Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a tegnapi frissítés után éjjel csutkára lemerült az óra.
Este 18 óra körül vettem le a töltőről 86%-al.
3:30-kor egy rezgésre ébredtem. Akkor kapcsolt ki...
Akkor fel is tettem tölteni és 97%-ra ment fel reggel 5:30-ra. (Nem a saját töltőjével töltöm, ezért nem ment fel 100-ra ennyi idő alatt) Most 92%-on áll.
AOD bekapcsolva + mindent is mér...Én ezt tapasztaltam most az új frissítéssel.
Remélem egyszeri valami kis beakadás volt csak és nem lesz belőle rendszer... -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3821 üzenetére
Azt nem ertem, hogy szimplan a secupatch-eket miert nem birjak legalabb kiadni, meg, ha mast nem is javitananak a feluletukon / funkciokon...de nem.
Hat mindegy, W8-at meglatjuk majd, hacsak tonkre nem megy megint az oram en maradok.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3814 üzenetére
Szerencsere minket nem fenyegetnek LTE-n a frissitesek.
Bar ugye a Samsung idoszamitas szerint 3 havonta kapunk update-eket, ami a valosagban 5 honap bizonyos modellekre
.
-
r0by
addikt
válasz
adamka1313 #3816 üzenetére
Nálam is minden ok az órával és a telóval is (s23u) mivel arra is jött ma droid 15.
-
hard74
senior tag
válasz
adamka1313 #3816 üzenetére
Nálam minden ok frissítés után. Értesítések megjönnek, vissza is csatlakozik az óra elválasztás után.
-
adamka1313
tag
Megpróbáltam lecsatlakoztatni az órát majd vissza de vissza többet nem lehet
NE TELEPÍTSÉTEK A FRISSÉTÉST!!!
-
Luigi962
őstag
Jött egy frissítés amely stabilitás és biztonsági szint márciusira.
-
$atirka
őstag
válasz
PedroPascal #3810 üzenetére
Igen az, de túl erős.
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Watch 6 C-m, amit csak töltésnél szoktam két naponta 1-1,5 órára levenni. Sajnos a pesti víz (úgy látszik) nagyon kemény, így az órán és a Spigen tokon már vastagon ott virít, a fehér színű lerakódás -(
Ezt mivel szoktátok leszedni?
Értelemszerűen, vízkőoldóba nem szeretném, több órára belógatni.
thx -
golyós
addikt
Tegnap frissült a Messenger, ismét megy a válaszolás az óráról.
Lehet, hogy végre nem kell hozzá az Informer app? 🤗 -
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok, tud valaki olyan appot ami a telón hanggal jelzi ha az óra feltöltődött 100%-ra?
-
PedroPascal
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz
PedroPascal #3798 üzenetére
Én spello-t vettem 10-ért akcióba szintén állítható a dölés szög. Teljesen jó lassan 2 éves. Igaz ez a samu egy fokkal elegánsabb és szerintem gyorsabban is tolt. De én mivel csak este rakom rá a telot és az órát reggel és este készülődésnél így is kiszolgál a spello samunghoz készült cucca.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #3627 üzenetére
Végre van vezeték nélküli tripla töltő a Samsung cuccokhoz is.
-
honlapos5
csendes tag
A Tomcat gyári számlapján a felső "időjárás" részben a MIN és MAX jele között a piros kis jel milyen értéket jelez?
Mozog, változik idővel de nem találtam leírást hozzá, hogy milyen értéket mutat.
Valaki tudja? -
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ezüst verziót szeretnék a 43mm lte verzióból, viszont fekete gyári bőrszíjjal. Keresgéltem neten, de nem igazán találok. Vagy más színű vagy nem gyári stb. Lehet egyáltalán kapni? Köszönöm!
-
Lajmund
őstag
válasz
Gedeon31 #3786 üzenetére
Amit adtak hozzá sport szij elég hasonlo de nem ugyanez. Azzal semmi baj nincs de lassan 2 év alatt kinyult és nem ér ennyit az teljesen biztos. Nekem is csak azért van mert az orához adták igaz könyörögni kellett a samsungnak hogy végre küldjék már el de a lényegen nem változtat. Néz körül alin ennyiért 10 szijat veszel és ha nem tudnád hogy onnan vannak lehet sose vennéd észre a külüönbséget. De ha te jobban tudod akkor vedd ezt 20-ért te pénzed te életed. Én a gyári kamu bört egyböl leszedtem és egy alis mágneses szilikonra cseréltem. Most is alis van ha feljebb pörgetsz vagy lejjebb ott a kép is. Többiek vettek szövetet de ha körülnézel rengeteg van.
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok véleményt mondani erről a szíjról ,hogy melegebb napokon mennyire kényelmes a szilikon szíjhoz képest? [link]
-
junkhead
aktív tag
Sziasztok, 4-ről váltok új 6-ra.
simán tudom telepíteni a 4 beállításait felhőből vagy mókolni kell? először gboard stb.?
új beállításokkal?
Köszi! -
Technoman
őstag
Szeretek túrázni. Tegnap -immár több alkalommal is- észrevettem, hogy valami döbbenetesen merül túrázás alatt a W6C-m. Nem tudom, mi lehet az oka. Egyetlen egy alkalmazást szoktam állandóra bekapcsolni a telón (S23+), ami az órára is felraktam, ez a track-et húzó Komoot app. Viszont a Samsung Wear app. nem lát "túlfogyasztást"
Viszonyításként:
Munkanaponként, 2 naponként töltöm az órát és még a második napon is van benne 10-15% -os szufla (átlagban 8-10 üzenet olvasás, beérkező hívások megnézése, 10-15x megnézem az időt, stb... tehát nem viszem túlzásba, de az Allways on Display kikapcsolva, minden más bekapcsolva)
Túrázásnál (értelemszerűen 100%-os feltöltés mellett) már délutánra 50%-on van.
Itt egy Screen, cca. este 6 környékéről (de volt már ennél durvább is):
Szerintetek?
Thx
-
-
Lajmund
őstag
Én most ezt rendeltem alirol a gyàri sport szíjjat kicsit untam. 1200 ft ha megunom se nagy veszteség.
Élőben színesebb. Amúgy nagyon puha szilikon és kényelmes viselni. Jobban tart a hullámos kialakitas miatt is kevésbé meghuzva is mint a gyàri sport szíj vagy sima. Ettől pontosabb pulzuskövetést is remélek pl biconál. Mert ha ha tulhuztam akkor valamikor eldobta a jelet.
-
trance89
őstag
-
Lajmund
őstag
Alvási adatok módosítására van valami trükk? Mindig többet számol 1-2 órával mert mozdulatlanul nézem a tv-t. Bírom hogy a lehetőség ott van hogy módosítsam de elmenteni nem engedi..
Ez is olyan béna. Miért nem? Azt írja már ki van számolva nem lehet vàltoztatni... Wtf? Sok szempontból jó az óra de az ilyen dolgok kicsit gagyivá teszik.
-
golyós
addikt
Nem jövök rá, hogy hol lehet beállítani a lépés hosszát.
Esküszöm régebben volt erre opció, még talán a google fit-en vagy ilyesmin, de most sehol nem találom. Az asszony órája teljesen más számokat ír ugyanarra a napra amit együtt csináltunk ( neki 3000-el több lépése volt, úgy, hogy én még elmentem boltba is délután, ő meg otthon volt) -
golyós
addikt
Meesenger nem barátkozik a wearos-el.
Informer app a megoldás, www.wearos.hu leírás, regisztráció után. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A Messenger üzenetre válasz funkció nálatok még most sem működik? Vajon mikorra várható, hogy megcsinálják?
Üdv: Fishor
-
PedroPascal
őstag
Van olyan aki Watch 6 classic 47-et cserélt Watch ultra-ra? Ha igen megosztaná az véleményét.
-
Badboys
őstag
válasz
Banderasz74 #3757 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy megéri e? Igen ez valóban sok. Esetleg egy Apple óra talán jobb megoldás.
-
Badboys
őstag
válasz
Banderasz74 #3755 üzenetére
Nézd meg az Apple stor ban van e hozzá program . Amennyiben találsz akkor párosítható. Ami biztos SGW 5 höz Samsung telefon. Apple hez meg Apple telefon ez a tuti biztos megoldás. Androidhoz a Galaxy Wearable kell. Amennyiben valami ilyesmit találsz akkor párosítható, de nem fog minden alkalmazás működni.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.🙂 iPhone-nal lehetséges párosítani a watch 5,van hozzá valamilyen program, vagy felejtős?
Válaszokat előre is köszönöm.🙂 -
TiMoN
senior tag
Mi történhetett az órával W6c? Minden értesités a telefonról 1 azonos ikonnal jelenik meg, nem azzal ami az értesitést küldi, pl messenger és más appok amik az órára jeleznek?!
Korábban nem igy jelzett, mindennek a saját ikon-t használta. -
morfondőr
addikt
válasz
dzsonarin #3750 üzenetére
Én a Watch 4-et cseréltem 6 Classicra. A Watch 4 és 5 szinte ugyanaz a hardver, Exynos w920 soc 1.5 Gb ram, míg a 6-ban már w930 van 2Gb rammal. Akkuban jóval tovább bírja a 6, de abban nagyobb is a kapacitása a telepnek. Nem mondanám ég és földnek a teljesítményt, de azért érezhető a különbség, jóval gyorsabb a 6-os. Szoftveresen szinte ugyanaz a kettő. Ha átmenetileg kell, akkor szvsz majdnem mindegy, hogy 4 vagy 5, én 25k-ért adtam el a 4-et, elég olcsón hozzá lehet jutni. Ha viszont 1-2 év a cél, akkor lehet inkább a 6 felé mozdulnék, kivéve ha mondjuk az 5 Pro annyira tetszik hogy inkább azt választod, abban nagyobb az akku is.
-
dzsonarin
újonc
Sziasztok!
Mivel nem találtam hozzá topikot, így szeretnén itt megkérdezni, hogy Watch5-t manapság mennyire éri megvenni? Alapvetően nem terveznék vele nagyon sokáig, amit tudom, 1-2 éven belül cserélném Watch Ultrára vagy Garminra. Esetleg okosabb húzás lehet inkább Watch6 vagy 7 irányba elindulni?
Előre is köszi!
-
diegho
nagyúr
Tudtok jó minőségű a tokhoz rendesen illeszkedő aftermarket szíjat ajánlani? A fehér gyárit néha jó lenne valami másra cserélni.
-
Fall-N
veterán
válasz
Banderasz74 #3741 üzenetére
Szoftveres eltérés nem sok van a Galaxy Watch órák között. Egyedül a hardver és a szenzorok térnek el, meg a kijelző méretek. Persze az újabb modellekben van már bőrhőmérsékletet mérés, így pár dologgal többet tud mérni.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Banderasz74 #3741 üzenetére
Igen
-
Banderasz74
tag
A watch 5 is így kell?
Köszönöm szépen a segítséget.🙂 -
Capella
senior tag
válasz
nokia3650365 #3739 üzenetére
Vagy ez: [link]
-
kanyi51
senior tag
válasz
nokia3650365 #3737 üzenetére
Én se tudtam, és nem is tudom. Hogy lehet? Hogy megyek recoveribe?
-
A samsung a frissítéseivel mostanában egy vicc. Telefonokon ugyancsak nagyon csúsznak. A havi frissítések hó végén jönnek meg, az új főverzió valszeg legalább félévet csúszik.
Azért haragszom nagyon rájuk, mert nekem vásárláskor ez egy szempont volt, amit a frissítésekkel ígértek.
-
qltsar
veterán
Ezt csak igy itthagyom, ha kikopna a fizeteses tema (Nemreg frissult):
Current Wearable Models for Quarterly Security Updates
Galaxy Watch4 40mm, Galaxy Watch4 44mm, Galaxy Watch4 Classic 42mm, Galaxy Watch4 Classic 46mm
Galaxy Watch5 40mm, Galaxy Watch5 44mm, Galaxy Watch5 Pro
Galaxy Watch6 40mm, Galaxy Watch6 44mm, Galaxy Watch6 Classic 43mm, Galaxy Watch6 Classic 47mm
Galaxy Watch FE
Galaxy Watch7 40mm, Galaxy Watch7 44mm
Galaxy Watch UltraLehetseges, hogy Samsungeknal nem mukodik a naptar?
-
Lajmund
őstag
Nekem másfél percig él a kijelző kártya aktiválás után aztán elsötétült kar lenditésre ott folytatta a kártyával ahogy elotte volt és még most is még miközben ezt írom. Amúgy legelsönek amikor elkezdtem orával fizetni volt 1 2 anomália de azota soha semmi mindig simán megy lassan 2 éve. Annyi hogy én akkor aktiválom amikor egy ember van még előttem és amikor én vagyok és pakolok már csak érinteni kell és nem arra várni mire észhez tér.
-
Capella
senior tag
A kijelző időkorlátja nálam is 15 másodperc. Gondolom ez a default, mert nem emlékszem, hogy állítottam volna.
Viszont, ha az órával fizetek, és megjenik a Wallet kártya a kijelzőn, akkor ez jóval többnek tűnik nekem ennél, bár még sosem stopperoltam, de feltűnt, hogy milyen sokáig tudok fizetni ilyenkor. Ha az előttem lévő töketlenkedik, vagy kér még valamit, nálam meg már aktív volt. -
luna40
tag
válasz
PedroPascal #3721 üzenetére
Ezek szerint én egy szerencsés ember vagyok.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #3719 üzenetére
Pontosan
!
Random tranzakcio utan ker(het)i.
Nalam ez a tapasztalat, volt, hogy havernal zsinorban tobbszor is kerte, sima bankkartyanal, erthetelen volt, holott hivatalosan nem ez lenne: link
Sokan keverik az egeszet azzal, amikor COVID idejen felemeltek a Paypassos limitet mindenkinel 5000 Ft-rol 15.000 Ft-ra, es osszemossak az EUs regulacioval.
-
luna40
tag
válasz
PedroPascal #3717 üzenetére
Nem, nekem a kijelzőlimit 15 másodpercre van beállítva, gondolom, ha addig nem történik meg az érintés, akkor kérheti a feloldókódot. Majd holnap kipróbálom az enyémmel.
-
qltsar
veterán
Legutobbi ket vasarlasom, 27.000, 18.000, Penny.
Nem kerte :).
Az orad feloldokodjat kerhet a Wear OS, az EU szabalyozas szerinti random tranzakcioknal (eleinte 10 tranzakcio utan) pedig a bankkartyaterminal kerhetne a PIN kodot HA bankkartyas Paypassal fizetsz.
Telefonnal ilyenkor ker megegy ujjlenyomatot, kijelzo feloldo kodot, vagy Face ID-t (iPhone) oranal pedig egy kijelzo feloldo kodot.
-
luna40
tag
válasz
PedroPascal #3711 üzenetére
Én értem, hogy mi a szitu nálad, mondjuk, nem lehetséges, hogy az óra 15 másodperces időlimitje jár le? A telefonnál ez asszem 1 perc.
-
Fall-N
veterán
válasz
Capella #3714 üzenetére
Elvileg a Wallet a banktól veszi át a virtuális kártya adatait, ezért is kell igazolni a telefonon a telepített banki alkalmazással, hogy hozzá akarjuk adni a Wallethoz. Így tulajdonképpen a Wallet csak a közvetítő közeg a bank és a terminál között. A Wallet nem is kéri/kérheti be a kártya PIN-t, azt csak a terminál kérheti el. Így a Google nem is férhet hozzá közvetlenül a bankkártya adataihoz. Ezért kell G Pay fizetésnél igazolni a vásárlást a banki alkalmazáson keresztül.
-
Capella
senior tag
Igen, valahogy erre akartam rámutatni. Az óra csak feloldást kérhet, bankkártya PIN-t nem.
De ha ugyanaz a kód mindkettő, úgy könnyű összekeverni, hogy miről is van szó.
Egy további adalék ezügyben. Az órával fizetve nem közvetlenül a fizikai bankkártyával fizetünk, hanem egy virtuális Wallet kartyával, amit a fizikai kártya PIN kódjával bajosan lehetne feloldani.
Ezt onnan gondolom, ha tényleg igazam van, hogy nemrég láttam egy erre utaló szöveget valamilyen tranzakciónál. Azt nem tudom, hogy órával fizettem, vagy telefonnal, de a lényeg, hogy Walleten keresztül. És a Wallet ezek szerint közbeiktat egy ilyen biztonságot, hogy a virtuális kártya adatokat továbbítja a terminálnak. -
r0by
addikt
válasz
Capella #3709 üzenetére
Bevallom őszintén megfogtál, nem tudom melyiket kéri.., de legközelebb most már több időt szentelek neki. Az első ilyen óta már automatikusan veszem elő a bankkártyát, nincs kedvem a sok vevő lenéző tekintetéhez.
A 15.000-es limitet pedig a Pennyben az eladó csajszi mondta, idézem majdnem szó szerint: 15.000 Ft felett az ő termináljuk mindig bekéri a pint. Az még hozzá tartozik, hogy ez a Penny 3-4 hónapja nyílt kb. itt Szegeden. Így még azt is el tudom képzelni, hogy másfajta terminálokat használnak.
Másik péda: Sinsayben akartam fizetni karácsony előtt. Szintén nagy sor, és égett a pofám, mert a terminál nem is ismerte fel az órát. Ott telefonnal is próbálkoztam, mert épp kezemben volt. Az sem ment. Nem is detektálta egyik eszközt sem..Persze a kártya jó volt elsőre..
-
PedroPascal
őstag
Ez így van! Egyébként tegnap újra húztam az órát. Ha pedig a szokásos fizetési rutinokkal ugyan az a helyzet. 3 fizetés után kéri az óra a feloldó kódot a 4. fizetés kezdeményezésekor. Ezt nem tudom ettől jobban leírni hogy mindenki pontosan megértse. Nem a telefon fizetéskor ha fel van oldva fizetés előtt az nem kéri az ujjlenyomatot csak ha sok idő teleik el úgy hogy fel van oldva de nem érinted a fizetéshez.
-
Capella
senior tag
Az oké, hogy így nagyon "kényelmes", hogy ugyaz a PIN kód a bankkártyának és az óra feloldásának is.
Már bocs, de így van némi kétségem, hogy nálad éppen melyiket kéri az óra fizetéskor.
Különösen, hogy nálam még sohasem kért az óra bankkártya PIN-t, és úgy, hogy azt az órán pötyögjem be.
Persze mindenki elsősorban magából és saját tapasztalatból indul ki, így én is.
De azt látni, hogy egyeseknél van valamilyen feloldási anomália(?), ami másoknál, vagy talán a többségnél nincs. -
qltsar
veterán
Ugyanez a helyzet, de nekem van mellette egy Erste Mastercard is.
Mindkettovel voltam mar tobb "fesztivalon", ahol atlagban 10 tranzakcio tortent, egyszer sem kerte a kodot, 15.000 Ft alattiak voltak, folyamatos BT kapcsolat megvolt, amin keresztul kapta a netet, azaz tudta a tokenjeit frissitgetni.
-
Fall-N
veterán
válasz
PedroPascal #3691 üzenetére
Nekem CIB kártya van VISA Inspire kártya, sosem kér kódot. Egyedül ha levettem az órát tölteni és újra felhúzom, akkor kér egyszer kódot. Random kérhet viszont biztonsági okokból, ez bármilyen fizetőeszköz esetén fennállhat (óra, telefon, kártya).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest