Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
az sg553 adja is ha kell!
modjuk azért nem így
-
-
Visszamentem ma AK205-re egy kicsit. Hát bazmeg ez mennyire jól adja még mindig. Ha a CQB Supressor rajta van, még közelre is jó. Cipőfűzőjét se kötheti meg a többi carbine, mindnek van valami nyűgje ehhez képest.
-
Hedon
tag
Nagyon fiatalok vagytok tök gáz K/D aránnyal.
-
JSaN
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Itt is jelen egy 41 eves koca engineer. Sose erdekelt a K/D 1.0 korul van azt jovan, nekem csak a csapat win szamit es a tamogato feladatok. (abban jo vagyok)
-
yodamester10
őstag
Köszi nektek,erre rá nem jöttem volna,nem mintha számítana
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Tessék, tudom idegesítő a csávó hangja, de itt van hogy választhatod a kedvenc karaktered a profilodra: [link]
-
nincsnév007
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
loadout, kiválasztod a classot és a bal oldali loadout 1-et kijelölöd vagy rá viszed az egeret és alul írni fogja hogy highlight on profile
-
bozont
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Jól van akkor annyira nem lógok ki a sorból 39 évvel
:
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
TOUCHÉ!
Ezek amúgy igencsak tisztes számok, gratula!
Nem akarsz átváltozni valódi Assault-á? -
dudu5130
őstag
Azt is megoldhatnák, hogy normálisan látható legyen redsecben ki hova ugrik. Folyamat körbe nézek sokszor sehol senki azt mégis ott vannak. Rohadt idegesítő.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Jáuj szomoroggyá meg a zsírodba te gádzsó, így néz ki egy 43 éves engineer bőrben főleg assaultként játszó férfiember aki nem is aktív kb. 1 hónapja:

Nekem annyiban sajnos van főszereplő szindrómám, hogy folyamatosan nézegetem hol állok a scoreboardon, ezzel nem tudok mit kezdeni. Elmondtam az orvosomnak is, azt mondta hogy igyak meg hetente két liter p#nalevet, és elmúlik.
-
bager13
senior tag
Családos emberek vagyunk, meg öregek is, akkor játszunk, amikor van rá lehetőség. Ez így van rendjén.
Közben persze egyenes arányban csökkent a skill a hajhagymákkal egyetemben.Mondjuk én még szerencsés vagyok, mert ha mindenki alszik, akkor tudok "mikrofonozni".
De ugye ez a késői game time sok játékostársamnak nem igazán tetszik. Főleg nem hétköznap.Azért jó látni, hogy sokan vannak, akik mindent feladva az objektívre koncentrálnak. Össze is kéne verődni egy jó kis squaddá!
Azért egy pár kört mentél a BF3-al
Nyilván mindenki szeret nyerni, de az évek alatt azért rájön az ember, hogy nem csak az a lényeg. Meg mindig van következő meccs.
Maradj is tiszta!
-
Dave567
veterán
Lehet fejleszteni persze.
#9855ridiculous: Nem csak neked írtam. Béna??? Nem a Bénákról volt szó, Bár az is sok van.
#9856bager13: Ezt én megértem teljesen. Sokan vannak így, de gondolom nem esik nehezedre csinálni a dolgokat nem?
#9858Mr X:
#9859FattyDove Ott is elküldenélek ha nem a pontokat csinálnád, sőt HC-ban hátba lőlek.
#9861Gebriel
Gondolom nagy elvárás, meg szánalmas dolog igen, hogy segíteni kell a másik embernek, PL alap dolog, ha ott fekszem mellette, felélesztem, és nem forgolódok meg ilyenek , mint a hülye gyerek.
De IGAZATOK VAN, gonosz ember vagyok....
JÖHET MÉG!!!!!! -
Winne
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Na ez vagyok én is, alvás helyett éjjel tudok gépezni, ilyenkor viszont nincs mikrofonra lehetőségem és kb egyik korábbi BF játszópajtásom sincs fent már. Öregszem is, a reflexeim és a kevés játékóra sem válik előnyömre, de én is az a játékos vagyok, aki mindig megy a pontra, foglalok ahogy csak tudok és akkor is visszamegyek mindig, amikor kb egyedül próbálom az adott pontot megszerezni hiába pattanok le róla állandóan.
Itt még jobban ment, már nem tudom ezt a szintet hozni, pedig ott még bántottam is magam olyanokkal, hogy minden fegyvert egész számú killekig nyomtam és nem a legjobban fekvővel mentem.

123e kill, hogy volt időm erre?

Már nem érdekel a statom, Winnie vagyok, 347 napja tiszta.

-
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Dave567
üzenetére
Mi a rák fenéért jásztól akkor ha állandóan esel kelsz, vesztesz?
Ha ezt szó szerint érted és rám gondolsz akkor: én nem "esek, kelek, fekszem", de nagyon nem tud érdekelni ha valaki a csapatba bénább, viszont az olyanok mint te akinek nem tetszik ahogy a csapattársa játszik és direkt keresztbe tesz neki az már inkább.
Nagyon szűk látókörű vagy, nem mindenki azért játszik amiért te.. volt egy haverom még Warzone 1-ben játszottunk és 0,2 - es KD - ja volt, de nála senki nem élvezte jobban a játékot, mivel nem feszült rá.Mi a célod a játékban?
Képzeld a szórakozás.. mivel ez lenne a lényege, nem a mások basztatása amiért nekem nem tetszik ahogy játszanak..
Azzal hogy toxic vagy nem csak a más játékát rontod el hanem a sajátodat is.
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Várj, ez te vagy? A kép le van vágva...
-
Hedon
tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
GOD MODE?
-
Dave567
veterán
válasz
bager13
üzenetére
Ha élesztenek, foglal mindenki, akkor jó leszel, ez a játék lényege...
Szórakozok, akkor ha nyerek, ha veszítek állandóan kifullad a játék, szar vagyok és mehetek könyörögni hogy rakjanak már a játékba olyan rendszert, hogy jó legyek végre, legyen már egy kis siker élményem.. -
-
Dave567
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Ugyan úgy megyünk élesztünk attól még hogy másnak is jó legyen a statja.
Mi a rák fenéért jásztól akkor ha állandóan esel kelsz, vesztesz? Mi a célod a játékban?
Teljes mértékben igazad van TOXIC vagyok teljesen, gyűlölök veszíteni, ha én bele adok apait anyait, hogy jók legyünk elvárom az összes csicskától is aki ott van mellettem, azért játszom, hogy jobb legyek, nyerjek, ügyesebb legyek..... -
válasz
bager13
üzenetére
+ 100
Egyetértek, akinek főszereplő szindrómája van az legyen Assault és végezze is el a feladatát. De sajna a nagy többség elmegy Support-nak magát heal-elni a supply bag-el, meg Recon-nak és se nem jelöli az enemy-t se nem foglalja a területet , csak próbál killeket gyűjteni.
Tessék, csak nektek 1,2 feletti K/D-s meg 2.00 K/D műribik, így néz ki egy Engineer main férfi ember 38 éves reflexekkel, ti gyászkalácsok:
-
F_Zolee
nagyúr
Na volt egy jó gauntlet kör, nyertünk simán kb. Jó squaddal, mindenki a feladatot figyelte. Kár, hogy nem igazán nyomnak rá, hogy maradjunk együtt következőre is.
-
Lendova
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ami még érdekes, hogyha nézed a scoreboard-ot, akkor mennyi játékosnak pld. fele, harmada, negyede interakciója van ellenféllel, mint neked.
Értsd, lehet nem sokat foglal, de legalább nem is találkozik senkivel. Megalszik a tej a szájában. Valahol ül és vár valamire, az helyett, hogy megpróbálna valami értékelhetőt is csinálni. Mint pld. az említett külső szemlélők, hogy egyik se vállal kockázatot, csak vár, amíg te foglalsz. Pedig ha olyan helyen várakozna, ahol rá lehet látni a pontra befutó ellenfélre, még tök hasznos is lehetne. -
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Miaza CQ? Általában TDM-re van időm, ez a nekem való játékmód minden tekintetben a hétköznapokra. Néha kedvem szottyan valamit birtokolni, olykor jó kisdoboshoz méltón teszem a dolgom. Van úgy, hogy nem csak a becserkészés, a taktika, vagy az ügyesség és a lövés fizikája okoz örömöt, hanem maga a cél is, de ehhez nagyon sok feltételnek kell teljesülnie.
Egyrészt kell egy hangulatos map, melyeknek utoljára a BFBC2-ben nem voltunk híján, de a BF1 is kitett magáért azért; másrészt kell, hogy meg akarják védeni minden áron - mert ha nem, akkor minek szaladgáljak.
Látom, itt szokás az eredményeket bemutatni, íme az enyém. Erre nagyon büszke vagyok:
Minden kilépés után ezt látom. Ilyet nem tudtok.
-
atee
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez pontosan így van. Minimális ráhatásod van egyedül egy meccsre. Az esetek nagy többségében top 10 ben vagyok, de nagyon gyakran top 3 is megvan. És a meccs felénél azt veszem észre, hogy 1 pontunk van....én rohangálok torony magasan vezetem a tabellát, de semmire se elég. Na ilyenkor ki szoktam lépni. Nem azért ,hogy ne kapjak ki, de szélmalolmharcra nekem nincs időm.
Más kérdés, ha megvagytok spanok egy full squad. Az már simán lehet döntő. -
Hedon
tag
Én nem értem, min vitatkoztok. Az, hogy valaki hasznos, vagy sem, az matekkal kiszámítható. Ez ennél nem bonyolultabb. Az pedig, hogy kinek mit kell tennie a győzelem érdekében, hát megint csak marha egyszerű. Az adott játékmódnak és osztálynak megfelelő feladatot.
Az pedig, hogy ki-hogyan élvezi a játékot, egyéni fétis. Engem pl annyira lefoglal a gyilkolás, hogy hajlamos vagyok elfelejteni, hogy mi a játékmód. De azért igyekszem. (Legtöbbször igyekszem egyszerű játékmódot választani.) -
dudu5130
őstag
Most ráfeküdtem picit a Redsecre mert szeretem a BR-t de elég érdekes. Sok esetben már rég fedezék mögött halok. Kicsit érdekes dolgok vannak.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
"Az 50%-os winrate sincs ingyen, azért is érdemben hozzá kell tenned a meccsekhez."
Az nem kifejezés...., viszont sokszor csak annyira elég hogy ne 10perc alatt kapjunk hanem csak 20.
Pl itt az utolsó pillanatban fordult át nyerésre pedig sima vesztésnek indult :
Élesztést is kaptam egyszer szóval ez nekem már csapatjáték volt, és balanced
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én ebben a részben retek sok pontot foglalok például a 2042-höz képest. Stat oldal szerint 2096 foglalásnál járok, 0,8%-ba tartozok. Bár néha semmit sem ér, ha csak egyedül szenvedek a pontokon és a társaim természet járáson vannak.
-
nincsnév007
addikt
nem december 30-ig lesz bent a fagyos pálya? mert már nem olyan.
-
R3laX
addikt
Na és be is adott egy jó kört, jó banaszban voltak a csapatok. CQ Iberian Offensive:
-
R3laX
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
A häboru a hibas
. Sajnos mint az emberiség 90%-a, csak az én. Statom sem azért raktam be, hogy menőzzek, mert nem is túl nagy szám
.... Magamhoz képest örülök hogy összehoztam. Jó is lett az Arc Riders, de az arról is szól, hogy teljesen kiszámíthatatlan az egész. Ott csak te vagy + haverok, és nem egy közös célért tennél mint itt. Itt jobban kijön a demotiváltság.#9829 BandiHUN: Nálam is hiába van 15-16-os ping, a netcode-on is lehetne még fércelgetni. A modern multik átka is kísért, mikor már rég befutottam a fal mögé és még kilőnek. A Quake Champions-t is ezért hagytam ott. Amúgy tök fun nem adom fel, leköt engem is, mert classic FPS-es aktív, közben a fizika sem műanyag, mint mondjuk egy COD-ban. Megmaradt valamilyen szinten a tömeg gyorsulás, amit tök jól ki lehet használni akcióban. Van egy kis konzolos korlát, de most pont eltalálták.
-
BandiHUN
veterán
Szintén ez vált be, nagyon nem bántam meg az Arc Raiders-t, bár ott is fel lehet b..szódni egy-egy helyzeten, mert nem konstans az AI, és azért vannak kemperek, sunyulók, de alapvetően chill, és óriási hangulat van.
Viszont megy a BF6, ott is jó hangulat van, csak nehogy reflexből told a Dont shoot-ot Arc után...
Szerintem jó a BF most, a kedvenc bajom: 90% fostos tűpontos smg-s kontrollerestől halok középtávon.
Miért kell az assist mellé norecoil is nekik?? Miért smg a középtáv meta is? Az ember nem győz pakolni a recoilra, a nyomi kontrolleres meg bármi másra szerelhet, mert instant megkapja, egérrel a kiegek 95%-a nincs is használva, mert fix dolgok kellenek, hogy labdába rúgjon az ember, hiába ez a sok varia. Ez azért bosszantó. De lehet széppeket nyerni, recon, tank, medicelés, assault, shoti
Már egy jó drónozás is sokat dob a kimenetelen, járművezni se rossz, igazából csak a kontrolleresek a gondom, a többi fun. Redsec rész is szerintem teljesen jó, pedig nem vagyok ilyesmi orientált, warzone-ban nem volt sok sikerélmény+hangulat, de ez más. -
Pro!Petya
addikt
+1
Már a meccs elején tudni mi várható mikor a csapat megáll behúzni járművekkel a két legközelebbi pontot, és mire beértek magára pálya lényegi részére addigra az enemynek megvan 4.
(azt már hozzá sem teszem hogy mindenki fellöki közben a másikat járművel csak hogy elsőként érjék el az első pontot)
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
Ahha oke. Ez csak a tegnapi felhozatalból:
SquadDeathmatch 20 meccsből 4 win, nekem konstans ~2500pont vagy több.
A társak rohangálnak 0-1 nagyon max 2 killel és párszáz ponntal 8-10 perc alatt.
Domination ugyanez, kettő ember foglal a másik 6 meg foglalás nélkül fejezi be a meccseket. (kezdésnél ha már csak rátenyerelsz a W-re áthaladsz az első ponton...)
King of the Hill , egyedül nézelődök a pontban mint valami idóta..., ellenféllel is csak ritkán találkozok...a csapat nagy része körbe üli a pontokat és vár a csodára.
Sorohatnám estig.
Meccsből ilyenek ellenére sem lépek ki mikor 10/8 bukó. Lehet ezért xopok 50% körül a winrate-el.Escalation/CQ ahol érezhetően tudsz hatni a csapatra teljesítménybe ha tényleg jó vagy, akkor is csak abban az esetben ha lereagál téged a csapat. Különben szélmalomharc.
Rengeteg meccsem ment el úgy hogy 5 perc múlva már a kezdőről nem tud kijönni a csapat, soloban felszabadítok pontokat és a kutya nem éled rá hogy fordítsunk netán..
(nincs rá igény, esetleg agyi kapacitás)
Semmi más nem számít itt már csak a szerencse hogy milyen csapattársakat kapsz.
A játékos bázis ~5-10%-a aki eldönti a meccseket és ez is csak attól függ mennyire vannak szétosztva. Ha összekerülnek az EZ win, ha balanced akkor jönnek a jó kis ~30-35 perces meccsek.Pl tegnap Maxiq-val alig 10perc alatt leraktunk egy Escalation-t.
(El is vette az első helyem kemény 15ponttal a kis kötsög
)
Mondjuk 400-as squadtársakkal nincs nehéz dolga, lelővik és még földet sem ér már kapja a revive-t + a healt/ammo-t.
Társai az első 10ben sem voltak benne annyira csak supportálják.
Mai napig nem térek napirendre hogy tud 50-70 killt konstans hozni meccsenként konzollal
(biztos ügyes de 100% hogy van valami a háttérben) -
Enigma1945
őstag
Wait, what the fuk?

Redsec

-
ridiculous
aktív tag
Teljesen felesleges ezeket a statisztikákat fentebb tornázni csak hogy jobban nézzen ki. (winrate, kd, etc.)
Ez egy statisztika hogy milyen a teljesítményed, ha céltudatosan úgy játszol és úgy alakítod a helyzeteket hogy arra figyelsz hogy ezek a számok ne csökkenjenek azzal már manipulálod a statod és nem a saját játékod játszod, plusz valószínű nem is élvezed már a játékot. Sokan pont ezért lesznek játékon belül toxicok, mert minden a csapattárs hibája lesz ha nem sikerül pld. nyerni. Itt is volt rá példa hogy valakinek nem tetszett hogy a csapattárs a kezdőn sniperezik ezért elé feküdt, de például a másik gyöngyszem aki direkt füstöt dob a csapattársai elé mert teljesen kiégett már így elbassza a másik játékát is.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Engedd el! Az itt lévők 95%-ka örülne egy ilyen csapattársnak, mint te.
Nyugi én loserebb vagyok kifutok feléleszteni 3 embert a biztos halál tudatában. De sajnos, mint kiderült ezzel nem vagyok hasznos a saját csapatom számára.
Aki meg azért lép ki egy meccsből, hogy ne romoljon a statja az a legszánalmasabb a világon!
-
R3laX
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
Komoly az a szint/óra, ott valóban HC megy grat! Igen én is ezen tudok fennakadni, hogy sokszor már a kör elején kiderül, hogy nem is akarnak nagyon kockáztatni a playerek. Gyorsan odaérni a foglalópontra, vagy amikor a 4. support fut el mellettem, mert fél gyorsan feléleszteni, mert jaj lelövik, vagy maguk elé dobják a táskát, amit így is megköszönök
, na akkor keresek egy másik szervert.Ja és amikor annyira retteg, hogy 20 másodpercig nem segít, majd nagy nehezen ráveszi magát, na akkor lövik agyon
. Ez olyan, mint amikor a kereszteződésnél az utolsó pillanatig nem mer elindulni a sofőr, majd kivárja az utolsó pillanatot mire odaérsz és akkor csatt. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Oké igazad van. Én azt hittem hogy azzal segítek a csapatomnak hogy ha azt csinálom amit kell. Pl conqvest-ben pontokat foglalok. Biztos valamit félre értettem a játékmóddal kapcsolatban.
Tegnap mentem 4 kört. Mind a 4-ben a top 5-ben voltam pontok alapján. 3 vereség lett a vége mert a csapattársaim csak rohangásztak a pályán. Ez egy lottó hogy milyen csapatba kerülsz. Ha a csapat szar akkor neked is ugyanúgy vereség lesz a vége mint nekem. Ne mond már hogy te egyedül megfordítasz egy olyan meccset ahol az egész csapatod csak rohangál az helyett hogy a feladatot csinálná. Éppen ezért nincs értelme ennek a win%-nak. Azt meg már meg sem említem hogy ezt az arányt gyönyőrűen lehet befolyásolni azzal ha a kör vége előtt kilépkedsz. Hagyjuk már. Teljesen lutri hogy milyen csapatba kerülsz ez által értelmetlen ez az arány. Én elhiszem hogy jó játékos vagy de hogy az púp legyen a csapat hátán aki azt csinálja amit kell az adott módban, hát nem tudom. 
-
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez is ilyen bAtTlE fIeLd VeTeRaN tévhit.
Bármit is csinálsz, vagy akármennyire is jó vagy, nem tudod kompenzálni a teljes csapatot. Viszont hozzá adsz, kiegyenlítesz vagy épp elveszel a csapat értékéből.
1v1-nél rajtad áll vagy bukik? Igen.
2v2-nél? Már nem teljsen mértékben, de még mindig nagyon sokat számt az, hogy mit csinálsz.
.
.
.
32v32-nél is számít. Persze már nincs akkora ráhatásod egy meccsre, de számít. És még mindig több, mint azt sokan hiszik, mert a játékosok jelentős része érdemben semmit vagy nagyon keveset csinál.
Az égiek kiválasztottak és fogják a kezem vagy tényleg érdemben tudok hasznos lenni.
Szinte csak 64-es (128-as) conquest-et játszom.
[Battlefield 1 58.6%]
[Battlefield V 70.2%]
[Battlefield 2042 62.9%]
[Battlefield 6 56.8%] -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Pontokat foglalok, igen biztos csak púp vagyok a többiek hátán.
A win% meg ilyen szempontból nem mérvadó mivel ez egy csapat játék. Egyedül nem lehet megváltani a világot. Ha bekerülök egy olyan csapatba ahol senki sem azt csinálja amit kell rajtam kívül, akkor vereség a vége. :) Én megyek pontról pontra aztán lesz ami lesz.
A win%-om 45.5. Kizárólag conqvest-et játszok. Eddig azon ment a sírás hogy senki sem azt csinálja amit kell, én conqvest-ben pontokat foglalok de lehet hogy csak púp vagyok a többiek hátán. Ok. 
-
R3laX
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ha hülyülni, lazulni akarok elmegyek Arc Riders-ezni, nem legózom a sarokban botkormánnyal
. Meg így azért néha nyer is a csapat, de jaa nekem sincs már kedvem így 40 évesen úgy pörögni, mint 2000-ben Q3-ban. Ritkán kapcsolok rá, mint anno. Toljátok a Woke PUBG módot, ha kirándulni szeretnétek, ott lehet sunyulni és könnyebb
.szerk.: De amúgy tényleg nyugtató az Arc Riders, érdemes felváltva tolni
. Nekem bevált. -
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez alapján nem lehet megmondani, hogy púp vagy a csapat hátán vagy épp hasznos tagja.

A win% már sokkal mérvadóbb, ha valaki nem az a kilépkedős fajta. Már az 50%-ért is érdemileg hozzá kell tenned a meccshez. -
Veiled Bride
senior tag
Nekem 1.2-es a kd-m, mellette 1225 pont foglalással amivel a tracker szerint a top 3.9%-ben vagyok.

-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tökéletesen leírtad, hogy milyen az a játék.

A fegyver se elég, ha tudod, akkor custom droppot húzd be, akkor a saját fegyvereddel meglátod, hogy az sem váltja meg a világot, mert folyamat hiteled, de nem akar halni.

-
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Egy ilyen fajta csapatjátékban nem attól leszel jó, hogy 2-es a K/D, és nyerni sem feltétlen amiatt fogsz.
Biztos van, aki így működik.
De egy bizonyos kor és érettség felett pont leszarod, hogy lelőnek, kikapsz vagy hogy éppen milyen a K/D-d.
Ez egy játék, majd legközelebb nyersz, élvezni kell és leszarni minden mást.
-
Dave567
veterán
válasz
bager13
üzenetére
Ha nincs meg a fele legalább akkor igazából béna vagy, 2.0 meg több WIN az az igazi, minél jobbnak kell lenned, ezért kell küzdeni.
Sokan gyengék, nem éreznek rá, nem jó úgy a játék ha folyton kikapsz, és még szar is vagy... Jöhet a cheat, amit sajnos nagyon régen bevezettek emiatt.. -
Dave567
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
De ha egy fogyatéskos rendszert, bele teszel a játékba mint a CODba tettek attól még nem fogsz tudni játszani, ha nincs időd akkor nincsen, esni kelni fogsz, ha 2000 években nem tanultál meg FPS játékkal játszani, az a te hibád.
Menj gyakorolj a tréning Battleroyal részben, ott vannak Bot-ok/enemy lehet húzni mindent..
-
glspeter1
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Persze, hogy be. Crossplay OFF
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Most mindenki a KTS-el tolja BR ben
[ Meta Breakdown: Most Accurate Weapon in BF6 ] -
-
Enigma1945
őstag
Hali! Redsecben melyik fegyvert ajanlanatok?
Lovom oket, de semmi. Mindig en halok elobb. Pedig vegig kapjak. Gondolom akkor itt a fegyver kulonbseg dont. -
dudu5130
őstag
Most a napokban több redsecet tolok és szerintem sokkal könnyebben kezelhetőek a fegyók mint a sima játék módokban. Ebben is eléggé a codra hajaz mert ott is más volt a sima multi és a br.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vicces képek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TOUCHÉ!

Élesztést is kaptam egyszer szóval ez nekem már csapatjáték volt, és balanced
. Sajnos mint az emberiség 90%-a, csak az én. Statom sem azért raktam be, hogy menőzzek, mert nem is túl nagy szám
Viszont megy a BF6, ott is jó hangulat van, csak nehogy reflexből told a Dont shoot-ot Arc után...
Miért kell az assist mellé norecoil is nekik?? Miért smg a középtáv meta is? Az ember nem győz pakolni a recoilra, a nyomi kontrolleres meg bármi másra szerelhet, mert instant megkapja, egérrel a kiegek 95%-a nincs is használva, mert fix dolgok kellenek, hogy labdába rúgjon az ember, hiába ez a sok varia. Ez azért bosszantó. De lehet széppeket nyerni, recon, tank, medicelés, assault, shoti

HF, HF
FollowTheORI
IntelKiller7