Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android Autót minden mobilra!
Hirdetés
-
Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
ph Az egyszerre érinti a Zen és Zen+ magokkal dolgozó normál és a Threadripper kiadásokat is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Kicsit változott a Galaxy A05
ma És ennek okán már Samsung Galaxy M05-nek neveztetett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Csak én tapasztalom hogy nem működik a 3G-s mobilnet?
Nálam is megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Én váltanék XS-re, de nem ajánlja fel csak a nagyobb média mániákat...
Nincs tarifahűségem. -
Sofian
őstag
Fölhívtam a 1430-at a kuponkód miatt... és pillanatnyilag semmit sem tudnak. Azt tudják, hogy elfogadja a kuponkódot mindenhez a rendszer, de nem tudják hogy végülis mihez is lehetne felhasználni. Kérte hogy hívjam őket csütörtökön. Addig kapnak központi tájékoztatást.
-
Sofian
őstag
Én most rendeltem kuponkóddal egy új Domino SIM-et... helyszíni átvétellel.. átment a rendelés.. kérdés hogy vajon most amikor értemegyek odaadják-e...
-
Sofian
őstag
Ez a kuponkód akció a részemről inkább negatív irányba tolta a T renoméját..
Van akinek lehet venni bármit, van akinek nem. Van akinek törlik a rendelését van akinek nem. A 1430-on eddig mindegyik ügyintéző mást mondott.... Elmennek a p*****....
-
Sofian
őstag
egy kemény 2700 ft-os domino SIM volt 0 Ft-osként amit meg sem tudtam venni, mert a rendszer nem engedte módosítani sem a tranzakciót. A hölgy mondta, hogy menjek vissza 15 perc múlva amíg törli a tranzakciót utána a kuponkód is újra használható lesz. A tranzakciót nem tudta törölni mert beragadt így a kuponkód is beragadt. Ez után úgy döntöttem ,hogy veszek jövőhéten (amikor kelleni fog) egy Domino Quick-et a relay-ben.. ott legalább nem kavar be a webshop.
A 1430 azt mondta pár nap alatt kivizsgálják a beragadt kuponkódot is.. vagyis bukó az egész... majd hangsúlyozta, hogy majd bármire beválthatom.. ennél a pontnál már inkább nem is reagáltam semmit..
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
válasz Soulfly842 #48835 üzenetére
Azért ehhez a csomaghoz szépen meg kellett dolgozni a háttérben... If you know what i mean...
-
Sofian
őstag
válasz szabogabor10 #49651 üzenetére
Szerintem most minden be lett kapcsolva amit a jelenlegi infrastruktúra tud. Sztem a 2600 is.
-
Sofian
őstag
válasz MaxxDamage #51773 üzenetére
Be kell állítani hogy elsődlegesen a pontból vonja.. itt a kiindulási pont.. Kövesd a linket.
Itt pedig: Pontbeváltási beállításaidat a Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületen tudod megváltoztatni
Ott beállítod és mennie kell.
-
Sofian
őstag
válasz grafikus17 #52779 üzenetére
Pár darab töltési ciklus kell amire beáll a szoftver és pontosabban megtudja mondani az akku töltöttséget. új telefonnál ez még normális. Ha mégisaz akku rossz akkor azt külön is lehet cseréltetni. Nem kell az egész telefont.
-
Sofian
őstag
Akinek nincs hűsége az is visszautasíthatja az áremelést? Vagy akkor rögtön megszüntetéssel fenyegetnek... Tapasztalat?
-
Sofian
őstag
válasz tothferenc #65884 üzenetére
1412-őn érdeklődd meg.
Az egyetlen a rendszer által is azonnal könyvelt online fizetési mód a kártyás fizetés a Telekom.hu-n.. ha legközelebb is ilyen utolsó pillanatos fizetés lenne inkább azt használjátok.
-
Sofian
őstag
A telekom.hu/blackfriday ide irányít tovább.. szóval majd ezt tessék nézegetni.. ha lesz benne tartalom..
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/black-friday-keszulekek[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Az árakat már átírták... Nézegessétek végig a készülékeket.. S5 Neo akciós, Lumia 735/635 mocskosul olcsó...
-
Sofian
őstag
Kérlek nézz utána a szólásszabadság fogalmának. A szólásszabadság azt jelenti hogy elmondhatja, közzéteheti véleményét.. anélkül hogy ezt megakadályoznák. De nem következmények nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kedvező ár! Dell E6320 laptop (14/i5-G2/4GB/320GB) - 1 év garancia
- HP Omen 16-k0166ng 16'' FHD IPS i7-12700H RTX 3070 Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Kedvező ár! Dell 6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320GB) - 1 év garancia
- AM5 ALAPLAP FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- ThinkPad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen