- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Ma rendeltem telefont bolti átvétellel és természetesen ahova rendeltem bolt zárva van annak ellenére, hogy sehol sincs jelezve (ügyfélszolgálat is kérdően annyit felelt, hogy tényleg?). Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy akkor most mi van. Olyan menüpont, hogy rendelés átvétel vagy bármi hasonló nincs. Kiválasztottam az általános ügyintézést, de sajnos itt egy olyan úriembert fogadta a hívást, aki azt se tudta, hogy hűséghosszabbítással kérem-e a készüléket vagy új hívószámmal. Felvilágosítottam, de a hebegés habogáson kívül nem sokra jutottunk a vége az lett, hogy nem kérhetem másik boltba, mert foglalás alatt van a készülék, pont. Komolyan mondom, hogy én ahányszor közelébe kerülök egy bolti átvételnek azonnal az inkompetenciával és a rugalmatlanság legfelsőbb szintjével találkozok. 2016 végén jó hogy nem a telefonos Mancika kapcsol a telefonközpontba ha valamit intézni szeretnék. Máshol miért tudják azt megoldani, hogy PayPallal kifizetek valamit és X üzletben át akarom venni a terméket, de meggondolom magam, akkor egy telefonhívás után simán kiadják Y üzletben is. Pedig a szent és sérthetetlen raktárkészletből ugyan úgy le volt foglalva. Ezt csak a borzalmas telefonos menürendszerre írtam na meg kicsit felhúztam magam.
-
Hello!
Rendeltem tegnap este egy telefont es azutan erdeklodnek a telekomnal, egyszeruen a telefonos automatajuk egy orulet, nincs is ilyen menupont, mar tobbszor vegtelen ciklusba keveredtem benne.
Milyen menupont alatt tudok ezzel kapcsolatban erdeklodni?
Koszonom!
-
Sziasztok!
Adott egy olyan helyzet, hogy az LG G3 telefonomat nem tudja javítani az LG, kiállítana csereigazolást. A telefont használtan vettem hardveraprón, eredeti garancialevél megvan, számlamásolat van. A számla egy cégnévre szól, de én nem vagyok a cég alkalmazásában.
Szükség van-e a számlamásolatra a csereigazolás beváltásához? Ha az LG az én nevemre állítja ki a csereigazolást, és be kell mutatni a számlát, abban az esetben ugye lenne egy ütközés... Ha viszont a cég nevére állíttatom ki, akkor megint csak kérdés, hogy jogosult vagyok-e beváltani, ha semmi közöm céghez...
Ha elvileg elég csak a csereigazolás, akkor lehet-e abból gond, hogy a papír az én nevemre szól, de a telekom megnézi a garancialevélen lévő számlaszám alapján, hogy a számlát egy cégnévre állították ki?
Mivel a csereigazolás fejében a G3-at ott kell hagyni az LG szervizben, nem lenne szerencsés, ha utána derülne ki, hogy a Telekomnál nem tudom beváltani, de közben a G3-at sem tudom visszakapni, mert már leadtam az LG-nek, aztán olyan bukóval jövök ki a dologból, hogy még telefonom se lesz...
Ha valaki tud segíteni az ügyben, vagy van 100%-ig tuti infója, azt nagyon szívesen fogadom!
Köszönettel:
gabi123
-
gretzky77
veterán
válasz
ANDROID??? #77500 üzenetére
Nem is olyan típus amúgy de egyszerűen azt mondta olyan mereven elzárkóztak bármiféle megoldástól,hogy hiába borította volna rájuk az asztalt! Először nem is vette át,csak aztán úgy volt megy a biztosítóhoz inkább minthogy hónapokat szívjon a fogy véddel csak ugye az sem nyert így viszont végig viszi a T-vel meg fogyasztóvédelemmel
-
ANDROID???
addikt
válasz
gretzky77 #77496 üzenetére
Nem először hallani ilyen esetről..
Samu. szervizbe kellett volna vinni egyébként..
Mivel ráírták "sértetlen állapotú" az átvétel pillanatában, így nem fogadható el, hogy Telekom és TMX hátrál a felelősség alól. Biztosan így ügyködnek pl. Németországban (ahol pl P9L DUAL független és 3GB, nem mint itt), hogy itt miért kell a cégnek null kiadáson lovagolni nem egyértelmű.
Tuti menni fog még 1-2 kör egymásra mutogatás TMX/Telekom részről. -
gretzky77
veterán
Sziasztok garival kapcsolatban lenne kérdésem ill. mesélnék egy érdekes sztorit!
Ismerős vásárolt Telekomnál gyereknek egy Samsung A5 készüléket előfizetésre! Kb 2-3 hét után a készülék gondolt egyet és nem kapcsolt be, szeretem a kütyüket így megnézegettem mi lehet a bibi ( természetesen nem lett szétszedve gari miatt) addig jutottam,hogy indító hang van kép nincs! Mondtam neki mese nincs szervíz,de írassa rá mindenképp,hogy hibátlan állapotú ,mert a telemaxnál ki tudja hogy jön vissza! Át is vették a Telekomnál,rá is írták,hogy a készülék sértetlen állapotú! Várta az értesítést,hogy kész legyen a telefon és amikor megkapta ment is érte! Na innentől érdekes a dolog,merthogy a telefon kijelzője keresztbe volt repedve és közölték vele,hogy a Telemax megtagadta a javítást,mert hozzájuk már így érkezett ezért gari nuku! Részükről ez érthető is sztem. Viszont a Telekomnál is azt mondták nem az ő hibájuk nem javíttatják! Ismerős beszélt üzletvezetővel ill a Telekom központjával is levelezett de azt a választ kapta forduljon a fogyasztóvédelemhez vagy ahova akar ők nem cserélik a telefont! Első körben így át se vette a telefont,ment a huzavona majd végül elhozta! Plusz dolog,hogy biztosítás is lett kötve a telóra de önrészt sem nagyon akart fizetni,nem a pénz miatt hanem már csak elvből sem így először nem is ment a biztosítóhoz. Amikor a Telekom üfsz-től is elhajtották úgy volt vele inkább bukja az önerőt és megy a biztosítóhoz,újabb csavar,vitt magával minden papírt majd ott közölték vele nem fizetnek mivel nem ő okozta a kárt!? Ilyen létezik?
A lényeg,hogy fogyasztóvédelem lesz a dologból de nem értem,hogy nem látja be a Telekom,hogy ő fogja ezt a dolgot bukni? A nonszensz,hogy végig azzal érvelnek,hogy hiába van egy Telekomos papírja az ismerősömnek,hogy ők hibátlanul átvették ez nem jelent szerintük semmit és már akkor is repedt lehetett a kijelző,mert ez a papír nem bizonyítja az ellenkezőjét! De kérdem én amikor átveszik javításra nem kell megnézniük és ha van külsérelmi nyom akkor azonnal jelezniük,hogy ez bizony nem garis max pénzért javítják? Gondolom repedt kijelzővel be sem vehetnék garis javításra,pláne hogy valószínű a kijelzője volt hibás!? Szerintetek mi a manót lehet tenni ill. szerintetek erre mit mond a fogyasztóvédelem?Köszönöm és elnézést a hosszú sorokért de ez szerintem vérlázító hozzáállás a T részéről!
-
agabe
addikt
Elofizu lejarata elott 1 nappal nem lehet semmilyen modon jelezni, hogy mit szeretnenk utana, csak akkor tudnak intezkedni, ha lejarat utan intezi az ember ?
Ma volt bent barinom egy t-pontban, es azt mondtak menjen vissza 1 nap mulva
Flottaba lep be ezert mindenkeppen szemelyesen kell inteznie, de nem gondoltam volna, hogy nem lehet elore 1-2 nappal sem -
trec12
addikt
A Dual SIM-esek kártyafüggetlenek ugye? A Honor 8 jó áron van, már a többi beszerzési lehetőséghez képest. Gondolom a BF-ben ez nem lesz már olcsóbb.
-
SUPREME7
őstag
Ehh, "karácsonyi akció"-ban mindennek 10%-kal megemelkedett az ára hirtelen ... nesze neked paraszt, fizess részletre, ráérsz két hónappal később, de akkor fizesd is meg az "akciót"
Sőőt valami 20%-kal ...
-
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #77474 üzenetére
ezért váltok énis dominora...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Soulfly842 #77458 üzenetére
Ennek a karácsonyi akciónak mi a menete? Most akkor rendelni nem lehet? Beírtam a kért adatokat, de csak az igényt rögzítették. Semmi visszaigazoló email, sms. Eddig lehetett normálisan rendelni webshopon keresztül. Mikor lesz az igényből megrendelés?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Hűségidő lejárta előtt nem lehet valamennyi idővel alacsonyabb díjcsomagra váltani kötbérfizetés nélkül?
-
vatafakk
aktív tag
Az megvan, hogy a Like S adatforgalmát megemelték 2 GB-ra?
-
válasz
Üdvözöljük Önt a Telekomnál...
Így van már egy jó ideje sajnos. Annyi előnyöd van az utcáról beesővel szemben, hogy megfelelő előélet mellett nem kell előleget fizetned...
-
Sofian
őstag
válasz
Vannak néha egyedi ajánlatok... csak várni kell 1-2 évet hűség lejárat után.. és keresni fognak..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
amúgy az hogy van, hogy 6 éve meglévő előfizetés hosszabbítással ugyanannyi, mint új előfizetésre?
Huawei cuccok árazása vicc, 2 év rablánccal move xs, s, pár forint különbséggel dominós ár...
-
-
válasz
Soulfly842 #77466 üzenetére
Mint írtam: szerződéskötéskor meg sem kérdezték.
(#77467) luimapeiz
Köszi! De ha a Telekom rendszerében nem állítom titkosra, akkor megint meg fog jelenni? -
Fifi
őstag
válasz
Soulfly842 #77465 üzenetére
Erre volt már példa amúgy, hogy egy telefon drágul?
Minden készülék olcsóbb lett, csak pont a kiszemelt Galaxy S7 és az edge ára emelkedett. -
válasz
AxBattler #77451 üzenetére
Külön a "kapcsolat" résznél, kiválasztod, hogy belépsz mint felhasználó, átdob az ország kiválasztó lapra, majd kitöltöd , név, tel.szám, ir.szám. és megtalál és tudod te magad is törölni a neved a rendszerből! (én is most tettem meg) majd kapsz egy mailt a törlés megerősítéséről, azt accept és meg is van.
Ez a végső "eredmény" (öröm és boldogság)
Amúgy én mikor kötöttem a szerződést (nem is sima holmi előfizetés...) , külön kértem a titkosítást is egyben, így nem értem, hogy a picskuba vagyok egy ilyen oldalon regisztrálva... !?!?
L
-
Fifi
őstag
válasz
"Indul a Telekomnál az ünnepi kampány
"
Vártam a karácsonyi akcióra ...
KKV5 árlista alapján 2016.11.02. napján a Galaxy S7 még 59.800,-Ft volt mától meg 70.000,-Ft. Ezt hogy?
Vagy várhatóan ezt viszik majd le még karácsonyig?
Válaszod előre is köszönöm!
Bye, Fifi
-
cris78
őstag
Ha az előfizetésre van hűség, de telefon nem lett vásárolva, akkor lehet telefont elhozni most?
-
Soulfly842
addikt
válasz
A Level U-ról egyébként készült egy Mobilaréna teszt is:
-
válasz
St3ven #77452 üzenetére
+ (#77453) dptrsk
Fenéket nincs közük hozzá...
Telekom adatvédelmi tudnivalók
"Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy amennyiben az adatainak a tudakozóban történő megjelenését választják, akkor az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi. C. törvény 146. §-a alapján az adatokat kötelesek vagyunk átadni a Magyar Telekom Nyrt-vel szerződött, tudakozó szolgáltatást nyújtó vállalkozásnak is, így az adatai a belga illetőségű Kapitol S.A. (székhely: 506 Chaussee de Saint-Job 1180 Bruxelles) által üzemeltett web alapú tudakozó szolgáltatás keretében a http://www.infobel.com/en/world linken is elérhetőek lesznek."És mint írtam: biztosan nem kértük az adatainak nyilvánossá tételét, ha a szerződéskötéskor megkérdezték volna, tutira titkosítást kérünk.
-
Soulfly842
addikt
Vidd el most és fizess jövőre!
0 Ft befizető, s utána két hónapig nulla forint2016.11.15-től érvényes árlista
A Samsung Galaxy A5 2016 Ajándék Level U-val nem lesz rossz ajánlat... elfog menni belőle néhány darab ez fix
Indul a Telekomnál az ünnepi kampány
-
Családi opción belül sms-t is ingyen küldök?
-
Üdv!
Kérdeznék: böngészés közben édesanyám felfedezte, hogy neve, lakcíme, és privát mobilszáma szerepel az Infobel nemzetközi telefonkönyvben. És ennek nagyon nem örült.
Biztosan nem kértük az adatainak nyilvánossá tételét, ha a szerződéskötéskor megkérdezték volna, tutira titkosítást kérünk.Hány nap alatt tudják innen eltüntetni az adatait, ha az ügyfélszolgálaton laposra verem az asztalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest