-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz gergo5991 #332952 üzenetére
chatgpt a kövi terméket ajánlotta:
[link]
ilyen hatást az autómosó által kínált bevonattal is elérhetek, de többet árt mint segít.
a videóban 1:00 nál megállítva a képet a bal oldalt nincs felület kezelve, a jobb oldal pedig igen.
A bal oldalt simán lefolyik a víz, míg a jobb oldalt apró pöttyökben ott marad. EZ kb ellenkező annak amit várna az ember.
Arról nem is beszélve, hogy autómosóban mikor felvittem a programmal ezt a felületkezelést, alig bírtam kiváráni, hogy múljon el, mert az ablaktörlés katasztrófa volt vele. Össze-vissza párásodott, majszolódott esőben az üveg. -
gergo5991
őstag
tudtok ajánlani valami cuccost visszapillantóra meg az oldalsó üvegekre ami vízlepergető hatással bír, vagy valami megoldást a víz ellen?
városban nincs meg az a folyamatos menetszél ami levinné a vizet, állandóan esik, havazik, sötétben jövök megyek a sok fény miatt meg lóf. nem látok bennük. csak a vízcseppeket..[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Becsodolt a varta?
Még mindig másodrangú állampolgár
-
cOxeR
Ármester
válasz brumi1024 #332908 üzenetére
Ez gonosz volt de ja manapság 1x16A azért nagyon karcsú, egy Sütő/főzőlap is ha egyszerre megy be tud elég sokat durrantani.
rbalint88
Ja garázsba van annyi, bőven elég amúgy. 20 kWh simán belemegy egy este, az 100km, nem mindennap megy ennyit mindenki ergo egyik nap lesz mondjuk 60%-on következő napon 75-80 és mar meg is vagy, szépen vissza lehet hozni pár nap alatt ha elfogy teszem azt egy 60 kWh-s autó.[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz ArthurShelby #332933 üzenetére
Helyesbítek, 2 eszköz is hozzá van adva.
És igen ki tudom választani mihez akarok csatlakozni.
Ilyenkor ugye a fejegység csak megjelenít, annak semmilyen részét nem használom, szóval csak annyi kell, hogy a CP-t kirakja.
Ilyesmi képpel indít:
És akkor jobb oldalon megjelennek az eszközök.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Emunem #332940 üzenetére
OT-s korú amúgy.. a szaladgálósom lassan de biztosan pusztuló állagú vezetőülését készülök jobb állagúra cserélni. A haver talált egyet a műhelyében ugyanezzel a fajta kárpittal, így elhoztam tőle fillérekért, kap egy alapos rendbetételt, újraszivacsozást kárpitjavítást, és ha kész akkor cserélem. kárpitos szétkapta, én meg hazahoztam a vázat használhatóvá tenni.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #332936 üzenetére
az szép... Milyen autó van most terítéken, OT-s korú?
"... hát persze ..."
-
rbalint88
addikt
válasz macilaci78 #332928 üzenetére
Nalunk ennel bonyolultabb. 2011-ben lett levive az aram, akkor meg a lakashoz is csak 1x25A volt es naggggyon tavolinak tunt a villanyautozas
Alapvetoen helyi csapasmerohoz boven eleg ez, 10 ora alatt tolti fel 0-rol teljesen a nagyobb akkus eGolfot (36kwh), azzal van 150-250km hatotavod. Nyilvan valami nagyobb akkus gephez csucskos lenne ez a toltesi teljesitmeny.
De legrosszabb esetben vezetek elvag, teljesen uj villanyora 3x32A-rel kiepit, van ra lehetoseg.
[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz MasterMark #332931 üzenetére
Legalábbis jobb mint a kiinduló állapot Tákolta már valaki ezt korábban, ahhoz képest meg pláne.
a másik sarkában meg volt egy beleszakadt csavar, de nem kiszedte a jóember. hanem úgyhagyta és ráhegesztette az üléssínt a vázra..
Miután leszedtem, 3 perc volt kiszedni a beleszakadt csavart..Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Engedély nélkül használta az autópályát, több száz millió forintos bírságot kapott az autókereskedő [link]
"autókereskedő cég egy év alatt ötezerszer használta jogosulatlanul az autópályát, aminek következtében 300 millió forintos pótdíjtartozást halmozott fel"
⭐ Stella
-
ArthurShelby
addikt
válasz szabonagyur #332932 üzenetére
Hogy van egyszerre 2-re kapcsolódva? Tudsz váltani a CP felületen, hogy melyik telefon?
Bár gondolom ezt a kocsi fejegységének is kell tudnia, hogy egyszerre 2.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
szabonagyur
félisten
válasz ArthurShelby #332923 üzenetére
Nekem Scrossnal a Carlinkit 4 van talan, 2 iPhone van hozza kapcsolva es megy.
-
MasterMark
titán
-
macilaci78
nagyúr
válasz rbalint88 #332912 üzenetére
Nekem is 1×16A megy a beálló melletti tárolóhoz, de a kábel elbírja a 3×32A-t is.Úgy voltam vele, hogy a réz és a munkadíj sosem lesz olcsóbb, az a +2 szál már nem akkora plusz költség egy füst alatt behúzva, mint külön ezért kijönni.
Főleg, hogy a villanyóra alá kellett betenni egy plusz szekrény és plombát kellett bontani hozzá.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tototos
őstag
De neked nincs Priusod
Amúgy ha PHEV talán a VW csoport hibridjei egész jók ezen a téren. Én a Priust akkor fogom szerintem cserélni ha lesz pénzem egy Teslára. Alig autópályázunk így nem jön ki teljesítmény hiány(130-t simán tartja itthon), ha meg cserélek akkor meg olyanra ami hátbaver ha padlót nyomok[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #332923 üzenetére
Nálunk a Superb-nél a legutóbb csatlakoztatottat kezeli "fő" telóként.
#nincsbennetarcsi
-
ArthurShelby
addikt
Vezetéknélküli AA-nál és CP-nél mi a tapasztalat, ha több telefon is van? Melyik csatlakozik?
Vezetékesnél egyszerű, az, amelyiket rádugod (az iphone egyébként háklisabb a jó kábelre). A fejegység egyszerre tud több bluetooth-t is kezelni.
Ráadasul én a golfnál egy carlinkit 5.0-val nyomulok (másik nevén 2air), és nem tudok rá Iphone-nal csatlakozni (nem is látja azt a bluetooth-t).
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
tototos
őstag
5 éve Priussal járok nekem már az 5.5 is sok
Asszony jár vele napi 45kmt így kb az összes olcsóbb tipus lemerulne. Tölteni nem tudjuk csak nyilvanos helyen. Szóval nekünk egy nagy hatotavu elektromos érné meg vagy ugye a Prius ami a nagyobb akksinak köszönhetően többet tud tárolni a visszatermelt energiából.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tototos #332911 üzenetére
Phev-et is lehet sima hibrid módban használni mint a Priust?
Elméletileg tudnám otthon tölteni és nem lenne hatótáv para mint egy sima elektricskával. De ha azt mondod, hogy sz*r, akkor elengedem. Csak tájékozódok. Jelenleg van egy Jazz helyben járkálásra meg ott az Impreza ha messzebbre kell menni. A kettőt meg kitudnám váltani egy PHEV-el akár a későbbiekben...#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tototos #332909 üzenetére
Sok pénzem sosem lesz és ha lenne sem költenék erre túl sokat. A phev azért kéne mert pl a telken nem tudok tölteni így kéne az érdemi hatótáv, viszont ha csak helyben mocorgok nem kéne a benzinmotort nyektetni. Mondjuk a V06 D6 az valid annak még értelmes AWD rendszere is van, tehát még akár télen is használható számomra.
#nincsbennetarcsi
-
tototos
őstag
-
Blindmouse_
aktív tag
Nem unatkoztam a napokban. Hát szép az nagyon nem lett, de masszívabb a kiindulási állapothoz képest, még belepróbálom a kocsiba mielőtt visszaviszem a kárpitosnak.. úgyis többcenti szivacsréteg meg kárpit lesz rajta, senki se fogja látni hogy nem dolgoztam síkig el az összes varratot.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
rbalint88
addikt
válasz brumi1024 #332901 üzenetére
Oke, de ha csak 1x16A van, mint nalunk is, akkor egy ejszaka alatt nem is toltodik vissza egy nagy akku maxra Szoval ha bele is fer a hatotavba, akkpr is csak akkor, ha vissza tudja tolteni.
Meg ha rohanos a munka, akkor eseti alkalommal se fer bele a gyorsan megallok tolteni 20-30 percet (persze ha mukodik a tolto). Idovel fog ehhez alkalmazkodni minden, meg remelhetoleg a toltok stabilitasa is javul, aztan nem lesz gond ez se.
Hozzateszem reszben villanyautoskent (nalunk egyebkent gyakorlatilag 100%-ban eleg lenne a villany a hasznalati szokasainkhoz) is azt mondom, hogy jelenleg meg nem tud 100%-os kivalto lenni, de tenyleg tobbeknek lenne megfelelo, mint ahanyan valtanak. -
brumi1024
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen egeret válasszak?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen légkondit a lakásba?
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Ukrajnai háború