vetted, tolj egy wipe datat, majd lakd be újra.
-
batai15
félisten
válasz Plazmacucci #20402 üzenetére
Kameráról pont nem ezt mondták.
Össze szerelés nekem oké prémium .
Dji drón miatt írták hogy jobb a droid de aztán kiderült hogy már nincs fent a playen sem le kell tölteni külön ...
De valszeg plusos iPhone lenne rövid időn belül
Xiaomi nekem pont a szoftver miatt nem kellene.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz batai15 #20401 üzenetére
Arra gondolok, hogy pl kamerában egy kalap szar, ez közismert. Anyaghasználat totál közepes. Samsungnál minőségellenőrzés nincs, nekem két telefonból kettő lencsehibásan érkezett. Elengedtem.
Nekem a rutinokkal szerencsére semmi gondom nem volt és a support is jó. Többször javíttattam, mindig egy héten belül megvolt és még az adataim is maradtak. Én már csak ezért vagyok a márka mellett. Mint hardver pl a Xiaomi 14 Ultra meghágja ezt keresztbe, csakhogy kétes support, gagyi szoftver a telefonon. Apple elvből nem kell.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
batai15
félisten
válasz Plazmacucci #20400 üzenetére
Olvass vissza ,megvolt.
Reggel 4 kor keltem , 95% akkuval . Most 68n vagyok ,úgy hogy 1 órát utaztam Debrecenbe és kikapcsolt kijelzővel Btn halagttam az angolt .
Van 1 óra sot benne ezen felül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Dark Souls sorozat
- Assetto Corsa EVO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával