Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Telekomos mobilt vettem ma. Webshopon rendeltem de személyesen vettem át. Nokia Lumia 520-ról van szó. Itthon kiderült hogy van egy halványabb pixel a kijelzőn megy de halványabb és a sárga szín is tónusosabb és kicsit sötétebb. (2 darabot vettem, külön nevekre, a másik rendben van). Bemehetek cseréltetni holnap a telefont, vagy elhajtanak hogy ilyen kis dologgal nem foglalkoznak? Bármelyik t-be mehetek vagy csak abba ahol vettem? Előre is thx.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Kimerítő választ kaptam amiért külön hála! Dominóra lett véve így nem hiszem hogy akadály lenne. Nem szívesen állnék el de ha kell megteszem. Párom sok-sok évre vesz magának telefont s nem ilyen kezdetet szeretnék neki. Még 1x köszönöm
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
A hibás lumia a t-nél kicserélve de nem volt könnyű menet.
Köszönöm újfent a lehetőségeim részletes leírását.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Üdv.
2-3 éve volt egy előfizus telóm a t-nél részletre. Nem tudtam fizetni így 2 kilót a nyakamba vágtak. Most már fél éve kifizettem az említett tartozást. Azóta már vettem egy dominós telót de most szükségem lenne egy előfizusra ismét, viszont csak olyan "komolyabb" készülék jöhet szóba ami részletre menne újfent. Most már nincs baj a törlesztéssel. (előzőleg a cégem megszűnt így munkanélküli lettem szal nem poénból nem tudtam fizetni...) Szerintetek ha bemegyek a t-be akkor gond nélkül tudok újra így telefont venni vagy az "előélet" miatt melegebb éghajlatra küldenek?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz raziel01 #48734 üzenetére
Még akkor is ha 6 hónapja megkaptam a dolog törléséről az értesítőt? Ezt megérteném ha lenne valami elmaradásom de így hogy ki lett fizetve. Azért persze köszönöm. Így nem ér majd akkora meglepetés
-
Rivaul
addikt
Felhívtam őket és megerősítettek a dologban. Ezt azok után hogy kifizettem mindent így kicsit sérelmezve veszem tudomásul de meg is értem őket valamelyest.
Amúgy mi alapján megy a beazonosításuk? Teszem fel hogy ez feleségem esete de mikor történt a dolog akkor még az előző férjezett neve volt meg. Ha most az új személyivel, új névvel és új lakcímmel fut neki a dolognak akkor is tudják társítani a történteket a személyéhez? Vagy új identitáskánt fogja kezelni a rendszer és csak közölni kell hogy nem volt eddig t-s telefonja?
-
Rivaul
addikt
válasz djculture #48743 üzenetére
Mint írtam teljesen megértem őket így felesleges a lovasság szerepét betölteni. Amúgy meg egy nagy multinak ez benne kell hogy legyen a pakliban, elég sokat akasztanak ők le a kisemberekről és a másik oldal mindig csak nyel... Mind1 is, nem szidok én senkit csak próbálom kisemberként megoldani a mindennapi helyzeteimet
-
Rivaul
addikt
Nah voltam bent a t-nél. galaxy s4 mini-re 10k előleget kértek így hogy fél éve rendezve lett a tartozás. Ez így korrekt.
-
Rivaul
addikt
válasz erdoke #48756 üzenetére
Az előleg a havidíjakra vonatkozik ami jelen esetemben havi 2300ft cirka így ha ezt nem lépem túl akkor 4 hónapig nem kapok számlát. Persze a telefon törlesztője az számlázásra kerül ez idő alatt is. Sztem is teljesen korrekt így a dolog.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
ha részletre veszek telefont akkor van lehetőségem előre beletörleszteni ha lenne egy kis "felesleges" anyagi plusszom? Vagy az éveket végig kell nyögni?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Meg is van a teló. Úgy hogy volt 2 kilós tartozásom amit fél éve teljesen kifizettem egy Galaxy s5 minire 10k előleget kértek és elhozhattam részletre. Korrektek voltak.
-
Rivaul
addikt
Vettem szintén részletre egy iphone 4s-t amikor kijött. 6 éve dolgoztam a melóhelyemen műszakvezetőként, erre 2 hónap alatt se szó se beszéd lehúzta a rolót Sajna nem arra volt keretem hogy fizessem a 16-os számlát meg a telót, így én is lehúztam a rolót a t-irányába.
-
Rivaul
addikt
válasz djculture #49017 üzenetére
Szeretném azt mondani hogy nem de az ilyesmi mindig benne van a pakliban. Viszonylag jó fizetésem van de akkor sem engedhetek meg magamnak egyszerre egy ekkora kiadást így nincs más lehetőségem. Tudom "akkor miért nem érem be kevesebbel" Mert az ember szereti kicsit úgy érezni hogy van is valami amiért "érdemes" gályáznia nap mint nap. Persze itt nem beszélve a szeretett családomról, szimplán vannak vágyai az embernek. Kis bűntudattal ugyan de újfent neki vágtam.
-
Rivaul
addikt
válasz djculture #49019 üzenetére
Tisztelem az ilyen "önuralmat". Sajnos én soha nem tudtam ilyen téren tanúsítani. Nem iszom, dohányzom , kávézom stb de a tech-nek és az autóknak nem tudok ellenállni. Mivel autóból nem futja jobbra (bár ez is kiváló számomra ami van) de a tech cuccokra néha ráfutok
-
Rivaul
addikt
Sziasztok
Kaptam egy mms-t de nem tudom letölteni. Jól van beállítva a telefon de a rom rajta nem kezeli még se. 3 szó olvasható a többit le kéne töltenem de nem teszi. Továbbküldeni nem tudom. Előfizus vagyok, valahogy meg tudom nézni az üzenet tartalmát?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz dedike #56023 üzenetére
Ezek melegek... A jó kódommal harmadjára enged be. És egy lassú fos az oldal bármely része. A mai világba egy ilyen cégnél ez sztem megengedhetetlen.
Amúgy mit várok... Vettem 3 hónapja egy telefont. A régi címem rögzítették ami a rendszerben volt, pedig elkérték a lakcím kártyám. Mondom előfordul. Bementem másnap hogy nem jó a cím a papíron. Elkéri a lakcím kártyát és átírja. Itthon megnézem és most a kertes házunk 3 emeletén a 24 ajtó mögött vagyunk... Csak a cím felét javította. Már nem szólok.
A teló vételekor kérdezték hogy készülékbiztosítást kérek-e. Mondom hogy NEM. Biztos ami, biztos alapon azért az extra csomagot rákötötte havi 1890-ért Ez csak nem rég tűnt fel mikor valamiért ránéztem a számla részletezőre
Telibevert egy pofátlan banda lett. Már nem a szolgáltató van értem életérzéssel megyek hozzájuk, hanem a nyakamon lévő lánc rángatása dominál...
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Kötöttem egy digitális kábel tv-t. Amúgy is akartam de bármely szolgáltatónál. Láttam hogy szilveszterig volt akció a T-nél hogy adnak egy tabletet ha 2 éves hűségre feltetettem a tányért. Felhívtam 31-e éjfél előtt őket (nem boldog új évet kívánni ) és telefonban azt mondták hogy ha éjfélig megrendelem akkor jár a tablet. Külön kiemeltem hogy csak emiatt szerződnék velük és emiatt kötném a 2 éves hűséget is. Mivel volt még kérdésem ezért 20 perc múlva egy másik ügyintézővel is lezajlott ez a beszélgetés és ott is biztosítottak a tab-ról. Nah de! Mikor kijött a szerelő, kiröhögött hogy biztos nem kapok tab-ot mert már az már rég nincs Pár nap múlva lejár a 30 nap és még semmi. Ha nem hozzák a tab-ot akkor mik a lehetőségeim?
-
Rivaul
addikt
Udv.
Van egy 6 honapos elofizum. Telo reszletre es melle egy xs dijcsomag 2k-ert. Komolyan tullepem a keretet igy valtanek valami masszívabbra. A korlatlan csomagot neztem ki. Tudok valtani kotber nelkul? Es az uj csomag valasztasanal jelolhetem hogy nem kivanok ra husegidot? Ugy havi 10990 lenne, 2 evvel meg 7990 de ha nem ugy allnek anyagilag akkor inkabb meghagynam magamnak a lehetoseget hogy visszavaltsak xs-re, amennyiben lehetseges persze. Valahol van hiba vagy hatuluto e tervemben? Sry csak mobilrol vagyok.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Öcsémmel megittunk este 2 üveg bort filmezés közbe és utána jött a hirtelen ötlet a díjcsomag váltásról Eddig is szemezgettem vele de így pont felbátorodtam... Ez ilyen: tudsz táncolni, bízz bennem (üdv a vodka) féleség Végül engedett a rendszer váltani de nem variáltam, 2 éves hűségre lekötöttem a Next S díjcsomagot 7990 lett a vége. Szinte mindenki telekomos akit hívok így ez nekem megfelel. Viszont! Eddig volt egy 200 megás net csomagom amit a next mellé lemondtam a telekom appban mivel írta hogy a next+ez már 700mega amire nincs szükségem. Azonnal le is mondta de kilőtte a komplett mobilnetem Most nem elérhető a net a telefonomon és hiába van 500mb a nextbe, a telekomos app nem jelez semmi elhasználható adatot. WTFEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz pepe091 #56203 üzenetére
Működött! Ezer hála. A "jelszó" részt nem kérte és az utolsó nem 6 hanem 5. Ezen kívül mivel nem aktív még egy +1.est is kér a legvégén de a tényen nem változtat hogy nagyon megkönnyítetted az életem
Még egyszer köszönet mindenkinek a segítségekért!
-
Rivaul
addikt
válasz lubrinczerik #56213 üzenetére
Ez engem is érdekelne mivel kéretlenül is a legnagyobbat megkötötték nekem. Ha jövőre lejár a teló részletem és el akarom adni a telót, és valami véletlen folytán földhözbaxom akkor adnak egy újat amit jobb áron eladhatok ha még se kéne? Gondolom valamennyi önerő van de így nagyjából korrekt?
-
Rivaul
addikt
Aki kitalálta a telekom weboldalát... Hogy szakadt volna az anyjába a feje Folyton, kidob, újra beléptet, vagy szimplán nem csinál semmit. És mindezek mellé egy tetves labirintusban is könnyebb kiigazodni
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Van egy 16. lejárt számlám. Csak jöv hó 9. tudom befizetni. Számíthatok addig net vagy bármilyen korlátozásra? Illetve ezentúl sztem ilyen csúszással tudom fizetni 1-2 hónapig mert a mostani számla kicist kemény lettEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
nem tudjátok hogy googe play storbol van már valamilyen megoldás a t-nél hogy lehessen számláról vásárolni mint pl a telenornál? Valami app vagy stb?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Jókor jöttem Dominó kártyával felajánlja? Igazából egy játékon belül szeretnék fizetni. Van feltöltött dominóm, amit át tudok tenni. Bár ez elég furcsa, és az is hogy a telenor tud ilyet minden gond nélkül a rózsaszín meg nem
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Mitől függ hogy ha egy dominó kártyát feltöltök akkor vásárlásra is használható egyenleget kapjak? Online bankon keresztül vagy másik előfizusól kell tölteni? Esetleg az újságosnál? Ezekből melyikek jók ilyesmire?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Nekem is sántít a dolog. Lehet nem örülnék ha valaki felpofozna az utcán mert találtam egy telefont amit ő elhagyott. Azt majd megy a csodálkozás ha megpengézi a család (teljesen jogosan)... Marha kulturált hozzáállás hogy ütök és nem kérdezek
-
Rivaul
addikt
Van egy telefonom részletre. Fizetve van rendesen. Bár 1x-2x volt hogy csúsztam de rendezve van a mai napig. Tudok mellé venni még egy részletes telefont? Ha igen akkor arra kell előleg vagy valami? Feleségemnek lenne meglepire.
-
Rivaul
addikt
Koszi mindenkinek. Ez volt az elso ilyen, friss elofizuval igy akkor gondolom a nehez esetbe tartozna a dolog...
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Ezen a magenta színű léleknyomorító nyüves 1430-on hogy a fenébe lehet élő embert elérni anélkül hogy r2d2 női változata egy nyomógomb dzsungelbe tenne tönkre idegileg???
-
Rivaul
addikt
Köszi mindeninek, a kivárás működött. Van egy laptopostól vett simem ami valaki más nevén volt mint kiderül és lenyomják ha nem íratom át. Bementem és átírattam magamra, erre most jön az sms hogy 48ó múlva tiltják végleg mert nem írattam át... Kicsit felidegeltek mert egy órát szívtam vele az üzletbe pár napja, de frissítették most és így jó. Azért az vicc hogy nincs erre menüpont és találd ki hogy várni kell a semmibe. Még egyszer ezer hála
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Vettem neten egy telefont előfizetéssel. Ha nem jön be a telefon 14 napon belül elállhatok az online vásárlás miatt vagy cserélhetem másikra? Nyomkodtam, töltöttem de ennyi. Valami sarcot rám verhetnek? Az előfizetést meg is tartanám és kicsit drágább amit kinéztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen