Hirdetés
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Hirdetés
-
Kidobja a Slacket a Disney
it Miután több mint 1 TB céges adatot szivárogtattak ki egy hackertámadás után, a Disney úgy döntött, hogy beszünteti a Slack használatát.
-
Jövő év elején jön a most bejelentett Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
gp Kalóz jakuzák Hawaii-on, azaz újabb őrület vár ránk február végétől.
-
Érkezik a Redmi Watch 5 Lite
ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz GoodSpeed #123951 üzenetére
Ez így teljesen jó. Ott a VoLTE.
Ha hívásközben nem megy le 4G-ről, akkor minden f@sza.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz GoodSpeed #125757 üzenetére
A két csík ugyanis pont ott van, ahol a HOCO CA73 telefontartó tokom van rolleren, azon gyárilag egy rögzítőgumi. Esetleg az hagyhatott nyomot az üvegfólián.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #125755 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #125755 üzenetére
Sajnos a fólia cserélése után is, megmaradt a hiba, holnap viszem vissza garanciába Még az a jó, hogy az A50-esem megmaradt tartalék telefonnak.
-
prozodus
őstag
válasz GoodSpeed #133974 üzenetére
Na, latod... Mennyivel jobban jartam pl en, h nem vettem 5gest, mert nem akarok meghalni 🤣 (Fraszt, csak nem surgos annyiert.) Mindegy, azt akartam mondani, h igen, azt sugalltak, h mar mukodik, aztan innen meg olvastam a valosagot is.
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
tag
válasz GoodSpeed #134441 üzenetére
Amit betettél képet, az alapján csak ez a lehetőség van neked. Viszont van még 1 lehetőség, de akkor nem lesz korlátlan beszélgetésed.
Berakom neked a Kraft díjcsomagot.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #134457 üzenetére
Úgy sejtem, hogy a hűségidő lejártára gondolsz a Magenta 1 lejárta alatt, utóbbi ugye egy kedvezmény, ami nem jár le.
A számhordozást az új szolgáltatónál kell kezdeményezni, ő fordul a Telekomhoz a nevedben. A szerződésed a régi szolgáltatóddal a számhordozás napján szűnik meg, tehát az új szolgáltatódat előbb is megkeresheted, kijelölve számhordozás napjának október 28-at (te választhatod meg a számhordozás napját).
Telekomhoz azért érdemes előtte beugrani egyeztetni, hogy rendben vannak-e az adataid, mert a számhordozás meghiúsulhat, ha a Telekom által ismert adatok eltérnek az új szolgáltató által átküldöttektől.
Ez a 8 napos felmondási idő már nem létezik, a szolgáltatónak azonnal meg kell szüntetni bármilyen szolgáltatást az előfizető felmondásakor.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz GoodSpeed #134457 üzenetére
Szerintem akkor kezdj bele, ha már lejárt minden.
Egyeztess adatot elötte a T-nél, mert nekem a rovid ö, hosszú ő különbség is megakasztotta pár éve a Telenornál.
Ezután a netfone-nál kezdeményezed a hordozást, és ők elintéznek mindent.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
greggae
tag
válasz GoodSpeed #134462 üzenetére
Az, akinek lejárt, és keveset használ. Mivel addig is közeledik az újraaktiválhatóság ideje, amíg nem ezt az 50-est használod. Amikor elfogy, meg kell várni a kb. 30 nap letelését az előző aktiválás óta, de pont ilyenkor már nem mutatja az alkalmazás, hogy mikor jár le.
-
szalai112
senior tag
válasz GoodSpeed #134704 üzenetére
Szia
Ide hazza volt ilyen szolgáltatás hogy xDSL és LTE Combo.
Nekem is volt gyorsitó opció volt az elnevezése.
Évekig használtam, előszőr korlátlan volt LTE részen az adat, később felváltotta a napi 10GB LTE adat, de havi szinten 100GBha jól emlékszem.
Jőtt az Optika 1,5-él 2 éve . -
MadMancs
veterán
válasz GoodSpeed #134704 üzenetére
Nekem is elég a 20Gb havonta.
Vodánál amúgy (üzleti esetén) működik a backup vonal.
Hitron HGW mellé jár egy HUAWEI USB stick. Ha vezetéken elfogy a bit valami miatt, akkor átvált USB modemre, és minden megy tovább.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zeki
nagyúr
válasz GoodSpeed #134714 üzenetére
Én Nokia 3510-zel wapolgattam. Később az esküvőmre egy másik fórumon összedobtak a tagok egy Nokia 3650-re valót, amivel mondhatni neteztem (fórumozgattam). Mert előtte véletlen lehúztam a klotyón az Ericsson T68i-t. Azóta és előtte is már sok telót kipróbáltam.
Amíg az ember fiatal és a fizetését magára költheti, vehet mindenfélét, menőt, érdekest, ismeretlen embereket hívhat magához egy fórumról, hogy teszteljük együtt a videokameráink tudását, hekkelgetős fórumokat olvas, telefonról behatol rendszerekbe.... Aztán jön a család és az csak gyarapszik. Majd észreveszi, hogy a végén a gyerekek után ő a konyhamalac mert nehogy már kidobjuk a kaját, meg költheti a pénzét a gyerekekre és örül ha a munkából hazaesve még marad ereje valami lazulásra. Amit néha keresztül húz az új kismacska, a gyerekek legújabb öröme és minden bútor gyilkosa.
Öregszem bakker! Pihenés, nyugalom, majd a halálos ágyamon.A tanulság? Ha valami működik, NE NYÚLJ HOZZÁ!
És ez igaz a Telekomra is, a technicolor cuccal sok ideget megettem. -
legenda
válasz GoodSpeed #136059 üzenetére
A nyári időszak csak teszt volt az 5G tekintetében.
Most jön a csak meghatározott díjcsomagokkal vagy bővítőkkel elérhető 5G, cserébe jobb lesz a sebesség, mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
A szolgáltató a nyári teszt alapján dolgozik tovább az 5G fejlesztésén.
Később minden havi díjas felmehet majd az 5G-re, még később a Dominosok is.
Így volt ez anno a 4G-vel is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #136059 üzenetére
Netfone topikot erősen ajánlom átolvasásra, mert ha a Telekomnál így felbosszant, hogy nincs mindenkinek 5G, akkor a Netfone húzásaitól egyenest a falnak mész. Meg talán nincs is náluk 5G.
Mostanában számolnak be az előfizetők arról, hogy a Netfone simet hamar ledobja a voda hálózata, miközben a vodás sim vígan csatlakozik.
De ott van az ÁSZF kérdése is, mikor én néztem, nem volt rendes ÁSZF-jük, amiben mindent leírtak volna, amit a honlapon állítottak.
Késedelmes számhordozásnál nem írják automatikusan jóvá a kötbért, írogatni kell nekik.
A honlapról finoman lekerültek azok a promóciós képek, hogy nem lesz áramelés adott csomagnál (máshol nem is volt feltüntetve).
Ha lenne normális hatóság, akkor már széjjel kellett volna büntetni a Netfone-t.És még valami: legutóbbi ÁSZF változásról a számlában csak egy linket adtak, hol nézd meg, nem írták a számlában, hogy emiatt fel is lehet mondani. Mikor ezt a T elmulasztotta a Facebook, Messenger stb. kinullázás megszűnésekor, hatósági vizsgálat indult.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #136070 üzenetére
Végül is nevezhetjük fapadnak a fentieket, amiket írtam, továbbá a jogszabályok be nem tartását, a Facebook ügyfélszolgálaton való tiszteletlen kommunikációt az ügyféllel, a felmondási jog letagadását.
Én inkább nem választottam őket. Ijesztő, hogy így működhetnek, miközben egy számhordozást nem tudnak jogszabályt betartva véghezvinni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136071 üzenetére
A Maraton nem tudom miért került képbe, az csak egy készenléti opció gyakorlatilag a Domino-nál, biztosan nem azok fognak 5G-ért sírni, akik ezt használják.
én 24 hónapig fizetek
Attól fontosabbnak érzed magad, mert hűségidőt vállaltál, ami nem is az előfizetés miatt van, értem. Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.
Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna...
Ja mert 5G képes mobilt vettél...no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá? Aki fontosabbnak érzi magát, az premium-ot választ, nem? No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy.
(nekem is 5G képes a telóm, mégse érdekel, hogy 5G legyen rajta, inkább lenne normális 4G stabilan, de nyáron nem nagyon volt a sok idióta miatt, mert a free 7napos korlátlan akcióban 5G sebességet teszteltek, annyi eszük nincs, hogy az nem a sebességről szól)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136075 üzenetére
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte.
Ilyen kampányoknak beugrunk? Jól van, de egyébként igaz, amit írtak, nem? Volt határidő is?
Nagyon ne szontyolodj el, tényleg nem a sebesség a lényege az 5G-nek, de ha neked ez ennyire fontos, főleg, hogy úgysem használod ki...méregesd csak szorgalmasan a Yeti 5G-t, senki nem sajnálja tőled.
Mobilt meg mindenki más szempontok alapján választ.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz GoodSpeed #136107 üzenetére
Pontatlanul tetted fel a kérdést. Fogalmazd meg pontosabban..
Minek a társa? A te kàrtyádnak?
Ott a multisim: fő szám telóban, második szám tabletban: hívják a fő számot mindkettő csörög egyszerre..Ha neked van egy számod az mellé vehetsz egy másik előfizetést, amit odaadsz mutternak' 🤣
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136096 üzenetére
Hoppa, no ennek örülök, hogy jó vége lesz mégis! Akkor most mégis maradsz a Telekomnál? Igaz, hülye kérdés volt, nyilván maradsz.
anyukám telefonjába helyezve tudjon róla Telekom vezetékes és mobil irányba, korlátlanul beszélni.
Ha jól értelek, ehhez elég lenne egy Domino SIM és mindkét SIM-et berakni családi csoportba. Mondjuk ennek van valami 190.-ft díja talán, attól függ most milyen előfizud lett. Olcsóbb-e a társSIM...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz GoodSpeed #136065 üzenetére
Azt előre kommunikálták, hogy csak nyárra szól a mindenkinek 5G hozzáférés. A többi meg üzletpolitika...
Anno fizettem az LTE bővítőért, amíg mindenkit fel nem engedtek a 4G-re, most nem látom értelmét, nincs akkora különbség a 4G és az 5G között, mint volt a 3G kontra 4G esetén.
Igaz, nálam megmaradt az 5G a céges korlátlanon, de ha nem lenne, a priváton nem érné meg a felár az 5G-ért.
Mióta van 5G, nagyon sok helyen jobb lett a 4G.ubyegon2: Én is így gondolom, de mindig is ilyen volt a felhasználók hozzáállása, a szolgáltató pedig szintén zenész...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136118 üzenetére
Persze, nem csak veled akar beszélni a mama, (ezt meg is értem) Akkor tényleg a MultiSIM marad, igazából ezt főkártya adatmegosztására használják, de nyilván nem csak arra jó. Ha a már említett kényelmetlenséget kibírod, akkor jó lehet. Itt olvastam pár hsz-ben, hogy ki lehet kapcsoltatni a dupla csörgést, de be kell menni ÜSZ-re, ha igaz.
Itt azért érdemes átolvasni a fontos tudnivalókat a MultiSIM-ről
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról
Ezt a részt főleg olvasd át, mert vannak benne olyan részek, amik számotokra hátrányosak lehetnek, mint ez is...
Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #136123 üzenetére
Felhívtam őket:
Jelenleg 8000 Ft-ot fizetek az M-es csomagért. Ha átteszik korlátlan adatforgalmasba és küldenek SIM-et, akkor +3100 Ft, tehát a mobil rész: 11100 Ft lenne.
Ha L-re váltok akkor küldenek két SIM-et akkor korlátlanul lehet beszélni minden irányban, korlátlan lesz a mobilinternet is és: 4580 Ft-ba kerül, azaz összesen: 12540 Ft lesz csak a mobilos rész Magenta 1-en belül. Meg ugye 5G. Most ez jónak tűnik.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136123 üzenetére
Ahogy látom, lesz még pár köröd az Ügyfélszolgálattal, Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.
Esetedben valóban elgondolkodtató a Giganet az előnyei miatt, de nyilván kötbér nélkül!
Kell türelem, mire elintézel egy picit bonyolultabb dolgot a T ÜSZ-nél, annyira nem is bánom, hogy visszaadtam az előfizut, már csak Dominoim vannak.
(#136125) GoodSpeed
Csak lesz ott megfelelő opció, látod! Te meg elszaladtál volna a Yetihez az első nehézségek láttán! Tény, hogy a Magenta egy jó dolog a Telekomnál. Sajna itt lakótelepen(Kőbánya) nincs normális vezetékes net Telekomnak*, TV nem kell, így nem tudtam igénybe venni Magentát, ezért is adtam vissza az előfizus számot.
*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen