- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
26.3=lagtenger
Jobb nem lesz...csak sza.abb.
(U2) -
válasz
Rage47
üzenetére
Egyszer utánanéztem más okból, az alapján: gyenge gps jel, egyenletes séta, megállások, kitérők nélkül egyenletesen azonos tempóban. Ezeket összeadja és ez alapján eldönti hogy bent vagy kint sétálsz. Szerintem a legdöntőbb faktor a gps jel lehetett, de könnyen lehet, hogy tévedek. Pl esetleg magas házak között, belvárosban?
-

Utcan sétálva vajon miből szűrte le, hogy beltéri sétát csinalok?
-
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Ilyen volt nekem is, legutóbb valami adatvédelmi EULA változást kellett leokéznom. Annyi a lényeg, hogy, ha a Beállításokban adod meg a jelszavad, okézol le bármit, az nem adathalász kísérlet, szóval azoktól annyira nem kell tartani, szemben az olyan esetekkel, amikor mondjuk egy nem gyári watch face vagy web pop-up kéri az AppleID jelszavad.
-
Sordoran
addikt
Be vagyok jelentkezve, de alatta írja hogy "Update Apple Account settings". Erre rámegyek kiírja hogy jelentkezzek be újra néhány funkció használatához. Elsőre elkezdett karikázni és nem ment tovább. Settings appot bezárva, újra indítva megint rámentem, és akkor a jelszó beírása nélkül végigpörgött és eltűnt az üzenet. Nem tudom mi volt ez, mióta AW-m van nem volt ilyen.
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Lehet, hogy valamiért megszakadt a kapcsolat, kilépett a sessionből, nézd meg az órán a beállításoknál, hogy be vagy-e jelentkezve az Apple fiókodba: Beállításokban a legfelső menüpontban a nevedre bökve láthatod. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor jelentkezz be. Nekem is volt ilyen néhány hónapja egyébként.
-
Sordoran
addikt
Üdv! Ma reggeli érdekesség, reggelizés közben (telefon másik szobában hagyva) az óra (U2) egyszercsak kérte az Apple ID jelszavam. Okot nem írt, nem böktem semmire előtte, értelemszerűen nem álltam neki bepötyögni rajta, így kiléptem értesítésből, majd telefont megnéztem ott van-e valami jelzés. Nem volt semmi, és az óra se írta újra azóta. Sajna google nem segít, miért volt ez, folyton a passcode-ra ad találatot, a jelszóra csak azt láttam, hogy ha másik apple id-n telepített app települne órára akkor kérhet, de ilyen nincs, soha nem is volt. Van ötlet, mi lehetett ez?
-
chatran
őstag
Egész jó áron vannak most az istyle-nál az s11-esek.
Valaki használt s10 után s11-et? Tavaly pár hétig volt nálam egy s10, de nem tudtam megszokni a kisebb és valahogy pontatlanabbul működő digital crownt. Maradtam az s7-nél, tavaly még sikerült akkuárban kapnom egy újat a carecenternél. Sajnos azóta bezárt.
-
scdlsc
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem is sima 7-es van. Én egy Spigen Thin Fit tokot dobok fel rá edzés, takarítás, fesztiválozás és minden olyan tevékenység alkalmával, amikor könnyen odaverhetem valaminek. Nem egyszer koppant akkorát az óra, hogy azt hittem hiába van rajta a tok, de megúszta. 1 másodperc felpattintani és kb. 2 év után fárad el és pattan meg valahol a műanyag.
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Nekem 7-es sima órám van (nem ultra, úgy értem). Ahhoz az esetek 99%-ában nem használok tokot, de van egy tok+szíj kombinációm, amit pl. medencében használok, hogy ne ütődjön neki semminek, vagy biciklizés közben (esetleges esés miatt), vagy pár hasonló természetbeni tevékenység során. Ettől mondjuk úgy néz ki az óra, mint egy kvarc casio, ezért a mindennapokban nem használom.
-
válasz
rankesz
üzenetére
Én simán lezúztam az U2-met.
Oké, nem a titán tok tört össze, hanem az alján az érzékelők búrája az eséskori megfeszülés miatt, szóval azt ott egy bumper tok pont meg tudta volna védeni. Az U3-at ezért már tokkal használom, a karcok nem érdekelnek, de nem szeretném ezt is összetörni. 
-
Takarítani/fertőtleníteni mivel szoktátok az órát?
-
Nah meglett az óra azért komoly az S6-hoz képest. Tokot használ vki hozzá? Az előzőhöz sokáig spigen tok volt olyan 1-2 évente kellett cserélni. Most ezt néztem ki, de nem tudom mennyire lenne tőle durung?
Spigen Rugged Armor Dark Gray Apple Watch 10 46mm tok
Van vkinek tapasztalata vele?
-
AOD nelkul nem használnék mar apple watchot, annyira idegesitett korabban, hogy nem képes felébredni a kijelző.
-
Watch 10 lesz, ma holnap megyek érte majd. A régi S6 pedig meg a fiókba tarcsinak. Aod-nak semmi értelme számomra gép előtt vagyok egész nap az időt látom, csak az értesítés fizetés meg ilyenek miatt van a watch. Mikor már edzéshez nem kell Polart használnom egyből Garmin lesz mindenhez is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
INGJOKE
üzenetére
Szerintem ultra 1/2-nél baromi zavaró, hogyha átmegy a felvillant kijelzőből az AOD kijelzőbe, akkor összébb mennek az elemek (óra, komplikáció, minden). Míg Series 10-nél és Ultra 3-nál minden pixel pontosan ugyanott, ugyanúgy marad. Engem ez pl. rohadtul zavart anno S6-on, úgyhogy egyértlemű volt, hogy S10-re váltok Ultra2 helyett (akkor még nem volt 3).
-
B.i.L
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Annyi még hogy amikor megnézed/megveszed/kipróbálod jelentkezzetek be párosítsátok a telefonnal az órát,mert elképzelhető hogy kell a régi telefon amivel párosítva volt nekem már volt ilyen - szerencsére megoldottam. 3-ast cellulart adtam el,és csak így fogadta be az új telefont pedig mindent is megcsináltam.
jah hogy már túl vagy rajta
szemüvegemet nem láttátok
-
-
szebe
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Legyen rendesen kijelentkeztetve.
3-ast adtam el anno, mindent a leírás szerint csináltam, mégis elszabtam. Átvételkor hívott az eladó hogy izé. Nekem meg égett a bőr az arcomról, hogy bocs. Szóval ha nem is szándékosan, de előfordulhat, és ha a GSM boltos esetleg nem tudja utolérni az eladót, akkor szívás van. -
Használt w10-et szeretnék/fogok vásárolni. Mire érdemes figyelni azon kívül, hogy mennyire karcos/kopott és hogy milyen az aksija? Ezeket le lehet tiltatni, ha szolgáltatótól vették? Anno a 6-ost is használtam vettem, de az magánszemély volt, adott számlát meg minden szart. Most néztem GSM boltokban is. Nem nagyon szeretem ezeket az üzleteket, de időnként ott is van pár jobb ajánlat. Szóval mire figyeljek használt watch vásárlásánál?
-
B.i.L
senior tag
-
beci
őstag
Még 1 kérdés.

Trx edzés nincs az Apple watch-on? -
beci
őstag
Sziasztok.
Sajnos mióta lecseréltem a telefonom, az órám idegen nyelven beszél edzés közben.
Pedig magyar nyelvre van állítva.
Hogy tudom kikapcsolni a beszédet? Inkább ne pofázzon.
-
BeastMode
őstag
Szinten U2, nalam is vannak erintesi bugok neha, de mar csak legyintek rajuk…
-
Most az emojii küldés nem működik. Eddig működött, semmit nem változtattam.

-
Ultra 2-n nekem WatchOS 26 megjelenése óta vannak érintési gondok. Nem nagy dolog, de pl. egy-egy értesítésre, "snooze"-ra van, hogy többször rá kell nyomnom, hogy tudomásul vegye. A vicc, hogy nem mindig van így, de egyértelműen nem lehet arra hibaszázalékra írni, hogy ügyetlenül érek hozzá a kijelzőhöz, mert pl. épp a kabát ujját kell tartanom a másik kézzel, hogy hozzáférje, stb.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Ultra 2 tökéletesen megy nekem 15PM-szal és a feleségemnek is a Watch 7-ese 16 Pro-val. Persze biztosan vannak bugok, mert van egy hangosabb közeg, szóval ezt kár tagadni, de talán ez már picit túlzó és lehet, hogy az újabb design-nak szól, nem is feltétlen a funkcióknak. Az én közvetlen környezetemben senkit sem panaszkodott, pedig 13 Pro-tól 16 Pro-ig bezárólag szinte minden telefonból van és mind iOS 26-on van.
-
"Nem avultatnak semmit"...
Oké
"Az hogy valami régi hardver és lassabb, az természetes."
Értem.
A többire a válaszom: örülök neki, hogy neked gond nélkül működnek az eszközeid.
U2 és i17pro használok, tele bug-okkal. Nos, felraktam az ios 26.2 verziót a 16e-re is ....bárcsak ne tettem volna, inkább hagyjuk...és sokkal újabb, mint a Te i11-ed, mégis egy borzalom lett. El is adtam. Emiatt lett helyette a legújabb széria. -
Semin
őstag
-
Örülj neki. Nálam van sajnos....meg másnál is...
Nagyon nem érdekel, mert tudom, hogy ez os hiba...
Azt is tudom, hogy mindig a legújabb hardver megy a legjobban a legújabb szoftverrel. Elején döcögős, de beáll. Maradnak hibák, de közel sem annyi, mint a korábbi hardveres cuccokon az új szoftver.
Azzal is tisztában vagyok, hogy avultatnak. Ez van. Évente új cuccok, hogy a fennmaradást biztosítsák. -
Sasi001
őstag
Alakul ez. Nem tudom minek a függvénye lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 6 40mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 100%/p4722
- EladóApple watch SE3 E simmel! Új
- Apple Watch SE 2020 1Gen. 40mm Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4746
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular, Független, Újszerű, Garanciális
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oké, nem a titán tok tört össze, hanem az alján az érzékelők búrája az eséskori megfeszülés miatt, szóval azt ott egy bumper tok pont meg tudta volna védeni. Az U3-at ezért már tokkal használom, a karcok nem érdekelnek, de nem szeretném ezt is összetörni.