Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
haypro #10039 üzenetére
iPhone 15. Barátnőm 11-e még most is több képernyőidőt tud. Működésben is sokszor sokkal gördülékenyebb, bár most az Android 14-gyel elég jó lett ez a telefon is végre. Én Android párti vagyok, szerencsére nekem is ingyen adta a cég az S22-t, de ha fizettem volna érte akkor azért párszor már eldurrant volna az agyam.
-
Balzak83
senior tag
válasz
haypro #10039 üzenetére
Mindenképpen 13-t kérd. Ha más nem az üzemidő miatt. Nálam ha megy a céges profil, akkor az jelentősen beleharap az üzemidőbe, iphonnál meg gyakorlatilag semmi változás. Ami az s22 mellett szól, az a gombnyomásra kikapcsolható munkaprofil, ezzel lehet üzemidőt spórolni, és az értesítések sem zaklatnak munkaidőn kívül.
-
hevepapa
aktív tag
"Több postafiók kezelése androidon nem megoldott a gyári levelezőklienssel."
Ez érdekes. Már az S8 idők óta (most S22-n) használom a Samsung gyári email klienst 5 különálló email accounthoz. Van benne POP3, van IMAP. Ha jól rémlik 4 SMTP szerver van az accountok mögött. Semmi probléma se volt vele. -
-
viewdetails
addikt
Google fiók - Szinkronizálás megszakítása.
14-es probléma, hogy nem reagál rá? 13-as készüléken néztem, ott nincs vele gond.
Olyan mintha beragadt volna, harapja is az akksit.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kenwood3
őstag
Srácok!
Recseg a felső hangszóró a telóban. Már 2 x fordult elő a héten , tegnap és kedden. A lejátszott hangok is és a beszédhang is, újraindítás megoldja. Na már most , mi miatt lehet ez? A samsungot felhivtam smart tutorozott egyet, aztan nem talalt semmi hibat. Szeptemberig még garis
Ötlet?Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!
-
S@c@
őstag
Ujra mukodik a pixel shifting. Csinaltam kepernyokepeket is, hogy mozog a felso es also sav is az ora kivetelevel. Igy mar nyugodtabb vagyok, hogy nem eg be.
[ Szerkesztve ]
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok már agyfaszt kapok s22 m van.. nemtudom miért mesenger értesítések folyamatosan újra kapom amit már megnéztem..messengert töröltem is már újra is raktam, telo újra indítás szinte minden volt de folyamatosan 15p ént újra dobja mikor valaki hangulat jelel reagál pl egy képre amit küldtem.. vmi ötlet?
-
kcsa
veterán
válasz
Bumer725 #10072 üzenetére
Nekem tegnap este óta csinálja, nyilván nem "romlott el" a telefon szoftvere tegnapelőtthöz képest, tehát nyilván a facebooknál van a gond.
szerk.: tegnap este egyébként megint betonkeményre fagyott a telefon, sötét képernyő, néha elő tudtam csalni a kikapcsoló-újraindító menüt, de bármire nyomtam akkor se indult újra/kapcsolt ki. Ez így két héten belül a második...
[ Szerkesztve ]
-
balco
aktív tag
Hogy lehet elérni azt hogy egy bluetooth headset, vagy hangszóró kapcsolódása elindítsa a Youtube Musicot? S22
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok. Ma jöttek meg, de már lecseréltem azóta a telefonom S23-ra. Ha valakit érdekel privátban írjon.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Celtis
veterán
válasz
GordonSamway #10081 üzenetére
Küldtem pm-et. Pont ma akartam rendelni valami szilikon tokot.
-
Depidemic
csendes tag
Akinek messenger értesítések zavarnak, ott a reakciók értesítései ismétlődnek non-stop.
Akit zavar, az kitudja kapcsolni, csak azt a részét:
- Messenger -> Alkamazásinfó -> Értesítések -> Értesítéskategóriák (alul) -> Egyéb (ezt kikapcsolni) és nem küldi ezeket tovább, minden más értesítés megy tovább normálisan. -
Samen80
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Honor band6 karkötőm,és az a gondom,h mióta frissült a telefonom nem lehet összepárosítani.Esetleg valakinek van valami ötlete?
-
trialboj
őstag
Ezt én sem értem, azt hittem csak az AOD ugrál jobbra balra, hogy ne égjen be. Minden egyes applikáció használja ezt? Még az első oled telómnál az s10e-nél paráztam hogy be fog égni a navi pl, de 3 év után sem volt semmi baja, szóval el is felejtettem hogy ez egy létező probléma
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Rinocerosz
senior tag
Gondoltam szólok, hogy a Play áruházban elérhető frissítés a Messengerhez... talán ez fixálja ezt az értesítés problémát
.
-
plaszy
őstag
válasz
Rinocerosz #10088 üzenetére
Reméljük...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
kaciokos
őstag
-
kp78
addikt
Milyen az eddigi tapasztalatuk / véleményük azoknak, akik az elején egyszerre frissítettek 6.0-ra?
Az akkor leírtakat természetesen olvastam, csak gondoltam most már eltelt 1 kis idő, hátha van új(abb) tapasztalat.
-
Rinocerosz
senior tag
Igazából nekem nem volt semmi gond az új rendszerrel. Igaz olyan óriási változások nem történtek:
-kamera kapott pár új funkciót és kicsit átdolgozták
-új betűstílust használ a rendszer ami nekem egyenlőre bejött
-új lett a értesítsi sáv ami olyan megosztó számomra
-képszerkesztőn is reszeltek egy kicsit
-az eszközkarbantartóban az akkumulátoridőt megkutyulták rendesen, szerintem az gáz lett...
-widgetekkel, meg az AoD-el lehet szórakozni kicsit
Jah és hiánypótlóként a telefon információknál a szoftver adatain belül ha kattintgatsz az Android 14-re előjön a logó és ha rajta tartod az ujjadat akkor egy mini játék fog elindulni.
Stabilitásban úgy rendben van és az üzemidő is hasonló mint volt, talán egy picit jobb. Szerintem a Decemberi update nemsokára jön és ami esetleg van hiba azt csak-csak fixálni fogjak... úgyhogy szerintem a decemberi frissítés után nyugodtan felteheted.
Gyári resetet nem csináltam mert jól működik, de majd sort kerítek rá mert már a tárhelyem nagyon tele van szemetelve. -
kp78
addikt
Mindkettőtöknek!
Értesítési sávban mi változott akkorát? -
kp78
addikt
Ráengedem lassan a telefonra -
jeni
félisten
válasz
Rinocerosz #10092 üzenetére
Ez nálam itt megáll
Nem megy tovább
Annyi van csak,hogy a fehér "csillagok mennek"[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz
Rinocerosz #10095 üzenetére
Feltettem, köszönöm még egyszer a leírást!
Az arcfelismerés biztos, h javult, eddig 10-ből 1-2-szer oldott fel (vagy egyszer sem), most meg azt vettem észre, h a smart flip tokot kinyitva nem kell ujjlenyomat, mert felismerte az arcot.
Nekem a kijelzőn / ikonokon mutatkozó túlszaturált színek furcsák, és nem is találtam meg, h lehetne vhol a színekből visszavenni.
Nincs is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ez a messenger probléma viszont megjelent nálam is.
Ahogy látom hiába is telepítem újra, akkor is ilyen lesz.
Vagy vmi megoldás lett rá másnál? -
kp78
addikt
válasz
viewdetails #10106 üzenetére
Köszönöm, megpróbáltam, de továbbra is jönnek a régi értesítések.
-
Essejó
addikt
válasz
Rinocerosz #10108 üzenetére
Van és volt is mielőtt a picipuha ide tolta volna a saját szarát. link
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
kp78
addikt
válasz
viewdetails #10106 üzenetére
Újratelepítést követően (és némi "értesítési gyomlálás" után) úgy tűnik megjavult.
-
ClioRS
őstag
Én is újratelepítettem a Messengert, elsőre nem töltötte be az üzeneteket, meg igazából semmit se. Letöröltem, másodikra már betöltötte szinte egyből, de az értesítés még mindig sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
- Samsung Galaxy S22 128GB Phantom Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus 5G 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S22 ultra 256gb
- Független Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Black !! 3Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- Samsung S22 Ultra , 12/256GB. Újszerű !
- Samsung S22 ultra eladó!Garancia:2025.02.22-ig
- Galaxy S22 Ultra 5G Green 256/12 Dualsim független, majd 2 év gyári Samsung garanciával
- Galaxy S22 Ultra 5G Burgundy 256/12 Dualsim független, majd 2 év gyári Samsung garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Enterprise edition 3 hó garanciával és ajándék mobilfox tokkal
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest