Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
PedroPascal #3938 üzenetére
De már kb 1 hónap telt el
-
Badboys
őstag
válasz
Badboys #3916 üzenetére
Az Óra sajnos továbbra sem működik rendeltetés szerűen. Mindennap csináltam 1-2 gyári vissza állítást. Nem mentésből. Továbbra is be van kapcsolva az edzési képernyő. Viszont ami érdekes gyaloglásnál ki- be lehet kapcsolni addig a kerékpározásnál szintén be van kapcsolva, de nem lehet ki- be kapcsolni mert szürke. Természetesen semmi ráhatással nincs, hogy ki- be kapcsolom. Amikor vissza áll az óra lapra kerékpározás közben az edzés indító app gombja fehér valamiért a háttérben fut az edzési.
-
golyós
addikt
Nálam is megjelent a drasztikus üzemidő csökkenés, 1 nap 20 óra.
Idáig simán megvolt a két nap, esténként töltöttem mindig , vasárnap este levettem a töltőröl és kedd este raktam fel. Ma 4kor jelzett, hogy 15%, 6ra 5% volt.
Csináltam egy gyorsítótár törlést, meglátjuk. -
Fall-N
veterán
válasz
PedroPascal #3930 üzenetére
Az AMOLED ellensége a magas fényerő és ha mellé még a sok ideig tartó statikus tartalom. Általánosságban pedig az OLED szerves alapú, így az élettartama során fokozatosan veszít a fényerejéből. De ez sok év után következik be.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3934 üzenetére
Annyit azert hozzatennek, hogy papiron ez "csak" a masodik Watch 6 amivel ez tortenik.
-
PedroPascal
őstag
Nekem anno a barométer gyári érték elállítása azaz ezt állítottam automatikusra, manuálisról a Galaxy Watch-on és meghalt ez a szenzor majd utána a többi is pár héten belül. 4 óra 2 év alatt majd végül az 5. nem mikor ezt nem állítottam el. Szerviz első 2 alkalommal azt mondta ez tipushiba. Utánna már ezt tagadták és ez nem jellemző biztosan én csinálok valamit.
Ugyan az a szerviz volt minden alkalommal a debreceni. Valóban nagy élmény voltam oda hordani és mindig várni 1-2 hetet mire cserélték. Mivel te is megszívtad most ezzel, ugyan nem ugyan azzal a hibával és más típussal de le lehet vonni a következtetést. Valamit úgy használsz, állítottál be ami megöli az órát. Mivel mások erre nem panaszkodnak itt. Annak sem nagy a valószínűsége, hogy az összes selejtes óra nálad landol. Bocsi de ez user error lesz. Ez nem kötekedés, vagy levonod a tanulságot vagy járod tovább ezt az utat. Az biztos én ebben a témában nem reflektálok többet.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3932 üzenetére
Telefonjaimon is ugyanaz a rutin, mivel az kapcsolja az orat is, az is 16 oran keresztul megy - azaz amikor nem alszom
.
Semmi baja egyiknek sem.
Olyan szempontol felesleges feszegetni, hogy csak tippelted, hogy ez lehet az oka - ettol meg lehet, hogy a vegen igazad lehet, de nem szabadna ettol szetmennie.
Ezeken kivul szerintem az eg vilagon semmit nem allitok (ami relacioban lehet az altalad emlitett barometer hibaval), de elmehetunk ennyi erovel abba az iranyba is, hogy a nem gyari szamlap nyirja ki, kb. annyi relevanciaja lenne ebbol a szempontbol.
-
helixP
nagyúr
válasz
PedroPascal #3930 üzenetére
Nincs olyan hogy extrém AOD.
Vagy van AOD vagy nincs. Ami egy feature. Ami be van építve. -
PedroPascal
őstag
Ha vissza olvastok akkor akinek ezzel gondja volt, ő írta hogy talán a nála alkalmazott extrém AOD lehet. Erre reflektáltam. Azt továbbra is tartom, hogy valami olyan beállítás vágja haza amit ő alkalmaz egyedi módon. Egyébként a kijelzőt mi öli meg? Ha ki van kapcsolva vagy ha mindig be?
Csak ezért válaszoltam erre mert a téma után ez már a sokadik válasz nekem. Adtam egy tippet mi lehet az ok ennyi. Amit írtam továbbra is tartom. -
Fall-N
veterán
válasz
PedroPascal #3911 üzenetére
Nem hinném, hogy az AOD miatt menne tönkre. Azzal csak idő előtt veszíthet az AMOLED a fényerejéből, illetve ritkábban beéghet a kijelző. Más hibának nem nagyon szabadna előjönnie. Ne vicceljünk már, a Samsung Galaxy Fit 3-at is állandóan AOD-dal használtam, pedig az egy tizenezres karperec.
Seraph 16: Vehetsz WearOS-sel Xiaomi és OnePlus órát is akár, ha nem jön be a GW.
-
válasz
UDPSendToF #3927 üzenetére
Nálam pont ugyanez van.
-
UDPSendToF
tag
A legutóbbi R960XXU1BYD1 frissítés óta alig bír 2 napot az óra, 47mm-es Watch6 Classic.
Előtte ~3 napos üzemidő simán megvolt. Ugyanazok a beállítások, AOD off. Cache törlést is próbáltam, semmi változás.
-
Nekem sem a feloldási problémát nem oldotta meg a frissítés, sem a beragadó AOD-ot.
Eddig védtem a GW -ket, mert bejöttek, de ez így egyre inkább csalódás... -
Úgy tapasztalom én is hogy ez a legutóbbi frissítés sokat segített az akkumulátor időn.
Reggel 7-től este 9-ig megy az óra, semmi nem fut a háttérben. ( Semmi eü figyelés, semmi AOD...) Így 3 naponta kellett tölteni az órát. De tavaly nyáron jött egy frissítés és drasztikusan lecsökkent az üzemidő és 2 naponta kellett tölteni az órát.
A legutóbbi frissítés óta ismét 3 naponta kell tölteni az órát.Egy pici segítséget szeretnék kérni.
Jobb lett az akksi idő, de úgy látom ennek ellenére mégis sokat fogyasztanak a Samsung Healt és a Monitor appok. Mi lehet ennek az oka? -
Lajmund
őstag
Alap hogy aoddal használom én is. Ez egy óra. Mindig mutassa az időt.. amúgy meg minimális a különbség ha ki van kapcsolva egy jó számlappal. Nálam minden be van kapcsolva amit csak tud. Álvasnál is. Nem azért vettem hogy tutujgassam. Reggeli esti készülődésnél töltöm sose nézem az aksit hol tart leszarom.
-
sbalu1
senior tag
válasz
PedroPascal #3909 üzenetére
Ezt én cáfolnám.Minden okos órámat AOD-al használtam idáig, mert én így szeretem.Csak éjszaka nem megy.Soha nem kellett egyiket se szervizeltetni.Más, legutóbbi frissítés óta a fogyasztásom nem változott, AOD-al most is kb. másfélnapot bír.Általában 16%-nál keznem el újratölteni.
-
Badboys
őstag
válasz
PedroPascal #3913 üzenetére
Nem valószínű mert gyakorlatilag még semmit sem állítottam. Sőt mind a 4 alkalommal tiszta telepítés volt. Nem használok mentést és nincs is az órán a mentés Apk. nem engedem települni. Ezért furcsállom az egészet. Holnap felteszek egy gyári lapot és azzal is megnézem.
-
Badboys
őstag
válasz
PedroPascal #3889 üzenetére
Sajnos 2 napig tartott az öröm. Tegnap már megint nem volt edzési képernyő. Újra raktam az órát tegnap este így ma megint volt edzési képernyő. Ez valami vicc, hogy 2 naponta újra kell rakni az órát? Az óra alsó részében volt a 6 os érkezése előtt. Azóta viszont nincs csak a pulzus kijelzés. 133 a pulzus és a szív helyett szeretném vissza a az aktuális edzés ábráját.
-
PedroPascal
őstag
Hiába mondod ezt nekem nem én tehetek arról hogy egy általad használt funkció megöli az órát. Jelezd ezt a Samsungnak. Nem hiszem hogy a 6os már javítva lesz ilyen téren. De ha tudnak erről akkor a jövőben ilyen használat mellett lehet ezt javítják. Érdeklődj a 7es topikban ott van e valakinek ilyen gond.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3909 üzenetére
Tovabbra is, vegyek ki akkor :).
De persze csak feltetelezed, hogy ez a gond.
Valoszinuleg soha az eletben nem fog ez kiderulni.
Fura, hogy a "buta" orakat nem oli meg az ebrenlet kozben meno AOD
, legalabbis Amazfit, Xiaomi, Garmin (Amoled) orakkal nincs ilyen gond.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3907 üzenetére
Akkor vegyek ki a funkciot, ha ettol elromlik az ora :), nyilvan akkor nem fogom megvenni, de legalabb nem kell atlagban 4 havonta szervizbe kuldeni emiatt.
Fura, hogy a Fit 3 birja ugyanezzel a konfiggal, bar utalom, mint eszkozt, ezert tenyleg nem is kimelem (ingyen volt, es ilyenkor backupnak jo).
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3905 üzenetére
Az volt a gond, hogy a barométer, légnyomás mérőt automatára állítottam, ez megölte azt a szenzort utána meg a többit is lassan. Utolsó alkalommal ezt nem állítottam így és nem romlott el újra.
Ez kemeny...
Amit mashogy hasznalok, mint itt a tobbseg az az AOD. Ezt nem is vagyok hajlando elengedni, napi 16 oraban megy (kiveve, amikor leveszem ebben a 16 oraban).
Azt tegyuk hozza, hogy a magyarorszagi Watch 6 tulajdonosok iszonyat pici szeletet tesszuk itt ki, ha meg hozzaadjuk a kulfoldi forumokat is, a legjoindulatubb sztomak becslesem az, hogy maximum 5%-at teszi ki ez a szam a tenyleges felhasznaloknak, igy nem tudhatjuk biztosan, hogy a tobbsegnel vannak e ilyen hibak.
-
PedroPascal
őstag
válasz
trance89 #3903 üzenetére
Vagy valami egyedi beállítás okozza. Nekem is volt ilyen még a Galaxy Watch-al. 2 év alatt 4x javították, cserélték. Az volt a gond, hogy a barométer, légnyomás mérőt automatára állítottam, ez megölte azt a szenzort utána meg a többit is lassan. Utolsó alkalommal ezt nem állítottam így és nem romlott el újra. De egy töltő vagy hasonló is okozhatja.
-
qltsar
veterán
válasz
trance89 #3903 üzenetére
De akkor miert javitjak, cserelik allandoan? Ha en okoznam a kart, akkor meg kellene tagadniuk a javitast.
Oktogonon amikor szemelyesen bevittem, es ranezett a srac mondta, hogy ez tipikus hiba, sokszor kapnak ilyet es altalaban teljes foegyseg cserevel zarul, mert ertelmetlen javitani, ha jol emlekszem valami olyasmit mondott, hogy az alaplap rosszul kezeli a feszultseget, es megorul a kijelzo vezerlo resze, ami viszi magaval az akksit is.
2db gyari kabeles toltot hasznalok es egy eredeti Samsung pad duo-t.
Anno watch 4-hez hasznaltam ritkan az allvanyos toltot (Amazon), meg egyszer probalkoztam egy utangyartott kabellel, de azok lassabban toltottek, igy hagytam is.
-
qltsar
veterán
Papiron a masodik ora.
Ha IMEI-t nezunk, akkor valoban a masodik, de azt ujrairjak a szervizben.
Elso Watch 6 3x volt javitva, 4x-re visszakuldtek hibasan (bekapcsolo gomb nem mukodott), ebbol inditottam egy bekelteto testuletit, majd vegul az Oktogonos Samsunggal sikerult megegyeznunk, visszaadtak a penzt.
December kozepen meg vettem egy Watch 6-ot SES-nel, aminek a kijelzoje Februar vegen nekiallt villodzani, de nem ennyire durvan, mint most.
Tenyleg erthetetlen szamomra ez az egesz. S24U-m van megjelenes ota, patika allapotban, Buds 2 Pro 2 eve, Fit 3 1 eve - amit abszolut nem kimelek, semmi vedem nincs rajta, raadasul meg tusolashoz is rajtam hagyom, squashoz ezt viselem, es semmi baja nincs az eg vilagon a hasznalati karcokat leszamitva.
-
gyuri2008
veterán
Xiaomi telefonnal is működik az óra?
-
qltsar
veterán
válasz
$atirka #3895 üzenetére
Tényleg érthetetlen, 40-50% között van a páratartalom az egész lakás területén, nem tusolok / fürdök, úszok benne, PC előtti munkám van, és poros helyeken sem járok, valamint nem is ütöttem oda semminek, de ahogy látszik "vastag" tok meg üveg védi...
Az volt most a szerencsém, hogy a diszkózó kijelző érintő része megy, szóval nagy nehezen feloldottam; így Wearable-ből legalább most ki tudtam szedni az eSIM-et a TMX-es kör előtt, így azt nem bukom.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3887 üzenetére
-
ffrdgc
tag
Mapy.cz van az órára?
-
Badboys
őstag
válasz
PedroPascal #3886 üzenetére
Az a max pulzus kis szívvel. Ezt szeretném eltüntetni és vissza a mozgási ikont ami lehet bármi kerékpáros ember, gyalogló emberke. Igen ez a 6.0 hozadéka, hogy eltünt onnan.
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
Badboys #3884 üzenetére
Akkor ez a dolog neked is úgy kiakadt mint nekem. Azt hiszem a OneUI 6.0 nagy frissítés után romlott ez el. Nem tudom a zöld piros alsó kis izé mi pontosan nálad. Azt tudom hogy ott egyszerre több dolog is lehet és lehet váltani is köztük. Pl ha megy egy edzés és valami más is mint a Spotify akkor ha ezek háttérben vannak azaz az alap óra van a kijelzőn akkor a kis alsó ikonon lehet ezeket váltogatni, hogy mit akarsz feldobni.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3882 üzenetére
Semmifele extra merules nincs nalam, delben vettem le toltorol, 88% most.
Az en beallitasaimmal, amikor megy az AOD teljesen normalis a 2%/h.
-
Badboys
őstag
válasz
PedroPascal #3870 üzenetére
Köszönöm. Meg csináltam 2 szer egymásután az újra telepítést. Rendben volt így elsőre végig mutatta az edzési képernyőt viszont a a kis zöld piktogram helyett volt egy piros szív valami max, pulzus amit nem állítottam be. Hogyan tudom a kis zöldet sport ikont vissza varázsolni? A frissítés is felkúszott.
Egy probléma is megoldódott mert az óra GPS és a kerékpár GPS es km órája bitang módon eltértek egymástól km számlálás terén. Már rendelni akartam egy másik KM órát, de az ár vissza tartott. Azt hittem meg kotlott az 1 éves km óra. Nem lett volna olcsó mulatság. -
PedroPascal
őstag
Nekem nem volt frissítés után többszöri feloldás. Gyorsabbnak érzem az órát. Remélem az üzemidő is rendben lesz.
-
qltsar
veterán
Ugyanugy megvan a tolto utani feloldas bug, de ez szerintem termeszetes, igy van beallitva a rendszer, pedig meg lehetne oldani maskent.
Azt vettem eszre, ha toltorol leveszed, majd felrakod a csuklora, feloldod es a kepernyo lezarasaig nem mer valamit az egyik sensor, akkor ugy erzekeli, hogy meg mindig nincs a csuklodon, es lezar.
A megoldas, hogy kb. fel percet nyomkodod az orat, igy, ha nem is folyamatos a pulzusmonitorozas a csuklon levo allapotot az egyik sensor leellenorzi es nem zar le az ora.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3879 üzenetére
Nalad lehet.
En mar megszoktam, hogy nem mukodnek a dolgok.
Teljesen mindegy, hogy mennyit varok, vagy van aktiv BT kapcsolat, mindig megy a mobilhalozat nalam auton, bar lehet ez az uj frissites ezt is megoldotta
.
Maradok always off-on, ha kell akkor meg ugyis bekapcsolom, legalabb tudom, hogy mikor felezem szandekosan az uzemidot.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3877 üzenetére
Nalam amugy ugyanugy Always Off-on maradt a mobilhalozat, mert, ha auto-n hagyom, akkor mindig megy
.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3875 üzenetére
Masoknak nem mehetett a mobilhalozat miatt, mert LTE-re ma jott ki elvileg
-
Fall-N
veterán
Arra kíváncsi leszek, hogy az időjárás alkalmazás még zaklat a GPS és helymeghatározás engedély miatt? Hiába állítottam át manuális helyre, akkor is erőszakoskodik. Ogaz ez univerzális hiba, asszony Watch FE óráján ugyanez az új One UI/WearOS upgrade óta. Igaz külső alkalmazást használok az időjáráshoz (amoledwatchfaces Weather plugin, fizetős).
-
PedroPascal
őstag
válasz
ferrari0819 #3872 üzenetére
Nekem 10% ment el a telepítésre.
-
ferrari0819
tag
válasz
PedroPascal #3871 üzenetére
Reggel néztem még semmi nem volt de még most sem jelzi, na nem baj addig töltöm 50% alatt úgysem engedi telepíteni.
Mire megírtam meg is érkezett...
-
Lajmund
őstag
-
Badboys
őstag
Valami megoldás van e arra, hogy kerékpározás és egyéb tevékenységnél ne kapcsoljon ki a kijelző vagy ne az óra lapot mutassa és a háttérbe tegye az edzési képernyőt?
-
Fall-N
veterán
válasz
PedroPascal #3860 üzenetére
Nem az! Nekem is akkor csinálja ha lazább a szíj tartása. A héten a gyári Samsung szövet szíjjal kérte vásárlás közben a PIN-t, szororsabbra kellett húznom a szíjat. Azóta jó. Többi szíjjal nem csinálja soha. Elég ha oldalra elmozdul az óra és már kér PIN-t. Megvan az óra kábé fél éve sosem kért random PIN-t.
-
Capella
senior tag
Nálam nincs AOD, ha ez jelentene bármit is. Nyilván az ügy szempontjából semmit.
Hogy a csuklót mennyire érzékeli folyamatosan, az jó kérdés, mert időnként az éjszakai alvásfigyelésben akadnak kisebb kimaradások. Messze nem annyi és úgy, mint eleinte.
Szerintem azért ez mégsem a csukló érzékelés hiánya miatt van, mert azt mindig és folyamatosan érzékeli. Csak a szenzorok és a szoftver b@szakodik.
Ha a csuklóérzékelést is elvesztené ilyenkor egy időre, akkor utána tényleg újra fel kellene oldani. De nálam sosem, ha egyszer feltettem az órát és feloldottam.
Egyébként magához a csuklóérzékeléshez nem is kell annyira szorosan illeszkednie a hátlapnak, ahogy én tapasztaltam. -
qltsar
veterán
válasz
Capella #3862 üzenetére
Szoktam tisztítani.
Azért egyértelmű, hogy nem a szíj miatt van, mivel akkor az AOD is kikapcsolna, mivel úgy van nálam beállítva, ha valami miatt nem érzékeli a csuklót (pl. ha leveszem) akkor AOD kikapcsol.
Na ilyenkor az történik, hogy lezár, és AOD megy tovább, szóval mégis érzékeli a csuklót...de már megszoktam
...
Ha jól számolom, ez a 4. Watch 6-om ami most van a csuklómon, mindegyiken produkálta, szoftververziótól függetlenül, és ha jól rémlik, akkor a Watch 4-emen is ugyanez volt.
#3863: Nálam rajtam van éjszaka is, ott ritkán kér kódot, de azt betudom annak, ha esetleg Ron Swanson módjára aludnék, akkor elmozdul közben, és nem érzékeli a csuklómat. De persze méri ahogy alszom, illetve rutinra AOD is bekapcsol az ébresztőm után
.
-
Badboys
őstag
-
Capella
senior tag
Az első néhány héten volt olyan gondom, hogy reggel a karomon feloldottam az órát, de az ebéd fizetéskor már megint kérte a kódot. De csak a fizetéshez, a normál egyéb használatkor nem.
Ez megszűnt régen, azóta semmi ilyen. Hogy mitől szűnt meg, nem tudom. Volt szoftverfrissítés is néhány azóta, most a legfrissebb van rajta. BT, nem LTE verzió, ha számít, mert a szoftver különbözik.
Nagyritkán az előfordul, hogy valami zavar van a terminállal elsőre a fizetésnél, és ekkor megismételve már kérhet kódot a feloldáshoz.Nem rád vonatkozik, csak írom, de nem szoktam feloldani úgy, hogy nincs a karomon. Úgy persze, hogy többször kell feloldani.
Szerencsére nem tapasztalom, mi ez a többszöri feloldás.
Egy javaslat, néha finoman tisztítsátok meg a hőérzékelőt, ha letakódás lenne rajta. Nem tudom miben segít, de nem árt.Közben szóba került a szíj is. Nálam ugyanaz a fémszíj van.
-
adamka1313
tag
Hát nálam az egyik fajta szíjjal állandóan előfordul a másikkal pedig hetente max 1x , direkt teszteltem nem levegőbe beszélek
-
PedroPascal
őstag
válasz
adamka1313 #3859 üzenetére
Nekem 4 gyári szíj van, közte a szövet aminek az illeszkedése 100%. Ez szoftveres gond.
-
adamka1313
tag
Nekem erre a problémára a szíj csere volt a megoldás.
-
qltsar
veterán
-
Badboys
őstag
válasz
PedroPascal #3850 üzenetére
Az teljesen rendben van a töltőről levétel esetén. Már abban az esetben is kéri, ha valami miatt megszakad a kontakt a csuklód és az óra közt. Emiatt nem kell újra húzni.
-
ClioRS
őstag
A frissítéssel csak én érzem, hogy jobb lett az üzemidő? Csütörtök reggel vettem le töltőről és szombaton este még volt benne 20pár %, pedig sokat volt rajtam. Korábban ilyenkor általában már a második nap este rá szoktam tölteni.
Illetve nálam is úgy néz ki nem kér több feloldást ha hordom az órát, elég csak 1. -
kid46
tag
válasz
ferrari0819 #3853 üzenetére
Bocsánat , azt nem tudtam. Nekem ez új infó , hogy frissítést kapunk
-
kid46
tag
Nekem semmilyen frissítést nem jelez az óra, nálam van a hiba vagy kell valamit csinálni?
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3850 üzenetére
Nekem emlekeim szerint az elozo verzion is csinalta, de elfogadtam, hogy ez ilyen es kesz.
-
PedroPascal
őstag
Jól van a csuklómon nincs ilyes fajta gond. Használat közben soha nem csinál olyat, hogy lezár. Töltőről leveszem, fel akarom venni vagy eleve nem volt a karomon és felveszem. Ilyenkor csinálja ezt. Emiatt már húztam újra is de nem segített. Ilyenkor, ha várok kis időt és utána oldom fel akkor nem vacakol, elsőre felold és úgy marad. Amúgy is elsőre felold, de nem marad úgy, ha nem várok X időt. Ezt valamelyik frissítés csinálta nem volt mindig így.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3847 üzenetére
Ennyi ido alatt ezt szerintem lehetetlen tesztelni.
Gondolom nalad sem jon mindig elo? Nalam napok kellenek hozza amig jon egy ilyen bug, es jol van a csuklomon.
Kedvencem, amikor gyaloglas kozben zar le, de az activity megy tovabb...
.
Kezdtem azt gondolni, hogy ez az LTE-s orank specialitasa
.
-
trance89
őstag
válasz
PedroPascal #3847 üzenetére
Nekem az utolsó előtti frissítés óta mindig 2x kellett feloldani, most ezt javították. Ha nálad 5x is kéri akkor rosszul ül a csuklódon
-
trance89
őstag
Nincs semmi hiba frissítés után, a dupla feloldás hiba végre megszűnt
-
sbalu1
senior tag
Na fel is ment a frissítés, egyenlőre nem látok semmi változást.
-
-
sbalu1
senior tag
Mi a helyzet az új frissítéssel?Megoldódtak már a telepítés utáni anomáliŵk?
-
ROCK72
csendes tag
Pl. az OMRON-nak vannak olyan appos vérnyomásmérői (omron connect), melyek tudnak csatlakozni a samsung health alkalmazáshoz is.
-
Lajmund
őstag
Mióta lehet pulzus pantot es hasonlokat csatlakoztatni? Ez nekem új. Healtbe van a tartozekok menüben. Valaki használ barmit is ezekből? Hogy működik flottul megy minden?
-
artid
aktív tag
válasz
Morph33 #3830 üzenetére
Hát, nálam ezt így tudja:
Reggel kb 5:40-től: GPS, AOD, BT, értesítések, pulzusfigyelés, Analóg modern - Széthúzott számok" óralappal.
Kb 18:30-kor leteszem, energiatakarékos, repülő módba.
Vasárnap este feltöltöm, s kedden 8-15% között teszem fel tölteni úgy hogy, hétfőn benne van még egy óra edzés mérése is.
Semmi alvásvizsgálat, semmi 24 órás figyelgetés. -
Morph33
tag
Jó neked, nekem az elmúlt másfél évben 44 óra volt a max a GW6C 47mm-en, olyan számlappal, ami az időjáráson, dátumon és akku szinten kívül mást nem mutat. Egyedül az AOD meg a GPS nincs bekapcsolva.
Ha esetleg olyan óraszámlapot használok, amin 6-7 komplikáció is megy egyszerre, akkor ez lemegy alig 1 napra.
-
golyós
addikt
Nyomjatok recoveryből egy gyorsítótár törlést mint a telefonon, frissítés után nem árt, és két perc az egész.
-
gyuri2008
veterán
A sima watch6 44mm -re nem jön frissítés?
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a tegnapi frissítés után éjjel csutkára lemerült az óra.
Este 18 óra körül vettem le a töltőről 86%-al.
3:30-kor egy rezgésre ébredtem. Akkor kapcsolt ki...
Akkor fel is tettem tölteni és 97%-ra ment fel reggel 5:30-ra. (Nem a saját töltőjével töltöm, ezért nem ment fel 100-ra ennyi idő alatt) Most 92%-on áll.
AOD bekapcsolva + mindent is mér...Én ezt tapasztaltam most az új frissítéssel.
Remélem egyszeri valami kis beakadás volt csak és nem lesz belőle rendszer... -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3821 üzenetére
Azt nem ertem, hogy szimplan a secupatch-eket miert nem birjak legalabb kiadni, meg, ha mast nem is javitananak a feluletukon / funkciokon...de nem.
Hat mindegy, W8-at meglatjuk majd, hacsak tonkre nem megy megint az oram en maradok.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3814 üzenetére
Szerencsere minket nem fenyegetnek LTE-n a frissitesek.
Bar ugye a Samsung idoszamitas szerint 3 havonta kapunk update-eket, ami a valosagban 5 honap bizonyos modellekre
.
-
r0by
addikt
válasz
adamka1313 #3816 üzenetére
Nálam is minden ok az órával és a telóval is (s23u) mivel arra is jött ma droid 15.
-
hard74
senior tag
válasz
adamka1313 #3816 üzenetére
Nálam minden ok frissítés után. Értesítések megjönnek, vissza is csatlakozik az óra elválasztás után.
-
adamka1313
tag
Megpróbáltam lecsatlakoztatni az órát majd vissza de vissza többet nem lehet
NE TELEPÍTSÉTEK A FRISSÉTÉST!!!
-
Luigi962
őstag
Jött egy frissítés amely stabilitás és biztonsági szint márciusira.
-
$atirka
őstag
válasz
PedroPascal #3810 üzenetére
Igen az, de túl erős.
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Watch 6 C-m, amit csak töltésnél szoktam két naponta 1-1,5 órára levenni. Sajnos a pesti víz (úgy látszik) nagyon kemény, így az órán és a Spigen tokon már vastagon ott virít, a fehér színű lerakódás -(
Ezt mivel szoktátok leszedni?
Értelemszerűen, vízkőoldóba nem szeretném, több órára belógatni.
thx -
golyós
addikt
Tegnap frissült a Messenger, ismét megy a válaszolás az óráról.
Lehet, hogy végre nem kell hozzá az Informer app? 🤗 -
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok, tud valaki olyan appot ami a telón hanggal jelzi ha az óra feltöltődött 100%-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- VGA hiba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest