Hirdetés
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Jut eszembe, elfelejtettem megírni, hogy mivel lettünk okosabbak a rendőrségen pénteken. Elkísértem apámat, mert egyrészt jobban ismerem a technikai részleteket, másrészt az én telefonomon voltak még képek, amiket átküldtem a nyomozónak, harmadrészt ellensúlya is voltam apámnak, amikor elkezdett hőbörögni, ha neki nem tetsző dolgot hallott.

Szereztek a rendőrök egy videót, amit a vasútállomással szemben lévő büfés készített a telefonjával. Sajnos maga a rongálás nincs benne, mert csak azután indult a felvétel, de az elkövető, illetve a Transit rendszáma, amivel érkeztek, jól látszik. Sikerült is utolérniük a furgon Magyarországon élő, magyar állampolgárságú tulaját, aki erdélyi, csak román állampolgársággal rendelkező type c-ket cipelt valahova Ausztriába. A mese szerint munkát akartak vállalni, de a 4 fős csapatnak csupán a felét vették fel, úgyhogy bánatukban jól berúgtak. Persze a másik 2-t vissza kellett juttatni Erdélybe, és kitalálták, hogy vonatra pattannak itt Óváron, mert Ausztriába is vissza kellett mennie annak a 2-nek, ekkor álltak be az ott parkoló Ypsilon mellé. És most jön a homlokra csapós rész: a felvételen látható félmeztelen egyén a vallomása szerint ördögöt látott, azzal harcolt, ennek következtében keletkeztek a sérülések.

Jelenlegi állításuk szerint hajlandóak megfizetni a kárt, 150k Ft lett beleírva a jegyzőkönyvbe, mivelhogy bikolor az autó, 2 adag festéket kell kikeverni.
Az is belekerült, hogy a horpadásjavító kihúzta már a nagyját, de a sérülés előtti állapot teljes visszaállításhoz komolyabb karosszériamunkára van szükség. Persze ennél jobban nem akarjuk megcsináltatni, felesleges, de valamivel meg kell indokolni a kárigényt. Ja, meg az "avultatás", fényezve már kevesebbet ér a használt piacon az autó.Egyelőre ennyi, várakozunk tovább.
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem félreértesz.
80 km chill=8.2
80 km chill+8km Audi kergetes=9.2Azon a 8 km-en kb 20 literes fogyasztás volt, a matek szerint. Ha nem 8 km volt, hanem csak 7, akkor még sokkal rosszabb. Tehát az a 8 km plusz egy liter üzemanyag volt csak a szórakozás miatt.
55 literes a tankom, soha nem sikerült megfordulni vele Budapest Szombathelynél nagyobb távon.
De pl Szombathely München, ott kirándulás az megvolt egy tankkal, meg vissza még maradt is benne német benzin Székesfehérvárig.
-
rendeltem Allegro-ról hátsó TYC lámpákat
tudom, hogy nem egy csúcsminőség, de annyit szerintetek elvárhatok, hogy ugyanolyanok legyenek?

A bal oldali korrekt, semmi bajom nincs vele:

de a jobb oldalinál, pont a fehér részen van valami folytonossági hiba:

Bekarikáztam itt: [kép]
hátulról fotózva [kép] [kép]szerintetek felesleges vernyákolás, vagy nyugodtan kérhetek cserét?
az a baj, ránézek, és egyből arra ugrik a szemem: [kép]
-
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nálam 160 körül már megy a reklamálás, ma is egy M3 (G80) mellett elsuhantam, majd becsatlakozott, jött velem végig Balatonról M0-ásig de szívesen odapörköltem volna mikor akad le, előzni nem akart, gondolom élvezte, hogy más letúrja a belsőt neki, pedig még maradt egy bő 20%-om amit el lehetett volna “égetni”.
25 kWh/100 mai fogyi 190 km-en. Lementünk egyet akarattyai strandra csúszkálni, ha már jól befagyott a Balaton. -
6030D
addikt
Ha a hókotró csak sót szór, de villog a sárga lámpa a tetején, akkor sem szabad megelőzni?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
mondjuk az azert nem egy nagy tank....bar az osszkerek miatt biztos kisebb
anno a sarga digoverdaval megkarcoltuk a 265-t, ott mar igencsak kerte volna 6.-t, de nem volt, csak 5 fokozata
az ablaktorlok mar fuggolegesen alltak
vagy egy dizel C510-s egysege kellett volna bele, de -akkor- nem tudtuk mit kene keresni
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
A vicc, hogy van reszecskeszamlalo gepuk is de nem hasznaljak.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Bodensee-től indultunk haza ( 180km ) ¾ tank benzinnel, mondtam a csajnak, lehet nem lesz elég a benya. Kiröhögött.
Nem lett elég.

-
szebe
addikt
Leverettem gyors egy ezresből a moslékot a kocsiról, amíg jó idő van. Áruházak parkolóioban lévő mosóknál km-es sor, a "szokásos" helyemen (kis magánkút, lidli mellett) meg várakozás nélkül gurultam be az üresedő helyre.
-
-
szőröscica
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Ez az 1.1-es twingo vagy melyik?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem vész az enyém 130 kornyeken eszik annyit.
-
norbert1998
nagyúr
80 km kényelmes gurulas autópályán, átlag fogyasztás 8.2. Korlátlan szakasz és egy wild A5 megjelenik 200-zal. További 8 km általam is bőven 200 környékén. Átlag fogyasztás 9.4.
Tehát +10% távolság és több mint egy literrel feljebb ment az átlag.
Drága dolog csapatni ha sok lovat kell etetni
De jó vót azért
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jo szandekkal tette, de jogosan nem hagytak tovabb csinalni. Elfekezi magat es elcsap egy jarokelot azt menten amputalja 2 labat ezzel a gepezettel. Kicsit carmageddon feeling…
-
A dorogiak ünnepelték, a rendőrök viszont megbírságolták Pétert, mert hókotróvá alakította az Opeljét(telex cikk)
Anti beszélt a sráccal, aki ügyesen megvalósította hótoló Corsikát. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Én imádtam a Z4-et ültetve, de a nagy faluba minden volt csak nem élvezet közlekedni, pláne ha dugó volt és erre arra kellett menni. Olaszországban volt olyan, nem tudtam felmenni az egyetlen parkolóház emeletére, lent nem volt hely, szerencsére a bérelt lakás tulaj beengedett a saját háza udvarára
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
Annak nem ismerem sem az előéletét, sem az előző tulaját.
Arról nem beszélve:
új gátlók
új bakok
új szíjtárcsák
új PCV és turbó csövezés
új tető
Szóval a tavalyi év szép mérleggel lett zárva, ehhez képest a full alu beltérhez még a tükrök már igazán "apróságok". Menő lenne az a 4.2 de az elmúlt lassan egy év energiája és élményei miatt nope.
Nagyon megszerettük ezt az autót. Tudom ahogy azt is többször végig jártuk szerintem amott ezt a témát...
De nem tudom neked azt mondani, hogy nem mocorog a kisördög a vállaimon. Ne feledd a Golf3 és anno még a Jazz is le volt ültetve jócskán. Az elmúlt ~4k kilóméteren konkrétan vagy kirándult az autó vagy nagy ritkán a Fót - Záhony - XVIII ker triót tolta ugyan azokon az utakon. Akkora meglepim talán nem lenne sehol 2-3 ujjnyi magasság veszteséggel. Meglátjuk még... de nem tudom garantálni nyáron nem lesz az egyik topik talin hirtelen lentebb a bodé.
-
rbalint88
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem vitatom az optikai javulast, csak szamolni kell a kockazatokkal es mellekhatasokkal. Been there, done that 🤗
Az extrak osszevasarlasanal amugy lehet olcsobb lenne venned egy fullos S4-et
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Viktorral vitatkozz erről a kérdésről, én addigra kiléptem a *csába és köszöntem nektek a részvételt.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Én is lemaradtam de ez szerintem egy fasza megoldás, hajrá.
-
tasiadam
veterán
Ez melyikotok volt?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
6030D
üzenetére
Kívülről még a dísztárcsákat sem veszem le. Persze, hogy 15"-os kerekek vannak, az újon meg a téli, nyári is 16"...
Motortérben akkut cserélek csak, meg a jó kis VAG-konszernes tölcséres sapka is ráment az ablakmosó betöltőnyílására.
A beltérben a sofőrülésben készült fotó, elsősorban az óraállásról, meg bepipált pár extrát. -
Micsurin
nagyúr
Én is mert ugye talált emberünk kereszt cikkszámra KYB-et!

Aztán a régieket elvittem Dunakeszin Lindorékhoz, azzal számolj csak kiszerelt cuccot vállalnak. (Motorhoz már volt velük dolgom szóval volt bizadalmam is, az azóta is tart pedig lassan 5 éve és 35 ezer kilométere h szétszedték.)
Mondom én marad a gumi es jöhet akkor egy kis csüccs.

Amúgy is kezdek úriasodni, hóban 1x volt kivíve mert nem volt opció. Városba beszaladni ha opció akkor Astra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy jó nagy ökörség, az M2-n volt még egy, mi Vác előtt értük utol a sort, a völgyben látszott, hogy kb 2 km kocsisor követte.