- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az nagyon OP.
Ha csak burst fire-t nyomsz egér kattintással nagyon jó. De ha rátenyerelsz az egér clickre mert látod hogy hogy messzi van és nem lát téged egész jó arányban beadja. -
Musaka
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Màr mint melyik? A jól célzás sajna nem megy 😂
-
IntelKiller7
Topikgazda
Múltkor nekem a játsz sniperrel 5 kört nem számolta. Pont meghaltam a végén, erre valamiért nem számolta hozzá..
Nem voltam mérges.
Főleg, hogy ezért játszottam 1 kört délelőtt.. -
xundyingx
tag
Még mindig bugos az Engi Spec challenge 3 ahol 1000 hp-t kell javítani a járműveken? Egyszerűen nem számolja.....
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
omfgk
veterán
1. RPG Sniperként használva. Egyszerűen nincs jobb érzés annál ,hogy a balfasz csipást kiszedi az ember 150 méterről.
2. Minden másra a Kord (10 méter fölött) és M4 (10 méteren belül).
-
Dave567
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Na de némelyik BOT jobban lő mint egy player, 3- ellen esélyed nincs, nincs is annyi golyód, de ha lelőnek akkor veszted... VICCC
-
válasz
Dave567
üzenetére
szívatás megy rendesen ők se tudják eldönteni mit akarnak
szerintem a botokat a fun külön módba meghagyhatták volna oda valóak
viszont a k/d-t elcseszegetni nem kéne elég fake ígyNa meg lett volna annyi értelme a bot rendszernek multiban hogy a gyengébb csapatot boostolja de ehhez el kéne dönteni hogy mindenkinek jár egy biztos győzelem

1.L110
2.L110
3.L110
4.L110
5.L110 -
Dave567
veterán
Na én is beruháztam a játékra, mentem is pár kört casual Breakout-on, ugye itt lehetett a fegyvert húzni, meg a k/d-t régen, azt el is vették, de utána a killeket vissza adták, ez okés.
De most komolyan a REDSEC-ben a Botokért kapod a killeket, MULTIBAn meg nem????
Viszont ha BOT öl meg akkor csökken, de te nem kapsz érte semmit.
-
Enigma1945
őstag
Direkt mondtam havernak ne igyon annyit ünnepek előtt
-
petymeg
addikt
A fű vibrálása milyen hiba vagy rossz beállítás és hogy lehet eltüntetni?
-
ProEvoFan
nagyúr
Jézus milyen szar challengeket kaptam a hetre.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Jaja, majd én is visszaugrok a BF6-ba az emlékére karácsony után szerintem.
Gandolfini nekem is nagy kedvencem volt, még emlékszem valami interjúra ahol megkérdezte tőle a riporter, hogy ha belefut valakibe az utcán, akkor hogy köszönnek neki; "Hey Mr. Soprano", vagy "Hey Mr. Gandolfini"? Azt válaszolta hogy "Hey Tony".
Nekem ilyenkor - most nyilván a személyes tragédián kívül - az elveszett, kihunyt tehetség után maradó űr szokott fájni, és ezt a legjobban Chris Cornell halálakor éreztem, 10 éves korom óta hallgattam a zenéjét (90-es évek első felétől) amikor meghalt 8 éve.
Az az igazság hogy megvan mind a kettő, de nem játszottam őket végig, a Survivort el sem indítottam még. De végig fogom tolni őket.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
És a Star Wars Jedi játékokon is dolgozott, a Fallen Order az egyik legjobb sztori alapú SW játék volt az elmúlt évekből
RIP. -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Értem miről beszélsz. Ugyanez csak mások a tünetek nálam. Vince Zampella életem során a 3. olyan 'sztár'/ismert ember akinek a halála rányomta a bélyegét a hangulatomra. Korábban csak Leslie Nielsen és James Ganfolfini-nél éreztem ezt.
Anyámnál vidéken leszek Karácsonykor (azaz már ma estétől), szóval asztali PC nyista hogy BF6-ozzak, de valamelyik este kegyetlen nagyot fogok Titanfall 2-őzni az emlékére. Aztán majd ha újra BP-n leszek, akkor Battlefield 6-ozni \m/
-
Fitzgerald
veterán
Én most nem tudnék játszani szerintem, nem ismertem Vince Zampellát csak a játékait, de kicsit olyan érzés van bennem mint amikor meghal a kedvenc énekesed, és egy darabig utána nem tudod a zenéjét hallgatni. Aztán lehet csak én vagyok ilyen.
-
Gainka
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Törlöm, ne csavarjuk tovább.
Ezt az egész szerencsétlenséget ennek a tulzott dopamin hajszolásnak lehetne betudni, miért nem lehet tényleg ilyenkor nyugodtan családdal (másnak az sincs) idöt tölteni azaz adni! Nyugodjanak békében.
-
-
goccer
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Röhögős smiley nélkül is tudsz amúgy posztolni egy ember haláláról? Ahogy látom nem sikerült eddig megugrani, de hátha menni fog ha kicsit próbálkozol még.
-
Veiled Bride
senior tag
Szerintem azzal nincs baj ha valaki sniperkedik és kempel. (bár én sohasem tudnák így játszani, sohasem sniperkedtem egyetlen egy multiplayer játékban sem és nem is fogok. Nagyon nem az én világom) Nem egyszer volt már hogy nem tudtunk egy ponthoz odamenni gyalogosan mert egyből lelőttek. Nem kicsit voltam ideges. Igaz ők nem foglaltak de tartották a csapatuk által elfoglalt pontot. Ez a játék része. Ami a legnagyobb probléma az az hogy nincs sniper limit és minden kaszt tudja használni a mesterlövész puskákat. Szerintem.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
főleg ha ennyi pénz van ott -
Na ja van ilyen sorry lemaradtam viszont én is ezen az állásponton voltam mint sokan mások is és szerencsére olyan vezetőt raktak oda aki nem inkompetens hallgat a játékosok igényeire:
Following the response to 2042, EA launched "Battlefield Labs", a closed-access worldwide playtest for Battlefield 6, allowing DICE to collect feedback from players and make gameplay adjustments.[19] Battlefield 3 (2011) and Battlefield 4 (2013), described by Zampella as the "heyday" of the franchise,[20] were cited by the team as their main sources of inspiration, and the team added that the game will have a "serious" tone.[21] Battlefield: Bad Company 2 (2010) influenced the creation of the "Tactical Destruction" system,[22][23] and the team made an intentional design choice to prevent players from destroying all buildings in a map.
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Lényegében papírok az ilyen autók, gondolom minden anyagon spórolnak hogy minél könnyebb legyen és ugye gyakorlatilag 0 biztonságot ad. Ha az ember biztosra akar menni be kell bukócsövezni az autót, az azért plusz védelmet ad.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Legrosszabb amikor egy oszlop vagy betonba ütköznek mint itt is sokkal keményebb mint a főként az alumínium kocsik ez miatt láthatod is instant stophatás történt.
Vagy ilyen a frontális baleset is ott ugye elég 50km/h a két szembejövőtől már összeadódik és olyan mintha 100km/h-val ütközne egy vasbeton falba.
Ha csak nem megerősített rally autó vagy forma1 ahol acélszerkezettel erősítették fel akkor ez fog történni egy normál "hungarocell" autóval aminek törés tesztjeit hamisították és hiába volt drága mert a biztonságra semmit nem költenek
Ha ennyi pénzem lenne én biztosan mint egy rally autót úgy feltuningolnám biztonság terén is pont az ilyen miatt.
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Azt láttam, hogy kapott meg két darabban volt de akkor se tűnt ekkorának az ütközés. Nagyobb eséseket éltek már túl. Ennél erősebbnek hinném az autót.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Hát pedig elég szépet kapott a járgány, fél eleje kb meg sincs.
Plusz ugye instant fel is csaptak a lángok, lehet ekkor már nem is élt. A másik utas meg üléssel együtt repült ki, ő is elhunyt. Ez még mondjuk a jobbik eset, mivan ha szemből jön egy másik autó és abba csapódik bele ?Aztán az is lehet, hogy fake az a videó és egy teljesen más balesetet mutat, nem tudom.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ahogy olvasgattam itt-ott ezen a helyen szeretnek az alagút miatt gyorshajtani. Páran azt is írták, hogy maga Vince is szeretett gyorshjtani, meg is lett az eredménye.
-
Fitzgerald
veterán
Hú basszameg, ez kemény hír... nem találok szavakat. A videó is nagyon durva, kb. ennyi egy emberélet ilyen sebességnél. Hát sajnálom nagyon, nagy tehetség volt a pali. A Call of Duty 1-2-4-et nem felejtjük el soha, meg a Titanfall 2-t sem. És a karrierje végén még a Battlefieldet is sikerült hamvaiból visszahoznia. RIP.

De, ő volt a Battlefield főnök 2021 óta.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem tűnt akkorának az ütközés, hogy végzetes legyen.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
videó elején az alagútban már hallani lehetett hogy sok lesz

-
Dave567
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A többi nyomi meg ott obégat a DICe-tól, a játék csinálás meg nem megy...
-
Dave567
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mindig is volt ilyen....
-
ace05
senior tag
Sziasztok! Most vettem a játékot steamen és lehet elcsépelt a téma és volt már, de valakinek van valami jó trükkje, hogyan lehet megszüntetni a rubberbandinget? Digi/one optikás, gigás netem van. Bf4 és 2042-ben ilyet nem tapasztaltam. AMD Ryzen 9 5900x, 32 gb ram, RX 6750 kártya. FPS-el nincs bajom. Még lejjebb is vettem a grafikát, fsr nincs bekapcsolva. 86 percem van benne, épp azon gondolkozom visszatérítem. Network graph:

-
Eversmann
aktív tag
Basszus
Ez most hogy... "Vince Zampella 2021 óta fogta össze a Battlefield-játékok fejlesztését, és a 2042 kudarca után az ő vezetésével született meg a Battlefield 6, ami az idei év egyik legjobb játéka lett."
Nyugodjék békében
-
-
-
Mivan??? Mivan?????????????????
Ilyen nincs b+
Tinédzser korom kedvenc FPS-e a COD2 volt, utána az egyetlen FPS ami teljesen berántott az a Titanfall 2 és most a Battlefield 6. Sose voltam egy nagy FPS fan de a Zampella féle gyors gunplay, a bunny hop, vagy az ahhoz szükséges térden becsúszás mindig berántott és a sound design is eszméletlen mindig ha ő a gaming director. Ráadásul 3 gyereke van...
Hát bennem még ismeretlenül is egy világ tört össze. Ezt a játékot is csak miatta vettem meg, mert tudtam hogy úgyis Zampella íze lesz, a BF név csak az aktuális körítés.
Kíváncsi leszek mennyi ideig marad olyan a game mint most...
Nyugodj békében Vince!! Nagyon sok boldog órát okoztál sokunknak! Karácsonykor laposomon elő is kapom a Titanfall-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Wat?
Tételezzük fel hogy valamiért nem tudod: Neki köszönheted a játékot aminek a topikjába írsz itt. -
-
jah a 100-asok megszokottak mindig van 2-2 csaló ha megfigyeled de olyan szépen el van osztva arányosan
minden oldalra jut ugyan annyi
oldalanként az egyik az elmebeteg a másik a megfontolt
tiszta stan és pan killekben akkor szoktam lelépni amikor már 10-20x rámugrott a fal mögül és egyből pontosan fejbe
annyira már nem vicces inkább idegesítő balszerencse hát van ott még másik 29
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de sajnos muszáj

-
Gainka
őstag
Biztos van használatban egy két ilyen okosság, azon sem csodálkozom hogy egy-ketten idegbajt kapnak.
IRON-nak 5-ös kd-je van, a Fonky-nak 1.6
Mind a ketten "lelöhetetlenek" voltak, az iron guggolva csuszva ugorva is siman fejeden tartotta, minden közelharoct megnyert, mig a fonky instant hs minden lövés. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
na ja outdate de erről pl nem tudtam azért érdekes hogy végül is cronuszen van pc-re is xD
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Emiatt nem fogják kivágni az embereket, h cheat?
-
aha ilyen is van már
-
astrojoe12
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Látszik, de azért érdekes, azonnal megakadt a szemem rajta.

-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az nem magyar, hanem tajikistani rendszám tábla.
-
astrojoe12
tag
Ez milyen rendszám magyar zászlóval?

-
dudu5130
őstag
Sajnos bénaságból 2 EA fiókom van, a régi egy régi mailemmel készült amit most feltörtek és azt a mail fiókot törölni szeretném. EA-nek van magyar elérhetősége, hogy fel tudjam venni velük a kapcsolatot? Vagy ha állítok be másodlagos emailt azt törölhetem?
-
yodamester10
őstag
Ez a CORD hőtávcsővel nagyon adja
Viszont aki kitalálta ezt a 100 pontos rendszert a fegyvereknél az bek@phatja.

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Főleg, hogy ezért játszottam 1 kört délelőtt..

Ez most hogy...
IRON-nak 5-ös kd-je van, a Fonky-nak 1.6
Mind a ketten "lelöhetetlenek" voltak, az iron guggolva csuszva ugorva is siman fejeden tartotta, minden közelharoct megnyert, mig a fonky instant hs minden lövés.

FollowTheORI