- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám leejtette a telefonját LG Leon volt rá biztosítás be is jelentette holnap elviszik, mire lehet számítani ha nem javítják felajánlanak valamit a telekom készletéből ?
Gondolom szó se lehet róla hogy ráfizetek egy jobbért ?Előre is köszi!
Attila
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
Hali!
Hülyének fogok tűnni de akkor most nekem van egy Next S díjcsomagom ami 1gb netet illetve hálón belül korlátlan hálón kívül 150 perc. Jövőhéten megyek ki Angliába akkor ha onnan telefonálok akkor 30 ast ingyen 20/70 150 perc erejéig ingyen és 1gb netet elhasználhatom ott is ?
-
foxymaci
senior tag
válasz Soulfly842 #72463 üzenetére
Akkor engem átbsztak mert nekem azt mondták meg az aszf et is elküldték hogy már nem az árat nézik hanem a hardverazonosságot mert így nekem is p8lite járt volna .....
-
foxymaci
senior tag
Vízbe ejtettem a telómat, ez a futáros 15 napos menet játszik vagy van valami gyorsabb módja is ennek ?
-
foxymaci
senior tag
válasz Soulfly842 #70835 üzenetére
a leírást még átnézhetnék, mert van egy két fura mondat.
-
foxymaci
senior tag
Ha már webes felület elég vicces arra hivatkozni hogy azért rossz most az oldal mert nagy az érdeklődés az újévi akció iránt......
-
foxymaci
senior tag
Hajdúszoboszló halott hálózat
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
Másnak nincs gondja az e-számlával? irreális összeget mutat amit be kellenne fizetni, és nem is tudom letöltetni mert nincs fent, csak annyi hogy fizetnem kellenne, míg édesanyámé rendben mutatja és le is tölthetö.
-
foxymaci
senior tag
válasz Ateszpapa #69572 üzenetére
Hát akkor mostmár lehet menni egynapi hideg élelemmel ha el akarsz intézni valamit.
Én értem hogy spórolás van meg intézd a dolgaidat otthonról online mert az kényelmes mind a két félnek, de amíg ilyen használhatatlan a webes részlegük addig csak minket szivatnak ezekkel a megszorításokkal...._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
Kupon problémára válasz:
Mi is észleltük a problémát, elnézésedet kérjük a hibáért, kollégáink már dolgoznak az elhárításán. Javasoljuk, próbáld meg pár napon elteltével ismét! Türelmedet és megértésedet köszönjük! ^Szilvi_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
Más se tud beváltani kupont a T oldalán ?? eltűnt nekem ez a lehetőség.....
-
foxymaci
senior tag
válasz simii16 #67830 üzenetére
A papírodon feketén fehéren le van írva hogy nem törötten adtad le a készüléked szóval ez elég bizonyíték én a helyedben visszamennék és kérném az üzletvezetőt (ha a vőrös hajú nő van még akkor az korrekt jó fej) elmeséled a sztorit papírt megmutatod és elmondod ha most sem történik pozitív változás az ügyben mész a fogyasztóvédelemhez, elég eggyértelmű hogy ők hibáztak.... Ne hagyd magad
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz tomy86 #67627 üzenetére
Ami az otthoniba van az valami tragédia egy hónapon belül két lejáratú számlák állandó jelleggel,abszolult követhetetlen, online felületre még mindig nem tudok belépni... Volt olyan amikor véletlenül korlátoztak ebben az évben már kétszer és emiatt nem adtak részletre tv-t de a hűséghosszabítást elinditották meg hasonlók......
Hogy hogy nem kapott még a T emaitt egy nagyobb kaliberű bírságot?[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
másnak se meggy gördülékenyen a weboldal ?
-
foxymaci
senior tag
https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+mini+hangfal--MD-1C-BK?1
Nokia mini hangfal 1990 ft most ,és beváltható rá a kupon szóval így 0 ft-ba kerül_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
válasz tothferenc #65884 üzenetére
Nekem mastercardos appal 1,5 hétbe került mire könyvelte a drága telekom
-
foxymaci
senior tag
-
foxymaci
senior tag
válasz gyuribácsi88 #64997 üzenetére
De az a hangszóró így ajándék
-
foxymaci
senior tag
-
foxymaci
senior tag
Jééé már megint nem működik a weboldal ..... tartozékokat akartam volna lesni ..
-
foxymaci
senior tag
Ma voltam átvenni a nokia luna fülest és ott is panaszkodtak hogy nem tudja most a webshopba rögzíteni hogy fizettem mert nem megy a rendszer már megint..... aztán kaptam egy papírt számlaszerűséget és mondta hogyha baj lenne azzal tudom igazolni hogy fizettem
-
foxymaci
senior tag
válasz lugosi #56503 üzenetére
Nem égetés a vodába is van megjelent hasonló.... én dolgoztam így nekik és rengeteg terhet levettünk a szervizesekről mert adat átmásolás vagy első androidos telefon kor sok mindent tudtunk segíteni az embereknek amit írtál az elég fura nem is értem miért csinálta bár már lehet nincs olyan tréning mint annó volt én szerettem csinálni és sok embernek tudtam segíteni mert sokan feleslegesen leterhelték a szervizeseket vagy telót kiválasztani és már egy konkrét elképzeléssel ment oda megvenni nem gondolnám tényleg êgetésnek vagy cikinek..... diákmunkának aki jobban ért a telóhoz mint ott egy két ember meg szerintem tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz 313313 #53868 üzenetére
Nekem is ez volt belőve ami neked ezért suhantam át Likeba hogy kicsit spóroljak vele de nekem is mindig megjegyezték jajj milyen sok a számlám hát menjek át ide oda sokkal jobban megéri meg ha telefont veszek majd később mellé esetleg részletre az is kevesebbe kerül mert nem kell kezdőrészletet fizetni
-
foxymaci
senior tag
-
foxymaci
senior tag
válasz ShadowX #53859 üzenetére
Megerősítem rám is rám akarták erőszakolni a Next díjcsomagot mondtam nekem Like kell 10perc múlva belenyugodott és stílusváltás történt nagyon bukó lett a kedves hölgy ezért bosszúbol automatikusan kapcsolt nekem egy készülékbiztosítást is ..... Rosszul esett neki biztos hogy előfizetést kötök nála... Meg karcos volt a telefon hátlapja amit kihozott nekem ezért kértem másikat de nem akart hozni leordította a fejem hogy akkor neki ki kell bontania egy másikat mit képzelek magamról hogy egy kis hibáért válogatok..... Rájöttem hogy a nem hivatalos T-pontba alapvető követelmény a bunkóság.....
-
foxymaci
senior tag
válasz szabogabor10 #53625 üzenetére
40 perc 1430 és az ötödik ember akihez kapcsoltak megoldotta
-
foxymaci
senior tag
Debrecen mobilnet csak nálam rossz?
-
foxymaci
senior tag
válasz Peetey91 #53602 üzenetére
Szia én is most intéztem el ezt csak annyit tennék hozzá hogy lementem dominoba és 1 hét múlva már az online oldal engedte hogy likeba átváltsam magam de mivel nem tudtam készüléket hozzácsapni ezért bementem egy nem hivatalos T-pontba és csak annyit mondtam hogy szeretnék dominóbol likeba menni és simán átraktak szóval nekem nem kellett megvárni a 30 napot
-
foxymaci
senior tag
válasz rayoliviero #51201 üzenetére
De jól gondolod már hosszabíthatsz ha szeretnél
-
foxymaci
senior tag
A mai Bingo szerdai ajánlattal már meg sem próbált akciót csinálni a T.... nokia lumia 530 35990ft ért pont annyiba kerül mint tegnap vagy tegnap előtt...
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz MaxxDamage #45763 üzenetére
Nekem nem inditottak ujra 3 éve amikor kicsereltek a vairy text 2-sem egy move by t-re.....azt mondta bent a ficko hogy ez a T-nel nem igy van.... Furcsallotam is
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos fejegységek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.