- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó, hogy mondjátok! Össze kellene raknom a dobozokban pihenő 360at kinecttel és kormánnyal a gyerekeknek.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Guitar14
üzenetére
Így van. Teljesen így gondolom én is ahogy a végén írtad.
Aki játszana majd az újabb játékokkal is, és nem zavarja, hogy nincs lemezmeghajtó, anno jobb választás egy Series S, mint, hogy SSD-vel tuningolja a One-t, ami egyébként nem is tuning, mert egy lepkefinggal ér fel kb amit ad.
Series S meg egy boostolt One X, kicsit erősebb teljesítménnyel, kezeli az új játékokat is még nagyon sokáig, és ott vannak azok az előnyök is, amik a Series-el járnak.
A 360, meg a rengeteg nem BC-s cím miatt abszolút elfér, ha valaki a régi játékokkal játszana. Haverom is azért tartja, vagy tartotta ideág.
Főleg, ha még fel is van okosítva..
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
360-nak (és a Classicnak is) még teljes mértékben van létjogosultsága, hisz rengeteg játék nem fut újabb generációkon. Én is emiatt tartom őket és rendszeresen játszom velük (jelenleg a Classicon a CoD 2 Big Red One és a 360-on az NFS The Run-t játszom végig)
The One-nak már annyira nincs feltétlenül jogosultsága mert mindent visz a Series és egy jobb állapotú One majdnem egy Series árán megvan.
Ahogy IntelKiller7 is gondolja SSD-re nem érdemes költeni rá aki gyorsaságot akar, az Xbox One és egy + 500 gigás SSD árából már majdnem megvan a Series S. Igaz akkor már nem tudjuk használni a meglévő lemezeinket ha vannak, de be lehet cserélni őket is lassan ha eladjuk őket és épp akció van a store-ban az adott címekre.1
szó mint 100, szeretem a One-t, nem adom el mert nekem az van a nappaliba a nagy TV-re kötve (Series meg az összes többi konzollal egy másik TV-re az íróasztalnál) és ami nincs optimalizálva Series-re azt ugyanúgy tökéletesen futtatja a One. (kicsit az zavar csak, hogy a One néha gyalázatosan lassú még a Classic és a 360-hoz képest is a dashboardon)(One
)
De aki nem gyűjtő annak nincs sok értelme, hogy egy One-t megtartson ha lassúnak találja már, inkább eladni és az SSD re tartogatott pénzzel együtt befektetni az upgrade-be.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálunk gond nélkül működik. A 360-nak nem volt semmi baja 2016 óta (kopp-kopp) a One X-ben meg meghalt egyszer a HDD, volt otthon SSD, arra kicseréltem. Amivel a gyerekek játszanak arra még tökéletes a One. A 360-on én szoktam játszani, mert van sok játékom, ami ott már megvan, máshova nem veszem meg (ami nem BC-s ofc)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Havernál is megvan. Fél évente egyszer be is kapcsolja, hogy működik e még.
Aki komolyan akar vele gamelni, meg új címeket játszani, annak egy idő után úgyis kell váltania. A régibe meg csak öli a pénzt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálunk még a 360 is pörög. Nem gyakran, de pörög
-
IntelKiller7
Topikgazda
Gyors összefoglalom.
A betöltési időn kívül semmi értelme. És szerintem amiatt sem érdemes SSD-re váltani. A játékok nem fognak jobban futni.
Sokkal érzékenyebb bármire mint egy HDD. Egy 1TB-os SSD alapból drágább mint egy 1TB-os HDD.
A most kialakult árak mellett, meg aztán abszolút semmi értelme SSD-t belepakolni.
Egy 1TB-os SSD annyira jön ki mint maga az Xbox kb.Akinek ilyen tervei vannak, inkább vegyen egy Series S-t. Lassan a One-nak amúgy is lejár...
-
#SSD #HDD
Friss magyar videó SSD témában, aki csere előtt áll annak ajánlom figyelmébe.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Xbox One S konzolra próbálok bejelentkezni.
Nem fogadja el a jelszót.
Telefonon bejelentkeztem.
"Másik eszközről" az a gomb semmit se csinál.
"Elfelejtettem a felhasználónevem" az webes felületet hoz be.
A webes felületet kontroller nem kezeli.
Dugtam rá egeret de nem működik.
Hogy tudok bejelentkezni? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Ismerősnél valószínűleg meghalt az Xbox One belső hdd-ka.
Frissítéskor 89% körül újraindult és azóta nem bootol be...Engem kért meg javításra.
Megnézem majd pc-n a hdd állapotát, ha úgy van kicserélném újra vagy akkor már ssd-re.
A cserével kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ez a leírás helytálló még?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes játék:
ATOLL: The Game -
IntelKiller7
Topikgazda
-
hurenzon
senior tag
Köszönöm a segítséget .
akkor veszek egyet . -
-
Janou
őstag
Köszönöm Srácok
-
-
Janou
őstag
Sziasztok
Adott egy vezeték nélküli Xbox kontroller. A jelenség a következő: ha belső nézetes játékkal játszanánk (Fortnite vagy Minecraft) a kamera nézőpontja a játékos bokájánál van. Hiába nyomunk bármit úgy marad. Ergo játszhatatlan. Másik kontrollerrel jó.
Ez a hibás kontroller többször is leesett már. Simán lehet hogy akkor sérült meg. A kérdés pedig hogy ez vajon javítható-e? Érdemes? Vagy egyszerűen csak vegyek egy újat? -
hurenzon
senior tag
Sziasztok !
Van egy one S 500 Gb készülékem , ami nagyon kevés a
tárhely .
Hogyan tudom a legegyszerűbben bővíteni ?
köszönöm -
IntelKiller7
Topikgazda
-
Honnan lehet beszerezni olyan BT adaptert pc-hez ami átviszi a hangot a kontrollerre?
Ui: BUÉK
-
Zaji
őstag
Ezt találtam, mert a HA-n nincs alkatrészként.
-
Újra 300 Ft egy havi Game Pass Ultimate!
Csak új fiókra engedi és ajánlott rögtön kikapcsolni az ismétlődő számlázást (link)!
Ha ez elmarad, akkor a következő hónapban 10 890 Ft-ot von le a rendszer! -
Zaji
őstag
Sziasztok,
One S-ben hangos a ventilátor. Tisztítás nem segít. Hol tudok venni újat? Ebay-en találtam, de várok hátha itt kapok megbízható forrást.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi.
Mennyivel egyszerűbb volt régen, még az első szériás box volt nekem, beraktam a lemezt, és kész, nem külön még fizetni is.. -
l.skywalker
Topikgazda
Igen
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam.
Úgy értettem, hogy ha újabbat kap, akkor offline tud azzal is játszani, de online is , csak ahhoz már kell előfizetés. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
Xbox esetében az újratölthető ceruza aksik erre jó megoldást jelentenek, gyorsan lehet őket cserélni
-
István0421
csendes újonc
válasz
István0421
üzenetére
Kontrollerbe dugós verziót erősíti az is, hogy ne rántsa a magával a gyermek az egész felszerelést, ha a játék hevében hirtelen felugrik, ha valami nem sikerül.
-
István0421
csendes újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
Arra is gondoltam, de nem tudom, hogy mennnyire fogja meríteni a kontroller elemeit.
Ahogy ggeleven is írta, B opcióként majd kipróbálom és meglátjuk. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
De miért nem a kontrollerbe dugva használod?
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tehát ha online akár játszani, mással, akkor nem elég a lemez, kell előfizetés is?
-
válasz
István0421
üzenetére
Igen, bármi jó, amit kezel a tévé. B opció jack csatis vezetékes a kontrollerbe dugva.
-
István0421
csendes újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm az információt. Ebben az esetben marad a vezetékes verzió. Gondolom itt bármilyen típus megfelelő lehet, amit csatlakoztatni lehet a tv-hez.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
A vezetéknélküli headsetek jellemzően nem olcsók Xboxhoz, mert nincs benne Bluetooth támogatás, hanem az Xbox saját vezetéknélküli technológiája csak. Ezért vagy olyat tudsz venni, ami saját jeladóval rendelkezik. Ezek olyan 30ezertől kezdődnek. Van még az Xbox saját terméke, ami közvetlenül csatlakozik, ez 40ezer körül van [link]
-
István0421
csendes újonc
Sziasztok!
Xbox One S konzolhoz szeretnék vásárolni vezeték nélküli fejhallgatót nem horror áron.
Tudnátok ajánlani valamilyen típust?
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Tudatlan vagyok, kérdezek: gyerek kap egy 500 Gb-os One-t, a FIFA 23 a nagy vágya. Aprón láttam lemezt, ha megveszem ahhoz is kell előfizetés, vagy hogy működik ez?
Köszi! -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rendben. Ha nem javul a kontroller majd visszajelzek. Köszönöm.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha van csavarhúzód a kontrollerhez, szét tudod szedni YT videó alapján. Nem nagy extra. Lehet, csak koszos az alja, és azért ragad le.
Egyébként használtan veszel egy kontrollert aztán kész(nekem van egy amúgy, ha érdekel írj rám)Pasztázni sem extra, YT videó alapján azt is meglehet csinálni, ha van eszköz hozzá.
Hardverapron is sokan vállalnak gép takarítást, max írj nekik.SSD csak a betöltésben fog valamennyit hozni, utána semmi extra. Én ezért nem cserélném ki.
-
Sziasztok!
Vettem egy One S-t, hogy a lemezes 360 jatékaimmal játszak. Megy is minden, de a gép és főleg a kontroller kicsit le van lakva. Beragadnak a ravaszok mind két oldalt, meg néha nem veszi be az A-t. Érdemes ezt karbantartani, javítani, vagy kuka egy ilyen alap kontroller? Valamint a gép sem volt soha takarítva, pasztázva, ezzel hová érdemes fordulni Budapesten? HDD-t érdemes cserélni SSD-re hosszabb távon?
Köszönöm! -
ezoro12
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sajnos abban a listában minden van, csak épp a valóságot nem mutatja.
-
Zó
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, hogy így kéne lennie, így is volt, ezért érthetetlen, hogy a legutóbbi frissítés után nálam hova tűnt, miért olvadt egybe. Erre tényleg nem számítottam konzolon

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- PS4 Pro 1TB 2 db karral+ játék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- Xbox 1914 Kontroller - Vezeték nélküli - Új Bontatlan
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)