- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Beta 3-ban változtattak valamit ezen a borzalmas kinézeten ?
-
kchris78
veterán
Valaki használ telefonon (I16Prom van) beta3-at? Mennyire merül?
-
N0R
csendes tag
Esetleg van infója valakinek, hogy a 18.6 Beta 3 támogatja már az RCS-t? Telekom azt írta, hogy “Az Apple-lel együttműködve dolgozunk az RCS funkció mielőbbi bevezetésén. Az RCS technológia várhatóan egy következő iOS verzió frissítéssel fog elérhetővé válni az iPhone készülékeken.” - nyilván ez lehet bármelyik verzió is majd, semmi konkrétum nem szerepel benne.
-
niof
veterán
Na, nekem most van egy problémám a jelenlegi bétával. Ha valami alkalmazásban (mondjuk Twitter) van egy külső hivatkozás, amit meg akarok nyitni, akkor rákattintva a szokásos módon az alkalmazáson belül megnyitja a linket. Igen ám, de ha olyan hivatkozás ez, aminek van dedikált appja a telón, pl. YouTube, Aliexpress, stb., akkor ugye a képernyő tetején ilyenkor megjelenik egy sáv, hogy meg akarom e abban nyitni. Ha erre rákattintok, nem történik semmi.
-
kentucky
őstag
Amúgy borzasztó az új kereső a Phone app-ban. iOS 26-tól lejjebb ugye csak kontaktban keresett, most meg híváselőzményben is, két extra mozdulat kell, hogy kontakthoz dobjon.
-
evooo
aktív tag
Nálam továbbra sem megy a CIB app. Nálatok sem? Írtam nekik emailt de nem is értették mit akarok
-
cshabee
csendes tag
válasz
cshabee #1316 üzenetére
Ismét beszéltem velük, most az volt a tanács, hogy mivel lehetnek glitchek a ß verziókban, downgrade-eljek a 18.5-re...
Csak az meg akkora pluszmunka, azon appok miatt, amikbe újra be kell jelentkezni, illetve amiket át kell mozgatni (authentikátorok többnyire) másik eszközre ... lehet, hogy inkább várok még, hátha magához tér. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Publikus béta mikorra várható? -
zsnorbi21
tag
Úgy tűnik a telekomos iMessage probléma nem oldódott meg még mindig
-
Bondix
aktív tag
Beta3 i15 pro max
Gyorsabb lett az egész az üveg hatás tényleg kicsit eltűnt de jobban olvasható így, és azért ott van csak nem annyira de szerintem ez rendben van. A jegyzet nekem nagyon bugos volt az most tökéletes lett. Más bug nem találtam egy kivétellel ami elég gáz is az a Telefon/Kontaktok nem lehet keresni nem jön fel a kereső h be lehessen írni nevet.
-
tuzpenge
őstag
Valószínűleg egy bug a méretkijelzésben, mert nekem is 9 körül írt, de marha gyorsan végzett a letöltéssel és telepítéssel is....
-
ronin79
addikt
válasz
szabonagyur #1302 üzenetére
Nem tudom, a plusz ficsörök kamera, ai, stb. lehet ennyit dob.
Minél öregebb készülék annál kissebb a frissítés, nekem a vicc ugrik be erről
-
SharpSA
veterán
válasz
szabonagyur #1302 üzenetére
Szerintem eltérő készülék típusok és eltérő régió miatt is lehet eltérő a méret.
-
BeastMode
őstag
-
cshabee
csendes tag
válasz
SharpSA #1294 üzenetére
Nem, 18.5 futott rajta, és upgrade-eltem a ß-ra, eddig mindig csak az iPad-re tettem fel ß verziókat, ez az első, hogy az iPhone-on is eljátszottam, persze iPad-en eddig soha semmi gondom nem volt, max a kezdeti akksi jobban merül problémák, de most nem jártam túl jól, úgy tűnik.
-
Nekem a diktálás ami nem igazán megy. El kezdem és egyből karikáz és leáll. Ezen kívül minden jó a laggokat leszamitva.
-
cshabee
csendes tag
válasz
SharpSA #1291 üzenetére
Igen, mindegy volt neki, beszéltem apple supporttal is, azt tanácsolták, hogy kapcsoljam ki, aztán lépjek ki az apple fiókomból, majd hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása után jelentkezzek vissza, és kapcsoljam be újra az iMessage-t, de azért megvárom még a ß3-at ma este, hátha elkerülhető lesz ez a folyamat.
-
cshabee
csendes tag
válasz
szabonagyur #1287 üzenetére
Kipróbáltam, mert nem emlékeztem, feldobja, rányomok, hogy igen, de továbbra is fennáll a sikertelen iMessage aktiválás, sajnos.
-
cshabee
csendes tag
válasz
szabonagyur #1284 üzenetére
Akkor tanácstalan vagyok, feltettem 3 hete, azóta minden nap többször rápróbálok, már töröltem a hálózati beállításokat is, csomó restart, és sikertelen, a 26 beta előtt egyik betaval sem volt gondom, illetve az "éles" iOS-ekkel sem. Sőt, 26 beta 1 esetén még az eSIM-em is lecseréltem egy újra, hátha ... de nem oldotta meg az sem. Megvárom a ma estit (elvileg jön a beta 3), aztán max próbálok egy full újrahúzást, de kissé esélytelennek érzem azt is.
-
cshabee
csendes tag
Van esetleg akinek még nem megy az iMessage (sikertelen regisztrációval elhasal)?
Illetve akinek működik, van köztük Telekomos (magyar Telekom)?Sajnos mindkét SIM-em telekomos, illetve gyanum, hogy ott van valami probléma, nem Apple oldalon, ezért ilyen specifikus a kérdésem.
Köszi!
-
BeastMode
őstag
válasz
szabonagyur #1280 üzenetére
En megvarom a kovetkezo betat, de ha az is ilyen lesz, akkor megyek vissza en is.
-
BeastMode
őstag
válasz
szabonagyur #1278 üzenetére
Eggyel ujabb csak az enyem (14 Pro).
Ha nem lenne stabil a rendszer, mar reg ment volna a kukaba, olyan megakadasok vannak egyelore...
Remelem napokon belul jon a harmadik beta es azt is, hogy azzal jobb lesz a helyzet. -
hdanit610
aktív tag
Mindenkinek ilyen jól működnek a béták? Kíváncsi vagyok a holnapi beta3-ra a 26 esetén, mert nem rossz most sem a rendszer, de ha ennél csak jobb lesz, akkor lassan tényleg felrakom a főtelóra.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Public beta mikorra várható? -
BeastMode
őstag
válasz
Zsolt,72 #1267 üzenetére
Feltettem, mindegyik alkalmazas mukodik szerencsere.
A rendszer meg eleg laggos, de gondolom a friss OS miatti hatterindex miatt, majd elmulik, adok neki idot.
Ez a glass UI nekem a bemutaton es YT videokon keresztul nagyon nem tetszett, de hasznalat kozben egesz pofas.
A spatial wallpaper rohadt meno, a 2 es fel honapos kisfiam kepei eletre kelnek🥰 -
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Tudom, faraszto kerdes lesz, meg lehet, hogy mar valamelyik meg is lett valaszolva, de feltennem azert.
Az alabbi appok erdekelnenek, hogy mukodnek-e iOS 26 alatt:
OTP
OTP Egeszsegpenztar
Telekom
Valamint, hogy a Kamera app mukodik-e megfeleloen, az most nagyon fontos szamomra.
Elore is nagyon koszonom a segitseget! -
cshabee
csendes tag
Szia! Nekem is pont ez a problémám, céges és magán számom is Telekomos, életemben először tettem fel bétát (mindig csak az iPadre szoktam), erre nem megy az iMessage, és visszaállni sem tudok már iOS 18ra, mert készítettem backupot a 26-os verzión (gondolom, felülírja…), szóval várakozok, hátha megjavul, de ezek szerint lehet T-s a probléma?
üdv:
Csaba -
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA #1222 üzenetére
No csak nem bírtam ki és tegnap egy 3UTools mentés után felraktam a béta 2-t a telefonra is. Eleinte itt-ott találkoztam laggal, de azok elmúltak, illetve hibával egyáltalán nem találkoztam még és minden napi használatú appom jól működik.
Ez a dizájn érdekes. Nem mondom hogy rossz, mert szerintem nem az, de több helyen még van kis csiszolni való. -
kchris78
veterán
No, kipróbáltam iPaden... 12". Azért nemhiába tartották azt hogy egy app egy képernyő... Nagyon jól néz ki eye candy dolog. De hogy mennyire használható ténylegesen production célra abban vannak kétségeim. Nem lehet jobban összehúzni az appokat hogy használható maradjon úgyis ha 3-4 appot teszek ki. Ha meg elfedik egymást akkor meg megint minek.
-
hdanit610
aktív tag
Akit érint: Erste George app hibátlanul megy a béta 2-n biztosan. Autentikálás, hitelesítés, Teams, Outlook szintén mennek, stabil és használható. Akku kezelés átlagos, nem egy Titanic. Már nagyon viaskodok, hogy a fő telóra felrakjam, mert ilyen jó béta ritkán jön ki.
-
kchris78
veterán
Akkor ipadre szerintem én is felrakom 😁.
-
Gicz
addikt
válasz
Zsolt,72 #1240 üzenetére
Erre én is gondoltam, de pont fordítva
Nekem pont azaz érdekes a bétázásban, hogy azt nyomkodom fő telefonként. Így próbálgatom a cuccot. Emiatt inkább úgy csinálnám, h beszerzek egy tényleg legolcsóbb valamit, amin megy a CIB app, és aazon használom azt, hiszen mondjuk heti 1x kell. -
-
-
tuzpenge
őstag
Az mondjuk pont a google sara lesz, de van még idejük megcsinálni szeptemberig....
Ami az apple sara az pl a notes...elég idegesítő egy gyári appnál ilyen szintű bug...senki nem teszteli ott a gyári appokat, legalább a legalapabb megjelölésére / funkciókra?? Értem hogy béta, jelzem is nekik folyamatosan, de jeleztem már a béta 1-nél is, de baszták javítani...ez nem olyan hogy a szaturáció eltér a lock screen meg a home screen között ugyan annál a háttérnél és azt 2 főverzió óta nem javítják..... -
Nos így pár óra napközben nyomkodás után:
A rendszer tényleg stabilabb és nem igazán találkoztam sok buggal. Van egy pár amit jeleztem is az Apple felé.
Google Translate widget bugos csak két fehér csík van, de ha rá kattintasz jól működik.
Ha felmelegszik a telefon viszont brutál amilyen laggot vág az egész..
Maga az áttetszőbb felület nekem tetszik nagyon! -
Zsolt,72
senior tag
válasz
ronin79 #1241 üzenetére
Neked “vad” ötlet, más számára pedig teljesen ésszerű, racionális döntés. Tekintettel a várható mellékhatásokra, sokkal biztosabb egy másodlagos eszköz alkalmazása, mintsem azon idegeskedni, hogy egy, a felhasználó számára alapvető fontosságú App éppen nem működik egy béta verzió alatt.
Erről teljesen eltérően gondolkodunk, ami nem baj. Nem szükséges hozzá “iOS fannak” lenni, elég, ha az ember képes előre gondolkodni. Másik operációs rendszer esetén is ugyanez igaz…
Szerk. Amúgy a kompatibilitási listát nagyon rosszul értelmezted, messze nem az iPhone 13 a legrégebbi, még alkalmas típus.
-
ronin79
addikt
válasz
Zsolt,72 #1240 üzenetére
Ez eléggé vad ötlet, ilyesmire nagyon nagy ios fannak kéne lenni
Oksa, engem is rendesen beszippantott az apple (iPhone/iPad/Mac/AW...stb.) de hogy most egy béta kedvéért csak h kipróbálhassam vegyek egy régi ip 15-öt vagy netán 13-athát ilyesmi még nem fordult meg a fejemben egy üveg whisky után sem
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Morgenstern #1235 üzenetére
Ez bizony jól néz ki.👍
-
Annyira meg örültem a javításoknak, hogy vissza is tettem a Béta 2-t...
Hat egy picit még laghok, de lehet azért, mert elég is a telefon a frissítés után.
Holnap majd tesztelem. -
ronin79
addikt
válasz
Morgenstern #1235 üzenetére
Köszi, ezzel majd eljátszom ha már nagyon fog zavarni
-
Gicz
addikt
Beta 2 és CIB app barátok?
-
joey04
titán
Szépen visszavették a cc-nél az effektet így jobb. Az értesítéseknél viszont szvsz továbbra sem. Bár csak vidik alapján mondom, én nem tettem fel. Ezeket az elnyúlt kapcsolókat viszont nem értem én sem. Ez nem liquid glass miatti változás, csak szimplán variáltak rajta.
-
tuzpenge
őstag
A notes nálatok is tök bugos? Nekem a menü ikonok helyett csak fekete pöttyök vannak...pl ahol a szövegszerkesztés ikonja lenne, vagy a scennelésé, vagy a bekezdésé, stb...csak egy fekete kör van...
Nálatok? -
ronin79
addikt
Én ma raktam fel. Beta 1-et csak iPaden próbáltam. Némi lag van a beta2-ben is de elenyésző, pl. témaváltás után. iMessage, banki appok minden okés.
Egy dolog ami nem tetszik a CC. iPaden nem értettem miért van ennyi panasz rá, de most iPhone-on már kapis
Wi-fi, BT így egyesével kirakva randaTöbbi megszokható, az elnyúlt kapcsolók a beállításokban, nem szép de ott úgysem turkálok napi szinten
Ezen még jót nevettem, úgy látszik erős akcentusom lehet
-
tothl
addikt
Ez az új verzió szerintem jóval fluidabb és megjött az akku idő is így egy nap után határozottan merem állítani hogy nagyjából rendben van.
-
Vissza tettem a "sima" verziót, de most ezeket hallva megint egyre csábítóbb...
Nekem nagyon laggos volt 16 Pron és az iMessege-t nem tudtam be aktiválni. Viszont már be van... -
SharpSA
veterán
válasz
hdanit610 #1221 üzenetére
Ne csábítsatok... Van egy eladó M2-es iPad Pro-m, arra fel mertem rakni a bétát, használom, tesztelem külső monitorral. A telefonra még nem raktam fel a bétát ahogy tavaly, úgy gondoltam majd a véglegest, vagy majd a végefelé, aztán meg majd kiderül meddig tudok, akarok ellenállni a csábításnak.
-
hdanit610
aktív tag
-
niof
veterán
válasz
SharpSA #1219 üzenetére
Hát pl. rájöttek, hogy a Safariban rohadtul kényelmetlen volt új lapot megnyitni, ahogy az első verzióban szerepelt, és ha több lapcsoportot használsz (mint pl. én), azok közt a váltás is egyszerűbb lett. Valamint a zárképernyő testreszabásánál már nem csak egy betűtípus kapta meg az üveg design-t, meg a tükröződés effektet, hanem mind. A vezérlők lehúzásakor is sötétebb lett a háttér, és talán kicsit homályosabb, így sokkal jobban elkülönül a háttértől, mint az előző verziónál. Eddig én ennyit találtam. Changelog-ot nem néztem, csak ezek tűntek fel, ezeket érte kritika szinte minden fórumon, amit én megnéztem.
-
sgeza
veterán
Kint a beta 2.
Viszont nekem nem kezdi el letölteni. Másnál is ugyanez?Na, közben elkezdte.
-
Kilépni úgy tudok, ha teljes factory resetet csinálok és vissza töltöm a backupot, ha jól olvasom. Viszont arra nem találtam választ, hogy nekem nem a gépen, hanem az iCloudban van a mentés. Vagy az nem gond, vissza teszi onnan is?
-
Végül túlságosan hajtott a kíváncsiság szóval le frissítettem viszont, ahogy be akarom regisztrálni telefonszámom az iMessagere csak egy üzenet jön SMS-ben...
Erre van megoldás vagy be kell tudni annak, hogy béta? -
Annyira gáz?
Egyelőre még azt sem látom, hogy hogyan kellene belépni, mert az imént említett linken csak az Open Beta Updates fület látom, ez pedig még nem open, nem?Megvan..
Szóval akkor fő telefonra nem ajánlott feltenni?
Mennyire nehéz vissza tenni a régit, ha nem jönne be? -
Zsolt,72
senior tag
-
tuzpenge
őstag
Nektek működik az apple intelligence? Az ios18-ban működött, most feltettem az ios26-ot de hiába van a telefon nyelve amerikai angolra állítva meg a Siri -nél is ugyan ez nem akarja letölteni, pedig wifin van meg töltőn....eddig ment, még úgy is hogy a régió magyar volt..
Most még a régiót is átállítottam amerikaira, de semmi...
Nálatok ez működik, vagy mit kellene még tennem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest