- Ismerős-ismeretlen lapkával érkezik a Honor 400 család
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Sajnos en is tapasztaltam, hogy a kulso linkes nyitas, regi verzios apk telepites mar nem mukodik.
Viszont arra gondoltam, hogy SmartSwitch hasznalataval esetleg mukodhet, mivel nem csak az APK-t viszi at a forras eszkozrol, hanem az adatokat is, igy az alkalmazas beallitasaival egyutt minden beallitast, ami, ha a forras telefonon anno megtortent (kulso linkes "hack"), akkor azt a flaget is tovabbviszi.
Pechemre nem tudom megprobalni, mert S24U-rol A13-ra nem mukodik az atvitel, mivel az S24U-n 64bites APK van, az A13 meg 32bit-est futtat(na).
Van itt aki esetleg probalkozott SmartSwitch alkalmazassal,hogy atvigye az a Facebookot egyik eszkozrol a masikra?
Nyilvan szuk kor akinek esetlegesen ketto Samsung telefonja van, de hatha
.
Ha igen, mukodik gyakorlatban is?
-
insight
aktív tag
válasz
westcoastog #36167 üzenetére
nem ideiglenes kódot kell megadnod, hanem a PIN-t ami az előzményeidet védi. Ha elfelejtetted a PIN-t akkor állítsd vissza: https://www.facebook.com/help/messenger-app/479091330683112
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Messengeren kép küldésnél be lehet valahogy állítani hogy a videókat ne jelenítse meg csak a képeket?
-
westcoastog
veterán
Sziasztok!
Új telefonra költözésnél a messengerben megkéne adni a 6 jegyű kódot a titkosított üzenetekhez, természetesen nem tudják milyen kód lett megadva...
A régi telefonra kiküldöm az ideiglenes kódot, de azt hiába írom be az új telefonon, nem fogadja el. Ilyenkor mit lehet tenni? -
Zolás
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Eléggé bonyolult az mindenkori új jelszavad?? 2fa van-e használatban?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zolás
addikt
Értem hogy a régi régi volt, de ma már kétszer kellett változtatni, mert szerintük már megint régi. Másfél óra alatt ne avuljon már el.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
classic B
senior tag
válasz
rayoliviero #36158 üzenetére
Nem tudom a választ, csak ötlet: A Meta felhasználási feltételeit megnyitva és "végigolvasva" nem aktiválódik a gomb?
-
vacs
veterán
Lehet meg akar védeni, mert vagy régi a jelszavad, vagy túl egyszerű és könnyen feltörhető stb.
Változtasd meg és ha nincs, akkor állíts be kétlépcsős azonosítást vagy authenticator app-ot (ha van Ügyfélkapu+od, akkor van authenticator app-od is, ezt tudod használni itt is)!(^)(>.<)(^)
-
Zolás
addikt
Üdv mindenkinek.
Pár napja a Facebook app megkért, hogy változtassak jelszót,mert már régi. Tegnap megint. Ma már kétszer is kérte. Miért vacakol? Valaki folyamatosan fel akarja törni?
Nem email jön, amikor megnyitom az applikációt a telefonon, ott kéri.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #36151 üzenetére
Van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet a "kiemelés most"-ra nyomni? Az egyenlegem fel van töltve, de hiába. Egyik hirdetésem sem tudom kiemelni.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Facebook guru kerestetik.
Van egy üzleti aloldalam. próbáltam egy posztot kiemelni (most először), de azt írta, hogy inaktív a hirdetési oldalam. Addig-addig szarakodtam a Meta Business beállításokban, hogy sikerült kivennem magam az oldal kezelői közül.
Az oldal megvan, rá tudok keresni. De nem tudok rá átváltani, semmit sem tudok kezdeni vele.
Van erre valami megoldás?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
totron
addikt
válasz
Babetta-X #36155 üzenetére
Az előzmények más eszközön való visszatöltésére, megjelenítésére szolgáló PIN-kódról van szó? Az még elengedhető. Én accountba nem jutok be, rákövetkező próbálkozáskor kiírja, hogy ennyi meg ennyi órája változott a jelszó, ami az előző el nem fogadott PIN időpontja, nincs ám ilyenről szó, nem változott semmi, sehányadik újraküldött kód sem jó. Hülye helyzet, hogy követni kell a csordát, igen.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy jópár napja a laptopomon nem tudom használni a messengert, hiába írom be a helyes pin kódot csak sokáig várakozik azután kijelenti, hogy nem sikerült. Elég idegesítő. Mi ilyenkor a megoldás? Opera böngésző, de mással se nagyon sikerül, telefonon működik hibátlanul
(Más téma, de évről évre azt érzem, hogy egyre gagyibb és sz... ez a messenger dolog, kicsit visszasírom az MNS-t, amit fényévekkel jobban szerettem, de hiába ez terjedt el.)
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van iPhonon a Messengerrel, hogy ha mobilneten hívok valakit, akkor akadozik a hang és a kép is. A mobilnet sebessége szerintem jó, 200+ Mbps le, és 69 Mbps fel.
Wifin, 1000/1000 minden jó.
Más alkalmazással (Viber, Signal) mobilneten semmi gond, tökéletesen működik, jó a kép és a hang.
Esetleg valami beállítás nem megfelelő?Előre is köszönöm a segítséget!
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Facebook Marketplace-en szeretném a hirdetésem kiemelni. Az egyenlegem feltöltöttem, de mégse tudom kiemelni, mert hiába állítok be mindent, a "Kiemelés most" szövegre nem tudok rányomni, mert ki van szürkülve.
Próbáltam asztali gépen belépve, alkalmazásban, egyik helyen sem sikerül.
Tudna valaki segíteni, hogy mit rontok el? -
-
flash-
veterán
ez az elérhető állapot beálítás hogy müködik?
android mobilon kikapcsoltam a messengerben appban és a facebook appban is.(mert mobilon csak sima be ki kapcsoló van)
a windows pc-n pedig úgy van beállitva hogy bekapcsolva a jobb oldali név listánál hogy csak egyeseknek legyek elérhető,(a listán 5 ember van)viszont továbbra is látok több ismerőst akik nincsennek a listámban hogy elérhetőek.
na ezt nem vágom.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
-
totron
addikt
válasz
idegen lény #36144 üzenetére
Loop!
-
szildavid90
aktív tag
Hogy tudom azt beállítani a Messengeren, hogy visszakereshető legyen egy beszélgetésen belül az évekkel ezelőtt folytatott kommunikació? Rákeresek bizonyos szavakra és nem mindig jeleníti meg vagy nem minden esetben. Nem értem!
-
totron
addikt
A jelszópótlás folyamataként kapott kód érvénytelen. Hogy lehet javítani ezen?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
donnie.d #36141 üzenetére
Annyi értelme van, mint amikor megnyitod a csoportok lapot, és nem az elmentett csoportjaidat látod, hanem tök ismeretlenekből válogat, hogy hátha érdekel valamelyik. Nem, bakker, elsősorban azért nyitom meg a lapot, hogy a csoportjaimat megnézzem!
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
donnie.d
aktív tag
Újra nekifutok:
Azt tudja valaki, hogy a hivatkozásokban miért jelennek meg ismerősök? Olyanok, akikkel nem is beszélgetétek, s nincs is semmiféle kapcsolat pár szóváltáson évente vagy még annyi se?
Ezt a "hibát" hogyan tudnám kikapcsolni? -
insight
aktív tag
válasz
Cartmenn #36131 üzenetére
Céges VPN-ről sikerült megoldanom, és asztali gépről, köszönöm.
Tanultam az esetből, elkezdek leszokni a Messenger-függőségről és a Facebookot sem veszem biztos pontnak ezek után.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
-
insight
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy megmentsem a 16 éves accountomat? Az emlékek és a kapcsolatok miatt sokat jelentene, főleg a Messenger.
Sztori:
1. Bejelentkeztem egy régen használt telefonommal, amit ugyan engedélyezett a Facebook, gyanúsnak tartotta, és kijelentkeztetett mindenhonnan.
2. Ettől kezdve nem tudtam bejelentkezni, mivel kérte a hitelesítő appot, de a Duo valamiért olyan kódot adott, amit a Facebook nem fogadott el.
3. Jöttek a kreatív ötletek, hogy tudnám kikerülni ezt, de csak emailem és az app volt. Megváltoztattam a jelszavam, és az emailem is, de mindig elakadtam a Duonál.
4. Írtam a FB-nak a formanyomtatvánnyal, videós azonosítás után kikapcsolták a hitelesítő alkalmazást nálam, és adtak egy jelszót amivel beléphetek. Azt hittem, győztem.5. A jelszó beírása után küld egy kódot emailben, ezt a 6 számjegyű kódot beírom, de NEM FOGADJA EL. 30x próbáltam. Mostanra már kódot sem küld, nem érkezik email. Junk emailt is néztem, minden amatőr hibát kizártam.
6. ismét írtam nekik a formanyomtatványon, de már válasz sem érkezett.
Van valakinek mentő ötlete? Esetleg egy emberi kontakt?
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
válasz
ferenck #36125 üzenetére
Én szó szerint most akartam írni, hogy barátnőmnél is ez van...
Ezt a profilt pár hónapja a marketplace miatt csináltuk...
Nyilván most sem csinált semmit, nem is jött semmi hogy csinált volna...Amikor új hirdetéseket rakott fel tényleg szó szerint csak robotok jelentkeztek
(amik szerintem mondjuk nem robotok hanem inkább élő emberek...)Alapból mi is elengedtük volna már régen...csak
01
Ott azért lehet eladni többet mint máshol...
02
Venni is ott lehet amiket gyűjtünk filmes szobrokat pl... -
Croft-21
őstag
Eddig tagja voltam egy facebook csoportnak, ahol az internetes csalások a téma, én is posztoltam ott.
Ma olvastam egy posztot, ami arról szólt, hogy valaki a rendőrségtől kapott kamu levelet yahoos email címmel. Én poénból oda kommenteltem, hogy "még jó, hogy nem gmail.com". Azóta mintha ki lennék tiltva a csoportból, de én ezt csak poénnak szántam.
A csoport moderátorànak nem tudok írni, mivel nem tudom hogy ki az. Az egész csoport eltűnt számomra az Fb-ről. Mit tudok tenni ahhoz, hogy feloldjàk a tiltást? -
válasz
pn4hvq #36044 üzenetére
Na, eddig tartott az új profilnál is a marketplace. Élt 2 hétig, ennél is elérhetetlenné tették. Nem is foglalkozom vele tovább, mert ez idő alatt egy-két kivételtől eltekintve csak csalók jelentkeztek szinte azonnal a hirdetés megjelenése után. Elengedem a marketplacet mint hirdetési felületet.
-
zolka95
őstag
Rengeteg AI által generált gagyi tartalmat látok facebookon. Szinte már 80-90%-ban csak azt. És rengeteg kommentelő botot.
Egyre inkáb bloatware az egész, nem social media.
Más is tapasztalt ilyet?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
betyarr
veterán
sziasztok!
ez vajon mi lehet? próbáltam az előzményeket törölni, másik böngészőt, másik gépet, de ugyanez az üzenet. 2fa van. csak a szokásos helyeken jelentkeztem be: otthon, munkahelyen (más nem ül a gépnél) meg telefonon. telón most is benn vagyok, de nem merek kijelentkezni. a profilom elvileg él, mert mások látják.
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy a Messenger (akár messenger.com akár facebook.com/messages URL-en nyitom meg) egy pár perc után brutál CPU használatot okoz, plusz folyamatosan egyre több memóriát zabál (és mellesleg közben egy csomó adatot ír a háttértárra)?
Chrome-mal és Firefox-szal próbáltam ugyan az. Próbáltam Chrome-ban kikapcsolt uBlock-kal, aztán kikapcsolt tab "altatással", login-logout után, site data törlés után, de mindig ugyan az. Sőt, legtöbbször amikor elkapja a hülyeség, akkor újratöltés után is marad a magas CPU használat.Nem tudom volt-e valami változás mostanában a kódban, de amúgy január 12-e óta csinálja.
Van bármi ötletetek a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Köszönöm szépen Nektek!
Látom dögivel vannak szűrők, lehetőségek, már csak próbálgatnom kell! -
válasz
antikomcsi #36117 üzenetére
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Viktor77
titán
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok! Sajnos nem vagyok nagy facebook guru, ezért kérdeznélek Titeket, hogy nincs e valami használható szűrő, add on, ami kicsit élhetőbbé tenné a hírfolyamot. Az utóbbi időben már túl sok kamu gördül elém. Soha meg nem jelenő játékokról, nem létező filmekről mindenféle Fake infók, hírek, egy rakat AI képpel megspékelve.
Hiába tiltom ezeket, egyre csak jönnek más profilokról a kamu kattintásvadász tartalmak.
Tudok erre valami beállítást, megoldást? Ha megszüntetni nem is lehet, de legalább jelentősen csökkenteni?
Köszi!
-
Gaborz1
senior tag
Haveromnak az alábbi gondja akadt. Egyik percről a másikra a beszélgetéseinél a profilképek ilyen idióta színes szarokká váltak a Meesengerben, de volt hogy teljesen le is fagyott a Samsungja. App törlés megvolt, gyorsítótár és az alkalmazás adattörlése is és a probléma nem tűnt el.
Valakinek valami megoldás? Vírust nyelt be? AVG vírusirtót ráengedtük a telefonra, de semmit se talált.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
idegen lény
őstag
válasz
astrojoe12 #36105 üzenetére
Mi már rabszolgák vagyunk, nekünk ezek a dolgok már fel sem tűnnek.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
-
vacs
veterán
válasz
Guenwhywer #36110 üzenetére
Nem tudom a választ, de azt áruld el kérlek, hogy a kétlépcsős azonosítás vagy authenticator app be volt-e állítva?
(^)(>.<)(^)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Érdekes, hogy ezt a rendszer használva ez az a dolog ami felébreszt, és nem a többi, sokkal súlyosabb dolog!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Expertek segítsetek pls. Valamilyen formában feltörték vagy valami ilyesmi a facebook accountomat. Nem változtattak jelszót nem küldtek üzeneteket vagy legalábbis nem találtam nyomát ilyesminek(azóta nyilván változtattam jelszót.) viszont létrehoztak + hirdetői fiókokat kb 5 vagy 6 darabot. Ügyesen csinálták mert társítottak hozzá nem működő kártyát is így én nem tudom törölni ezeket a fiókokat. Van ötletetek mit lehetne ezzel kezdeni? Vagy egyáltalán merre keressem a megoldást a facebook számomra legalábbis szövevényes menüjében? Szerencsére nekem nem volt semmilyen társított fizetési lehetőség így pénzem nem bánta inkább csak az önérzetem a dolgot. Gondolom erre ment volna ki a dolog hogy kis összegekkel terhelgették volna a hozzá társított kártyát ami nem is annyira feltűnő, és én fizetek a reklámozni kívánt oldal hirdetéséért.
-
kidnou
őstag
válasz
"Akár véletlenül, akár direkt írtam be, csak annak kéne ott lennie, amit én írtam. Szerintem nagyon gáz, hogy bármilyen okból, kényelem, fölösleges fejlesztés, akármi , de babrálnak az üzenetek szövegével."
Csak az van ott amit irtál, nem babrált senki vele."Aki ritkán használ ilyen eszközöket, mint én, annak egyből feltűnik, hogy a tulajdona és a jogai sérültek."
Milyen tulajdonod vagy jogod sérült? Szerintem semmi...."Később már a nagyobb jogvesztesek se tűnnek majd fel. Lassú érzékenyites a digitális rabszolgaság felé."
What???Értjük a mondandódat, csak nem értünk veled egyet. Az, hogy nem tudod mi hogyan működik, az nem a Meta hibája. Szerintem engedd el a témát, elírtad, a rendszer pedig úgy működött ahogy kell. Legközelebb jobban figyelj, ennyi
-
vacs
veterán
válasz
Te azon vagy kiakadva, hogy linkké alakította az általad hibásan leírt szöveget?
Írtam, hogy állítsd be, hogy írásjelek utána automatikusan tegyen szóközt és akkor többé nem fordul majd elő ez a kellemetlen helyzet.(^)(>.<)(^)
-
válasz
Sajnos ezzel tudtommal nem nagyon tudsz mit kezdeni, azon kívül, hogy figyelsz arra, amit írsz, illetve amikor egy URL-ként is értelmezhető karakterfüzért írsz be, akkor feljön a beviteli mező felett egy kis ablak a Messengerben, ahol elkezdi betölteni a "linkelt oldalt", azt lehet a jobb oldalon levő X-szel bezárni, és akkor nem értelmezi linkként, helyesebben nem hozza be az URL previewt.
Sokan panaszkodnak erre a funkcióra még olyanok közül is, akik valóban azt a linket szeretnék elküldeni, de nem szeretnék, hogy a címzetthez egy oldal előnézet érkezzen.
Messengeren csak a Meta tartalmak előnézetét lehet kikapcsolni a beállításokban, a külső linkek előnézetét nem.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Te amúgy mit szeretnél, hogyan működjön bármilyen üzenetküldés, amikor weboldal linkjét küldesz át rajta ismerősödnek?
Egyébként néha nekem is kicsit sok, amikor a link alatt a képen majdnem a teljes oldal megjelenik, mintha egy integrált böngésző lenne ott...gyulaszu
-
astrojoe12
tag
Srácok, ezeket mind tudom, amit írtatok. De akkor is megváltoztatta az üzenetet. Megjelent egy weboldal képe, rá lehet kattintani, működik a link. Akár véletlenül, akár direkt írtam be, csak annak kéne ott lennie, amit én írtam. Szerintem nagyon gáz, hogy bármilyen okból, kényelem, fölösleges fejlesztés, akármi , de babrálnak az üzenetek szövegével.
Ezzel kapcsolatban új gondolatom támadt. Aki ritkán használ ilyen eszközöket, mint én, annak egyből feltűnik, hogy a tulajdona és a jogai sérültek. Akik pedig hozzá vannak szokva ezek használatához, azoknak fel se tűnik, hogy egy kényelmesnek tűnő fejlesztés milyen durván csorbítja ezeket. Később már a nagyobb jogvesztesek se tűnnek majd fel. Lassú érzékenyites a digitális rabszolgaság felé."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
vacs
veterán
válasz
astrojoe12 #36099 üzenetére
Állítsd be úgy a billentyűzetet, hogy írásjelek utána automatikusan tegyen szóközt!
(^)(>.<)(^)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
astrojoe12 #36099 üzenetére
Eéggé sok nyelvben a mondatbefejező írásjel utána -ami lehet pont- illik szóközt tenni. Míg az url-eknek van az a formátuma, ami csak két szó ponttal elválasztva.
Sem az előző nem lesz hivatalos, sem az utóbbi ignorálva ,csak azért mert te nem bírsz gépelni rendesen!
Persze ha youtube, vagy bármi linket fogadnál akkor meg baj lenne, hogy másolgatni kell a címet, míg máshol egy kattintás....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Amikor elküldöd az ismerősnek jelölést, elindul egy kis kör a Jelölés gombon - amíg az forog, és visszavonod, nem kap értesítését; ha kiírja, hogy Elküldve, akkor kap róla értesítést, akkor is, ha visszavonod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Könyvajánló
- Ismerős-ismeretlen lapkával érkezik a Honor 400 család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hardcore café
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest