Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
"így kell hülyíteni a gyerekeket aztán ha netalán lemennek lőtérre meglepődnek mennyi hülyeség árad a videójátékokból"
Egy árkád játék nem valósághű, ki gondolta volna
-
válasz
abridabri
üzenetére
távolra jó

bár orbitális nagy baromság ez a játék xD netto fasság UMP40 az nagyobb vissza rúgást produkál mint az összes többi de nem itt a game-ben ez az egyik legpontosabb smg bravó
így kell hülyíteni a gyerekeket aztán ha netalán lemennek lőtérre meglepődnek mennyi hülyeség árad a videójátékokbólmondjuk alap hogy a fegyverek visszarúgása valóságtalan szándékosan eltorzítják mert 10méterre is irracionálisan sok hogy nehezebb legyen a játék
-
-
Lendova
őstag
nÁlAm JóK a HaNgOk.
"Audio clarity plays a critical role in combat awareness, especially when it comes to footsteps and vehicle positioning. Since launch, we’ve been working to address cases where footsteps were unclear, vehicles were difficult to track, or sounds would unintentionally drop out in intense moments. Extreme Measures introduced initial fixes to raise footstep clarity and rebalance audio priorities, with more comprehensive changes planned for our next major update."
-
Franklin
addikt
Sziasztok, az Xbox Store-ban most akciós a játék (18e HUF) , ez csak konzolra jó?
Vagy esetleg PC-n is játszható?
-
Az mitől lehet, h aknát nem tudom lerakni egyből, miután lespawnoltam? Baromi idegesítő. Közelbe nincs akna, nem ír ki semmit.
-
Lendova
őstag
Van miért kritizálni a "tier list".
Nincs lefektetve egy közös nevező, kritérium, szempont.
Ilyennel kellene kezdeni. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Az S tier rendben van. (már ha ott használja az ember a fegyvereket ahová valók)
A tier -hez nyugodtan húzhatta volna még az AK4D-t és QBZ-192-t ,KTS100 MK8-at...., nem is értem hogy lehet B-be rakni ezeket. (valszeg ezekkel nem játszott annyit mint a többivel)
S1-ben is bőven S-A Tier között volt DRS IAR, most S2-ben én váltig állítom hogy az egyetlen a játékban ami túl "erős" lett a többihez képest. Annyira jellegzetes attól meghalni hogy meg se kell nézni mivel lőttek le. Valami nem stimmel a DMG számolással mivel elég sokszor érezni annál hogy ha lövöd az ellent hamarabb hal meg mint várnád...
Nincs az a konzistens időtartam a sebzés kezdetétől a halálig mint a többinél. -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Max ha rosszabbul lenne megcsinálva mint ez, na akkor igen erre a dologra.
Tartalomra biztos nem vágyakoznék.
Mert tényleg elég stabilan fut de ennyi, semmi hú ha faktor.Nincs egy eredeti ötlet ebben.
Se gyalogos téren se jármű téren. Még egy nyomorult aktív drón sincs mint BF2042-ben, behívható csapásokról(BF1) már ne is beszéljünk.
(jó tudom BF1-be is később került be) -
stoon
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
leginkább olvasom , neha írok , de az úgysem változtatja/javítja + a játékot!

#11663vg: kb rohadtúl nem ebben még a felszállás sem megy nem a repülés....pedig minden részben elfogadhatóan repültem , itt alapból szar beállítások vannak rá csak tudnám mi a f@sznak állítanak el valamit ami működött az előző részekben???
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Botokkal szeretném gyakorolni a helikopterezést, de hiába lépek be bot szerverekre mindig tök egyedül vagyok. Több szervert próbáltam és local host-ta, de sima host-tal is ez a helyzet. Mit cseszek el? -
bul07
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
Azt mondod hogy BF4 óta ebben van a legtöbb ötlet
Ez kb hozza a kötelezőt, semmi innovációval.
Nincs semmi ami új lenne, e miatt hogy lehetne a legjobb azóta, mibe jobb.Nem lesz egy emlékezetes rész az biztos, és az érdeklődés is hamarabb fog lankadni ha nem csinálnak valamit.
BF1-ben azért sokkal több új dolog volt már kezdésnél is, nemhogy a végére
Pedig a BF1-et is ekéztem, akkor nem hittem volna hogy visszasírom és azt ötletgazdagnak titulálom.
-
Sz. Géza
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
Szerintem is, bár elég tartalom szegény, de alapvetően nincsenek olyan hiányosságok bugok mint a 2042-be voltak az elején a revive bug és társait említve.
Jól van optimalizálva, nincs annyi hitreg hiány és társai, unbalance van de sehol se jó.#11651 bul07: Akkor nem, én beleraktam az apex-be is 6k+ órát, még se írtam mindennap forumra, nekem felesleges tocsogás sokszor olvasgatni a forumot. De kinek mi persze.
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nem
Minden résznél az első fél év volt pörgős, aztán már csak ha megjelent valami tartalom.
De olyan hogy első pár hónapban olyan nap hogy egy két hozzászólás, na olyan nem volt egy résznél se(jó persze ha valaki nekifekszik biztos találna egy napot valamelyik résznél az elején csakhogy meghazudtoljon
)És értve ez alatt a negatív dolgok említését is, mert aki veszi a fáradságot hogy akár negatívat is írjon az azt jelenti hogy érdekli a játék, ha már annyira se érdekli a játékosokat a játék hogy a hibák miatt se panaszkodjanak az már régen nagyon rossz.
Én inkább olvasok akár rosszat is minthogy elnémuljon ez a fórum.
Aki meg nem tudja feldolgozni hogy semmi nem lehet tökéletes, az nem is tudom

(semmi az ég világon nem lehet tökéletes) -
CptAdamica
veterán
Battlefield 6 - Community Update - Season 2 Reactions and BR Solos Testing
Volt nemrég új blog poszt, elvileg 6-9-ig BR solo mód tesztelhető lesz mindenki számára a rendes játékban. -
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ez semmi tőlem
, és szerintem nagyon sok nem is konkrétan erről a játékról szól, nehogy minden hibát ecsetelnék 
Ebben az évben eddig olyan 35-40hozzászólás tőlem, hetente pár darabAmúgy jól mutatja ennek a fórumnak a pörgését is.
Az elmúlt heteteket nézve nagyobb aktivitást generált az én fps számom mint maga a játék, és ez nagyon szomorú így pár hónappal a megjelenés után.
Egyszerűen semmi nincs amiről írni lehetne a játékkal kapcsolatba annyira nincs benne új.Más BF-nél nem ilyen hamar történt meg ez.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Ez nem derül ki, hogy gunfight vagy gamesense én csak idéztem.
-
@rglaaf
veterán
Miről beszélsz? Minden játék a tömegeknek készül; nincs olyan, hogy egy játék kizárólag 'pro gamereknek' íródik. Ha van rá akarat, bármelyikből válhat e-sport: a CS (Counter-Strike) is eredetileg csak egy mod volt, ahogy az ET (Enemy Territory) is. Az, hogy valaki profivá vagy kiemelkedő játékossá válik, rengeteg játékóra eredménye. Ez nem dicsőség kérdése, hanem egy lehetőség azoknak, akik megtehetik, hogy ennyi időt szánjanak rá.”
-
kill_switch
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én nem vagyok hiper szuper játékos, én mindig is ezt írtam magamról.
Ott már baj van ha valaki magáról azt hiszi.

De ettől még jól látom a hiányosságokat és hibákat. Amik nem függnek azzal össze hogy nekem mennyi fps-em van.
Persze ha akadást szidnám akkor oké, de nem ilyen hibákat szoktam írni.
Tegnap például a menüben nem tudtam elindítani játékot mert a Multira hiába kattintottam nem csinált semmit.
Biztos a menüben lévő bugok is a fps miatt vannak.#11636 abridabri
#11637 ADAM1337Ha jól tudom konzolokon sincs több FPS, jó persze elméletileg lehet 120FPS, de az mondjuk a felbontás csökkentésével jár és 4K-s tévén játszhat 1080P felbontással.
De ehez nem értek. -
-
ADAM1337
nagyúr
Ha 1050ti-al és below 60fps-el ezt gondolod, hogy "egálba" vagy másokkal, akkor atom casual szinten pötyöghetsz, úgy a kritikáid még kevésbé értékelhető.
Ez az én szubjektív véleményem.
Nem tudom van-e értelme de a témában itt egy videó: Unbeatable Input Lag + FPS Settings (Frame-cap, Reflex, G-Sync) -
bul07
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
Az a baj hogy én használt dolgot nem veszek, amilyen szerencsém van pár héten belül megpusztulna.
Garanciás dolgok meg nem annyival olcsóbbak hogy megérje, na meg ki tudja nem e csinált vele valamit az előző gazdája és később amiatt elutasítanák a garanciális javítást.Meg nagyon nehéz rávenni magamat hogy 100-140e Ft-ot adjak ki egy vga-ért, mikkor egy konzol nem olyan sokkal kerül többe. És ugye abban van minden processzor, memória, vga, és még adattároló is, akkor vegyek vga majdnem annyiért.
Amúgy jelenleg annyira nem érdekkel ez a játék hogy nem is szidom, hogy .......
De most se fogok litániát írniEgyszerűen azt veszem észre magamon hogy játék helyet bármi mást csinálok, én játszhatnék akár napi 5-10órát is, akár most is, itt ülök a gép előtt, de nem.
Inkább nézek pár videót, vagy befekszek a tv-elé és nézek valamit.
És ez a fő baj ezzel a résszel nincs semmi új. -
bul07
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
1050Ti-től ez is jó eredmény, erre telik. És nem új dolog mindíg leírtam és eddig is ott volt az összes képemen ha jól rémlik. NV fps számlálója meg megint nem megy nállam, elején is így volt aztán egyszer csak működni kezdett.
Attól hogy nekem milyen fps van nem függ össze a játék hiányosságaival.
És én nem szoktam akadásért panaszkodni, van ezer egy másik ok amiért lehet.Járműbe pont elég, és gyalogos harcba is kb egálba vagyok
-
vg
veterán
4 casual breakthrough mérkőzésen megcsináltam a heti kihívásokat tegnap este, én az alapvetően béna játékos. nem valami nagy kihívás
-
-
Lendova
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van payed gift is?

-
IntelKiller7
Topikgazda
Free gift
-
Kobe
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
kifelejted, hogy egy USB toldókábelt adnak hozzá gyárilag, az nem rendes DAC csak marketing
hacsak Asuséknál nem sikerült meghágniuk a fizika törvényeit
a rendes az valahol egy FiiO, vagy Focusrite szintjén keződik.
A VModa-t meg szigszalagozni végképp nem kell, ugyanolyan 3.5 jack csatis mint a Kithara gyári kábele. Meg toldói meg átalakítói, amivel dugig van a doboz és lehet jobbra balra toldani ha így vagy úgy akarod használniKicsit utánanéztem a speckóinak, btw az egy átdolgozott Hifiman Edition XS, ami itthon is 80K körül megy és a hifiman tápláléklánc legalja, a Sundara-t váltotta
Egyébként tartom, hogy ha már van 130-140K tallér a zsebben, normálisabban el lehet költeni. Wireless oldalon Audeze, normális mikivel és hivatalos Dolby támogatással, vezetékes oldalon meg akár egy Philips X2HR, vagy X3HR, az említett Sundara, vagy Ananda, mellé egy jó külső hangkártya vagy erősítő/DAC + VModa miki.
De a kábeles manapság már kicsit idejétmúlt. -
Kobe
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
az Asus árazási stratégiáját ismerve az egy sima Hifiman Ananda (250 dollár, kb, 80e HUF fejes), átcímkézve és megtoldva egy mikrofonnal, 130-140-ért.
Egyébként a fejes jó, de az a 10 dolláros kicikínai mikrofon amit ráraktak, hangzásban már 10-15 évvel ezelőtt is ultragáz lett volna, nem hogy egy 140ezres fejesen.
Mivel a fejes nem tud wireless módot, és ha már kábeles, akkor ugyanezt a kombót megkapod pénztárcabarátabb módon egy sima Ananda fejes + VModa Boompro mikrofonnal, és legalább a miki is normális, nem ez a tescos hama műanyag minőség.Én pont ezért vetettem el, és lett az audeze, mert abban ugyanez megvan (+pöpec miki) wireless, ugyanennyiért vagy kevesebbért
-
El lehet felejteni minden fejest , megjelent az új Asus Kithara (Hifiman).
A többi gamer fejes poros nyomába sem ér , aki ilyet vesz az garantáltan minden meccsen első lesz !
[ Ez nem úgy szól, mint amennyibe kerül! 🎧 ] 400k-s hang 120k ért -
-
-
prokxy
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Nekem van pár kedvenc fegyóm függetlenül attól, hogy meta vagy sem. M4-et használtam a legtöbbet a COD-ban és minden BF részben, ahol volt, mert imádom a hangját.

Nem tudom mennyi killem van vele, de ez a legmagasabb szintű fegyóm, 60+.
A test range-n beállítottam, van belőle mid és close range setup-om, messzire meg puttyogtatok vele ha nagyon muszáj.
De maponként szoktam a fegyókat váltogatni, meg helyzet függő. Most a VCR-t húzom, de Blackwellre nem viszem
Jó sok időt csesztem el én is már az attachmentek tesztelésével, megvan a 8 kedvencre a tuti, amivel jól tudok érvényesülni és minden van benne shotitól a dmr-ig.btw vmikor felnézek majd s BB-s DC-re és mehetnénk pár karikát.

-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Annyi recoil control, hogy a sorozat közben nem felfele, hanem lefele indul meg a fegyver csöve.

El lehet rontani vagy gyengíteni 1-1 fegyvert, de igazából figyelnie kellene mindenkinek, hogy milyen körülmények között lő leginkább és a pálya milyen határok közé szorítja. Meg min úszik el 1-1 kill? A fegyveren volt túl nagy a recoil, spread vagy a célzás volt rossz?
Van olyan, aki szinte semmit se lő csípőből pld. SGX-szel, nekem meg a kill-ek 40%-a úgy jött össze.
Nem tudok jobbat mondani annál, mint hogy test range-en célszerű kicsit tesztelni. A napokban bohóckodtam én is sokat ott, volt is több felismerés, hogy ez így jó szarul lett felszerelve...
-
-
Dave567
veterán
Mitől jó egy játék??
Itt az alap dolgok sincsenek rendben.....
Egy alap játékban a HITREG, HANGOK, PL CHAT, STAT SZÁMOLÁS, CHALLENGEK SZÁMOLÁSA, PONTOSAN, rendben meg legyen csinálva.
Kb BF BC2-óta a fele van meg, mert már a BF3 is gatya volt, egyedül a HANG meg a CHAT rendben volt... Azt is mennyire védték, URAM ISTEN...... -
Lendova
őstag
-
Dave567
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
ez egy Audeze Maxwell 2. Ha akarom zárt, ha akarom nyitott, a cserélhető lapok miatt

Azért meg lennék lepve ha egy FPS játék (bármelyik játék) hangkeverése olyan lenne, hogy sima stereo hangzásnál az irányok meghatározásához tényleg a zárt és nyitott közötti difire lenne szükség.
A nyitott elsősorban azért ad nagyobb teret mert a közép és magasokat nem fojtja le, és nem maszatolódik össze a mélyekkel, az érzékelhető mélyekhez meg kell a zárt ekkora méretnél.
A gaming vonalra pont a zártakat preferálják mert a legtöbb játék erősebb mélyekben, robbanások, járműhangok stb. Ettől függetlenül a "gaming optimized" meg hasonszőrű kifejezések sima marketing bullshit, nem optimalizálnak rajta semmit, majd pont egy Logi vagy Asus áll neki behangolni a füles driverét
Furcsamód én úgy látom a többi játéknak még egy "csóró zárttal" sem volt ilyen problémája, CS2-ben teljesen patent, Marvel Rivals, ARC Raiders is jól "konvertál" térhatásban, ott pl ha random emberekbe futsz és bekapcsol a proximity mikrofon, simán behatárolod melyik irányból jönnek.
BF6-nál meg pl simán van hogy ugyanolyan távolságra állva a tanktól és egy snipertől, a tompitos sniper szisszenése hangosabb mint a tank lövése vagy egy becsapódás
De ez csak a kisebbik probléma a térbeliséggel, alapvetően a hitbox a rengeteg bizbasszal agyonaggatott skinnel már önmagában macerásabb, és mivel a netcode sem teljesen publikus így pl a ping hatását sem lehet egyértelműen megmondani. Gyanítom az sem valami combos, ha pl a találatjelző is rendszeresen félremutat (jobb oldalra mutatja a találat irányát, közben bal oldalról szednek....) -
, "de én pl zárt planár fejessel tolom (100K+, nem a szarralgurítós fajta), és inkonzisztensen jönnek a hangok."
Akkor szerintem meg is adtad egyben a választ, hogy miért olyanok a hangok, amilyenek. A kulcs, a zárt fejes.
Az ilyen, és ehhez hasonló játékokhoz alapvetően a nyitott fejesek az alkalmasak. A nyitott fejesekre jellemző, a legszélesebb, tág színpad, ahol a legkönnyebb azonosítani a hangok forrását, a hangzásuk is jóval természetesebb, mint a zárt fejeseknek.
Cserébe viszont ott a nagy hátrányuk, hogy a fenti előnyök, csak csendes környezetben érvényesülnek, és ha emiatt, nem szűrödnek be a külvilág zajai, amik azért rendesen bekavarhatnak az élménybe. A zártaknál meg, nincs ilyen probléma.
Mondom ezt én is úgy, hogy jelenleg is nyitott fejeseket használok, és ezek se épp, ahogy írtad is, szarralgurítós fajták
. Az egyik, egy Beyer Amiron Home [link] (még lánykorában, olyan 700 euro körüli összegekért vesztegették, amikor én is vettem), a másik pedig, egy Audio-Technika AD900X. [link]
Anno, egyiket sem játékokhoz vettem, hanem zenehallgatáshoz, mellé külön dedikált DAC-al, és külön fejhallgató erősítővel.
Egyébként van tapasztalatom a zárt fejesekkel is, mert volt egy AudioQuest NightOwl Carbon fejesem is [link] , de kb. másfél év után eladtam, mert egyszerűen jobban bejött, a nyitott fejesek hangzása.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na meg a szokásos cod vs bf

)