Hirdetés
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz foxymaci #45764 üzenetére
Osztom Kalandor kolléga véleményét !
"Az nem Apple cucc " /ez itt a lényeg.../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz foxymaci #49460 üzenetére
Hát jah...
Eközben megérkezett a Samsung Galaxy Tab S 10.5
Valaki kereste ezeket is ez is kapható,csak a link nem működik.
Samsung Galaxy Tab 4 LTE 8" és 10.1"[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz foxymaci #49484 üzenetére
Majdnem 2 hónapja ilyen a bingó szerda... 3-4 telefont válrogatnak, de ugyan annyiba kerülnek 2 hónapja, függetlenül a szerdai ajánlattól...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz foxymaci #49460 üzenetére
Office Depotnál 76, ingyenes postával.
Igaz nem tudom milyen garival. -
djculture
félisten
-
veterán
-
Peetey91
senior tag
válasz foxymaci #53607 üzenetére
Ez jo hir! Bementem ma egy Telekomba elintezni, huzta az ugyintezo no a szajat, hogy dominora valtanek, majd egy "bocs, de pont a te telefonodba valo sim kartyank nincs, penteken lesz, vagy nezz be masik uzletbe" mondattal megoldottnak tekintette az ugyet. Ki tud akasztani ez a szemelyes ugyintezes...
-
313313
addikt
válasz foxymaci #53863 üzenetére
Egyébként mikor t-pontban fizettem csekket, (mozaik xs+családbarát=4.400ft körül) ügyintéző látta milyen díjcsomagom van és mindig szóvá tette, hogy miért nem váltok feljebb eggyel ha a kisebbet túlbeszélem, holott azt se, csak volt egy plusz szolgáltatásom aktiválva...
De ne csodálkozzunk addig semmin, még az ügyintéző jutalékot kap a szerződések kötések és telefoneladások után...Szerk.: kali:csak tudod még a csapból is az csöpög, hogy 0ft-ért telefont, közben meg csak a kezdője 0ft és előfizetés ami mellé van igen borsos és ezt nem magyarázzák el az egyszerű halandónak, hanem csak tolják az orra alá a papírt aláírni, az ügyfél meg semmi nem sejt, addig nem nagyon kellene csak az előfizetőt hibáztatni...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz foxymaci #68296 üzenetére
Ezek szerint, elfelejtették, hogy eleve akciós...
Mert ugye a Core Prime akciós árából veszik le a 20%-ot, a fejhallgatónál, meg az eredetibőlHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
szezso15
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz foxymaci #93169 üzenetére
Ha nincs alkatrész, nem javítható, pont volt nekem is lg leon, kaptam csereutalványt, választhattam mást is drágábbat is, az ár a vásárláskori érték, amitől vehetsz olcsóbbat is vagy drágábbat, ráfizetéssel. Más márkát is Arra figyelj, hogy a vásárláskori ár az alap, nem a legutolsó ismert ár, ezt törvény írja elő.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest