Hirdetés
Hirdetés
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Ultraszéles mindenes lett az MSI 34 hüvelykes monitora
ph A Modern szériás, két színben készülő újdonságot gyors képfrissítés, korrekt felszereltség és emészthető vételár jellemzi.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz szabonagyur #30089 üzenetére
Simán ott volt akkor a honlapon...
-
club1
veterán
válasz szabonagyur #37776 üzenetére
A Telenornál személyes ügyfélszolgálaton először előfizetőt váltotok. Majd néhány nappal később bemegy az új előfizető egy Telekom üzletbe és oda hordozza a számát. Természetesen csak akkor, ha jogosult Like 300-ra.
-
club1
veterán
válasz szabonagyur #37784 üzenetére
4790 Ft-ba. A T részéről probléma ott lehet, ha a hordozáskor megadott előfizetői adatok betűre nem stimmelnek a Telenor rendszerében lévőkkel.
-
club1
veterán
válasz szabonagyur #37790 üzenetére
Teljesen ingyenes akkor lesz (ebben az esetben persze neked is jogosultnak kell lenned a Like300-ra).
Hordozásnál egy a lényeg: Ugyanazokat az adatokat kell betűre pontosan megadni az új szolgáltatónál, ami adatokkal a jelenleginél vagy. Egyébként elutasíthatják a hordozási igényt az átadónál. -
club1
veterán
válasz szabonagyur #37793 üzenetére
Tetesd rendbe az adataidat a Telenornál, különben így nem fognak elengedni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz szabonagyur #41131 üzenetére
A Déli-Dunaújváros vonalon közlekedem..
Hazafelé megnézem ,mert reggel még a régi vonat jön ...[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz szabonagyur #42177 üzenetére
Pont ez a lényege
Ne tudj tervezninekik az nem éri meg!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
tomy86
addikt
válasz szabonagyur #42177 üzenetére
"Új telekom felhasználó vagyok"
Majd rájössz, hogy túlbecsülöd a Telekom IT-s csapatát
Egyébként CallMeter3G-vel lehet követni a számla állását droid esetén. ha jól emlékszem van benne importálható Like300 beállítás is. Hogy mennyire friss és jól konfigolt, azt nem tudom. -
#TOTTI
őstag
válasz szabonagyur #42489 üzenetére
Like S tudtommal nem 100 óra mint a Like 300, hanem 100 perc?! Vagy tévedek, ez a fő ok ami riasztó, ezért nem váltok.
-
D@ve89
tag
Meg valószínűleg most is úgy van, mint a régi Like-okkal (de nem néztem most meg), hogy csak a hálózaton belüli hívások forgalmazhatók le a havidíjból, a többi hívás díja számlázódik hozzá a havidíjhoz.
-
#TOTTI
őstag
ÁSZF:
A Like S díjcsomagban az Előfizető jogosult választása szerint három hálózaton belüli alapdíjas számot összesen havi 300 perc erejéig 0 Ft-os percdíjon hívni. A 3 választott Telekom mobil szám beállítására az előfizetőnek lehetősége van a szerződéskötéskor. A 3 választott Telekom mobil számon havonta egy alkalommal van lehetőség módosításra a www.telekom.hu oldalon. Az Előfizető /Számlafizető felelőssége tájékozódni arról, hogy a választott hívószám a Telekom mobil hálózatába tartozik-e.
Havi 300 perc szemben a havi 100 óra a Like 300-nál.
-
D@ve89
tag
válasz szabonagyur #42494 üzenetére
Ott a lényeg: "hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető"
Ha hívtál más hálózatba is, akkor az adódott hozzá. -
1430
senior tag
válasz szabonagyur #42497 üzenetére
Like S-hez 100 óra? Az kizárt. 2014.02.01-el jött be a Like S, és az akkori díjszabás is 300 percet írt.
MöBalázs
Nekem már az is új, hogy a weben társkártyára tudtál váltani, de minden esetre havonta egyszer lefut egy ellenőrzés, és az arra nem jogosult társkártyákat visszateszi a megfelelő főkártyás díjcsomagba.czky
Biztos be vagy lépve? Mert akkor ki is írná, hogy mi a jelenlegi díjcsomagod.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #42497 üzenetére
Egészen biztosan 300 perc, mert Like S díjcsomagod van. A Like, Like 50 és Like 300 tartalmaz(ott) 100 órát.
-
1430
senior tag
válasz szabonagyur #42500 üzenetére
Akkor ezt a képmentést is csatolva írd meg a panaszod, hogy
1) javítsák az oldalt
2) írják jóvá a márciusi többletforgalmat (ami a 300 perc túllépéséből adódott).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
glaci
őstag
A képen is látszik, hogy nem Like S, hanem Like 300 csomagod van!
Így rendben van, amit mondott az ügyintéző (nem percek, hanem órák vannak a 3 kiválasztott Telekomos szám irányába), csak rosszul tudtad a csomagod pontos nevét!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
namenlos
tag
Az elején még "Like" és "Like 300" volt, ezekhez 100 óra járt. Aztán a sima "Like"-ot lecseréltél "Like 50"-re, amihez ha jól emlékszem, már csak 3 órát(!) adtak, (de mellette ott volt még a "Like 300" is 100 órával). Most már csak "Like S" van 300 perccel az új előfizetők részére.
Bejelentkezve nekem is a régi, 2012-es tarifát írja a ki 15/25 Ft-os árakkal és a 1620-as havidíjjal.
-
glaci
őstag
válasz szabonagyur #42513 üzenetére
Jó is az!
Kár, hogy lezárták és már csak az S -re lehet kötni, mert az bizony harmatgyenge ajánlat!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
zsof Nokia
aktív tag
-
Vangelis
nagyúr
válasz szabonagyur #44701 üzenetére
Ha a telekom oldja fel akkor miért ne maradna meg a garancia?
-
glaci
őstag
válasz szabonagyur #44701 üzenetére
Szerintem ha hivatalosan oldják fel, az a hivatalos garanciát nem érintheti hátrányosan!
(#44707) szabonagyur:
Ez hülyeség!
Akkor minek fizetné ki az ember azt rengeteg pénzt a hivatalos úton?"Okosba" OK, akkor elvész!
De a hivatalos pont ezért hivatalos, hogy magmaradjon![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Vangelis
nagyúr
válasz szabonagyur #44707 üzenetére
Ahh ... ha annyi 1000-esem volna....
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz szabonagyur #44709 üzenetére
Nem tudom hány ember kezelheti a fészes T-mobile oldalát de jó lenne tudni néha
A lényeg lényegében lényegtelen
-
legenda
szia,
jól képben van a tisztelt t-s ügyintéző...
- jelenleg 25.000 ft a hálózati korlátozás feloldása a domino konstrukcióban vásárolt készülék esetén; link (25. oldal), június 1-től lesz csak 15.000 ft; link
- amennyiben a szolgáltató old(at)ja fel - adott összegek befizetése ellenében - az általa forgalomba hozott készülékeken a hálózati korlátozást, úgy a művelet elvégzését követően is érvényes azokra az eredetileg biztosítottgaranciajótállás/szavatosság, nagyon érdekes lenne jogszabályilag, ha azt amiatt megvonnák...
az egy dolog, hogy nem érdekük a hálózati korlátozás feloldása, mert nyilván azért történik, miszerint más szolgáltató sim kártyájával (is) akarja használni azt a készülék tulajdonosa, de attól még nem kellene butaságokat mondaniuk/leírniuk...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
És még ez a modoroskodó szöveg, "kérlek fogadd megértéssel álláspontunkat".
-
Soulfly842
addikt
válasz szabonagyur #55518 üzenetére
Nagyságrendileg azonos/hasonló árak lesznek. Ha nem kellett fizetned a számhordozáskor, akkor van rajta egy belépési kedvezmény kötbér a szerződésesen (5000Ft) - ha ezt kifizeted személyesen, akkor vehetsz készüléket.
-
KZP
őstag
válasz szabonagyur #63291 üzenetére
1: passz
2: igen, díjmentes a csere
3: általában az utóbbi jellemző. Tőlem sosem kérték a régit. Pár perc elteltével aktív lett az új, a régi meg kuka.
4: a webshopban látható, de azért az nem 100%-os pontossággal működik.
-
b.daniel
senior tag
válasz szabonagyur #63294 üzenetére
Az 1. kérdésre is igen a válasz,a díjcsomagodnak megfelelő áron kapod a készüléket,és a hűség ezáltal mrghosszabodik.
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #63432 üzenetére
Sorry, elírtam...
Ti írtátok, hogy minden további nélkül hozhatok ki telefont most ahhoz az előfizetéshez...de Telekom oldala szerint meg nem lehet.
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #63433 üzenetére
Beszélgetek itt egy ügyintézővel chaten, hogy ezek mekkora mocskok....
Azt írja, hogy azért nem vehetek most telefont az előfizetés mellé mivel, hogy anno számot hordoztam és akkor ők elengedték nekem a belépési díjat kellett fizetnem.....
Még jó, hogy senki sem mondta tőlük, hogy van ilyen.... Másrészt a hűség mellé mennyire szabályos belépési díjat kérni? Nem első előfizetésem, és sehol máshol nem kértek érte még pénzt...
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
válasz szabonagyur #63435 üzenetére
A belépési díj 5000 forint lenne, amit akkor nem kell fizetnie az ügyfélnek,ha vállal az előfizetésre hűségidőt. Ha teljesen új előfizetés volt tavaly februárban,és akkor nem vettél telefont hozza,amikor a szerződést megkötötted,onnantól 6 hónapig,amig nem éred el az arany kiemeltségi szintet Elméletileg valoban nem vásrolhatnál készüléket,de ha jól veszem ki,ez az idő már regen letelt.
Tehát elvileg minden további nelkul vasarolhatnál. Biztos vagyok benne hogy üzletben szó nélkül megcsinálná -
djculture
félisten
válasz szabonagyur #63435 üzenetére
It évek óta téma ez hogy vagy kifizeted a sim árát vagy kapsz 2 év rabláncot.. Szerk a 762 biztos hogy nem a sim ára mert az több ezer pénz. Általában ha külön nem figyelsz erre ők elengedik cserébe rabláncot adnak.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabonagyur #63442 üzenetére
Jó lenne tudni milyen díjcsomag?
A belépési díj 5000 forint, jelenleg 0 ft-ért hozhatsz ki SIMet, régen 762 ft-ot kellett fizetni.
Ha akarsz készüléket venni, bemész egy Telekom boltba és kicsengeted a 4238 ft kötbért(5000-762), s akkor lekerül a hűség a telefonszámodról, utána elvileg tudsz venni készüléket is, de ezt meg kell kérdezni, nem 100%.
-
djculture
félisten
válasz szabonagyur #63446 üzenetére
Még legutóbb úgy volt hogy hűség ide vagy oda lehetett venni pár hónap után telefont hozzá. De az állandó aszf változásokon ember nem igazod már ki.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabonagyur #63446 üzenetére
Személyesen biztos tudsz venni, amint kifizeted a belépési díjat.
-
313313
addikt
válasz szabonagyur #63452 üzenetére
És milyen előfizetésed van? Nem olyan, amit azért kaptál esetleg meg olcsóbban, mert aláírtál 2 évet? Vagy nem olyan előfizetés, amire függetlenül telefon vásárlástól 2 évet alá kell írni?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz szabonagyur #63455 üzenetére
A Like pont "speciális" csak 2 év hűséggel vehető igénybe, ennek függvényében ha nem veszel hozzá telefont, később macerásabb lehet.
Pontosan nem tudom mik a feltételek, vagy hogy megy, majd jönnek a nagyok és mondanak rá valamit.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #70584 üzenetére
Már csak egy kapus számhordozás van, ami azt jelenti, hogy csak az új szolgáltatóhoz kell menjél. Azaz a 2. megoldás van ehhez közelebb. Nem értem, miért váltanál kártyásra, ha egyszer a hűség lejárt és a kártyát fel kell tölteni vagy kezdőára van.
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #70588 üzenetére
Ha van flottaigazolásod, akkor az új sim kártyát azonnal megkapod. És rögtön meg is lesz a Telenor első lenyúlása: Ha lesz opció az új előfizetéseden, az első hónapot teljes egészében kiszámlázzák akkor is, ha csak 5 nap múlva lesz a számlaforduló. Azaz célszerű ez utánra nem sokkal időzíteni a hordozást. Egy héten belül le szokott futni a számhordozás. Egyetlen feltétel van: Ugyanazokkal az adatokkal (név, lakcím, személyi) kell szerepelned a mostani szolgáltatónál, mint amivel az új szerződést kötni fogod. Ha nem így van (valami változott) azt rendbe kell tegyed még most a mostani szolgáltatónál. De ez eddig is így volt...
A számhordozás napja lesz logikusan a zárószámla utolsó napja. -
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #70592 üzenetére
Én még nem indítanám el, vagy ha igen, mindenképp írásba foglaltatnám, hogy 27.-e utánra essen a számhordozási időablak. Ha korábbra esik, akkor a mostani szolgáltatód joggal fog egy csomó mindent kiszámlázni (készülékkedvezmény és/vagy kötbér) az utolsó számlában.
Nagyobb Telenyomor flottákban mindenkinek egyedi fordulónapja van, jellemzően a belépést követő 2-5 napra esik, talán pont azért, hogy az opciók havidíjait teljes áron ki tudják számlázni (a tarifa havidíja szerencsére törthavi lesz). Kisebb flottákban pedig a flotta összes tagjának egy adott nap az elseje és 28.-a között. -
Vangelis
nagyúr
válasz szabonagyur #70596 üzenetére
Részarányosan. Szerencsére nem a telenyomor számlázója van itt
-
cousin333
addikt
válasz szabonagyur #70586 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Szerintem nem volt teljesen egyértelmű, és jobb az ilyet tisztázni. Viszont sejthető volt sajnos, és igazam is lett. Akkor tárgytalan a dolog...
"We spared no expense"
-
7s26c
senior tag
válasz szabonagyur #82645 üzenetére
ilyen ez
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
gianone
őstag
válasz szabonagyur #83993 üzenetére
Online is lehet, a weboldalon az áttekintésnél.
Vagy telefonon is ügyintézővel.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz szabonagyur #83995 üzenetére
Online írd, hogy elfelejtetted, kapsz sms-ben egy kódot, amivel meg tudod változtatni a jelszót, és be tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz szabonagyur #83997 üzenetére
Akkor max. személyesen, ha a neveden van a kártya. Mást már nem tudok elképzelni.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz szabonagyur #83999 üzenetére
Uccsó mentsvár, személyesen bemész, kérsz online sms kódot, és megmutatod, hogy nem jön meg.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
k-adi
nagyúr
válasz szabonagyur #83995 üzenetére
Regisztálnod egy kell egy új T profilt és hozzáadnod a számod. Nekem is westel900-as ősSIM-em van, én a telefonszámommal tudtam belépni, de addig baszogatott a telekom hogy inkább csináltam egy T profilt az oldalon és most már elég email címmel belépni (vagy FB fiók, stb...)
-
k-adi
nagyúr
válasz szabonagyur #84003 üzenetére
Hát ha semmi nem megy, akkor biza be kell ballagnod egy T pontba....
-
Zeki
nagyúr
válasz szabonagyur #97354 üzenetére
Telefonon kell hívni őket. Anyósnál én is beszoptam, mondtam inkább hívja az üfsz-t. Pedig tavaly én csináltam neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen