- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Yettel topik
-
12505 - 12401
12505 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
-
kill_switch
senior tag
Eddig lehetett jutni a hetikkel. És ebbe van pár extra break kör is és minden bp xp boostot is elnyomtam. Jól kiszámolták.
-
bul07
nagyúr
-
abridabri
veterán
-
vg
veterán
-
abridabri
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
-
Locutus
veterán
-
abridabri
veterán
-
Dave567
veterán
El kell engedni, folyamatosan rombolják ezt, persze a háttérbe, elején még semmi baj nem volt... De tuti, ahogy fejlődsz, úgy fejlődnek a játékban a botok is, már egyre többet esznek, és van hogy a találatot se regisztrálja.. Most végignéztem egy match alatt, háttal állt nekem a BOT, ki szaladtam, azon nyomban fordult is rám, és sorozott, még hallani se hallhatott..
Annyira jó, hogy felhúzzam a fegyókat, azt megyek vissza BR részre.... Meg idén jön a COD-is, azt is jó lesz fikázni, nyilván megint elkúrják azt is, mint szokták... -
abridabri
veterán
Na nekem is előjött a csontra fagyás 10-20perc játék után, 4x eljátszotta ma, aztán ráuntam, bios frissítés stb. Ugyanaz .....
Bekapcsoltam az igpu-t meg bedugtam a hátsó "Bios" USB slotba egy random pendriveot , ahogy redditen olvastam . Meg itt is írték páran, de nem akartam elhinni . De már órák óta tolom gond nélkül
Nem tudom melyik segített. Holnap teszt ,igpu nélkül . -
venom8888
őstag
Sziasztok.Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed.Mit kapsz nálunk?– Nyugodt, mégis aktív közösség– Nincs toxic, csak chill + skill– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun– Új és régi játékosok egy helyenHa:meló után játszanálnem akarsz egyedül grindolnikell egy jó társaságakkor csatlakozz hozzánk.
[link] -
kill_switch
senior tag
-
BerserkGuts
addikt
-
vg
veterán
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Nyilván.....
20m-ről egy 33-as szintű konzolos player P90-el nem tud ilyet csinálni tisztán, én is P90-et húzom, rengeteg skuló kell egy enemybe, a recoilról nem is beszélve....
De leszarom ki mit mond, én voltam ott...
Főleg úgy, hogy mennyire agresszívek lettek a BOT-ok, inkább cheatelnek már, 100m-ről ránézek csipával, és teleportálgat.... -
Lendova
őstag
-
@rglaaf
veterán
-
bager13
senior tag
-
vg
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
glspeter1
őstag
-
Dave567
veterán
Konzolon nincs CHEAT!!!!!! 33szint, ahhhaaaa perszeeee -
Sz. Géza
senior tag
-
bager13
senior tag
-
stoon
addikt
-
vg
veterán
Honnan tudod, hogy kevés magyarral játszol? Nicknév alapján nézed, mert nincs benne a Hun, vagymi?
-
astrojoe12
tag
Egy kis érdekesség. Megkérdeztem a net szolgáltatómat, hogy miért találkozok kevés magyar játékossal online játék közben, miért csatlakozok teljesen más szerverekhez, mint a kollégáim, annak ellenére hogy a szerver kereső lokációját Eu-ra állítom? Ezt írták: "attól, hogy Magyarországon játszik nem garantált a magyar IP-lokáció. A szolgáltató simán adhat olyan IP-t, amit a geoadatbázisok Szlovákiához, Ukrajnához vagy akár Oroszországhoz kötnek. Ez gyakori és nem hiba. Előfordulhat, hogy a játék nem budapesti szerveren keresztül csatlakozik a játék szerverekhez, hanem az említett orszagokon keresztül." Ez nekem ellentmondásos, főleg az utolsó mondat fura, segítsetek, ha érti valaki.
-
FollowTheORI
Topikgazda
Nem hiszem erről van szó, nem is gondolom és nem is érzem.
Az valóban nagy baj, hogy nem egy "evolúció" vagy egy stabil alap van, hanem mindig újrakezdik, de ennek a fő oka szerintem az, hogy mindig cserélődik a gárda a játékok fejlesztésénél (legalábbis a BF1/BFV óta)... meg persze, van egy megújulási kényszer is, amivel néha rossz irányba mennek.
De ez nem azért van hogy ilyen vagy olyan játékosokat vonzzanak be... -
Veiled Bride
őstag
-
bager13
senior tag
-
bager13
senior tag
Igen, closed weapon néven megtalálod.
Egyik héten Conquest/Escalaton másik héten Rush/BR. -
BerserkGuts
addikt
így van ezzel majd azt fogják kiváltani a megmaradt emberekből hogy dühükben nem fognak játszani se
-
Veiled Bride
őstag
-
Locutus
veterán
Azért ők nem ilyen szög egyszerűen gondolkodnak. A feedbackből szépen meg van mérve, hogy ki mit szeretne. A bohócskines közönség nyilván nem volt elég nagy, mert arról szó sincs, hogy érkezne. Ellenben mindig is voltak fifty-fifty ügyek, mint a gunplay is. A 2 óta egyetlen BF se volt, aminek úgyhagyták volna a gunplayt, ahogy megjelenéskor.
-
bager13
senior tag
-
Locutus
veterán
Ezt hiszed, de valójában csak arról volt szó mindig is, hogy több playert vonzzanak be a fizetésbe. Az elején olyan a játék, hogy bevonz X típusú játékost, utána megváltoztatják, az meg bevonz egy másik halmazt. Bevétel maximalizálás, nem pedig "javítás". Ha tényleg az érdekelné őket, hogy a többségnek mi jön be, akkor már számtalan Battlefielddel ezelőtt kikísérletezett gunplay-jel jelenne meg az új is.
-
FollowTheORI
Topikgazda
Szerintem semmi baj nincs ilyen változtatásokkal, ha jó irányba viszik... majd kiderül.

Sőt a BF sorozatra kimondottan igaz, hogy majdnem mindig kb 1 év alatt kalapálják ki "használhatóra", csak addigra a többség lelép... inkább ez a baj, meg hogy nem tudják elsőre megcsinálni kb jól (ha így érted akkor igaz).
(szarok a belső tesztek - vagy nincs is - és nem időben csinálják őket) -
bager13
senior tag
Van zárt kasztos mód, én szoktam is játszani.
-
CptAdamica
nagyúr
Battlefield 6 - Community Update - Railway to Golmud, Ranked BR, and More
Kedvencem: "Vehicle Updates Coming Soon" Nehéz elhinni, hogy a S3 megjelenésére sem tudtak elkészülni a jármű balansszal. Vicces, hogy már mindent nerfelnek, de a sniper class továbbra is érinthetetlen.
-
Veiled Bride
őstag
A legnagyobb probléma hogy a megjelenés után fél évvel még ennyire belenyúlnak a gameplay-be. Ilyenkor már kizárólag az új tartalmakkal kéne foglalkozni az ilyen változtatások helyett.
Amilyen jó volt a béta nem gondoltam hogy ilyen lejtmenet lesz. Hozzák vissza a zárt kasztokat aztán kész. -
Locutus
veterán
És tényleg verik a szöget abba a bizonyos koporsóba...

-
IntelKiller7
Topikgazda
Alzan most 11.790Ft + szállítás a BF6.
Xbox Series
PlayStation 5 -
Dave567
veterán
Hagyjuk inkább....
-
bul07
nagyúr
Álmainkban, majd beraknak megint motort.
Rendes bombázó repülő, gumi kerekű tank, esetleg egy rakétavető páncélos, ááá ezek nem BF-be valók
Majd megint egy motor vagy valami páncélozott kocsi(humvee) kerül be -
yodamester10
őstag
-
Locutus
veterán
-
Laraxior
titán
Navégre, Golmud Railway. Lehet újra installalni a játékot

-
Hublot
őstag
-
prokxy
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
pandras83
őstag
Ha az eddigi infók helytállóak, akkor nagyjából megtartják a méretét és nem meszárolják úgy le, ahogy OP. Firestormmal tették. Biztos lesz pár newbie, akiknek ez lesz az első normális méretű BF mapjuk, rögtön látni fogják a különbséget. Nagyon várós nálam is. Remélhetőleg ezen a vonalon gondolkodnak tovább a fejlesztők és belátják végre hogy ez egy egyetlen irány ha a játéktér méretéről van szó.
-
stoon
addikt
-
Hublot
őstag
-
kill_switch
senior tag
-
@rglaaf
veterán
-
Lendova
őstag
-
prokxy
veterán
-
BeZol
őstag
Közeli ismerősi kör, akikkel BF6-ozgattam, 6 emberből 5 tolni fogja, szóval ugyan egyedi a merítés és nem legalább 1000fős a mintavétel, de fixen hatással lesz a játékosszámra.
Ettől függetlenül season 3 elején ők is ránéznek majd BF6-ra, hogy milyenek az új/régi mapok, más már nem mozgatja őket benne. -
Dave567
veterán
-
bager13
senior tag
-
BeZol
őstag
-
vg
veterán
12-én indul season 3, már most meg lehet venni a battlepass-t
-
Sz. Géza
senior tag
-
Locutus
veterán
-
Lendova
őstag
-
stoon
addikt
-
bager13
senior tag
-
Winne
nagyúr
Ez valami új taktika tőlük, hogy 3 casual meccs alatt végig lehet tolni a bonus path-t, majd az utolsó cuccot (ami általában a legjobb) csak a pro-val lehet behúzni hiába csinálja meg az ember?
-
Dave567
veterán
-
Locutus
veterán
Pontosan, egy Enders aki bárhonnan bárhova csak fejest lő egyből, annak nerfelhetik akárhová a TTK-t, attól neki csak jobb lesz. Konkrétan 80 kill után 1 deathből komplett youtube videónyi hisztit bír rendezni, nem csoda ha ő tolja hogy változás kell

-
BerserkGuts
addikt
jól látod de a csalók maradnak ők nekik mindenhogy jó ezzel csak azokat szívatják akik legit playerek és azt nem vették figyelembe hogy torzítja a statisztikát akik pl: TR7-el fél másodperc alatt 60méterről is bárkit kilőnek ezeknek mind1 lesz beármennyit nerfeljenek is idáig is simán elfutkostak előlem a távoli célpontok bár érezhető a folyamatos nerfelés
meddig fogják csinálni az orrod előtt se tudod lelőni majd az ellent
ha csak be nem kapcsolod te is a..... -
Locutus
veterán
Ebbe én is beletartozok, nekem is túl gyors
De...
Önmagában azt is elégnek tartanám, ha végre bevezetnék a limb multipliereket (erről is volt szó ugye). Kézlövés 0.75, láblövés 0.5 dmg szorzó. Az is már növeli a TTK-t mindenkinél, aki összevissza lő. Aztán még kombinálni is lehetne, pl sprint speedet levenni láblövéssel, vagy reload/ads/drawspeedet kézlövésnél stb. Már lassulna minden. -
abridabri
veterán
-
Veiled Bride
őstag
-
Locutus
veterán
Amúgy én amondó vagyok, hogy nem kellene a TTK-ba ennyire beletenyerelniük. Megint az lesz a vége, hogy átesnek a ló túloldalára, és bizonyos fegyverekből egy tár se lesz elég a futkosó ellenségbe. Akkor meg majd ezért pártol el egy másik adag ember majd a játéktól. Szerintem aki most van playerbase, az már megbékélt a TTK jelenlegi működésével. Inkább jó mapokra, levolutionre, meg a vehicle gameplayre koncentráljanak, mint erre.
-
Lendova
őstag
-
Dr V
őstag
Ez csak teszt volt, tudtommal még nem végleges.
-
Veiled Bride
őstag
-
prokxy
veterán
-
Dave567
veterán
-
Winne
nagyúr
-
bager13
senior tag
Aki akar egy kis csapatmunkát látni, menjen pár kört closed weapon módban.
-
Locutus
veterán
-
Dave567
veterán
-
Lendova
őstag
Úgy tűnik lesz majd egy ROF nerf a fegyverek egy jelentős részének (mindegyiknek?).
Nekem ez a megközelítés tetszik. Egy picit nő a TTK, de legalább az miatt hogy lassabb a fegyver, nem pedig azért, mert több találat kell. -
Enigma1945
őstag
-
Lendova
őstag
És van is valami probléma egyáltalán, azon kívűl hogy milyen számot ír ki?
-
Enigma1945
őstag
-
Sz. Géza
senior tag
Graphics - Advanced - Upscaling Technique, állítsd OFF-ra.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, testveremnek ossze dobtunk egy elegge fain gepet, de valami nem kerek.. A gep specifikacioi a kovetkezoek lennenek:
AMD Ryzen 9600x
Nvidia rtx 4060Ti
2x16gb ram
fhd felkbontasaz a meglepo, hogy a jatek low grafikan HD TEXTURAK NELKUL majdnem 8gb vramot eszik..
friss windows, semmi extra nem fut a hatterben, se bongeszo, semmi
mi lehet ez? -
stoon
addikt
köszi! itt kaptam legelőbb választ
itt nem csak bf pléjerek vannak.....és több szem többet lát
#12407FollowTheORI: +1 köszi
-
ridiculous
senior tag
-
FollowTheORI
Topikgazda
Az eneba egy piactér, szóval mindig lehet lyukra futni, de ha megnézed konkrétan akitől veszed és annak jó értékelése van, vagy méginkább sok éve a piacon van és sok terméket adott el, akkor nagyáltalában nem lesz vele gond... azok a kockázatosabbak csak esetleg, akik egy éve se árulnak és nem is adtak el sok dolgot...
-
stoon
addikt
Srácok ,segítsetek egy kicsit ! off a téma a a "saját topikjában nem nagyon kapok választ és sos lenne. a Fiam szeretne a kisbarátjának szülinapjára venni egy cd kulcsot: [link] , de én még nem találkoztam velük és elég "olcsónak számít ennyiért" van valakinek személyes tapasztalata velük? rediten nagyon vegyesek a hszek valaki elégedett valaki meg nem mert vagy nem megy a játék vagy eltűnt az ac-tjáról! előre is köszi a segitéget akár pm ben is
-
Dave567
veterán
Szóval a játékos vissza jelzések miatt lett egyre szánalmasabb a játék, a gl már alig sebez 30 cm-re az ellentől, rpg ugyan ez... A fegyverek sincsenek rendbe rakva..
-
BerserkGuts
addikt
szánalmas már rég neki se állok hogy ezek farmoljanak
a bann-t meg nem kockáztatom már mert az átlag embereket szeretik csak kibaxkodni akik nem számítanak a gazdagékat meg befolyásosokat hagyják csak nyugodtan csalni továbbra is
ja meg régen még oldalanként ki volt balanszozva addig még oké is elvannak egymással van aki vissza tartja de most már hogy nincs elég játékos egy oldalra rakja őket
a másikon meg nincs senki aki visszafogja de nem baj legtöbben kilépnek ezt csak a hülyék bírják elviselni
-
venom8888
őstag
Sziasztok.
Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed.
Mit kapsz nálunk?
– Nyugodt, mégis aktív közösség
– Nincs toxic, csak chill + skill
– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun
– Új és régi játékosok egy helyen
Ha:
meló után játszanál
nem akarsz egyedül grindolni
kell egy jó társaság
akkor csatlakozz hozzánk.
link -
FollowTheORI
Topikgazda
-
Lendova
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
12505 - 12401
12505 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- EAFC 26
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom melyik segített. Holnap teszt ,igpu nélkül .
várom hogy 4v4 legyen és max 16-20 játékos oldalanként
Konzolon nincs CHEAT!!!!!! 33szint, ahhhaaaa perszeeee

Amilyen jó volt a béta nem gondoltam hogy ilyen lejtmenet lesz. Hozzák vissza a zárt kasztokat aztán kész. 
ha csak be nem kapcsolod te is a.....

IntelKiller7