Hirdetés
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Egy kicsit megkavarodtam, segítséget kérnék... Feltöltőkártyás csomagom van, erre tegnap bekapcsoltam a Domino Maraton 500 mb opciót, ami úgy tűnik, hogy működik is, de azon nem tudok kiigazodni, hogy bármilyen menüben érdeklődöm is erről (USSD kódos menü, illetve 1777, 1430) mindenhol azt kapom, hogy be van kapcsolva, de a mai dátum után már "nem hosszabbítják meg, mert korábban én ennek kikapcsolását kértem". Ez mit jelent? Tegnap hallottam először az opcióról, nem értem, hogy mikor kértem én ennek kikapcsolását, elvégre az összeget levonták, ettől még el tudom használni az 500 megát, vagy ma kilövik alólam?
Ügyintézőt sehol nem tudok elérni (1777, 1430, egyiken sincs még ilyen opció se..).
Valaki érti ezt, vagy én nem vagyok képben?Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz luci87 #87613 üzenetére
Egyelőre működik, ha "beválik", akkor legközelebb az 1 gigást veszem, ha jól tudom, nem szükséges, hogy egyébként aktív adatcsomagom is legyen, így a GoNet L-t végre kikapcsolhatom, ami barátok közt is egy vicc, hogy szaros 500 megáért 2000-rel húzzanak le valakit...
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Ismét a Maraton adatopciókkal kapcsolatban lenne kérdésem, paranormális jelenségekbe ütköztem, Ti jobban vágjátok ezt a témát....
Eddig Domino Nap díjcsomagban voltam, már kétszer sikeresen vásároltam 500 megás opciót, amit rendben el is tudtam használni, ezen felbuzdulva viszont pénteken vásároltam egy 1 gigásat. Ezt be is kapcsolták, működött is, a pénzt is levonták érte, de szombaton már se kép, se hang. Az USSD menüben és a telefonos üsz-on is azt mondta a rendszer, hogy a szolgáltatás nincs bekapcsolva, ha újat akartam venni, akkor pedig a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető" üzenet fogadott. Először valami rendszerhibára gondoltam, de miután egész nap ez volt, gyanússá vált, és utánakérdeztem.
Néhányan azt tanácsolták, hogy váltsak a Domino Fix csomagra, abban működni fog, más csomagban lehet, hogy kell hozzá valamilyen aktív havidíjas adatcsomag (), gondoltam, teszek egy próbát, elvégre a GoNet L-t éppen a napokban szüntettem meg (régebben ezt használtam, de miután tudomást szereztem a Maratonról, így ezt kikapcsoltam, és most szüntették meg), hátha azért van...
Váltottam, azután már tudtam venni egy Maraton 1 gigát, ami azóta (még ) működik, így most elbizonytalanodtam a tekintetben, hogy tényleg szükséges volt ehhez a csomagváltás és valóban az okozta a gondot, hogy nem volt aktív havidíjas szolgáltatás, vagy csak valami átmeneti probléma volt?
Illetve az is foglalkoztat, hogy így már 2 alkalommal fizettem ki az opciót, amit az elsőnél egyszerűen "letagadott" a rendszer 1 nap után, a második egyelőre még látható, na de a pénzemet is kétszer vonták le... Figyelembe veszik ezt, vagy az első "elúszott" a díjcsomagváltással és/vagy a GoNetL kikapcsolásával?
(Bocsánat, ha láma vagyok, de tényleg láma vagyok ehhez az útvesztőhöz, amit szolgáltatásnak neveznek, nekem csak szimplán annyi kéne, hogy veszek valamit és azt meg is kapom...)
Köszönöm előre is a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz dptrsk #88226 üzenetére
Az USSD menüben jelenleg azt írja, hogy be van kapcsolva az 1 giga, az 500-as opcióknál is így volt eddig is, emiatt lepődtem meg, hogy egyik napról a másikra már "nem volt bekapcsolva".
Kezd tisztulni a kép, amíg a GoNet aktív volt (a kikapcsoló SMS-t már korábban elküldtem, nyilván a fordulónapig még aktív volt), addig tudtam vígan használni a maratont a Domino Nappal, eszembe nem jutott volna, hogy kilövik alólam a végén. Viszont a GoNet-et nem akarom többet használni, ha egy kicsivel olcsóbban kijövök a maratonnal.
Mivel semmit nem tudok a Fix csomagról, és kíváncsi vagyok arra is, mi lett az első 1 gigással, kénytelen leszek belépni vagy regisztrálni a honlapon, eddig próbáltam ezt elkerülni...
Köszi a segítséget.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Nem úsztam meg, be kellett lépni, volt valami régi jelszó, de nem emlékeztem rá, csináltam egy újat...
Azért akartam elkerülni, mert egyszerűen gyűlölök mindenféle ügyfélszolgálatot, és hogy minden apróságért fél órát el kell tökölni, mire megtalálom, hogy mit akarok, vagy végighallgatom az automata szöveget.
Azt nem vitatom, hogy sokkal egyszerűbb, ha minden egy helyen van, de én az a fajta vagyok, hogy ha valami működik, azzal bőven megelégszem, nem érdekel semmi más infó, csak olyankor mérgelődök, ha valami változik.
Olyan sokat nem használom a telefont, hogy ennyit kelljen utána járkálni, ezért is maradtam feltöltőkártyás, egyedül a mobilnet az, amire sűrűbben szükségem van, de most ezzel a maratonnal kicsit megkavarodtam.
A lényeg, hogy a felhasználható keret még 1,47 giga az 1 gigából, ha matematikailag nem is áll össze, de azt hámozom ki belőle, hogy az előző 1 gigát is nyilvántartja valahol...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Én is remélem, hogy marad a maraton, bár akkor miért rejtenék el? Ha marad a 30 napos lehúzás, szerintem váltok.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
A Maraton 100 megát nagyon nehezen tudják kivezetni, úgy látom... Az önkiszolgáló menüben már 200 mega, de a leírás alapján még mindig 100 mega adatforgalmat jelent...
Csak a többit ki ne vezessék.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Scrake^;DD #89907 üzenetére
Szia!
Lehet, pl a Domino Fix díjcsomaggal a Maraton opciók.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Scrake^;DD #89909 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de ez alapján szerintem csak a NapiNet van, ami nem túl gazdaságos.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz fornettisuti #90045 üzenetére
Az nem lehet, hogy pont azoknak adják, akik kevesebbet használnak mobilnetet, egyfajta csalogatásképpen?
Legalábbis nekem úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy akik kaptak, maguk sem értik, hogy miért, akik meg aktívan használják a szolgáltatásokat, azok meg nem értik, hogy ők miért nem...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz fornettisuti #90065 üzenetére
Gondolom, ez is csak valamilyen kampány, akit "megérint", az többet fog vásárolni, akit nem, azt nem. Én személy szerint jó dolognak tartom. Visszagondolva, én pl a maraton opciókról így szereztem tudomást, előtte a GoNet-et használtam, és annyira nem követtem a dolgokat, hogy fogalmam sem volt, hogy jobban is kijöhetnék, de egyszer küldtek egy SMS-t, hogy vegyek maratont... Akkor néztem utána, magamtól talán még most se tudnék róla.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem, tulajdonképpen csak megerősítést szeretnék a következőben:
A 3 GB 3 napra opciót ugyebár 20 és 29-e között lehet igénybe venni, lényegében ha jól gondolom, akkor ha 29-én kapcsolom be, akkor is ugyanúgy 3 napig lesz aktív?
Utánaolvastam, az alkalmazást is telepítettem, de nem könnyen igazodok el a nagy katyvaszban, viszont nem szeretnék lemaradni róla.
Előre is köszönöm.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz tsteve #90613 üzenetére
Ezt hol találtad?
Akárhogy keresem, ilyen konkrétumot nem látok, de mindenhol máshogy van leírva.
Az app-ban olyasmire emlékszem, hogy a 3 nap az aktiválással indul, a telekom oldalon is ez van..., namármost az akció meg 29-e éjfélig tart... Én már semmit nem értek, kb hétfőn bekapcsolom, biztos ami biztos.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
A telekom app-ban megjelenő "kuponok" beváltása átruházható másra, vagy csak én tudom felhasználni? Nem régóta használom az appot, nekem ez még új...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Domino feltöltőkártyás vagyok, a webes felületről tényleg eltűnt a mobilnet adatforgalom egyenleg, vagy csak én nem látok valamit? Azt tudom, hogy változásokon ment keresztül mostanában ez a dolog, de eddig legalább mutatta, hogy mennyi van még hátra a netből.
Az alkalmazásban látszik, a webes felületről ez teljesen el fog tűnni?Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Donki Hóte #91300 üzenetére
Nekem azóta sem látszik, belépve ezt látom:
Ha lenyitom a testreszabás menüt, felsorol mindent, de egyenleget ott sem mutat.
Jelenleg egyébként egy Maraton 200 MB aktív, az app-ban látom is az egyenlegét.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Donki Hóte #91308 üzenetére
Előzmények, cookie, cache törlés után is ugyanez marad a helyzet.
Valami gebasz lehet tényleg, mert máshol is tapasztalok hibát. Valamiért "erőlteti" a telekom fiók létrehozását (a legalsó opció az előbb linkelt képemen), ott továbblépve kiválasztom, hogy már a meglévő fiókot szeretném hozzáadni az előfizetéshez (mivel korábban már regisztráltam egyet), stimmel is minden egész odáig, amig egy"A SZOLGÁLTATÁS ÁTVÁLTÁSA TECHNIKAI HIBA MIATT NEM LEHETSÉGES.
Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később! "hibával ki nem vág és marad minden a régiben.
Ami érdekes, hogy ha nem simán az előfizetéssel lépek be, hanem a telekom fiókkal (számomra mindössze annyi a különbség, hogy egyik helyen telefonszám + biztonsági kód, a másik helyen e-mail cím + jelszó páros kell), akkor ott látszik az előfizetésem, ami hozzá van adva a fiókhoz.
Viszont ha valójában hozzá van adva, akkor az előfizetés oldalon miért ajánlja fel a telekom fiók létrehozása opciót, amikor már van? Itt valami nagyon nem kerek, vagy én vagyok helikopter.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a hívószámkijelzés kimenő hívás esetén a hálózati alapértelmezés szerint tényleg a szám elrejtése, vagy én csinálok valamit rosszul?
Már másodszor jártam úgy, hogy készülékcsere után azt tapasztalom, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök amiatt, hogy rejtett számmal hívok másokat és emiatt nem veszik fel.
A hálózati beállításokban az szerepelt, hogy a "hálózati alapértelmezés" szerint van beállítva, ezt átállítottam a hívószám küldésére, ezután már értelemszerűen küldi a számot.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz MK VII #91779 üzenetére
+ atosan, SUPREME7:
Már másodszor járok így (Samsungról Navonra, Navonról LG-re, Iphone-om életemben nem volt és nem is lesz ), de nem értem, hogy a szolgáltatónak ez miért érdeke? Én soha nem használok rejtett számot elvi okokból, mivel másoktól is ezt várom el, cserébe nem is veszek fel rejtett számról érkező hívásokat.
Azért bosszantó a dolog, mert egy új készülék "belakásakor" valahogy nem ez az első mozzanat, ami az ember eszébe jut, nekem csak napok múlva tűnt fel, amikor valaki felhívta rá a figyelmemet, ezután rögtön a beállításokhoz nyúltam, ekkor döbbentett meg, hogy alapértelmezetten volt.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz MK VII #91791 üzenetére
Kb 5-6 éve, de eddig valahogy nem tűnt fel, vagy több időm volt beállítani, esetleg hamarabb kiderült, hogy rejtem a számom és nem okozott kellemetlenséget, lényegében mindig hívószámkijelzéssel használtam eddig mindent. Magát a beállítást a készüléken tudom, hogy hol keressem, csak a miértje zavar a dolognak. A legutóbbi két készüléknél futottam úgy bele ebbe, hogy fel is tűnjön.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz bernel #93825 üzenetére
Nekem is egy kalap alá veszi, 29 napos lejárattal mutat 5,54 gigát. Szerintem csak az app pontatlansága lehet, nem hinném, hogy a promóció lejárta után elveszne az azon kívül eső rész...
Bár nem kis erőfeszítésembe került, mire a 7.7-es appot feltettem összeomlott play store-ral, bizony factory reset lett a vége de ennyit megért, nem rohad rám, január 2-áig a seggére vágok neki, az is biztos.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Bferibörs #93841 üzenetére
Nálam is ilyen, tegnap tettem fel a 7.7-es, legfrissebbet (legalábbis akkor még az volt a legfrissebb), mert az 5 giga bónusz csak abban érhető el.
Akkor működött, be is kapcsoltam a bónuszt, mutatta is, de most már azt csinálja, hogy betölti a kezdőoldalt és kb 2 mp múlva elszáll. Egy pillanatig látható az adategyenleg, ami még 5-össel kezdődik, viszont kíváncsiságból ránéztem a weboldalon is az egyenlegre, ott csak a maratont mutatja és az fogy, a bónusznak nyoma sincs, pedig tudtommal először a bónusz keretnek kéne fogynia, nem?
Gyakorlatilag olyan, mintha a maraton keretemet használnám, nekem valami nem kerek.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz MasterMark #93844 üzenetére
Nem vetted át, kész, visszaviszik. Problem solved.
Szerintem kapkodnak egy kicsit így az ünnepekre.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz bernel #93846 üzenetére
Mert eleve a legfrissebb verzió csinálja ezt, a 7.7-es, ami december 4-én került fel, szerintem pont az 5 gigás opció miatt, mivel a promóciós szövegben is az van, hogy kizárólag a legfrissebb verzióban érhető el, nyilván emiatt került fel az új verzió...
Nálam speciel ez omlik össze 2 mp múlva, de egy pillanatra látszik az adategyenleg, ami ugyanúgy összevonva, de tartalmazza az 5 gigát. Amit nem értek, hogy a weboldalon pedig csak a maraton látszik, és csak az fogy, de az tényleg fogy, az 5 gigáról szó nincs, szóval kíváncsi lennék, hogy mi a magyarázat erre.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok! Maraton adatopciót egy nap csak egyszer lehet vásárolni, vagy többször is? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valahonnan mintha úgy rémlene, hogy csak egyszer...
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
De szerencsére tegnap délután már elérhető volt az önkiszolgáló menü, és tudtam Maratont venni, Murphy törvénye, hogy feltöltőkártyásként mikor máskor fogyjon ki alólam a net, mint a leállás közepén...
Ja, hogy hogy jön ez ide? Mi nem kaptunk most ajándék netet...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
A telekom.hu-n másnak se megy a bejelentezés, vagy csak nekem nem? Facebook profillal próbáltam belépni, "Általános hiba" üzenet fogad, onnantól kezdve már a belépési menü is ugyanezzel a hibával száll el, ha ismét próbálkozom...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Lackooo84 #96866 üzenetére
Pedig a webes felületen a legegyszerűbb, telefonon keresztül megöregszel, mire kapcsolnak valakit.
Ha hibát nem írt ki, akkor nem kizárt, hogy a böngészővel van valami bibi, valamilyen tiltás, blokkolás megy, esetleg összeakadt valami (cookie, cache törlés sem árt).Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Domino Fix díjcsomaggal is igénybevehetem a DominoNet megújuló csomagokat? Eddig a Maraton opciókat használtam, de most kaptam egy promóciós SMS-t arról, hogy a DominoNet csomagoknál most 2 hónapig 4-szeres adatmennyiséget használhatok az adott csomag áráért.
Ha igénybe tudom venni, az 1 gigásat használnám, esetleg mellette lenne egy aktív maraton opció is, ha az előbbi lefogyna, ilyen kombinációt tudok csinálni? (Árban jobban megérné a megújuló mint a maraton.)
Bocsánat, ha láma volt a kérdésem, de korábban volt valami kavarás a díjcsomagokkal, ekkor váltottam a Fix-re, mert ott van "technikai net", jelentsen ez bármit is, ezért tudom használni a Maraton opciókat, nem igazán vagyok képben ebben az útvesztőben...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz szabogabor10 #100018 üzenetére
Csak nem azt mondjátok, hogy fizetett lejárató cikkről lehet szó?
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Fox Mulder #100075 üzenetére
Nálam az app már el sem indul, biztos belemásztak már. (Pedig olyan szívesen bekapcsoltam volna én is még egyszer. )
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz G@ben #100124 üzenetére
Nálam is meg van kavarodva, bár a 3 gigás promóciós keret fogy, a maraton egyelőre nem, viszont időközben megújult a Domino Net keret is, ez utóbbi felhasználhatóságát valahogy összevonta a promóciós keretével, és ugyanúgy 3 napot ír alatta. Kíváncsi leszek, hogy 3 nap múlva tényleg kilövik alólam a havi keretet is, vagy csak a szokásos bug...
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Keem1 #100154 üzenetére
Ez a 3 giga tényleg érdekes, én már teljesen összezavarodtam.
Egyszer aktiváltam, el is fogyott, nem engedi újra, ez eddig tiszta sor és rendben is van. De ha rámegyek a részletekre, ott több érdekesség is van:Én úgy tudtam, hogy ez egyszeri opció, akkor milyen fordulónapról beszél és milyen egyenlegről, ha eleve ingyenes? A 61/alkalom jelentését eleve nem is próbáltam értelmezni...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki esetleg bármilyen szolgáltatás kiesést a mai napon? Állítólag nem voltam elérhető egész délőtt, pedig én ebből semmit nem vettem észre (térerővel nincs gond)...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz zeon.hu #100450 üzenetére
Velem másfél hete fordult elő ugyanez, a főnökömnek kellett magyarázkodnom, hogy miért vagyok kikapcsolva, pedig nem is. Se a készülékkel, se a kártyával, se a lefedettséggel nem volt gond azelőtt se és azóta se. Magyarázatot én sem tudok rá, talán valami pillanatnyi üzemzavar valamelyik átjátszótoronynál, cellánál, vagy mit tudom én, hol, amit nem vernek nagy dobra.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a Telekom app egy régebbi verziójában bekapcsoltam egy bizonyos "3 GB 3 napra" opciót, valami 900 Huf körüli összegért, ez eddig OK, majd frissítettem az appot, mert már régóta macerált érte, a legfrissebb verzióban viszont nem látom ezt az adategyenleget.
Az aktiválható mobilinternet opciók között sincs ilyen, és az egyenleget sem látom, a szolgáltatás azonban működik, a forintegyenleget is látom. (Domino Fix-es vagyok).
Kérdésem az lenne, hogy az új appban miért nem látom a mobilnetet?
Egyre magasabb nekem ez a T...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
Ez elég durván hangzik, első olvasatra két probléma ütközik egymással: egyrészt ha nem kaptatok semmilyen bizonylatot az 58 ezerről, az nagyon nagy baj, mert így kb nincs nyoma annak, hogy kifizettétek, másrészt pedig a futár gondolom nem adhatta volna át, ha nem vette át az ellenértékét, de ha ő nem adott bizonylatot az átvételről, akkor a telefont "hivatalosan" nem is vetted át, vagyis furcsa ez az egész.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Kolondrum #104312 üzenetére
Az adategyeztetés közelgő szükségességéről szokott jönni SMS, így ha nem értesültél róla, nem kizárt, hogy lecsúsztál a határidőről.
Azt nem tudom, mennyit várnak ilyenkor mielőtt újra kiadják a számot, de velem is történtek érdekes dolgok. Amikor a SIM kártyát vettem (kb 6-7 éve, még az egyeztetős mizéria előtt), már másnaptól hívogattak az előző tulaj családtagjai, barátai, mintha csak előző nap beszéltek volna vele utoljára, ráadásul a bankszámla SMS-eit is megkaptam egy ideig. Majdnem fél évembe telt, mire mindet leráztam, és még évente egyszer azóta is beesik egy-egy "régi kolléga", szóval megkockáztatom, nem sok idő telhetett el a SIM bevonása és újra forgalomba helyezése között, bármennyit ír is elő a szabályzat.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen