- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #108806 üzenetére
Viszont hűséges készülékhez gondolom úgy érdemes csomagokat választani, hogy egy adott készülékkedvezményhez a lehető legalacsonyabb kötelező havidíj tartozzon, és aztán lehet majd módosítani fölfelé.
Ugye ezt jól látom?
Tudom, banális, de kb. akkor foglalkozom csak tarifákkal, amikor 2-3 évente váltok... -
Cilindrik
aktív tag
válasz
AxBattler #108745 üzenetére
Sziasztok
Van egy folyamatban lévő rendelésem ami már elseje óta szállításra vár státuszban van (Telekom üzletbe kértem.
Ügyfélszolgálattal már vagy 3x beszéltem és már vagy 2 szer mondták hogy másnap kiszállítják.
Lehet hogy már rég az üzletben van csak nem tudnk róla. Rendelési szám alapján a gls-nél nincs csomag.köüszi
-
válasz
AxBattler #107388 üzenetére
Nézelődj a készülékek között, akkor hamar felugrik általában.
Reklámblokkoló megfoghatja esetleg, ha használsz olyat, illetve a felugró ablak tiltása is befolyásolhatja.
Inkognitóban biztosítottam a feltételeket és 10 másodperc múlva felugrott a chat: [kép]rasotamas: Nem számlázhat ki kötbért a rendszer.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #106624 üzenetére
A fenti készülékpromóció keretében elérhető készülékajánlatok 2019. április 1-jétől visszavonásig, illetve a készlet erejéig érhetők el. - Forrás: Cyber Tavasz.
-
-
válasz
AxBattler #77451 üzenetére
Külön a "kapcsolat" résznél, kiválasztod, hogy belépsz mint felhasználó, átdob az ország kiválasztó lapra, majd kitöltöd , név, tel.szám, ir.szám. és megtalál és tudod te magad is törölni a neved a rendszerből! (én is most tettem meg) majd kapsz egy mailt a törlés megerősítéséről, azt accept és meg is van.
Ez a végső "eredmény" (öröm és boldogság)
Amúgy én mikor kötöttem a szerződést (nem is sima holmi előfizetés...) , külön kértem a titkosítást is egyben, így nem értem, hogy a picskuba vagyok egy ilyen oldalon regisztrálva... !?!?
L
-
-
Gery1987
őstag
válasz
AxBattler #44174 üzenetére
Hát az 512 MB RAM miatt nem tudom mennyire lesz jó. Az előd is szenvedett vele az egyéni felület miatt. Oké, hogy pörgősebb a processzor...meg jobb JB van rajta, 4.1 helyett 4.2.
Hát nem tudom. Ha nem terheled agyon akkor jó lesz. Párom tesójának az előd van. Neki semmi baja nincs. Mondjuk párom egyszer kezébe vette miután megvette a sajátját (Samsung Galaxy Ace3 LTE) és le is rakta
Viccet félre téve. Jó telefon lehet de sokat nem szabad várni tőle. A RAM szűkös lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest