- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
raziel01 #118150 üzenetére
Meg szerencse, hogy ez a szar rendszerbeallitas csak az ertekesitesnel aktivalodik.
Durva lenne,ha ilyen logika alapjan menne a korlatozas/kikapcsolas is.
Kiallitjak a szamlat,azonnal lekapcsolnak,es megy vissza, ha befizettedEgyebkent eleg lenne az is, ha kiirna az oldal, hogy a hosszabbitas a mar kiallitott, de meg le nem jart szamlak befizetese is szukseges. (mar ha ez igy torvenyes)
Nem pedig azt,hogy tartozas van. -
Maist
senior tag
válasz
raziel01 #112210 üzenetére
Pedig még viccesen meg is jegyeztem a kedves eladó kisasszonynak, hogy gyakorlatilag a havi számlám (céges-flottás, 1800 Ft/hó) a következő bő egy évre a 30000 Ft befizetésével le is van tudva, mert én még úgy emlékeztem, hogy az előleg csak a havi számlára használható, de kijavított, hogy újabban már mindent levonnak belőle, beleértve a készülék törlesztést is. Mindegy, annyi baj legyen, eredetileg is úgy számoltam, hogy csak a számlát vonják a befizetett összegből.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
raziel01 #112013 üzenetére
Új előfizetőként úgyis fognak kérni előleget ami 80-100 ezer is lehet akkor meg már ugyan ott vagy, hogy megveszed a telót listaáron.
Azért nem teljesen így van. Nem halottam még olyanról,akitől 80-100ezret kértek volna.
Az előleg nem veszik el,azt visszakapod. Addig nem kapsz számlát a havidíjas előfizuról,ameddig az előleg fedezi. -
-
válasz
raziel01 #110389 üzenetére
Van egy Galaxy Note 8 és egy Galaxy Note 9, mindkettő L-es előfizu, mindkettő részletre lett elhozva. Eddig egyszer sem volt probléma. Plussz az otthoni előfizetés.
Note 10-et szerettünk volna. A Note 9 részlete még tart, plussz van egy iPad részlet az otthoni mellé.
-
viktorhu
veterán
válasz
raziel01 #109201 üzenetére
Pl. az ip-cím alapján. Amikor a facebookon beágyaznak egy youtube videót, akkor a videó nem a facebook szerveréről töltődik le, így kívül esik a korlátlanul használható szolgáltatáson. Pont ezt lenne nehéz másképp csinálni, mert ilyen tartalmat akárhonnan be lehet ágyazni.
Ha viszont csinálsz egy messenger videohívást, az a facebook szerverén megy keresztül, tehát része a korlátlanul használható forgalomnak.
-
törölt tag
válasz
raziel01 #109197 üzenetére
Nem: "A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget. A díjmentes adatforgalom a BlackBerry APN használata esetén technikai okok miatt nem érhető el."
Btw azt a 3gb-osat lecserélhették volna 4-re vagy 5-re.
-
válasz
raziel01 #106893 üzenetére
Ez nem is fog már szerintem változni, nem véletlenül vezették be, hogy ha elfogy a csomagban foglalt adatmennyiség, akkor nem lehet tovább netezni.
Más kérdés, hogy amikor lehetett, én akkor sem éltem a 32/32 kbps sebességű lassított netes lehetőséggel, mert alig volt alkalmas valamire... -
válasz
raziel01 #66264 üzenetére
főként a fejhallgatókat néztem én is - bár van itthon néhány, de azokat a mobiltelefonhoz nem használom, hanem többnyire fülhallgatót, de fejes sem ártana mellé -, a sony mdrxb450 és a jbl e30 is megéri.
PainKiller13; nem tudom, de most nem a sablonos telekomtart és társai kódot küldték.
Ateszpapa; nem sietek én sehová, de február végéig biztos lesz még más ilyen akció is.
hurenzon; nézni kell sajnos minden terméknél külön, hogy melyik éri meg az egyéb üzletek áraihoz képest.
-
válasz
raziel01 #65348 üzenetére
Tudom, hogy Korlátlan éjszakai net opció használatakor nem kell csodálkozni, hogyha nem akad a zenelejátszás, de amikor írtam azt, hogy megjavult*, akkor még nem volt 0 óra és a Korlátlan éjszakai net opció 0 óra és 7 óra között korlátlan.
*2015.08.22. 23 óra 57 perc 39 másodperckor írtam ezt az információt, mielőtt ezt megírtam, akkor több zeneszám rendesen akadás nélkül működött és még nem volt 0 óra, ezért hittem azt, hogy megjavult. -
válasz
raziel01 #64232 üzenetére
És ezt meg kell értened, hogy érdemben válaszolni tudj?
Pedig egyszerü: Nem futja negyedmillás telóra. Ha jól tippelek még a 9-est is rá lehet majd húzni, és az AppleMusic is évekig elfutkorászik rajt. iMac-ből se 27"-os i7-es csúcsmodell van elöttem, hanem egy early 2008-as. Bármilyen meglepő, ezen is tudok fórumozni, zenét hallgatni, TV-t nézni,...
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
raziel01 #61642 üzenetére
Aranykártyás vagyok, és az elmúlt 1 hónapban vettem tőlük részletre egy Gear S-t, és egy Lamax X6 Akció kamerát is.
Nekem is S4-em van, én sem szándékozok telót venni, de ki lehet anélkül is használni az aranykártyát.
Laptopot csak mobilnet mellett tudsz elvinni, ha jól tudom.
-
kelekyle
őstag
válasz
raziel01 #59631 üzenetére
Senki nem beszélt arról, hogy jó a magas ping
A kolléga azt írta hogy normális sávszél, normális pinggel érzékelhető változást hozott neki a korábbi gyatrább netekhez képest. Amúgy én ezt annyival egészítettem ki, hogy van egy 10megás neted de 1000ms a pinged akkor ugyanúgy sokat kell rá várnod és az egy megás net 10ms pinggel párosítva gyorsabban behoz mondjuk egy mobilarenát.
Ezt hagyjuk abba mert mást szerintem nem is érdekel
Inkább menjen a webshop flame. -
kelekyle
őstag
válasz
raziel01 #59628 üzenetére
Alapból zavarosan fogalmaztál, de a szövegértésed sem túl jó. Senki nem írta, hogy jó a nagy ping, én pont azt írtam, hogy rossz de a kolléga is hasonlót írt, te meg odanyögtél valami 10megás katyvaszt belekeverve a pinget. (Arról volt szó, hogy oké, hogy megvan a sávszél de legyen meg a megfelelő válaszidő is ahhoz...) No offense. De ezt itt zárjuk le
-
Soulfly842
addikt
válasz
raziel01 #59578 üzenetére
Ez a "kb. észre sem vennéd" finoman szólva megmosolyogtatott.
Közel két éve használom a 4G-t és jócskán volt már tapasztalásra lehetőségem. 3G-n és HSPA-n is brutális differencia volt reakcióidőben és felejtsük már el ezt a "nincs értelme, mert nincs elég GB a csomagban-t".
Amire oly sokan várnak az is előbb vagy utóbb meg fog történni. Volt már többször precedens arra, hogy duplázták vagy lényegesen nagyobb adatforgalmat biztosítottak a korábbiakhoz képest, mert a technológiai korlátok megengedték. A Telenorral kötött megállapodás is ezt segíti elő. Év végéig adott lesz a 97%-os lefedettség, addig szerintem jócskán megtörténnek majd a finom hangolások. Saját kútfőből írva, az eddigi tapasztalatot látva (szubjektív vélemény) 99% hogy lesznek itt még adatforgalomban elég szemléletes pozitív változások.
Telekomos dolgozói csomagban - úgy, hogy ezernyi telefont láttam már használatban is kisebb engedélyezett 4G sávszéllel, vagy akár nagyobbal - úgy, hogy kitudtam használni a telefonok által is elérhető maximumokat letöltögetés nélkül is (amit az adott területi lehetőségek kínáltak) és láttam, mennyit jelent egy normális ping és egy normális le-, ill feltöltés - az eltérés szignifikáns.
Elég egy spotify-ba egy egyszerű, primitív keresésre bökni és már ott is szépen visszaköszön a felhasználói élmény, a folyamatosság, s egy normálisan működő 4G. A keresésekről, az oldal betöltési időkről nem is beszélve...
-
Doggy dog
senior tag
válasz
raziel01 #58387 üzenetére
Az okozhat-e problémát ha lejelenti online és közben elkezdték intézni a partnerüzletben is?Tehát két szálon fut ugyanaz a történet,bekavarhat-e?
ForRedGlory ha az a megoldás,hogy fizesse ki akkor oké,mi rendeltük meg 2×! Bemártani,fikázni mást nem a mi stílusunk.Samu szervizben is tudom kamuzott a srác,amikor megvettem a gyári akkut S3hoz náluk és 1 hó garit mondott..
-
Vangelis
félisten
válasz
raziel01 #57180 üzenetére
Zárt öltözőben hagyták a táskákat.
Csak az osztály mehetett be.
Én nem azt mondtam, hogy nem felelőtlenség... vagy hasonló.
Hanem, hogy már az osztálytársában sem bízhat meg a gyerkőc.Sajnos tesire nem vihetnek magukkal semmit. Pont ezért is zárják az öltözőt..... elvileg!
Az aláírásod furcsa
Szakmai kérdést nem írj privátban. A nem inkább ne akar lenni?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
raziel01 #56902 üzenetére
Hogy tudod lemondani?
Nekem csak módosítani engedi pl kisebb csomagra!Amúgy sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy le tudok e mondani egy szolgáltatást súlyosabb következmények nélkül?
A történet a következő:
3 hónap huzavona után ( nem sikerült otthoni szolgáltatásra előfizetnem hálózattúlterheltség miatt) vasárnap bementem egy T pontba és vettem egy társkártyás mobilinternetet 2 év hűséggel.
Erre hétfőn felhív a Telekom, hogy az előtte megrendelt otthoni szolgáltatást nem, de egy xs internetet már tudni fognak biztosítani. Na mondom király!
A monilnetes szerződésben nincs számomra egyértelmű leírás a felmondás ilyen jellegű következményeiről. Javaslatot kaptam, hogy mennjek vissza és beszéljem meg az üzletvezetővel a szerződés semmissé tételét és kérni az otthoni netelőfizetést.
Ez ilyen egyszerű lenne? -
Ákinard
aktív tag
válasz
raziel01 #56897 üzenetére
Hívd fel őket és mondd meg, hogy írják át a neten a befizetendőt. Nekem is erősködtek az utalással de mondtam, hogy ez nekem plusz költség amit nem akarok vállalni. Főleg amellett, hogy a rendszerük hibája miatt szívtam hónapok óta. Másnapra átírták, és be tudtam fizetni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
raziel01 #56897 üzenetére
Ha a számlát letöltöd PDFben, akkor van az első oldal jobb részén egy rész, hogy
Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük a XXXXXXXXXX számlaszámra hivatkozzon.
Ezt írod a közlemény rovatba, ha még belefér az egyik telefonszámodat/előfizető nevét írd bele, hogy ha esetleg nem találják így könnyebb keresni.
És a számla bal felső részén van a számlaszám, ha minden igaz:
Szolgáltató - Kibocsátó / Service provider
Magyar Telekom Nyrt. 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Bankszámla száma: K&H 10402142-21421442-00000000Gondolom ide kell utalni.
-
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #56058 üzenetére
Na faszán rajta is van a számlán a fizetési felszólítás az át nem vett csomag miatt.
Ráadásul ezek a mocskok még azt is kiszámlázták hogy a behajtási csoporttal beszélgettem, illetve 25 percig csak a zenét hallgattam mert nem kapcsoltak. Plusz epack kedvezményt elvették. Szóval egy jó 2000 Ft-al lett több a számlám. -
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #55941 üzenetére
Küldtek egy ilyen sms-t: Tisztelt Ügyfelünk! Egyenlege 5364 Ft lejàrt dìjtartozàst mutat. A korlàtozàs elkerülése érdekében kérjük, jelen felszòlìtàsunktòl szàmìtott 30 napon belül rendezze tartozàsàt! Ha a befizetés pillanatàban ùjabb lejàrt dìjtartozàsa volna, kérjük, azt is rendezze! A www.telekom.hu/mobilonline oldalon bankkàrtyàval is fizethet, ìgy azonnal könyveljük az összeget. Elérhetöségünk: 0612659910. Köszönettel: Telekom
Mi a franc? Szaros at nem vett csomag miatt? Hova irjak emailt?
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #55375 üzenetére
Beléptem, nincsen ehhez dokumentum. Kb másfél éve lett vásárolva. Akkor megkeresem a papírjait.
Elvileg 1+1 év van rá. Akkor az tényleg igaz, hogy ilyenkor csak a márkaszervizbe küldhetem?"Azon készülékek esetén, melyekre 1+1 év garancia érvényes: az első évben a garanciális igényt az értékesítési pontjainkon vagy gyártói márkaszervizben, a második évben pedig kizárólag a gyártó márkaszervizében tudod érvényesíteni. A garancia pontos időtartamáról és feltételeiről a jótállási jegyen találsz meg minden fontos információt."
-
ForRedGlory
félisten
válasz
raziel01 #55013 üzenetére
Kicsit tul sokan jatszottak el, hogy karacsony elott megrendeltek telefont es vagy visszakuldtek vagy at sem vettek. Inkabb nem mondom meg hany zsak telefont kuldtek vissza, aminek a visszatorlese ido... ha telefonalsz, akkor garantaltan nem jutsz elobbre, ki kell varni.
-
haxiboy
veterán
válasz
raziel01 #53441 üzenetére
Telefont PPP-n vettem át, e-mailt írtam érte másnap. Kértek rendelésszámot, mondták hogy postázzák (igaz másik címre kértem nem ahol lakom és azt elfelejtették átadni a futárnak ,de a futárt felhívva korrektül átvehette nagymamám a saját címén szóval ebből nem volt gond
A ledek körül világítást hogyan képzeljem el? Szándékosan ilyen vagy ez valami elektronikai probléma:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASRock lapok általában
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged