- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Koreában már elindult a frissítés, valszeg nemsokára ideér:
-
hevepapa
senior tag
Elvileg valamikor május közepén várható. De lehet, hogy ez szolgáltató függő is.
Én úgy vagyok vele, hogy jön amikor jön. Jól elvagyok a 6.1-el is. Főleg, hogy ahogy láttam, nem igazán érdekel egy új funkció sem.
Őszintén szólva jobban örülnék annak, ha a Galaxy AI tavaly nyárra beharangozott magyar nyelvi támogatása bekerülne végre. -
duo
addikt
köszönöm mindenkinek, lefoglaltam egyet. jelentkezem. (most a rövid hét miatt átcsúszik az egesz mutatvány jövő hétre).
kérdés: ti megkaptátok már a one ui7-et? (nem életbe vágó csak érdekel)
-
duo
addikt
sziasztok! sima s21-em van. regalaxys ,teljesen jó. Asszony szivesen lenyúlná a kezes meret miatt, nekem meg neznem kellene valamit. méretben az s22+ határeset. tudom exynos 2200, nem a legjobban sikerült, de atfutva a topikon a melegedés kulcsszóra, mintha a frissitesek ezt javítottak volna.
Az S22+ tulajokat kerdezem: Jól ertelmeztem az olvasottakat?
*
(persze ha volna penzem 23-as szeriabol valasztanék. de nincs uh ez meg is oldotta a dilemmát.
ja igen apróról.fogok.venni, ahogy az utobbi években mindig.
*
köszönöm a válaszokat -
jupp008
senior tag
Dél Korea -ban elindult a frissítés.
link -
lezerpiramis
őstag
Hello,
Tudja valaki azt esetleg, hogy az Android 15-tel megkapják-e a Samu telefonok a Linux Terminal appot? Vagy ez marad a Google Pixel készülékek privilégiuma?
-
trialboj
őstag
válasz
Essejó #11258 üzenetére
Én meg azt olvastam hogy a PS5 már előre európában is megemelte az árakat, mert jobb a békesség, nehogy kényelmetünül érezzék magukat az amerikai népek hogy a világ többi részén olcsóbban vásárolnak az emberek. [www.theguardian.com]
The Japanese game developer said it had made the “tough decision” to raise the price of the console’s digital edition to £429.99 in the UK and €499.99 in Europe, starting from Monday. There will be no price change for the standard PS5, which comes with a disk drive.
Én most nem tudom hogy mi a jó döntés, nekem már nagyon nem passzol az s22+, de jelenleg nincs ötlet mire cseréljem, viszont ha fél év múlva minden az egekbe emelkedik, mert ez a sok pofátlan cég azt veszi észre hogy az áremelés után is veszik a lomjaikat akkor, mindenki glibálisan emel majd.
-
Songoman
aktív tag
-
csaba1203
addikt
válasz
trialboj #11256 üzenetére
Nekem van Iphone 16 is sokkal stabilabb, mint a Samu....
Amúgy felváltva használom őket de Apple ökoszisztéma verhetetlen jelenleg.
Samu sok cégnek beszállít többek közt Apple-nek is. Próbálkoznak mindent megoldani házon belül több kevesebb sikerrel.
Jövőre lesz aktuális a csere nálam is megvárom a 26 szériát de ha nem lesz érdemi előrelépés, akkor 25 lesz a vége azt hiszem. -
trialboj
őstag
válasz
dancsuri #11255 üzenetére
A gond csak az hogy a telefonnal az igazán fontos a proci, ami az álmásoknál top, míg a Samu a fél világot szívatja a házi diy próbálkozásaival, és mivel nem maguknak gyártják az összes procit, ezért még csak rendesen optimalizalva sincs.
Én is erősen gondolkodom milyen alternatíva van. Pixel esetleg egy Sony, vagy Apple de utóbbival több gond lenne amennyiben nem vagy hajlandó mindent lecserelni, illetve a back swipe "gomb" hiánya megőrítene. -
csaba1203
addikt
válasz
kpityu2 #11251 üzenetére
Ez a frissítés elég nagy fiaskó a Samunak.....
Lassan itt a 16 és ők egy tákolt valamit adtak ki, amit vissza is vontak és ki tudja még mi lesz itt.
Az S szériánál sincs érdemi változás évek óta most meg a szoftveres részét is elrontják pedig nem ezt ígérték.
Ha nem szedik össze magukat könnyen hátrébb csúsznak majd a ranglistán. -
kpityu2
őstag
One UI 7 frissítés ütemterve:
-
trialboj
őstag
Eléggé sajnálom hogy nem pörög már ez a topik, majdnem annyira mint hogy állítólag kampó az aksimnak
Előző s10e telómat is 4 évig használtam, és ott is kritikán aluli volt az utolsó 2 évben 20% alatt a merülés.
Mintha a samu szánt szándékkal széjjel gyilkolná az aksit 3 év után. Ismerősök kínai bóvli telefonjai még 4 év után is bírnak egy napot.
Én nagyon szeretem a samut, ahogy kinéz az one ui-t is, de szinte kényszerítenek hogy keressek valami másik gyártót. Viszont nincs említésre méltó gyártó, csak az apple. A többi flagshipnek szerintem nincs ultrahangos ujjlenyomat olvasója, ami elég elhanyagolt dolog, de tekintetbe véve hogy több mint 60x oldod fel naponta, szerintem elég fontos hogy gyors ls pontos legyen. Arról nem is beszélve hogy igazából csak ez a két brand létezik a mainstream android vs apple háborúban. -
plaszy
őstag
Márciusi frissítés érkezett...
-
degec
senior tag
Sziasztok, bocs láma kérdésért, kölcsönadtam telómat S22+ lepinkódozták, illetőt nem érem utol, gyári beállítás visszaállítását szeretnék rajta végezni, lehetséges ez valahogy? köszönöm előre is ! ha segít valaki !
-
trialboj
őstag
Valaki segít megérteni, mert nem jön ki a matek. Brutál gyorsan lemerült a telefonom, szeritnem valami app beakad, lehet hogy az ebikes bosch Flow, ami magától kapcsolódik ahogy bekaocsolom a bringát, és igaz hogy itt alig ír fogyasztást de a telefon gps et használja.
A lényeg hogy ezen a képen összeadtam a fogyasztást és GPT úr szerint csak 37.7% de akkor hogy merült 80%ot a telefonom? Reggel annyiról indultam, viszonylag keveset használtam, munkahelyen wireless töltőn állt néha, mégis kikapcsolt bringázás közben. -
trialboj
őstag
Vajon miért van az hogy az ok google ébresztés után elkezdem mondani a monológomat, és kb 5-7mp után, miközben még szavalok, simán elsötétül a képernyő. És ha megint feloldom hanggal, és gyorsabban mondom akkor megérti, de ha nem férek bele a limitjébe akkor rámcsukja magát
WTF
-
válasz
Pato77 #11239 üzenetére
nem kell belakni újra mindent, sima csc váltás nem jár adattörléssel, minden marad a régiben.
akkor van ilyen, ha eltérnek a különböző csc rom verziók (ilyenkor az OTA frissítések leállnak, mert nem talál ráépülő következő verziót) és inkább egy teljes rom-ot húznak fel, de ezt is meg lehet oldani régión belüli csc váltásnál a home_csc-vel, aminél megmaradnak az adatok.
ez csak nagyjábóli leírás, lehet, hogy nem is pontos, olvass utána egy picit vagy aki jobban ért hozzá majd leírja
vagyis ott az előzőben, én is az alapján csináltam törlés nélkül. -
válasz
Pato77 #11237 üzenetére
CSC régiókódot át kell állítani olyan országéra ahol engedélyezett a hívásrögzítés és utána gyárilag benne lesz a felvétel opció, nem kell hozzá semmi külön app. Ukránt válaszd, azzal jól működik (SEK). Teljes visszaállítással jár, érdemes általában ezzel kezdeni ha valaki ilyet akar.
-
Pato77
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek stabilan működő, viszonylag egyszerű, jó megoldása S22 hívásrögzítésre?Köszi előre is!
-
csaba1203
addikt
válasz
kaciokos #11235 üzenetére
Megvárom az S26-ot de ha akkuban nem tud többet biztosan a 25-öt fogom megvenni....
Most olvastam az ütemtervet az S22 május végén fog 15-öt kapni.
Szerintem nem sokkal később a Google kiadja a 16-ot úgyhogy kicsit lemaradtak a srácok.
Remélem irdatlan jó lesz a UI 7 mert ha csúsznak és a rendszer is rossz lesz az elég gáz lesz nekik -
kaciokos
őstag
válasz
csaba1203 #11234 üzenetére
Anomáliát én sem tapasztaltam a fogyasztásban, de azt a tesztoldalak mérései is alátámasztják, hogy az S22-ben levő Exynos eléggé zabálja az akkut a sorozat más telóihoz képest. Az S24-ben levő már nem olyan vészes.
Amúgy a 2 SIM nálam is eléggé megtolja a fogyasztást.
A 37%-ról 0%-ra meg még azért csalóka, mert egy akkumulátor töltöttségét nem lehet 1% pontosan mérni. Konkrétan egyáltalán nem lehet mérni, a kapocsfeszültségből lehet a töltöttségre következtetni, de azzal meg az a baj, hogy nem lineális az összefüggés a kettő között. Feltöltött akkunál ugyanannyi terhelés jóval kisebb kapocsfeszültségesést okoz, mint egy lemerülés közeli akkunál. A gyártók persze igyekeznek ezt a görbét kompenzálni, de 100%-osan nem tudják.
Magyarul: egy 100%-ra töltött akkunál nekiállsz mondjuk videókat készíteni, és a végén az akku lemegy 90%-ra. Ha ugyanezt a műveletet 20%-os akkunál kezded, akkor nemhogy 10%-on lesz az akku a végén, hanem még az is lehet, hogy lemerül a videózás közben. Vagyis a kijelzett 37% valójában jóval kevesebb. -
csaba1203
addikt
válasz
viewdetails #11233 üzenetére
Nem vitaindítónak írtam, amit írtam...
Lehet, hogy a ONE UI 7-ben lesz már valami csoda, ami megakadályozza, hogy készenlétben is 5-10%-os merülések legyenek igen rövid idő alatt.
Nálam az S22-nél semmilyen anomáliát nem tapasztaltam eddig a lassan 2 éve alatt. -
viewdetails
addikt
válasz
csaba1203 #11231 üzenetére
csaba1203
Semmiképp nem szeretnék Exy vs. SD hitvitát nyitni, de még az S24-en sem volt átlag 3 (max 3.5-4) óránál jobb SOT-om, korábbiaknál meg végképp nem, ezért írtam. Úgyhogy ez nem pusztán a technológiai fejlődés.
adamszalai
dual SIM általában 15-20%-al nagyobb akkufogyasztást okozhat. Ha pár napra tudod nélkülözni valamelyiket, utána észre lehet venni a különbséget.
Akkucsere: új gyártású akkut nagy eséllyel már nem fogsz kapni. A korábbiak a raktárban álldogálva is veszítenek a kapacitásukból, ettől függetlenül egy akkucsere biztosan megérné, csak átütő nagy csodát ne várj tőle. Néha egy Factory Reset és újra belakás 0-ról is tud segíteni. -
adamszalai
újonc
válasz
adamszalai #11224 üzenetére
ezt kiegészítve és reagálva a kommentekre, smart switch-csel költöztem a telefonra s8-ról de már 1 éve és igen, dual simem van, 1 fizikai+eSIM, ez nem tudom mennyit nyom a latba.
-
csaba1203
addikt
válasz
viewdetails #11230 üzenetére
Azért van 3 év technológiai fejlődés, ami főképp a jobb akkuhasználatban mutatkozik meg....
Nekem az új iPhone 16 kétszer annyit tud, mint az iPhone 12 mini tudott.
Fejlettebb rendszer chip jobb energiagazdálkodás ugyanakkora akku mellett.
Ezt meg kell fizetni ha valaki elégedetlen a régebbi készülékével. -
viewdetails
addikt
+1 a Smartswitchre, okozhat rejtélyes hibákat. Idehoznám még a dupla SIM-et, mint másik lehetőséget megnövelt fogyasztásra.
Illetve S7-S9-S20-S22-S24 exynos vonal után el kell ismernem, hogy a sárkányos S25 készenléti fogyasztása és SOT-ja nagyságrendekkel jobb ugyanolyan használatnál. -
kcsa
veterán
válasz
adamszalai #11228 üzenetére
Többen tapasztaltak már olyat, hogy smartwitch költözés után extrém fogyasztás fordulhat elő, én magam is láttam ilyet ismerősöm telefonján: konkrétan SEMMIT nem csinált vele nyaralás alatt, de így is alig húzott ki egy napot.
-
adamszalai
újonc
válasz
kpityu2 #11226 üzenetére
köszi szépen, igaz nem vezetéknélküli, de van ilyen batár nagy powerbankem, meg kicsi is, de csak akkor hurcolnám magammal, ha nagyon muszáj.
@kpityu2 kérdéséhez én is csatlakozom, érdekel, hogy mi a jelentősége ennek.
Személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy akkucsere után 80%-os töltöttséggel ki lehet-e húzni egy napot limitál (max 2 óra) kijelzőidővel? -
kpityu2
őstag
válasz
Egy áthidaló javaslat az akkucseréig: lehet kapni elég nagy méretű 20 0000 mAh vezeték nélküli töltést tudó powerbankokat. Egy darabik ilyennel használtam az S7-esemet amíg sikerült megoldanom az akkucserét:. Mérete nagyjából a telefoné, használat közben csak alátétként odafogtam a telefon aljához.
-
kcsa
veterán
válasz
Smart Switchel költöztél erre a telefonra?
-
adamszalai
újonc
Üdv mindenkinek!
Azoktól kérdeznék, akik már cseréltek akksit az S22-ben. Mik a tapasztalatok, mennyivel javult a kijelzőidő, meg a "tétlen" használat alatt történő fogyasztás?
Imádom, szeretem ezt a készüléket, csak ez az állandó figyelgetés terhes egy kicsit. S23-at alig lehet kapni normális üzletben (random webáruházaktól tartok), meg az az igazság, hogy minden más ismérvet tekintve nincsenek egetrengető előrelépések.Csak hát.. tegnap elindultunk a Lumina Parkba sétálgatni, 37%-kal, energiatakarékosan voltam végig ( meg úgy az esetek 90%-ban), bluetooth, nfc, mobilnet, wifi, always on display kikapcsolva. Fotóztam és videóztam csak -nem nonstop!- , de nem bírta ki a 2 óra hosszát, amíg ott voltunk..
(Arról nem is beszélve, hogy a redditen és youtube-on fellelhető battery tips-ek közül minden létezőt megnéztem és megcsináltam, átlagosan egy nap alig használom többet a telefont mint 1 óra, de a 80-20% között tartást nem lehet kihúzni másfél napig, maximum elfeketítve ultratakarékos módban).
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
A mostani frissítés után másnak nem kezdett el rosszalkodni a kamera?
Nem indul el,mert állítólag más app használja vagy ugrál a kép vagyis ha fixen tartom egy tárgyon,egyszerűen arrébb ugrik a képernyőn a tárgy mintha mozgattam volna a telefont. -
jkarika85
csendes tag
válasz
petesejt #11214 üzenetére
Helló!
Én így jartam el tavaly, s22 helyett s24. Ég és föld a kettő, mind gyorsaságban, mind üzemidőben. Hiába exynos processzoros az s24 is, de semmi gondja nincs. Stabil kis telefon. 6-7 óra kijelzőidő általában megvan, wifi+mobilnettel, Bluetooth állandóan kapcsolodik az órához, 120hz. -
cosworth
csendes tag
Sziasztok!
Az usb csatlakozó cseréje gyári szervízben (pl. Oktogon) mennyibe kerülhet? Volt mostanában valakinek ilyen javítása? Reggel még töltöttem a telót, de most nem megy bele a csatlakozóba a gyári töltőkábel, valami fizikai akadály lépett fel, és nem látom, hogy lenne benne összegyűlt szösz, vagy ilyesmi.
-
exlepra
tag
Sziasztok,
Januárban frissítettem a telefont azóta nem megy a vezetékes android auto (Toyota).
A februári frissítésben reménykedem, de az sem segített.Ezeket már próbáltam, de semmi változás
-kábelcsere
-adatkapcsolat PC-vel megy (még a régi kábellel is)
-másik telefon (Honor és régebbi Samsung) megy az autóval
-rádió firmware frissítés
-android auto frissítések eltávolítása és újratelepítése
-android auto cache és data eltávolítás
-developer options USB: Default USB configuration: Transferring files
-újraindítás (rengeteg)
-autóban a telefonbeállítások eltávolítása (még Bluetooth is)A full telefon reset az nem opció most.
-
mdraco
őstag
válasz
Nálam megadta magát, végére állandóan újraindult és bootloopolt. Elején csak napi 1-2-szer indult újra.
Egyébként elterjedt probléma ez, itt is szó volt róla korábban és ha "galaxy s22 bootloop"-ra keresel, sokan panaszkodnak erről.
Valószínűleg hardvert érint, vagyis alaplapot. -
kcsa
veterán
válasz
A lányomnál van az én volt S22-esem, és már ő is panaszkodott tegnap, hogy frissítés után napközben egyszer csak újraindult a telefon, szóval biztosan nem vagy egyedül.
Úgy látom jól tettem, hogy beszámíttattam a feleségem S22-ét az előrendelési akcióban elég jó áron egy S25-be, így már csak egy, S22 maradt a családban.
-
petesejt
aktív tag
Üdv tulajtársak!
A februári frissítés óta random naponta 1x-2x újraindul a telefonom. PIN kódot nem kér, csengeni is kicseng, tehát nem "full" újraindulás, csak valami más. Látom a Samsung logót, aztán fel tudom mintával oldani a képernyőt.... Más tapasztalt ilyesmit?
És ha netán cserélnék, az S24 elég stabil teló, tud esetleg róla valaki valamit?
Előre is köszi a válaszokat! -
asdf74
tag
Nem feszülök.
Kósza kérdés egy topikba.
Hálás vagyok a válaszodért netes ismeretlen.
( A semminél ez is több) -
kcsa
veterán
válasz
asdf74 #11211 üzenetére
Telefontól és töltőtől múlik. S25+ és ultra esetében PPS 15V töltővel menne biztosan. S24 sorozatnál nem. De ha rám hallgatsz (egy ismeretlenre az interneten ugye
) akkor ezen ne feszülj, csak ha olyan telefonod lesz ahol ez számít is, még mindig elég esetlegesek ezek a szabványok és implementálásaik.
-
-
asdf74
tag
Sziasztok!
A gyári kábel ami a dobozban van alkalmas 45w töltésre?
Rendelek töltőt 45w-osat a későbbiekre tekintettel.
Lehet kábellel, ill. anélkül.
Nem vennék kábelt ( 1500ft difi) ha ez is tudja ami az S22 mellé van csomagolva.
Köszi ha van tapasztalat! -
kaciokos
őstag
Sziasztok! Az óra alkalmazásban régóta be van nálam állítva, hogy fél órával az ébresztő előtt tegyen ki egy értesítést, ahol aznapra törölni tudom az ébresztőt. A múlt héten azt vettem észre, hogy ezt az értesítést nem fél órával, hanem jóval korábban megjeleníti. Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
-
Arvist
tag
Februári biztonsági után wipe cache-t akartam a csinálni a szokásos módon, ahogy évek óta csinálom (kábellel összekötöm a telefonom S24U-val, azelőtt S22U-val), de 10-ből egyszer sem sikerült. Leültem PC-hez, elsőre. Változott valami, vagy ennyira béna vagyok ?
-
asdf74
tag
Sziasztok.
Hátha...
A Kréta alkalmazás eddig értesített rendesen.
A héten nem jönnek meg, csak ha megnyitom.
Többi alkalmazás rendben megjön. Engedélyek megadva, lehet a progi szarozik?. Szokott
Nektek? -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon kedves barátom gondolkozik S22-ben. Azt szeretnénk kérdezni, jelenleg hányas android van a telefonon és meddig lesz még támogatott, meddig fog kapni friss android verziót?
Köszönjük szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest