Hirdetés

Samsung Level U - műanyag nyakék

Bevezető, tartozékok

A Samsung a tavalyi IFA kiállításon mutatta be a Gear Circle névre hallgató termékét, ami természetesen nem egy kerek előlapos okosóra volt (bár a neve alapján gondolhatnánk ezt is), hanem egy Bluetooth-fülhallgató, amit elsődlegesen sportoláshoz fejlesztett a koreai gyártó, plusz ezen felül az utcai használat is megemlítésre került a reklámvideójában. Ezt a vonalat kívánja követni a Level U is, ami nem annyira exkluzív, mint a Gear Circle, de a funkcionalitása így is széleskörű, ráadásul az ára is kedvezőbb.

Samsung Level U teszt
[+]

A fülhallgatók körében egyre elterjedtebb az in-ear kialakítás: a köznyelvben agybadugósként aposztrofált megoldás egy szilikon (vagy szivacs) illesztékkel köti össze a fülünket és a hangkeltőt, ami azt eredményezi, hogy a hallásunkat szinte teljesen elzárja a külvilágtól, és így kiváló hangminőséget és erőteljes basszusokat tud kínálni, ráadásul nem is hallatszik ki annyira, mint a hagyományos fülhallgató, ami a tömegközlekedési eszközökön kifejezetten hasznos tud lenni. Ezeket a fülhallgatókat rengetegen szeretik, de van egy olyan felhasználói réteg is, aki nem bírja elviselni a hallójáratába ékelődő részt vagy a teljes izolációt, ezért hagyományos fülhallgatót szeretne vásárolni, amiből sajnálatos módon egyre kevesebbet láthatunk a boltok polcain.

A Level U is hagyományos, (szakmai nevén earbud) kialakítású, 19 900 forintos árával nem is tartozik a legolcsóbbak közé, de a vezeték nélküliséget, az igényes külsőt, a kényelmet, a teljes okostelefon-vezérlést és a hangminőséget meg kell fizetni, szerencsére a tesztidőszak végére sem csalódtunk nagyot a fülhallgatóban.

Samsung Level U teszt
[+]

Sajnos hozzánk tartozékok és doboz nélkül jutott el a tesztkészülék, de azért tudjuk, hogy a végleges csomagolásba egy microUSB töltőkábel, illetve háromféle, fülbe ülő szilikonharang került. Más extra sajnos nem jár hozzá. A Level U fehér, világoskék, arany, illetve sötétkék-fekete színekben érhető el, képeinken az utóbbi változat látható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés