Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Itt nem arról van szó hogy a user elbassza a 3dsecure-t. A user el sem jut a 3dsecure screenig...
Sohasem futottam bele 3d Decline-ba sehol... csak a Telekomnál.... (simple mindehol rendesen működik) 10k alatti tranzakcióról van szó, 3 banknál sem megy. Kicsit bűzlik ez nekem... Raiffeisennél is elakad akik kb az elsők között csinálták meg a PSD2 implementációt, fél évvel hamarabb volt mint OTP-nél.. mégis elhasal.
Nálam nincs hiba, se limit, se napi limit, egyenleg, se második faktor beállításnál. (hisz mindenhol máshol tudom használni rendesen) -
Sofian
őstag
Ezt a bankok miatt nem megy a
3DSecure narratívát meddig fogják tolni még? Főleg úgy hogy csak Telekommal nem megy. -
Sofian
őstag
Az appos felöltéssel mi van megint? Se Raiffeisen se revolut, se visa a se MC-vel nem megy, elhal a 2. faktor bekérés előtt 3dSecure hibával.
-
Sofian
őstag
Valaki tapasztalt olyat hogy sikeresen lemondott korlátlan net-et továbbra is számláztak? Telekom appból lett lemondva.
-
Sofian
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mert a weboldalak betöltésé során vannak olyan tartalmak protokollok amik nem esnek a korlátlan hatáskörébe es szépen elfogyasztják az alapneted.
-
Sofian
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Márc 21-re vártam én is. De a korlátlan böngészés lassítás miatt már megvettem a Hello Datát. Majd "ráhordozom" 21 után. Tisztább szárazabb érzés..
-
Sofian
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem
-
Sofian
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Márciusig van hűségem.. szóval kíváncsian várom a február végét..

-
Sofian
őstag
Hát. Kb a Samsung Gear Fit 2 -re mondanám hogy valódi akciós. A többi...
-
Sofian
őstag
Nálatok nem szórakozik a korlátlan böngészés opcióval a weboldalak betöltése? Két elofizunal is tapasztalom. Valamit tiltottak ami az oldal betöltéséhez kell?
-
-
Sofian
őstag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Nem véletlenül bólintottunk rá októberben az egyedi ajánlatra amit küldtek (P8 39 ezerért díjcsomagtól függetlenül). Igazam is lett.. ennél jobbat nem nagyon dobtak be idén év végére....
-
Sofian
őstag
Kalendárium akció lesz idén?
-
Sofian
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Vannak néha egyedi ajánlatok... csak várni kell 1-2 évet hűség lejárat után.. és keresni fognak..

-
Sofian
őstag
A Telekom így év végére nem akarja kicsit aktualizálni a csomagkínálatát? Mármint.... Nagyon rég volt bármi említésre méltó új csomagjuk...
-
Sofian
őstag
Ha a PR, kreatív és marketing költségvetésből átcsoportosítanának kicsit a technikai személyzetre az jó lenne...

-
Sofian
őstag
A 490 Ft-os SIM-hez az extra bónusz 1GB-t hogyan lehet aktiválni? Nem túl bőbeszédű ezzel kapcsolatban a weboldal...
-
Sofian
őstag
Kérlek nézz utána a szólásszabadság fogalmának. A szólásszabadság azt jelenti hogy elmondhatja, közzéteheti véleményét.. anélkül hogy ezt megakadályoznák. De nem következmények nélkül.
-
Sofian
őstag
Az árakat már átírták... Nézegessétek végig a készülékeket.. S5 Neo akciós, Lumia 735/635 mocskosul olcsó...
-
Sofian
őstag
A telekom.hu/blackfriday ide irányít tovább.. szóval majd ezt tessék nézegetni.. ha lesz benne tartalom..

http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/black-friday-keszulekek -
Sofian
őstag
válasz
tothferenc
üzenetére
1412-őn érdeklődd meg.
Az egyetlen a rendszer által is azonnal könyvelt online fizetési mód a kártyás fizetés a Telekom.hu-n.. ha legközelebb is ilyen utolsó pillanatos fizetés lenne inkább azt használjátok.
-
Sofian
őstag
Akinek nincs hűsége az is visszautasíthatja az áremelést? Vagy akkor rögtön megszüntetéssel fenyegetnek... Tapasztalat?
-
Sofian
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Pár darab töltési ciklus kell amire beáll a szoftver és pontosabban megtudja mondani az akku töltöttséget. új telefonnál ez még normális. Ha mégisaz akku rossz akkor azt külön is lehet cseréltetni. Nem kell az egész telefont.
-
Sofian
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Be kell állítani hogy elsődlegesen a pontból vonja.. itt a kiindulási pont..
Kövesd a linket. 
Itt pedig: Pontbeváltási beállításaidat a Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületen tudod megváltoztatni
Ott beállítod és mennie kell.
-
Sofian
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem most minden be lett kapcsolva amit a jelenlegi infrastruktúra tud. Sztem a 2600 is.
-
Sofian
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azért ehhez a csomaghoz szépen meg kellett dolgozni a háttérben... If you know what i mean...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sofian
őstag
egy kemény 2700 ft-os domino SIM volt 0 Ft-osként amit meg sem tudtam venni, mert a rendszer nem engedte módosítani sem a tranzakciót. A hölgy mondta, hogy menjek vissza 15 perc múlva amíg törli a tranzakciót utána a kuponkód is újra használható lesz. A tranzakciót nem tudta törölni mert beragadt így a kuponkód is beragadt. Ez után úgy döntöttem ,hogy veszek jövőhéten (amikor kelleni fog) egy Domino Quick-et a relay-ben.. ott legalább nem kavar be a webshop.
A 1430 azt mondta pár nap alatt kivizsgálják a beragadt kuponkódot is.. vagyis bukó az egész... majd hangsúlyozta, hogy majd bármire beválthatom.. ennél a pontnál már inkább nem is reagáltam semmit..
-
Sofian
őstag
Ez a kuponkód akció a részemről inkább negatív irányba tolta a T renoméját..
Van akinek lehet venni bármit, van akinek nem. Van akinek törlik a rendelését van akinek nem. A 1430-on eddig mindegyik ügyintéző mást mondott.... Elmennek a p*****....
-
Sofian
őstag
Én most rendeltem kuponkóddal egy új Domino SIM-et... helyszíni átvétellel.. átment a rendelés.. kérdés hogy vajon most amikor értemegyek odaadják-e...

-
Sofian
őstag
Fölhívtam a 1430-at a kuponkód miatt... és pillanatnyilag semmit sem tudnak. Azt tudják, hogy elfogadja a kuponkódot mindenhez a rendszer, de nem tudják hogy végülis mihez is lehetne felhasználni. Kérte hogy hívjam őket csütörtökön. Addig kapnak központi tájékoztatást.

-
Sofian
őstag
Én váltanék XS-re, de nem ajánlja fel csak a nagyobb média mániákat...

Nincs tarifahűségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pl Google keresés? Mert ez sem volt benne a korlatlan bongeszesben... Szűrik a Google Quic protokolt...