Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy ismerősöm kért meg hogy járjak már utána annak a problémának, hogy vett 1 éve kb egy Xperia Z-t a Tmobilnál. Azóta 2x 3x cserélték ki a komplett telefont akis ajtók kikopása miatt. Milvel annyira kikoptak hogy már nem zártak és így víz hatására meghalt a tel. Na most az a gond ezzel, hogy 1ilyen gariztatás legaláb 1 hónap. Nincs vmi jogszabály arra, hogy x darab gariztatás után lehet egy másik készüléket kérni? Mivel ennek így nem sok értelme van, hogy pár havonta mindig szervízbe van, és inkább ráfizetne egy Z1 re csak ne keljen tovább ezzel szenvednie.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tudtok valamit hogy miben mesterkedik a Tmobil a mobil net korláttal kapcsolatban? Csak mert az utóbbi 1 hétben feltünően gyors volt, és kb 3 napja méregetem énis és az osztályom többi tagja is. Nekem jelenleg sima feltöltő kártyás 100mb-s netem van ami úgye EDDIG 32/32 kbps ra korlátozott le, ami a valóságba 7kb/s volt. Na most amikor futattam egy tesztet akkor 500-600kb/s volt nem kbit hanem kb...Ma "bevettem a kisérletbe" egy Next díjcsomagos ismerősőmet is neki is korlátozott pár 100Mb os csomagja van ami már rég el fogyott...1,5-2-2,5mb/s el töltött...Ezt már én sem akartam elhinni, de amikor pár 2-3 óra alatt leszedett kb 6-7 Gb-t akkor beláttam hogy nem mérési probléma van.
Viszont van amikor rohadt gyors és van amikor vissza ugrik az alap 7kb/s-re, Miskolcon és Szolnokon teszteltem mind 2 helyen müködik. Olyan mint ha tesztelnék az új korlátot. Erről van vmi infótok?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest