Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
RTX 4090 alatt nincs élet:
-
FunPro
őstag
Na, fél év után befejeztem a silksongot!

72 órám ment bele, de ha nagyon akarnám még lenne benne tartalom. Eszméletlen! 20€! És lassan jön az ingyen dlc!Sajnos már rég játszottam a hollow knight-al, így egy kicsit nehéz összehasonlítanom a végeredményeket. Egyáltalán nem volt könnyű játék, de az sem segített a dolgon, hogy switch handle módban vittem végig, joyconnal.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, és minden tiszteletem a fejlesztőcsapaté!
-
szarnyasdino
tag
-
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
So true...
10 életem lenne se elég végigtolni ezek közül csak azokat, amik átlag 7+/10 értékeléseket kaptak :-/
-
szarnyasdino
tag
-
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, profilomnál néztem én is.
Epic: Életemben 2 játékkal játszottam onnan. Ez egyik a Shadow Complex volt, amikor még nem is Epic store volt, hanem Epic Games Launcher, a másik egy rövid próba volt a Remnant I. Igazából a gyerkőcömnek gyűjtögetem, de mindig kiderül, hogy a Steam-re is annyira olcsó, hogy sokszor inkább megveszem kulcsos boltokból 1-2 ojróért aztán nem kell az Epiccel szenvednem fél percet se...
2000? Nálam szerintem a 7k-ból 5k sose volt nem hogy elindítva, de ránézve se.
-
szarnyasdino
tag
Steamen sose tudtam a pontos számot 3 helyen mutatja mind a három helyen más a szám nem tudom mennyi a real
De ha a poriflomnál amit ír akkor
Steam: 2525
Gog: 368Epic: Nem érdekel de ha nyilván kattingatnék én is mint a fél világ és sose játszom vele akkor lehetne 600+Uplay: 44
EA: 51
Legacy Games: 32
Xbox: 70 ha jól rémlik.
Össz: 3090 ebből szerintem 2000-et még hírből se láttam
-
Crus
addikt
Alice nekem pont úgy ment le kb., hogy szinte rögtön nézhettem a 2. évadot, az úgy ok volt.
The Boys-ból asszem 3 évad lement, aztán elment a lelkesedésem... nemtom megmagyarázni. Valamiért jegeltem egyelőre.
Silo-val már szemezgettem, de egyelőre nem győzött meg amit tudok róla.Godless-t ki merte már lepörgetni?
-
Crus
addikt
Igen... az a kemény, hogy a ma 60-70 éves ős Ataris arcokhoz képest, mi newcomerek vagyunk. Pong ők voltak jah, de én melós család vidéki gyerekeként örülhettem neki, hogy a Videoton gép eljutott hozzám. Akkoriban nem is hallottam még Atari gépről, a létezéséről se tudtam. Az ilyen Jugo 1, Jugo 2, ORF1, ORF2, sok méteres kerti antennákkal* fogható csatikon a leghardcore-abb cucc amit láttam az a C64 és a NES volt... mondjuk amikor megláttam a C64 reklámot először valamikor 83 körül, akkor komolyan azt éreztem mintha a valóság egy másik szegletébe látnék... aztán 86 körül u.e. éreztem a NES reklámtól. Az agyam elrobbant ezektől! Szó szerint megváltoztatta személyiségem az, hogy tudtam, hogy ilyen létezik!
Akkoriban az is mocsok nagy szám volt, akinek színes tv-je, urambocsá' már VHS magnója volt, vagy olyan kulcstartója, amin volt pár színes gomb és ha megnyomtad különféle prüntyögéseket tudott, nem beszélve az órába épített calculátorról. Zömében fekete fehér tv-k voltak és hétfőn nem volt adás!!!*Kerti antenna: Aztán a 90-es évek kábelszolgáltatóinak megjelenésével, amikor lebontottuk az antennát, szó szerint úgy döntöttük ki. 3-an voltunk: apám, én, apám keresztapja. Utóbbi nem vetette meg a szöszt, de főleg a szeszt szerette... volt már benne. Megegyeztünk, hogy a műhely felé fut mindenki, amikor dől, mert a nagy kapu felé döntjük. 3-2-1.
Faterrel mint a nyúl futottunk a jó irányba, az öreg meg a ledőlő vastag antenna alá. Azt hittük meg is ölte, de megúszta egy komoly ütéssel a gerincére, ami még fél év múlva is látszott.C64-gyel is már jó ideje az a helyzet, hogy a kínálat zöme az ma már nem állja meg kicsit sem a helyét, de tény, hogy vannak azért még ott szerethető klasszikusok. Részemről egy olyan újrakiadásra vágyok, mely tényleg totálisan u.a. a hardver... a C64 Ultimate ebbe az irányba ment, de még mindig nem u.a. gép, messze nem.
Nem, nem kell rá HDMI, tessenek C64 monitort is árulni mellé... teljes autentikus megoldásokat várok. (Esélye nem sok...)
-
Crus
addikt
DD 2 érdekel, lehet hamarosan sorra is kerül, de olyan régóta kerülgetem Fallout New Vegast és beleöltem több órát a modolásába, hogy superior legyen, szóval lehet végre nem csak a kezdő helyszínig jutok. Nagyon ki akarom pipálni a listámon, mivel a korábbi Falloutokat is eléggé csíptem.
Nekem is ez volt a trükk, csak jön 1-2 hype írás, vagy pár ígéretes felvillanó képkocka a neten és beadom a derekam... utána meg hiányérzet.
Peripherial S01-et is nem olyan rég néztem végig... nem a világ megváltója, de a leszbi Chloe G. Moretz egész különleges benne, meg a sztori se rossz, 1-2 kari is egész egyedi, hangulat dettó, így végülis csíptem. Lement, aztán nézem, hogy cancelre tették. Pffff.
-
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
3000+? Az lelkes kezdőtől nem is rossz.
Steam: 5484
Gog: 506
Epic: 618
UBI: 77
EA: 83
XBOX digitális: 29
PS digitális: 52
Dobozos (PC, PS2, PS3, XBOX360, PS4, PS5, NSW 1 és 2 + Steam Deckre fiamnak): 162Total: 7011
-
_drk
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát a Silo második évada már elég semmilyen lett.
2-3 órás cselekményt széthúzzák 10 részre, ami egy ilyen típusú sorozatnál, hogy a rejtélyek érdekelnek nagyon kontraproduktív.
Magvárom amíg kijön a teljes évad és arra milyenek a visszajelzések és ha negatív akkor bele se kezdek. -
i2k
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Na, ezért nem nézem meg azt, ami már elkészült,...
-
i2k
őstag
Huh, pár sorozattal beszívtam, annak ellenére, hogy általánosságban CSAK befejezett sorozatokat nézek, hiszen semmi kedvem-lelkem várni hónapokat, éveket egy-egy újabb évadra, befejezésre...
...s lám, befejezettnek jelölt, hitt sorozatok is kaptak újabb évadot, és szívtam a fogam.Az Alice-szel jártam így nagyon. Azt egésznek, befejezettnek tartottam, be is áraztam szépen. Aztán később bejelentették a folytatást (ami azóta a múlt). Van az a pénz, mindig, ugye...
The Boys már kicsit az én saram is - sejthettem volna, hogy a pénz kisajtolás nem marad annyiban, de azért hittem, hogy a 2024-es évad utáni nagy csend azt jelzi, hogy nem lesz újabb évad 2 év múlva... lett...
A Reacher az amolyan "kellemes" csalódás - bár itt is az a szitu, hogy folyamatos várakozás van...
Ránéztem a Silo (most már) 1. évad 1. részére, tetszett, gondoltam, le is darálom... erre kiderült, hogy 2 évadja is van... talán nem lesz 3., hiszen tavaly "véget ért" az is...Szóval, ja - a pénznyomtatás oltárán beáldozás miatt elég nehéz ÚJ sorozatot kiválasztani.
-
Zó
senior tag
Engem sem vonzott hozzá, igaz, bekapcsolva nem láttam, de nagy igényem nem is volt rá, C64 és NES mellett már minek? Szeretem a retrót, de az Atari (2600) szintje az már tényleg nagyon protojáték szint. Egy Atari ST már más szint (és nem is konzol), de az ellen meg ott volt az Amiga. Az Atari Jaguar legalább legendásan hírhedt
Hatalmas nosztalgiám van a C64 irányába, de azt inkább a múltamnak tekintem, kevés játékból játszanék már azzal a verzióval, az amigás látványtól viszont be tud indulni a nyálelválasztásom.Mindenesetre az Atarinak megvan a történelemben a helye, a Pong konkrétan ők voltak, de ennek a mai Atarinak már nincs köze hozzájuk. Ők most régi PC-s játékokban utaznak, és húzzák le róluk a bőröket a felvásárolt Nightdive segítségével.
-
Zó
senior tag
Mivel számomra a DD1 a jó aspektusai miatt szinte releváció volt, más a hozzáállásom, csak azokat már kiélveztem, és jó lenne látni, ha az elszúrt részei a játéknak fejlődtek volna. Az elején a nyílt terepen még nem akad, de a látványhoz képest sokkal több fps-t várnék, és városban legendásan trágya. Majd minden kiderül.
Nekem van egy egyszerű trükköm: viszonylag ritkán nézek befejezetlen sorozatot. Persze manapság már X évente dönthetnek úgy, hogy újra is újra folytatnak valamit (pl. Dexter, de volt ugye Twin Speaks és X-Files is), és ez formailag számíthat új sorozatnak, de ugye azért ez finoman szólva is véleményes.
-
Zó
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mostanában vannak mellényúlásai a Nightdive-nak, és az Atari dririgál már nekik. A Blood Refresh Supply például ingyen lett volna a Fresh Supply-tulajoknak, mert az is félkész több szempontból, de az Atari inkább fizetős superpatchet akart. Egyszerűen vannak pontosabb, jobb mozgással és céllal rendelkező source portok ingyen.
A Heretic+Hexen jó lett a tesztelgetésem alapján (az MS hozzáállása ehhez a témához jónak tűnik), és be tudtam lőni úgy autentikusra, hogy smooth legyen (vagyis gyakorlatilag a Crispy Heretic szintjére, kb. HUD szélesvásznúságában van csak különbség), de amúgy az opcionális átszabott balansznak látom értelmét (az eredetiben túl bullet sponge-ok az ellenségek), az opcionális áttervezett pályákban is lehet ráció (bár személy szerint a eredeti designt kiválónak tartom, átlagban tán még a Doom 1-2-t is veri szűken, csak modern játékosnak bonyolultnak tűnhet). Van új epizód is mindkét játékhoz, meglátjuk milyenek. Ugyanakkor a Deathking of the Citadelben van olyan súlyos bug, melyet hónapok után sem javítottak (nem spawnol a hubon a repülős powerup).
-
szarnyasdino
tag
Mióta GP létezik összesen talán ha fél évig nem voltam előfizetve.
Nekem jól jön mivel tudom bármikor kikerülhet bármi így muszáj játszanom és végigvinnem játékot. Ezért a meglvő már fiokon lévő 3000+ game marad backlog mivel ott nem sürget semmi. Szóval a game pass játékra ösztönöz
-
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, PS Plusom, XBOX Live Gold-om is csak ingyenes, vagy free hétvége. Viszont Gamepassem volt egyszer 1 évig a VGA kártyák rémkorában, de ablakon kilapátolt pénz volt. UBI akármim is volt 1 hónapig, lement a Fenyx Rising Gold, de még azt az 1€-s se érte meg igazából, amiért az akció Ubiizé volt.
Netflix és tsai dettó... előbbi volt 1 hónapig ingyé' 2 filmet kerestem rajta, egyik már nem volt fent valami jogi szarakodás miatt, a másik meg a régiómban nem volt elérhető. Festékbótba' fenn voltak...
-
Crus
addikt
Nálam az Atari olyan, mint a favellák Rióban: soha, semmilyen körülmények között sem. Az igazi ughhh brother, ugh érzés, amikor meglátok tőlük 40 éves is kínos prüntyögéseket újra kiadva.
Tele vagyok ikonikus Legókkal, de az Atari gépet még akkor is kihagytam, amikor kb. harmadáron vihettem volna. Blöeh.
-
Crus
addikt
Van egy olyan sejtésem, hogy számomra a DD 2 az úgy nagyjából a DD 1 szintjén fog összhatásban tendálni, ami arra jó lesz, hogy elmondhassam majd a végén: ez is lement. Igazából úgy voltam vele, ha 4k alatt meg tudom venni, akkor behúzom... ez történt meg most, valami 9.8€ volt kuponozva. Rendkívül érdekel, hogy gémer sajtónál, ez, hogy lett 8.5-9/10-es cím.
Amúgy elindítottam és nem akarok megbántani senkit tényleg, de van az az érzésed már a játék első 5 percében, hogy úgy nagyjából mire számíthatsz végig és nem jók a benyomásaim. A kari generálással eltöltöttem 20 percet és bárhogy is próbáltam valami szép és bájos nőcit kihozni, nem nagyon sikerült, pedig anno esküszöm k. sokszor jött velem szembe, hogy micsoda csodákat lehet ebben alkotni. Hát biztos, de nekem az a DLC ezek szerint nincs meg, vagy én nemtom...
Szóval elindultam egy kevésbé retek bányarémmel és feltűnt, hogy a frame az finoman szólva se az igazi. És hát nem volt az, valami 37 körül láttam, igaz közel maxon és natív 4k-ban... DLSS quality után a 120-at szét akarta rúgni. Majd még finomhangolom, ha majd tolni fogom, de Replicant 1. wt vége felé járok és meg kéne még nézni majd a 3-4 másik endinget is :-/
Karim mozgása nagyon messze van attól, amit manapság az animáció top tierjének tartunk.
Hangok Atmoson korrektek, de nem estem hasra egyelőre... pl. a környezeti zajok még akkor se dominánsak, ha a fejed mögött ég egy fáklya. Hallod, hogy ott ropog ahol kell, de az egyensúly nem ok.
De tény, hogy nem sokat tébláboltam, majd kiderül... de egyelőre az összkép számomra egy olyan erős közepes ígéretét hordozza, ami a tonnányi felhozatal fényében öllég' karcsú.
Crisis Core-t PSP-m toltam. Eredetiben. El is vittem kb. a játék talán 60%-ig és totál meguntam. FF X-2-ön kívül az egyetlen FF még, amit úgy hagytam félbe valahol, hogy aztán soha nem éreztem késztetést, hogy folytassam. Az a kemény, hogy amikor eladtam a PSP-m (Crisis Core Limited volt), próbaképpen ránéztem a játékra és annyira durva volt, hogy a több, mint 15 éves játékállásom pontosan ott volt, ahol emlékeztem rá és pontosan onnan folytathattam volna ^^
FF 7 reizék meg nekem majd egyben, ha elélek addig, ha nem akkor í.j.
Sorozatokkal is nagyon úgy vagyok, hogy iszonyatosan cseszi az OCD-m, hogy nem teljes. Lement a 3 Body Problem, tökre nézném tovább... hát majd egyszer... lement valami csoda folytán az Alien: Earth és a befejező rész egész élvezetes lesz, megnéztem volna hogyan tovább, nyilván az se holnap lesz. Csomó ilyen S01-S02 sorozatom van, aminek várom a folytatását. Rémes :-/
-
szarnyasdino
tag
Régi resikkel egyikkel se játszottam. Code Veronica -ból kiindulva (az megvan xboxon) nem is sajnálom mivel ezzel is kb 5 percig bírtam és ott hagytam örökre...
Nightdive munkássága nem olyan rossz eddig. És mivel tulajnál ez a cég található ami foglalkozik felújításokkal valami System Shock remake szint jó lenne nekem
-
Zó
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
De mit szeretnél konkrétan? Jó pár remaster elég elcseszett és AI-slop vagy szép magyar kifejezéssel low effort, vagy akár bizonyos dolgokban (az NFSHP-ben van, ahol textúrákbana rmeaster gyengébb) vagy általánosságban inferior (az FF8-ból az eredeti ajánlott, ahogy a Heroes 3-ból is, modok persze jól jönnek). Még a Tomb Raiderekbe is modderek tettek normális textúrákat. Az Atari mostanában elég pofátlan és olcsó ebben, a Ubi is határeset az eddigi remastereivel, a Heroest említettem, a PoP: SoT-ot tudjuk stb.
A REmake 2 az teljes remake (amiből azért hiányzik ez az a régihez képest), az eredeti RE2-ből pont ilyen verzió van, az is GOG-on volt egy darabig csak, nemrég kúszott át Steamre. Újrajátszásra jók az ilyenek, így érthető, ha téged az eredeti már nem izgat, de általában azokat nem cserélném le a megőrzés érdekében.
-
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A BF anno indulóban nem volt sikeres... nem kevés idő kellett neki, mire összehozta a nagyon impozáns cirka 35 millás számot @all platform. A Shadows jelenleg kb. 5m eladott példánynál jár, de ahogy a BF esetén, úgy dettó itt is tömegek várnak ki, köztük én is.
Előbbi 6 platformos, utóbb 4 egyébként. Az a kemény, hogy a Shadows indulása sokkal erősebb volt, mint anno Black Flag start számai. És az sem mellékes tény, hogy a BF 0 előfizetés része volt, mert egyszerűen anno nem létezett ilyen. Most a Shadows már egy hibrid értékesítési rendszerben kell helyt álljon.
-
szarnyasdino
tag
-
Zó
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A linkelt verzió miért nem jó, ha felkerül Steamre? Ez nem elég remasterelés, szeretnéd, hogy drágább legyen érdemi hozzáadott érték nélkül?
-
szarnyasdino
tag
Az ubitól megszerezte a jogokat az az anyacég akik berkein belül van a Nightdive aki előszeretettel hozza vissza a régi címeket valamilyen formában. Nagyon bízom benne hogy nem azért vették meg hogy ővék legyen egy ezer éves ma már kutya által se vett cím.... Szóval biztos vagyok benne hogy lesz ebből minimum egy remastered ha nem remake..csak csipkedhetnék magukat a bejelentéssel. Gothic Remake után muszáj lenne megint költenem valamire
-
Zó
senior tag
Nem szeretnék linkelni máshonnan a topikba nem járó akár közös ismerősöktől sem. Majd írok róla egyszer én. Egy technikailag nyűgös DD 1.2 nem nagy prioritás nekem az első rész három végigjátszása után. Kedvem még lenne is benne elmerülni időnként, de sok jó játék van a csőben megkezdve is. Ugyanakkor van elég ígéretes mod hozzá, állítólag csak az tesz bele kihívást. Az első résznek ugye a Dark Arisen-kieggel bővített verziója kellett nagyon.
Egyébként az FF7 Rebirth is ugyanez, megnéztem, hogyan néz ki, hogyan fut, és pár óra után parkolópálya. Persze szeretném befejezni előtte a Crisis Core-t, mely egy nagyon pofás remastert kapott, de játék maga... Hű, ha az PSP-n fantasztikusnak számított, akkor az egy nagyon kínos platform volt! Pedig a két PSP-s GoW PS3-ra remasterelve nem volt végül is rossz, a Daxtert emuval is bírtam, de ez a Crisis Core egyszerűen túlságosan inferior a nagygépes játékokhoz képest, rettenetesen érződik a limitáció, a japó pofázást meg inkább japán felirattal kéne hallgatnom, mert jobb lenne nem érteni. Főleg, hogy szerepel benne egy karakter, aki egyfolytában az élete főművéből tol valami Ákos által megverselt Coelhót. A japánokra az élet minden területén karakterkorlátot vezetnék be, bár az ő karakterekkel pont nem vagyok otthon. Szóval ennél nagyobb letudós alámerülésem aligha lesz idén.
-
Zó
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Szerintem csak idő kérdése, hogy a kipofozott Cold Fear GOG után kapható legyen Steamen is. Meglepne, ha az Atari szeretné ott tartani exkluzívan. Garantálni persze nem tudom.
-
szarnyasdino
tag
válasz
alratar
üzenetére
Én ezen kommentek létezését nem értem (és gondolom ezzel nem csak én vagyok így) Egy remake kb "bonuszjáték" egy cégnek. Atomsiker címet, sokkal kevesebb ráfordítással el tudnak adni újból ismét atomsikeresen, mint egy esetleges teljesen új ip-t ahol fingod sincs siker lesz e vagy bukás... Ez így ebben a formában min 3x nagyobb siker lesz mint a Shadows valaha lesz...
Anno a sima BF-ben az engine limites volt ha jól emlékszem valami 62fps-es crap volt benne és hiába volt "stabil" 62-es ez a szám totál nem tünt annyira smoothnak. Animációk mozgások sokkla jobbak, grafika , szebb. A game sokkal jobb. A siker garantált.
Ezt kellett volna a Splinter Cellekkel is már régóta . Cold Fear-el pláne
-
Crus
addikt
Nagy összegben mernék fogadni, hogy neked nem lesz erre időd... és nem, nem fordított pszicho módszer. 2026-ban én ezt nem erőltetném már rá senkire, csak tényleg arra, aki nagyon csípi a classic AC részeket... szegény :-(
Nekem ugye mind a 3 új rész lement a Sedóz' az még nem. Van bennük tartalom és igényesség is... persze, lehet keresni igénytelen dolgokat a netről és beszúrni, hogy nesze neked igényesség, de általánosságban ezek tényleg sokkal igényesebb darabok, mint a korábbi AC-k.
Másikra... pedig titkon reménykedtem, hogy te legalább legyűrted már, de tényleg bárki rutinosabb fórumozó véleménye érdekelne, csak ne IGN, meg GS szintű linkek legyenek, mert azok NEM játszották VÉGIG. Aki beletolt 50-70 órát, annak a véleménye releváns számomra.
-
Zó
senior tag
Telepítve van több gépemre is, mert tesztelgettem Windows vs Linux viszonylatban. Mi tagadás, a GoW-nál százszor jobban vonz, hogy elmerüljek benne, de alapvetően inkább 30 éves játékokkal játszom a félig új PC-men (ugye még a múltkor volt VGA-, és procicsere valamint RAM-bővítés, de az alaplap maradt!).
-
Zó
senior tag
Csodát nem várok tőle, de nyilván könnyű pénz ez nekik. Egyébiránt a saját buborékomban azt látom, hogy viszonylag tetszik azoknak is, akik fanyalognak a modern AC-k kapcsán. Részemről majd egyszer sor kerül a simára, és ha az nagyon bejön, akkor egyszer jöhet ez olcsón.
Egyelőre az új részek ijesztőbbek az elképesztően sok, de semmilyen tartalommal és a különböző "RPG-sítésekkel" (level scaling).
-
Crus
addikt
Van itt bárki, aki letolta a Dragon's Dogma 2. részét?
Kérem adja meg a rivjúja linkjét, vagy meséljen róla. Köszönöm!
-
Crus
addikt
Ezzel? Tényleg nem akarok senkit megbántani, de aki 60€-t hajlandó ezért adni, az keresse fel kezelőorvosát/pszichiáterét. Mondom ezt úgy, hogy all-time kedvencem volt a BF, amíg nem jöttek a rettenet gameplayt átíró újgen részek.
Szvsz mocskosul szarul öregedett ezekben a gameplay... lsd. Nier Replicant is, melyben a gameplay 16 éve még elviselhető volt (6/10 nálam), 2026-ban viszont már totálisan egy offline MMO-t idéző ostoboid trágya, amit kizárólag a sztori ment ment, meg úgy nagyjából a karik.
Ha szépen kéritek, felteszem az AC4 BF-em és hozok shotokat, hogy néz ki manapság a classic verza és mennyire is kellett ebből a returha...
-
Ez amúgy vicces módon generált is egy problémát: légmozgás hiányában túlmelegednek a memóriák (pláne DDR5 tuning esetén), VRM, a south bridge vezérlő, és az SSD-k is megköszönnék ha valami elmozgatná a rájuk ömlő meleget a GPU-ról.
A VRM megsegítésére van az Arctic Liquid Freezer AIO-kon Az a kis pörgettyű.
Profi vízhűtésnél (+tuning) is előbb-utóbb shembe fog jönni a RAM hőfok, kívülre helyezett radiátoros megoldásnál is, mert bent reked némi sugárzott meleg, és a RAM is szereti megfőzni magát - igényelné a légmozgást.Én lég -> épített víz -> léghűtés utat megjártam. Az alkatrész árak egy dolog, de a rutinba iktatott félelem, hogy szivattyút kell hallgatni (ha morog, lehet csapágyas, de lehet csak beakadt egy buborék), az áramlást figyelni hogy nincs-e valami nem látott részen probléma (vagy a szivattyú zúg, de mégse megy), a blokkokban és szűrőben figyelni a lerakódás, miért fogy a víz éppen (mert fogy, folyamatosan)...
Nekem többet ér a nyugalom. -
Zó
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Szerintem pénzt szeretnének keresni vele
A közönség egy részénél nagy kedvenc, és sokan emlegették már mindenfelé, hogy szeretnének belőle remastert. Amúgy meg a legelső lesajnált AC-t leszámítva a korábbi részek mind kaptak már, az első visszasíróit pedig a Mirage-zsal próbálták kielégíteni. Ezek után nem meglepő, hogy a Skull & Boneson dolgozókat (is) átirányították erre. Nyilván nem a kreativitás csúcsa.
-
i2k
őstag
Simán elbír.
Azt kell figyelembe venni, hogy sokáig a csúcsmodellje volt a cégnek - 250 Wattal is elbír, ugyanúgy, mint a mostani G2-es.
A céges honlapon rá lehet keresni. "Best turbo/overclocking headroom"-ot jelent a jobb oldali kis grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest