Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Ezek az ATK egereken tartós a görgő? Imádom a logi 203-at, de nagyon elkezdet vacakolni a görgő, hiába imádom milyen könnyű és szuper jó. Van az ATK-nek extrem verziója (ATK Blazing Sky F1 Extreme) 32grammal az jól hangzik, csak nem tudom hogy milyen fogása lehet.
Tetszenek a Vaxeen, Zygen egerek is de extreme áruk van, de ha ezeken a legjobb a görgő is akkor megéri. Van aprón is egy régebbi model, és az annyiért megérősnek tűnik.
De ha van ajánlat hogy mire cseréljem a görgő encoder-t akkor az is jöhet (láttam az ali linkeket, csak nem tudom hogy megérik-e). -
Gabbbb
senior tag
-
válasz
Oposszum
üzenetére
oly sok nap után... valaki válaszolt.
Köszönöm, akkor ez jó lesz. nem kell vezeték nélküli, asztalon a gép, van kanóc tartója, ilyen rugós állvány. gombokon nimcs bemélyedés, most volt nálam, aminek volt, az tök kényelmes. de az eddigi sajátokon sem volt, szal. evvan. -
Derron
senior tag
Sziasztok, Van egy elvileg eredeti Logitech G305-ös egerem, jó pár éve megvan már. Egyre gyakrabban produkálja azt a jelenséget, hogy ugrik egyet majd kikapcsol, vagy csak nem reagál semmire. Na ez játék közben elég zavaró tud lenni. (Még nem vágtam falhoz, de közel állok hozzá). Először arra gyanakodtam hogy elem probléma lehet, de ha cserélek benne elemet, 1-2 órát elmegy de utána megint jelentkezik a hiba. Ki-Be kapcsolás után általában megjavul, de azért nem jó érzés a csata közepén az egérrel szórakozni. Ez tipikus meghibásodás lenne, és egy új egérrel ez megszűnik, vagy valami más hiba lehet? Próbáltam már az USB stick et másik portba dugni, előre hoztam a gép hátuljáról a gép elején lévő csatlakozókhoz, de ugyan az a hiba. Valahol egy ATK egeret ajánlottak, de nem tudom már a típusát. 20.000ft környékén szánok egérre, G305-öt megszerettem méretre, hasonlót keresek.
-
axlfsi
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Naja, ugyanakkor azt gondolom, hogy igenis van élet a 8k / 10 grammos, 5 gombos egereken túl is ... kifejezetten keresek olyan egeret, melyen több gomb is megtalálható és jól is használható, illetve kifejezetten nem zavar, ha nehezebb egy egér...
Én ezt figyelemmel követem és kíváncsian várom, mik lesznek a vélemények... -
axlfsi
veterán
Mik vannak ... érintős kijelző sz egéren
Command Series MC7 -
-
fradi81
veterán
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Ja épp megírta ai hogy g703 van helyette de azt sem kapni, na majd keresek hasonló formájút.
-
gaben22
őstag
válasz
4nick8
üzenetére
Még volt olyan, hogy el lehetett kerülni
? Általában 5-15 csomagom mindig úton van a világ minden tájáról, nincs IOSS kód rajta nekem már régóta kikapják a cuccaim, buzi magyar posta (igen, így kisbetűvel) gyakran akkor is, ha van rajta kód azaz már előre kifizettem az ÁFA-t. Az meg fix. hogy a könyveimre állandóan 27%-ot vág rá gyökér magyar posta 5 helyett (ja, mellékszál, sose kézbestítenek semmit, nekem kell bemenni)... 4-5 éve tettem panaszt, azóta vizsgálják ezt a kis belső adócsalásukat. Kínából rendelt hivatalos webshopoknál szokták írni, hogy bizonyos összeghatárig átvállalják az ÁFA-t, ekkor Yunexpress-el szokták küldeni. -
fradi81
veterán
Hello
Logitech g403-ból van vezeték nélküli változat? Ahol néztem vagy nincs raktáron vagy nem egyértelmű hogy vezetékes, vagy sem. -
Santi22
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem azért, hogy romlandó (bár egyébként nekem ugye a Keychron M3 az volt, eletronikai hibával ment gariba pár hónap után), hanem inkább az, hogy ha qc issueval kapod, vissza tudd küldeni, és ez komolyabb gyártóknál is előfordul, lásd Pulsar qc problémák nemrégiben, főleg ugye a LHD egereinél.
-
axlfsi
veterán
válasz
4nick8
üzenetére
Az iment adtam le a rendelest;

Anniy, hogy a ATK Anniversary Specials megteveszto kicsit, mert VAGY ingyen szallitast kapsz VAGY ket ajandekot... de nekem mivel nincs szuksegem az extra talpakra, inkabb az ingyen szallitast kertem (a 31$ dollaros Express helyett).
Ez a másik opció:

-
axlfsi
veterán
válasz
4nick8
üzenetére
Általában lehet, de most ingyen a posta és ajándék is jár a rendelések mellé;

Btw ez pont az a termékkategória, ahol bátran bekockáztatok egy garancia-nélküliséget, mert nem hiszem, hogy különösebben "romlandók" lennének manapság az egerek... (de talán volt már rá példa korábban, hogy gariztattak a gyártónál; AH és GL is onnan rendel, oda garizik, nem?)
-
4264adam
nagyúr
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Sameday hozta ki, holnap tudom kipróbálni.
4nick8 : ATK.store-ról rendeltem [link] ,
VXE oldalt nem is ismerek. Van express és normál. Normál volt 5.20$. Jelenleg most ingyenes a szállítás, De emelkedtek azóta sajnos

-
-
4264adam
nagyúr
válasz
Decus Trivet
üzenetére
ATK-tól rendeltem VXE DragonFly V3 Pro-t. április 14.-én
Ma érkezett meg, futár rakta le szülői címen. 9 nap volt.
kb 7.500Ft az egér + szállítás (23.19 USD teljes költség, 5.20$ shipping) -
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Használ valaki hotswap "lyukat" mikrokapcsolók alatt? Esetleg van 'raktáron' aki jelképes összegért megválna néhány darabtól?
Clickfeelt befolyásolja negatív irányba?Köszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
Oposszum
üzenetére
Köszi ez jó hír, pláne, hogy kb. félár, a hazai shopokhoz mérten (tudom, támogassuk a magyar vállalkozásokat, de ez azért nem egy kistermelői téma... saját magam ill. pénztárcám ellensége meg nem vagyok).
Visszatérve, már csak a "besorolása" érdekelne a GHOST Hollow Carbonnak, mert az tetszik a legjobban, de furcsa, hogy a Amazonon és Alin nem árulják... (mármint, a hivatalos boltjuk). -
axlfsi
veterán
Hmm, valamiben segítsetek; Az ATK Blazing Sky GHOST Hollow Carbon Fiber annyira új vagy inkább régi, hogy se a hivatalos Amazon shopjában, de sem a hivatalos Ali shopjában nem találni pont ugyanezt?
A Fierce X ugyan hasonló, de az nem tetszik annyira... (btw nem is jobb, igaz? Mondjuk, ez meg a hivatalos oldalukon nincs, sem Amazonon, az Alis terméklapot meg inkább hagyjuk, annyira gagyi a leírása...)
-
axlfsi
veterán
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Valóban! ... a kérdés számomra még az, hogy az ATK store EU-ban van vagy tengeren túlról jön? ... egy (pl.) UPS simán automatikusan vámoltatja, ha igen...
Rendeltél bármi is tőlük?
-
axlfsi
veterán
válasz
Nobbigstein
üzenetére
-
Nobbigstein
tag
ATK-nál megy Anniversary sale
Nem tudom, hogy az árak milyenek, de van ajándék és ingyenes a szállítás (remélem az ajándékra is). -
Decus Trivet
kezdő
TTC Ice & Fire-t használ valaki ?
-
Gabbbb
senior tag
-
Gabbbb
senior tag
Sziasztok!
Tartós jól szerelhető vezeték nélküli egeret szeretnék.
EndGame Gear XM2we -t néztem ki egyelőre, mivel kiforrasztás nélkül cserélhető az encoder, bármilyen sima alis akku belemegy és optikai kapcsolói talán tartósak úgy alapjáraton. Van valami probléma ezzel az egérrel, vagy van esetleg valami jobb választás ebben az ársávban, akár valami tuti tipp hasznát piacon?
Prioritások: Kipattintható, vagy optikai encoder
Kipattintható, vagy optikai főkapcsolók
Kipattintható, vagy AA akku.
Szenzor ne legyen rosszabb, mint egy A3310, de ez elég nekem.
Windows-os szoftvert ne kelljen 1-nél többször használni 1600dpi 500hz beállításához..(több egeret is megöltem már kapcsoló kiforrasztás közben..)
Köszi!
-
a347
aktív tag
válasz
Csandi
üzenetére
No végül Razer DeathAdder V4 Pro lett. Nagyjából 2 hét használat utáni tapasztalataim:
- Kényelmes, jó fogású, bár az elején szokatlan volt, hogy mennyire kicsi a súlya.
- Az első teljes feltöltés után, napi átlag 2-3 óra használattal 80%-os töltöttségen van jelenleg. Használat után kikapcsolom.
- A klikkelők jól működnek, megfelelő nyomásérzékenységűek, de marha hangosak.
- A görgő is rendben van, de számomra túl könnyen lenyomható. Sokszor előfordul, hogy görgetni akarok és benyomódik. Szoknom kell még a G9x után, mert annak épp ellenkezőleg, nagyon határozott nyomás kellett.
- Szoftveresen jól testreszabható.
- Nem értem miért nincs külön DPI kapcsoló valami elérhetőbb helyen. Miért kellett az egér alján lévő ki-be kapcs gombbal ezt összekombinálni. -
pityuszan
csendes tag
1. Mennyi a keret? 30-40k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Elsősorban belföld
4. Mire használnád egeret? Gaming, leginkább fast-paced shooterek pl. Ow
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Inkább claw szerintem, de ez a relaxed claw [kép] [kép] ha esetleg ez segít. Egyébként jelenleg g502 hero-t használok, de valahogy az nem valami kényelmes.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18cm hosszú és 10cm széles
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Ha dpi kell akkor 1600 néha 1200
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) nope -
Sziasztok!
Érdeklődnék...
1. 20k alatt jó lenne
2. nem
3. alizni szoktam, mást nem nagyon
4. minden is, gyerekek játékra is, FPS, Minecraft, rust meg mittomén. Nekem solo fps
5. claw inkább
6. 18×9,5 cm
7. Komolyan? OK, valaha egy görgős A4tech-el kezdtem...
Palm fogás volt régen, brutál nagy egereim voltak, de nem releváns. A legfrissebbek SS Rival 110, majd valami nem emléXem, utána 2 db Xtrfy M4 RGB (egy egyszerű és egy retro black&white), most tesztelésre nálam van egy Endorfy Gem Plus
8. Alapvetően 5 gomb elég. Görgő alatti gombot is használom, néhol az a görgő elfordulásával jár -az kuka. RGB nem érdekel, Endory-n nem tudom hol kell kikapcsolni, ehh...
Súly sem érdekes, 80g alatt már jó. Vezetékes megfelel. Plug and play lehetőleg, nem kellenek makrók, profilok, aura sync meg akármik. 1000 Hz megfelel, ha több az biztos jó, fogalmam sincs mit tudnak az egereim.
Amiért kérdezek: Xtrfy és az Endorfy is nagyszerű egér (nekem), jól csúszik, szép és jól kézbe áll, görgő stabil, stb... Xtrfy kábel kicsit nem is tudom, lehetne lágyabb. A fő probléma itt is a szuperkönnyű műanyagok minősége, az elsőnél switch csere is volt, de a műanyagok belül kopnak (külsőre még új), nem stabil a kattintás (wobling?).
Endorfy csak tesztelem, kábele jobb, gombok és a görgő + a gombja is szuper. Viszont ez hangosabb és a tartósságáról nincs infó... Mondjuk 11k-ért nyilván nem lesz tüzijáték és bikaviadal.
Van-e hasonló formával, és görgő kialakítással Endoery-nál picit halkabb egér? Olvastam, h egérnél is van már hall effect switch, azok jobbak lennének?
Tudtok valamit ajánlani?
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, szeretnék egy olyan egért, amit egyszerre tudok használni mac, és win alatt
mi a legjobb megoldás? -
Tukolp
aktív tag
Sziasztok egér vásárláshoz kellene tanács,
Van egy nagyon jó kis Razer Viper 8k-m, de sajnos a görgője rosszul működik, van hogy zoom in helyett zoom outot csinál, vagy épp letekerés helyet felfelé teker egy weboldalon, szóval, valami nem oké, úgyhogy ebből jött az ötlet hogy kellene valami ami szinte ugyan, az, kérdés hogy melyik ? Mivel most kicsit tán megingott a bizodalmam a Razerbe, van-e valami hasonló ergonómiában, súlyban méretben ?
1. Mennyi a keret? kb. 20k max
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? esetleg külföld
4. Mire használnád az egeret? gaming, shooting, strategy, all
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? valahol a palm és a fingertip között
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. hát most azt had ne mérjem le, a Razer viper mérete szinte tökéletes
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1700 dpi, 1000hz
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) semmi extra
Vagy esetleg van-e valaki aki tudná ezt javítani ?
1000 köszi
Üdv, -
Mephike
őstag
Új egerek érkeztek a Keychrontól.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
GhostRelay
üzenetére
Mchose G3 V2 Pro. Gyakorlatilag ugyanaz a forma.
[link] -
dqdb
nagyúr
válasz
GhostRelay
üzenetére
-
4nick8
őstag
válasz
GhostRelay
üzenetére
Ilyenre gondolsz? VXE V3
-
GhostRelay
újonc
Helló! Tudtok mondani olyan egeret, ami A Logitech G305-nál olcsóbb, de nem kisebb és vannak oldalgombjai? Volt egy kedvenc egerem, ami nagyon hasonló volt a 305-höz, de még vezetékes, nem emlékszem a típusszámára. Nem kell amúgy se wireless, se RGB, inkább az ár számít. Nem gamer használatra lesz.
-
sittes79
addikt
Hi,
Adott egy wlmouse sword x frissitettem fw, nem csatlakozik dongle-hez es sajnos ossze vissza mukodik, windows nem mukodik tole rendesen stb. Lehet kukaztam, de fw elott is voltak ilyen gondjaim de restart megoldotta, nem tudom talalkozott mar ilyesmivel valaki?
-
4nick8
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Y9 az Dex.
-
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Köszi, de ahogy nézem ezek DA V2 formák, az meg nem vált be.
-
Nobbigstein
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha palm egeret akarsz, akkor Atk Y9? Az olcsóbb 30e alatt van, de a drágábbnak sokkal jobb az üzemideje. Ha az még játszik 36e-ért, akkor kb. ugyanannyiért a Z1 V2 is opció lehet. Péternek van videója róluk.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Semmit vagy közel semmit.
A licensz eléggé korlátozó, még a derivative non-commercial sem engedélyezett
Olyat például lehet, hogy valaki az M6 házát átrajzolja kicsit nagyobbra, és otthon kinyomtatja magának, azonban ezt már a printables.com-ra vagy hasonló oldalra nem tolhatja fel, hogy más is kinyomtathassa magának.
Teljesen egyedi ház tervezését az elektronika köré ellenben engedi a licensz és a közzétett fájlok ezt nagymértékben elősegítik, és ilyet akár kereskedelmi termékként is piacra lehet dobni.
Amikor komplett terméknél az a hír, hogy open source lett, akkor ott vannak fokozatok és a licenszelés is számít. Ez egy hatalmas, meglepő és üdvözlendő lépés tőlük, akik eddig is az egyik legtisztábban játszó gyártó voltak a piacon, ha szoftveres licenszekről volt szó, de a valóságtól eléggé távol áll, hogy open source-szá tette az összes termékét.
-
Sziasztok!
1. Max. 30k.
2. Igen.
3. Igen.
4. Játékra, meg általános dolgokra.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm fogásban szeretném, de fingertip fogással használom jelenleg a NaosPro(otthon) és G-Wolves Skoll(cégnél).
6. 20 cm.
7. Jó kérdés.
8. Előny a fehér szín.Pár egérrel már megpróbálkoztam:
Trust GXT 31 -> G-Wolves Skol -> Razer DAV2 -> Razer Basilisk v2 -> Mionix Naos Pro.
ASUS ROG Spatha méretben jó lenne, csak emberölésre alkalmas a 168 gr súlyával, még a Naos Pro 102g súlyán edzett csuklómnak is. 1 év alatt nem vettem rá magam, hogy szétfaragjam, de szerintem -68 gr fogyás lehetetlen küldetés lesz.Kinéztem a Darmoshark M9 egeret, ígéretesnek tűnik a hír alapján, Eloshapen látottak alapján Spatha méret - újteraszok, Naos Pronál hátrébb tolt púp.
+ előny, hogy fehérben is létezik, mert a fehér billentyűzethez stimmelnie kell.
Esetleg más ajánlásotok lenne? Olvasom itt a topikban, hogy Darmoshark emlegetve van, így nem félek a vételtől, csak félek, hogy megint +1 egér, amit majd lehet hirdetni.
-
Komplikato
veterán
Azt, hogy a Keychron Open Source-á tette az ÖSSZES termékét, azt billentyűzeteknél még értem, de ez mit jelenthet egér ügyileg szerintetek?
-
Mephike
őstag
Waizowl Triaina képek:

-
Santi22
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
"És, jaj, hiába mindenha szándék"
Most leírom, hogy mi történt:
Bejön a SZAKTOPIKBA az ember, hogy a Steelseries Rival 3 Gen 2 egeret nézte ki, megkérdezi ajánlott-e a benne lévő switch, megkapja a választ, hogy NEM és még legalább 3 további embertől, hogy úgy eleve a Steelseries, mint márka sem ajánlott egerekben. Megkérdezi, hogy akkor mi az alternatíva 20k kategóriában, kap egy igen komoly és részletes választ erre is, hogy miket vehetne helyette és akkor a végső döntés: megveszi a Steelseriest, merthogy ő a megérzéseire hallgat.Most elmegyek megpróbálom értelmezni ezt az egészet...
-
4nick8
őstag
válasz
masheen1337
üzenetére
ATK Z1 ugyanaz.
-
masheen1337
csendes újonc
válasz
Santi22
üzenetére
Ez az egér is többször szembe jött velem már (sőt, ennek a gyártónak más egere is) de sajnos hivatalos magyar shopja nincs, és magyar webáruházban nem is találtam. Ebből nem engedek előző tapasztalatok miatt...

Szellem.: Több Zowiet is fogtam ma a kezemben, viszont nekem kicsit fura a görgője, túl "kicsi", kevésbé emelkedik ki az egérből. Úgyhogy ezt a vonalat szerintem elengedem, hiába jó a kézbe illeszkedése egyes darabjainak.
-
Csandi
addikt
-
Mephike
őstag
válasz
Enton
üzenetére
A zöldet rendeltem be, abból is L-es méretet. Amúgy sokkal rosszabbat vártam.
Eddig PTFE talpakkal teszteltem mindent, de megjött az Obsidian Air talpak.
De megnyugtatok mindenkit rendeltem egy xar kínai padot is, amolyan igazi Aliexpress-es gyöngyszemet. Amúgy annyira nem rossz, nyilván nem fog egy Wallhack vagy Glsswrks paddal versenyezni. A Polarity-t én behúztam, mert találtam belőle egy olcsó darabot, annyiért nem tudtam otthagyni. -
gaben22
őstag
válasz
Mephike
üzenetére
Az mondjuk biztos nem segített a 3950-es szenzor "népszerűségének", hogy az első Glsswrks Polarity batch 10%-a kuka lett
. Én még szerencsére előtte kiszálltam az internetből, mert sorozatosan késtek a szállítással mindenféle ok miatt, Maxgaming rendelésben meg voltak már cuccok is, amik kellettek, így visszamondtam... majd később kipróbálom de most még egy másik saját designomon "dolgozom". -
Enton
addikt
-
Na itt az új léc, amit meg lehet ugorni... 30 gramm és nem lyukas a teteje.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Nekem a nagyon hangos klikkek miatt nem kéne.
Egyszerűen imádom a Superstrike klikkjeit, alig várom hogy kapjam a csere példányt (ki van fogyva megint MM-nél).
Formára nem annyira tetszik mint a Viper, meg picit talán az imbalance is zavaró, de a klikk feel miatt újra azt választanám.Ha egyszer a Razer is csinál ilyen kapcsolókat egy Viper formában, megveszem, és eladok minden mást
Kérdés hogy le fogják-e másolni, vagy levédették-e a Loginál. -
Santi22
senior tag
válasz
masheen1337
üzenetére
Szerintem a RAWM ER21 Pro kisebb és lehet pont annyival (széltében, magasságában kb 1-1,5mm), hogy neked az kényelmes lenne.
-
-
-
masheen1337
csendes újonc
válasz
Mephike
üzenetére
Számomra formára a Razer Deathadder V2-t mondanám a legjobbnak (bár annak meg az oldala kopott ki elég durván, emiatt egy idő után már kényelmetlen volt fogni.) Deathadder V3 is egész jó forma, és a borítás is tartósabbnak tűnik mint az elődjének, de most már nagynak érzem a kezemben. Formára mindkettő bejött, csak méretben mennék picit kisebbre ha lehet.
-
Mephike
őstag
válasz
masheen1337
üzenetére
Az ár eléggé magas sajnos ezeknél, bár gondolom sokkal olcsóbban ezt nem igazán lehet megúszni manapság...
Meg lehet, ha képes vagy elengedni és elhinni, hogy nem csak Logitech és Razer létezik. Esetleg annyit megsúghatnál, hogy melyik egered formája volt eddig a legjobb számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oly sok nap után... valaki válaszolt.

Súly sem érdekes, 80g alatt már jó. Vezetékes megfelel. Plug and play lehetőleg, nem kellenek makrók, profilok, aura sync meg akármik. 1000 Hz megfelel, ha több az biztos jó, fogalmam sincs mit tudnak az egereim.