- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
BF1942 csak gép ellen toltam
Majd utána inkább COD vonalon toltam, cod2 majd cod4, fú sok ezer óra belement
BF2 akkor csak ilyen kikacsintás volt nekem
cod MW2 jött
Majd BC2-re váltottam és azóta csak BFbf2042
Hát muszáj volt nekik foglalkozni vele ha nem akartak olyat buktát mint Battlefield Hardline eseténÉn már nem is tudom milyen játéknak örülnék
De egy biztos a rombolhatóságon sokat kellene javítaniuk, BC2-ben volt hogy egész pályarészeket lehetett nullára rombolni
BF2042 mit lehet lerombolni, vicc kategória, megcsúfolja az előd részeketAmúgy BF1 óta megjelenésről megjelenésre ez van, na majd a következő jó lesz, és nem lett jobb
, van egy erős lejtmenet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
Sajnos a BF1942 kimaradt, így nálam az eredeti a BF2-ben lévő map.
Azon a mapon (is) nagyon számított a csapatmunka. (Mint minden részben!)"BF2 emlékeim homályosak, a BF2-vel nem is játszottam sokat"
A széria legjobbak egyike, és nem túlzás ha azt írom, hogy: korszakalkotó játék volt."BF 2042 a leggyengébb az összes közül"
Igen, elrontották ez tény. De lássuk be, hogy azért foglalkoztak sokat a játékkal és játszhatóvá tették, írom ezt úgy, hogy több mint 2000 órát játszottam a játékkal:
Igen ez a rész elég nagy kudarc volt. De nagy az elvárás is, ők valami újat szerettek volna de elkapkodták és egyéb okok miatt félkészen adták ki. Rengeteg pénzt és tekintélyt veszítettek. A pénz is fontos de szerintem a hírnév csorbulása sokkal fájóbb nekik.
Minden szériában elkövethetnek hibát, legjobb példa a Mafia sorozat:
Szicíliai randevú ► Ezekért várjuk úgy a Mafia The Old Country-t, mint a GTA 6-otLassan csak fognak több infóval szolgálni hiszen ősszel meg kellene jelennie.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Melyik eredeti? (BF2, vagy BF4)
BF4 nagyon jó volt nem volt egysíkú lehetett rendesen támadni rajta és védekezni is, BF5-ben egy két útvonal volt és annyi nem volt meg benne a rafinéria
BF2 emlékeim homályosak, a BF2-vel nem is játszottam sokatBF 2042 a leggyengébb az összes közül
(Battlefield: Hardline-t részemről nem veszem Battlefield szériába valónak, nem is lett volna szabad Battlefield nevet ráakasztani, külön címként sokkal jobb megítélése lett volna)
Amúgy a itteni fórum hozzászólások száma is jól mutatja, a bf2042 kb fele annyira érdekelte az ittenieket mint a BF1, BF1 ~40e hozzászólás, BF5 ~30e hozzászólás, bf2042 ~19e hozzászólás, BF3 és BF4 meg 100e felett van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
"Ahogy mondani szokták, nyugtával dicsérd a napot...
"
Nem dicsértem azt írtam, hogy mindent megtesznek...
"Ezeknek már azt se hiszem el amit kérdeznek."
Szuverén jogod.
"Az a szegény ember aki már ígérni se tud."
Látom szereted az közmondásokat.
"Nálam a 2042-vel elkaszálták magukat"
Nem csak nálad, a játékosok legalább ~90% -nál.
Nálam nem mert reméltem, hogy rendbe teszik a játékot, és így is lett.
"A CoD ugyanez pepitában, meg csíterek dögivel."
Tényleg? Pedig jó pár cikket olvastam, hogy ott a csítereket kíméletlenül büntetik.
"Nagyon leesett a színvonal, nem igazán érzem úgy, hogy nekem fejlesztenék mostanában bármelyik sorozatot is."
Soha ne add fel a reményt!
"Talán az új Delta Force, ha el nem felejtem megnézni."
Anno nagyon tetszett a játék, majd 2004 -ben megjelen a BF Vietnam és azóta játszom a sorozattal, kivéve a bankrablós részt
Az egy ingyenes játék igaz? Meg fogom nézni, és szerintem le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy free.
Én a köv rész gépigényére és grafikájára is kíváncsi vagyok, remélem a jelenlegi gépem azért elég lesz hozzá. (A zárt béta gépigénye alacsony, de az nem végleges) -
csibe1
addikt
"De abban biztosak lehetünk, hogy mindent megtesznek, hogy az elpártolt játékosok bizalmát visszanyerjék az előző rész bukása után. A játékon több fejlesztő cég is dolgozik reméljük a siker nem fog elmaradni."
Ahogy mondani szokták, nyugtával dicsérd a napot...
Ezeknek már azt se hiszem el amit kérdeznek.
Az a szegény ember aki már ígérni se tud.Szóval ez eddig semmit se jelent, nagy blabla duma, mint minden megjelenés előtt.
Nálam a 2042-vel elkaszálták magukat, kiadtak egy bétát aztán arra verték magukat.
A sok marha meg tapsolt hozzá, közben a színvonal meg a béka segge alatt volt.
A CoD ugyanez pepitában, meg csíterek dögivel.
Nagyon leesett a színvonal, nem igazán érzem úgy, hogy nekem fejlesztenék mostanában bármelyik sorozatot is.Talán az új Delta Force, ha el nem felejtem megnézni.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Dtomka
veterán
Úgy érzed, hogy rosszabb volt a remake map? Ha igen miért? Meg tudod indokolni? Nekem jobban tetszett mint az eredeti.
The Evolution of Wake Island in Battlefield -
bul07
nagyúr
Sajnos ahogy a bf5 mutatja a régi jó pályákat is el lehet rontani(pl Wake Island)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz
Enigma1945 #11 üzenetére
A kedvenc mapom. BF3/4 alapján készítik, így szerintem van. Nagyon remélem, hogy az alap pályák egyike lesz.
-
Enigma1945
őstag
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Dtomka
veterán
-
Enigma1945
őstag
Üdv minden BF rajongónak
Várjuk, várjuk az új játékotKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Ott is értelmetlennek tartom.
Miért lenne káosz?
Van kb 1 hozzászólás havonta pár hetente a régiekhez, vagy még annyi se...Bőven elég lenne 1 topicban beszélni a BF-es dolgokat, meg a problémákat nem kéne hatféle helyre írni, stb.
Persze ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dtomka
veterán
Sok mindennel egyetértek. Én lassítva néztem meg párszor, köszi a képeket.
#6 FollowTheORI
Káosz és értelmetlen lenne 1 topichoz tartozna az összes rész.
Akkor minek van a többi játéknak topicja? Pl: Call of Duty -
Őszintén, mivel egy egy rész megjelenése után mindig kihal az előző topic, bőven elég lenne egy "általános" BF topic ide.
Picit feleslegesnek és redundásnak érzem mindig újat nyitni.
Nem BF 7 topicot kellene nyitni, hanem egy "végleges állandó" topicot.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Spizzi
tag
Nos hát enyhén szólva is várós a játék, így 7 év után (BFV) itt az ideje újra egy igazán jó BF-nek.
Én a legjobban annak örülnék, hogy az utóbbi pár részből sikerülne kiemelni azokat az elemeket amelyek azt az egy-egy címet jellemezték, és összegyúrni azt egy nagy játékká. Pl.: a háborús környezet megvalósítása és immerzió megteremtése, battle chatter (BF1) / gunplay, mozgási mechanikák, medkit és lőszer utánpótlás könnyebb elérhetősége, fortification rendszer, pontokból behívható tárgyak és killstreakek a szakaszvezetőknek (BFV). Levolution és kioldható mindenféle tárgy, attachment, fegyverek mennyisége (BF 4).
Sokakkal valószínűleg ellentétben a klasszikus BF3/4-féle kaszt felosztás helyett szívesebben látnám a két utóbbi vh.-ús rész megoldását, miszerint az assault az nem a kvázi medic, hanem sokkal inkább amolyan anti-tank vagy engineer'. Szerintem jót tesz pl. egy Breaktrough-ban (ami minden bizonnyal a legjátszottabb mód lett mára, a CQ csak másodlagos) a frontvonal élén, hogyha az első sorban értelmes AR-ekkel rendelkezők tudják egyforma sikerességel aprítani a gyalogságot is a tankok mellett, ahelyett, hogy smg-sek próbálnak ki-rusholgatni aztán 20 méteren kívűl már meg se tudják magukat védeni. Illetve, nagyobb eséllyel is fognak felszedni a medic-ek, ha tudják lövöldözni felesleges olyan távolságokról a fegyvereikkel és elkezdenek alternatív xp farm után nézni, ami kivételesen pont a class-uk értelmével egybevágó tevékenység.
Bár már néhányan akik feliratkoztak a BF Lab-re kaptak marketing anyagot az EA-től, amiben látszik, hogy Assault, Engineer, Support és Recon lesznek a kasztok, magyarán a régi rendszer jön vissza, de nyilván a fegyvertípusokról és a gadgetekről még nem lehet tudni, azokba lehet belenyúltak ami változtat néhány dolgon a BF 3/4-hez képest.
Itt van néhány kivágott pillanatkép abból a pár másodpercnyi gameplay anyagból
.
A baráti katonák számomra egyértelműen a ma is rendszeresített brit multi-terrain pattern ruházatban vannak, szóval az egyik frakció biztosan a NATO, ellenségekből nem látni semmit, de ezt a sivatagos környezetet alapul véve biztosan valami arab jellegű csoport, kétlem, hogy a mai politikai helyzetben meglépik, hogy konkrét Oroszország vagy Kina a NATO-val szembenálló frakció, szóval szerintem valami kitalált félkatonai jellegű koalicíó lesz, ahol a 4 class 4 különböző operátorra oszlik szét, az assault mondjuk valami szláv jellegű, a recon arab stb... de én a legjobban annak örülnék ha frakciónként lenne néhány alap minta ami testreszabható bármelyik kaszthoz, pl. NATO oldalon USMC, SAS, Légion é. stb. és szabadon változtathatod az egyes ruhadarabokat mint a BF V-be. Ott érdekesebb volt mondjuk német oldalon néhány japán katonát látni, vagy mégrosszabb, japán oldalon kék öltönyös német kancellárt Iwo Jima partjain, de egy modern, és alapvetően is fiktív konfliktusban nem igazán borítaná fel a látképet a tengerészgyalogos a az idegenlégiós mellett, IRL is működőképes a dolog.
Az sem megoldás, hogyha teljesen kiveszik a testreszabhatóságot az egységes megjelenés végett, mert jelentősen kitudja tolni a játék szavatosságát ha van mit farmolni benne és csak az élményen kívűl másért is játszani. De ez igaz a fegyverekre is nem csak a karakterekre. BF1-ben basszus, olyan 70 játszott óra környékén szerintem már a létező összes itemet unlockoltam, az pedig szerintem karcsú, mert egy átlag BF fan játszott órája egy adott epizóddal szerintem négy számjeggyel írható le. Persze nem az a megoldás, hogy akkor 10 óránként adjon új fegyvert mondjuk a játék, hanem az, hogy legyen benne content bőséggel, adja 3 óránként, de akkor legyen benne vagy 50 db még a Season 1 előtt.
Szvsz. nem BF7 lesz ennek a neve, sokkal inkább BF6 vagy csak szimplán Battlefield, ezzel jelezve, hogy újra akarják definiálni a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Dtomka
veterán
Azzal vádolják az EA-t, hogy az új Battlefield hivatalos képét a gázai konfliktus pusztításának egyik fotója alapján készítette: Tényleg kísérteties a hasonlóság
Esport1 - Soha nem dolgoztak még ennyien Battlefielden, de a veterán fejlesztőket ne keressük köztük
Battlefield 2025: Az Electronic Arts ezt a módszert veti be, hogy elkerülje a 2042-éhez hasonló fiaskót az új rész kapcsán -
Dtomka
veterán
Üdv Mindenkinek!Mint veterán PH tag és mint veterán Battlefield játékos, gondoltam létrehozom a következő rész (Battlefield 7) topicját.
A Battlefield 2042 -öt lassan leváltja a következő rész. Sajnos még nem sok információkat osztottak meg velünk a készítők. De abban biztosak lehetünk, hogy mindent megtesznek, hogy az elpártolt játékosok bizalmát visszanyerjék az előző rész bukása után. A játékon több fejlesztő cég is dolgozik reméljük a siker nem fog elmaradni.
A kevés információ ellenére azért már kiderült pár fontos részlet a játékkal kapcsolatban.
Egy korábbi felmérés eredménye alapján a Battlefield 3 és a 4. része volt a széria fénykora. Így nagyon valószínű, hogy a következő rész (nevét még nem tudjuk) az említett címekre törekszik hasonlítani. Bár bizonnyal jobb fizikával és (még) jobb grafikai képességekkel.
Bár a grafikára a játékosoknak nem igazán lehetett panasza hiszen minden részben nagyon jól sikerült eleget tenniük az elvártaknak. Reméljük, hogy a cheat rendszert legalább annyira komolyan fogják venni, mint a rivális Multiplayer FPS cím. Hisz tudjuk ott már nagyon szigorúan büntetik, aki él a csalás lehetőségével.
Én nagyon bízom benne, hogy a következő rész végre visszahozza és felülmúlja a sorozat korábbi részeinek élményeit.A megjelenő játékhoz kapcsolódó cikkek:
Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban - GAMEPOD.hu PC hír
A Balkánra koncentrálhat a Battlefield 7? (thegeek.hu)
Véget ér a Battlefield 2042 pályafutása, ám ez nem feltétlenül rossz hír (pcguru.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest