Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Én vettem utángyártott fém szíjat, de sajnos kidobott pénz volt. Sem minőségben, sem tartósságban a gyári nyomába se ért. (28k volt ezelőtt 4 évvel szóval nem is alsópolcos)
Az utángyártott szíjaknak volt még egy vicces mellékhatása, kiszáradt alatta a csuklóm. (Nyilván a melegben kritikus a szellőzés) Azóta csak gyári.
-
Zoona
aktív tag
Én nemrég rendeltem Aliról szíjat igaz Szilikont - azzal meg vagyok elégedve. Az Urvoi szíjak ajánlottak voltak itt, azt próbáltam ki de tényleg oké. Nem dörzsöli a kezem, kényelmes és az óra is 0-24 rajtam van alvás közben is.
Milánói szíjakból tudom, hogy sokan mondták azt, hogy a gyárit kell megvenni - de fémszíjakkal még nem próbálkoztam - szerintem abból is be fogom próbálni az Urvoi-t először aztán meglátjuk.
-
chatran
őstag
válasz
chatran #29348 üzenetére
Tegnap megvolt a watch7 41mm (100% akkuállapot) teszt.
Az útvonal Fehérvár- teljes Balatonkör-Fehérvár volt. Benyomtam az alacsony töltöttségű módot edzés közben. Nem bírta volna ki a teljes 270-280 km-es távot, ezért Fülén 250km-nél kikapcsoltam. Ekkor járt az óra 8%-on. Időben 11:25 tekerés, pihenőkkel meg 14:18. -
Kbali
nagyúr
válasz
SharpSA #29430 üzenetére
Hátha jön valaki, aki esetleg tud hozzá Alis vagy Temus vagy egyéb olcsóbb forrást, mert a hazai ilyeneket áruló shopok is onnan szerzik be és nem egyszer 2-3szoros áron adják tovább.
Amennyiben ezek valóban rozsdamentes acélból vannak (és nem csak ráírták), akkor elég olcsók még ezen az áron is. -
esbii22
őstag
Úgy néz ki lassan egy hét után beállt az akksi.
Vasárnap pont délben vettem le a töltőről, azóta 2 rövidebb edzés, éjszaka alvás figyelés és most van 33%-on.
Series 10 legfrissebb watchOS. -
SharpSA
veterán
Az ikiegeszitok.hu oldalról vett már valaki IKI fém szíjat? Van már valakinek ezekkel tapasztalata?
Ezek közül választanék egyet egy Ultra 2-höz:
https://ikiegeszitok.hu/iki-titanium-apple-watch-45mm-44mm-42mm-ultra-49mm-fem-szij-titan.html
https://ikiegeszitok.hu/iki-linkband2-apple-watch-46mm-45mm-44mm-ultra-49mm-fem-szij-titan.html
https://ikiegeszitok.hu/iki-apple-watch-ultra-49mm-lancszemes-fem-szij-titan.html -
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
AW9-em van.
Nincs valami tipp mitől lehet az, hogy minden reggel ugyan azt a távot teszem meg reggeli vételezés céljából.
Amikor leérek a lifttel elindítom a kültéri sétát.
95% ban 8 perc gyakorlatot vesz be, ami jó.
De random van amikor 1-3 perc gyakorlatot vesz be, de volt már olyan, hogy szó szerint 0 percet vett be gyakorlatnak (900 méter séta 81 összesített kalória, 49 aktív kalória, még átlag pulzusszám is volt, mégis 0 percet vett be).Az feltűnt, hogy 3-4 perc kell felvétel után az órának, hogy pl állásidőt rögzítsen.
Ahogy az is elég érdekes, hogy az úszásnál nem számolja rendesen az oda-vissza köreimet a medencében.
A hétvégén az első oda-vissza "körnél" már 2 helyett 3 hossznál tartottam.
Még egy olyan úszásom nem volt, ahol ne tévedett volna 1-3 hosszt a számolás.
Alap úszást is néztem és a swim.com os appot is. Annyi hogy a swim.com nál utólag bele tudok javítani és helyre tudom tenni a "hibákat", pl hogy 10 másodperc alatt leúsztam 25 métert. -
SamiCsillag
senior tag
válasz
SamiCsillag #29426 üzenetére
Az már meg van, hogy a watch app tud szinkronizálni a zepp-el. Viszont fordítva még nem jöttem rá, hogy van e erre lehetőség. Lehet nincs, de lehet csak én nem találom.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Kicsirics77 #29425 üzenetére
Ki is kapcsoltam, úgysem fogom használni sztem.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SamiCsillag #29424 üzenetére
mondjuk a hangminősége nekem kritikán aluli volt mikor egyszer vagy 3-4 éve kpróbáltam egy haverral
olyan igazi darabos,a szavak fele lemaradt -
válasz
SamiCsillag #29421 üzenetére
-
SamiCsillag
senior tag
Az adóvevő mire jó az órán? Aktiv nálam, alapból így volt, merjem kikapcsolni?
-
Sungoo
addikt
válasz
SamiCsillag #29419 üzenetére
Üzem időn kívül, ég és föld a kettő. Nekem van mindkettő, de az amazfi tényleg csak egy kínai csoda.
-
SamiCsillag
senior tag
Beléptem a klubba. Ma jött meg a két óra. Magamnak egy 46 mm-s S10, a feleségemnek meg egy 42 mm-s S10-et rendeltem feketében vászon szíjast (vagy szövet, nem is tudom mi a neve). Eddig amazfitünk volt, nagyot ugrottunk. Remélem nem bánjuk meg.
-
esbii22
őstag
[Macrumors fórum]
Itt is azt írják, hogy ultrán long press kellett, míg a Series 10-esen elég megnyomni a koronát. -
esbii22
őstag
Ma megjött az óra. Fekete 10-es 46 mm-es.
Lenne egy kérdésem.
Mivel eddig első gen SE-m volt, így az új watchOS-ről nincs semmi infóm.Alvás fókusz bekapcsolva. WatchOS 10-nél hosszan kellett nyomni a koronát hogy feloldjon.
Most a legújabb 11.5-ös WatchOS-en elég egy gombnyomás és máris felold. Kerestem, de nem találtam rá megoldást, gondolom meg kell szoknom ezt.
-
Sordoran
addikt
válasz
Thewent12 #29407 üzenetére
Nekem is várhatóan 2 napot fog bírni az én felhasználásommal. Tegnap jött meg enyém, és egész estém elment azzal míg feltöltöttem (csutkára volt merülve) és frissítettem (2 órán át ment a WatchOS 11.5 telepítése, iszonyat lassan töltötte le). Este még felvettem alváshoz, és azóta eltelt 20 óra alatt 34%-ot merült.
Az AW7-es pedig reggelig töltőn volt, és míg nem voltam itthon merült magától 18%-ot a semmittevésben.
Jól gondolom hogy így 80% körüli töltöttséggel kikapcsolva érdemes hosszan tárolni? Vagy időnként töltsem fel? Fél évig nem lesz használva szerintem, aztán telóval együtt máshoz kerül családban.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Megjött az Ultra 2 hétfő reggel, tetszik is. 2 napot tudott nálam az aksi. Érdemes vlamit kikapcsolni egyébként, ami feleslegesen szívja az aksit? A zaj ki van, iránytű esetleg?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
ez SE 2 verzió lehet ???
[link]
ennyiért jó vételnek tűnik
-
Sordoran
addikt
válasz
chatran #29400 üzenetére
Még a gyári zsír új modelleknél se terjed ki a garancia a beázásra tudtommal. Szóval itt se lesz, de ennek ellenére értelemszerűen jó lenne ha nem végeznének tróger munkát. Hátha csak külsőre nézett ki problémásnak.
Az én órám ritkán találkozik vízzel, de volt már hogy a korona bekoszolódott, és azt lassú folyóvíz alatt lehetett kitisztítani. Nem volt gond vele, remélem refurbished vízállósága se rosszabb. -
chatran
őstag
válasz
tuzpenge #29397 üzenetére
Legalább az akku 100%-os, ne legyünk telhetetlenek.
Egyébként egy kicsit megtisztogattam egy izopropil alkoholos törlőlapkával és még azzal is egészen jól le tudtam pucolni a gyűrű körüli koszt. Biztos rossz napja volt a szerelőnek, hogy ennyire sem volt képes.
Ilyen fődarab csere esetén van valamiféle jótállás, ha pl beázna? Ha ilyen tróger módon pucolták meg, még az sem kizárt, hogy Technokollal ragasztották vissza a kijelzőt.
Az watch app-ban csak annyi van, hogy lejárt a jótállás. -
Kbali
nagyúr
válasz
SamiCsillag #29398 üzenetére
Nincs mit. Napközben nem tudtam ránézni.
-
chatran
őstag
válasz
chatran #29365 üzenetére
Na ma hozta a GLS az órát, de sz@r van a palacsintában. Ugyanis a fődarab cserés óra bizony használt. A szenzorgyűrű és a ház illesztésénél jól látható kosznyomok vannak. [link]
Most akkor a fődarab csere refurbished órát jelent? Vagy átb@sztak.
Sokan cseréltétek itt a fórumban, de senki nem említette, hogy ilyet kapott volna, mindenki azt írta, hogy vadiúj órára cserélték.Felteszem töltőre és csatlakoztatom a telefonhoz, kíváncsi leszek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
SamiCsillag #29388 üzenetére
Amennyiben megadod az engedélyt az Apple Health és Fitness alkalmazásnak - akár már most - akkor a Zepp-ből áthúzza az összes adatokat.
-
szebe
addikt
válasz
SamiCsillag #29390 üzenetére
Esetleg utána lehet nézni jobban, hogy Zeppbe lehet-e a Fitnesszből szinkronizálni, mert én gyors keresés alapján úgy látom hogy nem.
Szóval egy Strava (vagy hasonló app) lehet hogy kelleni fog. -
szebe
addikt
válasz
SamiCsillag #29388 üzenetére
Apple alkalmazásba nem, de szerintem amúgy is érdemes mondjuk Strava-ba áttolni mindent.
-
SamiCsillag
senior tag
Elolvastam a tesztet, megtetszett. Nagy ugrás lesz, ugyanis eddig évekig Amazfit órákat használtam. Most akartam venni egy újat és ahogy keresgéltem, megakadt a szemem az S10-en. Annyira megtetsztett, hogy gondoltam ilyet veszek, most, hogy a tesztet is elolvastam a feleségemnek is veszek egy 42 mm-t.
Csak azt sajnálom, hogy a 8 éves Amazfites edzéseimet, gondolom, nem fogom tudni az Apple alkalmazásba szinkronizálni. Vagy igen? -
kkdesign
senior tag
válasz
Tyler Durden #29386 üzenetére
Itt a képen is látszódik az eltérés, megpróbálok majd még jobban utánajárni. Felül a watch értéke, alul a Yazio értéke. Nagyobb távnál nagyobb eltérés. Ez úgy hogy nincs gyakorlat inditva, semmilyen edzés csak simán tettem a dolgom.
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
Tyler Durden #29383 üzenetére
Akkor valami nálam lehet. Ezt keresem. Ez a jó érték nálam is. kb 8 km 392. Nekem is ennyi szokott lenni. Nem tudom mi teszi falssá. Kaphat valahonnan plusz adatot? pl Yazio ad visszafele is adatot neki?
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Sordoran #29382 üzenetére
Kíváncsi leszek azért rá. Szemeztem már vele egy ideje, de mindig lebeszéltem magam róla, hogy annyit azért nem ér egy okosóra arra amire én használom. Jó kérdés miért van ez az akció, mindenesetre örülök neki
Lehet én is családban ajándékozom majd az új 7-est, körbejártam a dolgot, még cserélve is kb 70 környékén lehetne eladni az újat, de ugye ki kell makd fizetnem a 45 ezret. Családban meg bőven-bőven jó lesz még valakinek 1-2 évig.
-
válasz
kkdesign #29381 üzenetére
Nemtudom, hogy nálad mi alapján mér, én teljesen elégedett vagyok vele. Mai nap pl reggel fél8 óta vagyok fent, házat takarítottam, szemetet kivittem ilyesmi és most mutat 183kcal-t, ami teljesen reális. Súlyzós edzésnél illetve gyaloglásnál is meglepően jól mér, pl tegnapi gyaloglás:
8.1 km
1:25 moving time
104m elevation
99 átlag bmp 132 max bpm
392 kcal -
Sordoran
addikt
válasz
Thewent12 #29378 üzenetére
Én is berendeltem egyet. Alapból feketére vadásztam itt HA-n, de azért ez mégis csak teljesen új lesz, és jó kis változatosság egy élénkebb natur titán, kék szíjjal. (azt gondolnám nincs nagy csuklóm, mert kicsi gyerek voltam, de megmérve 190mm, szóval ehhez kell a large
) Gondolom azért adják ennyire nyomott áron ezeket, mert régóta vannak raktáron, és esetleg X idő után már el kell adniuk? Vagy hány évig lehet hibernálva hagyni az akksit benne?
Az AW7-et pedig szerintem elteszem őszig mikor a telefont váltom, és azzal együtt kerül máshoz családban. Ha pedig beválik neki, majd akkor akksit cseréltetünk benne. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Másik topikból javasolták, hogy tegyem fel itt is a kérdésem. Tudtok benne segíteni?
Sziasztok,
Vásároltam egy apple watch series 10-et. Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki figyeli a tevékenységi kalória számítást benne, hogy az biztosan jó? bődületes sok kalória égetést mutat szerintem irreális. Nem olvastam nagyon rosszat róla, mégis pofáncsapott a "valóság", szerintem nagyon nem stimmel vele valami. Van erre beállítás hogy szigorúbban mérjen? Minden adatom helyesen van megadva, és kalóriszámolással próbálnék megfelelő táplálkozást tartani, és én azthittem sokkal reálisabb érték lesz mint egy fele ennyibe kerülő 3rd party órával. Vagy kell neki idő, pl 1-2-3 hét, hogy beálljon megfelelően? Mert ma pl esős időbe már 120 kcal-t elégettem pedig kb "3x mentem ki a konyhába".
Van erre valami ésszerű magyarázat vagy megoldás? Mert lehet hogy necces lenne ezt visszaküldeni, hisz viselhető eszköz... -
Thewent12
aktív tag
válasz
esbii22 #29379 üzenetére
Én is most 78%-al adtam be szervízbe a 7-est. Még kibírta a napot, de terveztem még vele 1-2 évig. Nálam is hasonló, napi 1-2 óra edzés, alvásnál rajtam. SE-ről a 10-es biztos nagy ugrás lesz, én arra még nem cseréltem volna le, az Ultra 2-re meg elvből nem az eredeti áráért, de ez most elcsábított. Annyi viszont, hogy én “utcán” hagyományos órákat hordok mindig és valószínüleg nem fogom kihasználni. Igaz viszont, hogy csak itthonról dolgozom, ha meg csak el kell szaladni ide oda az nyílván más szitu.
-
Semin
őstag
BB topikból , hátha valaki egy jó ajánlatra vár:
Alza : [link] -
noorbertt
őstag
válasz
Ron Swanson #29367 üzenetére
Az faja
-
esbii22
őstag
Első gen. SE órám cserélném lassan..
Beszéljetek le, vagy rá
10 jöhet most szóba, vagy esetleg majd az új SE (mostanit nem akarom venni). -
-
chatran
őstag
válasz
INGJOKE #29364 üzenetére
Megcsinálod a #29362-ben lévő lépéseket. Én utána még visszacsatlakoztattam a telefonhoz, hogy megmutassam, akkucserét kér az óra, majd ott helyben töröltem a watch párosítást. Kódot nem állítottam be rá.
Beviszed a Care Center-be, a Rákóczi út 70-72 irodaházba. Elég csak az óra, doboz, szíj nem kell. A hölgynek mondod, hogy azt írja a watch, hogy szervizeltetés szükséges. Felveszi az adataidat, mondja, hogy elküldik az órát bevizsgálásra és majd küldenek egy e-mailt, hogy mit találtak. Kapsz egy papírt, hogy átvette tőled az órát.
Vársz kb. egy hetet. Ekkor jó esetben az e-mailben írják, hogy fődarab csere lesz, ami 45 ezer Ft. Válaszlevélben elfogadod vagy nem, ez esetben 4 ezer Ft lesz a bevizsgálási díj.
Elfogadás után újabb levél jön, hogy a készülék státusza javítás alatt.
Itt tartok most, a 7-essel.
Remélhetőleg a szervíz elküldi az új órát, akik pedig GLS-sel küldik nekem. Sajnos elég drága a szállítás, 3500Ft. Talán értékbiztosított lehet.
-
Rage47
veterán
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Ha watch-ot szeretnék eladni mi a menete? Lecsatlakoztattam a kártyámat, és lecsatlakoztattam a watchot. Csakhogy nem csináltam előtte gyári vissza állítast. Az gond? Vagy mint a Samsungnál, ha újra csatlakozik egy másik iPhone - hoz automatikusan gyári állapotra áll? Vagy csatlakoztassam vissza a telefonhoz, és mielőtt lecsatlakoztatnám csináljak egy gyári vissza állítast?
-
Kérnék egy kis "segítséget".
Van egy S6 aminek az aksija már nem túl acélos. (76%)
A használat nálam abból áll, hogy minden egészségfigyelés amit tud be van kapcsolva és ami küldhet a telóra értesítést, az az órára is. Nem edzek benne, arra egyenlőre külön órám van. (azt kell használnom) Nem használom az aod-ot se. Így simán kibírja, ha este felteszem tölteni olyan 6 körül és 8-kor visszaveszem ebben alszok és ez ébreszt(sajnos a gyerekek miatt nem sokszor releváns az ébresztése.)
Ami funkciót tud az elég, bár geek vagyok és szeretem az újításokat, de ennél nem érezek akkora késztetést, hogy a legújabb legyen. Ti cseréltetnétek az aksiját és használnátok még egy két évet, ( ha jól tudom ez 45-46k) vagy vennétek a HA-ról egy jó állapotú használt újabbat? Erre max 80-90k költenék. A konstruktív javaslatokat előre is köszönöm. -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok hogy alakul az Ultra 2 üzemideje az utóbbi időben? Most úgy érzem, hogy egy picit jobban merül.
1 év 4 hónapos Ultra 2 az alany, 99% akkuval. Az óra folyamatosan rajtam van (fürdést kivéve), és korábban 3 nap után még ilyen 17-20% környékén volt benne nafta, most viszont az utóbbi időben (1-2 hét) 72 óra elteltével már csak 4-5% maradt benne. Nem nagy probléma, mert így sem úgy sem bírná ki a 4 napot, csak érdekességképp mondom, hogy valami történhetett (talán az új frissítés), de így 3 napos távlatban mérve olyan 10%-kal kevesebb marad benne, mint korábban. 3x72 órás távot mértem, szóval nem csak egyszeri eset.
Mindenesetre ettől még meg vagyok elégedve az üzemidejével, meg ha nagyon akarnám, akkor a 10-15 perces zuhanyzás alkalmával mindig tudnék rátölteni egy keveset..
-
Zimerion
csendes tag
válasz
Ron Swanson #29344 üzenetére
Nekem 3 nap volt ez a tura iCentre-n keresztul intezve.
-
chatran
őstag
válasz
chatran #29339 üzenetére
Na megvolt az Alacsony töltöttségű mód tesztelése edzés közben a watch 10-en. Csak ezt kapcsoltam be, lenne lehetőség a Kevesebb GPS és pulzusszám mérèsi eredmény bekapcsolására, de az túl kompromisszumos.
Fehérvár-Balaton kiskör-Fehérvár volt az útvonal. 150 km lett, időben 6:38 tekerés, összesen pihenőkkel, aszófői hekkezéssel, kompozással meg 9:12.
Mint a korábbi tesztnél 100%-kal indultam el és mire hazaértem 34% lett. Az iPhone-om természetesen nálam volt.
Kicsit ugyan jobb, de még mindig nagyon kevés egy Balaton körre, amit olyan 12-13 órásra tippelek a trekking bicómmal. Valamilyen módon be kellene kapcsolni, hogy az iPhone GPS-ét használja.
A következő teszt a watch7 41mm lesz 100%-os akkuval, ha végre küldi a Carecenter.
-
noorbertt
őstag
válasz
Ron Swanson #29346 üzenetére
Majd írj mi volt
-
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
mielőtt beadom szervízbe az órát, gondolom teljes alaphelyzetbe állítás, igaz? Csak az óra kell, doboz, pánt nem?
-
Törött órát kb hány munkanap alatt szoktak cserélni ha van rajta AC+? iStyleban vagy iCenterben adnám le.
-
chatran
őstag
válasz
lugosi #29342 üzenetére
Én nem mondanám annyira jó akkuteljesítménynek idézve magam:
Ez édeskevés tekintve, hogy a korábbi watch 7 41mm 82% körüli akkuval tavaly kibírta a balatoni kis kört, ami 10:45-ös idő volt bruttóban.
Akkor a megoldás, hogy valahogy vissza kellene kapcsolni a telefon “piggyback”-elését.
A másik meg a low power mode edzések alatt. A jövő héten letesztelem, hogy milyen, mennyire kompromisszumos.“131 km lett, időben 6:03 tekerés” - ez nagyon komoly, gratulálok!
Köszi! Egy majd 20 éves trekking-gel sikerült 22 km\h-s átlaggal, 1076m emelkedéssel. Outi vagy gravellel és patentpedálokkal remélem sikerül majd javítani rajta és akkor az óra is tovább bírja majd. -
-
-
Sordoran
addikt
válasz
chatran #29339 üzenetére
Az szép eredmény, nekem tavaly a watch7 nem bírt kis ennyit, 6 óra folyamatos tekerés után ebédidőben rá kellett raknom töltőre mert valami 20% körül volt már. Idén pedig beszerzek inkább egy ultra2-t, nem akarok egész napos tekeréseknél még az óra töltögetésével is foglalkozni.
-
chatran
őstag
válasz
CharlieDrop #29338 üzenetére
Tegnap tekertem egy Fehérvár-Biatorbágy viadukt oda-vissza távot a Bubán. 131 km lett, időben 6:03 tekerés, összesen pihenőkkel együtt meg 8:07.
Reggel vettem le az órát a töltőről 100%-kal indítottam az edzést. Mikor hazaértem már csak 30% volt a töltöttség.
Vadonatúj watch 10 42 mm, akkuállapot 100%. Always on display off. A mobilom nálam volt így gondolom nem az óra GPS-ét használta.Ez édeskevés tekintve, hogy a korábbi watch 7 41mm 82% körüli akkuval tavaly kibírta a balatoni kis kört, ami 10:45-ös idő volt bruttóban.
Az akku egyébként jó, simán kibírja a 2 és fél napot, ha nem csinálok semmit és nem mér edzést.
Az Alacsony töltöttségű mód Apple Watch Series 6 és Apple Watch Series 7 eszközön nem érhető el.
Itt valami komoly probléma lehet akkor az újabb modelleknél, ha a 7-es alacsony töltöttségű mód nélkül is sokkal tovább bírta.Milyen más mód lehet az akkuidő javítására, ilyen hosszabb edzéseknél?
-
chatran
őstag
Próbáltátok már edzéskor az alacsony töltöttségű módot?
Meghosszabbíthatja az akkumulátor üzemidejét az Apple Watch eszközzel végzett edzések alatt.
Nyissa meg a Beállítások appot az Apple Watchon.
Koppintson az Edzés lehetőségre, majd kapcsolja be az Alacsony töltöttségű mód beállítást.
Az edzések közben az Alacsony töltöttségi mód kikapcsolja az Állandó megjelenítést, a pulzusszám és a véroxigénszint háttérben történő mérését, illetve a pulzusszámról szóló értesítéseket. Az értesítések kézbesítése késve történhet, a vészjelzések nem feltétlenül érkeznek meg és egyes mobilhálózati és Wi-Fi-kapcsolatok korlátozva lehetnek.
(Az Alacsony töltöttségű mód Apple Watch Series 6 és Apple Watch Series 7 eszközön nem érhető el.)
Mik a tapasztalatok, megérkeznek így is az értesítések? -
Bondix
aktív tag
Külső appal lehet új számlapot feltenni?
S olyan app aminél marad is a számlap nem tér vissza egy gyárira xy idő után és az Always On Display is működik stb? -
chatran
őstag
A CareCenterhez akkucserére elég csak bevinni az órát? Doboz és papírok nem kellenek?
-
Zoona
aktív tag
rendeltem Alirol most megint Rock Hydrogel fóliát és Urvoi szíjat, viszont amikor fizetni akartam Paypallal a szíjat kidobta a kosárból. Csak nem hagyott nyugodni, kártyával engedte szerencsére.
tapasztalt már más is ilyet? -
válasz
Rage47 #29327 üzenetére
“A hívás kapcsolása után az Apple Watch lejátszik egy hangüzenetet, amely tájékoztatja a segélyszolgálatokat, hogy az Apple Watch komoly esést észlelt, majd megosztja az Ön aktuális pozíciójának szélességi és hosszúsági koordinátáit.2”
2: “2. Csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el.”
Így valószínűleg angolul.
-
Rage47
veterán
Ohio man relies on Apple Watch for rescue after having stroke during workout - 9to5Mac
fordítás: Derick Gant, az aktív 57 éves férfi edzés közben kapott agyvérzést, és az Apple Watch órájára hagyatkozva hívott segítséget. Az óra esésérzékelő funkciója aktiválódott és értesítette a mentőszolgálatot, ami időben válaszolt és Gant teljes felépüléséhez vezetett.Nálunk ez hogy működik? Angol nyelven hívja a mentőket az óra vagy magyarul?
-
Van sok olcsó, utángyártott szíjam, van, amelyiknek egészen jó a minősége, van, aminek kevésbé, de a csatlakozó részével még egyik esetében sem volt gondom, mindegyik meglepően pontosan csatlakozott. Legutóbb tőlük rendeltem néhány szíjat - épp azért, hogy ha valamelyik nem okés, akkor vissza tudjam küldeni, ami a kínai rendeléseknél nem működik ugye - és mind rendben volt minőség szempontjából.
-
jacis
nagyúr
Tudtok nekem abban segíteni hogy van-e olyan utángyártott szíj aminek az óra házába csatlakozó része méretpontos és nem lötyög illetve nincs ott ormótlan hézag?
Vettem most az almakiegeszito.hu-ról de nem frankó sajnos ez a méretezés. -
Instabil
junior tag
válasz
ozeviktor92 #29319 üzenetére
Illik is hogy birjak az ultrak, amilyen nagy dogok..
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tyler Durden #29314 üzenetére
Nálam AOD bekapcsolva, viszont kb. este 10-től nincs rajtam az óra.
-
válasz
Tyler Durden #29314 üzenetére
Én kb. ugyanígy használom, szintén U2, nálam is megvan bőven a 3 nap, 10% alatt kicsivel szoktam töltőre tenni. Az enyém 9 hónapos, akksi 100%-on saját bevallása szerint.
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
ozeviktor92 #29312 üzenetére
Ultra 2 szűk 3-napot bír, este nincs rajtam. Akku 97%
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy használt Ultra 1-et 90%-os akkuval elég kedvező áron. Akku merülésnél ez normálisnak mondható? Új korához képest valóban 10% az üzemidő csökkenés vajon, vagy újonan is ilyenek ezek? Este töltöttem, éjszaka rajtam volt alvásfigyeléssel. AOD bekapcsolva, illetve minden más funkció is (kézmosás és zajmérés is). Köszi!
-
chatran
őstag
Watch cserénél először érdemes törölni a régi párosítását az iphone-ról, mielőtt az új órát csatlakoztatnám?
Ezeket a lépéseket elég, ha megcsinálom?
-
Bondix
aktív tag
tuzpenge
Igen a másodperc tűnik el jogos. De szettben így lesz így sokkal szebb és praktikusabb is.
Csak a beégés volt para de az i15pm-nel is az volt és semmi baja neki pedig egy éve úgy használom.Az aksi ha így is bír egy napot pl.6-22 ig akkor nincs gond mert este töltőn lesz mint a telefon.
-
Bondix
aktív tag
Még a 2016os S2 cseréltem le egy s8 cellular -ra tegnap.
Az s2 is bírt még egy napot ha hívás és üzenet jelzésre használtam.
A fittnes dolgokat ebbe se fogom csak hívás és üzenet jelzésre kell.
Az akku állapota 86%-os így szerintem pár évig ez is meglesz.- Olyan kijelzo fólia ami alig látszik de azért védi ismelyik ajánlott és hol?
- Ha a kijelző mindig bekapcsoltra van állítva akkor esélyes, hogy beég valami?
-S azt vettem észre, hogy az óra ebbe az esetbe nem frissül csak amikor felemelem a csuklóm. Akkor ez egy dizájn funkció kb
Ez normális így vagy rosszul állítottam be valamit? -
A gondok m,ajd ott kezdődnek, ha vissza akarsz menni utolsó hivatalos verzióra, de mentés nincs, csak az adott nagyobb verziószámú bétához... Így bizony bukó minden backup, vagy újként kell mindent belakni, vagy pedig várni, amíg lesz hivatalos új verzió (aminek a bétátját most használod), és akkor úgy már lehet úgy restore-olni,hogy van backup, amit vissza tudsz tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4270
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest