- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #144740 üzenetére
És korlátlan
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur #142399 üzenetére
Semmi gond ha tévedsz, senki sem mindenttudó.
De akár el is lehet ismerni ezt utólag.Te nem is a kérdező kommentjére reagáltál, hanem egy másikra:
"Domino Extra ad ennyit, viszont az üzletekben nem 990.-ft, hanem 1990.-"
Erre te bírod neki, hogy:
Honlap szerint mindenhol 990, az ingyen net mennyisége kevesebb botlban:
Azaz megcáfoltad, hogy az 1990 Ft létezne. Mivel a képedről is levágtad azt a mondatot.Honlap szerint mindenhol 990,
De nem. Mert boltban az EXTRA nem annyi. 1990ingyen net mennyisége kevesebb botlban:
De nem. Mert boltban az EXTRA mellé is megkapod a többet, csak 1990-ért.És akkor még erre rajtam kívül ketten reagáltak, hogy rosszul tudod.
Szóval én lehet, hogy láma vagyok, és "benéztem", de akkor már hárman vagyunk pár perc alatt, akik nem értettek, szóval akkor lehet nem bennünk van a hiba? -
válasz
szabonagyur #142395 üzenetére
Ezer éve ugyanez a kettős árazás van!
-
nfsu17
veterán
válasz
Mindig az apró betűt* (vagy csillag) nézzük először, azt hittem erre már rájött az emberiség az évek alatt.
*A Domino Extra SIM-csomag üzleteinkben 1990 Ft.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Pont egy picit lejjebb írja, hogy a Domino Extra csomag is megvehető a Telekom üzletekben, azonban 1990 Ft-os áron. Persze a kérdés inkább az, hogy van-e SIM vagy egyáltalán hajlandók-e adni az üzletben.
Ha offline kéne domino SIM inkább nem a Telekom üzletekben próbálkoznék, hanem a felsorolt boltokban.
-
maross
nagyúr
válasz
szabonagyur #142382 üzenetére
Chaten az ugyintezo mondta, hogy hivjam a 1414-et, mert appban/weben most le van tiltva "adatvedelmi okok" miatt. Mindegy, majd szemelyesen. Addig tettem vodara 1gb netet, eleg lesz az aprosagokra amire feltetlenul kell.
-
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #142327 üzenetére
Mondjuk éjszaka?
Amúgy már megy a szerencsejatek.hu -
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #142325 üzenetére
Pont a szerencsejátékoknál ahol ma is van sok napi húzás? A t-t még értem, ma zárva vannak az üzletei, nem dolgoznak az üzletkötők, stb.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur #142314 üzenetére
Egyetértek, ezt a rosszul kezelést én is meglepve olvastam, mert van tapasztalat ilyen téren nálam is, és nem tartom valósnak.
-
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #142314 üzenetére
Áhám..
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabonagyur #142296 üzenetére
Kecskeméti Auchan ugyanez.
Csak 2G van egyes részein . -
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabonagyur #142292 üzenetére
Ki az aki bolt saját wifijére csatlakozik 2024-ben? Nemár.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabonagyur #142282 üzenetére
Köszi! Elindítottam már itt, de nem ment.
Most látom ezért.
Feltöltőkártyás csomagodat is át tudod hozni Domino csomagra, ezt személyesen, üzleteinkben tudod elintézni, foglalj időpontot üzletünkbe a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében.WestEndben már másodszor, nem tudtak Dominos kártyát adni. Egyébként ez más kártya, mint a számlás vagy csak amikor aktiválja akkor dől el, hogy milyen lesz?
-
bozsozso
őstag
válasz
szabonagyur #142180 üzenetére
Az igen. Az érdekes az, hogy másik telefonon androidon látom viszont iOS-en nem. Igaz nem ugyanannál a telefonszámnál.
-
whbear
senior tag
válasz
Frissítetted a telekom appot? Nálam most is ott van az eSIM menü.
-
Rick4
félisten
válasz
Attól függ, van-e raktáron e-sim, vagy nincs. Ha lefogy a készlet, kiveszik a menüt!
-
Zsombe
senior tag
válasz
szabonagyur #142079 üzenetére
Nézd, direkt megkérdeztem az üzletben, hogy van-e belőle bőven készlet, nincs-e túlkereslet iránta, nehogy más elől elhappoljam a lehetőséget. Mivel bőven van belőle készlet, így éltem a készülékcsere adta lehetőséggel.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #142079 üzenetére
Persze, én meg is vettem. Nekem akarom magammal vinni az iPhone-t futás közben.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #142072 üzenetére
Akármennyire is hulladék, akár életet is menthet. Én futáshoz használok egy ilyen hulladékot, a célnak tökéletesen megfelel, ha bajban vagyok vagy kitörik a bokám egy terepfutás közben, segítséget hívni jó lesz...
-
Zsombe
senior tag
válasz
Telefonálásra és üzenetekre tökéletesen elég. Vannak olyan helyzetek, amikor nem szívesen viszem magammal / használom az iPhone-t.
Másrészt backup telefonnak is kiváló.Miért lenne amúgy hulladék?
-
nfsu17
veterán
válasz
Amúgy apámnak jó lenne, egy hasonlóan kuka nokia nyomóst váltana, melynek az akkuja már elég gyér.
-
válasz
szabonagyur #142060 üzenetére
Már váltottam amúgy korábban és műkődik is, csak mi van ha innen törlöm és újat szeretnék? Menjek be üfszre? Vicc.
Végre kitalálnak valami jó dolgot, erre eltörlik? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur #142028 üzenetére
Köszönöm, jó tudni.
-
barnih8
csendes újonc
válasz
szabonagyur #141628 üzenetére
Nem mintha használnám, de engem felengedett még. -
zoltaneger
junior tag
válasz
szabonagyur #141541 üzenetére
Nekem azt írja ki, szeptember 19-én lesz a fordulónapom. Viszont lemondásra semmi lehetőséget nem látok. Remelem nem vonják le, mert semmit nem ér.
-
válasz
szabonagyur #141558 üzenetére
Lehet olyan helyen tartózkodsz ahol nincs 5G? Vagy nem vagy feliratkozva az SMS-es zaklatásokra.
-
válasz
szabonagyur #141544 üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatunk, hogy a Gigaerős 5G opciót még szeptember 15-ig használhatod díjmentesen. A következő fordulónaptól ismét levonjuk az opció 1600 Ft-os időszaki díját. Köszönjük, hogy a folyamatosan bővülő 5G hálózatunkat használod! Üdvözlettel: Telekom
Én ezt úgy fogalmaztam volna, hogy amennyiben továbbra is használni szeretnéd 5G hálózatunkat havi 1600Ft-ért aktiválhatod a Telekom alkalmazásunkban vagy SMS-ben...stb. -
válasz
szabonagyur #141541 üzenetére
Igen nálam is így van a Telekom alkalmazásban és hiába tapogattam nem dobott fel semmilyen lehetőséget de akkor meg az SMS-t enyhén szólva rosszul fogalmazták.
-
válasz
szabonagyur #141193 üzenetére
Számítottam rá, hogy ez lesz a válasz, de sebaj, az eredeti probléma megoldódott, köszönöm mégegyszer!
-
válasz
szabonagyur #141191 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Sikerült is az újra igénylés és ezúton már rendesen mutatja is a térerőt és működik is természetesen, “Nincs SIM” szöveggel se zaklat, teljesen olyan külsőre, mint amikor még rendes SIM-mel használtam a telefont!
Ugyanúgy jött a biztonsági kódos SMS, de most valamiért nekem kellett kézileg beírnom belőle a kódot.
Amíg még tudom szerkeszteni, addig még gyorsan eszembejutott, hogy ugyanezzel a legutóbbi QR kóddal fel tudom vinni ezt az eSIM-et egy másik telefonba is?
Mintha csak simán cserélgetném a SIM kártyát két telefonban, csak jelen esetben repülőgép üzemmód kapcsolgatással lenne vezérelve, hogy melyik telefonon működjön éppen. -
válasz
szabonagyur #141187 üzenetére
Jaaa, leesik közben amit előzőleg is írtál, hogy mindenképp csak azután töröljem a profilt, miután új kódot kérek az app-ból megjön az SMS.
Ez logikus teljesen, főleg úgy, ha közben tényleg deaktiválták a rendes SIM-et. 👍
Remélem minden rendben lesz és max ugyanott tartok majd a végére, mert másképp mindenképp Telekom üzlet kellene majd akkor.Nem használok beta-t és valóban küldtek kódot tartalmazó SMS-t eredetileg, csak nem is tűnt fel mert valóban egyből beillesztette. 😁
+ Köszi neked is a reagálást dptrsk!
-
válasz
szabonagyur #141185 üzenetére
Köszi a tippeket, bár esetemben ezek nem tudom mennyire lényegesek, mert semmiképp sem dobom ki a SIM kártyát, itt van az asztalon egy üres kézkrémes tégelyben egy gombostűvel együtt. 😁
Szóval SMS-eket mindenképpen tudok kapni, max visszatéve a SIM-et.Eredetileg amúgy csak visszaigazolás jellegű SMS-eket kaptam és egyiknél sem volt olyan, hogy biztonsági kódot tartalmazott, amit fel kellett volna használnom.
Tehát akkor elvileg ahogy írod:
- a QR kódok lejárósak és nem újrafelhasználósak, mindenképp újat kéne igényelni
- a második igénylés úgy tűnik küld biztonsági kódos SMS-t is küld, szóval vissza kell tenni megint a SIM-et arra az időre (vagy lehet legjobb, egy tartalék telóba berakni arra az időre).Igyekeznék elkerülni mindenképp a személyes szarakodást, mert nehezebben tudok eljutni Telekom üzletbe és tényleg működne az egész folyamat app-ból intéve, csak ez a vizuális issue van csupán. 😅
———————————————————
@4Grider: Pont erről van szó… hogy elmarad a varázslat. 😁
Egyébként egy 15 Pro Max. -
btudos
nagyúr
válasz
szabonagyur #141036 üzenetére
Mert nem éltek még vissza a telefonszámoddal és jutottak be így a netbankodba.
Több olyan esetről tudok, hogy illetéktelenek Telekom fiókba bejutva eSIM-re cseréltek a tulajdonosok tudta nélkül és visszaéltek a hívószámokkal, ezért ennyire szigorú és SMS jelszóhoz kötött az eSIM aktiválás.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabonagyur #141032 üzenetére
Postpaid esetén tudnak adni a titkos jelszó ismeretében telefonon is.
Ez esetben készülék eladás előtt legeneráltatod az új QRt és biztonságos helyen tárolod magadnak, amíg meg nem lesz az új telefon.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #141032 üzenetére
Na azt írják, hogy annyira sok visszaélés volt az eSIM-el hogy vagy telefonon (SIM nélkül wtf) vagy személyesen tudok újat kérni.
-
válasz
szabonagyur #141029 üzenetére
Nem feltételezvén, hogy a végponton, a készülkben való törlés az első pont. Míg nálad a "régi telóról töröltem" az első említett lépés.
Volt több is, nem tudom. Nem írtad, nem csináltam. De ha "net kell" meg sms az igényléshez, akkor gondolnám, hogy hasonlóak a megszűntetéshez (készülékből való "eltávolításoz") is. -
válasz
szabonagyur #141023 üzenetére
A törlés és inaktiválás nem ugyanaz a szó/tartalom/jelentés!
-
válasz
szabonagyur #141023 üzenetére
Az ügyfélszolgálat segít, legenerálja SMS nélkül is.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #140958 üzenetére
A hibajegy csak reggelre lett meg, 8 utan jott az sms, ejszaka nem foglalkoztak vele.
Most van az, h ulok es varok...
De most, ezuttal legalabb meg nem jott azonnal az ertesites, h naluk minden rendben...
Kivancsi vagyok, h mi a hiba. Meg h megtalaljak-e vegre... -
válasz
szabonagyur #140877 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem
Nekem kell a SIM kártya, ahhoz hogyan jutok hozzá online?
-
válasz
szabonagyur #140874 üzenetére
Köszi. És a SIM kártyához hogyan jutok hozzá?
Kiküldik postán? Addig meg szünetel a számom?
-
válasz
szabonagyur #140874 üzenetére
Már csak az lenne jó, ha lehetne eSIMre hordozni online
-
kisapa
senior tag
válasz
szabonagyur #140824 üzenetére
Akkor ez így felejtős.😡
-
kisapa
senior tag
válasz
szabonagyur #140822 üzenetére
Ez dominó. Engedélyeztem az 5G-t amit most ingyen lehet és aktiváltam is egy napra a korlátlan netet.Érdekes módon a router webes elérése azt is mutatja, hogy 5G-n csatlakozott a már korábban írt jelerősségekkel.
-
boborján2
senior tag
válasz
szabonagyur #140655 üzenetére
Itt minden sokáig tart.
-
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #140459 üzenetére
Jah, akkor nem kezdem el keresni
Akkor ez így nem csoda
-
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #140457 üzenetére
Melyik állatkertnél?
-
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #140434 üzenetére
Már mint azt akartad írni, hogy a 4G adat lenullázódott.. De a 4G hang az ment, mert azt helyezte előtérbe a hálózat
-
válasz
szabonagyur #140451 üzenetére
Köszi, nem voltam benne biztos, azért írtam úgy, így már más a helyzet.
-
válasz
szabonagyur #140451 üzenetére
Bárhonnan lehet linkelni, még Speedtest CLI-ből is.
-
válasz
szabonagyur #140434 üzenetére
Most nem találtam meg de tavaly a napirekord 37000 fő volt amit mondjuk sokallok, de ilyen számot mondtak be Facebookon:
Egyébként meg: [link]
Szóval itt van stresszteszt, de nyáron még Home Officeban voltam WiFi-n lógva.
Na meg az igazán nagy tesztek idehaza a Kossuth téren szoktak lenni. 😆🤣 -
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #140404 üzenetére
Elvileg az 5G-t nem is jól marketingelték, HA jól tudom a lényege, hogy EXTRÉM zsúfolt helyen ahol 3G totál kipurcant volna, a 4G alacsony sebességet adott volna ott az 5G minden csatlakozott egyénnek optimális sebességet tud biztosítani, lehet nem valós 4K HDR stream-et de mindneképp gördülékeny netezést mint ha abban a cellában nem lennének még rajtad kívül vagy 500-an. (vagy többen gőzöm sincs egy átlag 4G-s cella mennyi ügyfelet tud kiszolgálni de az 5G ennél jóval többel elboldogul.
Ezzel az a gond, hogy EGYÉN szinten az 5G előnyei gyakorlatilag értelmezhetetlenek.
Mert tippre egy 4k HDR stream lehet egy elég durva próbája egy hálózatnak de ezt egy 4G-s teló is tudja nem?
-
dr9
tag
válasz
szabonagyur #140406 üzenetére
Jó is, hogy csak n78, nincs hamis 5G. A Yettel 5G térképe a legreálisabb.
-
válasz
szabonagyur #140404 üzenetére
Értem én persze, hogy nem az igazi, nem a Yettel féle SA 5G, csak ha már kénytelen voltam a meló miatt havi majdnem 14K-s mobilcsomagot választani, akkor már kimaxolja az ember a gyengébb szolgáltatási minőségből amit lehet.
-
válasz
szabonagyur #140402 üzenetére
Ja, jól mutat az ikonja. 🤣
-
looser
addikt
válasz
szabonagyur #140377 üzenetére
Bár tudnám... :-) Naprakész a telefon, S22 és eddig nem volt gond, csak ez a múlt pénteki hívás. Látható az előzményekből hogy szépen blokkolta a privát hívásokat, csak ez az egy gyanús.
(#140378) nfsu17: nem nyúltam hozzá, csak azután néztem rá, amikor ez a hívás bejött. Amit persze nem vettem fel.
Igazából azért kérdeztem rá, hátha a szolgáltató felül tudja írni ezt a beállítást.
Ha egy kis konteó belefér: mivel választások előtt voltunk, elképzelhetőnek tartottam, hogy a folyamatos szavazásra buzdítás miatt azért, hogy mindenkihez elérjen az adott csoport üzenete. Azokhoz is, akik tiltják a privát számokat :-)
-
donjohnson
addikt
válasz
szabonagyur #140236 üzenetére
átrakhatod kézzel a többi közül valamelyikre. nem csak a t-mobile-t sorolja fel.
[link]
Nemzetközi EU. díjöv:
Andorra: STA
Ausztria: T-Mobile Austria; Orange Austria; Mobilkom Austria; H3G;
stb. -
dr9
tag
válasz
szabonagyur #139984 üzenetére
Már lassan olyan, mintha ULI-ért fizetnénk
.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur #139926 üzenetére
Igen, a 13-as és 15-ös család tagjaira alapozva írtam, ezért köszönöm a pontosítást.
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #139721 üzenetére
Az biztos... A gyerekeken és időseken túl jellemzően az a kategória használja, aki ha meg is tehetné az előfizetést, egy fillérrel nem áldozna erre többet, mint feltétlenül szükséges. Az előfizetésnél meg szerintem a nagy átlag tiszta haszon a szolgáltatónak, mert a korlátlan netnél maximum 20--30 gigát használ. A KÜF BUMM ezért lett baromi jól eltalálva, mert az az 50 GB sokaknak korlátlan szint, de sokkal alacsonyabb áron.
Nekem van egy feltöltős dominom és tudatos felhasználással nagyon jól kordában lehet tartani a díjait. Van egy korlátlan adatkártyám, szinte minden azon át megy, így legrosszabb esetben sem lát a Telekom 10--15k-nál többet évente, gondolom más feltöltős ügyfelek még ennyit se töltenek.
Az én elvem az, hogy a korlátlan net minden bájtját nem lehet kisajtolni, viszont ezért hajlandó vagyok úgy is fizetni havi 6500 pénzt, hogy esetleg 3--4 gigát használok el. A telefon rész viszont abszolút olyan, hogy nincs az a csomag, ami gazdaságos lenne maximum 50--100 perccel havonta, de jellemzően a 100 sincsen meg. -
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #139719 üzenetére
Azt írtam, hogy a domino ügyviteli rendszerében nincs rá lehetőség, hogy az eSIM-et bevezessék. Ez az ok, nem az, hogy nem akarták bevezetni.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #139717 üzenetére
Nem rendszer oka van az Apple Watch támogatás hiányának, hanem megtérülési. A Telekomnak sem biztos, hogy megtérül az amit az alma felé fizet ezért, de az anyavállalat a hazai menedzsmentre bízta, hogy bevállalja-e ezt a koloncot. Nem mindegyik Telekom cég vállalta ezt fel, lásd pl. Hrvatski Telekom, OTE/Cosmote, stb...
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #139714 üzenetére
Ki nem támogatja az eSIM-et és milyen aw esetében?
-
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur #139656 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #139652 üzenetére
Rendeltem egyet tesztre, tényleg szétdobál ott ahol rendes Telekom SIM megy gond nélkül.
Én az eSIM kiadójánál keresném a hibát.
-
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur #139650 üzenetére
Ha ugyanúgy kivágja a 4G hálózat a kártyát akkor ez nem tudom, számít-e valamit.
-
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur #139614 üzenetére
Persze, meg amikor éppen felmegy 4G-re, akkor van is adatforgalom, tehát szerintem minden beállítás jó. 2G-re kényszerítve pedig tökéletesen megy.
Yetteles roaming kártya nekem is megy rendesen. -
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur #139610 üzenetére
Igen olyan kártya és használható itt (global), de csak a Telekom az itteni roaming partnerük.
-
zelikocc
senior tag
válasz
szabonagyur #139462 üzenetére
Digitálisan írtam alá, nincs meg papíron. Telekom fiókba pedig csak telefonszámmal tudom felcsatolni az előfizetést, de ugye így, hogy nincs szolgáltatás, így nincs szám se.
Továbbra se tudom 100% biztosan hogy ez most hiba vagy sem?
Én azt mondanám igen, mert még nem találkoztam ilyennel.
Ha hiba és a számhordozás után se működne a SIM kártyám akkor az már azért nagyobb probléma lenne.
Abban a reményben írtam ide, hogy hátha tudjátok, hogy ez normális jelenség, avagy sem. De nem lettem meggyőzve. Biztos ami biztos utána érdeklődök majd a T-nél is valamilyen formában.Nem gondolnám, de annak lehet köze ehhez a jelenséghez, hogy előzetesen jeleztem, hogy vállalati flottába lesz hordozva a szám? Így csak egy ideiglenes legkisebb csomag lett kötve és fizetnem sem kellett semmit, se hűség se semmi. Azt mondták, hogy majd utólag a céggel lerendezik az anyagiakat, ha megtörténik a szám átírása a cég nevére.
-
zelikocc
senior tag
válasz
szabonagyur #139460 üzenetére
Na ez az, eddig nekem mindig így volt, ezért nem értem a jelenlegi helyzetet.
Anno Telenornál is kaptam ideiglenes számot és már ahogy kijöttem az ajtón egyből használhattam a mobilnetet. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur #139412 üzenetére
Korábban panelban laktunk, ahol 64 lakás volt. Gondolom pont 64 db-os swich nincs, csak kevesebb vagy több. A nagyobb biztosan drágább is, ezert úgy voltak vele, hogy hátha nem mindenki akar netet és azok közül sem mindenki épp tőlük. Szóval nálunk sem jutott mindenkinek Digi....
Ha mégis, akkor így jártak. Nem közmű szolgáltató, ezért nem kötelező mindenkinek szolgáltatniuk. -
donjohnson
addikt
válasz
szabonagyur #139222 üzenetére
igen, arra gondoltam, de megnéztem egy videót az apple watch mobilhálózatos aktiválásáról és valóban nem lehet szerkeszteni semmi APN-t: [link] így már elhiszem, hogy csak a támogatott szolgáltatókkal lehet használni.
-
donjohnson
addikt
válasz
szabonagyur #139220 üzenetére
nem lehet, hogy csak az a baj, hogy át kell írni az apn-t online-ról net-re?
az ipv6 letiltós apple apn-t is próbáltad?
valahol középen az oldalon írja: Az IPv6 letiltása a mobilhálózat esetén -
vence
aktív tag
válasz
szabonagyur #139192 üzenetére
Ettem már belőle!
Nem kell meggyőznöd ...
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #139094 üzenetére
nyilván, ez kereskedelem sosem állítottam, hogy nem az. Csak egy tanács volt, aki nem akar ilyen-meg olyan ajánlatokban részesülni. Nyilván ha 100-200km-re van az első márkaképviselet nem fog egy ember sem azért utazni, hogy megpróbálja elkerülni inkább végighallgatja és legfeljebb elutasítja.
-
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #139039 üzenetére
Sőt, pontosítok: még tovább is használhatod az 5GB maratont mint egy év csak kell újabb feltöltés rá hogy tovább használhasd.
(Tehát ha január 1-jén feltöltötted 5k HUF-al és vettél 4K HUF -ért 5GB-ot és még van belőle a következő év január 1-jén akkor megint kell a telefonra tölteni pénzt akár 1500Ft-ot is lehet és akkor még a maradék netet is le tudod forgalmazni. Persze 1500Ft-ért talán csak fél év elérhetőséget kapsz. -
válasz
szabonagyur #139039 üzenetére
Wow ez rohadt jó!
Kösz.
Ja és VoWifi itt jár mindenkinek? Szerk2: úgy látom igen.
-
válasz
szabonagyur #138998 üzenetére
Nem látok benne többet/jobbat az S23-nál.
Sőt, az S23 legalább Snapdragon. Most hogy van benne AI, hát azt bármire rá lehet fogni, if oszt jóvan. -
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #138980 üzenetére
ugyan azokat a prómokat nyomja a DT is, semmi értelme átmenni de ő tudja..
-
Marci112233
addikt
válasz
szabonagyur #138797 üzenetére
Az rendben, de kosárba valmiért 1-nél többet nem tudok berakni egyszerre.
-
válasz
szabonagyur #138727 üzenetére
Az SMS rendszer nem tudja, hogy milyen app miatt küldöd a szolgáltatónak az SMS-t hogy az azt kérje,hogy igazából egy másik szám egyenlege terhelődjön...
Gmailes gmail fiókomba sem léphetek be outlookos címmel, mert most az van nálam, de egyébként semmit sem tettem előtte azért hogy a két rendszer tudjon egymásról... -
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #138715 üzenetére
Két különböző dologról írsz.. hiába vagy egy A számhoz regelve az APP-ban, ha a megerősítő SMS-t a B számról küldöd, azt terheli be.. Az SMS a tranzakciós díj, a szolgáltatás ára az meg másik számon jelenik meg..
-
válasz
küldés SMS-ben(Q)(/Q)SMS küldése
A rendszer küld ki SMS-t, vagy tőleg vár megerősítő SMS-t?
Ha kiküld, és a másik számhoz tartozik az egész, akkor arra fog kimenni...
Ha neked kéne küldeni befelé, és a másik számhoz tartozik az egészm, akkor az app-telefonos-számról az egésznek fogalma sincs!
Ha a rendszer valahol tudja, hogy a két szám összetartozik, akkor passz! -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #138717 üzenetére
Szerintem ez így vagy sikertelen lesz, vagy a B egyenlegére fog történni a vásárlás. Más a helyzet a Google Play vásárlásoknál, mert például nekem is van beállítva egy olyan telefonszám, amiről alapból nem tudom a a Playes vásárlásokat intézni, (másodlagos kártya a telefonban) de az "'előfizetett" szolgáltatás éves díját arról a számról le tudják vonni. (az a szám van hozzárendelve) Természetesen itt nem kell SMS-t küldeni, automatikusan levonják míg le nem mondom. Azt hiszem júniusban lesz esedékes.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #138717 üzenetére
SMS küldéskor mindig a küldő szám egyenlege kerül terhelésre, hiszen az küldte az sms-t.
-
4Grider
félisten
válasz
Nem tudsz másik előfizetésről más számmal sms-t küldeni, csak a sajátjával. Ezt sem alkalmazással, sem központilag nem lehet megoldani. A hívás az más kérdés...
-
bostone
addikt
válasz
szabonagyur #138696 üzenetére
Rendben, akkor nem osztozom veled a forgatókönyvért járó jogdíjakért.
-
bostone
addikt
válasz
szabonagyur #138687 üzenetére
Talán nem is akarták online megoldani vagy egy sorozat ötlet alapjait rögzítjük éppen.
-
válasz
szabonagyur #138598 üzenetére
Szerintem ott mindig azt írja, hogy meddig aktív, ha most aktiválod. Ha holnap nézed meg, akkor már 16.-át fog írni.
-
válasz
szabonagyur #138596 üzenetére
Dehogynem, én is most aktiváltam, egy fél órája.
-
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur #138516 üzenetére
Akkor a Telekom oldala elavult, hiszen Franciaországot nem is említi a listájuk. Valamint egyértelműen említi a havidíjas előfizetést is, mint követelményt.
Telekom Volte roaming partnerlista -
thomas77
senior tag
válasz
szabonagyur #138518 üzenetére
Most kipróbáltam megint.
Az S10e az EE hálózatán visszaláp 2G-re hívás esetén. A Three hálózatán meg 3G-re.Az iPhone SE-vel az EE hálózatán egyáltalán nem lehet hívást indítani, vagy fogadni. Hibát jelez, bármilyen beállításban. Ezzel csak az a baj, hogy alapértelmezettként az EE hálózatát akarja használni az iPhone.
A Three-nél megy a hívás, de visszalép 3G-re.A Samsungot a Magyar Telekomtól vettem. Gyári, legfrissebb szoftver van rajta.
Az iPhone-on is az elérhető legfrissebb szoftver van.Asszem' ennyit tudok tenni innen. Írok az ügyfélszolgálatnak. Kíváncsi vagyok, hogy foglalkoznak-e egyáltalán a kérdéssel.
-
thomas77
senior tag
válasz
szabonagyur #138516 üzenetére
Köszi. Ez nagyon fontos info.
Persze gondolom ez szolgáltató-szolgáltató reláció függvénye is... Bár a fene tudja.
Amúgy milyen kártyával használtad? Domino vagy előfizetéssel? -
válasz
szabonagyur #138260 üzenetére
Az a baj, hogy igaza van. Más kérdés, hogy már hozzászokhatott volna, hogy itthon sz$rnyi fizetések mellé drága szolgáltatások járnak. Ez van. Ez orbanisztán.
De nyert a fociválogatott...Valamikor.
-
Bogyi007
veterán
válasz
szabonagyur #138129 üzenetére
Korábban már írtam hogy voltam bent személyesen - azt mondjuk nem gondoltam hogy az adataimat nem tudják esetleg pontosan kimásolni...
-
válasz
szabonagyur #138129 üzenetére
De kérdés, hogy hogy lehet manapság nem helyes adat felvéve, amikor leegyeztetnek mindent a BM adatnyilvántartóval, konkrétan ha egy dominós adategyeztetésnél elrontasz valamit, akkor se működik. Szóval szerintem a szolgáltatóknak eléggé pontos adataik kell, hogy legyenek.
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #138102 üzenetére
Így van és helyre állt a rend!
Thx -
válasz
szabonagyur #138022 üzenetére
Te vagy a másik oldala ennek a topiknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest