Hirdetés
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Rivaul #42224 üzenetére
szia,
vásárlástól számított 3 munkanapon belüli csere akkor lehetséges, ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, akkor viszont üzletben is kötelesek intézni - a gyakorlatban szeretik lepasszolni, hogy a webshop útján rendelt készüléket visszaküldeni kell, pedig nem elállásról van szó, az egy másik módozat, hanem cseréről -, de ha úgy ítélik meg, hogy nem akadályozza a rendeltetészerű használatot, illetve a gyártói jótállás alapján ez a hiba még nem indokolja - a vonatkozó szabvány alapján - a cserét/javítást, akkor állj el a szerződéstől, az nem számít, hogy személyesen vetted át, a rendelés módja a lényeg, hogy neten történt, visszaküldöd/leadod a készüléket, visszaállítják a vásárlás előtti állapotot - ez több tényező függvénye, néhány naptól több hétig is terjedhet -, utána pedig rendelsz újat.
amennyiben nem hűségre lett rendelve, vagy egyéb akadályozó tényező sem befolyásolja a dolgot, úgy akár meg sem kell várni a vásárlás előtti állapot visszaállítását.
a készülék árának visszatérítésére 30 napjuk van.
nagy t-pont a javasolt, ahol szerviz is van, és utóbbinak a nyitvatartási idejében intézni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zeki
nagyúr
válasz Rivaul #48735 üzenetére
Nekem 7 évvel a volt tartozás és kifizetése után sem akartak előleg nélkül előfizetést adni. NEM TELEFONT, CSAK SIMA ELŐFIZETÉST!
Vettünk az asszony nevére.
Igaz ennek is sok éve volt. Azóta már VOIP telefonálok, és körberöhögöm az összes 40-50Ft/percdíjas céget, mert 25fillér/2.7Ft/ perc alapon hívok vezetékest/mobilt. -
djculture
félisten
válasz Rivaul #48742 üzenetére
Ha neked nem fizetnének egyszer bért te se igen dolgoznál ott sokáig, három év múlva megkeresnének akkor se szivesen mennél vissza max úgy ha előre fizetnének. Téged se nagyon érdekelne hogy mi miatt nem tudtak pár éve fizetni. Csak erre kell gondolni és már nem is kell nagyon szidni a céget.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rivaul #48744 üzenetére
egy nagy multinak ez benne kell hogy legyen a pakliban, elég sokat akasztanak ők le a kisemberekről
De akkor mi lesz a szép, új talicskákkal? Azokat mire fogják használni?
(#48745) scs17:
Örül, tapsol. A többi meg kit érdekel? Biztosan nem fognak tőle rosszabbul élni.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
erdoke
titán
válasz Rivaul #48754 üzenetére
Az előleg továbbra is azt jelenti, hogy amíg az tart, nem fizeted a havi díjat? Illetve ha részletre vetted (mondjuk 5-5e havidíj + részlet), akkor mindössze egy havi előleget kértek? Vagy a részlet nem megy az előlegből? Mindkét esetben nagyon korrekt.
A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
válasz Rivaul #49018 üzenetére
Hát majdcsak szerencsésebben megúszod ezt mint az előzőt. Én nekem fel se merül ilyesmi szórakoztató termékeknél, még talán fontos használati termékeknél meggondolnám. Tartozni utálok még 10 forinttal is. Én is vágynák jobb hauwei telóra mert a mostani egy Ascend G526 egy P7 lenne az igazi de én vagy egybe kifizetem az árát vagy sose lesz nekem olyan.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Rivaul #56171 üzenetére
Remélem nem értettelek félre, elsőre kicsit zavarosnak tűnt az írásod.
Szóval:
Hűség alatt is válthatsz nyugodtan felfelé, az nem tiltott. (Csak a másik irány, ha van tarifahűség.)
A korlátlan csomagoknál viszont van készülékhűséges és készülékhűség nélküli ár.
És ha jól értem, akkor Te vettél készüléket is.
Tehát ebben az esetben készülj fel, hogy a magasabb áron fogod kapni a korlátlan csomagot.
Kb. ennyi lenne, remélem nem hagytam ki semmit.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Motar
tag
Bár profi nem vagyok, de úgy tudom hogy feljebb azaz drágábbra lehet váltani miden gond nélkül.
Vissza szinte biztos hogy nem enged.
A 2 év hüségidö pedig nem indul újra, hanem marad hátra még 1.5 év a te esetedben.Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
addikt
Hűség nélkül nem válthatsz,mert ha készüléket is vettél az XS hez akkor csak a készülékes,hűséggel csomagra válthatsz.
Az eredeti készülékhűség megmarad,tehát még 18 hónap,a díjcsomagra viszont 24 hónap lesz.
Az általad írt ár aranytárskártyás előfizetésre vonatkozik.
A Next M 14990 Ft.
A Next S 7990 de ugye csak T hálózaton belül korlátlan."Aki ad,az nyer"
-
MODERÁTOR
-
Zeki
nagyúr
válasz Rivaul #57149 üzenetére
Ha a sok dumától lett kemény a számla, akkor a voipblazer a barátod.
-
veterán
-
glaci
őstag
válasz Rivaul #58103 üzenetére
Nekem csak úgy engedték, hogy a "régit" kifizettem egybe, míg mások beszámoltak róla, hogy Nekik simán megy párhuzamosan a 2.
Ebből nekem az jött le, hogy kiszámíthatatlan.
Rendeld meg és majd hívnak! Ha valamit "kavarni" akarnak, akkor azt el fogják majd mondani Neked.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen