Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Musk fasisztának nevezte az ausztrál kormányt, válaszoltak neki
it Ausztrália megbünteti a közösségi cégeket, ha nem gátolják meg a tévinformációk terjedését – Elon Musk fasisztának nevezte az ausztrál kormányt, ahonnan válaszoltak is neki.
-
Star Wars Jedi: Survivor - Napokon belül befutnak az előző generációs kiadások
gp Ahogy a készítők korábban megígérték, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz a játék.
-
Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
ph Az egyszerre érinti a Zen és Zen+ magokkal dolgozó normál és a Threadripper kiadásokat is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Sofian #34498 üzenetére
nem feltétlenül a szolgáltató a hibás, akik a leírtak szerint rendeltek, azoknál nem volt gond, akik trükköztek - például másra használták a kupont, mint amire a leírtak szerint lehet -, azoknál volt, hogy eltértek a szabályoztól az ügyfél számára kedvező irányba, és ez dícséretes, másoknál meg nem, mert nem tartották rá érdemesnek, vagy a fene tudja, azokról meg végképp ne beszéljünk, akik nem is voltak regisztrálva az akció nekem adatbázisába, hanem csak kórencsáltak kódot, és úgy próbáltak csalni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Sofian #34506 üzenetére
én mindig főként arra adok, ami írva van, attól csak az ügyfél számára kedvező irányban térhetnek el, azt viszont már nem kötelesek minden esetben megtenni!
nálam és sok más előfizetőnél megtették, másoknál nem, ők haragudjanak a szolgáltatóra, illetve keressék az okot, de ne csak a szolgáltatói oldalon...
amúgy sem láttam még olyat, hogy valami mindenkinek jó, legyen szó bármiről![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Sofian #34508 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem pont azzal rontjátok el, hogy telefonálgattok.
Mivel az SMS -szerint megvan, hogy mire jó, örüljünk neki, hogy az informatikai rendszerben nem állították be pontosan.
Szerintem jelen helyzetben a "telefonon felhívom a figyelmüket a dologra" helyett a következőt érdemes csinálni:
Meg kell rendelni a cuccot a NET -en, személyes átvétellel és internetes bankkártyás fizetéssel. Majd minnél elöbb bemenni és átvenni.
Gondolom eleve van szúrópróbás humán ellenörzés (telefonálgatások után nem csodálkoznék, ha mostanában sűrűbben lenne), és ha kijön, hogy nem frankó, akkor törlik.
Szóval ha rám halgatsz, úgy csinálsz, ahogy akarsz, de én inkább így tennék. (Ill. tettem is, és nem volt gond.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
válasz Sofian #34512 üzenetére
nem azt írtam, hogy konkrétan te így csináltad úgy, de olyan is volt bőven!
az sms egyértelműen rendelkezett; a honlapon megtalálható bármely telefont kiválaszthatod, bármely havidíjas előfizetéses konstrukcióban - és ez egy írásos ajánlat, ami nem azt írja, hogy bármire felhasználható, hanem csak havidíjas előfizetéses készülék vásárlására.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
glaci
őstag
válasz Sofian #34517 üzenetére
Ki is fizetted a rendelésnél bankkártyával?
(Gondolom nem, mert akkor csak nem mentél volna el addig, amíg meg nem kapod.)Egyébbként gond van a Telekom rendszerével. Én a MyT-Mobile -ba nem bírtam belépni délelőtt. (Azóta nem próbáltam.)
Ja, nálam is csak többedszerre tudott belépni a hölgy a WebShop -ba megnézni, hogy mit vettem, mondta, hogy ma gondok vannak vele.Aztán sikerült neki, megvolt a rendelés, látszott, hogy fizetve. Nyomtattak egy számlát, megkeresték a terméket és meg is voltunk.
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Sofian #34522 üzenetére
Á, jó az, hogy nem csinálták meg jól!
Ennek örülhetünk sokan. (Sajnos nem mindenki.)
Én remélem, hogy legközelebb is így lesz majd.
Egyedül csak abban bízom, hogy akkor majd nem lesz belőle ekkora felhajtás, hanem mindenki csak kipróbálja szépen csendben.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
szabogabor10
veterán
válasz Sofian #48789 üzenetére
Közel sem biztos, hogy országos 3G háló indul 900 MHz-en. Ami viszont biztos (és lesz elég blokk hozzá), az az, hogy lesz országos 4G/LTE és sebességnövekedés.
Érdekes lesz még a 2600 MHz sorsa. Elvileg 2x30 MHz-es blokk birtokában be lehetne indítani ezen a frekin is a 4G-t a városokban. Kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zeki
nagyúr
válasz Sofian #48789 üzenetére
800Mhz-es LTE/4G -t is tudó telók kellenek akkor.
Nem tudom ezt most melyik tudja itthon.
Kínában most jön ki egy 8 magos Lenovo ilyen tudással. -
szabogabor10
veterán
válasz Sofian #49652 üzenetére
Nem vettem egyelőre észre, a XI. kerületben, ahol jártam, mindenhol 3-as sávot (1800 MHz) mutatott a telefon, sehol nem váltott át 7-re (2600 MHz). Mondjuk ehhez további bázisállomásokat is kellene bekapcsolni.
Egyébként Németországban is vegyesen, 1800-on és 2600-on működteti hatékonyan LTE hálózatát urbanizált környezetben a Telekom.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
válasz Sofian #51774 üzenetére
Köszönöm , közbe felhívtam a 1430 -at és be is áll. a kért Kapcsolat Pontos levonásos dolgot
Ez meg mi akar lenni ? "havi számla" alatt értendő összeg...
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
válasz Sofian #51786 üzenetére
sokan fordítva tudják/értelmezik, de nincs ilyen, a számla nem fizetésekor a készülék is tiltható!
7.5.2.4. Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti. A kedvezmény igénybevételekor kötött megállapodás aláírásával létrejött tartozás-elismerés az esetleges behajtási eljárás során felhasználható.
forrás; linkazért volt büntetés, mert a telefon részletének az elmaradása miatt az előfizetést is felfüggesztették, az pedig nem lehet, de fordítva igen, a készüléket simán tiltják a számlával történő elmaradáskor.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Sofian #51946 üzenetére
Csak sajnos itthon nem müxik a Wallet. Ha működne, mehetne a mobiltárca a sunyiba ilyen korlátozásokkal.
Ebből az egészből kikellet volna hagyni a szolgáltatókat. Oké hogy Secure SIM, de ilyen feltételekkel. Nevetséges.#51947 pietrasko: Ez így már világosabb történet, de mibe került volna azt a portot is beleépíteni az app-ba és a visszajelzések alapján fejleszteni. Egyébként is a Nexus-al kellet volna kezdjék, mert végül-is az az elsődleges fejlesztői készülék. Egyébként meg tudod ki venne ilyen gyártó által szétbarmolt androidos sz@rokat.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
313313
addikt
válasz Sofian #65949 üzenetére
Azért mert neked így csinálták, nem jelenti azt, hogy másnak is megcsinálják ezt...
Páromnak az 5 éves sim kártyáját 4500-ért akarták cserélni.
Szóval erősen ügyintéző függő a dolog...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
prozodus
őstag
-
[P]laci
senior tag
válasz Sofian #74388 üzenetére
úgy hogy bekapcsolod a NapiNet-et a számra például SMS kóddal, mert anélkül nincs a SIM-kártyán adatforgalom (így az 1 GB-t sem megy megy addig), utána nem a NapiNet-et fogja használni, hanem az 1 GB-ot!
Ha meg csekkolni akarod hol tartasz, ahhoz csinálsz 1777-en egy 5 számjegyű Domino jelszót, majd a Telekom alkalmazásban tudod követni az aktuális adategyenleged.
Ha meg elfogyott az 1 GB-t, akkor rádbízom mit csinálsz vele.(#74389) Vangelis: azt hittem Te ebben már járatos vagy, hisz minden ilyen dologra ugrani szoktál és azt hinné az ember, hogy ezeket kened-vágod!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asustor NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Steam topic
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E6320 laptop (14/i5-G2/4GB/320GB) - 1 év garancia
- HP Omen 16-k0166ng 16'' FHD IPS i7-12700H RTX 3070 Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Kedvező ár! Dell 6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320GB) - 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC / 7800x3d / 3080ti / 64gb ddr5 / 1500W
Állásajánlatok