- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Köszi, megvan az eltérés:
Igen, megadom a szükséges kulcsokat és utána indítom a bejelentkezést, a kódot a számítógépen a megfelelő címen beírom, hozzárendelem a felhasználót és elfogadom, és itt a különbség:
- utána a Kodiban nem küld egy kódot, hanem feljön egy ablak, hogy biztos, hogy ki akarok lépni?
Ez miért van? -
blakey
titán
Ha megadod a szükséges kulcsokat és utána indítod a bejelentkezést, akkor feldob egy kódot, amit számítógépen a megfelelő címen beírod, hozzárendeled a felhasználót és elfogadod, utána a Kodiban még egy kódot fog küldeni, ezt a számítógépen újra meg kell adni, de itt már trükkös lesz, mert nem biztonságosnak fogja nyilvánítani a kapcsolatot, böngészőnként változik, Firefoxnál ilyen, ráböksz az Advanced-re:
…majd "Accept the Risk…":
Ezután megint hozzárendeled a felhasználót és kész. Elvileg ennyi. -
fPApi
őstag
válasz
blakey
üzenetére
És 51076 nfsu17:
A kiegészítő beállításaival kezdtem, megadtam az apival kapcsolatos dolgokat. Utána elindítottam a kiegészítőt, és akkor történt az, amit korábban írtam. Ha visszamegyek a kiegészítő beállításaihoz, akkor a felhasználóknál, pl. az átnevezésnél, vagy váltásnál ott van a felhasználó, amit megadtam, de mégsincs belépve, amikor elindítom a kiegészítőt. -
blakey
titán
Ha jól értem, akkor te nem a kiegészítő beállításaival kezded, hanem elindítod a varázslót és a felugró ablakokba adod meg az adatokat. Szerintem itt lesz a gond. Először nyisd meg a kiegészítő beállításait és vidd be az adatokat, 3 ponton kell megadni a kulcsokat. A beállításvarázslót meg ki is kapcsolhatod, ha mindent beállítottál a kiegészítő beállításaiban.
-
fPApi
őstag
A youtube addonnal kínlódok, de nem akar sikerülni:
- Api rendben van, beírva.
- Amikor elindítom megad egy kódot, amit beírok a google/device-hez. Ezután az addon továbblép, de bejön egy ablak, hogy biztos, hogy kilépek-e. Ha megnyomom a nemet, akkor továbblép, de nincs bejelentkezve. Ha megpróbálok bejelentkezni, akkor minden kezdődik elölről ugyanazzal az eredménnyel, azaz nincs bejelentkezve.
Mit csinálok rosszul? -
Nightcrawler
csendes újonc
CanalPlus (ex Directone) uj verzio:
1.8.0.160126_Canal_plugin.video.directone
Addon direkt hasznalata eseten mindharom menu mukodik
Live tv
TV csatornak visszajatszasa
Filmtar - Ez kerult bele most
Masol csak itt-ott javitasokWindows/CE/LE
Hege fele addon is kell:
script.windows.playback-1.0.2 -
-
vilga
tag
Sziasztok! Az M4 Sport kiegészítő nálatok működik? Az téli olimpia inzert után kilép mind az öt csatornán. 🤔
-
Stealth
őstag
Akkor itt kérdezném meg, hogy tudnátok-e egy livesoccertv.com vagy liveonsat.com add-on-t készíteni, ahonnan az európai élő focit lehetne kodin streamelni?
Korábban a daddylive-ot használtam, az nagyon jó volt, de sajnos megszűnt. -
vargalex
Topikgazda
válasz
vzoli1987
üzenetére
A hibaüzenet szerint nem a lejátszásnál dob hibát, hanem az infó parse-olásánál itt az
ifutáni elsőre.sub-ban:if ch['is_online']:
for t in ch['tech']:
if re.search(IPTV_PATTERN, t):
info = re.sub(IPTV_PATTERN + r'|0\.000|\b0\b|- \(0/0\)|\d{5}\s*[VHvhLRlr]|(?i)liveonsat(?:\.com)?', '', t).strip()
info = re.sub(HD_PATTERN, '[COLOR skyblue]HD[/COLOR]', info)
info = info.lstrip('* :').rstrip(' ,-()').strip()
label += f" [COLOR cyan][ IPTV: {info} ][/COLOR]" if info else " [COLOR cyan][ STREAM ][/COLOR]"
break
list_item = xbmcgui.ListItem(label=label)Azt a regex-et, ha bedobod egy regex parser-nek (pl. itt, persze bal oldalon python-t választva), rögtön dobja is a hibát.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Stealth
üzenetére
ja jó reggelt, ez csak információt szolgáltat a liveonsatról, nincs élő stream funkció benne !!! igen elfelejtettem átalakítani hogy ne legyen lejátszható ezért dob így hibát

megjegyzés, a repomba a windowsos van csak, az androidos meg csupasz verzió, ott lehetnek hibák -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy minix neo u9h boxom, amin csak a coreelec hajlandó elindulni, de a libreelec nem.
A gondom az, hogy nem tudok addonokat feltenni mert hibaüzenetet ad, hogy a függőségek nem kielégithetőek.
Gondoltam libreelec-kel jobban járnék, de az nem indul el.
Tudtok ajánlani megoldást hogy vagy tudjak coreelec-re feltenni addon-okat (médiaklikk lenne elsősorban), vagy libreelecet tudjak használni?
Köszönöm. -
stefi68
addikt
Tök jól működik Android boxon.
Kedvencek átvételét a fiókbeállításokból esetleg nem lehet megoldani?
Áthidaló megoldásként a Super Favourites (SF) bővítményt használom, de rég nem fejlesztik, úgyhogy az export - import nálam nem működik benne.
Áthidaló megoldásként azért használható, mármint a SF.
Köszi a munkátokat!
-
Stealth
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Sajnos nem tudok mást adni. Most van egy meccs, azt akarnám nézni.
Már a 10025-ös hiba is eltűnt, csak az inputstreames van (az előbb még nem volt LIVE, most már az a meccs, amit nézni akarok).
Error sor ennyi van a logban:Cvideoplayer:: Openinputstream - error openenig []EXCEPTION: Kodi is not playing any file -
Stealth
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Na most el is tűntek ezek a repo hibák, ilyenek vannak:
Control 55 in window 10025 has been asked to focus, but it can'tCvideoplayer:: Openinputstream - error openenig []EXCEPTION: Kodi is not playing any file
Ezek előtt van egy fanart.jpg hiba isFailed with code 404: -
vargalex
Topikgazda
válasz
Stealth
üzenetére
A hibák konkrétan a már letöltött repo-kra struktúrájára vonatkozik. Nem kompatibilisek az általad használt Kodi verzióval. DNS-hez nincs köze.
Szerk.: Pl. az
universalscrapersaddons.xml-ében is látszik, hogy az addonok python 2-t kérnének, ami Kodi 18-ban volt utoljára. -
looser
addikt
Sziasztok! ONE TV app megoldható Xiaomi Box 3-ra? Van előfizetésünk, csak ezért nem húznék át koaxot a másik szobába. Amiket néztem, pl. apkmirror, az egyrészt lefagy induláskor, másrészt függőleges, felteszem a mobil verzió lehet. Mondjuk a teló elfordításakor az is fordul, szóval reménykedem :-)
A Kodis tippet a ONE topicban kaptam.
Üdv & köszi
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Stealth
üzenetére
Valójában nem SSL hiba, hanem ahogy a hibaüzenet is írja a
jenreposéma definíciója elavult és azuniversalscrapersrepo-nak nincs 21.2.0-nak megfelelő könyvtára (tehát az is elavult).
De ezek a topictárs repo-jától teljesen függetlenek, gondolom te vetted fel őket valamikor. -
moka1977
csendes tag
-
moka1977
csendes tag
Sziasztok. ncore android tévén nézem, minden úgy megy ahogy kell. Két dolog érdekel.1, amikor nézek egy filmet alapból az letölti valami tárhelyre, vagy folyamatosan bufferelgeti? Azaz ami érdekel, hogy töltődik a tévémnek a tárhelye? Másik kérdésem, vannak feliratos filmek, lehet valahol nagyítani a felirat méretét? Alapból ha rámegyek, csak azt engedi módositani, hogy melyik feliratot játsza le. Méretezni szeretném. Köszi a választ.
-
Tressy
senior tag
Sziasztok a tv2 play kiegbe be lehet valahogy tenni a https://tv2play.hu/esport/elo_kozvetites_2 linket ?
közben megtaláltam csak el volt dugva
esport 2026 ra kell rá keresni és ott bejön -
Stealth
őstag
válasz
vzoli1987
üzenetére
Köszönjük!
Kipróbáltam a LiveOnSat-ot de ez a hiba jön:Repository add-on repository.jenrepo uses old schema definition for the repository extension point! This is no longer supported, pls update your addon to use <dir> definitions.Repository add-on repository.universalscrapers does not have any directory matching 21.2.0 and won't be able to update/serve addons! Pls fix the addon.xml.
Én TCL tv-ken használom a kodit, nem tudom valamit elrontottam-e.
Update: ezek pedig mennek: Awilime, FilmezzMozi.
-
vzoli1987
aktív tag
hosszas próbálkozás után elérhető lett most már a repom közvetlen is :-) - tessék tesztelni
https://vzoli1987.github.io/repository.zidervision/repository.zidervision/ -
cof
veterán
Kicsit felokosítottuk a napokban AI-al a régebbi sweettv kiegészítőt, változások:
- sweettv.py modulokra bontva (api.py, m3u_epg.py, stb.)
- Replay menü javítva
- Filmek (Ingyenes) menü hozzáadva
- Filmrendezés az oldal logikája szerint (beállításból módosítható)
- M3U + XML generálás javítva és optimalizálva (időzített)
- Hibakeresési naplózás kapcsoló hozzáadvaLetöltés: [link]
Leszedtem a "normális hátteres" TV logókat is IPTV-hez: [link]Remélem nincs benne hiba (tesztelve Windows Kodi 21.2 és portable 21.3 alatt), szerintem más platformon is simán működik ahogy a régebbi is. Azt nem zárom ki, hogy maradtak benne felesleges kódrészletek mert 100+ fájlt generáltunk/javítottunk mire összeállt ez a verzió.
-
L7777
újonc
Sziasztok! Elementum xboxon való futtatásához szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm!
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
request done
balazsbence
androidra máshogy van a színezés, szerintem nem akarja értelmezni a kódolást, winen tökéletes !!!win - plugin.video.liveonsat-1.0.0.zip
android - plugin.video.liveonsat.android.zip -
®abstract®
őstag
válasz
balazsbence
üzenetére
Az aminek olvasod telepitsed & megtudod

Vargalex

Vzoli1987
Nekem jo 9 s droidon/21.3 & w11 pc n is 21.2.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
balazsbence
üzenetére
na a helyzet a következő, már kész az addon, finomhangolni szeretném még, és androidon is tesztelni !!! még egy kis türelmet kérnék !!!
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A videa linkek feloldásával kapcsolatos resolveURL pull request-em következtében Hege1234 topictársnak köszönhetően felkerült a MovieShark repoba a JobbMintATv kiegészítő 1.1.0, az stb.hu kiegészítő 1.0.1 és a 3728 HU kiegészítő 1.0.4 verziója. A változások:
- váltás resolveurlre (videa linkek esetén is) -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
én is az vagyok
itt mi nem megy? -
RoyalAirForc
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Yetis
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
telekomos vagy?
-
RoyalAirForc
senior tag
Úgy látom a Cloudflare megint döglődik...
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
balazsbence
üzenetére
na ez nem rossz mert csak phpsession süti van benne :-), akkor ma rá gyúrok !!!
-
CirrMee
addikt
FireStick (és CE) alatt használok Kodit. Egy másik gépről tud lejátszani valót tallózni, amin (nem virágbolti) Win11 pro fut, illetve SMB V1 van engedélyezve, hogy ne kelljen jelszavazni (előre is szólok, nem vagyok kíváncsi arra, hogy nem biztonságos, meg ilyenek). A gépbe bekerült most egy plusz merevlemez, ami miatt a legkisebb lemez kívülre, USB-SATA átalakítóra kényszerült. Azóta a Kodi (Coreelec gépek is) ragaszkodik ahhoz, hogy (csak) ezt a megosztott mappát (aminek az útvonala nem változott) csak jelszó*pass párossal érhetem el. Win11 gépekkel amúgy simán elérhető a mappa.
Valakinek van tippje, hogy mi szórakozhat a háttérben?
-
vzoli1987
aktív tag
közben unatkoztam és leltem egy oldalt így kész is a mű
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

…majd "Accept the Risk…":
Ezután megint hozzárendeled a felhasználót és kész. Elvileg ennyi.