Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Kellemetlen hibát találtam. Minden egyes lecsatlakozás után bekapcsol a wifi, legalábbis nálam. Újra indítás nem segített.
-
ata64
csendes újonc
Sziasztok, nálam az AOD lett hektikus az új frissítéssel. Egyszer van, egyszer nincs. Bármilyen óraszámlappal.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok Galaxy Watch 4 44mm szeretnék váltani Galaxy Watch 6 Classic 43mm-re, van esetleg valaki aki hasonlo méretrol váltot, nagyon észre venni a kisseb kijelzot es a gyengéb akut?
-
qltsar
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem teljesen friss rendszerre lett ráfrissítve a One UI 8, így semmilyen hiba nincs. Az akku már most jobb nekem, mint a másik órámmal a Watch FE-vel. Szépen és gyorsan működik a rendszer. Ha sok apró hiba van nektek, a belakott rendszerre frissítés miatt, akkor csináljatok egy Factory resetet.
Összességében amikor csak képeken láttam kiszívárogni, akkor nekem is voltak kétségeim, hogy milyen lesz az új UI, de így élőben nagyon tetszik. Az új számlapok is bejönnek, főleg hogy van auto éjszakai mód, hasonlóan ahogy a Watch Ultra alap számlapjánál (csak ott piros, itt az általam használt sportos számlap zöldre vált). Az akku kijelzéssel sincs bajom, amúgy is millió számlap van amire ki lehet rakni komplikációként, így nem kell feltétlenül az értesítési sávon nézni.
Ha jól tudom, akkor hasonló lesz az új Wear OS, az is ilyen kapszula dizájnt kap, így nem a Samsung agymenése a dolog. Az is jó hogy a kártyákra több dolgot ki lehet tenni, amik lapozhatóak is, így elég kevesebbet kitenni.
-
Badboys
őstag
Feltettem kíváncsi leszek az akku kezelésére. Ami eddig negatívum nekem, kár volt a régi akku töltöttség jelzőt erre a tik- takkra cserélni. Sajnos a telefonon is ez van senki sem örül neki. Ez meg ilyen kicsiben eléggé gáz.
-
komaka25
csendes tag
LTE verzióra is megjött a frissítés.
-
Fall-N
veterán
Megjött ma az óra, rohadtul jól néz ki, a lünetta meg annyira jó, nem is tudom hogy voltam meg nélküle. Meg egyelőre nem laktam be, nemsokára párosítás, frissítés stb. Watch FE marad egyelőre munkásórának, amúgy is sikerült múlt héten megkarcolni a zafír üveget meló közben.
-
F.E.K..
senior tag
Nekem a telefonról érkező ébresztő szűnt meg (amdroid-ot használok), cache törlése megjavította... (Nem wipe, csak sima cache)
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megvan az első hiba:
Ha lehúzom a gyors beállítások panelt és onnan bekapcsolom a ne zavarjanak módot,
kb. 10 mp. múlva magától kikapcsol és ugyan úgy jönnek az értesítések...
Viszont ha a menüből kapcsolom be , értsd csusszkás kapcsolóval
akkor nem kapcsol ki..
Vicces... -
sbalu1
senior tag
Első rossz tapasztalatom az új frissítéssel, az AOD mód autó fényerőszabàlyozàsa elromlott, változó, hektikus lett.
-
Badboys
őstag
Őszintén meg vallva én pedig arra tippelek. Ugyanis a bankból 2-3 alkalommal jelezték akihez tartozik, hogy hiba van a rendszerben. Telefonáltam a CIB 24 nek azt mondta a köcsög vissza hívnak nem hívtak. Minden egyes alkalommal vissza írták, hogy az óra rossz. Mivel kártyát volt muszáj cserélnem és utána jött a gebasz. Hiába mondtam, eddig jó volt. Feszt az órára fogták. Már a bolt előtt voltam mondtam veszek egy másik órát amikor csörgött a telefon, hogy 18 óra után regisztráljam az órára kártyát, de 18 óra előtt semmiképpen ne próbáljam. Nem tudom? Számomra ez talány.
-
Badboys
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Amikor nem választottam kártyát és Pl. a Wise volt elöl bizony onnan vonta le a termék árát. Pedig a CIB volt bejelölve elsődleges fizető kártyának. Bocs nem vitatkozni akarok, de többször jártam pórul. Amióta az a kártya fizet amely elöl van, de rá koppintok nem téveszt. Akkor történik a kiválasztottal a fizetés.
-
Fall-N
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Sejthető volt, régóta CIB-es vagyok VISA kártyával, sosem volt gondom a Walletban hozzáadással. Pedig nem az első Galaxy Watch órám. Nem hinném, hogy szándékosan csinálták, csak balfékek. Az óra hibája alligha lehetne, mivel ez nem egy zárt rendszerű óra, hanem a Wallet is a Samsungtól független, Google alkalmazás.
Néha a Wallet is tud szarakodni amúgy, nekem telefonon egyszer azt írta ki a Wallet, hogy nem hitelesített eszköz. Két frissítés után újra működött. Szóval ha nem ért hozzá a CIB-es emberke, akkor inkább kapcsoljon olyan munkatárshoz, aki nem műszaki analfabéta.
Hasonló ahhoz, amikor régen Yetteles voltam, és mindig külön kérni kellett, hogy a VoLTE legyen már aktív, holott alapból annak kellene lennie. Főleg így 2025-ben.
-
golyós
addikt
válasz
Lajmund
üzenetére
A véroxigén nem érdekel, 2000 évig tudtunk élni nélküle.
A vérnyomás is azért kell , hogy 2 naponta 1x megmérjem, nem pontos diagnózist akarok.
Arra ott vann a kardiológus aki meg tudta állapítani, hogy szívritmuszavarom van, de 2 év alatt, több gyógyszer próba után sem tudott elérni semmit, így inkább mondtam, hogy hagyjuk , mert semmi értelmét nem látom gyógyszert szedni arra ami nem javul, és igazából nem okoz problémát, nem is érzem.
Így nekem megfelel a mérése.
Aki halálosan komolyan veszi a mérés eredményeit az meg már az ő dolga.#4l513: a vércukort se hiszem, hogy müködne jól.
Nekem a lépesszám mérés is egy érdekes dolog. Feleségemmel nem egyszer néztük, hogy neki 30ezer, nekem 20ezer volt ugyanaznap, ugyanazt csinálva egy kirandulás alatt. Neku Honor watch 4 van. Ekkora kúlönbség nem lehet. -
Lajmund
őstag
De hogy valami jót is irjak és hasznos az az 1 soros EKG és apnoé figyelö. Én még a pontos vércukorszint mérést várom azt lenne még érdekes nézni hogyan változik kaja és sport közben.
-
Lajmund
őstag
Én is így védtem mint te ameddig fel nem hívták a figyelmem hogy rendes kilengést nem tud lekövetni. Ezen felbuzdulva régebben csináltam egy tesztet omron mérövel és az orával. Edzés elött közben stb. A többiekkel egybehangzoan az a vélemény hogy hasnlo értéket mutat a bekalibrált értéken csak éppen arra nem jó amire kell hogy ha változás van azt nem mutatja. Csuklon egy ora se tud rendesen mérni jelenleg még. Nézd vissza képeket is csatoltam a mérésröl. Jó azt hinni hogy milyen szuper kütyü ezt is tudja de ebben tényleg nem jó.
-
sbalu1
senior tag
Az óra vérnyomás, véroxigén mérője viszonylag jól mér, szerintem is.
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
Nekem ezek az új kártyák nagyon nem jönnek be. Borzalom.
Fél óráig nyomogattam mire ki tudtam rakni a vérnyomásmérést, eddig láttam az utolsó mérést a kártyán, most már nem mutatja.
Nekem ez megint egy szebb, de átgondolatlan frissítés lett. -
Lajmund
őstag
Azért még vannak anomáliák. 😂 Pl elinditottam egy turát bevásárlásnál. Aod nem volt bekapcsolva így természetesen elment a képernyő..és kar emelésre se a túrát dobta vissza mint régebben hanem a sima hátlapot. Most hogy azért mert nem kapcsolatam újra be ki a folyamatos képernyőt nem tudom de be volt kapcsolva azt mutatta. Másik hogy eddig jól működött a ne zavarjanak mod ha órán kikapcsoltam most jött üzenet és ami jelzett persze és a ne zavarjanak mod kikapcsolva.. az meg plusz finomság hogy miközben ezt írom néha beakad a szöveg és egy idő után dobja be a samsung billel. Ez is a legutolsó nagy frissítés óta van. 😂
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na, megpróbálom ma így
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
Na, akkor így világos, nem a több kártya zavart be, hanem az, hogy nem nyitottam meg előre a Walletet, hanem a terminál utasította az órát, hogy nyissa meg a Walletet. Ilyenkor az óra rákérdezett, hogy megnyitja a walletet? Pipa és akkor utána tudtam fizetni. Persze, ha kétszer kattintottam a kártyára, akkor meg valami módosítást akart fizetés helyett... Na, de így már világos. Kipróbálom a 2x gombra, hogy így mennyire lesz gyors.
-
Badboys
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen meg kell nyitni mindenképpen. Ezért csinálja a többség a 2x megnyomást. Ezt a gombok menüben át tudod állítani. Megnyitod és legörgetsz amíg nincs a Wallet piktogram. Onnantól minden fizetési alkalommal megjelenik a kártyád. Beállíthatod, hogy az legyen a fő fizetési kártya.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Most akkor mégis be kell lépni?
A 2x főgombra nálam az előző alkalmazás van beállítva. Ha jól értem akkor kb ezzel nyerhetek időt, ha erre rakom gyorsgombra
-
Lajmund
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Elvileg most megoldódott azzal hogy a legutóbbi alkalmazást 1 órára állítottam. De érdekes ez előtt is amikor elindult a visszaszàmlo akkor nem volt szürke zóna a kijelző bekapcsolásának lehetősége. Utána néha közben sem mikor ment már a mérés. Most hogy 1 órára állítottam folymatosan működik ez az opció. Érdekes de a lényeg hogy mükszik. Remélem így marad.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Most kitoroltem a Google fiókban a másik két kártyát, hátha az zavar be. Egyébként így írja
Holnap megpróbálom megint.
Az órán nem kell beállítani valami automatikus indulást vagy háttérben futás?
Bekapcsolom NFC, és elvileg a terminálnál egyből fizethetek, ha már aznap megadtam a jelkodot?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Lajmund
őstag
Továbbra sem javult meg az edzés képernyő folyamatos mutatása. Be van kapcsolva a képernyő bekapcsolása, de viszont szürke zóna, se ki, se újra bekapcsolni nem lehet az adott edzésnél. Gondolom, akkor ez a funkció valamiért nem működik. Vazze, hogy nem tudnak úgy lehozni egy frissítést, hogy ne legyen valami elcseszett dolog, de tényleg. Nem igaz, hogy egy ilyen hibát nem jelez nekik senki. Valami ötlet valakinek?
-
Badboys
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A Googl ból töröld a nem használt kártyákat asztali gépen. A telefonban rámégy a kártyáim ezt a walletben kell megnyitni. és ott találsz olyan megoldást, hogy törlés. jobb felső sarokban 3 pont azt megnyitva tudsz eltávolítani kártyát.Van olyan megoldás is amennyiben nem akarsz törölni, megjelölöd melyik legyen a főkártya. Akkor csak azzal tudsz fizetni. Vagy az is megoldás, hogy fizetés előtt rá koppintasz a használni kívánt kártyára és akkor kicsiben jelenik a kártya tuti azzal rendezed a számlát.
-
Atomgeszi
nagyúr
A Walletbol hogy tudom törölni a nem használt kártyákat?
Ha fizetni akarok órával, hiába kapcsolom be az nfc-t. Mindig azt írja a terminál, hogy folytassam az órán, és akkor ki kell választani az egyetlen egy használt kártyát. Nem tudom, hogy ennek így kell működnie? A mobilos walletben van még 3 kártya, de az órás walletra csak a mindig használtat töltöttem be. Gondoltam, hogy esetleg ez a baja, azért kitorolnek minden más kártyát, de teljesen vakon vagyok
Ha rámegyek, hogy wallet kezelése, akkor viszont csak egyetlen kártyát mutat az órához rendelve
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Szerintem próbálkozzál a samu szervizben. Nem garanciális az órád? Nekem januárban jár le előtte meg próbálok egy cserét. Meg várnám, hogy jövőre mit alakít óra terén a samu. Bár a tavalyi eléggé megosztóra sikerült. Viszont, ha konkurenciát elnézem jóval meg lépték a samut. Volt nálam egy Huawei W6 GT Pro lehetne vele fizetni gondolkodás nélkül be vállalnám.
-
Badboys
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A Googltól azt írták 2 féle token létezik csak a telefonra telepítést engedték az órát letiltották. Nekem sincs fogalmam erről ez a valóságban hogy is működik. Viszont működik. Létezhet olyan technológia amivel ezt megoldják. Ebből ki indulva bármikor megtehetik, hogy megszüntetik az eszközökkel történő fizetést vagy akár a pénzedhez jutást. Üdv a szép új világban.
-
Az órához hol lehet (megbízható forrásból) eredeti akkumulátort venni? Lehet megpróbálkozom egy cserével

-
Badboys
őstag
Ma bementem megint a bankba mivel a Googl azt írta ők már nem tudnak mit csinálni a pár nap alatt átnézték a teljes rendszert. A CIB nél újra jegyzőkönyv stb. Haza érve írtam az ügyfélszolgálatnak egy keresetlen emailt. Le írtam a problémát és, hogy 3 hete megy ez a szívatás. Amennyiben a mai nap nem oldják meg a problémát feljelentem őket jogaim korlátozása miatt. 15,30 körül hívtak a bankból, 18 óra után föltudom rakni a kártyáimat. Annyi volt a kérése az ügyintézőnek, hogy 18 óra előtt semmiképpen ne próbálkozzak. Láss csodát mindkét kártyám simán felpattintva az órára.
-
Lajmund
őstag
Na megvan az első bug ami engem nagyon zavar. Időzítőnél eddig amikor ment a visszaszámlálás folyamatosan láttam. Most leteszi alulra és aztán bekapcsol az aod. Szóval nem látom hol tart az a nyomorult számláló.. Lehet ennek valamit cseszni hogy ne kapcsoljon ki? Sportnál ezt már a frissités előtt is elkezdte a K anyját.

-
cintula187
addikt
Ami változás hogy alvás mód indul a rutin helyén.( lehet van az is) így viszont éjjel ha gombot nyomok egyből kilép belőle és újra èlesiteni kell,hogy ne kapcsoljon be alvás közben csukló mozgásra.
-
Lajmund
őstag
Nekem is tetszik az új rendszer. Szerintem jó lesz ez. Nem merül jobban az óra.
-
sbalu1
senior tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Én is felraktam az új rendszert.A régin számos hybrid számlapon nem működött a digitális óra rész percenkénti frissítése, AOD módban.Nagy örömömre ez most megjavult.Az üzemidő pedig majd kiderül pár nap múlva.
-
vodrosjozsi
addikt
Egész jó az új kinézet, rendezettebb a widget rész és a mozdulat rész is egész jó.
Elvileg mostantól lehet wifin hívni az óràról akkor is ha csak bt-s az óra mint az enyém.
Viszont az új számlapok nem szépek
-
Morph33
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Eddig jó, mint tudjátok, változott a UI itt-ott, nekem tetszik, de én az a típus vagyok, aki szereti az újdonságokat és nem kezdem el fikázni, ha valami más lett, tehát ez egyénfüggő. Van vagy 7 új gyári számlap, gondolom a 8-as szériából, amiket le lehet tölteni, a Wear appba mutatja őket. Most is van egy gyors útmutató a telón az első indítás után, ahol meg lehet ismerni az újdonságokat.
Érdekes, hogy néhány kártyát magtól egyesített és mostmár 1 kártyaként jelenik meg, de jó érzékkel csinálta, így ez is tetszik.
Többet majd csak hosszútávon lehet mondani.
-
rg2
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Veszel egy feltöltőkártyát. A One aplikációban e-sim kártyára tudod módosítani. Utána tudod regisztrálni az órára. Telefon nélkül is tudsz telefonálni az óráról ill. a telefonra érkező üzenetek az órára is megérkeznek az LTE hálózaton keresztül. Viszont a ONE- nál - ha jól tudom - nincs multi sim, így persze a telefonon és az órán is más a telefonszám.
-
A frissítésről van valakinek tapasztalata? Milyen lett?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ezt hogy kell a gyakorlatban elképzelni?
Megigénylem a szolgáltatótól, aztán beírom az órába, és akkor onnantól a óra használni fogja a mobilnetet is az adott csomagból?
Meg annyi fog változni, hogy telefon nélkül tudok róla telefonálni és SMS-t írni? Illetve ezen kívül mit fog még tudni? -
Lajmund
őstag
Teszteljétek telszteljétek ma este vagy holnap én is felrakom. Addig jó lenne tudni mire számíthatok.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Akkor ez megint ilyen Xiaomi dolog, hogy nem frissül, csak járja táncát a 4 pötty.
SOS kinél hogy van beállítva?
Gondolok arra, hogy vészhelyzetben miket tud és hogy lehet beállítani? Kell hozzá eSIM? One - nal van feltoltokartyam, arra tudok igényelni esimet? -
Bocsi a dupla miatt...
Hogy lehet a leggyorsabban átvinni ennyi információt az órára? Bt-on azért ez a közel 2Gb elég lassú lenne
-
Köszönöm az infót. Töltöm is

-
-
Morph33
tag
Kijött a GW6C 47mm-en a One UI 8 Watch frissítés. Épp most telepítem.
-
Capella
senior tag
A Wearble alatt a Wallet menüpont a Samsung Pay, az ikonja is mutatja. Ha azt kiválasztod, telepíteni akarja a Samsung Wallet óra plugint, mert még nincs.
Ez a Wallet nem az a (Google) Wallet, avagy nem egy általános Wallet, ami alatt váltogathatsz köztük. A Samsung a magáét tolja, óra applikációból persze hozzáadhatod a Google Wallethoz a kártyát, de csak ha azt indítod. Mert ott lenne a Samsung Wallet is, egy másik ikonnal persze.
Én se használom a Samsung Walletet se a telón (maradt a Samsung Pass), se az órán.
-
qltsar
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Akkor vagy beakadt valami az ora HW ID-javal a CIB-nel, vagy valami nagyon felrement az ora szoftverevel.
FR utan mennyit vartal amugy, hogy frissuljon minden?
Nalam is van valami fura...Weareable-bol nem tudok inditani telefonrol uj bankkartya hozzaadast Wallethez, ha a menupontot kivalasztom, a Samsung Pay-t akarna telepiteni, holott a telefonon is es az oran is megy a Google Wallet.
Ha az orarol inditom az uj kartya hozzaadasat, akkor viszont nyilik szepen a WearOS reszre a Google Wallet kartyahozzaadas kepernyoje.
-
Atomgeszi
nagyúr
Időjárás nektek hogyan frissül az órán? App kell hozzá? Wifi?
-
qltsar
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Van másik telefonod esetleg, vagy családtag telefonja?
Kíváncsi lennék mit csinál a kártyád, ha egy másik eszközhöz próbálnád hozzáadni, úgy, hogy a saját telefonodon már ottvan aktíválva - tippre szerintem az hasal el valahol, ha mégsem, akkor is szerintem banki oldaon lesz a gond.
-
Badboys
őstag
Délután töröltem mindent mindenhonnan laptop, telefon, óra, azt hiszem itt föladtam. A telefonon egyből ment a reg. Megjelent a googl ban is. Az óra továbbra is szopás teljesen patt helyzet.
-
Badboys
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Nem jött az SMS a számokkal. Odáig soha nem jut el a regisztráció. A banki azonosító szövegig jutunk el a kód viszont ezután sem jön. A 4413 as hsz ben van ami vissza jelzést kapok. Igen a telefonon működik a kártya, pedig az elmúlt 2 hétben volt rajta 4-5 gyári vissza állítás és minden alkalommal a telefonon tudtam a kártyát regisztrálni. A telefon HR utána mindig az órát is újra kellett párosítani a telefonnal. Most beszéltem velük telefonon azt mondták pár nap múlva vissza hívnak. Valami hiba jegyzőkönyvet vett föl a csóka. Eddig értem a bankkal.
-
-
válasz
Badboys
üzenetére
Én is CIB-es vagyok és nem volt problémám.
Alap (fehér) VISA bankkártyám van, de elötte sem volt gondom.
Több órához is használtam az évek során, nem volt gondom vele.A CIB es emberke biztos valami szaki lehet, ha így megmondja a frankót az órával kapcsolatban.

Gondolom ezt megnézted már: [link]
SMS-t sem küldött a bank regisztrálás közben?
Ha az órával lenne baj, attól még hozzá tudnád adni, max nem működne esetleges NFC hiba miatt.
Irtad, hogy kártyacsere elött jól működött, csak utána már nem ezért is szinte biztos vagyok, hogy banki oldalon lesz a baj.
Telefonnal tudsz fizetni ugyanazzal a kártyával? -
Atish19
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Google alkalmazás. Jobb felül ott lesz a profilod arra katt. Google fiók kezelése. Biztonság és bejelentkezés. Ott legörgetsz és ott lesznek a saját eszközök. Távolítsd el. Ezután az órán beállítások, google, google fiók és fiók eltávolítása ha még ott van. Majd factory reset. Én így próbálkoznék.
-
Badboys
őstag
Ma megint voltam banknál teljesen patt a helyzet. A Googl a bankra mutogat a bank meg ma arra jutott, hogy az órával van a gond, nem továbbítja az azonosítási kérelmet a bank felé. A hétvégén 4 egymástól független kártyát sem sikerült az órára regisztrálni. Nagy kérés lenne, ha valaki megpróbálná újra regisztrálni a kártyáját az órára? Tudom nem jó ötlet ilyet kérni, de hátha valaki lenne olyan szíves és megtenné. Már elgondolkodtam egy másik óra vásárlásán, de egyenlőre még kivárok. Próbáltam a samunál, hogy be számoltatom elő számítások szerint 10600 ft lenne a beszámolás. Na akkor inkább a kukára kiteszem. Az a gondom ezzel, hogy 10 db szíjat vásároltam a zöme új. Vettem keretes kijelző védőt az is 2-3 db van. A jelenlegi samu órák nem tetszenek. Tegnap délután már ott voltam az Euronicsnál, hogy veszek egy Huawei GT6 Prot. Mondom, ha fizetni nem tudok az órával akkor már mindegy. A párom mondta menjünk be és vegyem meg. Nem vág a földhöz. Még várok hátha történik valami csoda.
-
Morph33
tag
válasz
Technoman
üzenetére
Ez a kártyatermináltól függ, a régi, nem érintőképernyős terminálokon nekem eddig nem sikerült fizetnem, az újabb, érintőképernyős terminálokon meg már egy párszor igen. A céges éttermünkben az előbbi van, ott nem műxik pl. de pizzafutároknál már sokszor működött, az mind a fehér, érintőképernyős terminál volt.
-
Lajmund
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
Google walletba én most vittem fel a kártyát a szépkàrtya alkalmazásba talált adatok alapján. Ott is a Google walletba irányít. Amúgy mennyire idétlen az otp hogy a szálláshely van meg aktív magyarok. És a szállás lett a vegyes mindenes nincs külön neve. 😃 Gondolom szerencsétlen a fejlesztés mint mindenhol ahol ezek a patkányok átvették a bizniszt és emiatt vannak anomáliák és lesznek is a fizetésnél. Akkor lesz jó amikor a több 10 ezres fizetésnél fogjátok egymást nézni az eladóval miközben áll a sor mögötted hogy most akkor mi legyen. Tipikus, ahova ezek beteszik a lábukat elszarodik minden. Habàr az otp talán régen is ilyen okádék volt elmondások szerint. Nem tudom nekem csak a szép miatt van. Plusz milyen jó hogy màr az is többet adozik mint régebben mivel a maffiának kell a plusz bevètel. Remélem jövőre eltakarodnak ezek az élősködök.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
Pedig semmi extrát nem csináltam! A szép kártya virtuális (nem fizikai) kártyát felvittem walletbe! Pontosan ugyanaz az menete mintha egy bankkártyát raknál alá! Nekem működik telefonon és órán is! Tegnap például a Coopban fizettem vele élelmiszert, mármint óra-szép kombóval!
-
Technoman
őstag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Gratula, azt hogy csináltad?
Nekem még telóval (S23+ és S25 Ultrával) sem müxik a SZÉP fizetés, nemhogy órával. Több helyen is kipróbáltam. Tegnap egy étteremben szerettem volna fizetni telóval, a pincér mondta, hogy már többen is próbálták, de még senkinek sem jött össze. -
qltsar
veterán
wadb pm uninstall-on kivul van mas mod a Gemini tiltasara az oran?
Regen a Google Assistant-ot siman "eltavolitottam", de a Gemini folyamatosan visszamaszik.
Ha "letorlom", utana PlayStore az oran visszarakja.
Benezek valamit?

-
Lajmund
őstag
Elvileg a szépkártyával is lehet digitálisan fizetni. Valaki már felhergelte órára?
-
Badboys
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
Igen Walletot. A régi kártyával nem volt semmi gond éveken keresztül használtam. Azt nem tudom mert az órán semmi sincs. A Wallet app gond nélkül felmegy az órára. A kártyák meg nem legyen az bármilyen. Minden alkalommal ez fogad próbálkozásnál. Ma átnéztem a Gogl playt a walletot semmi rendellenességet nem találtam mindenütt az aktuális két kártya van. Érdekes mert a telefonon is tegnap e miatt gyári vissza állítás csináltam 2 szer is. A telefonra minden gond nélkül regisztráltam a kártyákat és fizettem is velük.Soha nem állítok vissza semmit mentésből. Inkább szórakozok órákig.
-
Badboys
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Whipe és teljes újra indítás tegnap 5 alkalommal.
-
PeteePeti
őstag
A fórumtárs megjelölte a forrást is! Ott világosan levan írva, hogy egyenlőre dél-kóreában jelent meg a stabil verzió! És hamarosan várható a bevezetése a többi régióban is!
A Watch7 esetében ez azt jelentette, hogy a koreai bevezető után másfél héttel jött meg az EUX verzióra is!
Szóval ha már kinn van náluk az azt jelenti, hogy hamarosan Európába is megérkezik a frissítés!
Szóval türelem, mert jövő héten talán már jelez is az óra, hogy frissítés érkezett!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Capella
üzenetére
"Miután hivatalosan is kijött és már mindenki frissített felesleges szólni, mert már késő, ezért gondoltam szólok előre."
A mondat úgy értelmezendő, ha azután szólt volna, hogy hivatalosan is kijött Magyarországon, akkor már teljesen feleslegesen szól, ezért szólt inkább előre.
-
Capella
senior tag
Nem jött ki még a XEH Watch6 Classicra sem OTA-n, BT-s.
Ma néztem.
A hír arról volt, hogy Koreában már megjelent. Semmi több, vagy én nem találkoztam vele.
Nem igazán értem a fórumtárs vehemenciáját a "mindenki frissített" szöveggel. Legfeljebb Koreában.
Vagy Watch8-at, de ez a Watch6 topic, és arra is kérdeztél rá. -
sub71
senior tag
válasz
rstwingo
üzenetére
"Miután hivatalosan is kijött és már mindenki frissített felesleges szólni, mert már késő, ezért gondoltam szólok előre."
Ennek a mondatnak melyik részét nem lehet értelmezni??? Azért szólok most, mielőtt hivatalosan is megjelenik a mi régiónkban, mert miután már megjelent és mindenki telepítette, akkor már késő lesz szólni..... -
sub71
senior tag
Most hírtelen nem tudom eldönteni, hogy a szmájli a hozzászólásodban az érdeklődés, cinizmus, esetleg szarkazmus jele. Szeretném azt feltételezni, hogy valós érdeklődés áll mögötte. Szóval: Miután hivatalosan is kijött és már mindenki frissített felesleges szólni, mert már késő, ezért gondoltam szólok előre. Többet nem teszem ígérem
-
sub71
senior tag
Aki nem Samsung telefont használ az órához, és ezért a Dante63 által moddolt SHM appot használja, az NE frissítsen OneUI8-ra.
-
Technoman
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Én kicsit régebben, cca másfél hónapja voltam kénytelen a bankkártyáimat cserélni.
Újrafelrakás után simán működnek. Ma is nfizettem velük.
Ötleteim:
Mit használsz, Google Wallet-ot?
Ha a régi kártyád fizetősre be volt állítva a Google Pay-ben, törölted?
Kártyád utolsó négy száma megegyezik az órán látottakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor nem kapcsol ki..

És tessék már itt is van!

Nekem még telóval (S23+ és S25 Ultrával) sem müxik a SZÉP fizetés, nemhogy órával. Több helyen is kipróbáltam. Tegnap egy étteremben szerettem volna fizetni telóval, a pincér mondta, hogy már többen is próbálták, de még senkinek sem jött össze.