Hirdetés
- IPTV App Live stream - Androidra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
szia,
a szolgáltatós jótállási jegyen az szerepel, hogy terekedniük kell a legfeljebb 15 napon belül eszközölt javításra, és a vonatkozó jogszabály is úgy rendelkezik, hogy törekedni kell a 15 napon belül elvégzett javításra, de indokolt esetben ez több is lehet, tehát szó nincs olyanról, hogy 15 nap elteltével automatikusan új készüléket kellene adniuk.
nem kötelesek cserés telefont adni a javítás idejére, de kérni kell, általában adnak, ha épp rendelkezésre áll adott helyen.voyager4.4; a szolgáltatónál vásárolt készülék esetén gariban díjmentesen elvégzik, de annak kicsit az esélye, hogy a downgrade is menni fog, azt jellemzően nem csinálják meg.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tothferenc
senior tag
2-án rendeltem weben, 5-én lett volna az átvétel, de ezen a napon hívtak csak visszaigazolás miatt. Mivel a forgalmi előleget nem tudom Tré üzletben befizetni (WFT?!), így 10-étől vehetem át PPP-on....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
glaci
őstag
Nem vagy egyedül!
Engem is tegnap este 17:12 -kor hívtak a 28. hajnali 3:23 -kor leadott rendelésem miatt. (8 nap 13 óra és 49 perc telt el közben.)
Azt mondta a hölgy (aki egyébként tök kedves és normális volt), hogy azért csak ilyen sokára hívnak, mert van még egy futó készülék részletem és mivel ezt is részletre választottam, ezért csoportvezetői engedély kellett hozzá, hogy teljesíthessék és azt az engedélyt csak most kapták meg. Azt mondta a hölgy, hogy mivel egy előfizetőnek csak egy készülék törlesztője lehet egy időben, ezért csak azzal a feltétellel tudják teljesteni a megrendelésemet, hogy a már meglévő törlesztőm hátralévő részleteit befizetem egy összegben. Aztán elnézést kért, amiért ezt az infót a weboldalon nem tüntetik fel sehol. (Szóvan úgy tűnik téves az az infó, hogy arany kiemeltség esetén lehet 2 is. Esetleg talán platinánál. Az nem vagyok, csak arany, ezért azt nem tudhatom.)
Úgyhogy megegyeztünk, hogy futok (száguldok) és a még nyitva levő partner üzletben gyorsan elintézem, majd hívom, mert csak 18 -ig dolgoznak.
17:44 -kor hívtam azttán 45 perc zene után felvették végre, de mint kiderült hiába, mert az illetékes osztályon már nem volt senki.
Ezek után ma újból hívtam Őket. Szerencsére bent voltak. Az ügyintéző (szintén kedves és normális) kipötyögte a számitógépen, hogy most már megfelelek a feltételeknek, megköszönte és közölte, hogy holnap (hétfőn) átadják a futárnak így 9 -én (kedden) várhatom a csomagomat.
Elbúcsúztunk, majd nem sokkal később jött is az e-mail, hogy a rendelés srátusza: szállitásra vár! Szupi! Végre ...
Ehyetlen egy szépséghibája, hogy az e-mail 11 -re (csütörtökre) prognosztizálja a csomag érkezését.
Kérdeztem egyébként a Hölgyet az ajándék PowerBank -rol, hogy az is benne lessz-e,.de nem.tudott semmit. Azt mondta Ő csak a készüléket és a SIM kártyát látja a gépben. (Amit én is a rendelés vissza igazolásán.) Szerinte ha van ilyen akció ls megfelelek a feltételeknek, akkor "biztosan benne lessz".
Na mindegy elöször érjen már ide, aztán majd reklamálok, ha gond van.Hát ez az én storrym ...
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Szívesen!
Én is ezen "értetlenkedtem", hogy ezt miért kell ilyen sokára közölni.
De hát ezek olyan dolgok, amiket bizony mi soha nem fogunk tudni megérteni.Ráadásul akkor ez a Te esetedben még érdekesebb, lévén, hogy Te nem is részletre kérted.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Ezt én is kérdeztem ma a Samsungtól, hogy az normális-e, hogy 2 héttel kevesebb a garanciám az elhúzódó szállítás miatt.
Még nem válaszoltak ...
---
(#53213) Vangelis:
Ugyan miért lenne bukta? Pláne Neked, aki még a Pocket NEO -t is el bírta szórni haszonnal![ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Tehát:
A főkártyád most Mozaik S.
És van egy ATK Move M.A főkártya nem lehet társkártyás csomag mivel ATK csak egy meglevő előfizu mellé köthető.
Ha van otthon vezetékes Telekom szolgáltatásod arany/platina szinttel, akkor ha valóban 3900Ft a tarifa határ akkor átválthatsz az otthoni előfizuhoz rendelt ATKra..
-
MODERÁTOR
-
glaci
őstag
Majd légyszives írd meg, hogy mit válaszoltak, mert a Samsung válaszolt.
Azt írták, hogy érdeklődjek a szolgáltatnál, mert lehetséges, hogy az átvételtől indul a garancia.
(Ehhez képest a regisztrációnál bekérték a vásárlás dátumát és kidobta, hogy 2016. 11. 27 -ig van garim.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dptrsk
Topikgazda
-
club1
veterán
Ha hátrányosan érinti az adott előfizetést a változás, akkor igen. Viszont ha készülékkedvezményt is igénybe vettél az előfizetés mellé, a készülék kedvezményét - a jogszabály szerint - ilyenkor is ki kell fizesd, csak az előfizetés/tarifa tekintetében mentesülsz a kötbérigény alól.
-
Teko001
őstag
Igen, amennyiben: Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen. Kedvezményes időszak: havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő egy naptári hónap
-
313313
addikt
1430 alapnet visszakapcsolása.
Vagy önkiszolgáló ügyfélszolgálat alapnet bekapcsolása.[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
szia,
valamilyen komplex hiba lehetett tegnap a szolgáltatói oldalon, mert két eltérő bank útján sem működött a fizetés, illetve a mastercard mobile alkalmazás regisztrációját sem igazolta vissza a telefonszámhoz, ma pedig működött már minden.
Dj.Kütyü; szia, alapesetben csak azt az egyet, aminél meghatározott elmaradás keletkezeik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
De ha a legkisebbre felajánlják, illene erre is... ezért kérdeztem, hogy hátha akad itt valaki aki move s-re kapott x száz forintot. Ha nem adnak, végülis a move xs+ 200 megás netplusz arany 590ért is 900 forint mínusz havonta az s-hez képest.
Szerk: nem neked ment válasznak hanem az 55-ösre
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Nem, mivel "A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
-
törölt tag
Írd be ezt PC0000001487 és utána a rendelésed azonosítóját!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest