- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeon.hu
nagyúr
One X-hez lehet csatlakoztatni Logitech g27 kormányt?
#?*@&!
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Xbox szervízeléshez érte valaki?
Van egy Xbox One S-em de nem kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
István0421 #242429 üzenetére
Vagy játszanak egy gépen ketten, osztott kijelzőn.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
István0421
újonc
válasz
l.skywalker #242428 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor kénytelen leszek vásárolni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421 #242427 üzenetére
Igen: [link]
A konzolon játszott online többrésztvevős játékhoz Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Game Pass Core szükséges (külön vásárolható meg).
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
István0421
újonc
Sziasztok!
Xbox One Minecraft többjátékos mód csak Game Pass előfizetéssel használható?
Két fiam szeretne együtt játszani, két külön Xbox van, két külön fiókkal. -
Blamazs
senior tag
sziasztok! gyári xbox wireless headset-hez fülpárnát honnét érdemes beszerezni? sajnos leszakadt a fülesről. Másnál is gyenge pont amúgy a gégemikrofon? Nálunk már a másodikon tört el szinte tőben. Erre van megbízható javítási mód?
-
Aryan
senior tag
válasz
l.skywalker #242424 üzenetére
Köszi szépen az infot
. Vadászok egyet akkor.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Aryan #242423 üzenetére
Mi itthon még a mai napig One X-et használunk (2022-ben vettük). Garancia lejárta után én évente 1x újra pasztáztam ill. nemrég elromlott benne a HDD azt cseréltem SSD-re. Inkább a mellér járó kontrollerek lehetnek macerásak, driftelősek. Maga a gép jó tervezésű cucc, ha a hűtése rendben van, akkor nem lehet vele nagy gond - de ha a ventillátor esetleg nyikorogna az is filléresen cserélhető.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Mennyire rizikós ONE-X-et venni most? Van amire figyelni kell vásárláskor?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyen cucc:
Dying Light - 10th Anniversary BundleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Boca77
újonc
válasz
IntelKiller7 #242416 üzenetére
Üdv!Sajnos nem!
-
Boumont
friss újonc
Helló!
Segítsetek kérlek:
Nem figyeltem és véletlenül x series x hez való játékot vettem,de nekem one s emvan
0x87e10013 a hibakód
Persze az euronics nem cseréli be mert a csomagolás már nem eredeti....... -
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Boca77
újonc
Üdv mindenkinek!Adott egy logitech kormány és tartozik hozzá egy driving force shifter váltó.Olyan problémám lenne hogy a váltóval csak az előre fokozatokat lehet váltani.Valaki tudna ebben nekem segíteni hogy mi a probléma?Üdv:Gábor
-
gboszi
senior tag
Szisztok egyik kontrolleremen engem is utol ért a drift betegség. Kettő van, persze hogy amelyik nem garis
láttam hogy lehet már ilyen mágneses cumot is tenni bele, amit kalibrálni kell, de van már olyan amit nem. Kicsit elvesztem az alin ezzel kapcsoltban. Valaki tudna nekem konkrét terméket ajánlani amit használ? Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
vacs
veterán
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a fiam szeretne nevet változtatni a Fortnite-ben (Xbox profiljában). Minden zökkenőmentesen megy, de a névváltoztatás nem ingyenes, így elküldi nekem a kérést. Én, mint szülő jóváhagyom:
Majd feltöltöttem a pénzt, ami meg is jelenik az egyenlegén, de a Gamertag változás nem történik meg. Ha újra elküldi a kérést, újra a kép szerinti üzenet jön meg, vagyis a vásárlás jóváhagyására hiába nyomok rá, mindig azt kéri hogy ehhez pénzt töltsek fel. Mit nem csinálok jól? -
vacs
veterán
válasz
Project: A #242405 üzenetére
Én évekkel korábban kipróbáltam a film lejátszást.
Hdd helyett hálózaton keresztül néztem filmeket vlc-vel, működött rendesen.(^)(>.<)(^)
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy a megvásárolt (letöltött) 4k filmeket a XBOX ONE S-en keresztül játszanám le USB tárolóról. Szerintetek ez mennyire kivitelezhető? -
pszihó
aktív tag
válasz
icemad #242402 üzenetére
Forza Horizon sorozatbol a 3,4,5 nyomom pc-n, meg a battlefield V. És ezekhez kéne nekem a billenytűzettel az írányitás. Probáltam máshol xboxot és ez a kontroller nem áll a kezemhez.
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pszihó
aktív tag
Üdv soha nem volt konzolom. Pc-n billenytűzetet használtam mindig. (55 éves vagyok) Zx spectrum és Commodore 64 korszakban voltam szakközepes. Kérdés! Lehet bármelyik x boxot billenytyűzetről irányitani?
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
válasz
l.skywalker #242398 üzenetére
Köszönöm szépen, így már értem.
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
HawerKing
őstag
válasz
l.skywalker #242397 üzenetére
Értem köszi az infókat.
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
HawerKing #242395 üzenetére
Nem egészen. Csinálsz neki egy fiókot, addig stimt. Utána az otthoni konzolon a te fiókoddal be kell lépni és a beállításokban beállítani otthoni konzolnak. Itt találsz részleteket róla: [link]
Ekkor a másik konzolról automatikusan leveszi a Home beállítást.
-
Sziasztok!
Örök PC-s ként írok, de van itthon egy one x-szünk. Szerethető gépecske, lassan egy éve van már meg. Történt minap hogy a pc-re telepítettem az xbox programot (vagy inkább csak frissítettem) majd beléptem a fiókba. Erre megjelent a megvásárolt játékokból egy, méghozzá a Quake 2 telepítettem es lehet játszani ezzel a játékkal, de nem ertem hogy ez hogy lehet. A többi megvásárolt játékot nem látom pc-n vagy legalábbis nem telepíthető. De a quake 2 miért?
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
HawerKing
őstag
válasz
l.skywalker #242394 üzenetére
áh aszem értem. Szóval csinálok egy fiókot neki amit beállitok az othoni xboxra majd átlépek az én fiókomba az othoni xboxomon s azt a Beállitásoknál beállitom Othoni xbox konzolnak ?! S az itteni xboxomon ne állitsak semmi ilyesmit? Mert ha jól tudom most ez az xbox ami nálam van ezt állitottam be Othoni xboxnak ... tudatlanul....
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
HawerKing #242393 üzenetére
Örök alapszabály, hogy a gyerekeknek is kell saját fiók. Ha ez megvan, az otthoni gépet a te fiókodban be kell home-nak jelölni és utána ő a saját fiókjával úgy is tud minden játékkal játszani, hogy a te fiókod ki van lépve. Ellenben a mentéseket nem lehet migrálni fiókok között, neki mindent előről kell kezdeni
-
HawerKing
őstag
Sziasztok. Adott 2db Xbox One ( egyik S a másik X) mindkettő az enyém s mind kettőn ugyan az az xbox fiókom van rajta. Egyiket othon tartom a másik pedig itt van velem külföldön.
Azt szeretném kérdezni hogy meglehet oldani hogy mindkettőn tudjunk egyidejüleg játszani a megvásárolt játékaimmal ?? Mert ha pl a fiam othon játszik valamit s én is szeretnék itt kint játszani akkor őt kikell léptesse az xbox.... Hogy lehetne megoldani hogy mindketten tudjunk játszani még ha nemis ugyan azt a játékot.▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
sittes79
addikt
válasz
l.skywalker #242391 üzenetére
Köszönöm, fifa az jó lenne, valószínű ultimate lesz pár hónapra aztán meglatjuk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sittes79 #242390 üzenetére
A kérdés hogy meddig és mire szeretnétek használni. Ha hosszabb időre, akkor itt a Hardveraprón érdemes körülnézni. A csomagok mindegyike jó, ha multiplayer játékokkal akartok játszani, mert az ingyenes játékok kivételével konzolon a multihoz kell előfizetés. Ezen felül tartalmaznak játékokat, amiket az előfizetéssel tudtok játszani, amíg van előfizetés:
A legolcsóbb a Core, amiben ~25 játék érthető el
A Standard már 100+ játékot tartalmaz, de nem kerül be ebbe a könyvtárba minden cím day1
Az Ultimate tartalmazza a fenti kettő előfizetés tartalmát ill. ezen felül day1 kerülnek bele játékok, elérhető benne a PC Game Pass szolgáltatás is ill. az EA Play valamint kisebb-nagyobb ún. előnyök (főleg játékokon belüli cuccok)Részletesebben [link]
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Xbox one s konzolra game passt jelenleg hol érdemes beszerezni és melyik csomagot? 12 éves gyerkőc használná szülői felügyelettel/korlattal.
Köszönöm
-
icemad
nagyúr
-
pilu01
senior tag
válasz
l.skywalker #242383 üzenetére
Találtam egy jófajta Ugreen kábelt, aranyozottnak látszó csatlakozókkal, de nem működik.
A linkelt MS app, és az eszközkezelő se lát sajnos semmit.
Az elemek benne új Ladda Ikeás újratölthetők.
Más gyengébbnel látszó kábelekkel sem meg sajnos. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
pilu01 #242382 üzenetére
Igen ez még a régi. Külön kritérium nincsen, ha win10/11 fut a gépen m egyből fel is kell, hogy ismerje. Ha nem teszi, töltsd le a Win Store-ból az Accessoires [link] appot és ha abban megjelenik akkor jó
-
pilu01
senior tag
válasz
l.skywalker #242381 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A kép alapján akkor a Bt kilőve, az usb kábellel van valami extra kritérium?
Szerintem csak valami régi olcsót fogok találni. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
pilu01 #242379 üzenetére
A legrégebbi kontrollerekben még nem volt BT:
[link]Nézd meg milyen a tiétek. Ha a régi típus akkor kábellel tud működni konzol hiányában, ahogy icemad írja vagy lehet néha találni használtan Xbox Wireless Adaptert PC-hez
-
icemad
nagyúr
válasz
pilu01 #242379 üzenetére
Próbáld meg telefonos adatkábellel windowsos PC-hez csatlakoztatni. Xbox appban és/vagy eszközkezelőben megkellene jelennie. Én úgy tudom, hogy ez a modell még nem Bluetooth képes, de lehet, hogy tévedek.
(Esetleg keresd meg x360elite kollégát itt a fórumon, ő eléggé képben van ezekkel, biztos tud segíteni.)Ezt is érdemes lehet átnézni : [link]
[ Szerkesztve ]
-
pilu01
senior tag
Sziasztok!
Hét éves kisfiam hozott egy használt One kontrollert (1697-IL) a helyi nagycsaládos egyesület mikulás rendezvényéről.
Ilyenkor nagy dobozokban vannak a hasznát játékok, onnan válogatnak a gyerekek.
Ha ritkán a YouTube-on autóversenyzős játékról videót néz ezt szokta nyomogatni hozzá.
Gondoltam rakok bele elemet, hátha életre kel.
Meglepetésemre be lehetett kapcsolni, párosító gombra is reagál, de nem tudom csatlakoztatni semmihez.
Próbáltam asztali géphez, laptophoz, Androidos telefonhoz de semmi nem látja. Vezetékkel is összedugtam, de úgy sem.
Konzolunk sajnos nincs.
Videók alapján szétszedtem, még eddig nem volt szétszedve, mert a matrica az elemek alatt sértetlen volt, kitakarítottam, de a helyzet változatlan.
Figyelembe véve az új árát, költséghatékony módon szívesen életre kelteném.
Tudtok esetleg ajánlani valakit aki hobbi szinten mrgnézné, és felméri hogy érdemes e javítani?
Bp. XVI. kerületben vagyunk.
Köszönöm előre is -
válasz
l.skywalker #242377 üzenetére
Egyébként azt tudtátok, hogy a single player része ingyenes? Pár csapattal el lehet hülyéskedni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
RicsiSuly #242376 üzenetére
Nem feltétlenül. A lemez inkább olyan "hozzáférést igazoló" kellék.
Pl. mobil appból fel tudsz telepíteni olyan játékot is, ami nem a tiéd. Mindjárt megkeresem melyiket kéne felrakni.Szerk.:
ezt:[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
l.skywalker #242375 üzenetére
De cd-s akkor mi a teendő? Onnan telepít nem?
[ Szerkesztve ]
STHÜMER, SZAMOS SZALONCUKOR 6750/KG ÍZEK PRIVÁTBA
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok mi lehet a baj xbox one x a gép
STHÜMER, SZAMOS SZALONCUKOR 6750/KG ÍZEK PRIVÁTBA
-
Guitar14
senior tag
válasz
Casoli #242371 üzenetére
Én hasztáltam ilyen átalakítót - ami még meg is van - valamilyen 360 Fat táppal (nem tudom melyikkel) nekem működött. kozolüzlet.hu weboldalán találsz ilyen átalakítót/kat simán rákérdezhetsz náluk, hogy ez hogy működik.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy tonkrement xbox one tapegyseg. Ugy tudom, 360as egy atalakitoval hasznalhato az xbox one-hoz. Hogyan tudok megbizonyosodni rola, hogy jo hozza? Mert az aramerossegek nem ugyanazok kozel sem a ket tapegysegen. Ezekbol ennyi fele/fajta van?
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
icemad
nagyúr
válasz
alratar #242367 üzenetére
Persze. A gyerek telepítse fel a telefonjára az xbox appot. Jelentkezzen be. Utána az appban alul középen van egy keresés gomb. Oda írja be "Forza Horizon 4". Válassza ki azt a kiadást, ami neki megvan. Akkor megjelenik a "telepítés a következőre" ikon. Itt kiválasztja az xbox konzolt, megvárja míg települ és játszhat. A lemeznek viszont bent kell lennie, amikor játszani akar.
-
alratar
addikt
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm fia kapott karácsonyra Forza Horizon 4-et (használtan), a konzol pedig xbox one s.
A baj az, hogy nem települ fel a játék teljesen; kiírja, hogy a telepítés leállt.
Először 85,7%-ig települt.
Van elég tárhely, a lemez nem sérült, de néha, amikor a telepítés leáll, mégis lemezhibára hivatkozik a játék.
Van valakinek tippje?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
icemad
nagyúr
válasz
Morgenstern #242361 üzenetére
Bocsi, rosszul írtam... Most látom, hogy B1 és B2 ugyanazzal az accounttal használná. Ez meg ugye lehetetlen egyidőben. Szóval igen, lehet, de megkell adnod a belépési adataidat. Email cím, jelszó.
-
skroy
senior tag
válasz
Csak egy gép lehet beállítva home gépnek, ez lenne a B1 vagy B2. De mindkettő nem lehet.
-
icemad
nagyúr
válasz
István0421 #242359 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hány évesek a gyerekek, de, ha kisebbek, akkor ezt is olvasd el: [link]
Ha külön fiókot csinálsz nekik (mindenképpen javasolt), akkor ez alapján tudod monitorozni és felügyelni a használatot. Akár a saját telefonodról is. Szépen olvasd el elejétől a végéig, jó és hasznos dolog, sokat segít a szülőknek. Ha van még kérdésed, akkor segítünk. 👍Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
icemad
nagyúr
válasz
Elméletileg megoldható, de csak két gépen működik egyszerre. A harmadikat mindenképpen ledobja majd. Szóval lehet úgy, hogy A és B1 játszik, vagy B1 és B2 vagy A és B2.
-
Morgenstern
tag
Hali, Xbox Homolás lenne a kérdésem.
Lehetséges úgy Homeolni, hogy az én gépemet (legyen A) megosztom másik 2 géppel (B1 és B2)
Az A jelű gépbe a saját accountommal vagyok bent, az én game listámat kéne elérnie B1 és B2 gépnek. Viszont B1 egy One, B2 egy Series X. B1 és B2 ugyanazzal az accounttal van használva.
A cél az lenne, hogy B1 és B2 is elérje a game listámat. (ugyanaz az account lenne rajtuk, csak két külön lokációban lesznek a konzolok)
Köszi skacok!
-
DonThomasino
veterán
Karácsonyi kedvezményes Game Pass várható az idén szerintetek?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
icemad
nagyúr
válasz
István0421 #242355 üzenetére
Külön fiókot kell nekik csinálni.
Meg ezt olvasd el : [link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mai ingyenes EA Play, GPU elofizuval.
[link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
válasz
István0421 #242355 üzenetére
Nem.
Mindenképp két külön fiók kell és valami féle megosztás közöttük.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
István0421
újonc
Sziasztok!
Mivel teljesen laikus vagyok a témában, egy kis segítség kellene.
Eddig volt egy Xbox One S konzolunk. Mivel két gyerek van, vásároltam karácsonyra egy másik konzolt is. Letöltöttem rá azokat a játékokat, ami az első konzolon van. Az a kérdésem, hogy azonos játékkal azonos Microsoft fiókkal tudnak-e egy időben játszani? -
zolee1988
tag
válasz
IntelKiller7 #242350 üzenetére
Köszi! Én is “megvettem”
-
fabokf
tag
válasz
IntelKiller7 #242350 üzenetére
Köszi, behúztam...az ingyen játék mindig jó
Bár azon elmosolyodtam, hogy konkrétan végigvitették velem a kártyás vásárlás azonosítását és "levonták" a 0,00 Ft összeget érte a kártyámról (rég nem kellett ilyet csinálnom, de h pont egy ingyen játéknál jöjjön elő megint...vicces volt)
-
IntelKiller7
Topikgazda
EA Play vagy GPU előfizetéssel ingyenes a Battlefield 1 Revolution kiadás.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
icemad
nagyúr
válasz
dreizwanzig #242347 üzenetére
Persze. Tök mindegy, hogy bevan kapcsolva a konzol vagy sem.
A családi beállításokban tudod korlátozni, hogy mennyit játszhat és mivel,ha erre irányult a kérdés...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
daved0022 #242345 üzenetére
Így-így. Az utóbbi a legésszerűbb megoldás. Mobilról megosztott hotspotra még annyira se csatlakozik. Arra majdnem esélytelen rámenni vele. Tényleg nagyon gatya a One-nak a Wi-fi modulja. (asszem csak a Fat-oknál nem, mert nekem 3 Fat-al is volt már dolgom meg most is van és sose volt gondom a wifi-vel)
Rengetegen írtak ilyen problémával ide a topikba és kb csak a kábel a biztos megoldás.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
daved0022
csendes tag
Sajnos wifin keresztül már abszolút nem tudom rábírni ,hogy kapcsolódjon.
Kábelen szerencsére nincs probléma.
Csak a routert a földszinten van a konzol pedig az emeleten, már levittem hogy hátha erősebb a jell de így sem akkar kapcsolódni.
Most egy jelerősítőn gondolkodom aminek van lan portja ,hogy az esetleg működhet és így maradhatna a konzol az emeleten. -
icemad
nagyúr
válasz
daved0022 #242342 üzenetére
Router beállításoknál még próbálj meg fix ip címet rendelni az xboxhoz.
Azt is megpróbálhatod, hogy nem kapcsolod ki teljesen a konzolt, hanem alvó módba teszed. Nem emlékszem már a pontos nevére, de a beállításokban megtalálod.[ Szerkesztve ]
-
daved0022
csendes tag
-
Guitar14
senior tag
válasz
daved0022 #242339 üzenetére
Xbox One-oknak nagyon kényes a wifi-jük. Van valami usb-s eszköz rádugva? A 3.0-ás usbk zavarják például. Legjobb megoldás a kábel, vagy alternatíva egy másik router. De ultra kényesek a wifire sajnos.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
daved0022
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam használtan egy Xbox one x konzolt.
Első alkalommal minden rendben volt, lefrissített, minden beállítás el tudtam rajta végezni.
Másnap gyerek játszana FIFA23 (lemezes játék) de a konzol nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz, router újra indítottam minden lehetséges opciót átnéztem de nem oldódott meg.
Megpróbáltam telefonról megosztani az interneten de arra sem sikerült neki kapcsolódni!
Vissza állítottam a konzolt alaphelyzetbe
megint minden rendben másnapig amikor ismét nem tud csatlakozni. De már legalább előző nap sikerült pin kódot beállítani így már tud a gyerek a lemezes játékkal játszani.
Kb egy óra játék után már ismét csatlakozott a konzol.
Másnap este szerettem volna új játékokat nézni de megint nem csatlakozik.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
Guitar14
senior tag
válasz
acbr_13 #242336 üzenetére
Így van. Kár volt kidobni gondolkodás nélkül a meghajtót, így kb esélytelen helyrerakni. Én csereltem olvasót gépben, megjött az új olvasó, alaplapot megcseréltem és vígan ment tovább.
-
-
acbr_13
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a meghajtóm el romlott az Xbox one S konzolomba. Rendeltem hozzá meghajtót és hozzá alaplapot is. Olvastam, hogy az alaplapot hozzá kell tanítaní a konzol chipjéhez! Ez hogyan lessz majd lehetséges? Előre is köszönöm!
A régi alaplap nem áll rendelekezésre ezért kell abból is új!Corey
-
homerhamm
addikt
(A Madden 25 csak Series konzolokon játszható)Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
icemad
nagyúr
válasz
Talala #242330 üzenetére
Elméletileg minden fat xbox után megjelent kiegészítő kompatibilis az xbox konzolokkal. Vagyis one s, one x, series s és series x kiegészítő kompatibilis lesz a konzollal. Szóval jó lesz hozzá. Kérdés, hogy megéri e. Én biztos nem vennék...
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani kormányt ~40 000 körül xbox one s-hez?
Ami leírás alapján kompatibilis xbox one-nal az S-hez is jó?Előre is köszönöm.
-
vacs
veterán
válasz
dvtkfan #242321 üzenetére
Konzolvilágnál még akciós a kontroller, ingyenes Foxpost-al! [link]
szupermacs:
Nálam One X-en erősen ingadozik a sebesség bekapcsolt állapotban, napszaktól függően 1-2 Mbit-től 2-300 Mbit között.
Állítsd be úgy, hogy kikapcsolt állapotban is töltsön/frissítsen.(^)(>.<)(^)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szupermacs
veterán
Sziasztok!
Mindenkinek lassú a letöltés? Az internetemmel nincs gond, gigabites és mindenhol 700 fölött mérek de a One S egyszerűen nem hajlandó letölteni. A maximum a 20 mega, szenvedek vele hónapok óta. Valakinek van tapasztalata ilyennel esetleg megoldása?
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mellékelt képen látható régebbi xbox tud kezelni vezeték nélküli füllhalgatót?
Sajna a hozzá tartozó kontroller még nem beépített jack csatlakozós és az adaptere tönkrement...így ha nem muszáj, akkor nem vennék új kontrollert, hanem csak egy vezeték nélküli fülest és olcsóbban letudnám...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
plaschil
aktív tag
válasz
Guitar14 #242318 üzenetére
Igen, azt gondoltam valami kondi mehetett ki, de nem akartam vele elkezdeni foglalkozni, forrasztgatni, alkatreszt beszerezni, inkabb elvittem csinalja meg, aki 100 ilyet csinalt mar, de egyelore o se tudja mi a gond. Ezert gondoltam veszek akkor masikat... Nem varok heteket, hogy jo lesz-e/meg tudja-e csinalni.
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Guitar14
senior tag
válasz
plaschil #242317 üzenetére
Xbox One tápegységet kell szerezned bizony.
Nem sokan árulnak, itt például kapsz: Konzolüzlet Xbox One kiegészítők
BP-n belül fogalmam sincs, be kell térni kozol boltokba és érdeklődni.
A táp egyébként valószínű javítható párszáz Ft-os alkatrészekkel, plusz munkadíj.
Alternatíva egy Xbox 360 táp + Xbox One átalakító hozzá.[ Szerkesztve ]
-
plaschil
aktív tag
Hali,
Segitsetek legyszi. A kovetkezo tapegyseget keresem, pesten hol tudok ilyet szerezni? Ez xbox one fat tapegyseg? [kép]
Hiba: Nem tudom bekapcsolni az xbox-ot vele. Ha bedugom, feher utan sargara valt a led, es kialszik rogton. 20-30 probalkozasbol (aramtalanitas 10 sec-re) talan 1x marad feher a led, es akkor be tudom kapcsolni. Az itteni ph-s konzol szaki nem tudott vele mot kezdeni egyelore, azt gondoltam pedig, hogy a javitas trivialis lesz. Ugy dontottem inkabb veszek masikat, ha lehet gyarit, hasznaltan.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ultimate előfizetésem van, gondoltam kipróbálom a COD Black Ops 6 egyszemélyes kampány részét, de nem jelenik meg a játék!
Ezen a képen látszik, hogy (elvileg) le van töltve, de ennek ellenére csak a MWIII érhető el.
Mit töltsek még le (mindent nem akarok, mert felesleges lenne)?(^)(>.<)(^)
-
zeee
senior tag
válasz
l.skywalker #242310 üzenetére
Érdekességképpen... Nekem van már otthon ilyen kontrollerem pc-hez, van bluetooth a gépben. Csatlakoztattam, de csak nagyon közelről engedte, kb 1 méterről és utána el-el veszítette a jelet. Az alaplaphoz adtak wifi antennát, csatlakoztattam mind a két kábeljét az alaplaphoz hátul és azóta stabil a kapcsolat. Létezne hogy a wifi antenna erősíti a bluetooth jelet is?
[ Szerkesztve ]
-
zeee
senior tag
l.skywalker
vacs
Köszönöm szépen! Ez most jó árban van. -
zeee
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy ez kontroller Xbox One-al és Pc-vel is kompatibilis?
-
icemad
nagyúr
válasz
rasotamas #242306 üzenetére
Ahhoz tartozik, akinek az accountja homeolva van. Ez lehet több account is. Ha eladod megy vele. Igazából ezzel nem kell foglalkozni. Annyi a lényeg, hogy ezért extra pénzt ne kérj, mert az eredeti tulaj bármikor megszűntetheti.
-
-
-
Sziasztok!
Egy ismerős megkért, hogy adjam el a One S 1TB lemezes konzolját (akkor megvenné a PS4 Pro-mat).
Picit koszos, ezen lehet segíteni, 2 fehér kontroller Venom akkuval mindkettő, az egyikben talán kell analógot cserélni de lehet egy tisztítás elég, doboz van de nem saját, hanem One. Elég fajinnak tűnik 10 perc GTA-zás után.
2022 július óta nem lett benne szoftver frissítve, hogy miért volt angolra állítva gőzöm sincs. 2 éve nem nagyon lett bekapcsolva.
Egyrészt mennyiért lehetne eladni?
Másrészt érdemes-e rajta szoftvert frissíteni?
PS4-nél van ilyen, hogy ami nem volt vagy 2 éve frissítve és adott verzió alatt van, azt fel lehet törni, emiatt többért el lehet adni.https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo 2DS Luma3DS CFW hShop tollal, gyári töltővel, 8GB memória kártyával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest