Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Mozgásban a The Eternal Life of Goldman
gp A PC-re és konzolokra szánt alkotás egy oldalnézetes akció-platformernek készül.
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz raziel01 #14557 üzenetére
Természetesen lehet Webshopon keresztül is bonyolítani az üzletet, de előbb vagy utóbb, ha máshová nem a Postára mindenképpen menned kell. Személyesen meg 10-15 perc alatt a kezedben van a telefon. Mindezt 1790 forintért...de Te tudod!
erikszon:
A kedvezmény hálózaton belül, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásokra, illetve a Díjszabásban szereplő I./1-es és I./2-es kategóriájú SMS-ek, valamint MMS küldésére használható föl. A lebeszélhető kedvezmény alapját nem képezik az adat illetve internet hívások, valamint MMS-képeslap küldésének díja.
Tehát pl abból jár a kedvezmény, amit a havidíjon felül telefonálsz, sms-ezel, stb.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Something_
őstag
válasz raziel01 #14557 üzenetére
Én most le vagyok pár napja korlátozva és baromi lassú. 30-32 meg van, de valamiért az oldalak nagyon lassan jönnek be, betölt hamar a 90%-a, a 10%-a baromi lassan. Van, hogy az oldal 90%-a betölt, de a többi nem, késznek írja. Van hogy betölt mindent, de a képeket egyáltalán nem. Van hogy a hátteret hagyja ki.
Szar a telóm vagy van valami időlimit az oldalakra? -
1430
senior tag
válasz raziel01 #14571 üzenetére
Bár már döntöttél, de azért az új tények tükrében röviden még egyszer a lehetőségek:
1. Üzletben átváltod a Domino számod Like-ra és részletre készüléket is veszel (előfordulhat, hogy az új előfizetőknek szóló árnál magasabb áron, mivel nem vagy arany).
2. Valahol (üzlet/web) átváltod a Domino számod Like-ra, majd készülékváltásként rendeled a WebShop-ból a készüléket, amit csak egy összegben tudsz jelenleg megrendelni és ahhoz az árhoz képest, amit az üzletben fizetnél, kapsz 10% kedvezményt.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz raziel01 #14624 üzenetére
Igen, ez az első törlesztőrészlet.
Szerk.: Jut eszembe! Van egy olyan jelenség, ha hónap utolsó napján veszel részletre készüléket egy új előfizetéssel, és nem használod aznap a hívószámot (értsd nincs fizetős forgalmad), akkor nem keletkezik számlád. Ilyenkor az első törlesztőrészlet nem kerül kiküldésre, csak a következő hónapban a számlával és a következő törlesztéssel együtt. Szóval ha a 2-3 napon belül nem jelenik meg egy másik számla is a My T-Mobile-on, aminek a fizetési határideje a hónap 18-23. napja között van, akkor nálad is ez fog történni. Mivel a fizetési határidő 02.29., ezért ha teheted, fizesd be My T-Mobile-on vagy más módon. Ha ragaszkodsza a csekkhez, egyeztess a Számlázási csoporttal.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Rigiboy
tag
válasz raziel01 #14943 üzenetére
mondjuk nekem a net a fő szempont mert elég vicces sztem hogy a MédiaMánia csomagoknál van túlforgalmazás:\ ezért is néztem ezt igaz nem sok az 50MB de legalább korlátlan és most Telenoros netem van Klikk de tökéletesen megy még a viber is csökkentett sebességgel....csak ugye a telenornál nem igazán van tényleg olyan akció amiért érdemes lenne ottmaradni példa Lumia vagy Iphone ami nincs is akkor lehet Mozaik XS lesz belőle
-
addikt
válasz raziel01 #14952 üzenetére
Csak a hívás!
Varszegig:
Neked lesz igazad, egyszer kell megrendelni! Forrás
tjb007:
Most mondjam azt, hogy teszek rá, hogy a másik két szolgáltatónak van-e, illetve milyen akciója van?
Mellesleg annak a plüssnek több értelmét látom, ha már Valentin nap, mint ennek a semmilyen telefon+még annyit sem érő kombónak...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
nord_
veterán
válasz raziel01 #14975 üzenetére
Ó, volt már a világtörténelemben nem egy eset, amikor a júzerek nyomására egy cég álláspontot változtatott. Ha meg nem, akkor sincs gond: az ember azzal a tudattal zárhatja le a kérdést, hogy megtette a tőle telhetőt.
Különben is túl volt mindig is árazva az Alma.
Ez nem igaz. Ugyan most nincs, de volt már Apple készülékem: a 3G-t két év hűséggel 28ezer Ft-ért vettem a T-Mobile-tól. Olcsóbb volt, mintha ugyanúgy két év aláírással a Nokia E71-et választom, amit anno ünnepelt és magasztalt a szaksajtó. -
lajkaa
csendes tag
válasz raziel01 #15605 üzenetére
egyszer kértem haladékot, akkor meg is adták, de most azt mondták hogy nem tudnak adni, két számlatartozásom van. Ez a pár nap nem is érdekel annyira, engem csak az érdekelne, hogy lesz-e következménye, ha a jövöben készüléket szeretnék cserélni?
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #15743 üzenetére
Most nem keresem meg szó szerint, de megvan, hogy mikortól minősül zaklatásnak a dolog.
Nyilván ha havonta kétszer felhívnak, az nem. Ha egy nap kétszer, de a hét minden napján, az már fix, hogy az, ráadásul úgy, hogy célja nincs a hívásnak (mert kinyomja a hívó, ha felveszi a hívott), és fel is lett szólítva, hogy tartózkodjon az ismételt hívásoktól.Szerintem ez elég ok egy feljelentésre, sőt, az alapján meg arra, hogy a rendőrség kikérje a T-Mobile-tól a hívó adatait, és kérdőre vonják, hogy akkor most miért is...
@blueye: Nekem is ez jutott egyből eszembe, csak nem akartam írni.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz raziel01 #15743 üzenetére
valamit azért csinálna, minimum bejelentés/feljelentés felvétele jegyzőkönybe, mert azért napi többszöri hívogatás, és az több napon keresztül, már simán megerőszakolható zaklatásba, ami ugye bűncselekmény!
először hivatalosan megkérik a szolgáltatótól a híváslistát, hogy azonos számról történt-e a zaklatás, és amennyibena törvényi tényállás adott, úgy zaklató beazonosítása - szolgáltató útján, vagy más módon -, beidézés, kihallgatás...stb!
sokaknál már egy idézés, de pláne a kihallgatás elég ahhoz, hogy a későbbiekben más szóraakozás után nézzen!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #15764 üzenetére
Látnád sokszor milyen arcok vesznek ilyen telefonokat, meg hatvanezres Nokiát a 13 éves purdénak... Nem sajnálom én tőlük, de elgondolkodik az ember, hogy hogyan bánnak egyesek a pénzzel, aztán meg mennek repülővel Kanadába menekültstátuszért folyamodni...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz raziel01 #16076 üzenetére
Korlátozott ideig, amikor megvásárol egy myTouch ® 4G - fekete T-Mobile készüléket, jogosult lehet egy 300 dolláros azonnali kedvezményre és 99,99 $-Web kedvezményre.
Persze megvan szabva hogy ezt miért adják gyakorlatilag egy mázsa szolgálatást kell igénybe venni. Nincs ingyen ebéd ott se
T-Mobile® myTouch® 4G egyébként keményen jónak néz ki, itthon persze sehol sincs ilyesmi szokásosan. Majd 3 év múlva..
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz raziel01 #16255 üzenetére
A feltételes kedvezmény kötbért kell kifizetned; a készülék kötbért illetve a kedvezményt a belépési díjra.
Jobban jársz, ha megveszed pl. domino-ban, vagy ha van családtag, aki eddig kedvezőtlenebb kontsrukciót használt (pl. kártyás), kiváltjátok új előfieztésre (kisebb forgalom mellett pl. Fun aranytárskártya, nem túlforgalmazható, fix költség (1625Ft) ingyen net és szemben a dominoval (opciós díj nélkül) az átlag 43-93 Ft-os percdíjakkal áll szemben egy hálózaton belüli 26/hálózaton kívüli 36Ft-os percdíj)....
vagy:
arról bonyolítod a hálózaton kívüli hívásokat, a Like-ról meg a hálózaton belülit/ingyenes hívásokat Így fixen megállhatsz egy 3125 Ft-os havidíjnál hónapról-hónapra.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz raziel01 #16651 üzenetére
nekem mindig mutatja a futár, hogy bontatlan a doboz, úgy simán aláírom és átveszem, mert így elég apró esélye van, hogy bármilyen gond lenne! mondjuk általában rohannak, nem várják meg, hogy kibontsa az ember, meg akkor már nem is rájuk tartozik, ha hiányzik valami...
bontott dobozt nem vennék át, annak ellenére sem, hogy ritkán ugyan, de úgy küldi a szolgáltató!
a t-s üzletben történő személyes vásárláskor is bontatlanul hozom el általában a telefonokat - pedig ott kérésre kibontják -, és sosem volt még probléma, inkább izgulok kicsit a gyári - bontatlan - állapot miatt, mintsem azért, hogy kibontva kapom, és előtte hányszor csesztették, esetleg már visszaadta valaki, vagy ilyesmi...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- eBay
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen