- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Hivatalosan nem volt erről szó.
Megcsinálták a Portal-ban és az a vicc, hogy a játék legjobb nagy méretű pályája lett.WATERDACA kérdése
"A RedSec-ben mit bízol? Az első naptól kezdve halálra van ítélve a F2P miatt."
Egyrészt a csapat aki csinálja jobb. Másrészt pedig pont az az előnye, hogy ingyenes és mindent tud sőt még többet mint a 6.
Biztos vagyok benne, hogy a játékos bázis is nagyobb. Sokan össze keverik a dolgokat, de a Redsec nem egy Battle Royale-t hanem egy ingyenes játszótér - kvázi egy platform. -
hadam98
senior tag
Egyrészt a legnagyobb pálya is sokkal kisebb mint a régi részekben. Mellesleg az általad említett pályáknak a negyede játszható. Nem véletlen sír mindenki ez miatt és teljesen jogosan. De annyi eszük nincs, hogy a legjobb pályát (RedSec) fel darabolják és berakják a többjátékos módban. Én már egyedül csak a RedSec-ben bízok, hogy az a része nem fog erre a sorsra jutni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
A Golmud csak a 3. szezonban jön a tervek szerint, jelenleg a Contaminated a biztos és a Subsurface-ről van a pletyka, az lesz elvileg az éjjellátós földalatti pálya, de volt már itt januárban szó arról is, hogy a propagandát tesztelték valamelyik labs teszten, szóval kérdés, hogy az jön e most, fegyverekből is már kibányásztak csomót, 3 biztosan jön, de szerintem pontosabban csak holnap fogjuk megtudni.
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sajna ez van, de itt még a skinek is kicsit semmitelenek, kicsit szürkébb, kicsit zöldebb, nincs benne sok 5let, pedig szívesen mennék egy Predator karakterrel mondjuk. (csak vicce
) -
Lendova
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahogy a BF4 is ocsmány volt PS3-on, de legalább csak 24 játékost bírt el.

Nem mind1, hogy az aktuális konzol ciklusának melyik részében jelenik meg egy játék. Ha túl új a konzol, akkor nem lesz elsö körben annyi új játékos, kihat az eladásokra erősen. -
Lendova
őstag
Valamikor 2015-16-17 környékén beindult a live service hullám. A BF széria is átvette 2018-ban.
Azt is vegyük számításba, hogy a PS4 és XBox One is frissen jelent meg a BF 4-gyel és az előző generáció nagy kompromisszumok mellett tudta futtatni (de már a BF 3-at is). A BF 1 már nem jelent meg ezekre.
Talán annyira nem meglepő, hogy egy 2025-ös játékot nem adtak ki egy 2013-as hardware-re. -
IntelKiller7
Topikgazda
Meg ott annyira jól működtek az alap mapok, hogy mindenki azokon tolta.
BF3-nál is inkább csak a Close Quarters DLC pörgött.
Persze lehetett találni más DLC-s szervereket is, de ott elenyésző volt a játékosbázis, meg azért a szerverek se tolongtak. Az elején amikor megjelentek, majd szép lassan lecsengett.Számokból meg 1000%, hogy látják, hogy a skin pack jobb biznisz mint a DLC pack.
-
Winne
nagyúr
Aztán a 3/4-én nem játszott a kutya sem, mert eloszlott a játékosbázis.
Nem tudom miért azért sír mindenki, hogy uh most csak 1 pálya jön, vagy miért csak 3 fegyver. Van benne több, mint 70 fegyver, a puskák közül kis túlzással mind használható és 12 pálya közül nem tudom melyiket lehetetett megunni. Majdnem 10 féle játékmód. Tényleg nem értem. Nem ez hiányzik belőle, hanem amit sokan írnak, hogy a skinekkel meg a challengekkel megölték azt a részét, ami miatt szenvedős, kemény meccsek vannak ahol "mindenki" csinálja a dolgát és a végén nagyobb elégedettséget adott, ha nyert az ember. Lehet, hogy kevesebb ember játszott korábban, de azok azért játszottak, mert szerették, vagy játszani akartak. Minden játékot manapság az tesz jelenleg tönkre, hgy ara koncentrálnak, hogy megjelenés után miből lehet még pénzt kivenni.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Contaminated (BF6) = Golmud Railway (BF4)
Persze nem ugyanaz, mert valahogy el kell "adni".

-
Lendova
őstag
Akik több tartalmat várnak a játékba szezononként, azoknak kimaradt 1 évtized?

Annyi plussz jön a játékba pont, mint amennyi a realitás talaján elvárható. -
válasz
hadam98
üzenetére
Szerintem a contentnél most fontosabb hogy a játék gyermekbetegségeit kikalapálják, ez is volt a cél a csúszásokkal. Lehet kisebb adagokban is a contentet adni, nem kell minden puskaport február 17-én ellőni.
Pályákról még annyit, hogy az egyik is csak egy "felmelegített" content, tehát ha objektív akarok lenni, itt a tartalomgyártással konkrétan semmit nem foglalkoztak október óta.
Ez nem túl dicső dolog rájuk nézve, de én abban bízok, hogy a hitreget, bugokat javítani fogják elsősorban.
-
hadam98
senior tag
Ha ezt így ebben a formában kiadják úgy, hogy csúsztattak a megjelenésén akkor itt botrány lesz. Elég megnézni a hivatalos YouTube csatornán a kommenteket illetve Redditen. Eddig mindenki dicsérte a játékot most meg megy a savazás.
Elvileg két pálya lesz ebben a szezonban egy kicsi meg egy közepes. Három fegyver mellé? És a Redsec? Ez vicc kategória. Egyébként még talán a Redsec ami miatt meg fog maradni a játékos szám. De szerintem ha ezt tényleg így adják ki akkor hova fog csökkenni a játékos szám? Meg mi a jó Istent csináltak ennyi idő alatt? -
-
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha nem csak a levegőbe beszélnek, akkor elég szépen fog festeni a jövő.
-
hadam98
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Itt valami nagyon félre megy vagy én értelmezem rosszul.
Egy új pálya lesz kezdésnek meg majd jön egy kis pálya szezon közbe. A fegyverek? A Redsec milyen újítást kap? -
CptAdamica
veterán
-
dudu5130
őstag
Gripek közül kinek mi jött be? 20 pontosok közül ki melyiket használja?
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát, kilékelődőtt.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez már hetek óta kint volt tiktok-on.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Not bad, not bad. Reméljük nem kurják el újra a hitreget és innentől csak felfele van.
-
steele80
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bakker. Ez van.
-
steele80
senior tag
Hinnye, ezt az utolsó season kiegészítést levették? Már csak 7 pötty kellett volna, hogy komplett legyen. Ezt benéztem, gondoltam ma befejezem. Érzek itt egy kis zavart ebben a season-ban.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Új pálya?!
Kipróbálom, visszatérek.
0:27-nél úgy néz ki mint Monte Grappa....az utolsó jó BF volt.
-
CptAdamica
veterán
Battlefield 6 Season 2 Intro Cinematic
Na, valami van, csütörtök gémpléjsz trailer meg gondolom infók, 17-én meg start.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Free
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hogy lesz itt még minimum 7-8 season
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csúszás? CSÚSZÁS? Maúnika, én már nem bírom!
-
IntelKiller7
Topikgazda
BF YT oldalán van egy rejtett videó. Gondolom az S2-ről. Vagy az S2 csúszásáról.
Lehet ma még publikával lesz, ha már úgyis kedd van.
-
Winne
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Különböző módokban van még ha a BR-eseket el is cseréled. Nekem BR-esek mindig vannak 2-4 db. Csere után lesz belőle tdm, stdm, escalation, king of the hill. Azok általában olyanok, hogy nyerj belőle 3-at. Ezzel már bukó a két meccs.
A killek, HS-ok, miegymás az tényleg könnyű és gyorsan is megy, de kell azért bőven meccs hozzá. -
PreDox
tag
válasz
PreDox
üzenetére
Beszar@s !
megvan a hiba oka. Erre nem gondoltam volna.
Leírom hátha segít valakinek a jövőben.
Már majdnem szétszedtem az egész gépet.
Telekom 2Gbit optikai net + 2db gen 3-as box a tévékhez. Az egyik box szarakodik karácsony óta. A telekomos routerben észrevettem, hogy folyamatosan pinggel lekéréseket végez a hibás doboz. kihúztam az áramból és meg is szűnt a csomagvesztés a Battlefieldben. Nagyon lassú is volt és le is fagyogatott a box, valami hardveres baja van.Csere lesz.
Laggolva is "jól ment" a játék, na de most
Öröm és boldogság
-
Spec én nem örültem neki, de annyira nem is zavart hogy sírós posztot írjak. Ha tényleg megemelik néhány pálya esetén a létszámot nekem elég, akkor majd csak azokra szűrök meccs keresésnél.
Az agyatlan hentről nem vitázok, te régi motoros BF fan vagy én csak és kizárólag a gaming director miatt érdeklődtem az új rész iránt és vettem meg. A gyors, reszponzív gunplay, a becsúszás, és a felturbózott tempó miatt vagyok itt, mert pontosan ezt vártam. Nekem kis pályán a 64 fős Breakthrough káosz maga a mennyország
-
Winne
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Az miért baj, hogy kisebb lett? A legtöbb pálya szűk és néhány helyen közlekedhető. Az átjárókon megy az agyatlan hent. Odaállnak sokan messzebb fedezékben ahol éppen csak átlátnak, aztán megy rotatatatatata.

@#11128Pro!Petya: "Különben is 1 nagyon max 2 BT meccs alatt megvan a komplett heti."
ebben azért van egy hangyányinagyotmondás.

-
válasz
Locutus
üzenetére
Breakthrough számomra a legszájhúzósabb, keserédes. Amíg 64 fős volt, egyszerűen imádtam. Ugye redditten erről is ment a sírás, mint mindenről minden egyes nap.
Fogták levitték 48 fősre, na mi történt redditten? Hát persze hogy akkor meg az volt a baj.
Pár hete az egyik hivatalos DICE posztban arról is írtak, hogy átnézik mely pályákra hoznak vissza megnövelt player létszámot. Remélem párra visszateszik majd a 64 fős gorefest-et
Persze ha meg is teszik, tudom mit fognak a rinyagépek redditre posztolni. Mostanában már kerülöm is, csak annak örülök hogy játékban a népek nem ilyenek, hanem legtöbbször jó a hangulat a cseten.
-
-
Nem vagyok rambózós, sőt. Inkább középtávról szeretek lőni. (bár mostanában az SMG-k miatt rambózok sokat) De milliószor hatékonyabb egy KTS pl, mint ezek a szarok. Mire a másodikat belelőném vagy elbújik, vagy akkora a sway hogy mellémegy. Van száz assistom egy meccs alatt. Komolyan mondom egy AK205 a lepkefing sebzésével is jobb ezeknél. Abból 30 golyó beltalál az ellenbe, mire ebből kettő. Amúgy conquestet játszom csak, ezeket a másik módokat nem próbáltam. Max néha TDM-be megyek, de ott még ennyire se lehet érvényesülni vele. Fájdalmas az egész, hogy csak akkor van esélyem vele, ha tudok fogni valami kempelős pozíciót. Odáig eljutni meg 20x meghalok, mert ha szembetalálkozok valakivel a sarkon, akkor tizet lövök bele úgy, hogy látszólag rajta van a célkereszt, és egyik se találja el, olyan fasza közelharcra. Szóval feldughatják az összes DMR-t.
-
Winne
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Te is gondolom futkozós rambózós vagy, onnan nehéz átállni arra, hogy távolabbról és nézegetve játsz, ezzel én is küzdök sokszor. Breakthrough védőbe könnyebben összejön, olyan helyet keresel, ahonnan belátsz a pontra és lesz sok aki ott van mozdulatlanul, a dmr-ek amúgy is jók, két test találat és öl.

-
Meg akartam csinálni a dmr challenget (60 kill)... 45-nél tartok, de most megyek egy kicsit felakasztom magam.
-
hadam98
senior tag
Mikor jönnek új infók a második szezonról?
-
Golyo69
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jah :D
Probalkozom meg aztán ha más nincs ujra rakom az egészet.
-
válasz
Golyo69
üzenetére
Mármint nem a BF tört, az nyilván nem megy multival... hanem más.

Mert ha tört játékot/programot teszel fel, az tud mókolni olyan dolgokkal amikre az anti cheat harap, vagy más védelmi dolgok.Hát előtte ment azóta változott valami, azokat kérdeztem, emlékszel e esetleg te magad változtattál valamit, vagy felraktál e valamit ami eddig nem volt.
Lehet windows frissítés, vagy új driver is oka... fene tudja mennyi mindenre érzékeny.

Ha még nem volt, a BF6 mappában van egy EA anti cheat installer mappa, azzal próbáld meg újra felrakni/javítani... hátha...
-
Golyo69
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Win 11
Vga driver volt frissítve de az előttivel is ezt csinálta
Eredeti a játék természetesenHónapokig tökéletesen futott.
Új usb eszköz nem nincs.Húzzam le ami nem kell?
Futtattam rendszergazdakent és visuall c++ is frissítve.
Csak win nem volt meg újra rakva.De lehet az lesz

-
-
Golyo69
senior tag
Javelin anticheat hiba ( 1053) miatt nem indul a játék.
Simán ment eddig. Pár napja szarakodik. Próbáltam már mindent ami levolt írva.
Mindent is újra raktam, windoson kívül... Frissítettem amit lehet. Mégsem megy.Valakinek van vmi tuti módszere?
-
Ukrajnában látottakhoz képest ez még elég szolid... mi a baj?

-
Winne
nagyúr
Ez a skin elég beteg lett.

-
na ez milyen lézer fegyver
csak mert még a hipfire se korrekt olyan kicsi mint nerf előtti M4A1 volt akkori 100-as legmagasabb értéken
[link] https://youtube.com/shorts/HQtLNAz1AY0
nálam meg ilyen a hipfire 68-as értékkel és ezzel a optikával még rossz is a recoil egyáltalán nem ilyen mese videó
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igen, nem a legmegbízhatóbb fegyver, de nem értem mit nerfeltek rajta.
-
válasz
WATERDACA
üzenetére
random szórás és recoil miatt kiszámíthatatlan de nagy általánosságban ami pontosabb az jobb is
de a lucky shot ott van mindnélaki nem hiszi járjon utána gyakorló lövésnél bedobja a legtávolabbi kb 60méterre lévő célpontra a pontos lövést csak hát random hogy mikor

+++++ jobb a kisebb zoom ez is érdekesség az 1x nagyítással kevesebb a recoil mármint simán letartod bezzeg zoomban meg kiszalad a kezedből a plafonig netto fasság
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megvan a hiba oka. Erre nem gondoltam volna.