-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rivaul #57149 üzenetére
Ha a sok dumától lett kemény a számla, akkor a voipblazer a barátod.
-
-
Daffni2
addikt
válasz
Rivaul #56171 üzenetére
Hűség nélkül nem válthatsz,mert ha készüléket is vettél az XS hez akkor csak a készülékes,hűséggel csomagra válthatsz.
Az eredeti készülékhűség megmarad,tehát még 18 hónap,a díjcsomagra viszont 24 hónap lesz.
Az általad írt ár aranytárskártyás előfizetésre vonatkozik.
A Next M 14990 Ft.
A Next S 7990 de ugye csak T hálózaton belül korlátlan. -
glaci
őstag
válasz
Rivaul #56171 üzenetére
Remélem nem értettelek félre, elsőre kicsit zavarosnak tűnt az írásod.
Szóval:
Hűség alatt is válthatsz nyugodtan felfelé, az nem tiltott. (Csak a másik irány, ha van tarifahűség.)
A korlátlan csomagoknál viszont van készülékhűséges és készülékhűség nélküli ár.
És ha jól értem, akkor Te vettél készüléket is.
Tehát ebben az esetben készülj fel, hogy a magasabb áron fogod kapni a korlátlan csomagot.
Kb. ennyi lenne, remélem nem hagytam ki semmit. -
djculture
félisten
válasz
Rivaul #49018 üzenetére
Hát majdcsak szerencsésebben megúszod ezt mint az előzőt. Én nekem fel se merül ilyesmi szórakoztató termékeknél, még talán fontos használati termékeknél meggondolnám. Tartozni utálok még 10 forinttal is. Én is vágynák jobb hauwei telóra mert a mostani egy Ascend G526 egy P7 lenne az igazi de én vagy egybe kifizetem az árát vagy sose lesz nekem olyan.
-
-
-
djculture
félisten
válasz
Rivaul #48742 üzenetére
Ha neked nem fizetnének egyszer bért te se igen dolgoznál ott sokáig, három év múlva megkeresnének akkor se szivesen mennél vissza max úgy ha előre fizetnének. Téged se nagyon érdekelne hogy mi miatt nem tudtak pár éve fizetni. Csak erre kell gondolni és már nem is kell nagyon szidni a céget.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rivaul #48735 üzenetére
Nekem 7 évvel a volt tartozás és kifizetése után sem akartak előleg nélkül előfizetést adni. NEM TELEFONT, CSAK SIMA ELŐFIZETÉST!
Vettünk az asszony nevére.
Igaz ennek is sok éve volt. Azóta már VOIP telefonálok, és körberöhögöm az összes 40-50Ft/percdíjas céget, mert 25fillér/2.7Ft/ perc alapon hívok vezetékest/mobilt. -
válasz
Rivaul #42224 üzenetére
szia,
vásárlástól számított 3 munkanapon belüli csere akkor lehetséges, ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, akkor viszont üzletben is kötelesek intézni - a gyakorlatban szeretik lepasszolni, hogy a webshop útján rendelt készüléket visszaküldeni kell, pedig nem elállásról van szó, az egy másik módozat, hanem cseréről -, de ha úgy ítélik meg, hogy nem akadályozza a rendeltetészerű használatot, illetve a gyártói jótállás alapján ez a hiba még nem indokolja - a vonatkozó szabvány alapján - a cserét/javítást, akkor állj el a szerződéstől, az nem számít, hogy személyesen vetted át, a rendelés módja a lényeg, hogy neten történt, visszaküldöd/leadod a készüléket, visszaállítják a vásárlás előtti állapotot - ez több tényező függvénye, néhány naptól több hétig is terjedhet -, utána pedig rendelsz újat.
amennyiben nem hűségre lett rendelve, vagy egyéb akadályozó tényező sem befolyásolja a dolgot, úgy akár meg sem kell várni a vásárlás előtti állapot visszaállítását.
a készülék árának visszatérítésére 30 napjuk van.
nagy t-pont a javasolt, ahol szerviz is van, és utóbbinak a nyitvatartási idejében intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest